#bigbrader

440 posts tagged with #bigbrader

Photos and Videos about #bigbrader

selamat hari rya aidilfitri.. #salamkosong² #myhero #bigbrader

Choppers Gym
(@choppersgym)

19 Days 10 Hours Ago

#repost @ghaniy_bigbrader_choppersquad • • • • • • 28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad #ghaniy_bigbrader_choppersquad

Tak odnośnie ;-) #bigbrader

#repost @ghaniy_bigbrader_choppersquad • • • • • Semua adalah proses dari mimpi.... #lmen #loty2004 #lmenoftheyear #fitnessmotivation #gymmotivation @choppers_squad @choppersgym @choppers69.inc #chopperssquad #choppersgym #choppers69inc #bigbrader

Semua adalah proses dari mimpi.... #lmen #loty2004 #lmenoftheyear #fitnessmotivation #gymmotivation @choppers_squad @choppersgym @choppers69.inc #chopperssquad #choppersgym #choppers69inc #bigbrader

MeLianTova
(@tovamelian)

2019-04-11 00:43:48

יש בעיה הבעיות הם העיקר. #עבודה #תעסוקה @convivacomepilepsia זה לא רק מחלת הנפילה אלה גם ניתוקים . הניתוקים מטבא כמו מחשבה 5 שניות כ40 אפילפסיה כללית אפילפסיה מוקדית. 40 סוגים שונים. הבדיקה של הeeg נלקחה מלפני חודש כשאני אומרת #בבלינסון אני רוצה להודות לרופא מספר 1 דוקטור פליקס #כדורים מורידים שנה מהחיים @israel_cannabis. מציל חיים החלטתי לצאת #לחקור #לגלות #לראות #לתעד #לראות #להביא #הוכחות ו #בשבילהכיף אף אחד לא שם להתקפים שלי כמו שלא. שמים לב ממה אני סובלת. תלמדו לאהוב את השונה #להעריך #לכבד #אהבתחינם❤️. תלמדו לא לעשות . #חרם #israel #americanstyle #america #love #me #קהילה #לאהוב #בלינסון #bigbrader #lovemelife #tlv #jerusalem #blogger #קאנביס

#repost @ghaniy_utuns_bigbrader_c.squad • • • • • #lunch #healty #dinnertime #healtyfood #bodycontest #bodybuilding #mensphysique #gymaddict #gymmotivation #fitness #fitnessmotivation #chopperssquad #bigbrader #choppersgym #bradergym @choppersgym @bradergymbdg @choppers_squad @choppers69.inc #28daychallenge

Choppers Gym
(@choppersgym)

2019-04-08 05:27:24

28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad #repost @ghaniy_utuns_bigbrader_c.squad

#repost @ghaniy_utuns_bigbrader_c.squad • • • • • 28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

#repost @ghaniy_utuns_bigbrader_c.squad • • • • • 28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

28 day #challenge #28daychallenge #workout #focus #gymaddict #gym #fitness #fitnesmotivation #letseewhathappens @choppersgym @choppers_squad @choppers69.inc @bradergymbdg @brader_gym #bigbrader #chopperssquad

Kebersaman lebih indah ,,😍😘l love u All #ketemu #kangen #kebersamaan #happy #lediesbikers #bigbrader #bbx #alhamdulillah

Dimana, kapan & siapa pun kami selalu ad untuk rumah ini. . .Rumah Persaudaraan R15 V3 INDONESIA Chapter Bali!!!Salam Respect #respect #keluargariders #persaudaraan #rviindonesia #r15v3indonesia #r15v3bali #bigbrader #boldridersbali #boldexperience Ayoo yang mau gabung😁😉R15 V3 INDONESIA bisa langsung follow & DM IG kami atau bisa langsung datang ke chapter terdekat kami yang ada di bawah ini 👇👇👇 @rvi_buitenzorg @rvi_cikarang @rvi_tangerangraya @rvi_surabaya @rvi_kapuas @rvi_jakarta @rvi_ambon @rvi_purwokerto @rvi_cirebon @rvi_balikpapan @rvi_majalengka @rvi_makassar @rvi_banjarnegara @rvi_purbalingga @rvi_bekasi @rvi_indramayu @rvi_depok @rvi_bumiayu @rvitangerang @rvi_kendal @rvi_purwodadi @rvi_bogor @rvi_sergon @rvi_balinew @r15v3indonesia_ @rvi_manado

BALAV3GA " Let's MOV3! Let's PROV3!! ACT (Aksi Cepat Tanggap) Foundation, Salah satu Lembaga Kemanusian terbesar di Indonesia, yang sudah berkontribusi dalam aksi kemanusian Sejak tahun 2004 di seluruh Indonesia bahkan lebih dari 22.758.000 Penerima manfaat di 64 Negara dari total hampir 230,000 Donatur. ACT memperluas jaringan nya dengan membuka Cabang di Bali. @act_bali hadir di Bali sebagai bentuk kepedulian nya terhadap masyarakat Bali semenjak Gunung Agung Meletus diakhir tahun 2017 lalu. Secara Resmi @act_bali membuka kantor cabang nya awal Januari 2019 ini di Jl. Waturenggong No.160 Panjer Denpasar. . . Masyarakat Relawan Indonesia (MRI) adalah lembaga kerelawanan yang peduli akan kemanusiaan serta permasalahan sosial di indonesia maupun mancanegara dibawah naungan Aksi Cepat Tanggap (ACT). Berikut beberapa program MRI BALI : • Peduli lansia/Dhuafa • beasiswa Anak Yatim • Pemberdayaan Ekonomi •Desa mandiri Tidak hanya program kemanusiaan, MRI Bali juga memiliki program tanggap bencana yaitu program sosialisasi mitigasi bencana. MRI senantiasa membeikan ilmu kebencanaan bagi masyarakat agar lebih tanggap dalam mengantisipasi bencana alam. #mri.denpasar #bigbrader #solidaritas #kemanusian #rviindonesia #r15v3indonesia #r15vvaindonesia #r15v3bali

Rapat pengarahan dr divisi touring, Berikut beberpa acara yg akan di selengarakan di minggu ini: -proses video profil di pantai kuta -proses arahan acara 153 -pembahasan aniversary -pembahasan stuktur kepengurusan Makin lama makin ramai...dan wajib di ramaikan bersama bigbrather🏍💨🏍💨🏍💨 #bigbrader #rvibalinew #rviindonesia #rvi15fans #persaudaraan #kemanusian #respect #av3nger #balav3ga #pubdokprom #rockinroadtoanniversary #v3canic #touring

Reza Triana
(@rezatriana9)

2019-03-02 05:07:17

Thanks to all my brada in this pict, , cinta itu bukan sekedar kepada wanita, tapi cinta akan terhadap keluarga juga. CC : @alimatin18 @yadinurjaman (lanceuk Panggih gede) #bigbrader #om #family

@choppersgym @hybridmuscleart @andre_bulkproteinshop @andrebulkproteinshop #hybridindonesiateam #choppersgym #bradergym #bigbrader

บิ๊กบราเด้อออออ 👙 บราปีกนก ดันทรงสวย สุดฮิตในตอนนี้ พบกันเร็วๆนี้จ้าาาาา #bigbrader #บราปีกนก #บราดันทรงอกชิด #มีบริการเก็บเงินปลายทาง📌📌

Both_Ra
(@_boi_loy_)

2019-01-06 09:26:00

Post tt hz 😰😂 #bigbrader of the fam 👨

before another year ends! Maafkan sikap saya di kemarin hari ✌✌ . . . . . . . #bigbrader #nyore

Masih apparel @choppersgym latihan di @bradergymbdg #bradergymbandung #choppersgym #bigbraderbdg #bigbrader #fitnessmotivation #gymmotivation

Brin
(@beena90)

2018-11-03 03:47:51

K A N G E N 😘💙💚💛💜 #brotherhood #bigbrader

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-10-25 05:05:34

. Alhamdulillah, exam dah habis semalam . Harini start cuti sem . Abang doakan #bigbrader and the gang lulus cemerlang . Tinggal satu paper lagi nak kena replace sebab denggi tuhari. Tapi kena tunggu sampai kelulusan Senat untuk bagi tarikh baru . Hati-hati drive balik JB . . #studentlife #campuslife #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

. #bigbrader hantar abang sampai station LRT je. Pastu pandai-pandai abang lah acaner nak balik JB . Drive helok-helok ya. Abang balik dulu . . #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-10-17 05:06:27

. Kami dah sampai Key El . Singgah makan jap . Pasnih #bigbrader hantar abang ke station lrt . Kemudian ke TBS pastu balik JB . . #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-10-17 03:36:59

. Sapa lagi handsome? Abang ke #bigbrader . Sapa yang cakap abang tak handsome abang UNFRIEND . Kami berdua otw ke Kay El. Bigbrader nak ambik exam esok dan seterusnya . Engineering Mathematics 3 : 15/10/18, 9 a.m, Dewan Besar Electronics : 18/10/18, 2.30 p.m, Dewan Besar Solid Mechanics I : 20/10/18, 9 a.m, Dewan Besar Thermodynamics I : 22/10/18, 9 a.m, Dewan Besar Material Science : 24/10/18 , 9 a.m, Dewan Besar . Moga dipermudahkan . . #balikkl #studentlife #campuslife #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

. Semalam buatkan jus pucuk betik original tapi #bigbrader tak boleh nak telan sebab rasanya . Hari ni gi cari kat farmasi je yang dah ready made . Mudah-mudahan dia senang nak minum . . #juspucukbetik #denguefever #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

. Melepek je...badan sakit-sakit katanya . Platelet 10/10/2018 : 158 Platelet 11/10/2018 : 139 Platelet 12/10/2018 : 188 Platelet 14/10/2018 : 118 . Esok kena gi check darah lagi. Dah bagitau lecturer tak dapat nak attend exam untuk hari esok . . #bigbrader #getwellsoon #denguefever #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-10-11 18:42:22

. Dalam tekak #bigbrader dah start sakit kena ulser. Katanya tak boleh nak makan nasi sangat . So, abang hari ni masakkan dia bubur ayam + sosej + carrot + udang . Jap lagi nak ke hospital check darah lagi . . #morning #breakfast #guruyaya #kbba9 #chickenporridge #food #foodie #foodporn #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-10-10 16:59:27

. Assalamualaikum. Selamat pagi . Sup ketam untuk #bigbrader . Hari ni check darah lagi . Mudah-mudahan cepat sembuh . . #denguefever #getwellsoon #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #food #foodie #foodporn #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-09-29 05:07:39

. Lom pom sampai 24 jam dah hantar semula #bigbrader ke Bus Stand . Dapat lah lepaskan rindu sekejap . . #guruyaya #kbba9

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-09-28 11:33:58

. Ada ni ha tengah tunggu #bigbrader sampai dari Key El . . #guruyaya #kbba9

Alhamdulillah Ki Adun juara 1 Pro Muscle & The Best Sixpack Sasak Gym Cianjur Body Contest 2018, hatur nuhun bwt Hippelti Gym yg sdh slalu memberikan suportnya bwt kami 🙏🏆🏆 #hippeltigym #bigbrader #majalengkalagi #digoyanglagi

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-09-07 02:36:19

. Jumpa big brader jap kat TBS. nak balik JB sebab cuti panjang sampai Selasa . Bapak ngko ke KL, anak ngko balik ke JB . Dapat jumpa sekejap je. Jadi ler . . #bigbrader #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #johorblogger #travel #followme #followforlike #followers #followback #follow #follows

edi maha
(@edisyahputramaha)

2018-08-22 04:21:04

Bahu membahu untuk Masa Depan Keluarga :) #bigbrader #mahafams

Brader in iron photo by @miesaiphotography #bigbrader #bigbraderteam #bigbrader #gymteam #myteam

Leg bray tipis....tipis...biar big😂🤘 #bigbrader #legday #legpress #legworkout #powerlifter #workoutmotivation

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-06-25 23:08:57

. My bff, my buddy, kawan bergaduh, kawan berbalah pendapat, kawan tempat bermanja, harapan keluarga. Moga jadi anak yang soleh . Happy Bufday #bigbrader . Kami doakan yang terbaik untukmu . . #weloveuforever #bff #buddy #guruyaya #kbba9 @amyzalzikrullah

PAPA AMYZAL
(@papaamyzal)

2018-06-21 21:14:14

. Sem break 3 bulan dah habis . Mood beRaya pom dah habis . Moh ler kita balik kampus . Jom Kay EL! Kami berdua saja. Baby demam, Mommy tak dapat ikut . . #bigbrader #campuslife #newsem #utmkl #guruyaya #kbba9 #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #followme #followforlike #follow #follows

MAN.TWO.YA
(@hermanyusob)

2018-06-12 07:20:29

Songkok Raya Haiqal #raya2018 #teamrayakl #haiqalherman #bigbrader

“We are team.. we respect, trust, and rise by lifting each other.. We push each other to get better and stronger. We could never be as good alone as we are together” -BIG BRADER TEAM- from WEST JAVA . . Thx to @miesaiphotography for the pict 😊 #team #respect #trust #care #together #stronger #brader #bigbrader #bandungjuara #jabar #jabarkahiji☝ #westjava #eliteathlete #brandambasador #bulkproteinshop

Weyahin dulu biar keliatan kompak #bigbrader #hippeltigym

~Muammar~
(@mr_pepe69)

2018-05-11 20:12:33

Pabila Adek Abang Berjumpa Setelah Sekian Lama Nda Berjumpa Begini lah jdi nya...Dua" Purut Basar..hahaaha #jilattsikittyeiii #kautergodakautewas #bigbrader.

Da kitamah apa atuh mlm minggu jg beusi deui beusi deui 😂 #bigbrader #zagbodygym #reuni

#repost @caturrr09 • • • Muhun sudah mampir a @willy_biggers85 🙏🙏🙏 Makin termotivasi ini 🔥🙏💪 #binaragaindonesia #gymbandung #fitnessbandung #gymmotivation #atlitjabar #biggers85 #fitnessmotivation #fitnessfreak #motivationiron #bodybuilding #fitnesslife #fitnessmodel #bodybuildingmotivation #bigbrader #fitnesslifestyle