#bertenaga

35,702 posts tagged with #bertenaga

Photos and Videos about #bertenaga

TAHU TAK KALAU GRAB SET COMBO LAGI JIMAT ! Coklat? Coffee? Latte? Mana satu pilihan di hati? Rasa yang berbeza, denyutan asmara yang sama yeayyyyy! #daurabeautylegacy #dauracoklat #dauracoffee #dauralatte #denyut #persisanakdara #montok #asetpadu #bergetah #padat #kurus #lansing #putihgebu #anjal #bertenaga

TAHU TAK KALAU GRAB SET COMBO LAGI JIMAT ! Coklat? Coffee? Latte? Mana satu pilihan di hati? Rasa yang berbeza, denyutan asmara yang sama yeayyyyy! #daurabeautylegacy #dauracoklat #dauracoffee #dauralatte #denyut #persisanakdara #montok #asetpadu #bergetah #padat #kurus #lansing #putihgebu #anjal #bertenaga

TAHU TAK KALAU GRAB SET COMBO LAGI JIMAT ! Coklat? Coffee? Latte? Mana satu pilihan di hati? Rasa yang berbeza, denyutan asmara yang sama yeayyyyy! #daurabeautylegacy #dauracoklat #dauracoffee #dauralatte #denyut #persisanakdara #montok #asetpadu #bergetah #padat #kurus #lansing #putihgebu #anjal #bertenaga

TAHU TAK KALAU GRAB SET COMBO LAGI JIMAT ! . . Coklat? Coffee? Latte? Mana satu pilihan di hati? . . Rasa yang berbeza, denyutan asmara yang sama yeayyyyy! . . #daurabeautylegacy #dauracoklat #dauracoffee #dauralatte #denyut #persisanakdara #montok #asetpadu #bergetah #padat #kurus #lansing #putihgebu #anjal #bertenaga

🎉#espshaklee🎉 🌸INGINKAN #kulityangcantik😍🌺💐 🌸NAAKK MEMILIKI #badanyangmaintain👍😀 🌸MAHU #bertenaga SEPANJANG HARI💪💪 🌸TERINGIN UTK HAMIL & #ihtiarhamil👪👪 🌸NAKK😍 #babyyanggebu👶👶 🌸INGIN MEMILIKII #susubadan YG BANYAKK😃😃 👉✔ INSHA ALLAH DENGAN PENGAMBILAN ESP SHAKLEE INI DPT MENUNAIKAAN KEINGINAN ANDA ITU...INSHA ALLAH😊😊 ✅BERMINAT UTK DAPATKAN ESP?? ✅PM/WASAP YANA☺ http://www.wassap.my/60199696048

MAI RAPAT-RAPAT . hat yg selalu sgt letih bila mlm hari tu,meh cuba xsperfectdrink mocha ni,minum seawal 7-11 mlm,segar bugar badan hangpa nanti😆. X der istilah blk rumah serabai mcm hantu k.limah lg yea pas nie yea Xsperfectdrink diformulakan khas buat awak semua.jom grab sekarang,jadikan awak yg terawal 😁 . Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ . . #slim #kurus #kurussihat #kuruscepat #mocha #viral #kopi #coffee #latte #ajimaura #diet #tanpadiet #bertenaga #tenaga #xsperfectdrink #klubnalaleh #xsperfectdrinksetiaalam #shahalam #senaman #senamankurus #dietsihat #diet #gym  #malaysia #terlajaklaris #azizanosman #terapiinstagram #plussizemalaysia #dropshipwanted #xssize

Alhamdulillah sejak amalkan sariagegard plus senggugut dah hilang. Syukur alhamdulillah Allah berikan kesembuhan.😃 Ceritakan masalah kesihatan anda kepada kami untuk kami bantu, Whatsapp sekarang 👉012 448 9484 Liza #sariagegard #sariagegardplus #kanser #cyst #buahpinggang #primadona #sarimah #kanserusus #cergas #efektif #berkesan #hepatitis #kanserlidah #darahtinggi #kolesterol #sakitsendi #bertenaga #kanserservik #sarafmuka #saraf #dialysis #cyst #senggugut #kementeriankesihatan #keburukanprodukkesihatan #produkkesihatanlelaki #produkkesihatan #produkkecantikandankesihatan #onion #therapy

MELAMPAU BOLEH MAKAN NASI SEKALI JER SEHARI😤 Ehh ehh laaa!!! Gara2 minum Latte nak marah bukan sebab tahan lapar, tapi sebab kenyang tak rasa lapar. Perut tak sebu, membuang helokk. Melampau sangat penangan dia. Cukup 10 harini mau ramping😜 Takkan nak tgk orang lain, meh kita ramping sesama. Tahun 2020 terus bole pakai kebaya. . Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ . . . #slim #kurus #kurussihat #kuruscepat #mocha #viral #kopi #coffee #latte #ajimaura #diet #tanpadiet #bertenaga #tenaga #xsperfectdrink #klubnalaleh #xsperfectdrinksetiaalam #shahalam #senaman #senamankurus #dietsihat #diet #gym  #malaysia #terlajaklaris #azizanosman #terapiinstagram #plussizemalaysia #dropshipwanted

Tekak kata nak mocha ais malam ni. . Esok pagi membuang lancorrrrrrr. Fibre dia mmg ngam2 utk tak buat cirit birit tapi membantu utk lawaskan pembuangan. . Oh mochalicious nikmatnyaaa tak terkata 😁 . . Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ . . . #slim #kurus #kurussihat #kuruscepat #mocha #viral #kopi #coffee #latte #ajimaura #diet #tanpadiet #bertenaga #tenaga #xsperfectdrink #klubnalaleh #xsperfectdrinksetiaalam #shahalam #senaman #senamankurus #dietsihat #diet #gym  #malaysia #terlajaklaris #azizanosman #terapiinstagram #plussizemalaysia #dropshipwanted #teamafcircle01067

NAK KURUS, JANGAN LA BIARKAN PERUT ASYIK LAPAR JE LEPAS TU NAFSU MAKAN PULAK SUSAH NAK KAWAL. ADOI.. SUSAH LAH ADMIN NAK EXPLAIN DAH DAH.. WHATSAPP 0139468300 @klik link di bio #kopiviral #klubnalalehhq #klubnalalehtestimoni #produktranding #set #klubna #laleh #darahtinggi #normal #produkviral #cerdas #badankuat #comel #sakitsenggugut #putihberseri #bertenaga #semulajadi #bahanorganik #bahanbagus #klubnalaleh #medinadesire

#repost @annonabirdsnest.official • • • • • • #abnlovers yang mana keratan peraduan kumpul dan menang masih ada dekat uols cepat-cepat kejar abg posmen untuk hantar keratan peraduan, sebab cabutan akan dibuat pada hujung bulan ni ( 31hb Oktober 2019 ) Tak lama dah uols, cepppppaaaaattttttt !! yang mana belum oder tetapi nak sangat join lucky draw masih cepat uols. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia

TAHU TAK KALAU GRAB SET COMBO LAGI JIMAT ! Coklat? Coffee? Latte? Mana satu pilihan di hati? Rasa yang berbeza, denyutan asmara yang sama yeayyyyy! #daurabeautylegacy #dauracoklat #dauracoffee #dauralatte #denyut #persisanakdara #montok #asetpadu #bergetah #padat #kurus #lansing #putihgebu #anjal #bertenaga

Bancuh # *WhiteGlow* setiap hari waktu pagi badan jadi bertenaga dan kenyang! Alhamdulillah dapat buat kerja umah non stop dan kerja-kerja lain. 🥰 Dalam *WhiteGlow* ni ada KURMA yang memberi tenaga untuk yang cepat rasa penat dan perut cepat rasa lapar. Ada juga bahan lain yang berkhasiat. Semuanya lulus KKM. Don't worry ☺ Ada 3 Perisa yang SEDAP 👍 *WhiteGlow Vanilla Cappuccino* 👍 *WhiteGlow Vanilla* 👍 *WhiteGlow Coklat* Berminat dengan WhiteGlow boleh wasap terus ye www.wasap.my/60193290882 🚗 *Free COD* Area Kotawarisan,entak,nilai 🎁 *Belian 2 box WhiteGlow* layak *Join Peraduan Beli & Menang Hadiah RM15,000 ( Cabutan Ke-3 Gelang Emas 916 RM4000 )* 💰 *Selfie* bersama produk Thiarna Beauty yang paling kreatif dan menarik berpeluang mendapat *CASH RM500* #teamhebatmamarose #teamjutawankakgie #agenthiarnabeauty #whiteglowviral #kenyang #bertenaga

Sarat mengandung 8bulan + menyusu si anak usia 3tahun dapat puasa penuh dan masih cergas u ols! Inilah salah satu suplemen yang ada dalam set mengandung Shaklee. Alhamdulillah inilah salah satu yang boleh menyelamatkan perut kita yang asik mintak di isi. Rasa kenyang dan bertenaga. Kulit pun cantik je. Berat naik takdela mencacak beratnya. Memang best. Jangan lupa shake hari ini ya. #kebaikanyangingindikongsi @kakcikmaz +6012 6568 548 #shakleeeffect #shakleeshahalam #sethamil #setmengandungshaklee #setmenyusushaklee #setberpantang #bertenaga #kulicantik #jomsihatjomcantik #aktivitikakcik

Kak Lind tahu ramai yang sensitif bila kena tanya berapa umur betul kan 🙊 Jawapan standard "biar lah rahsia" 😆 Tiada orang yang sanggup kena panggil makcik 😅 Tua sebelum usia ni umpama night mare bagi wanita terutamanya betul kan 🤭 Proses penuaan berlaku secara semulajadi dalam kehidupan seorang manusia. Di zaman yang penuh dengan pencemaran ini, proses penuaan berlaku lebih cepat. Ia memberi kesan bukan saja pada penampilan kita malah kesihatan secara amnya! Semakin bertambah umur semakin berkurang fungsi-fungsi organ tubuh. Penyakit seperti darah tinggi, penyakit jantung, Parkinson, katarak, malah penyakit nyanyuk mudah sangat menyerang. Semua orang pasti akan tua tapi tahu kah kamu kita boleh melambatkan proses penuaan. Jawapannya adalah Vivix! Ia telah melalui ujian klinikal yang ketat dan hasilnya telah membuktikan resveratrol dalam anggur muscadine memperlahankan proses penuaan sel dari 4 aspek berikut: 1.Mengoptimumkan potensi sel-sel tubuh. 2.Membaikpulih sel-sel tubuh. 3.Mempertingkatkan tenaga sel-sel tubuh. 4.Mempertingkatkan sistem pertahanan sel-sel tubuh. “ Menjadi Tua adalah LUMRAH, Tetapi menjadi LUAR BIASA HEBAT di usia tua, adalah 1 pilihan “ Jom Vivix untuk 25 tahun lebih muda! Hanya RM475 sebotol untuk mengembalikan keremajaan sel-sel badan anda. Roger Kak Lind untuk info lanjut ya👇 http://lindamisz.wasap.my #vivix_lindamisz #polluxbiz #teambonusgemuk #retireyoungretirerichempiregroup #bizonline #ryregbizfounder #ryregteam #pengedarshakleekepayan #pengedarshakleekepayanrumahmurah #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #shakleebrunei #kesuburan #awetmuda #detox #bertenaga #jeragat #kolestrol #kulitcantik #berpantang #milkbooster #energybooster #bazaarpaknil #livevibrantly #mightymuscadine #deliciousbotanicalbeverage #ateaspoonaday #provenbyscience #polyphenolworks

#abnlovers yang mana keratan peraduan kumpul dan menang masih ada dekat uols cepat-cepat kejar abg posmen untuk hantar keratan peraduan, sebab cabutan akan dibuat pada hujung bulan ni ( 31hb Oktober 2019 ) Tak lama dah uols, cepppppaaaaattttttt !! yang mana belum oder tetapi nak sangat join lucky draw masih cepat uols. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

#abnlovers yang mana keratan peraduan kumpul dan menang masih ada dekat uols cepat-cepat kejar abg posmen untuk hantar keratan peraduan, sebab cabutan akan dibuat pada hujung bulan ni ( 31hb Oktober 2019 ) Tak lama dah uols, cepppppaaaaattttttt !! yang mana belum oder tetapi nak sangat join lucky draw masih cepat uols. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

#abnlovers yang mana keratan peraduan kumpul dan menang masih ada dekat uols cepat-cepat kejar abg posmen untuk hantar keratan peraduan, sebab cabutan akan dibuat pada hujung bulan ni ( 31hb Oktober 2019 ) Tak lama dah uols, cepppppaaaaattttttt !! yang mana belum oder tetapi nak sangat join lucky draw masih cepat uols. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

. ALHAMDULILLAH DAH BOLEH SOLAT BERDIRI! . Kalau tak sebelum ni nak berdiri lama sakit .Nak solat pun rasa tak puas . Alhamdulillah Bffbirdnest dah tolong ramai mak ayah di luar sana yang ada masalah lutut ,badan tak bertenaga . Kalau mak ayah korang ada masalah macam ni cuba la bff dulu. Selain ubat hospital kita ikhtiar cari penawar cara lain jugak . . Sebotol RM5 jer beli banyak ada diskaun. . 📱 +60 11-1306 4459 . #bffcodsenawang #bffcodpilah #bffcodbatukikir #bffsenawang #birdnestsenawang #bffseremban #birdnestseremban #bffbirdnestsenawang #bffbirdnestsenawang #sarangburungwalet #birdnest#agentwanted#stokistwanted#likeforlikes#sakitlutut#sakitlututhilang#bertenaga#cergas#orangtua#instaboomakademi

APA ITU RESDUNG ?? . Resdung ni memang penyakit paling ramai ada kan? Ada yang panggil resdung, ada yang panggil sinus, ada yang panggil alergik. Tapi sebenarnya, sama je semua tu. Berlaku bila ada keradangan pada rongga sinus yang di sebabkan jangkitan kuman. Beza dia, teruk atau tidak je. Yang kronik tu, boleh buat tak selesa berhari hari. Siap kena berpantang makan makanan kegemaran. KESAN BURUK akibat RESDUNG 👇 . . 🤒 Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata 🤧 Sakit tekak yang kronik 😷 Jangkitan tulang muka 🤒 Lelah yang jadi semakin teruk 🤧 Berdengkur secara kronik 😷 Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil 🤒 Alahan hidung 🤧 Selsema biasa yang berpanjangan. Ingin dapatkan rawatan resdung? Tekan link ⬇⬇⬇ . Www.wasap.my/60192021691/LaResdmerawatresdung . . #laresd #hidung #resdung #selsema #hingus #sihat #bertenaga #aktif #pedih #stokiswanted #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #keluarga #selamat #makan #makansihat #trustedseller

Apa kata mereka?

Betul tak korang?

5 BUAH YANG DISARANKAN UNTUK BANTU TURUN BERAT BADAN Bagi mereka yang sudah terbiasa dengan program penurunan berat badan, buah menjadi menu wajib dalam hidangan makanan sihat / menu meal plan . Elert...🛎🛎🛎 Tidak semua buah boleh membantu turun berat badan sebab ada yg tinggi karbohidratnya . Tetapi ada beberapa buah yang membantu mempercepatkan program penurunan berat badan. Jom ambil tahu..🎀🎀 5 contoh buah yang ada kandungan serat dan khasiat yang jauh lebih tinggi jumlahnya berbanding buah-buahan lain. Tag dan share pada kawan2 anda yang sedang turun berat badan ON notification utk tips berikut yq.. ❤️❤️❤️❤️ #teamimaandii #cooltargetonlinecoaching #cooltargetcoaching Coach Rahimah (CR) 0196511829 Coach khairul (CR) 0172902115 . #diet #menusihat #kurus #bijakmemilih #kurus #sihat #bertenaga #fitmom #ibuanak5 #ultra #sentiasamembantu #createourownlegacy #createourownmagic

"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?" SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #kurus JADI #berisi body #gemuk JADI #langsing kulit kusam JADI #cerah payudara kendur JADI #tegang ANJAL . punggung leper JADI #melentik rambut nipis KEMBALI #lebat miss v longgar JADI #ketat RAPAT berat badan #ideal . tubuh lesu LEBIH #bertenaga nafsu JADI LEBIH #bersemangat kulit wajah SEMAKIN #gebu tubuh #montok TANPA BOTOKS #keputihan HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! PINK LADY JAMU MODEN COMPLETE ALL IN ONE ❗❗ Fast action fast result 💃 klik untuk order 👇👇 WHATSAPP 🌼011 1201 7465 🌼011 1201 7465 🌼011 1201 7465

Performance Drink sangat sesuai untuk ⤵⤵ 🍎 Para atlet atau mereka yang aktif bersukan 🍋 Mereka yang berpuasa 🍀 Orang yang akan menjalani pembedahan 🍊 Individu yang mengalami penyahhidratan otot dan kulit 🍉 Individu dewasa dan kanak-kanak yang mengalami cirit-birit dan muntah 🌺 Mereka yang tiada selera makan 🍊 Mereka yang mempunyai paras gula didalam darah yang rendah Rasanya memang sedap rasa manis² buah oren 😋😋 P/s: Elakkan dari terdedah (simpan dalam peti sejuk selepas buka) Jom order😊 ⤵⤵ www.wasap.my/60183234098 #performancedrink #minumanisotonik #atlet #ciritbirit #puasa #bertenaga #demam #gout

. JOM JUAL ABN😉 Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan daya ingatan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

*TIPS MUDAH TURUNKAN BERAT BADAN BAGI BEGINNER* . . 1. Cut air manis 2. Bersukan 20minit sehari 3. Tidur awal dan cukup 4. Kawal kuantiti makan 5. *CHEAT DAY* 1/2 kali seminggu 6. Lebihkan minum air masak. 7. Jangan lupa minum *Jus Jemari Lentik* setiap hari 💋 . . Jom repeat oder noww untuk kesan lebih *tiptop* . . Whatsapp sekarang www.wasap.my/601127658530/JJL . Atau klik link whatsapp di bio . . #riass #jusjemarilentik #bmf #healthylifestyle #sihat #bertenaga #berkhasiat #herbalife #tips #kulitcantik #resdung #kurussihat #sayajual #sayangketatsendatpadat #alhamdulillah #selamatpagi #terapiinstagram #terlajaklaris #sayajualprodukkecantikan #ajimaura #baazaronline #bazarpaknilmurah #baazarpaknil

. GA PERNAH CAPEK, SELALU BERTENAGA dan JOS! . . POLLENNERGY520 TERBUKTI 🐝 Dapat memenuhi kebutuhan tubuh akan nutrisi penting. . 🐝 Meningkatkan metabolisme tubuh... 🐝 Meningkatkan tenaga dan stamina secara alami. . 🐝 Meningkatkan kinerja dan konsentrasi otak.. 🐝 Meningkatkan jumlah sel darah merah yang sehat.. 🐝 Sumber nutrisi sempurna dari alam. . . . #hdi #hdiindonesi #ansa #madu #maduasli #madusehat #madupenyubur #madumurni #cloverhoney #pollennergy520 #berstamina #bertenaga #makanansempurna #makanansehat #foodsuplemen #anemia #asma #yoga #aerobic

Ramai yang suka dan teruskan amalkan Jamu TunTeja sebab untuk energy booster. Bukan setakat yang bekerjaya, surirumah dan pelajar pun boleh amalkan Jamu TunTeja ni. Luar dan dalam pun terjaga. Mudah kan? . Dm atau WhatsApp +60172799930 (klik link pada bio) . #jamutunteja #jamutuntejaselangor #jamupremiumquality #jamutuntejaalorstar #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejakajang #testimonijamutunteja #kajang #bangi #kl #selangor #energybooster #bertenaga #sihatluardalam #testimonijamutuntejaenergybooster #jttkitapunya #notyouraveragejamubrand

Ternyata masih ramai wanita modern di luar sana yang amat menitiberatkan internal and personal beauty by consuming JAMU! . Jamu Tun Teja menjadi pilihan ramai wanita. Feedback positive paling wow dari customer ~ redakan jerawat, kulit makin glowing, berat badan turun, energy booster dan yang paling best menjaga kesihatan dalaman dan luaran wanita. . Thanks to our dear customers! Nak order? DM atau WhatsApp +60172799930 (klik link pada bio) sekarang! #jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamutuntejabangi #jamutuntejakajang #jamutuntejaselangor #jamutuntejakl #jamutuntejaalorstar #kajang #bangi #semenyih #selangor #sabakbernam #sungaibesar #berpantang #confinement #jerawat #kulitkusam #energybooster #intimatehealth #periodcycle #milkbooster #bertenaga #tambahsusubadan #healthyskin #pimple #acne #klcc

. JOM JUAL ABN😉 Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan daya ingatan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

Ini bukan kopi biasa. Kopi ni mampu memberi rasa #kenyang. Tanpa sedar nafsu makan yg macam gajah tu dah kurang. Belum habis sekotak berat badan lost #3kg- #5kg Kawan-kawan perasan kulit nampak lain. Makin #cerah dan #lembap Yang bestnya bila buat kerja tak rasa letih. Badan rasa #sihat dan #bertenaga . WOWW.... Banyak sungguh manfaat kopi ni, patut la laku keras. Jom ramai-ramai pakat cuba. Sekotak harga promosi Rm38 ja Berminat utk order WhatsApp sha 0184614474 #adrawhitecoffee #kopiviral #kopikurus #kopiketat #kopicerah #kopimontok #kopimantap #kopikenyang #minumankesihatananda #cantiksihatluardalam

TESTIMONI BELLA SHAKE . FRESH FEEDBACK ‼️ LOSS 12KG 🔥 . BERAT SEBELUM 80KG BERAT SELEPAS 68KG . KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! Tiada apa yang mustahil dengan consume #bellashake je guysss! Happy tengok perubahan sis kita ni. Yang bestnya, sebelum ni pakai baju size XL tapi sekarang dah boleh pakai size M uolls. Sape yang tak happy kan? Bella shake sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet. Jom kurus dan slim sesama 💃 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellashake #lsaproduct #bakarlemak #bakarkalori #perisapinkchocolate #bellashakebest #bellashaketerbaik #kurussecarasihat #kurusselamat #bertenaga #antistress #hilangbaubadan #mengawalseleramakan #kurustanpapantang #kurustanpadiet #kulitcantik #caraslim #kuruscantik #ramping #perutkempis #bodyshape #bodygoals #bellashakemachang #bellashakekelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sittitehabeauty

TESTIMONI BELLA SHAKE . FRESH FEEDBACK ‼️ LOSS 7KG 🔥 . BERAT SEBELUM 75KG BERAT SELEPAS 68KG . KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! Tiada apa yang mustahil dengan consume #bellashake je guysss! Happy tengok perubahan sis kita ni. Yang bestnya, sebelum ni pakai baju size XL tapi sekarang dah boleh pakai size M uolls. Sape yang tak happy kan? Bella shake sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet. Jom kurus dan slim sesama 💃 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellashake #lsaproduct #bakarlemak #bakarkalori #perisapinkchocolate #bellashakebest #bellashaketerbaik #kurussecarasihat #kurusselamat #bertenaga #antistress #hilangbaubadan #mengawalseleramakan #kurustanpapantang #kurustanpadiet #kulitcantik #caraslim #kuruscantik #ramping #perutkempis #bodyshape #bodygoals #bellashakemachang #bellashakekelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sittitehabeauty

TESTIMONI BELLA SHAKE . FRESH FEEDBACK ‼️ LOSS 6KG 🔥 . BERAT SEBELUM 74KG BERAT SELEPAS 68KG . KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! Tiada apa yang mustahil dengan consume #bellashake je guysss! Happy tengok perubahan sis kita ni. Yang bestnya, sebelum ni pakai baju size XL tapi sekarang dah boleh pakai size M uolls. Sape yang tak happy kan? Bella shake sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet. Jom kurus dan slim sesama 💃 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellashake #lsaproduct #bakarlemak #bakarkalori #perisapinkchocolate #bellashakebest #bellashaketerbaik #kurussecarasihat #kurusselamat #bertenaga #antistress #hilangbaubadan #mengawalseleramakan #kurustanpapantang #kurustanpadiet #kulitcantik #caraslim #kuruscantik #ramping #perutkempis #bodyshape #bodygoals #bellashakemachang #bellashakekelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sittitehabeauty

"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL HEY LADIES?" . SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL HEY LADIES SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #kurus JADI #berisi body #gemuk JADI #langsing kulit kusam JADI #cerah payudara kendur JADI #tegang ANJAL . punggung leper JADI #melentik rambut nipis KEMBALI #lebat miss v longgar JADI #ketat RAPAT berat badan #ideal . tubuh lesu LEBIH #bertenaga nafsu JADI LEBIH #bersemangat kulit wajah SEMAKIN #gebu tubuh #montok TANPA BOTOKS #keputihan HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕 Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan. Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! . Fast action fast result 💃 . BERMINAT BLEH TERUS KLIK LINK WASAP INI . www.wasap.my/60139720478/HL

Apakah itu MARAH? MARAH adalah sejenis emosi semulajadi yang biasanya bersifat negatif. Marah boleh bersifat dari sedikit keresahan hingga menjadi ganas dan tidak terkawal. Marah secara umumnya boleh diterima masyarakat tetapi bukan marah yang tidak terkawal. . Apa yang berlaku apabila anda marah? . √ Degupan jantung meningkat. . √ Tekanan darah meningkat. . √ Pernafasan menjadi cepat dan pendek. . √ Mengalami ketegangan otot-otot. . √ Paras hormon (adrenalin dan noradrenalin) meningkat menyebabkan pergerakan badan bertenaga. . Anda perlu sedar apabila anda terlalu marah sehingga tidak dapat dikawal akan mendorong anda untuk bertindak secara ganas hingga mengakibatkan kecederaan. . Disebabkan marah dan emosi yang tidak terkawal ini, berlakunya kes seperti anak-anak menjadi mangsa dera, pergaduhan dan permusuhan malah boleh membawa kepada pembunuhan! . Cara yang paling baik untuk menangani kemarahan adalah dengan MELUAHKAN, MENAHAN dan MENENANGKAN DIRI. . Melakukannya bukan sesuatu yang mudah. Tetapi dengan bantuan SET JAMU SISFEL, emosi akan lebih terkawal dan anda akan lebih mudah untuk bertenang. . Nak Cik Pija bantu? Jom klik link dibio 😘 .

Umie Amsyar
(@umieyamsyar)

1 Day 11 Hours Ago

Ini bukan kopi biasa. Kopi ni mampu memberi rasa #kenyang. Tanpa sedar nafsu makan yg macam gajah tu dah kurang. Belum habis sekotak berat badan lost #3kg- #5kg Kawan-kawan perasan kulit nampak lain. Makin #cerah dan #lembap Yang bestnya bila buat kerja tak rasa letih. Badan rasa #sihat dan #bertenaga . WOWW.... Banyak sungguh manfaat kopi ni, patut la laku keras. Jom ramai-ramai pakat cuba. Sekotak harga promosi Rm38 ja Berminat utk order WhatsApp 01116125620 #adrawhitecoffee #kopiviral #kopikurus #kopiketat #kopicerah #kopimontok #kopimantap #kopikenyang #minumankesihatananda #cantiksihatluardalam

BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ . DENGAN PEMBELIAN SET JIMAT CENGGINI UOLLS DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN DAN DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. . BERIBU TESTIMONI YANG DAH BERJAYA. JANGAN RAGU-RAGU GUYSS. JOM GRAB DAN RASAI KEHEBATANNYA 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellashake #lsaproduct #bakarlemak #bakarkalori #perisapinkchocolate #bellashakebest #bellashaketerbaik #kurussecarasihat #kurusselamat #bertenaga #antistress #hilangbaubadan #mengawalseleramakan #kurustanpapantang #kurustanpadiet #kulitcantik #caraslim #kuruscantik #ramping #perutkempis #bodyshape #bodygoals #bellashakemachang #bellashakekelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sittitehabeauty

BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ . DENGAN PEMBELIAN SET JIMAT CENGGINI UOLLS DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN DAN DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. . BERIBU TESTIMONI YANG DAH BERJAYA. JANGAN RAGU-RAGU GUYSS. JOM GRAB DAN RASAI KEHEBATANNYA 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellashake #lsaproduct #bakarlemak #bakarkalori #perisapinkchocolate #bellashakebest #bellashaketerbaik #kurussecarasihat #kurusselamat #bertenaga #antistress #hilangbaubadan #mengawalseleramakan #kurustanpapantang #kurustanpadiet #kulitcantik #caraslim #kuruscantik #ramping #perutkempis #bodyshape #bodygoals #bellashakemachang #bellashakekelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sittitehabeauty

BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ . DENGAN PEMBELIAN SET JIMAT CENGGINI UOLLS DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN DAN DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. . BERIBU TESTIMONI YANG DAH BERJAYA. JANGAN RAGU-RAGU GUYSS. JOM GRAB DAN RASAI KEHEBATANNYA 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellashake #lsaproduct #bakarlemak #bakarkalori #perisapinkchocolate #bellashakebest #bellashaketerbaik #kurussecarasihat #kurusselamat #bertenaga #antistress #hilangbaubadan #mengawalseleramakan #kurustanpapantang #kurustanpadiet #kulitcantik #caraslim #kuruscantik #ramping #perutkempis #bodyshape #bodygoals #bellashakemachang #bellashakekelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sittitehabeauty

PERLU KE AMBIL AIR SETIAP HARI.. . . Air adalah sangat penting untuk keperluan badan kekurangan air, ianya boleh menyebabkan toksin tersimpan dalam badan dan menyumbang kepada masalah krisis pemulihan. ( Healing Crisis) . . . . . Secara purata air yang perlu diminum mengikut berat badan anda 1 liter untuk 25kg. Jadi, jika berat anda 55kg?.. Minum air lebih kita akan kerap ke tandas, minum kurang, kita akan kerap ke hospital. . . . . . Cara yang betol adalah pada waktu siang dan malam dan bukannya pada waktu siang sahaja. Minum air sebelum makan juga akan mengelakkan pengambilan nasi yang berlebihan. . . . . . #onlinecoaching #mealplansihat #jomkurus #kurusdarirumah #kurusdaripejabat #kurussihat #jubahbesar #seluarbesar #workout #exersice #makananseimbang #detox #awetmuda #flawless #bertenaga . . . . . Personal Wellness Coach Zazlina_rokhani 0173968437

Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #birdnesthalal #birdnestmalaysia #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #birdnesthalal #birdnestmalaysia #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #birdnesthalal #birdnestmalaysia #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

MIN KAFFE BIKIN SUSU IBU MERIAH ❗❗❗ (Kredit kepada Cikgu Noraini Mohd Nordin) Cikgu Aini memang penggemar minkaffe sejak tahun 2017 lagi. Mula2 minum rasa pelik, kenapa kopi ni masin. Tapi kali ke2 minum dah hilang rasa masin malah rasa sedap. Masa tu cikgu Aini tengah menyusukan si umar. Kotak yang pertama cikgu Aini perasan, susu perahan makin banyak. Boleh lihat di fb cikgu sebelum ni. Tapi untuk baby Iffah ni, cikgu Aini amalkan minum sejak dlm pantang lg. Habis pantang je terus pulun buat stok semasa bekerja nanti. Alhamdulillah stok susu dah ada 30 botol. Dalam usaha untuk menambah lagi stok. Benda yang baik harus dikongsi bersama. So, buat ibu2 yang menyusukan bayi,jom ikhtiar dengan min kaffe Nak order min kaffe..tekan je link nii👇 www.wasap.my/60133116309/minkaffe #minkaffe #kopigarambuluh #susubanyak #badancergas #bertenaga #kopi #kopiviral

TAHUKAH ANDA ? 🕊 . Sarang Burung mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah. . . . #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

. JOM JUAL ABN😉 Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan daya ingatan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim #sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysia #malaysian

Ini bukan kopi biasa. Kopi ni mampu memberi rasa #kenyang. Tanpa sedar nafsu makan yg macam gajah tu dah kurang. Belum habis sekotak berat badan lost #3kg- #5kg Kawan-kawan perasan kulit nampak lain. Makin #cerah dan #lembap Yang bestnya bila buat kerja tak rasa letih. Badan rasa #sihat dan #bertenaga . WOWW.... Banyak sungguh manfaat kopi ni, patut la laku keras. Jom ramai-ramai pakat cuba. Sekotak harga promosi Rm38 ja Berminat utk order WhatsApp Tekan link whatsapp skrg !!

Semangaaat pagi dihari minggu......met pentas gunggek ikaa😘😍ingat senyum yaaa💜#bersyukur#pasang#surut#kehidupan#itu#yang#membuat#kami#kuatt#sehat#bertenaga#lalu#tenggelamkan#😂😬#just#intermezo🤓

ALANA KLENZE BOOSTER MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN . Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada #masalah_penghadaman. Setiap hari makan bermacam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuangnya tidak? Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga? Perut buncit, berat badan bertambah, saiz seluar baju kena tukar lagi? Ini masanya anda perlu cuba amalkan #alanaklenzebooster . FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE . BOOSTER : ✔ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum ✔ Membantu #meningkatkan_metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan ✔ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak ✔ #menurunkan_berat_badan bagi mencapai berat ideal ✔ #mengawal_selera_makan#membuang_angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan ✔ Menganjal & mencantikkan kulit ✔ Mengatasi masalah #sembelit / perut buncit ✔ Badan terasa ringan, cergas #bertenaga . CARA PENGAMBILAN ALANA KLENZE . BOOSTER : ● Minum 3 Kali Seminggu. ● Diambil pada waktu Malam Sebelum Tidur ● Bancuh dalam secawan air suam/sejuk . PM Reen 💕 #bondateam

Lynn_Comot
(@lynn_cute83)

1 Day 16 Hours Ago

Syukur Alhamdulillah... Da selesai Running Sunway the good run 10km pagi ini,berlari 10km bolehlah keluarkn peluh n hilangkan lemak sikit tapi sebelum balik rumah macam biasa ler selfie dgn medal yg sgt2 cantik tidak rugi je join running 🏅🏅 😬🤪😘🤩 #lynnlin #senaman #naksihat #nakkurus #pasticantik #dietrendahkalori #dietrendahkarbohidrat #workout #minigymlynnlin #akukuruskoygpanas #jogingkasikuarpeluh #mantap #kasipadu #bertenaga #staminatinggi #kuat #takpenahputusasa #joinrunning #jogingkasibuanglemak #jomsihat #jomkurus Sunway Medical centre 20.10.19

Lynn_Comot
(@lynn_cute83)

1 Day 16 Hours Ago

Syukur Alhamdulillah... Da selesai Running Sunway the good run 10km pagi ini,berlari 10km bolehlah keluarkn peluh n hilangkan lemak sikit tapi sebelum balik rumah macam biasa ler selfie dgn medal yg sgt2 cantik tidak rugi je join running 🏅🏅 😬🤪😘🤩 #lynnlin #senaman #naksihat #nakkurus #pasticantik #dietrendahkalori #dietrendahkarbohidrat #workout #minigymlynnlin #akukuruskoygpanas #jogingkasikuarpeluh #mantap #kasipadu #bertenaga #staminatinggi #kuat #takpenahputusasa #joinrunning #jogingkasibuanglemak #jomsihat #jomkurus Sunway Medical centre 20.10.19

FENOMENA LUAR BIASA, PENANGAN UPGRADE JIWA DAN RAGA. LAHIRNYA COFFEE RAMUAN RAHSIA, BUAT SUAMI DAN ISTERI LEBIH BAHAGIA BUKAN SEKADAR KOPI BIASA, INSPIRASI BARU MEMIKAT JIWA 🥰🥰 KALAH DARI ORANG BERCINTA, MABUK MENUNGGU ,GELORA DADA. . Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ . . #slim #kurus #kurussihat #kuruscepat #mocha #viral #kopi #coffee #latte #ajimaura #diet #tanpadiet #bertenaga #tenaga #xsperfectdrink #klubnalaleh #xsperfectdrinksetiaalam #shahalam #senaman #senamankurus #dietsihat #diet #gym  #malaysia #terlajaklaris #azizanosman #terapiinstagram #plussizemalaysia #dropshipwanted

Lynn_Comot
(@lynn_cute83)

1 Day 18 Hours Ago

Okay Done untuk Sunway THE GOOD RUN 10KM pagi ini... Ini bkn hari pertama dan bukan hari terakhir aku run ada lagi run sampai Tahun depan,aku kne lari lagi laju dari hari ini 21km akan nanti ku...😀😅😬🤪 Syukur Alhamdulillah walaupun xckup rehat n xckup tido tapi pagi ini happy sgt2 sb dapat gak pecah rekod running sebelum ini 5KM 👏👏✌️✌️ 💃 💃 10KM 1.15 🤲🤲🏃‍♀️🏃‍♀️💪💪 #lynnlin #senaman #naksihat #nakkurus #pasticantik #dietrendahkalori #dietrendahkarbohidrat #workout #minigymlynnlin #akukuruskoygpanas #jogingkasikuarpeluh #mantap #kasipadu #bertenaga #staminatinggi #kuat #takpenahputusasa #joinrunning #jogingkasibuanglemak #jomsihat #jomkurus 20.9.19