Photos and Videos about

Paola Vazquez
(@paola__vazquez__)

4 Days 24 Hours Ago

Aprovecho este momento para decirles que hoy cumplo 13 meses con este hombre que es tan difícil jajaja😂 A veces nos turnamos para ver quien la puede hacer mas de pedo que el otro, a veces gano y a veces el, luego yo vuelvo hacerla de pedo porque me gano y todo mundo sabe que las mujeres no podemos dejar las cosas así 8( ...... por esas veces que aguanta mis enojos absurdos y tonterías, es que merece estar en todo lo demás de mi vida, amo tanto a este hombre, es todo lo que yo quería y estoy muy feliz porque dios me lo puso en mi camino ❤ Amor todavía nos falta mucho por recorrer y muchos sueños por cumplir❤ #D&P #171217 #couple #loveu

CAMISETAS #entucarafuicampeon #171217 Todas las tallas!! 👥 Para Hombres/Mujeres y niñ@s 💰35.000 💵 📱WhatsApp: 3133072984/3125090253 🚚 Envios a todo el pais. ⚽Trabajamos con la misma pasión que alientas 💙 #footballfactory #pasionxloscolores #futbol #colombia #futbolenpaz #millonarios #la15 #entucarafuicampeon #elmasvecescampeon

Ellen Jacobs
(@ellenjcbs)

8 Days 17 Hours Ago

Een jaar bij ons, wat een feest!! 💚🎉#otisvs #12monthsold #nognettwaalfmaanden #whatarideitsbeen #171217

Alex✨🌸
(@_alexandragirard)

9 Days 14 Hours Ago

"Tu rends mes jours meilleures depuis que je t’ai rencontré 🥰" • • • • • • • #bitmoji #snapchats #snapeffect #instagood #goodvibes #inlove #quotes #inlovequotes #171217

Atika M. OktakEvina
(@atika_key)

9 Days 17 Hours Ago

heyy, my man! ini bukan hari annyversary atau hari2 penting lainnya. but i just wanna say thanks. for everything that i can't explain one by one . jadi inget, kamu pernah bilang, pengen sama aq sampe surga, utk itulah kamu sering marah beberapa kali ketika aq menunda solat. tapi, ayank.. beberapa kali jg aq marah kl kamu lagi males ngaji. ahh, itu hanya sebagian kecil marah2an kita yg gak ada apa2nya. belum ditambah drama ketika "luppy" ku mulai nakal, atau ketika maag akut kmu lagi mulai kecentilan.. terimakasih atas perjalanan bersama yg sejauh ini masih membuat ku kuat bersama- mu. love u n will always love you, @alfero19 note: kumpulan doc. pestaan dan doc di rs.. 😁😁 #edisimelow #lebaydikit #alkey_record #171217 #ourownrecord #myownrecord

(@ana666i)

10 Days 13 Hours Ago

#Родня❤ Кто узнал себя, пишите в комментах😉#171217 Фото @romankayf

#repost from @alifgufron17 with @regram.app ... Pengalaman adalah guru paling baik.. Terimakasih atas pengalamannya. #sundawiwitan #171217 #cigugur #ibc_a F #dewikanti #cigugur #kuningan

#repost from @alifgufron17 with @regram.app ... Pengalaman adalah guru paling baik.. Terimakasih atas pengalamannya. #sundawiwitan #171217 #cigugur #ibc_a F #dewikanti #kuningan #cigugur

トクノマナ
(@1995__179t)

9 Days 19 Hours Ago

リリイベの時ゆうかちゃんに撮ってもらったァ〜♡♡ 怜音と似たような服装してた日 #171217 #archive #握手できる実感無い私たち

bailenova
(@bailenovamaral)

11 Days 21 Hours Ago

Журегимнин иеси ❤️Это видео хотела загрузить на нашу годовщину #171217 но почему то, инстаграм не хотел публиковать 😅 Как говорится: «Лучше позже, чем никогда». С мужем мы знакомы 10 лет, встречались пол года👫вот уже год как мы Муж и Жена 💑и самый главный статус для нас то, что мы стали Родителями👪 Любимый мой, ты знаешь как я тебя люблю , хочу чтобы наша семья с годами становилась только крепче и счастливее, дом был наполнен уютом и теплом, а совместная жизнь – яркой и разнообразной. Мы с сыночком любим тебя и всегда будем рядом ❤️😘

MbaH_JhoN
(@_jhondt_86)

12 Days 1 Hour Ago

Siro Sopan ISun Sopan_86😊 Siro Mayak isun gasak:) #171217 #pagarnusajemberselatan #pagarnusawuluhanjember #86

CAMISETAS #entucarafuicampeon #171217 Todas las tallas!! 👥 Para Hombres/Mujeres y niñ@s 💰35.000 💵 📱WhatsApp: 3133072984/3125090253 🚚 Envios a todo el pais. ⚽Trabajamos con la misma pasión que alientas 💙 #footballfactory #pasionxloscolores #futbol #colombia #futbolenpaz #millonarios #la15 #entucarafuicampeon #elmasvecescampeon

Gorras #entucarafuicampeon Todas las tallas!! 👥 Para Hombres/Mujeres y niñ@s 💰25.000 💵 📱WhatsApp: 3133072984/3125090253 🚚 Envios a todo el pais. ⚽Trabajamos con la misma pasión que alientas 💙 #footballfactory #pasionxloscolores #futbol #colombia #futbolenpaz #entucarafuicampeon #171217 #elmásvecescampeón

nathalie_hei
(@nathalie_hei)

19 Days 16 Hours Ago

Jeder sieht wie verliebt ich in dich bin, weiß dass ich nie wieder jemand wie dich find! #loveyoubaby#myboyforever#couple#onlywantyou#oursong#miwata#honig#171217#160219 🙈❤️

#девушкастатуировкойнапузе Человек, который работал с утра до ночи с 27декабря по 1 января добрался до инстаграмма🤪 17 декабря моему пузожителю был годик, но я была на работе(так же, с самого утра и до ночи), и никак не обозначила это важное для меня событие🎂🤣 Хотя, хз, правильно ли называть эту область "пузом"? Ну, ладно, главное, мне нравится как это звучит😁 И все же, я не могу определиться, это у меня #пузожитель, или так называемый #подсисечник? Или же, два в одном🤔 Есть такие бабы, которым кроме сисек (как правило силиконовых) показать нечего. Так вот, у меня почти такая же фигня, но, увы, этими богатствами я обделена, и мне приходится пихать везде, где можно и нельзя свою (пока) единственную татуировку. Изначально, я хотела другое тату(там что-то вроде "люстры" в виде паутины) , но к счастью мы с мастером выбрали другой эскиз(ну, как выбрали, я ей скинула другие варианты, и она сказала, какой на её взгляд "самый заебатый"💓) , мне кажется то, что мне хотелось  изначально - я бы не вытерпела, я тут то не могла успокоиться, ибо было щикотно и больно одновременно, хотя эта тату не такая масштабная, как та, которую хотелось изначально😅 🌑Значение🌑 На моей тату камень, кажется сапфир, кружево и висюльки, которые я хотела до усрачки, и попросила добавить их побольше. 💎Камень - обозначает камень, 🕸️Кружево символизирует- кружево 🖤А висюльки - висюльки В карусели можно увидеть 🐷меня со свежей татуировкой. Я все пытаюсь себя утешить, что похудела с того момента🤪 Кстати, на тату меня возил папуля а помогала ухаживать за ней мамуля🖤 хоть родители всегда и были категорически против татуировок, но я умею убеждать❤️ (скажу по секрету, я на тату потратила примерно 70% своей тогдашней зп🤣 пугающе, , правда? ) #годик #171217 #тату #татуировка#tattoo#tattooes #tattooed

Alhamdulillah....syukur tahun 2018 telah memberi seribu kebahagiaan n kegembiraan.di beri rezeki bergelar seorg ebu sekali lagi selepas 15 tahun.lahirnya seorg putera kecil di beri nama Muhammad Luthfan Miqail sempena anniversary yg pertama.semoga kebahagiaan ini akn kekal jd milik kami sekeluarga... Tahun 2019 ni smoga ebu di beri kesihatan yg baik utk ebu jaga putera kecil ebu yg makin membesar...👪❤❤❤ #alhamdulillah#1stanniversary#ayangebu#nyawaebu #hartaduniaakhiratebu❤#171217#111018#bye2018#welcome2019

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

21 Days 24 Hours Ago

Last pictures of 2018💥❣️ Sawadikap🙏🏻2019!💥 #day2 #fftakeoverphuket #171217

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

22 Days 10 Hours Ago

Our anniversary & new year trip well spent at here💕 #day2 #fftakeoverphuket #171217

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

18 Days 15 Hours Ago

Snorkelling at here the whole day😍 #day2 #fftakeoverphuket #171217

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

22 Days 16 Hours Ago

Laff you and happy anniversary husband😘 #anniversarytrip #171217 #day2 #fftakeoverphuket

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

22 Days 16 Hours Ago

Have a ride?🚙 tuk-tuk! #day1 #fftakeoverphuket #171217

🇭🇺➡️🇦🇹“2017.12.17 ‘오스트리아 비엔나 🇦🇹’”. 버스를 타고 헝가리 국경을 넘어서 도착한 오스트리아. 유네스코 세계문화유산이라는 쉔브른 궁전. 내부자체가 촬영이 불가라서 사진은 없지만 정말 내부가 화려하다. 이런 내부를 어떻게 공사했을까가 궁금할 정도로 화려하고 전구 발명 전 까지 샹들리에에 있는 촛불을 다 하나씩 불을 붙이고 껐다는데 그걸 상상했다. 그리고 잊지못할 흑역사가 생성되었다 ㅎㅎ 정문에서 길을 잃어서 일행도 잃을 뻔하고 국제미아가 되는 줄😱 나중에 일행분들을 찾고 버스를 타고보니 버스가 5분이상 주차되면 벌금을 크게 문다고 했는데 다행히 경찰이 없어서 면했다고;; 그리고 지붕빼고 눈으로 덮인 거 같은 집이 있는 데는 벨베데레 궁전이라는 미술관이다. 작품들 사진촬영이 가능해서 찍었는데 뭘 찍은건지 알 수 없을 정도라 흐흐 가서 직접보시길. 외부만 멀쩡하므로 😉😉😉 먹은 음식이 기억이 안 나서 찾아봤는데 호이리게(??)라고 한다. 맞겠지? #2nd

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

22 Days 16 Hours Ago

🤟🏻 #day1 #fftakeoverphuket #171217

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

22 Days 16 Hours Ago

Halal foods ada sini😋 #otopmarket #day1 #fftakeoverphuket #171217

anri
(@1982.125)

23 Days 5 Hours Ago

#アーカイブ #171217

사진구려... 여기서 그 때 노캥거루티 샀지 ㅋㅎㅎ 단점이라 해야하나 목 말라서 카페 갔는데 아이스 메뉴를 안 팔았다는 점 #stephansdom #2nd

Tolga & Beyza
(@tolgaa.beyzaa)

27 Days 12 Hours Ago

B: Aşkım ben kursa gittim çok güzel buz pateni kayarım B: Aşkım kalkamıyorum yardım et T: Geldim kuzum dur (şlap o da düştü) Seninle seni her türde her telde severim sadece yanımda ol yeter ❤️ #171217-∞

Yeny Andriyani
(@kennyeny)

28 Days 17 Hours Ago

« Des 17 - Des 18 » I CAN'T BELIEVE How lucky I am ❤ Still like everyday . . ♡ Always kind ♡ . . Big Thank For ------------------------ 💄@graceafriani 📷 @motionportraiture Mc @idhansgc Dekor @ivorysignature 🎤 @fortunates_id 👗 @kennyeny 👪 semua keluargaku ------------------------ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ . . #pray #171217-171218 #weddinganniversary #love #langgeng #jodohduniaakhirat #sakinahmawaddahwarahmah #ibadah #setiaphari #setiapjam #setiapmenit #setiapdetik #sepanjanghayat #aamiin #likeforlike #likeforme #likeforfollow

Muhammad Rijalsyah
(@m.rijalsyah)

28 Days 19 Hours Ago

Alhamdulillah ini semua ide dari Bundanya dan Ayah tiap pulang kerja langsung desain biar Bundanya ga cerewet 😁😁😁. Dan Seketika pas bangun tidur anak 1 tahun ekspresinya luar biasa dibikinin yg beginian, apalagi kalo anaknya tau kalo ini yg bikin langsung Ayah sama Bundanya 😘😘😘😘😘. #ceritakakang #ceritamha #mha #anakayah #anakbunda #171217 #anakingjimatawaking #selebgram_anak #bkids_2018 #bayilucu #anakhits #anakpintar #kesayangan #anakmama #babyhits #bayiganteng #bayigemes #bayisehat #anaksholeh #anakindonesia #fashionanak #unyu #kidsjamannow #unyu #anakkecil #bayihits #haidarwildone

❤ㅎㅁㅎ❤
(@s2bly_hmh89)

29 Days 14 Hours Ago

따싀😭 작년 클쓰마스 시즌에는 팬콘가서 행복하구 즐겁고 그랬는디 이번 크리스마스는 뭐 다아아 필요없꾸여 산타할부지🎅 나 당신이 있다고 아직 믿으니까 제발 내 소원하나만 들어쥬세오 제발 나 티켓팅 성공해서 올콘뛰게 해주세요 작년 스탠딩 잡은 기적을 다시한번 저에게 선물해쥬세오...젭알.. 🙏🙏🙏🍇🍇🍇🍇 올콘의 선물을 저에게 좀 던져쥬시길...🎁🎁 혐생은 어떤새끼들때문에 참 지옥같았긴 했지만 그래도 덕생이 그 혐생을 다 커버해줘서 너무 행복했던 딱 1년전으로 돌아가고싶따..😭😭 . . #171217 #서울 #sk올림픽핸드볼경기장 #wannaone #워너원팬콘 #벌써1년전 😭 #산타할아버지 🎅 #제소원을들어주세요 🙏🙏🧚‍♀️ #부탁드립니다 🙏 #크리스마스의기적 #이루어져라 #얍얍 🎄🎁

Neennie
(@neenfany)

2018-12-23 08:51:53

Happy Family 🥰 #ครบรอบวันหมั้น #171217 💑 🥳🎉 รักเหมือนเดิม เพิ่มเติมคือไขมัน 😂

🇭🇺➡️🇦🇹 “2017.12.17 ‘오스트리아 비엔나’” 음 전에 올린 사진하고 같은 장소라..... 나갈 때 찍은 것들. #2nd

Yaaaahh tukang es krimnya udah lewat padahal mau nyegat🙍🙍🙍🙍.. selamat ulang tahun yg pertama ya nak wedok (padahal ultahnya udah lewat), maap ya kemaren ibuk cuma bisa bikin urapan sama ndok godok sepiring,, nanti kalo udah ada rejeki ibuk bikin urapan sama ndok godoknya dua piring,, yg penting doa buat adek setiap hari dari ibuk dan ayah😘😘😘😘 . . . . . . #yasnaalulaashadiya#naya12monthsold#ultahanak#ultahpertama#babynaya#babygirl#anakayahibu#171217

Anni Vataja
(@_annileena)

2018-12-22 14:58:51

Viikko sitten aikalailla näihin aikoihin yöllä kävelin tätä satumaista maisemaa ihailemaan ja viettämään pienen hetken eläinten jouluseikkailun äärellä😍 Tämä on jo pitkään ollut yksi tärkeä osa mun lähes jokaista joulua, kaukaa lapsuudesta❤ #171217 #stockmanninjouluikkuna #helsinki #joulu2018 #jouluperinne #christmascountdown #satumaista #fairytale #magicalchristmas

Throwback setahun yang lalu...... "Tidak ada perintah yang tertinggi yang harus kita tunaikan kecuali perintah Allah Subhanu Wata'ala, tidak ada pemimpin tertinggi selain Nabi besar Muhammad SAW"......................................................... "Allah sudah menyebutkan Masjidil Aqsa, Rasulullah sudah menyampaikan jika engkau tidak bisa datang ke Masjidil Aqsa kirimkan apapun yang engkau bisa walaupun hanya minyak zaitun agar Masjidil Aqsa tetap terang benderang, itu perintah pimpinan kita, akan kita laksanakan sampai titik darah penghabisan. Allahu Akbar!"................................................................. "Apa yang akan kita jawab pada Allah ta'ala jika kita tak ikut memberikan darah, keringat, air mata, harta, hati, jiwa, iman, takwa untuk ikut membebaskan tanah suci Palestina dari manusia-manusia sesat zionis Israel. AllahuAkbar!!!". "Khadija (Peggy Melati Sukma)". "Wahai saudaraku sesama muslim berikan doa dan Donasi terbaikmu untuk saudara kita Di Palestine". #throwback #savepalestine #savealquds #prayforpalestine #freepalestine #palestine #indonesia #jakarta #monas #aksibelapalestina #kamibersamapalestina #westandwithpalestine #jerusalemcapitalofpalestine #peggymelatisukma #benderatauhid #tauhidsampaimati #muslimindonesia #muslimahindonesia #islamituindah #islamitudamai #171217 #mulielampung #melatidewistory #melatipunyacerita #diarymelati #galerymelati #myfriends #mysist #inspirasi #motivasi

REX
(@reksasa77)

2018-12-21 03:40:13

This is about a girl. A girl I met. A girl I married. We ride together. We go places together. We do stuff together. We had fun. We laughed. We argued. We make up. She cooks for me. My belly loves it! She took care of me. Even putting socks on my feet! She is Mama’s great companion. She gave me love. She changed me. I can do many things but now WE can take it to a whole new level! To my lovely wife, we have been into different path but Allah has destined us to be together. Its been a wonderful year being with you, as your husband. I wish you Happy Anniversary Sayang, who gave me more love than I deserve. And on the special day, I promise to love you always. Thank you for being you and being by my side. I hope you like your present! #ah #171217 #anniversary #december #husbandandwife #love

#throwback Koleksi foto di Acara Natal GBI WTC Serpong 2017 di Indonesia Convention Exhibition BSD City #wtcchristmas2017ice #indonesiaconventionexhibition #bsdcity #tangerang #171217 #bagian2

#throwback Koleksi foto di Acara Natal GBI WTC Serpong 2017 di Indonesia Convention Exhibition BSD City #wtcchristmas2017ice #indonesiaconventionexhibition #bsdcity #tangerang #171217

Ariez Budiono
(@ariezbudiono)

2018-12-20 05:51:13

Azka Raffasya Budiono #12monthsold#171217

eunsay
(@nuryati_amin)

2018-12-19 22:41:55

Tidak perlu bersama selamanya Selamanya itu terlalu lama. Seumur hidup saja Untuku, itu sudah lebih dari cukup. . . . . . #latepost #annivdanur #171217/171218 #@dadangkarnawan

Tolga & Beyza
(@tolgaa.beyzaa)

2018-12-19 12:14:53

Hayatımın EN DEĞERLİSİ, VE EN DEĞERLİ GÜNÜ #171217 🌹❤️🌹

Happy 1st anniversary #171217 . . Semoga selalu samawa. Aamiin.

Novi Widyanisa
(@noviiwidy)

2018-12-18 19:22:14

Only got a chance to know this guy for a short period of time before we decided to get married, and still can't believe that I'm married to someone who's giving, caring and loving so much like you are. It has been a wonderful journey with you. It may not always easy, but you made the journey so much easier and worth every second. Dear Aditya Aji Nugraha, Thank you for holding my hands through this life. Thank you for giving me all of you. And most of all, thank you for the pleasure of being your wife 😊💞 • • ps : telat banget ngesharenya karena lagi hectic pindahan dan hp agak ngadat sih 😂 #171217 #happy1stanniversary

(@alybelle14)

2018-12-18 19:14:16

❤️Its been a year. Time flies so fast.❤️ #171217 #2dayslatehaha #notiforget #justdidntpost

You did well. My Angel😊💜💜 ______________________________________________________________________________________ Devamı İçin @kore_x_turkiye @kore_x_turkiye @kore_x_turkiye ________________________________________________________________________________________________________________ #army #bighit #kimjonghyun #jonghyun #youdidwelljonghyun #angeljonghyun #171217 #forever #foreverjonghyun #shawolforever #shawol #saranghae #loveforever

(@dianaalihanovna)

2018-12-18 10:03:18

А❤️Д #171217

С твоим первым днём рождения, Василиса 🥳👨‍👩‍👧 #ВасилисавБарселоне #171217 #vp #sna

A'ii
(@ariadivia)

2018-12-18 08:47:45

Setaon #happyanniv #aw #171217

Вот и год 1⃣ ❣️ #годовасиесыночка #taranovyavm #171217 Быть мамой легко?!?!? 🤔 Да ни чего подобного! 😀

Happy anniversary suami ku tersayang @hss1588 💕💕💕 #latepost #171217

Stephanie Passos
(@steph.passos)

2018-12-18 05:51:20

Faz um ano (e um dia) que nossa vida é mais feliz, agitada, barulhenta, bagunçada e infinitamente mais ILUMINADA. . . Feliz aniversário, Memel. Você é puro AMOR. Te amamos muito. . . Obrigada por nos escolher e por tanto nos ensinar. Siga seu caminho assim, sempre sorrindo e cativando a todos com bondade. #babymelfaz1 #minhavida #sargitariana #sapequita #171217

(@katena_sladkova)

2018-12-18 02:46:19

Прошёл целый год... ГОД и вместе с ним терабайты ярких моментов в нашей памяти😭🙏🏽 Это наша самая долгожданная зима и главный новогодний подарок в жизни.. Это 4 килограмма невообразимого счастья, которым прибавка в 8 кг только на пользу🥰 Это вечная очередь и 78 сантиметров для поцелуев в комплекте с 7 зубами, первое агу, сменившееся звонким хохотом и тремя светлыми волосинками... Это первые шаги и первое «МАМА»😭🙏🏽... Год - это такая маленькая и такая драгоценная жизнь... С Днём Рождения, Кристиан 💙 С Днём Рождения, сыночек 🙏🏽😭💙 Спасибо, что наполняешь нашу жизнь смыслом😭, таким особенным суровым мужским мимишным смыслом 🙏🏽 #171217 #Кристианугодик

12 hónapja együtt. #minibb #171217 #181217

Alena Kamdina
(@alenakamdina)

2018-12-18 00:32:23

A year ago I said my most important yes and we celebrated it in Alila last weekend 💑💍#171217#engagement#anniversary#alila#jabal#akhdar

Happy Birthday my Big brother👨‍💼 @boyac1 #171217 ขอให้พี่ชายสุดที่รักคนนี้มีความสุขมากๆ สุขภาพแข็งแรง ปีนี้ลูก 2 ละนะ ขอให้เป็นพ่อและพี่ที่น่ารักแบบนี้ตลอดไปน๊า 😊 We're always beside together & forever 👨‍👧 #พี่ชายหน้าวัว

Eyla Baharom
(@eylabaharom)

2018-12-17 22:06:09

Promise ni last!😜 #1stanniversary #171217

Selamat ulangtahun kelahiran yg pertama duhai buah hati bakal imam jenazah umi. . . Semoga menjadi anak soleh sampai syurga. Umi sayang Nu'man! #anugerahallah #sayangsampaisyurga #171217

Joan S - Yoan
(@yoans1804)

2018-12-17 16:35:19

Happy 1st Wedding Anniversary . thanks for everything, u'r the best, & love u more 😘😍😇🙏 . #171217 #171218

Happy Belated Birthday dedek Khayra Nur Eryna 😘😘😘... Moga jadi puteri solehah buat mama dan papa 😊😊... ini budak badan ngn muke abg eman,, tp drama queen mcm abg elan 😂😂😂... Muahhh cikedd 😙😙 #myniece# #171217#

Alhamdulillah, one (1) year and counting. 🥳🤟🏼 #171217

Restyka Zahra
(@restykazahra)

2018-12-17 15:44:48

Alhamdulillah ya robb .. Udh gx krasa satu taun berjalan, trimakasih untuk semua ksih syang yg tlah diberi, ttep jdi suami yg hebat buat kuh yaa💞. bahagy sllu ya, sabar ngdepin istrimu ini😂,smoga semua yg kita hrapkan tercapai😇😇.. Semoga sllu sperti ini sayangkuhh👫💏💋💋💖 #171217 #halal#ksayangn#suamiistribahagia #terhebatkuhh 😇😇

Leila
(@leiladazzler)

2018-12-17 14:25:15

"Uno se aproxima por casualidad, siente y se queda. Y poco a poco se ve atrapado en el lazo y crece la dicha, pero pronto aparecen las contrariedades. Aunque se esté encantado, el dolor sobreviene y antes de que pueda repararse en ello, se ha acabado la novela". #171217

Marc Lehnherr
(@lemarc23)

2018-12-17 13:55:37

last year - I made my best decision - 17.12.17 today...you showed me what it means for you...thank you for the great evening @widderhotel 📸 taken by @sandramarusic

ibadurrahman
(@ib_bad)

2018-12-17 16:31:19

Our Love, Our Pray, Our Journey.. . #1stanniversary #171217 . . . 📸 taken by: @storypdg @font_co

Leila
(@leiladazzler)

2018-12-17 14:28:08

Tarde de scouting! #171217

쩡우쓰
(@jjeong.w000)

18 Days 18 Hours Ago

나름 설정샷이라규