#bawalpremium

4,338 posts tagged with #bawalpremium

Photos and Videos about #bawalpremium

Chinese Steamed Multiple Preserved Hams #chineseculture #steamed hams #chinese food

That’s how Chinese in Henan run Marathon, see Zhuge Liang, Guan Yu and Liu Bei there…#Chinesecustums #Chinatrendsonline #funnypictures #marathon #meme

Tudung putih?? Why not kannn.. Hehe, klu u olls pandai pilih design.. Mesti naik gilerr lahh dgn warna putih ni..β € . β € Nak hakak tolong rekemenkan pun bolehh je πŸ’•β € .β € U olls boleh wassap hakak 01126113803 πŸ“± πŸ“± πŸ“±atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga πŸ˜Šβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #bawal #tipsbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

Chinese style photograph15 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

Hai Assalamualaikum β™₯️ - BAWAL FELORA - βœ… Material Sakura Premium βœ… Kain tidak panas βœ… Ironless βœ… Mudah bentuk βœ… Corak dan TRENDY βœ… Selesa dipakai sepanjang hari βœ… Boleh digayakan dengan pelbagai gaya βœ… Harga yang TERSANGAT MAMPU MILIK - HARGA : RM28.00 BIDANG 45 Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506 - #bawalfareha #farehakelantan #farehakb #farehakotabharu #bawalfarehakelantan #bawalfarehakotabharu #farehalovers #bawalcotton #bawalmurah #bawalpremium #tudungbawalfareha #farehabycikfa #farehalovers #agentfarehakelantan #agentfarehakb #bawalantikedut #bawalantikedutfareha #bawalfelora #bawalfelorakb #bawalfelorafareha #bawalborong

China top actress 2018 Zheng Shuang #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Bridesmaids In Action !! πŸ‘°πŸ» . Uii letopss plus cun cik adek kita semua ni kan pakai tudung bawal plain code Asamboi yg hot selling 😍 . #feedbackcustomerscarffco . . πŸ“²0175442634 . . Postage SM : RM8 Postage SS : RM11 #bawal #bawallovers #bawaldiamond #bawalterkini #bawalcotton #bawaltabur #bawalplain #bawalpremium #bawalberkualiti #bawalscarffco #bawalsenangbentuk #bawalbeads #bawalbatutabur #bawalbidang50

"Sis, suggest satu design simple yang you rasa harga murah gils!" ___ Tak lain tak bukan sistur, nah ni dia bawal Tabur A. And yess, design ni eunie guna diamond full copy swarovski. Harga? Macam yang you request. Sehelai RM23. So, boleh lah nak borong banyak banyak. Mwah! ___ Klik link kat bio / save number ni πŸ“±019 667 2330

Nak tunang? Nak kawin? Offwhite jadi pilihan korang 😝

Mencari Tudung Bawal yang Up To Date untuk ke pelbagai acara seperti resepsi dan kenduri kendara?? πŸ€” . . Ni haa antara design latest iaitu design Bawal Iriska selamat menjamu Mata uollss. Macam-macam warna ada dan design up to date ada tau 😍 . . Tengok ni haa design Bawal Iriska, ya ampun so lawa la!!πŸ₯° . . Hanya perlu whatsapp nombor di bawah sekarang ==> 017-8059398 #bawalovers #bawalcottonmurah #bawalpremium #bawalcantikmurah #tudungbawal #bawaldiamond #bawalcottonborong #bawalchiffonplain #bawalselesa #tudungbawalmanik #muslimahfashion #tudungbawalmiri #mirisarawak #scarffashion #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk #bawalplain #bawalcottonplain #pinkribbon #hijabnista #hijabmuslimah #hijabmodel #hijabmodernmurah #tudungtakmudahrosak #tudungtakmudahrenyuk

Musim musim panas camni helok nau laa kalau korang pakai bawal design Snow yang super wing ni tau😍 . Dapat membuatkan korang menjadi sejuk bila pakai dan orang yang tengok pun sejuk je mata memandang korang tuu haa heheπŸ‘» . Koleksi bawal snow yang paling sejuk bila pakai time panas camni pun Scarffco ada gais.. yang pastinya harga mampu milik πŸ€— . Tak percaya korang boleh whatsapp nombor dibawah sekarang πŸ‘‡ ==> 017-8059398 #bawalovers #bawalcottonmurah #bawalpremium #bawalcantikmurah #tudungbawal #bawaldiamond #bawalcottonborong #bawalchiffonplain #bawalselesa #tudungbawalmanik #muslimahfashion #tudungbawalmiri #mirisarawak #scarffashion #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk #bawalplain #bawalcottonplain #pinkribbon #hijabnista #hijabmuslimah #hijabmodel #hijabmodernmurah #tudungtakmudahrosak #tudungtakmudahrenyuk

yay or nay..yg minat design2 simple blh req yg nih..colour boleh mntk yer, ade bdng45/55 whtspp zian 013-9100608 #bawalcotton#bawallover#bawalbatu sekeliling#bawalpremium

CatSkarf
(@catskarf)

2 Hours Ago

Feedback πŸ™†πŸ™†πŸ™†πŸ™† . Alhamdulillah Terima Kasih Beli BAWAL PREMIUM CHIFFON VIOLE BY @Catskarf Ni Tau ❀❀❀ . Cantik Custemor @catskarf Ni 😍😍😍 . Jom Wassap : 011-24013522 . #bawalcantik #tudungmalaysia #tudungexpress #tudung #tudungmurah #tudungcorak #tudungonline #tudungcantik #tudungviral #tudungterkini #tudungbawal #tudungbawalchiffon #tudungraya #tudungchiffon #tudungkekaboo #tudungchiffon #tudung2019 #tudungterkini2019 #tudungbawal2019 #tudungviral2019 #koleksitudungraya2019 #bawalovers #bawallovers #bawalchiffonbidang45 #bawalpremium #bawalpremiumchiffon

Hatiku menarik terpesona melihat Design Colourful Ribbon ni ❀ cun habiss !! . . . Korang yabg lain kalau nak tampil Anggun dan segak haruslah pakai bawal Colourful Ribbon by scarff.co 🀩 . . . Korang nak design penuh dengan batu colourful?? Sis suggestkan design Colourful Ribbon yang Vogue ni untuk korang 😘 . . Tekan link dibio sekarang ☝☝ #teamainshafika #scarffcokuantan #bawalcottonpremium #bawaljengka #bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawallover #bawalcotton #tudungbawal #bawalmurah #bawalpremium #bawalkuantan #bawalmurahmalaysia #bawalscarffco #scarffco #bawalsenangbentuk

Melting tengok sis kaa kita ni menggayakan Bawal Beads Kaisya ❀ Dok tengah panas pon cantik lg, Boleh buat si jejaka jatuh cinta 😍. . . Korang nak cantik macam Sis kaa ? Jom dapatkan sekarang 😊 Banyak design² menarik . . Boleh tekan link dibio atas ☝☝ #teamainshafika #scarffcokuantan #scarffco #bawalkuantan #bawalplain #bawalcotton #bawalpremium #bawallover #bawalsenangbentuk #bawalonpoint #bawalberlian #bawalbyscarffco

Mencari Tudung Bawal yang Up To Date untuk ke pelbagai acara seperti resepsi dan kenduri kendara?? πŸ€” . . Ni haa antara design latest iaitu design Bawal Iriska selamat menjamu Mata uollss. Macam-macam warna ada dan design up to date ada tau 😍 . . Tengok ni haa design Bawal Iriska, ya ampun so lawa la!!πŸ₯° . . Hanya perlu tekan link di bio ☝☝ #teamainshafika #scarffcokuantan #bawalcottonpremium #bawaljengka #bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawallover #bawalcotton #tudungbawal #bawalmurah #bawalpremium #bawalkuantan #bawalmurahmalaysia #bawalscarffco #scarffco #bawalsenangbentuk

[ SELLING FAST PERFECT SOUL #eyraforaleynamiranda ] - To Purchase : 1. Official Website : www. aleynamiranda.com (click link at profile IG) - Post Out on 25/3 2. Whatsapp sales assistant HQ πŸ‘‰πŸ» Nina +60175646670 / Asslah +60 14-240 6775 / Lily +60175647161 / Miela +60167973374 3. DM @aleynamiranda.co - #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #bawalinstant #teambawal #bawalcottonvoile

Taraaa.. Hee akhirnya kompilasi semua corak bawal Nura yaπŸ€—πŸ€—.. Meh cuci mata meh.. . Material :chiffon voile sakura RM35 /pcs Combo price :RM 90 for 3 pcs (save RM15) . Whatapps 0134226171 🌸

[ SELLING FAST PERFECT SOUL #eyraforaleynamiranda ] - To Purchase : 1. Official Website : www. aleynamiranda.com (click link at profile IG) - Post Out on 25/3 2. Whatsapp sales assistant HQ πŸ‘‰πŸ» Nina +60175646670 / Asslah +60 14-240 6775 / Lily +60175647161 / Miela +60167973374 3. DM @aleynamiranda.co - #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #bawalinstant #teambawal #bawalcottonvoile

[ SELLING FAST PERFECT SOUL #eyraforaleynamiranda ] - To Purchase : 1. Official Website : www. aleynamiranda.com (click link at profile IG) - Post Out on 25/3 2. Whatsapp sales assistant HQ πŸ‘‰πŸ» Nina +60175646670 / Asslah +60 14-240 6775 / Lily +60175647161 / Miela +60167973374 3. DM @aleynamiranda.co - #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #bawalinstant #teambawal #bawalcottonvoile

[ SOLD OUT LILAC PURPLE ] - design ni dah sold out but insyallah kita akan restock soon dalam 2 minggu lagi - kalau korang x nak terlepas lagi boleh booking siap siap dgn team sales kak min ya - kat website kite x open lagi preorder. hanya ada ready stock sahaja di website skrg - nk booking takut habis boleh whatsapp team sales : πŸ‘‰πŸ» Whatsapp Nina +60175646670 / Asslah +60 14-240 6775 / Lily +60175647161 / Miela +60167973374 - ps : whatsapp salah sorang jek ok and sabar tunggu turn jgn spam2 nanti lg lmbt dpt reply. - #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #bawalinstant #teambawal #bawalcottonvoile

[ SOLD OUT LILAC PURPLE ] - design ni dah sold out but insyallah kita akan restock soon dalam 2 minggu lagi - kalau korang x nak terlepas lagi boleh booking siap siap dgn team sales kak min ya - kat website kite x open lagi preorder. hanya ada ready stock sahaja di website skrg - nk booking takut habis boleh whatsapp team sales : πŸ‘‰πŸ» Whatsapp Nina +60175646670 / Asslah +60 14-240 6775 / Lily +60175647161 / Miela +60167973374 - ps : whatsapp salah sorang jek ok and sabar tunggu turn jgn spam2 nanti lg lmbt dpt reply. - #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #bawalinstant #teambawal #bawalcottonvoile

Ternyata sudah, memang SENANG BENTUK 😍 β € .β € U olls boleh wassap hakak 01126113803 πŸ“± πŸ“± πŸ“±atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga πŸ˜Šβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #bawal #tipsbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

Menyerlah betul design berlian love ni dengan kod warna blueblack.. Cantik sgt kann πŸ’•β € .β € U olls boleh wassap hakak 01126113803 πŸ“± πŸ“± πŸ“±atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga πŸ˜Šβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #bawal #tipsbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

untuk yg prefer whatsapp korang blh contact no team sales kak min ok ❀️ - yg mana prefer website boleh click link website di ig profile or swipe left 😘 - dan yg nk cod korang boleh comment kat bawah nnt ada agent yg akan contact korang πŸ˜ƒ - To Purchase : 1. Official Website : www. aleynamiranda.com (click link at profile IG) 2. Whatsapp sales assistant HQ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» Miela +60167973374 / Nina +60175646670 / Lily +60175647161 3. DM @aleynamiranda.co - #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #bawalinstant #teambawal #bawalcottonvoile

Sesambil korang duk bersiap nak pi kenduri tu, nahh Sis payung Design Lilit Shine 😍 . . Lawa sangat design Bawal Lilit Shine ni sampai bergetar bijik mata sis tengok😍 . Korang tak bergetar bijik mata ke pepagi macam ni bila tengok Design Lilit Shine yang begitu Vogue sekali ? . Apa lagi korang meh la grab sehelai sorang. Whatsapp jer nombor di bawah πŸ‘‡ ==> 017-8059398 #bawalovers #bawalcottonmurah #bawalpremium #bawalcantikmurah #tudungbawal #bawaldiamond #bawalcottonborong #bawalchiffonplain #bawalselesa #tudungbawalmanik #muslimahfashion #tudungbawalmiri #mirisarawak #scarffashion #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk #bawalplain #bawalcottonplain #pinkribbon #hijabnista #hijabmuslimah #hijabmodel #hijabmodernmurah #tudungtakmudahrosak #tudungtakmudahrenyuk

Sekarang musim panas haa helok sangat la korang try design Crown Renyai ni blh menyejukkan kepala korang tu hihiπŸ‘» . korang nak cari tudung senang bentuk dan jimat masa boleh try Bawal Crown Renyai By Scarff.Co . Design paling hotz dan legend macam Bawal Crown Renyai ni pastinya buat korang tak tahan nak grab πŸ˜† . . Nak tahu lebih details boleh tekan link dibawah sekarang πŸ‘‡ ==> http://www.wasap.my/60163912471 #kuasaviral #tudungbawalexclusive #bawalovers #bawalcotton #bawalcrown #bawalpremium #bawalsenangbentuk #bawalscarffco #scarffco

Rosemary RM30 Details tudung euniescarves : . πŸ’Ž Bidang 45 πŸ’Ž 28 design πŸ’Ž 50 pilihan warna untuk semua design πŸ’Ž Bawal premium cotton voile πŸ’Ž Setiap design dilengkapi dgn diamond tabur copy Swarovski . 🌿Tiada ready stock. Postage *3-5 hari bekerja* selepas payment. 🌿*Semua harga tidak termasuk postage.* 🌿Postage RM8 SM, RM11 SS . https://wa.me/60187604705 . #bawalpremium #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalexsclusif #bawalpremiummurah #bawalmurah #bawalsenangbentuk #mudahdigosok #dropshipdiperlukan #squarescarves #tudungmurah #dropshipwanted #bawal #maniktabur #euniescarves #euniescarvesfeedback #dropshipmalaysia #swarovski

Combo! 3 pcs Rm 100 ! 3 pcs Rm100 For those yang xnak terlepas stock terbaru ni boleh book dgn Cik AM ya with zero deposit 😘😘😘 . Lets grab now darlingssπŸ’‹ Untuk pembelian,boleh Whatsapp ke 0174009979(klik on my bio)😊 ya? . Lubuk Bawal Cotton No 1 Malaysia πŸ˜‰ . Buy 1 Rm 39 Buy 3 Rm 100 . Postage : Rm 7 . . #tudungbawal #cottonvoile #aleynamiranda #aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallover #bawallovers #bawalmalas #bawalcotton #bawalcustomade #bawalpremium #bawaleklusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #tudungonline #tudungviral #teambawal #sayapakaibawal #aleynamiranda #bawalcorak #bawallovers

Lebah in code marigold Details tudung euniescarves : . πŸ’Ž Bidang 45 πŸ’Ž 28 design πŸ’Ž 50 pilihan warna untuk semua design πŸ’Ž Bawal premium cotton voile πŸ’Ž Setiap design dilengkapi dgn diamond tabur copy Swarovski . 🌿Tiada ready stock. Postage *3-5 hari bekerja* selepas payment. 🌿*Semua harga tidak termasuk postage.* 🌿Postage RM8 SM, RM11 SS . https://wa.me/60187604705 . #bawalpremium #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalexsclusif #bawalpremiummurah #bawalmurah #bawalsenangbentuk #mudahdigosok #dropshipdiperlukan #squarescarves #tudungmurah #dropshipwanted #bawal #maniktabur #euniescarves #euniescarvesfeedback #dropshipmalaysia #swarovski

Hai Assalamualaikum β™₯️ - BAWAL FELORA - βœ… Material Sakura Premium βœ… Kain tidak panas βœ… Ironless βœ… Mudah bentuk βœ… Corak dan TRENDY βœ… Selesa dipakai sepanjang hari βœ… Boleh digayakan dengan pelbagai gaya βœ… Harga yang TERSANGAT MAMPU MILIK - HARGA : RM28.00 BIDANG 45 Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506 - #bawalfareha #farehakelantan #farehakb #farehakotabharu #bawalfarehakelantan #bawalfarehakotabharu #farehalovers #bawalcotton #bawalmurah #bawalpremium #tudungbawalfareha #farehabycikfa #farehalovers #agentfarehakelantan #agentfarehakb #bawalantikedut #bawalantikedutfareha #bawalfelora #bawalfelorakb #bawalfelorafareha #bawalborong

BAWAL MARFA TABBO . . ORDER :: http://www.wasap.my/60135880601 WALK IN :: @marissaexclusive_hq NO 51 Ground Floor , Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Halim , Persiaran Sultan Abdul Halim 05050 Alor Setar. #marfascarf #cottonvoile #swarovskicrystals #bawalkualititinggi #cottonvoilejapan #bawallovers #originalswarovski #bawalpremium #wawa

BAWAL MARFA TABBO . . ORDER :: http://www.wasap.my/60135880601 WALK IN :: @marissaexclusive_hq NO 51 Ground Floor , Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Halim , Persiaran Sultan Abdul Halim 05050 Alor Setar. #marfascarf #cottonvoile #swarovskicrystals #bawalkualititinggi #cottonvoilejapan #bawallovers #originalswarovski #bawalpremium #wawa

BAWAL MARFA TABBO . . ORDER :: http://www.wasap.my/60135880601 WALK IN :: @marissaexclusive_hq NO 51 Ground Floor , Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Halim , Persiaran Sultan Abdul Halim 05050 Alor Setar. #marfascarf #cottonvoile #swarovskicrystals #bawalkualititinggi #cottonvoilejapan #bawallovers #originalswarovski #bawalpremium #wawa

Merah nya mak ngah.. Tapi cute dgn design ni kann πŸ’•β € .β € U olls boleh wassap hakak 01126113803 πŸ“± πŸ“± πŸ“±atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga πŸ˜Šβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #bawal #tipsbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

Morning sunshine! Tapi memandangkan sunshine tu tak berapa nak sunshine lagi dah, kita tukar. Morning Starlight ❀ ___ BAWAL STARLIGHT Price : RM45 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Adornment : SS12 AB Copy Swarovski Postage add : RM8 SM | RM11 SS ___ Klik link kat bio / save number ni πŸ“±019 667 2330

Masih survey ke? βœ”tudung raya? βœ”tudung nikah? βœ”tudung sanding? βœ”tudung konvo? βœ”tudung sedondon? Haa meh jenguk2 wall @me_tudung. Macam2 kaler macam2 design ada. Tak yah pikir2 lah..feedback pon melambak2. Kasi wassap terus tau! Klik je link biru di profile ok. #bawalshawl #bawalshawlfreesize #bawalshawlbidang50 #bawallabuh #bawalshawlinstant #bawalshawlbidang65 #bawalshawlbyazzy #bawalshawlovers #bawalpremium #bawalshawlviral #bawalviral #bawalshawlreben #bawalshawlraya #bawalraya #tudungkonvo #tudungrebenmurah #tudungraya #tudungkahwin

Pakai Bawal Luna best sebab labuh ADJUSTABLE & TAK JARANG PON! Bidang 45" tapi nampak besar & labuh tauu . aroneb_zabidi pakai LAVENDER kat tepi pantai dengan angin kuat tu tapi awning still maintain behave. Awak taknak ke nampak manis macamni? πŸ˜‹

Sambil duk tengok BBB semalam Sambil2 tu jugak duk susun2 nama tu Perlukan kesabaran jugakla walau nampak cam senang kan . . K. Chik ni suka yang sangat2 simple but dalam simple tu mesti ada exclusivenya yg tersendiri. So utk k. Chik nak pakai sendiri yang simple camni je la kena dengan jiwa K. Chik . . Simple, unique & exclusive - haa kena sangat dengan jiwa k. Chik . . That's why lahirnya @iman.looks . . . Bawal by iman.looks Fb page : iman looks Ig : iman.looks . . . . . #bawallovers #bawal #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalpremium #bawalpremiumvoile #bawalnama #bawalexclusive #tudungraya2019 #bawalraya2019 #shawlraya #shawlraya2019

[NEW RELEASE] πŸ₯€KURUNG PAHANG AISYA (Design KURUNG PAHANG) Kurung pahang AISYA special utk si manis chubby yg inginkan design songket..πŸ˜‰ Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai.. . SKIRT ****** πŸ’ŽSUPER SB LINE HIGH QUALITY πŸ’ŽCORAK SONGKET PRINTED πŸ’ŽHigh quality 100% πŸ’ŽTak panas (SEJUK) πŸ’ŽTak kasar πŸ’ŽTAHAN LASAK πŸ’Žjenis kain lembut dan BERALUN πŸ’ŽZip tepi skirt πŸ’Žgetah kiri dan kanan πŸ’Žseparuh pinggang separuh getah πŸ’ŽPotongan LIPAT BATIK (SELISIH KE KIRI) BAJU ******* πŸ’ŽSUPER SB LINE HIGH QUALITY πŸ’ŽCORAK SONGKET PRINTED πŸ’ŽJENIS KAIN LEMBUT BERALUN πŸ’ŽDESIGN KURUNG PAHANG πŸ’Žloose cutting πŸ’ŽPESAK GANTUNG πŸ’ŽLeher bulat πŸ’ŽZIP SOROK DEPAN BAJU (MESRA BFF) πŸ’ŽTANGAN LEPAS πŸ’ŽMESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan) πŸ’ŽADA SPAN DI KIRI DAN KANAN BAJU πŸ’ŽLOOSE CUTTING . πŸ₯€BEST SONGKETπŸ₯€ πŸ”—βœ–οΈjarang πŸ”—βœ–οΈ fit πŸ”—jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman πŸ”—mudah iron πŸ”—tahan lasak πŸ”—terletak cantik πŸ”—selesa dipakai πŸ”—warna2 cun melecun πŸ”—warna2 hot πŸ”—size S M L XL XXL XXL πŸ”—READY STOKπŸ“Œ . 🍭ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. . ❌NO BOOKING . πŸ“DOKOH SEKADAR HIASAN πŸ“STOK LIMITED πŸ“FAST PAYMENT ONLY πŸ“model pakai size S sepit belakang baju dan skirt πŸ“REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian πŸ“Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. HARGA: RM115 SM / RM120 SS πŸ“add RM10 size 2XL,3XL Whatsapp 019-5966373 #arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #khimarmurah #innersnowcap #sugarbelle #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #bawalpremium #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #younglivingmalaysia #ronella #ccclean #meeraclegemstonebeauty #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

Hai Assalamualaikum β™₯️ - BAWAL FELORA - βœ… Material Sakura Premium βœ… Kain tidak panas βœ… Ironless βœ… Mudah bentuk βœ… Corak dan TRENDY βœ… Selesa dipakai sepanjang hari βœ… Boleh digayakan dengan pelbagai gaya βœ… Harga yang TERSANGAT MAMPU MILIK - HARGA : RM28.00 BIDANG 45 Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506 - #bawalfareha #farehakelantan #farehakb #farehakotabharu #bawalfarehakelantan #bawalfarehakotabharu #farehalovers #bawalcotton #bawalmurah #bawalpremium #tudungbawalfareha #farehabycikfa #farehalovers #agentfarehakelantan #agentfarehakb #bawalantikedut #bawalantikedutfareha #bawalfelora #bawalfelorakb #bawalfelorafareha

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

Selamat pagi u olls! Nah baca feedback pepagi ni πŸ˜˜β € .β € U olls boleh wassap hakak 01126113803 πŸ“± πŸ“± πŸ“±atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga πŸ˜Šβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #bawal #tipsbawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

MARCH COLLECTION collobaration with #eyrahazali - πŸ“’πŸ“’πŸ“’colour might slightly different due to lighting . . Price : RM39 (exc.postage) Material : Customade Italian Voile Cotton Measurement : 45 Inch / 115cm x 115cm - . To order : Click link wasp Di BIOπŸ‘†/WA 0146675083(fast response) _ - . #aleynamiranda#aleynamirandalovers#bawalviral#bawalno1#bawal#bawallover#bawallovers #bawalmalas#bawalcotton#bawalcustommade #bawalpremium#bawalekslusif#tudungbawal #bawalprinted#bawalplain#bawalcantik #sayajualtudungbawal#bawallimitededition #bawalmurah#bawalinstant#tudungonline #tudungviral#sayajualtudung#sayapakaibawal #bawalinstant#teambawal#teamds#agentsahaleynamiranda

Wearing bawal premium tabur design RM20 ❀ stay focus, stay gorgeous #byseema #bawalkelilingmurah #bawalplain #bawalpremium #tudungmurah #danaukota #kualalumpur

"TUDUNG BAWAL PELBAGAI GAYA" KENAPA #bawalsarra ? Kerana sifat materialnya yang mesra pengguna.. Teleung yang super comfy. . Tidak jarang dan paling win sebab even xgosok pun still cantik terbentuk. #bawalpolychiffon #bawalprinted #bawalarritachi #bawalpremium #bawalcantij#bawalantikedut #bawaltravel$

"BAWAL PREMIUM LABUH DAN PATUH SYARIE PILIHAN ERA 2019" Bawal Premium High Quality yang sangat selesa dipakai dan menjadi kegemaran dan pilihan abad ini Bawal Labuh,Senang Bentuk ,Tak Jarang dan selesa dipakai sepanjang hari. Bestnya..rugi kalau tak beli .dah beli confirm repeat ode Insha Allah. Dapatkan koleksi Bawal Premium ini hanya di AuraBella.Scarves Berminat bole terus tekan kat bio utk direct ode. Cepat2 ode tau sblom warna kegemaran uols abes 😊😘

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia

Bawal paling topp abad ini ❗️ Hey korang , Bawal ni pakai dengan baju apa pun cntik β—οΈπŸ˜± . Latest design ❗️ Latest design ❗️ πŸŽ€ mudah bentuk πŸŽ€ warna latest πŸŽ€ design terbaru πŸŽ€ pakai seminit dah bentuk πŸŽ€ harga murah πŸŽ€ kualiti kain premium bermutu tinggi πŸŽ€ sesuai digayakan dgn plbgai cara πŸŽ€ boleh request nak wrna apa pun BORONG TUDUNG MURAH YG RAMAI TAK TAHU❗️ . . Ya betul , Borong tudung murah umpama lubuk emas dicari oleh org kaki bisnes . Sama ada online ataupun offline . Tapi masih ramai yg belum jumpa pemborong tudung yg betul2 harga kilang ❗️ . . But jgn risau , Kehadiran kami utk membantu anda mendapatkan pelbagai jenis tudung #bawaldiamond terkini dgn harga borong kaw2 punye 😱 . . KELEBIHAN BORONG TUDUNG KAMI ❓ πŸ”₯ Pelbagai design terkini dan trendy mengikut peredaran semasa πŸ”₯ Boleh beli secara retail tapi harga lain dari yg borong πŸ”₯ Harga yg rendah utk borong . Min 10 helai shja πŸ”₯ Kain yg berkualiti tinggi serta tahan lasak πŸ”₯ Warna campur2 bila anda borong , Jadi tak usah risau anda tak akan dpt warna yg sama ya . . ========================= EXTRA SPECIAL SERVICE KAMI ========================= . . πŸ’₯ Ini paling best , Khas utk anda . β€œ Jaminan Kerosakkan β€œ . In case tudung yg sampai ada rosak seperti KOYAK , BERLUBANG , KOTORAN yg tak hilang bila basuh blh bgtau sebaik saja terima tudung , Kami akan selesaikan dgn segera . πŸ’₯ Wah , Betul2 lain borong tudung ni πŸ’₯ . Of course , Lain dr yg lain . Kami wujudkan khas untuk org yg betul2 serius berbisnes . Bukan suka2 . Tapi utk org bisnes . . Bestnyerrr πŸ˜‹ Mcm mana saya nak order ni ❓ Senang saja . Anda pilih tudung mana berkenan . Pm page kami atau direct wassap admin πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) πŸ“² 01123577452 ( no call / wsapp shja ) . . . #bawal #bawalovers #bawallover #bawaldiamond #bawalmanik #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #bawalcantik #bawalcottonvoile #bawalsatin #bawalborong #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalcrepe #bawalchiffonplain #bawalexclusive #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalterkini #bawalairis #bawalkangaroo #bawalpremium #bawalplain #bawalkosong #bawaltermurah #bawalmalaysia