#alifaziz

12,668 posts tagged with #alifaziz

Photos and Videos about #alifaziz

Raya nak dekat , dah beli sandal raya ke ? πŸ”₯🦠 . ✨TIMBERLAND SANDAL BROWN✨ . Jahitan kemas , memang padu ah admin boleh cakap . sesuai sangat utk bt raya 😁 . Rm60 Sahaja bos , yang menariknya , Postage PERCUMA 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Saiz availble 39-44 Euro /5-10 Shj πŸ“¦ Isteri-2 diluar sana ambik lah untuk hadiahkan kt suami , mesti suami nampak kacak di pagi raya nanti 🌹 . So, korang PM cepat , in case habis stok, melepas lah korang πŸ˜‚ boleh terus tekan link kat bio admin untuk direct whatsapp admin . Selamat berpuasa πŸŒ™ . #sandalmurah #sandaltimberlandmalaysia #sandaltimberlandmurah #alifaziz #videolawak #kasutmurah #promosimurah #viral

AIDILFITRI COLLECTION BY @elrahexclusive x @fuzanamokhtaza . IRIS DRESS . Korang mesti grab koleksi terbaru kami yang sangat2 limited & exclusive ni..!apa lagi ,haa boleh la prepare untuk dapatkan IRIS DRESS yang super vouge ni ye darlings! Konfemmm abe2 jatuh hati..gitchewww... Hehe 😜😜😜😜 . Material : KOREAN LACE WITH MONTE CARLO CREPE Size : XS, S, M, L, XL Price : RM239 (WUDUK FRIENDLY) . . Wasap.my/60135828174 @ klik link di bio 😍😍😍 . . . #irisdress #elrahbykauthar #bajuraya2019 #rayasakan #bynuramirah #elrahexclusive #fuzanamokhtaza #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #raya2019 #bajuraya2019 #h2rtwraya #limawaktu2019 #leeyanaraya2019 #lalakiofficial #curicuricinta #igshopmurah #love #vscomalaysia #pia #cariakudisyurga #aerilzafrel#alifaziz #ajimaura #terapiinstagram #dresses

BAPE. MARIO. BABY MILO . . Pit 18 Labuh 25 Tag Missing Double Stitch Tulang Tepi Condition 9/10 πŸ’― Bundle Item. Fake Item . . Rm 40 siap pos http://www.wasap.my/60165924351 . . #apekadalagibosku #bajuraya #bajurayalelaki #bajulebaran #bajukoko #abathingape #bape #mario #babymilo #miloais #rotijohn #sayajual #alifaziz #alifsatar #murtabak #roticanai #ramadhan #bajuraya2019

Penukaran yang berbaloi!!! β˜‘οΈ Jimat ruang β˜‘οΈ Jimat masa β˜‘οΈ Jimat bil elektrik β˜‘οΈ Tak perlu angkat air β˜‘οΈ Tak perlu masak air β˜‘οΈ Tak perlu beli air mineral β˜‘οΈ Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lagi Mudah, cepat dan paling penting raya ni meriah sebab ada penapis air #jiksoo Hyper menyenangkan kerja suri rumah. 🀩🀩🀩 Nak tahu promosi #hyperrm95 wasap saya lelaju 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

Penukaran yang berbaloi!!! β˜‘οΈ Jimat ruang β˜‘οΈ Jimat masa β˜‘οΈ Jimat bil elektrik β˜‘οΈ Tak perlu angkat air β˜‘οΈ Tak perlu masak air β˜‘οΈ Tak perlu beli air mineral β˜‘οΈ Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lagi Mudah, cepat dan paling penting raya ni meriah sebab ada penapis air #jiksoo Hyper menyenangkan kerja suri rumah. 🀩🀩🀩 Nak tahu promosi #hyperrm95 wasap saya lelaju 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

Siapa nak rm100 Cash😍😍 . πŸ’•10k follower Giveaway by ainashahoutlet (ASO)πŸ’• . Jom uolls Cuba contest ni.. mner tahu rezeki uolls menang... Tk rugi pun join... Asyik on9 jer tk dpat apa2... Baik try contest ni... Tk sia2 uolls on9 tau😁😁 . Cara nk menang menang rm100 Cash mudah jer😍.. asalkn uolls ikut semua syarat yg telah ditetapkan β€Ό wajib ikut tauβ€Ό . . Syarat penyertaanπŸ“’πŸ“’ βœ… follow ig @ainashahoutlet2 βœ… turn on post and story notification βœ…like Post ni βœ…Tag seramai mana kawan yang anda mahu di komen βœ…Mesti like post2 lain jgk 😁😁 bukan post ni jer tauuu.. . . ❌jgn private ig anda sepanjang tempoh giveaway ❌tidak dibenar tag ig shop/fake igβ€Ό βœ”hanya PERSONAL ig dibenarkan . πŸ”΄admin Akan check setiap penyertaanβ€Όpastikan anda mengikut semua syarat yg telah ditetapkanπŸ“ . . Comment terakhir di latest posting apabila follower mencecah 10k adalah pemenang rm100 cash😱😱😱 . . Giveaway tamat pada bila2 masaβ€ΌπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ . #contestmalaysia #giveawaymalaysia #malaysiacontest #malaysiagiveaway #giveaway #giveaway2018 #contest2018 #contest #freegift #wincash #malaysia #malaysiagiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #contestgiveaway #contest #malaysiacontest #contestmalaysia #wincash #begcantik #bagmurah #begperempuan #bagraya2019 #nismell #alifaziz

Penukaran yang berbaloi!!! β˜‘οΈ Jimat ruang β˜‘οΈ Jimat masa β˜‘οΈ Jimat bil elektrik β˜‘οΈ Tak perlu angkat air β˜‘οΈ Tak perlu masak air β˜‘οΈ Tak perlu beli air mineral β˜‘οΈ Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lagi Mudah, cepat dan paling penting raya ni meriah sebab ada penapis air #jiksoo Hyper menyenangkan kerja suri rumah. 🀩🀩🀩 Nak tahu promosi #hyperrm95 wasap saya lelaju 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

LAST CALL LAST CALL LAST CALL May adalah bulan last promosi #hyper_rm95 Bulan depan akan jadi #rm120 ye.. Sedikit details mengenai Hyper πŸ‘‡πŸ» πŸ¦‹ Tankless & unlimited water πŸ¦‹ Air sejuk, biasa, panas & susu baby πŸ¦‹ Terdapat 7 suhu air πŸ¦‹ Auto UV Sterilization setiap 2 jam πŸ¦‹ Slim design & smart moving πŸ¦‹ Children-friendly & child lock button Nak tahu lebih lagi? Yang pastinya banyak #free kalau pasang bulan ni 🀩 011 5882 8242 011 5882 8242 Eliz Ahmad Magic Consultant #hyper #rapi #penapisair #kl #penapisudara #penapisair #jiksoowaterpurifie #skmagic #penapisairjiksoo #jiksoowaterpurifier #penapisudara #jiksoo #waterfilter #hyper95 #alifaziz #huawei #huaweimalaysia #jiksooskmagic #android #google #terawih2019 #doneterawih #doneiftar

Swipe➑️➑️ new lensπŸŽ‰ πŸ”₯iPRO india/aqua gray/khaki/caramel brown/crystal grayπŸ”₯ β€’ Rm24 free lens caseπŸ’• β€’ Power available 00 - 800πŸ’• β€’ Tahan 3 - 6 bulanπŸ’• β€’ Ikut saiz anak mataπŸ’• β€’ Sangat cantiks n selesa dipakaiπŸ’• πŸ“žwhatsapp 0176256628☎️ . . . . . #sayajuallens #juallens #lensmurah #lensmalaysia #lensmalaysiamurah #lenscantik #greylens #brownlens #greenlens #violetlens #bluelens #gombak #selayang #lenspower #naturallens #lensbarbielook #lensbigeyes #lensnatural #effectbigeyes#promosiraya #promotioncontactlens #promotion #promosicontactlens #contactlensmurah #contactlensmalaysia #lenscantik #lensmurah #lensmalaysiamurah #laguraya #moodraya #raya2019 #alifaziz #bellaastillah

. Midnight Fantasy (Britney Spears) . Siapa suka bauan sweet fruity? Boleh try Midnight Fantasy. Ada bau cherry + vanilla + bubblegum. Waah sesuai untuk si gadis ceria . 3 BOTOL = RM100 + FREE TESTER + FREE POSTAGE . Stock dah tak banyak. Jangan menyesal kalau tak dapat. After raya pulak kita restock tau . So, boleh whatsapp +60129468757 untuk order & pertanyaan stock . . . . . . . . . . . . . . . . . . #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #freeperfume #syafiqkyle #syintagila #frperfumes #frinspiredperfumes #alifaziz #viral #bazarpaknil #bazarramadan #bajurayamurah #kasutmurah #handbegmurah #jammurah #kosmetikmurah #mekapmurah #sajat

. Midnight Fantasy (Britney Spears) . Siapa suka bauan sweet fruity? Boleh try Midnight Fantasy. Ada bau cherry + vanilla + bubblegum. Waah sesuai untuk si gadis ceria . 3 BOTOL = RM100 + FREE TESTER + FREE POSTAGE . Stock dah tak banyak. Jangan menyesal kalau tak dapat. After raya pulak kita restock tau . So, boleh whatsapp +60129468757 untuk order & pertanyaan stock . . . . . . . . . . . . . . . . . . #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #freeperfume #syafiqkyle #syintagila #frperfumes #frinspiredperfumes #alifaziz #viral #bazarpaknil #bazarramadan #bajurayamurah #kasutmurah #handbegmurah #jammurah #kosmetikmurah #mekapmurah #sajat

. Midnight Fantasy (Britney Spears) . Siapa suka bauan sweet fruity? Boleh try Midnight Fantasy. Ada bau cherry + vanilla + bubblegum. Waah sesuai untuk si gadis ceria . 3 BOTOL = RM100 + FREE TESTER + FREE POSTAGE . Stock dah tak banyak. Jangan menyesal kalau tak dapat. After raya pulak kita restock tau . So, boleh whatsapp +60129468757 untuk order & pertanyaan stock . . . . . . . . . . . . . . . . . . #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #freeperfume #syafiqkyle #syintagila #frperfumes #frinspiredperfumes #alifaziz #viral #bazarpaknil #bazarramadan #bajurayamurah #kasutmurah #handbegmurah #jammurah #kosmetikmurah #mekapmurah #sajat

Sape tema Royal blue tu cepat2 order .😍😍 Damia Pleated Kurung ni cantik sgt 😍. Beli cepat2 taw, nanti sold out. Ready stock. SERIOUS STOCK DAH TINGGAL SIKIT. RM180 only. Material chiffon with full lining . Color Royal blue : S & M Baby blue : S only Nude : S only Dusty Pink : S & M . . More details @batikbyfairuza Order whatsapp +6016 777 3761 or click link in bio . . #alifaziz #alifazizcurang #curicuricinta #bajuraya2019 #bajukurungmoden #stylebajuraya2019 #bajuraya2019perempuan #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayacantik #bajurayafreepostage #freepostage #bajurayamurah #bajurayabatik #bajurayamalaysia #bajurayasedondon #bajurayalace #bajurayaviral #bajurayapeplum #bajurayasongket #bajurayafamily #bajurayagojes #bajuraya2019murah #30pesanansuara #bajurayaonline #bajurayameletop #bajurayaterbaru #bajurayaletopsmurah #bajurayaletops #bajurayaletops2019

πŸ“’ PROMO IS BACK πŸ“’ Haaa dari haritu lagi ramai tanya El takdak ka HQ buat PROMO RAYA ka? So El nak habaq start ESOK 15MAY - 6JUN akan ada AINAAKRAYA PROMO ❀️ READY STOCK & FAST RESPOND!! untuk PROMO AINAINAAKRAYA Postage WORLDWIDE πŸ“¦ COD area ⬇️ πŸ“Œ Permatang Pauh πŸ“Œ Perai πŸ“Œ Bukit Mertajam πŸ“Œ Kepala Batas πŸ“Œ Uptown Perda πŸ“Œ UiTM Permatang Pauh πŸ“Œ Politeknik Seberang Perai πŸ“Œ MCD Seberang Perai πŸ“Œ Autocity πŸ“Œ Taiping πŸ“² www.wasap.my/60196046434 πŸ“² www.wasap.my/60196046434 #ainaasunscreen #ainaakraya #ainaabeauty #ainaapenang #alifaziz #nismell #serumlangkawi #serumainaa #ainaaserum #ainaaserumpenang #codbertam #codjuru #codperdapenang #permatangpauh #uptownbandarperda #aeonalma #ilpkepalabatas

Skin Dessert yang korang kena dapatkan sekarang mmg mantop. Nak raya ni raai pulak yang merisik diam2 nk pinang skin dessert. Ater kulit kusam raya ni nakbla timbul seri skit kan bukan yasher2 u ols LUAR BIASA punya penangan #skindessert #skindessertterengganu #skindessertkl #dewiremaja #lelakimaskulin #wanitahariini #mingguanwanita #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #bellaastilah #alifaziz #curicuricintamegadrama #tv3 #klcc #kualalumpur #terengganu #muabellaz #alhalfa #nrc #pramugaricantik #freelancemodel #mekapartismalaysia #skincareproducts #dnars #tati #deeja #cod #pramugara

✨GET IT NOW!!! FAWAA LIPMATTE SPARKLE RAYA EDITION!!! ✨ . . . FAWAA LIPMATTE 5ml πŸ’‹MARMALADE πŸ’‹COTTON CANDY . . Pastinye πŸ’ŸMelembabkan Bibir & Tidak Mengeringkan πŸ’ŸMerawat Bibir. πŸ’ŸTeaxture Sangat Ringan πŸ’ŸTidak Melekit πŸ’ŸTahan lama . . . Price RM65 sm RM69 ss . . . : AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA BRUNEI SINGAPORE πŸ”₯ #suresuccessteamxfawaa . . . WHATSAPP +60 126281756 FAWAA WHATSAPP +60 126281756 FAWAA WHATSAPP +60 126281756 FAWAA . . #fawaa #fawaacosmetics #farahnabila #sayajual #bazaarpaknil #trudolly #fattzura #trudollybyfazura #trufitz #lipmatte #malaysiaairlinescabincrew #airasiacabincrew #bellaastillah #alifaziz #mirafilzah #fazura #syintagila #sayajual #bazaarpaknil #raya #raya2019 #starvilion #trufitz

✨GET IT NOW!!! FAWAA LIPMATTE SPARKLE RAYA EDITION!!! ✨ . . . FAWAA LIPMATTE 5ml πŸ’‹MARMALADE πŸ’‹COTTON CANDY . . Pastinye πŸ’ŸMelembabkan Bibir & Tidak Mengeringkan πŸ’ŸMerawat Bibir. πŸ’ŸTeaxture Sangat Ringan πŸ’ŸTidak Melekit πŸ’ŸTahan lama . . . Price RM65 sm RM69 ss . . . : AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA BRUNEI SINGAPORE πŸ”₯ #suresuccessteamxfawaa . . . WHATSAPP +60 126281756 FAWAA WHATSAPP +60 126281756 FAWAA WHATSAPP +60 126281756 FAWAA . . #fawaa #fawaacosmetics #farahnabila #sayajual #bazaarpaknil #trudolly #fattzura #trudollybyfazura #trufitz #lipmatte #malaysiaairlinescabincrew #airasiacabincrew #bellaastillah #alifaziz #mirafilzah #fazura #syintagila #sayajual #bazaarpaknil #raya #raya2019 #starvilion #trufitz

✨GET IT NOW!!! FAWAA LIPMATTE SPARKLE RAYA EDITION!!! ✨ . . . FAWAA LIPMATTE 5ml πŸ’‹MARMALADE πŸ’‹COTTON CANDY . . Pastinye πŸ’ŸMelembabkan Bibir & Tidak Mengeringkan πŸ’ŸMerawat Bibir. πŸ’ŸTeaxture Sangat Ringan πŸ’ŸTidak Melekit πŸ’ŸTahan lama . . . Price RM65 sm RM69 ss . . . : AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA BRUNEI SINGAPORE πŸ”₯ #suresuccessteamxfawaa . . . WHATSAPP +60 126281756 FAWAA WHATSAPP +60 126281756 FAWAA WHATSAPP +60 126281756 FAWAA . . #fawaa #fawaacosmetics #farahnabila #sayajual #bazaarpaknil #trudolly #fattzura #trudollybyfazura #trufitz #lipmatte #malaysiaairlinescabincrew #airasiacabincrew #bellaastillah #alifaziz #mirafilzah #fazura #syintagila #sayajual #bazaarpaknil #raya #raya2019 #starvilion #trufitz

Assalamualaikum Dan Salam sejahtera. Saya menjual kerepek ubi #kerepekubi dalam balang besar #ubipedas(900gram)=rm25 #ubipedasbasah #ubimasin(500gram)=rm15 #ubicheese(500gram)=rm15 #ubikari(500gram)=rm15 dan juga dalam packing kecik anggaran dalam 80gram hingga 100gram ubipedasbasah=RM2.50 ubimasin=RM2.50 ubicheese=RM2.50 ubikari=RM2.50 Jika ingin membeli secara borong Dan ingin membuat tempahan untuk #doorgifts #jamuan #jamuanraya #kuihraya #majlis #majliskahwin #majlisrasmi #majliscukurjambul #raya2019 #kuihraya secara borong di no. 0196728297. Segala #tempahan perlu dibuat seawal 3minggu hingga sebulan sebelum majlis. Kerepek yang sedap dan asli, rangup. Yang pasti skali makan pasti nak lagi. #raya2019 #bajukurung #kidsslide#slide#gelongsor #fairfit #bajumelayu #raya#bajumelayu #sale #alifaziz #betina #viralmalaysia #puasa

. . Jom grab PROMO- MEWANGI DI HARI RAYA . 3 BOTOL = RM100 + FREE TESTER + FREE POSTAGE . Stock dah tak banyak. Jangan menyesal kalau tak dapat. After raya pulak kita restock tau . So, boleh whatsapp +60129468757 untuk order & pertanyaan stock . . . . . . . . . . . . . . . . . . #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #freeperfume #syafiqkyle #syintagila #frperfumes #frinspiredperfumes #alifaziz #viral #bazarpaknil #bazarramadan #bajurayamurah #kasutmurah #handbegmurah #jammurah #kosmetikmurah #mekapmurah #sajat

. . Jom grab PROMO- MEWANGI DI HARI RAYA . 3 BOTOL = RM100 + FREE TESTER + FREE POSTAGE . Stock dah tak banyak. Jangan menyesal kalau tak dapat. After raya pulak kita restock tau . So, boleh whatsapp +60129468757 untuk order & pertanyaan stock . . . . . . . . . . . . . . . . . . #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #freeperfume #syafiqkyle #syintagila #frperfumes #frinspiredperfumes #alifaziz #viral #bazarpaknil #bazarramadan #bajurayamurah #kasutmurah #handbegmurah #jammurah #kosmetikmurah #mekapmurah #sajat

. . Jom grab PROMO- MEWANGI DI HARI RAYA . 3 BOTOL = RM100 + FREE TESTER + FREE POSTAGE . Stock dah tak banyak. Jangan menyesal kalau tak dapat. After raya pulak kita restock tau . So, boleh whatsapp +60129468757 untuk order & pertanyaan stock . . . . . . . . . . . . . . . . . . #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #freeperfume #syafiqkyle #syintagila #frperfumes #frinspiredperfumes #alifaziz #viral #bazarpaknil #bazarramadan #bajurayamurah #kasutmurah #handbegmurah #jammurah #kosmetikmurah #mekapmurah #sajat

AIDILFITRI COLLECTION BY @elrahexclusive x @fuzanamokhtaza . IRIS DRESS . Korang mesti grab koleksi terbaru kami yang sangat2 limited & exclusive ni..!apa lagi ,haa boleh la prepare untuk dapatkan IRIS DRESS yang super vouge ni ye darlings! Konfemmm abe2 jatuh hati..gitchewww... Hehe 😜😜😜😜 . Material : KOREAN LACE WITH MONTE CARLO CREPE Size : XS, S, M, L, XL Price : RM239 (WUDUK FRIENDLY) . . Wasap.my/60135828174 @ klik link di bio 😍😍😍 . . . #irisdress #elrahbykauthar #bajuraya2019 #rayasakan #bynuramirah #elrahexclusive #fuzanamokhtaza #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #raya2019 #bajuraya2019 #h2rtwraya #limawaktu2019 #leeyanaraya2019 #lalakiofficial #curicuricinta #igshopmurah #love #vscomalaysia #pia #cariakudisyurga #aerilzafrel#alifaziz #ajimaura #terapiinstagram #dresses

AIDILFITRI COLLECTION BY @elrahexclusive x @fuzanamokhtaza . IRIS DRESS . Korang mesti grab koleksi terbaru kami yang sangat2 limited & exclusive ni..!apa lagi ,haa boleh la prepare untuk dapatkan IRIS DRESS yang super vouge ni ye darlings! Konfemmm abe2 jatuh hati..gitchewww... Hehe 😜😜😜😜 . Material : KOREAN LACE WITH MONTE CARLO CREPE Size : XS, S, M, L, XL Price : RM239 (WUDUK FRIENDLY) . . Wasap.my/60135828174 @ klik link di bio 😍😍😍 . . . #irisdress #elrahbykauthar #bajuraya2019 #rayasakan #bynuramirah #elrahexclusive #fuzanamokhtaza #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #raya2019 #bajuraya2019 #h2rtwraya #limawaktu2019 #leeyanaraya2019 #lalakiofficial #curicuricinta #igshopmurah #love #vscomalaysia #pia #cariakudisyurga #aerilzafrel#alifaziz #ajimaura #terapiinstagram #dresses

BUY 4 BAWAL NADRAA COTTON, FREE 1 BAWAL‼️ . βœ”Bidang 50” Yang Super Selesa Cover Yang Sepatutnya ! βœ”Material Super Cotton, Sangat Flowy, Lembut, & Super Sejuk ! βœ”Mudah Bentuk, On Point Dengan Sekali Tiupan, Fuh ! βœ”Tampil dengan 26 Warna Pastel & Bold Sangat Mengancam Confirm Buat Uols Fall In Love ! . . Harga : 4 pcs RM100 ONLY . πŸ‘‰πŸ»Free Postage πŸ‘‰πŸ»Free 1 pcs Bawal πŸ‘‰πŸ»Free Exclusive Brooch πŸ‘‰πŸ»Free Exclusive Box πŸ‘‰πŸ»Free Gift From Kak Iylia . . BERMINAT ? Pm/Whatsapp http://www.wasap.my/60178169959 . #calacarapreloved #leeyanaraya2019 #bajukurungibuanak #dfkl2019 #cariakudisyurga #jubahsouqraya2019 #minazpreloved #bellaammarapreloved #curicuricinta #hijabistahubraya2019 #bajuconvo #pujaanhatikandaraya #ame2019 #cariakudisyurga #alifaziz #calaraya2019 #jubahsouqpreloved #bawalmurah #tudungnikah #tudungtunang #tudungsekolah #tudungbawal #bawalflowy #bawalcottonplain #bawalplain #tudungbawalplain #tudungbawalmurah #tudungcantik #bawalcottonmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungraya2019

NEXT SEASON JOM BAKAR LEMAK RAYA! . PENDAFTARAN PESERTA BULAN JUN TELAH DI BUKA ! PROMO TRIAL 14 DAYS PREMIUM COACHING ONLINE DENGAN 50% FEE SIAPA SERIUS NAK TURUN 3 KE 7KG BULAN JUN? . Klik link di bio utk daftar . Coach Syarifah πŸ“±0176866979 I am 48 Lost 20kg 5 tahun pengalaman dalam pengurusan berat badan . #gemokisawesome #avengersendgame #captainamerica #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #resepisihat #kuruscarasihat #dietmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #jomdiet #myotherhafeznel #azamtahunbaru #azamkurus #resepisihat #resepibonda #resepidiet #resepikurus #mission2019 #misikurus2019 #kurussebelumraya #puasa #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #ramadhantiba #ctdk #alifaziz #bellaastillah

CABARAN FLAWWLESS SEBELUM RAYAA Ceeerah seawal 7 hari jerr.. Sekarang ada promo tau ! BUY 2 FREE 2 BUY 3 FREE 3 BUY 5 FREE 6 Bestnya kan btl2 berkesan.. Ada kelulusan KKM lagi... BERMINAT ????? TINGGALKAN NOMBOR HP!! Fast respon sila klik link wasap www.wasap.my/60133124401/QMKAPSUL #queenmutiaraofficial #putihgebu #putihgebumulus #amazing #qmkapsul #alifaziz #urathijau #fashasandha #jueaziz #serbukmutiara #asli

😍😍 Damia Pleated Kurung ni cantik sgt 😍. Beli cepat2 taw, nanti sold out. Ready stock. SERIOUS STOCK DAH TINGGAL SIKIT. RM180 only. Material chiffon with full lining . Color Royal blue : S & M Baby blue : S only Nude : S only Dusty Pink : S & M . . More details @batikbyfairuza Order whatsapp +6016 777 3761 or click link in bio . . #alifaziz #alifazizcurang #curicuricinta #bajuraya2019 #bajukurungmoden #stylebajuraya2019 #bajuraya2019perempuan #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayacantik #bajurayafreepostage #freepostage #bajurayamurah #bajurayabatik #bajurayamalaysia #bajurayasedondon #bajurayalace #bajurayaviral #bajurayapeplum #bajurayasongket #bajurayafamily #bajurayagojes #bajuraya2019murah #30pesanansuara #bajurayaonline #bajurayameletop #bajurayaterbaru #bajurayaletopsmurah #bajurayaletops #bajurayaletops2019

ORDER ONLINE - PILIH DESIGN - PENGHATARAN KE PREMIS ANDA! "BUSINESS CARD TENGAH MURAH NI WEH..!" Terus berdesup naik semangat kita nak berniaga bila tengok harga business card dari #faadvertising ni kan?? Haa.. Apa lah erti sebuah perniagaan tanpa business card bang? Jual air cedok pun dh pakai business card tau sekarang! HARGA TENGAH MURAH NI JANGAN TERMENUNG!! Kami boleh delivery terus depan premis anda! WHATSAPP πŸ“² 0196882389 www.wasap.my/60196882389 www.wasap.my/60196882389 #businesscardmurah #printingmurah #banner #bunting #kadkahwinmurah #sticker #packaging #logo #designmurah #ramadhan1440 #neelofa #alifaziz #syafiqkyle #fatinafeefa #30pesanansuara #teamraya #printingnegerisembilan #seremban #mantin #nilai #portdickson #senawang #kualapilah #jempol #juasseh #batukikir #paroi #lukut #feldapalong

🌹KURUNG ASMIRA🌹 . Material como crepe + pearl skin βœ”οΈ . Available sizes XS - 3XL . Price RM112 inc postage SMπŸ“« . Plus size add RM10 . Berminat dm or wasap ciknis ya 🀳 . . #trustedseller#koleksiraya2019#kurungmoden#saree#batik#kebaya#kebarung#minikurung#sticker#diy#jodohjodohannisa#viral#bajumurah#bajubudak#fashion#syafiqkyle#kamarkamariah#nur2#lacekurung#bajumelayu#kurta#jubah#dressmuslimah#curicuricinta#iiman#alifaziz#bellaastillah#fesyenviral

AIDILFITRI COLLECTION BY @elrahexclusive x @fuzanamokhtaza . IRIS DRESS . Korang mesti grab koleksi terbaru kami yang sangat2 limited & exclusive ni..!apa lagi ,haa boleh la prepare untuk dapatkan IRIS DRESS yang super vouge ni ye darlings! Konfemmm abe2 jatuh hati..gitchewww... Hehe 😜😜😜😜 . Material : KOREAN LACE WITH MONTE CARLO CREPE Size : XS, S, M, L, XL Price : RM239 (WUDUK FRIENDLY) . . Wasap.my/60135828174 @ klik link di bio 😍😍😍 . . . #irisdress #elrahbykauthar #bajuraya2019 #rayasakan #bynuramirah #elrahexclusive #fuzanamokhtaza #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #raya2019 #bajuraya2019 #h2rtwraya #limawaktu2019 #leeyanaraya2019 #lalakiofficial #curicuricinta #igshopmurah #love #vscomalaysia #pia #cariakudisyurga #aerilzafrel#alifaziz #ajimaura #terapiinstagram #dresses