#atukpesan

39,283 posts tagged with #atukpesan

Photos and Videos about #atukpesan

Lelaki yang benar2 sayang be like.. 😘💕 . 🎥 Cc : @silamoveon . (Tag orang² yg tersayang 💕) . Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Reaksi baby bila berjumpa kembar bapanya.. 😍💕.. Comel je tengok baby tu.. 😘 . (Tag orang² yg tersayang 💕) . Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Jangan pernah berubah 😊. Follow jugak @sandarkan.kenangan, @syok.tv & @cinta.dalam.hati . Tag orang tersayang . 📌 Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@hipotesiscinta ⏩@selagirindu ⏩@alongbebel ⏩@silamoveon ⏩@cinta.antara.kita ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@akubroken ⏩@tiapharisayang ⏩@lafaz_cinta . ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji#epilogcinta#jommoveon #nakbebel#nakfakta#nakpesan #nakpickupline#videolawak#igersmalaysia #quote#hipotesiscinta#selagirindu #love#ceritacinta#atukpesan#bosan #sandarkankenangan#syoktv#cintadalamhati#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakpickupline#seribusatucerita#videolawak#paidreviewmurah#paidreviewrm5

Bila bagi surat kat crush.. 😍💕 Follow @cinta.antara.kita & @tiapharisayang Tag orang tersayang 💕 . 🎥 Credit video owner . Untuk quotes, ayat cinta, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita ⏩@tiapharisayang ⏩@akubroken ⏩@pesankakmoji ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@sandarkan.kenangan ⏩@epilog.cinta ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon #love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

💕. Follow jugak @sandarkan.kenangan, @syok.tv & @cinta.dalam.hati . Tag orang tersayang . 📌 Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@hipotesiscinta ⏩@selagirindu ⏩@alongbebel ⏩@silamoveon ⏩@cinta.antara.kita ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@akubroken ⏩@tiapharisayang ⏩@lafaz_cinta . ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji#epilogcinta#jommoveon #nakbebel#nakfakta#nakpesan #nakpickupline#videolawak#igersmalaysia #quote#hipotesiscinta#selagirindu #love#ceritacinta#atukpesan#bosan #sandarkankenangan#syoktv#cintadalamhati#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakpickupline#seribusatucerita#videolawak#paidreviewmurah#paidreviewrm5

Fresh feedback, alhamdulillah 😇. Igshop baru bermula berniaga. Kami sangat recommend pakej ni, jimat dan berbaloi. Tengok, dah nampak trusted igshop uolls 🤩 . Apa kelebihan pakej followers ini? 🤔 📌Followers kami high quality. Memang takkan sama dengan seller lain yang jual followers fake. 📌Followers ini real followers sahaja. Sedangkan seller lain jual fake followers atau bot. Kami hanya jual real followers. 📌Anda tidak perlu follow or unfollow sesiapa pun. 📌Following tidak meningkat, followers sahaja bertambah. 📌No password, username sahaja. . Sebarang pertanyaan, whatsapp ke 018-3640151 atau kalau malas save nombor, tekan link whatsapp di bio 😘 . #followers#followersaktifmurah #followersmalaysia#followforfollowback#paidreviewmalaysia#paidreview#bazarpaknil#malaysiatrending#igersmalaysia#vscomalaysia#lawakhambar#lawakhangit#lawakkeder#lawakan#atukpesan#tolongdengar#nakkongsi#nakfakta#nakbebel#nakpesan#hatikecai#tiktokmalaysia#malaysia#igshopmalaysia#sayajualmurah#sayajual#onlinemalaysia#kedaionline#kedaionlinemalaysia#bisnesonlinemalaysia

ayoi_tv
(@ayoi_tv)

10 Minutes Ago

Bila dia caring dengan kau.. 😍💕 So sweet.. 😙😘 . 🎥 Cc : @silamoveon . (Tag kawan² korang 😜) . Follow juga ig @lafaz_cinta dan @hatiterluka. . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #ayoi_tv #quote #silamoveon #nakpickupline#nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm5#paidreviewrm10#silamoveon#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Tolong jgn mudah ungkapkan kata putus 😊. Follow jugak @sandarkan.kenangan, @syok.tv & @cinta.dalam.hati . Tag orang tersayang . 📌 Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@hipotesiscinta ⏩@selagirindu ⏩@alongbebel ⏩@silamoveon ⏩@cinta.antara.kita ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@akubroken ⏩@tiapharisayang ⏩@lafaz_cinta . ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji#epilogcinta#jommoveon #nakbebel#nakfakta#nakpesan #nakpickupline#videolawak#igersmalaysia #quote#hipotesiscinta#selagirindu #love#ceritacinta#atukpesan#bosan #sandarkankenangan#syoktv#cintadalamhati#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakpickupline#seribusatucerita#videolawak#paidreviewmurah#paidreviewrm5

Bila si dia melukis setiap kenangan bersama kekasihnya.. So sweet.. 😍💕 . (Tag orang² yg tersayang 💕) . Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Kan 😅. Follow jugak @sandarkan.kenangan, @syok.tv & @cinta.dalam.hati . Tag orang tersayang . 📌 Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@hipotesiscinta ⏩@selagirindu ⏩@alongbebel ⏩@silamoveon ⏩@cinta.antara.kita ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@akubroken ⏩@tiapharisayang ⏩@lafaz_cinta . ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji#epilogcinta#jommoveon #nakbebel#nakfakta#nakpesan #nakpickupline#videolawak#igersmalaysia #quote#hipotesiscinta#selagirindu #love#ceritacinta#atukpesan#bosan #sandarkankenangan#syoktv#cintadalamhati#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakpickupline#seribusatucerita#videolawak#paidreviewmurah#paidreviewrm5

Harga Runtuh Copy Ori 🚨🚨 . Admin nak jual semua kasut Copy Ori tapi harga semua kaw kaw offer punya abgscammer bagi😱 . Harga dah market kasut je dh Rm250, Harga biasa admin jual Rm230. Sekarang ni Admin Offer Rm170 SAHAJA + Free gift 😭😩 . Memang Jualan Rugi Gila TAPI TAKPE Asalkan korang dapat kasut Copy Ori Premium Quality ni 😍 . Nak? 📲 WHATSAPP 017-3853810 Atau Click link bio. . _____________________________________ ‌#lawak #lawakhambar #videolawak #syukurselalu #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #lawakan #lawakkeder #lawakgram #atukpesan #uitmshahalam #johorbahru #uitm #utm #pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu #terapiinstagram #ajimaura #mondayblues #abgscammer

Alahai comelnyaa 🙊 . p/s : halalkan admin ambil video korang . 🎥 tag owner video . . untuk kongsi video sila tag @iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo #iglelakivsperempuan#lelakivsperempuanvideo #lawakhambar#lawakhangit#atukpesan#lawaktahapdewa#himpunanbahanlawak

Salam jumaat geng . Tag member korang geng ✔️ 😁 . btw yang mana mencari kasut nak ke kelas , bersukan , bergaya , nak ride moto apa sume nyaa boleh follow ig kasut . @rkylo._ @rkylo._ @rkylo._ . semua kasut murah2 cantik quality cun 🤙🔥 . #nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel#rotikaya #jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #tiber #malaysia #tazkirahkakrah#tazkirah#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati#lawakhambar #dakwahjentikhati#videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic#selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners#nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita#maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

Beb serious lawo giler kaler puma RSX nie beb 😍 Admin baru je restock kasut nie tapi saiz banyak dah habis, korang tak akan lihat saja mai grab satu sekali beb pakat2 ajak bf/gf beb sesuai sangat buat kasut couple tau 😉 Beb sis nak cakap nie kalau lambat comfirm melepas sebab stock tak banyak saiz yang ada 37-41 sahaja 😅 Harga admin nak bagi kepada 10 orang yang terawal RM119 Free postage, harga asal Market RM150 tau bukan itu saja yang paling best admin turut bagi free stokin, keychain dan sticker (limited) 🎁 Kalau nak order, terus tekan link kat bio sis or dm sekarang ok 😘 #dropshipwanted #trustedseller #kasutmurah #kasutmalaysiamurah #blogger #pemborongkasutmurah #bazarpaknil #atukpesan #mudahterhibur #igshopmalaysia #videolawakmalaysia

. . MAKIN HARI MAKIN PANAS . Bukan panas sunburn tapi panas tgok feedback 😜😜😜 . Masih ragu ragu ke nak cuba?? Jangan risau kita byk package.. Package utk ragu ragu bleh beli utk cuba dlu klu dah syok mcm sis dlm feedback ni .. Better repeat combo nnti takleh tido mlm menyesal 😋 . Jom order sebelum menyesal 😜 📲0109455570 / Click link in bio #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #dubmashmalaysian #putihgebu #tiktokapp #10yearschallenge #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bisnesonline #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #igtv #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #darrenchen #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #10yearchallenge #whiteningsecret #bleaching #padangseraikedah

. . MAKIN HARI MAKIN PANAS . Bukan panas sunburn tapi panas tgok feedback 😜😜😜 . Masih ragu ragu ke nak cuba?? Jangan risau kita byk package.. Package utk ragu ragu bleh beli utk cuba dlu klu dah syok mcm sis dlm feedback ni .. Better repeat combo nnti takleh tido mlm menyesal 😋 . Jom order sebelum menyesal 😜 📲0109455570 / Click link in bio #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #dubmashmalaysian #putihgebu #tiktokapp #10yearschallenge #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bisnesonline #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #igtv #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #darrenchen #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #10yearchallenge #whiteningsecret #bleaching #padangseraikedah

. . MAKIN HARI MAKIN PANAS . Bukan panas sunburn tapi panas tgok feedback 😜😜😜 . Masih ragu ragu ke nak cuba?? Jangan risau kita byk package.. Package utk ragu ragu bleh beli utk cuba dlu klu dah syok mcm sis dlm feedback ni .. Better repeat combo nnti takleh tido mlm menyesal 😋 . Jom order sebelum menyesal 😜 📲0109455570 / Click link in bio #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #dubmashmalaysian #putihgebu #tiktokapp #10yearschallenge #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bisnesonline #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #igtv #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #darrenchen #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #10yearchallenge #whiteningsecret #bleaching #padangseraikedah

. . MAKIN HARI MAKIN PANAS . Bukan panas sunburn tapi panas tgok feedback 😜😜😜 . Masih ragu ragu ke nak cuba?? Jangan risau kita byk package.. Package utk ragu ragu bleh beli utk cuba dlu klu dah syok mcm sis dlm feedback ni .. Better repeat combo nnti takleh tido mlm menyesal 😋 . Jom order sebelum menyesal 😜 📲0109455570 / Click link in bio #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #dubmashmalaysian #putihgebu #tiktokapp #10yearschallenge #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bisnesonline #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #igtv #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #darrenchen #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #10yearchallenge #whiteningsecret #bleaching #padangseraikedah

Beb serious lawo giler kaler puma RSX nie beb 😍 Admin baru je restock kasut nie tapi saiz banyak dah habis, korang tak akan lihat saja mai grab satu sekali beb pakat2 ajak bf/gf beb sesuai sangat buat kasut couple tau 😉 Beb sis nak cakap nie kalau lambat comfirm melepas sebab stock tak banyak saiz yang ada 36-40 sahaja 😅 Harga admin nak bagi kepada 10 orang yang terawal RM119 Free postage, harga asal Market RM150 tau bukan itu saja yang paling best admin turut bagi free stokin, keychain dan sticker (limited) 🎁 Kalau nak order, terus tekan link kat bio sis or dm sekarang ok 😘 #dropshipwanted #trustedseller #kasutmurah #kasutmalaysiamurah #blogger #pemborongkasutmurah #bazarpaknil #atukpesan #mudahterhibur #igshopmalaysia #videolawakmalaysia

Reposted from @hikayatsikosong - Kita kehilangan sesuatu... Kita ditinggalkan seseorang... . . Tak lain hikmahnya kerana Allah ingin menggantikan dengan yang lebih baik buat kita. . . "Tapi aku rasa yang aku hilang itu sudah baik untuk aku! Takkan ada yang sesempurna itu lagi yang aku akan jumpa." . . Manusia, cuma terbatas pada masa lalu dan masa yang sedang terjadi. . . Sedang Tuhan, tahu lebih dari itu. Dia mengetahui masa lalumu, masa sedang terjadi ini, dan masa depanmu. . . Bukankah dia Maha Hebat? Maha Mengetahui? Tuhan yang menciptakan kita? Jadi, pencipta kita mesti tahu apa yang terbaik buat ciptaanNya. Bukan begitu? . . "Dan tidak ada seorang pun yang dapat mengetahui (dengan pasti) apa yang akan dikerjakan esok. Dan tidak ada seorang pun yang dapat mengetahui di mana dia akan mati. Sesungguhnya, Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mengenal." (Surah Luqman, ayat 34) . . Follow @hikayatsikosong Follow @hikayatsikosong . . #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #nakbebel #malaysiatrending #vscomalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #hikayatsikosong #nakpickupline #nakngepek #apakes #jommuhasabahdiri #donedakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial #hatikecai #hikayatsikosong

Bukan chat setiap masa itu yang merapatkan hubungan, tapi doa itu yang merapatkan hubungan.. Doa merapatkan dua hati yang sedang berjauhan. Moga Allah pelihara..😊 . . . . #kuatadanya #insaf #tarbiahsentap #diariluahanhati #videoviral #jentikhati #teega #abbasy #dakwahsentuh #instadakwah #viral #nakbebel #nakfakta #cinta #cintaislamic #cintaislam #muhasabah #jagahati #quotes #ayat2cinta2 #sahabat #fihifzillah #repost #tarbiah #atukpesan #abangkacamata

Lompat pagar cara baru guys😂 . . . ♦️Tag 3 Rakan Korang . ♦️Follow @zonviral . ♦️Share video menarik . . ♦️Recommend IG : ‘ . ✔️ @lawak_popcorn_ ‘ ✔️ @adikshare ‘ . 🎥 Kredit . ✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ . . #zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak #lawaktahapdewa #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #iglelakivsperempuan

Ada otak, guna. . 📝 @kipaslipas_ig . Share & tag kawan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🎈 . Follow @zonviral.my untuk lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

Sape anak sulung ? . 📝 @kipaslipas_ig . Share & tag kawan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🎈 . Follow @zonviral.my untuk lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

THE MORE YOU SCROLL, THE MORE YOU HINA DIRI SENDIRI . Jangan mudah percaya dengan media sosial, banyak benda yang tidak benar dan tipu. Hati-hati. . Jagalah saham akhirat, jangan cemarkan dengan banyaknya datang dosa. . Credit : @ustazdondaniyal @abukhadijahstudio . #mrkehidupan #cintaislamicc #cintaislamic #cinta #muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap . Jom Follow @mr_kehidupan 😊 . 👇Tag Rakan Anda👇

-dakwah bukan dengan cara?- . Untuk mendapat kata naluri,cinta,konspirasi dan fakta yang menarik boleh follow kami di: . 🙉🙊🤖👽👻☠️👹👺😺 👕Koleksi Bundle @miediy_bundle 🔫Fakta @faktamirul 📗Kata2 @naluri2hati 😇🤠🤡🤑🥳🤓🤥💩🌞 . #faktamirul #naluri2hati #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #quotes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia

#repost @firdauswrote with @kimcy929_repost • • • • • • Imam al Ghazali pernah sebut, . "Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu." -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @FirdausWrote @Kopibuku.MY @FirdausShoppe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #firdauswrote #jomdakwah #apakes #donedakwah #cakapmanis #gengmoveon #usrahsantai #sentapbeb #lukisandakwah #roadtojannah #nakpickupline #nakngepek #nakkongsi #hatikecai #tolongdengar #naksentap #seribusatucerita #mutiarakata #sentap #jentikhati #nakpesan #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #nakfakta #atukpesan #vscomalaysia #nakbebel #lawakhambar #mudahterhibur

. Salam crush, bila nk sedar kehadiran sy 👉🏻👈🏻, Tag kawan anda yg tgh alone skrg 😜😜 . Nak Video Menarik macam ni, FOLLOW 😜 . ▪️ @student.t.v ▪️ @student.t.v ▪️ ▪️ @student.t.v ▪️ @student.t.v ▪️ . [ SHARE KAT STORY ANDA SEMUA YEE ] . #tiktokindonesia #viralmalaysia #tiktokxmalaysia #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent #paidreviewmurah #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral #medsos #lawakkerder #nakbebel #sembangstudent #politeknikmalaysia #himpunanlawakmalays #paidreview #himpunanbahanlawak #sembangstudent #himpunanlawakmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #nakpesan #atukpesan #lawakhangit #lawakbossku #tiktokmalaysiaofficial #lawaktwitter #matmoto

*COMBO BOX WHOOPIE KING & NUTELLA CHEESE TART HANYA RM35! MURAH & SEDAP GILER!* Serious uols akan rugi giler kalau tak grab Combo Box ni! Dengan hanya RM35 uols akan dapat 2 jenis cake berbeza! “ APA I AKAN DAPAT YE? “ [1] WHOOPIE KING (half side) show off cheese mengandung bila due tah tu [2] NUTELLA CHEESE TART (half side) yg boleh dimakan sendiri tak perlu dikongsi (dasar x kedekut 😌) . Sedap hingga meleleh air liur, Sekali dah cuba pasti nak lagi! . “ MACAM MANA NAK BELI? “ Whatsapp harini, bayar harini, penghantaran terus depan rumah chuols! [1] Kita sediakan runner ke lebih 50 kawasan sekitar selangor {WALLAHHHH MARVELLOUS JAP SY WASAP} **jgn tak wasap yer** wasap.my/0133226714/ComboTsunamiMamasab #terapiminda #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia #paidriview

❤️ALQURAN SPECIAL EDITION ❤️ . ✔️1 buah ALQURAN saiz A5 ✔️1 pcs paper bag ✔️1 pcs dust bag ✔️1 pcs kotak eksklusif 168tags RM 160 383tags RM 180 . . Siapa yang suka membeli alquran special edition ni? . 1) Ramai yang suka buat hantaran perkahwinan, sebab ada kotak yang sangat kemas. . 2) Hadiah untuk seseorang yang istimewa sama ada untuk suami, isteri, sahabat baik dll . 3) Beli untuk penghargaan untuk diri sendiri 😍 . 4) Malah untuk anak-anak supaya anak2 lagi seronok & semangat untuk baca alquran . & paling best, ianya menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama. . . Cara Tempahan :klik link ws di bio sekarang ‼️ #alqurantajwidterjemahan #alquranhumaira #alquraneksklusifwanita #alquranpelangi #alquran #alqurantajwidberwarna #alqurantaggingbyenuur #alqurantagging #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #nakbebel #malaysiatrending #vscomalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #nakpesan #nakpickupline #nakngepek #apakes #jommuhasabahdiri #donedakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita

Ingatlah setiap tangan yang menadah ke langit, tidak akan pernah kembali dalam keadaan kosong. Makbul tidak makbul doa kita itu adalah rahsia ALLAH. Jangan pernah jemu berdoa, sebab ALLAH tak pernah jemu mendengar suara kita ketika merintih padaNya. InsyaAllah. __________ Telegram | InstaGram | Twitter 💌 https://t.me/DakwahPsychology 💌 @DakwahPsychology 💌 @DakwahPsikologi

ALQURAN HUMAIRAH MAGNET A5 168TAGS RM 120 383 TAGS RM 160 . Ada 5 warna: . ✔️Merah ✔️Purple ✔️Hijau ✔️Hitam ✔️Turquoise . Quran magnet ni sangat banyak permintaan sebab: . 1) Ada 2 pilihan tag: NAFEESA @ SAFEEYA . 2) Terjemahan warna-warni . 3) 5 pilihan warna yang sangat cantik . 4) Saiz sederhana malah sesuai untuk semua peringkat . 5) TAG kemas . 6) Malah ada juz juga . Ini design terbaru tau. Ada corak-corak yang cantik sangat . Berminat? Klik je link kat bio sekarang ‼️ #alqurantajwidterjemahan #alquranhumaira #alquraneksklusifwanita #alquranpelangi #alquran #alqurantajwidberwarna #alqurantaggingbyenuur #alqurantagging #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #nakbebel #malaysiatrending #vscomalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #nakpesan #nakpickupline #nakngepek #apakes #jommuhasabahdiri #donedakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita

‎بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ . Didunia ni.....kita asyik sangat sibuk ngan macam2 hal...terlampau sibuk, kan? . Banyak benda yang nak kita settlekan...nak kejarkan...nak kita selesaikan....tak pernah abis2...kan . Saya nak pesan....macamana sibuk pun kita tolonglah utamakan Allah...bila dah masuk waktu solat tinggalkan segala apa yang tengah kita usahakan buat sementara dan luangkan masa untuk bersama Allah....sekejap je pun...SOLATLAH kerana hanya dengan solat, hati akan tenang. . Bercakaplah berbicaralah dengan Allah.Dia sentiasa menunggu hamba2NYA.Berkata-katalah kepadaNya tanpa perlu menyimpan didalam hati luahkanlah kepadaNYA...insyaAllah segala gusar akan hilang serta merta. . Dahulukan Allah...Allah akan dahulukan kita.Jaga hak Allah...Allah akan jaga hak kita.....insyaAllah akan mempermudahkan segala urusan kita di dunia dan akhirat. . #ekhsanhakim #ustazekhsanalhafiz #penceramah #pendakwah #rawatanislam #tanyaciksan #askciksan #askekhsanhakim #daimuda #tanyalahustaz #nakpesan #nakkongsi #tolongdengar #tolongkongsi #atukpesan #solatlah #wajib #syurga

‎بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ . Didunia ni.....kita asyik sangat sibuk ngan macam2 hal...terlampau sibuk, kan? . Banyak benda yang nak kita settlekan...nak kejarkan...nak kita selesaikan....tak pernah abis2...kan . Saya nak pesan....macamana sibuk pun kita tolonglah utamakan Allah...bila dah masuk waktu solat tinggalkan segala apa yang tengah kita usahakan buat sementara dan luangkan masa untuk bersama Allah....sekejap je pun...SOLATLAH kerana hanya dengan solat, hati akan tenang. . Bercakaplah berbicaralah dengan Allah.Dia sentiasa menunggu hamba2NYA.Berkata-katalah kepadaNya tanpa perlu menyimpan didalam hati luahkanlah kepadaNYA...insyaAllah segala gusar akan hilang serta merta. . Dahulukan Allah...Allah akan dahulukan kita.Jaga hak Allah...Allah akan jaga hak kita.....insyaAllah akan mempermudahkan segala urusan kita di dunia dan akhirat. . #ekhsanhakim #ustazekhsanalhafiz #penceramah #pendakwah #rawatanislam #tanyaciksan #askciksan #askekhsanhakim #daimuda #tanyalahustaz #nakpesan #nakkongsi #tolongdengar #tolongkongsi #atukpesan #solatlah #wajib #syurga

ORDER SEKARANG JUGA‼️ YANG MALAS IRON BAJU, TAK PAYAH FIKIR PANJANG‼️ 🌸Ashley tunic🌸 RM75 Xxl add rm3 ➡️Material mattecotton knitted ➡️ Stretchtable ➡️Nursing zip ➡️Ironless Nak? Klik link di bio 😋 #blouselabuh #tuniclabuh #blousemalaysiamurah #jomrepost #hamka #buyahamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai #ironlessblouse #blouseironless

Kalau awak rasa kasut ni lawa gila sila like ❤ Sekarang admin ada buat offer bagi 10orang yang terawal saja gaiss 👏 Paling best admin bagi lagi freegift stokin, keychain dan sticker (limited) cepat2 🎁 Sumpah rugi tak grab satu sebab ni design yang seriously lawa 😍 Stock ni tak banyak sekarang sebab ramai sangat order ⚠️ Korang taknak grab satu ke beb sumpah sis cakap kalau awak lambat comfirm melepas sebab stock saiz makin kurang 😐 Saiz yang available 41-45 sahaja 🙊 Harga offer ni hanya RM109 free postage saja harga asal RM150 tau, Kalau nak order, terus tekan link kat bio 😘 #dropshipwanted #trustedseller #blogger #kasutmurah #kasutmalaysiamurah #kasutsukanmurah #pemborongkasutmurah #bazarpaknil #atukpesan #mudahterhibur #igshopmalaysia #videolawakmalaysia

Assalamualaikum Selamat Berhujung Minggu . . Reposted from @jom_dakwah - Posted @withrepost • @alifteega Yakinlah! Mungkin apa yang kita minta didunia tidak dikabulkan kerana Allah menyimpankan sesuatu yang lebih hebat, lebih baik untuk kita. Tapi jangan berhenti berdoa kerana itu tanda kita berharap pada Allah. Dan Allah sayang kepada orang yang mendekati dan meminta minta padaNya. Bahkan seandainya kita berjalan menuju Allah, Allah akan mendatangi kita dengan lebih dekat kita. . Semoga bermanfaat. Kongsikan dan tag sahabat2 yang lain ya. . Untuk kalian yang ingin mengetahui kisah perjalanan hidup Alif dan Aisyah. Jom dapatkan Novel Biarku Lindung Mendungmu. Kami kongsikan pengalaman kami, sebagai inspirasi dan semangat untuk kalian. Kami pahatkan juga kisah sahabat dan para Nabi untuk tatapan kalian. Moga bermanfaat. Dapatkan di @thehhfamily - #regrann

Kesudahan yang semua pasti ketahui😂😂😂😂. Agak ii apa jadi kat lelaki tu erk?🤔. Cer komen gais😆 Tag kawan korang biar tahu🤗 -Follow Factastic Malaysia @faktamusicmalaysia @infiniti_misteri @infact_c.a_ @fakta_everything @faktapelbagai @note_merapu @faktasini_sana #nakpayong #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #naklawak #lawakan #lawakgram #lawakhambar #apaapaje #singgahsekejap #videolawak #lawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #naksentap #iglepak_santai #iglelakivsperempuan #nakkongsi #hatikoyak #joyahohjoyah #ayatabangmotor #abangguru #abangkacamata #igbudaknerd #malaysia #instagood #instamalaysia#igersmalaysia #nakfakta

Pada Usia 20 TAHUN Kita Terlalu Fikirkan Apa Yg Orang Lain Katakan Tentang Diri Kita😓...Pada Usia 40 TAHUN Kita Mulai Tidak Mempedulikan Apa Yg Orang Lain Katakan Tentang Diri Kita😯....Pada Usia 60 TAHUN Kita Akhirnya Sedar Yg Tiada Siapa Pun Yg Mempedulikan Apa Yg Kita Fikirkan Pada Usia Kita 20 TAHUN Dahulu😨😱❎❎ .. Buat Perkara Yg Anda Ingin Lakukan SEKARANG...Jangan Peduli Apa Yg Orang Lain Fikir👍🔥🔥🔥 .. 🌟🌟AZ-FINITY🌟🌟 "SMILE WITH STYLE" .. #sentap #nakbebel #nakfakta #lawakkeder #lawakgram #tiktok #tiktokers #musically #lawakhangit #santapanrohani #himpunanbahanlawak #nakpickupline #atukpesan #dubsmashmalaysian #malaysiatrending #igersmalaysia #vscommalaysia#mudahterhibur #lawakhambar #lawaktahapdewa #janganmarah #kakisentap#jomgelak #tolonggelak #lawakviral #igmalaysia #himpunanlawakmelayu #meletop #kakishare

Kalau awak rasa kasut ni lawa gila sila like ❤ Sekarang admin ada buat offer bagi 10orang yang terawal saja gaiss 👏 Paling best admin bagi lagi freegift stokin, keychain dan sticker (limited) cepat2 🎁 Sumpah rugi tak grab satu sebab ni design yang seriously lawa 😍 Stock ni tak banyak sekarang sebab ramai sangat order ⚠️ Korang taknak grab satu ke beb sumpah sis cakap kalau awak lambat comfirm melepas sebab stock saiz makin kurang 😐 Saiz yang available 37-41 sahaja 🙊 Harga offer ni hanya RM109 free postage saja harga asal RM150 tau, Kalau nak order, terus tekan link kat bio 😘 #dropshipwanted #trustedseller #blogger #kasutmurah #kasutmalaysiamurah #kasutsukanmurah #pemborongkasutmurah #bazarpaknil #atukpesan #mudahterhibur #igshopmalaysia #videolawakmalaysia