#barangmakeup

39,435 posts tagged with #barangmakeup

Photos and Videos about #barangmakeup

1 box tak sampai RM 100.Dapat 4 item yang sgt love love! Pluss dpaat Freegift eyebrow wawa yang berharga RM39 😍🔥 Jimat gila! Jatuh belas belas ringgit je satu barang. Sangat berbaloi oi ✨ nak? Boleh wasapa niniy, tengok dekat komen naa 😘 Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

Young & Glow Foundation⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Kulit saya lebih glowing laa sejak guna Young & Glow Mama Lofa ni 😍😘⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Ramai yang mengakui teksturnya sangat lembut, mudah serata apabila diguna. Jeragat semakin pudar dan muka menjadi glowing dan berseri-seri⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh whatsapp saya 👇👇⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ 0177358140⠀⠀⠀ atau klik je link wasap di bio @jamumutyara_ada⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

Selamat Datang ke Soullead kota bharu💋 Jom dapatkan product madu ajaib and pu-tea dengan niniy 👌🏻 Nak sihat nak cantik meh merisik dengan niniy😘 . Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

Sfr color eyebrow gel RM25 +8 POS #barangmakeupmurah #barangmakeupmurahgiler #barangmakeup

DREAM BOX CLOSE UP WITH FREE GIFT EYEBROW PENCIL 😍😍😍😍 . Limited PCS tau ni ! . Stock ni kalau habis jual, DAH XDE LAGI sb LIMITED STOCK ! . #wawacosmetic #wawaunicornkit #wawamakeupkit #wawaeecushion #makeuptutorial #barangmakeupmurah #barangmakeup

1 box tak sampai RM 100.Dapat 4 item yang sgt love love! Pluss dpaat Freegift eyebrow wawa yang berharga RM39 😍🔥 Jimat gila! Jatuh belas belas ringgit je satu barang. Sangat berbaloi oi ✨ nak? Boleh wasapa niniy, tengok dekat komen naa 😘 Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

ROSEGOLD is another super stunning Eyeshadow Palette by ANAS. Dengan 4 gandingan warna yang d 'bomb'💥! . MAMAMIA - matte DEAR ROSIE - shimmer WITH YOU - shimer 1410 - matte . ✨ Super Pigmented ✨ Easy to blend with NO FALL-OUT ✨ Suitable for any Occasions ✨ Highly recommended for daily & professional look ✨ ONLY RM59.90 & you get 4 colours! ✨ Complete with exclusive hard cover palette . #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowpalette #anascosmetics #makeupstuff #barangmakeup #localmakeupproduct #supportlocalproduct #malaysiamakeupproduct

WOWWW! Tengok hardcover ANAS Eyeshadow Palette STARLOVE ni! Menggoda kan😍 . Definitely a must have palette for you! Its only RM59.90❤ . #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowpalette #anascosmetics #makeupstuff #barangmakeup #localmakeupproduct #supportlocalproduct #malaysiamakeupproduct

JOM CEPAT DAPATKAN JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 😍⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Jamu Mutyara dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran Herba, Kunyit, Halia, Akar Serapat, Kacip Fatimah juga campuran buah Delima, Kurma, Habbatus sauda dan Cayenne.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Antara khasiat Jamu Mutyara ialah :⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Memanaskan badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Merawat luka dalaman selepas bersalin⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Menghilangkan keputihan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Mengecutkan rahim/ peranakan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membuang angin⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Memulihkan tenaga⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu melawaskan pembuangan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Anti bakteria/ merawat kegatalan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu merawat kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Anti penuaan/ awet muda⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menambah susu badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu proses detoksifikasi⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menurunkan berat badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/ punggung)⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita berumur 16 tahun dan keatas.⠀⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita selepas bersalin dan menyusukan bayi (pastikan bayi tiada jaundice)⠀⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita yg mengalami masalah period, period pain juga untuk ikhtar hamil⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Sebotol RM68 sahaja!⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp 0177358140⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Klik je link wasap di bio @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

1 box tak sampai RM 100.Dapat 4 item yang sgt love love! Pluss dpaat Freegift eyebrow wawa yang berharga RM39 😍🔥 Jimat gila! Jatuh belas belas ringgit je satu barang. Sangat berbaloi oi ✨ nak? Boleh wasapa niniy, tengok dekat komen naa 😘 Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

1 box tak sampai RM 100.Dapat 4 item yang sgt love love! Pluss dpaat Freegift eyebrow wawa yang berharga RM39 😍🔥 Jimat gila! Jatuh belas belas ringgit je satu barang. Sangat berbaloi oi ✨ nak? Boleh wasapa niniy, tengok dekat komen naa 😘 Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

STARLOVE Pressed Powder Eyeshadow Palette ANAS dengan 4 warna warna yg menawan lagi 'fresh'! . COMET - matte STAR IS BLIND - shimmer HALLEY - shimmer ULTRA VIOLET - matte . ✨ Super Pigmented ✨ Easy to blend with NO FALL-OUT ✨ Suitable for any Occasions ✨ Highly recommended for daily & professional look ✨ RM59.90 ONLY & you get 4 colours! ✨ Complete with exclusive hard cover palette❤ . #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowpalette #anascosmetics #makeupstuff #barangmakeup #localmakeupproduct #supportlocalproduct #malaysiamakeupproduct

Kita share feedback customer kita pakai dd cushion premium. Betapa fall in love customer kita dengan dd cushion emdoll beauty😘 @emdollcosmetichq @emdoll.official #ddcushion #ddcushionfoundation #perfectserum #serum #emdollgombak #barangmakeup #foundation

ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE - STARLOVE. Kod warna yang lebih 'fresh' sesuai digayakan oleh setiap wanita sepanjang masa di mana jua. • Antara favourite palette. Cantik sangat colour dia & boleh create look yg have-have but manis semanis si pemakai😍💗! • . #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowpalette #anascosmetics #makeupstuff #barangmakeup #localmakeupproduct #supportlocalproduct #malaysiamakeupproduct

Hi girls ❣️ Jom cuci mata tengok Neecara Unicorn Blush 😍😍 Cantik gilaa tau packaging dia ❣️ Colour dia pun semua lawa lawa tauu! Fresh from Thailand ‼️‼️‼️ Haaa tunggu apa lagi chuolsss 💋 Ada 4 code 01 02 03 04 Jom cepat cepat pm sis ❣️ sis jual murah mishhh jeee😘 Rm 20/eachh Haaa murah sangat tu chuolsss🌼🌼🌼🌼 Tak rugi follow ig sis sebab semua barang makeup murah murah dah quality mmg tip top! 🔥🔥 #ohmyblush #ohmyblushmurah #ohmyblushmalaysia #ohmytint #barangmakeup #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #klfw #klfashionweek #neelofa #naelofar #bokittahijab #bokittamalaysia #sobella #sobellamurah #sobellamalaysia #marryrosemalaysia #neelofa #wawacosmeticmurah #wawacosmetic #neecaramakeup #neecaralipstick #neecaramalaysia #makeupborong #makeupmurah #marryrosemalaysia #benamir #mirafilzah #sweetdreams #meletop #marryrosemalaysia #neelofarhijab

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

SEMUA NAK KHAFPALLETE 😻😻 KHAF PALLLET SUPER HOT FAVORITE MUA .. - Kaki² make up yg baru nak berjinak² dlm dunia make up wajib ade 1 pallete ni, sbb awak tak pandai make up pun jadi pandai make up dgn khaf cosmetics. . Nak TRAVEL? Bawak 1 pallete ni pun dh cukup PERFECT, dh tak payah nak bawak banyak-jenis barang make up. Jimat ruang, jimat masa. . Hanya satu pallet dh lengkap dgn pelbagai kegunaan . . Mana nak cari hanya satu pallet dh lengkap semua , tak payah beli satu satu membazir tau . . KALI NI semua kata warna lebih menarik yg pastinya super PIGMENT sangat ❤️❤️💓 - ✅ 1 Contour ✅ 2 Blusher ✅ 6 Eyeshadow ✅ 1 Highlighter ✅ siap ada MIRROR lagi . So apa tungu lagi, ramai MUA dah in love dengan KHAF PALLETE. Dapat lg FreeGift taww 🎉 . WOW SANGAT NIE!! . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrow #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #flawless #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #sweetdreams #khafcosmetics

Golongan manakah yang sesuai mengambil Madu Ajaib Turkey ini? . Semua golongan lelaki dan wanita (atas 15 tahun sahaja) Terutamanya kepada: . 1) Pasangan suami isteri yg sedang mencari ikhtiar untuk menimang cahaya mata. 💑🤱🤰 . 2) Sebelum bersukan & ahli sukan. 🤾‍♂️🤾‍♀️ . 3) Anak dara yang mempunyai masalah haid & senggugut yang tidak teratur. 🙍‍♀️ . 4) Orang yang mengalami sakit sendi/urat/angin dalam badan. 💆‍♀️💆‍♂️ . 5) Lelaki yang mempunyai masalah tahap kesuburan yg lemah.🙎‍♂️ Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/60184606018 . .  #wawalipmatte #wawacosmetic#3dmascarawawa #wawacosmeticcod#wawacosmeticganu #wawaserum#wawafoundation #wawasoftlens#wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual#barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal#makeupkit #wawakit #maducinta #maduajaib #maduajaibturkey#rahsiasuamiisteribahagia  #maduajaibturkey #madu #maduajaibturkey  #soulleadhq #maduajaibturkey #turkey#syaarangers  #maduajaibturkey #turkey #luarbiasa#suamiisteribahagia #soulleadhq #aerilzafrel  #maduajaibturkey #turkey #luarbiasa#suamiisteribahagia #soulleadhq #aerilzafrel#wawazainal

Selamat Datang ke Soullead kota bharu💋 Jom dapatkan product madu ajaib and pu-tea dengan niniy 👌🏻 Nak sihat nak cantik meh merisik dengan niniy😘 . Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

ANAS WONDERLUST Eyeshadow Palette with super stunning colours. 4 warna warna yang boleh menghasilkan 'look' yang fresh, sweet & fabulous! . SUNSET - matte ALMOND - shimmer HONEYLOVE - shimmer NINA - matte . Price? Its affordable with RM59.90 ONLY & u got all 4 colours! For order just click link in bio above 👆🏻❤ . #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowpalette #anascosmetics #localmakeupproduct #supportlocalproduct #barangmakeup #malaysiamakeupproduct

ANAS Eyeshadow Palette WONDERLUST comes with 4 super stunning colours! . SUNSET - matte ALMOND - shimmer HONEYLOVE - shimmer NINA - matte . ✨ Super Pigmented ✨ Easy to blend with NO FALL-OUT ✨ Suitable for any Occasions ✨ Highly recommended for daily & professional look ✨ RM59.90 ONLY & you get 4 colours! ✨ Complete with exclusive hard cover palette . #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowpalette #anascosmetics #makeupstuff #barangmakeup #localmakeupproduct #supportlocalproduct #malaysiamakeupproduct

JOM CEPAT DAPATKAN JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 😍⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Jamu Mutyara dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran Herba, Kunyit, Halia, Akar Serapat, Kacip Fatimah juga campuran buah Delima, Kurma, Habbatus sauda dan Cayenne.⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Antara khasiat Jamu Mutyara ialah :⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Memanaskan badan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Merawat luka dalaman selepas bersalin⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Menghilangkan keputihan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Mengecutkan rahim/ peranakan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membuang angin⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Memulihkan tenaga⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu melawaskan pembuangan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Anti bakteria/ merawat kegatalan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu merawat kulit⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Anti penuaan/ awet muda⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menambah susu badan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu proses detoksifikasi⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menurunkan berat badan⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/ punggung)⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita berumur 16 tahun dan keatas.⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita selepas bersalin dan menyusukan bayi (pastikan bayi tiada jaundice)⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita yg mengalami masalah period, period pain juga untuk ikhtar hamil⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Sebotol RM68 sahaja!⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp 0177358140⠀⠀⠀⠀⠀ Klik je link wasap di bio @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

JOM CANTIK DENGAN YOUNG AND GLOW FOUNDATION 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ANDA STRESS MENCARI FOUNDATION YANG SESUAI??⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kini, tak perlu stress lagi. Young and Glow Foundation kan ada.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Foundation yang sesuai untuk semua skin tone, tidak bercapuk, natural makeup dan yg paling penting membuatkan wajah anda nampak Fresh & Glowing je.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Moisturiser⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Sublock SPF 45⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Serum⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Vitamin C & E⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Ekstark Pudina⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Minyak Argan & Biji Aprikot⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Halal, Mesra wudhuk dan tekstur yg mudah diserap.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Anti Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Merawat kesan parut, jerawat dan jeragat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Mengawal minyak berlebihan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Cerahkan kulit wajah⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp sis Ada 0177358140 @ klik je link di bio @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

Hello my ladies ❣️ Sis nak update barang panas 🔥🔥🔥 Oh My tint 😍😍 One of famous product dekat Thailand tau chuolsss, ramai sangat wanita kat sana pakai Oh My Tint sbb mereka suka ombre lips! Serious cantik sangat tau apply dekat lips 💋 Texture dia sangat ringannnn! Dia bukan mcm lipstick biasa tauuuu ‼️ Ada 14 code colour! Chuols tak tahu nak pilih colour apa? Jangan risau chuols klik je #ohmytintthailand ❤ Sis jual mur mur jeeee 💋💋 Rm 19 only ‼️‼️‼️‼️‼️ Mai dm sis cepat cepatttttt 🔥🔥🔥 #ohmyblushmurah #ohmytintstickเนื้อนุ่มสีแน่น #ohmytintmalaysia #marryrosemalaysia #marryrosemalaysiamurah #halfmoonfoundation #meletop #ohmytintmurah #barangmakeup #barangmakeupmurah #neecaramalaysia #neecaralipstick #ohmytintstickmurah #barangkosmetik #neecaralipstick #meletop #naelofar #neelofa #wawacosmetic #watsonmalaysia #guardianmalaysia

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

Promo October!. . Hai guys! Jangan lepas kan peluang ni, jom grab min 2 item ANY Mascara / Stick Eyeshadow / Concealer get FREE LOYALTY CARD + 2 POINTS + 1 FREE ITEM , rugi nyaaa siapa tak grab promo ni! Hanya utk bulan October je taw!! Utk Loyalty Card ni klw uols bli 1 item dapat 1 points, kumpul sampai 9 item uols dapat FREE 1 ITEM OBSESS 💕💕💕(promo valid 1/10/19-31/10/19). . #obsesscosmeticsjb #kongsirezeki #iamfounderobsesscosmetics #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #obsesswave #concealer #barangmakeup #mascara #makeupjb #makeuptutorial #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #blusher #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #sweetdreams

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela

Rambang mata tak tengok si merah ni? Produk okaya malaysia sesuai bagi yang jenis suka mekap...nak mekap² muka pengantin pun boleh tau ☺ harga semua dah letak,nak order boleh terus whatsapp sis ye 😘 . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan

Rambang mata tak tengok si merah ni? Produk okaya malaysia sesuai bagi yang jenis suka mekap...nak mekap² muka pengantin pun boleh tau ☺ harga semua dah letak,nak order boleh terus whatsapp sis ye 😘 . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan -

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan

ANAS EYESHADOW STICK dengan 5 warna yang mengagumkan🔥 1. Punjabi 2. Kashmir 3. Aurora 4. Bahamas 5. Persia . Harga? Hanya RM39.90 sahaja uols❤. Klik link di bio👆🏻 untuk order😘 #eydaafairies🔥🔥 #anaseyeshadowstick #anaseyeshadow #anascosmetics #localmakeupproduct #supportlocalproduct #barangmakeup #makeupstuff #malaysiamakeupproduct

SEMUA NAK KHAFPALLETE 😻😻 KHAF PALLLET SUPER HOT FAVORITE MUA .. - Kaki² make up yg baru nak berjinak² dlm dunia make up wajib ade 1 pallete ni, sbb awak tak pandai make up pun jadi pandai make up dgn khaf cosmetics. . Nak TRAVEL? Bawak 1 pallete ni pun dh cukup PERFECT, dh tak payah nak bawak banyak-jenis barang make up. Jimat ruang, jimat masa. . Hanya satu pallet dh lengkap dgn pelbagai kegunaan . . Mana nak cari hanya satu pallet dh lengkap semua , tak payah beli satu satu membazir tau . . KALI NI semua kata warna lebih menarik yg pastinya super PIGMENT sangat ❤️❤️💓 - ✅ 1 Contour ✅ 2 Blusher ✅ 6 Eyeshadow ✅ 1 Highlighter ✅ siap ada MIRROR lagi . So apa tungu lagi, ramai MUA dah in love dengan KHAF PALLETE. Dapat lg FreeGift taww 🎉 . WOW SANGAT NIE!! . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrow #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #flawless #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #sweetdreams #khafcosmetics

Have you heard ANAS NEW BABY officially launch? • Mudah, cepat & pantas! Sesuai untuk daily & untuk anda yg sentiasa ON-THE-GO🏃‍♀ #eydaafairies🔥🔥 #anascosmetics #anaseyeshadowstick #localmakeupproduct #supportlocalproduct #makeupstuff #barangmakeup #malaysiamakeupproduct

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

🌱 Jamu Pil AMIRNA 💸 RM 23.00 📲 👇👇 Ain http://www.wasap.my/60194044685 Follow ig ; @ain_asyi18 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikviral #pemborongkosmetik #kosmetikpendang #kosmetikkedah #barangmakeup #kosmetikoriginal #produkhot

beauty case sonia miller White marble koper cabin roda 4 berputar 360 derajat lampu 6 pcs lampu 3 warna (gold, white, rose gold) speaker musik memakai bluetooth full kaca 2 tray susun bisa di letakan di samping free 2 kotak brush ada colokan untuk hairdry dll ada colokan usb untuk charging #beautycase #beautycasemurah #beautycasedisc #makeup #beautycasecabin #perlengkapanmakeup #barangmakeup #makeuppro #mua #alatmakeup #makeupartis #muajambi #muajakarta #muajambi #muajakarta

beauty case sonia miller Line rose gold biocolor Box Full kaca 2 tray susun #beautycase #beautycasemurah #beautycasedisc #makeup #beautycasecabin #perlengkapanmakeup #barangmakeup #makeuppro #mua #alatmakeup #makeupartis #muajambi #muajakarta

Flash Deal 2019 / 2020 Hellooooo Future Bride & Groom !!! • • Book Now To Get Our Special Promotion For Your Big Day . • • DM your details event • • Name : No Phone : Event : Date & Time : Venue : • • • • • • • • Attite by @mankajang29 Make up by @mimieromyza Hand bouquet @shaja_ratul • • #weddingphotographer #weddingdiarieskl #malaywedding #bridestory #malayweddingguide #handbouquet #pelaminsanding #bajunikah #dress #makeup #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #pelamin #muakl #muaselangor #barangmakeup #viel #jomkahwin #nikah #kadkahwin #bungatangan #kasutnikah #sanding #butik #royalwedding #malaysiawedding #bruneiwedding #singaporeweddingphotographer #malayweddingdress

EEP & GLOW EXFOLIATOR . . ❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit . . ❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan . . ❤ recommended utk digunakan 2-4 kali seminggu . . . ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ReTaiL pRice 📌RM69.00SM . . Klik LINK dibio utk terus WhatsApp 😘 . . . ##sayajualherv #herv #hervmalaysia #brightengoilcleanser #deepeanseexfoliator #exfoliator #oilcleanser #cleanser #essence #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #deepexfoliator #flawless #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #natural #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #akucintadia

1 box tak sampai RM 100.Dapat 4 item yang sgt love love! Pluss dpaat Freegift eyebrow wawa yang berharga RM39 😍🔥 Jimat gila! Jatuh belas belas ringgit je satu barang. Sangat berbaloi oi ✨ nak? Boleh wasapa niniy, tengok dekat komen naa 😘 Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

Rak putar kosmetik Harga 95.000 #barangmakeup #rakputarkosmetik #olshopbatammurah

New Product Makeup Pallete 🔥🔥🔥 Natural Love Pallete 30 colour Eyeshadow 😍😍😍 Cantik sangat chuolsss colour colour dia ❣️ Natural sangat sesuai nak pakai pegi kelas or kerja! Tak nampak over 😘 Jom tryyy! Dah lah banyak tau colour dia ❤ Jom try chuols! Nampak exclusive sangat 🔥🔥🔥🔥 Jom cepat cepat pm sis sekarang 🌼 Rm 40 include postage ‼️‼️‼️‼️‼️ #mochiblendermurah #mochiblender #marryrosemalaysia #marryrosemurah #neecara #neecaramalaysia #ohmyblushmurah #ohmyblushmalaysia #ohmytintmurah #ohmytintmalaysia #tudungbawalmurah #barangmakeupmurah #barangmakeup #meletop #naelofar #duckscarves #fashionvalet #neelofa #mirafilzah #halfmoonfoundation #ohmytintstick #malaysiacosmetic #tealive #chattime #starbuckmalaysia #watsonmalaysia #guardianmalaysia

Young & Glow Foundation⠀⠀ .⠀⠀ Kulit saya lebih glowing laa sejak guna Young & Glow Mama Lofa ni 😍😘⠀⠀ .⠀⠀ Ramai yang mengakui teksturnya sangat lembut, mudah serata apabila diguna. Jeragat semakin pudar dan muka menjadi glowing dan berseri-seri⠀⠀ .⠀⠀ Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh whatsapp saya 👇👇⠀⠀ .⠀⠀ 0177358140⠀⠀ atau klik je link wasap di bio @jamumutyara_ada⠀⠀ .⠀⠀ ⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

JOM CANTIK DENGAN YOUNG AND GLOW FOUNDATION 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ANDA STRESS MENCARI FOUNDATION YANG SESUAI??⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kini, tak perlu stress lagi. Young and Glow Foundation kan ada.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Foundation yang sesuai untuk semua skin tone, tidak bercapuk, natural makeup dan yg paling penting membuatkan wajah anda nampak Fresh & Glowing je.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Moisturiser⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Sublock SPF 45⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Serum⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Vitamin C & E⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Ekstark Pudina⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Minyak Argan & Biji Aprikot⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Halal, Mesra wudhuk dan tekstur yg mudah diserap.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Anti Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Merawat kesan parut, jerawat dan jeragat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Mengawal minyak berlebihan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍 Cerahkan kulit wajah⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp sis Ada 0177358140 @ klik je link di bio @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

Hi lovelies ❣️ Anyone who really loves peach colour? I got your back! KISS BEAUTY FRUIT BLUSHER 🍑🍓🍅🍎 Georgeous gilaaa chuolsss color color dia 😍 Sangat pigmented tau! Sekarang ni mmg viral tau warna blusher peach gituu 😘 Rugi chuolss kalau tak try! Confirm letopppp chuols 🔥🔥🔥 Code Strawberry 🍓 Tomato 🍅 Apple 🍎 Peach 🍑 Ha mai pm sis cepat cepat chuolsss 😘 Sis jual mur mur je! Rm 15 each RM 20 INCLUDE POSTAGE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ #mochiblendermurah #mochiblender #marryrosemalaysia #marryrosemurah #neecara #neecaramalaysia #ohmyblushmurah #ohmyblushmalaysia #ohmytintmurah #ohmytintmalaysia #tudungbawalmurah #barangmakeupmurah #barangmakeup #meletop #naelofar #duckscarves #fashionvalet #neelofa #mirafilzah #halfmoonfoundation #ohmytintstick #malaysiacosmetic #tealive #chattime

Nak bersolek tu dah ada barang makeup ke?? . . Kalo takde meh roger2 akak..kita cite barang makeup apa tgh best skrg😁😁 http://zierarahman.wasap.my . . "Abang nak nafkah arini gajikan, mah nk beli barang makeup" 😜😜🤣🤣 Tp kalo nak suruh org lain makeupkan, roger akak, akak makeupkan cun2 utk awk😗😗 #makeupviral #barangmakeup #makeupstuff #ilovemakeup #sellermakeup #trustedseller

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami 😘 .

1 box tak sampai RM 100.Dapat 4 item yang sgt love love! Pluss dpaat Freegift eyebrow wawa yang berharga RM39 😍🔥 Jimat gila! Jatuh belas belas ringgit je satu barang. Sangat berbaloi oi ✨ nak? Boleh wasapa niniy, tengok dekat komen naa 😘 Wasap niniy untuk pembelian tau . www.wasap.my/601156408040 . #teamnajlaa #wawalipmatte #wawacosmetic #3dmascarawawa #wawacosmeticcod #wawacosmeticganu #wawaserum #wawafoundation #wawasoftlens #wawacosmwtickelate #mua #sayapakaisayajual #barangmakeup #makeup #gugirls #wawazainal #makeupkit #wawakit #syaarangers

🌸 OKAYA COMPACT POWDER 🌸 . Makin lama makin power lah okaya. Ramai MUA dok sebut2 pasal okaya😭 ni compact powder BEST pun syg. Free cermin + free span 😘 Pakai okaya powder ni kalau tak pakai foundation pun takpe. Senang utk mak mak yg busy dgn anak. Tekstur powder ni halus serap dalam skin uols💞 . ✅ Light ✅ Medium ✅ Dark . . BEST glerrr OKAYA COMPACT POWDER nie.. smooth jee Bila apply kat MUKA 😍 LOVE SANGATTT ================ . 🌸OKAYA INSTANT POWDER 🌸 . Okaya Malaysia ada mengeluarkan produk terbaru Instant Powder iaitu bedak compact 2 in 1 (foundation & bedak) . Kelebihan Instant Powder Okaya . ✅Berasaskan Minyak Marula Oil. ✅2 in 1 foundation & bedak. ✅Tekstur yang ringan dan halus. ✅Wangi dan mudah di sapu ✅membantu menyerap minyak. ✅Sesuai untuk kulit berminyak/kering dan berjerawat. ✅Tahan lama sehingga 4 / 5 bln walaupun dgn penggunaan yg maksima. ✅Mudah dan cepat digunakan, tidak mengambil masa yg lama utk bersiap. sesuai untuk ibu² bekerja yang selalu mengejar masa. ✅15 gram. Whatsapp admin utk order dan details😍 . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #sweetdreams #muahbybellaz #bellazbeauty

❣️❣️❣️SET ABPBH ALHA ALFA 2019 ❣️❣️❣️ Korang akan dapat dalam set nie 🌸1-NEW FOUNDATION PROPOLIS FULL COVERAGE ( boleh pilih code pilihan anda) 🌸2-NEW SPONGE HEART 🌸3-NEW PRIMER IN TUBE saiz Besar 🌸4-BLUSHER (boleh pilih code pilihan anda) Ada 2 pilihan set, 🌺 Matte 🌺 Glow Jom grab, stok limited‼️ Klik link👇👇 📲 http://zierarahman.wasap.my #makeup #makeupviral #nrc #barangmakeup #makeupstuff #ilovemakeup #prouductmakeup #fixspray #primer #foundation

Beza NRC SPRAY 👇🏻 . 👉 PRIME and SET ni bg kelembapan serta merta tau! Letak dalam handbag untuk kesegaran pada bila-bila masa diperlukan😘 . . 👉 LIXURY FACE MIST lebih pda merawat kulit sbb dia ada cooling effect. Rasa macam salji jatuh kat muka. So org yg cepat bepeluh beminyakkk sgt sesuai! . . Awak nak yg mana? Nak order? 😊 . . 📲 http://zierarahman.wasap.my #makeup #makeupviral #nrc #barangmakeup #makeupstuff #ilovemakeup #prouductmakeup #fixspray #primer #foundation

Hi Lovelies ❣️ New Beauty Tool Makeup 🔥 Peach Mochi Beauty Blender 🍑 Yg selalu pakai foudation tu boleh try this beauty blender serious best sangat chuols 😍 Sangat gebu tau bila dah basahkan air n senang nak apply dab dab je haaa! Cute sangattt tauu gerammm je tgk colour pink pulak tuu 🥰🥰🥰 Jom grab harini! Esok sis post 😘 Sis jual mur mur jee chuolsss!!! Bandingkan harga sis dgn seller lain 🌼 Rm 12 each ‼️‼️‼️ #mochiblendermurah #mochiblender #marryrosemalaysia #marryrosemurah #neecara #neecaramalaysia #ohmyblushmurah #ohmyblushmalaysia #ohmytintmurah #ohmytintmalaysia #tudungbawalmurah #barangmakeupmurah #barangmakeup #meletop #naelofar #duckscarves #fashionvalet #neelofa #mirafilzah #halfmoonfoundation #ohmytintstick #malaysiacosmetic #tealive #chattime #starbuckmalaysia #watsonmalaysia #guardianmalaysia

KM CINTA HATI (BUIH PEMBERSIH PERIBADI WANITA) Khasiat : 🌷 membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam 🌷 mengetatkan miss v 🌷 menganjalkan kembali bibir vargina 🌷 mencerahkan kawasan sekitar vargina 🌷 menghilangkan masalah miss v berbau 4 CARA MUDAH AGAR "MISS V' SENTIASA SEGAR : 1. Basahkan tapak tangan kiri 2. Pam 2 kali buih Cinta Hati 3. Basuh 'MISS V' sepenuhnya 4. Cuci bersih-bersih 📲 👇👇 http://www.wasap.my/601116717680 . 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikviral #pemborongkosmetik #kosmetikpendang #kosmetikkedah #barangmakeup #kosmetikoriginal #produkhot #femininewash #sabunmissv #pencucimissv #pencuciwanita #kakkm #produkkakkm #sweetdara #buihpembersihperibadiwanita #kakkmcintahati

OKAYA memang letiupss sesangat uolzz..ramai MUA kat Malaysia ni jatuh chentaa dgn produk2 OKAYA . Produk2 OKAYA dari awal lagi dah dapat tempat kat hati MUA2 famous kat Malaysia ni taww. Antara produk2 OKAYA yg letiupps kebabomm hasilnya👇 . Update list Produk harga Okaya Malaysia. Okaya Foundtion (cream to powder) 15g - RM79 Okaya Foundation (liquid) -RM79 Okaya Eyebrow 4g - RM49 Okaya Primer 30ml - RM59 Okaya Loose Powder- RM69 Okaya Setting Spray - RM49 Okaya Lipsmatte - RM39 Compact Powder Okaya - RM69 Okaya Moi2 Span - RM39 . . . Ramaiii yg berpuashati dgn produk2 OKAYA. Uolzz bila lagii? Takyah beli yg international mahal2 tu pun takpe, product local pun ada yg kualiti tiptop bkn cikai2 laa. Harga pun ofkos mampu je milik 😊 . Berminat terus whatsupp saya😍😍 . 0179527278 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #codkuantan