#bawaltrendy

4,024 posts tagged with #bawaltrendy

Photos and Videos about #bawaltrendy

(@dhiyas_closet)

59 Minutes Ago

assalammualaikum, semua 😊✌🏻 . alhamdulillah, tudung-tudung dah selamat sampai 😁 . terima kasih kepada semua customer yang memilih untuk shopping di ig shop @dhiyas_closet 😘 . seronok rasa bila customer beri feedback positive macam ni 🤗🤗 . jom-jom dapatkan pelbagai tudung retail pada harga yang lebih murah dari pasar malam 😍 . psst, walaupun harga murah, kualiti terjaga tau! 😉 . warna semua cantik-cantik! material insyaAllah terbaik 👍🏻 rugi tak beli dengan @dhiyas_closet 😚 . cara nak order? klik je link whatapps ni 👇🏻 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 . nak join dropship @dhiyas_closet? jom klik link channel telegram ni 👇🏻 https://t.me/dropship_dhiyas_closet 👩‍💻 . #dhiyas_closet #review_dc #tudungmurah #tudungborong #tudungretail #tudungretailmurah #tudungpasarmalam #tudungborongmurah #tudungtrendy #tudungonline #latesttrend #latestdesign #trustedseller #bawalawning #bawalawningsilang #bawalsilang #bawalviral #bawaltrendy #bawalinstant #instantbawal

(@dhiyas_closet)

2 Hours Ago

assalammualaikum, semua 😊✌🏻 . **UPDATE STOK** 😍😍 lepas ni sis dah tak restock tau design ni! jadi sila lah grab segera sebelum SOLD OUT 😊 . 🌺 BAWAL CORNSKIN 45" 🌺 . ✏️ material cornskin ✏️ lembut, ringan dan sejuk dipakai ✏️ senang bentuk di bahagian muka ✏️ bawal bukaan segi empat ✏️ labuh bidang 45" . harga retail serendah RM 14 SEHELAI! . SEHELAI RM 14! SEHELAI RM 14! SEHELAI RM 14! 😘 . **harga tak termasuk postage . warna semua cantik-cantik tau! material insyaAllah terbaik 👍🏻 rugi tak beli dengan @dhiyas_closet 🤩 . cara nak order? klik je link whatapps ni 👇🏻 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 . nak join dropship @dhiyas_closet? jom klik link channel telegram ni 👇🏻 https://t.me/dropship_dhiyas_closet 👩‍💻 . #dhiyas_closet #tudungmurah #tudungborong #tudungretail #tudungretailmurah #tudungpasarmalam #tudungborongmurah #tudungtrendy #tudungonline #latesttrend #latestdesign #trustedseller #bawal #bawaltrendy #bawalcornskin #cornskinviral #bawalviral #bawalcornskinviral #bawaljagung #bawalkulitjagung #cornskin

(@dhiyas_closet)

16 Hours Ago

assalammualaikum, semua 😊✌🏻 . **UPDATE STOK** 😍😍 lepas ni sis dah tak restock tau design ni! jadi sila lah grab segera sebelum SOLD OUT 😊 . 🌺 BAWAL INNER PASTEL COLOR (BATCH-4) 🌺 . ✏️ inner dijahit bersama bawal bidang 45" ✏️ material inner & bawal : cotton jersey AAA ✏️ tutorial pemakaian disediakan ✏️ no tag / label . harga retail serendah RM 18 je SEHELAI! . SEHELAI RM 18! SEHELAI RM 18! SEHELAI RM 18! 😘 . **harga tak termasuk postage . warna semua cantik-cantik tau! material insyaAllah terbaik 👍🏻 rugi tak beli dengan @dhiyas_closet 🤩 . cara nak order? klik je link whatapps ni 👇🏻 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 . nak join dropship @dhiyas_closet? jom klik link channel telegram ni 👇🏻 https://t.me/dropship_dhiyas_closet 👩‍💻 . #dhiyas_closet #tudungmurah #tudungborong #tudungretail #tudungretailmurah #tudungpasarmalam #tudungborongmurah #tudungtrendy #tudungonline #latesttrend #latestdesign #trustedseller #bawalinner #bawalinnersemiinstant #bawalinstantcottonjersey #bawalviral #bawaltrendy #bawalinstant #instantbawal #bawalinnercottonjersey #bawalinnerpastelcolor #instantbawalcottonjersey #bawalinnersemiinstantpastelcolor

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@zhufayraa_attire)

23 Hours Ago

. BAWAL AUTUMN . Product features:- Length x Width: 120cm x 120cm - Bidang 48" Material: High Quality Cotton Polyester Sewing quality: Boutique tailor Opacity: 90% Styling: Square Scarf . Description: • Exclusive Design • Minimal ironing needed • Easy to shape . Harga: RM39/sehelai RM110/ 3 helai (harga tidak termasuk kos pos) . . . Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️ . . . 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 Whatsapp 012-496 3195 📲 WhatsApp 012-496 3195 . . . . . #bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #cintabukankristal #semerahcintahumairah #cintakokocoklat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab

(@dhiyas_closet)

1 Day 20 Hours Ago

assalammualaikum, semua 😊✌🏻 . **UPDATE STOK** tinggal 7 helai sahaja lagi 😍😍 . lepas ni sis dah tak restock tau design ni! jadi sila lah grab segera sebelum SOLD OUT 😊 . 🌺 BAWAL INNER ARIANNA SHIFA 🌺 . ✏️ inner dijahit bersama bawal bidang 45" ✏️ material inner & bawal : cotton premium A+ ✏️ design sama seperti tutorial ✏️ ada tag Shifa . harga retail serendah RM 18 SEHELAI! . SEHELAI RM 18! SEHELAI RM 18! SEHELAI RM 18! 😘 . **harga tak termasuk postage . warna semua cantik-cantik tau! material insyaAllah terbaik 👍🏻 rugi tak beli dengan @dhiyas_closet 🤩 . cara nak order? klik je link whatapps ni 👇🏻 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 . nak jadi dropship @dhiyas_closet? jom klik link channel telegram ni 👇🏻 https://t.me/dropship_dhiyas_closet 👩‍💻 . #dhiyas_closet #tudungmurah #tudungborong #tudungretail #tudungretailmurah #tudungpasarmalam #tudungborongmurah #tudungtrendy #tudungonline #latesttrend #latestdesign #trustedseller #bawalinner #bawalinnersemiinstant #bawalcotton #bawalviral #bawaltrendy #bawalinstant #instantbawal #exclusiveshifa #originalshifa

(@laraexclusive_)

2 Days 1 Hour Ago

Ada x yg suka kan design muslimah🧕🏻 nmpak lgi sopan kan klau design ni kat tudung kita🌸 boleh pm sis untuk dapatkan design terbaru...📲 @laraexclusive_ @laraexclusive_ @laraexclusive_ @laraexclusive_ #hijabfashion #hijabstyle #instafamous #bawalovers #bawalcotton #bawalcantik #bawalmurah #bawaltrendy #joyahohjoyah #tudungbawal #uitmshahalam

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 15 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 18 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil

(@bawalviral_kelantan)

2 Days 17 Hours Ago

"FENOMENA TUDUNG BAWAL SEMAKIN MENJADI-MENJADI!! BAK KATA PEPATAH X LAPUK DEK ZAMAN PKAI BAWAL NI!! . Sekarang ni ramai kekakak yang suka tudung bawal kan..Mana taknya memang mudah dan selesa bila dipakai. Yang memandang pun sejuk mata ini kan pula yg memakainya..Soo, kami nak memperkenalkan BAWAL VIRAL untuk uollss.. . Bawal VIRAL ni mmg best uollss! Ade bermacam corak dan warna taw..Sangat sesuai untuk match dengan baju plain. Impaknye memang kebabom darlings..Tak caya?? Cube beli dlu..hehe.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx APA YG BEST BAWAL VIRAL xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (♥) MATERIAL : TUDUNG BAWAL PREMIUM COTTON VOILE 👉🏻Tudung Bawal VIRAL diperbuat dari COTTON yg kainnya berkualiti tinggi, TAHAN LASAK, SEJUK DAN SELESA bila dipakai. Ramai yang nak tudung senang bentuk kan? Bawal VIRAL SENANG BENTUK bila terletak atas kepala. (♥) BIDANG 45 dan55 👉🏻 Bawal VIRAL ada bidang 45.dan55 . Sis boleh pilih bidang dan jenis Sis suka. Tudung bawal VIRAL selesa bila dipakai , labuh sempurna, In Syaa Allah. (♥) PATEN TUDUNG 👉🏻Tudung Bawal berbucu segi @ square. BOLEH DIPELBAGAIKAN GAYA. (♥) WARNA & DESIGAN 👉🏻Ada pelbagai warna & design yang cantik dan sweet! Sis boleh pilih design & warna yang Sis suka! (♥) TAMPAL 👉🏻Setiap tudung ditampal dengan stiker hotfix yg berkilat merelip. Setiap helai tudung ditampal HOMEMADE BAWAL (OWNER SENDIRI) bukan kilang yang buat taw! : untuk oder Link ke www.whatsapp.my/013-9216895 #bawalviralmurah #bawalviralpremium #bawalcrown #bawalinspired #bawalcantik#bawalmurah#bawaldiamond#bawallovers #bawalinspiredswarovski#bawalswarovski #cikgukolejvokasional #cikgusekolah #bazarmalaysia #bawalmurahmalaysia #tudung #tudungcantik #tudungcantikmurah #pensyara #bawalmewah#bawaltrendy#bawalfans#bawalkelantan#peminattegarbawal#squarehijab #tudungmurah##kakishopping #bawal#bawal#cikgusekolah#bazarpaknil