#bengkong

10,900 posts tagged with #bengkong

Photos and Videos about #bengkong

Bengkong READY STOCK 😁 RM25 each. Postage RM8(sm) 👍🏼Beli 2pcs bengkong free postage (SM dan SS) PROMOTION sah sehingga 17/8/2018 sahaja. Size available S-5XL Whatsapp 0192092396 HARGA BORONG LEBIH MURAH Min order borong 10pcs 😊 FREE POSTAGE (SM dan SS) #bengkong #bengkongmoden #bengkongmurah #bengkongbersalin #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungmodenmurah #bajuraya2018 #munafie

Bengkong READY STOCK 😁 RM25 each. Postage RM8(sm) 👍🏼Beli 2pcs bengkong free postage (SM dan SS) PROMOTION sah sehingga 17/8/2018 sahaja. Size available S-5XL Whatsapp 0192092396 HARGA BORONG LEBIH MURAH Min order borong 10pcs 😊 FREE POSTAGE (SM dan SS) #bengkong #bengkongmoden #bengkongmurah #bengkongbersalin #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungmodenmurah #bajuraya2018 #munafie

Bengkong READY STOCK 😁 RM25 each. Postage RM8(sm) 👍🏼Beli 2pcs bengkong free postage (SM dan SS) PROMOTION sah sehingga 17/8/2018 sahaja. Size available S-5XL Whatsapp 0192092396 HARGA BORONG LEBIH MURAH Min order borong 10pcs 😊 FREE POSTAGE (SM dan SS) #bengkong #bengkongmoden #bengkongmurah #bengkongbersalin #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungmodenmurah #bajuraya2018 #munafie

3 in 1 BENGKUNG KURUS LEPAS BERSALIN ✅ 3 helai bengkung yg melindungi atas perut, perut & pinggung ✅ sesuai utk ibu yg berpantang normal & ceaser ✅ mengembalikan kpd bentuk badan sebelum mengandung ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil ✅ mengempiskan perut buncit ✅ merampingkan pinggang ✅ menjaga posture tulang belakang 3 in 1 mengandungi: 🎀 high waist band 🎀 tummy band 🎀 pelvic band 📍1 helai : RM50 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #setbersalin #bengkongbersalin

(@tembakreaksi)

15 Hours Ago

Pak Agung Prabodo Sekjend PB Perbakin dalam rangka tugas mengawal atlit menembak di #asiangames2018 #jakabaringsportcenter #perbakin #menembak #agungprabowo #bengkong

(@sislinbeauty)

1 Day 7 Hours Ago

Puan Azlina ni walaupun umur dah 37 tahun, anak 4 tapi badan menten je kan?hehee..Admin dah tau apa rahsianyee..Korang nak tak kalau rahsia dan apa yg Puan Azlina ni amalkan? Korang klik jer button SHOP NOW ni kalau korang serius nak pasang badan jugak. Jangan cakap admin tak payung tau. Dan selamat kembali ke zaman bujang uolss..

. D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

. D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋

. D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋

(@imhaya_exclusive)

18 Hours Ago

3 in 1 BENGKUNG KURUS LEPAS BERSALIN ✅ 3 helai bengkung yg melindungi atas perut, perut & pinggung ✅ sesuai utk ibu yg berpantang normal & ceaser ✅ mengembalikan kpd bentuk badan sebelum mengandung ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil ✅ mengempiskan perut buncit ✅ merampingkan pinggang ✅ menjaga posture tulang belakang 3 in 1 mengandungi: 🎀 high waist band 🎀 tummy band 🎀 pelvic band 📍1 helai : RM50 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #setbersalin #bengkongbersalin

(@imhaya_exclusive)

18 Hours Ago

3 in 1 BENGKUNG KURUS LEPAS BERSALIN ✅ 3 helai bengkung yg melindungi atas perut, perut & pinggung ✅ sesuai utk ibu yg berpantang normal & ceaser ✅ mengembalikan kpd bentuk badan sebelum mengandung ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil ✅ mengempiskan perut buncit ✅ merampingkan pinggang ✅ menjaga posture tulang belakang 3 in 1 mengandungi: 🎀 high waist band 🎀 tummy band 🎀 pelvic band 📍1 helai : RM50 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #setbersalin #bengkongbersalin

(@imhaya_exclusive)

18 Hours Ago

AIDIL ADHA PROMO BAMBOO CHARCOAL 📍1 helai : RM40 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 ✅memperbaiki aliran darah ✅mempercepatkan metabolisma ✅menaikkan & mengencangkan payudara & punggung ✅membakar lemak berlebihan ✅mengurangkan bau peluh badan #bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah

(@nurbeautyforever)

18 Hours Ago

Antara testimoni dqueen bengkung. Ramai yang dah puas hati tau.

(@nurbeautyforever)

18 Hours Ago

Kebaikan D'Queen Bengkung ===================== . . 👙Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkung sekaligus) . 👙Material kain yang sangat bermutu tinggi . 👙Sesuai untuk lelaki dan wanita . 👙Bagus untuk support tulang belakang . 👙Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda . 👙Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 👙Mempunyai 2 colour hitam & nude . 👙Tidak akan berlipat & bergulung . . 👙Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL . . Harga : Rm90 tak masuk postage Cara order : Whatsapp terus ke 0148466814 dan update kami ukuran pinggang korang dalam inchi . . . Kami akan suggest size yg tepat , sebab kalau salah kite tak boleh tukar ya sebab nak jaga kualiti hygine .

(@imhaya_exclusive)

18 Hours Ago

PROMOSI AIDIL ADHA QUEEN CORSET ✅ RM60 shj.. Termurah setakat ni! Jangan tunggu lagi, sementara stok promosi masih ada. 📍whatsapp cepat www.wasap.my/60194710614 #bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi

(@pokatkocokcitra)

20 Hours Ago

Ready GoFood " Pokoci" New Menu's. manggodindafal, Kombinasi Mangga dan Keju.. Cekedot.. Tak kenal maka tak Gendong.. #wajahbatam #batamhits #batamterkini #lokerbatam #batamfood #batam #bengkong #makananbatam #batamsecond #batamdelicious #dishubbatam #anakbatam #epsonbatam #batamisland #batamnews #tasbatam

(@terataksongket)

1 Day 1 Hour Ago

Set Tanjak Maroon sulam Gold. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #koleksitanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakmaroon #tanjakpengantin #sampinsongket #tengkolokpengantin #tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #busanapengantin #busanamelayu #busana #sampinsongketmurah #kulimkedah #kulim

(@dqueencorset.malaysia)

1 Day 1 Hour Ago

D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 . . Macam mana nak order ?? . 📱Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . . Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya @hellocantik.cosmatics

(@dqueencorset.malaysia)

1 Day 1 Hour Ago

. BOSAN DENGAN CORSET LAMA ANDA?? . 👉🏻BERGULUNG KETIKA BERJALAN/ DUDUK ?? . 👉🏻PERLU BUKA UNTUK KE TANDAS?? . 👉🏻MATERIAL TAK TAHAN LAMA?? . 👉🏻TIDAK SELESA?? . 👉🏻TIADA SAIZ YANG SESUAI?? . . . Memperkenalkan D'Queen Ultraslim Corset ============================ . . 🎈Diperbuat daripada serbuk protein sutera yang sungguh selesa dan tidak panas . 🎈Magnet dijahit di bahagian perut dan belakang korset untuk membantu meningkatkan metabolisma yang membakar kalori seperti melakukan senaman yang seterusnya membakar lemak dan membantu dalam menurunkan berat badan . . . Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset ========================= . . 👗Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta . 👗Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat . 👗Menjadikan perut anda makin kempis . 👗Membentuk punggung . 👗Pemakaian berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih sexy . . . Kelebihan D'Queen Ultraslim Corset ========================== . . 💍Korset 'One Piece Full Body' membuatkan korset tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan . 💍Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas . 💍Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai . 💍Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan . 💍Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka . 💍Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun . 💍Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda . 💍Harga sangat murah dan mampu dimiliki . . . Cara nak order : Screenshot item pilihan , send whatsapp bersama ukuran pinggang dalam inchi ke 0148466814 💋💋💋 Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya @hellocantik.cosmatics

(@dqueencorset.malaysia)

1 Day 1 Hour Ago

D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 . . Macam mana nak order ?? . 📱Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . . Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya @hellocantik.cosmatics

(@donat_mandja)

1 Day 13 Hours Ago

. PAHAMI DAN CERMATI Demi kemudahan bersama ya mandja lovers . Silahkan isi form order nya . Nama pemesan : No. Hp Aktif : Alamat : Tanggal : Jam : Tipe donat : Rasa : Status : Delivery atau Jemput Note : ⚠️ Tipe donat huruf/tulis silahkan sertakan huruf/tulisan nya ⚠️ Luar batu aji transfer BCA 8550226074 a.n Desti Murnilasari . Jangan Lupan ya Hastag ke #donatmandja . #usahasampingan #donatulangtahun #batamindo #donatkentang #batamkuliner #resepdonat #donatempukbatam #cemilandonat #cemilandonatbatam #cemilanmurahbatam #donatpinang #donatkarimun #kulinerbatam #donatmandja #waralabadonat #donat #donatindonesia #donattulisan #semuatentangbatam #batam #oleholehbatam #batuaji #tiban #piayulaut #bengkong #tanjunguncang #batamcenter #nagoya #botania #mukakuningbatam

(@azlina_hashin)

1 Day 16 Hours Ago

ni Lin ni 😉....Sislin Beauty Sis 10days slimming programme 👏.....WAJIB!!! slim dalam 10 HARI 💪😘 montok aum aum 😂....awokkkk ready ke idokk??? lin akan guide sampai jadi 🍑 🤝👏👏👏👏 hehehe...meh pm kak lin cepat 🤣 #jomkurus #produkkurus #gengkurus #slimcepat #kurusraya #testimonisislin #sislin10dayslimming #10dayprogram #kurusraya #bengkong #bodyshaper #sayanakkurus #ubatkurus #nakkuruskanbadan #sislinkurus #supplimentkurus #supplimentkurusberkesan #sislinbodyshaper #bengkungterbaik #bodyshape #bodygoals #tv3 #onlinefatlossprogram #kuruscantik #infodiet #pehabesar #perutkedepan

(@denishastore_)

1 Day 17 Hours Ago

Yeayy Jam Tangan Candy udah Ready Stok lagi loh temen temen! ❤ Yuk Order yaaa, jam tangan ini cocok banget buat dipake kemana aja karna Santai dan cocok banget dipake kesekolah 👌😍 HARGA : 40.000 - - - - #denishastore_ #olshopbatam #batamolshop #batamonline #batamonlineshop #onlineshopbatam #olshopcewek #olshopmurah #olshopjamtangan #olshoprumahan #olshoptermurah #onlineshopkhususbatam #murah #batam #nagoya #batuaji #bengkong #piayu #jamtanganwanita #jamtanganmurah #jamtanganmurahmeriah #jamtangancantik #jamtangancewek #jamtanganetnik #jamtangantali #jamtangancandy #jamtangansekolah #jamtangankeren

(@turun_5kg_dlm_10_hari)

1 Day 20 Hours Ago

Janji kene tunai kan ...💪😘..... Nak cari wanita umur 30 an berat 75kg ke atas Yang rasa berat badan susah sangat nak turun, lemak dah tepu, pakai baju pun makin sendat, Lin nak bantu 50 orang yg betul2 nekad nak hilangkan lemak2 tepu dalam badan whatapp lin copattt!!!