#biglips

803,348 posts tagged with #biglips

Photos and Videos about #biglips

(@y.maksimenko)

2 Minutes Ago

Купите щенка и вы приобретёте самую преданную любовь на свете 😘🐶 #biglove #bigl #biglittlelies #bigly #biglips

(@dermals.store)

17 Minutes Ago

Intraline Filler (acid Hilauronik) Intraline filleri është në formë geli steril me përbërje jo-shtazore dhe përdoret për injektim nën lëkurë me qëllim të korrektimit dhe mbushjes të vijave, rrudhave, palëve në fytyrë, rregullon relievin, revitalizimin, hidratimin e thellë, rritjen e volumit të buzëve dhe formësimin e konturave të fytyrës... Metoda e injektimit është e shpejtë, e sigurt, pa dhimbje, joinvazive. Mund të kombinohet edhe me metoda të tjera (laser, botox, lifting kirurgjik) duke dhënë rezultate të shkëlqyeshme. Jo të gjitha fillerët janë krijuar të barabartë. Intraline Dermal Fillers janë zhvilluar duke përdorur përbërësit më të mirë dhe formuluar në mënyrë specifike në një nivel molekular për të siguruar rezultatet më të deshiruara dhe më të natyrshme. Intraline® Dy mund të përdoren për të trajtuar rrudhat e vendosura thellë, si dhe për konturimin e fytyrës, volumin e vuzeve, mollezave etj. Injektimi administrohen në mes të dermis në nivelin e thellë. Intraline si produkt përbëhet nga sfera molekulare të mëdha. Çfarë ka në kuti? 1 x 1 ml shiringa Acidi hialuronik Dermals Company është importuesi dhe distributori i vetëm i produkteve Intraline UK, në Kosovë, Shqiperi, Mal te Zi, Maqedoni dhe Serbi. Dermals plotësisht garanton origjinalitetin e produkteve si dhe origjinën e tyre ekskluzivisht në mënyra ligjore. Ne nuk i shesim produktet kopje, të falsifikuara apo të pasigurta. Ne jemi perfaqesues ekskluziv. Tel 0038349411118 #dermals #knowyourlips #prishtine #kosovo #tirana #albania #thefutureofyouth #aesthetics #botox  #lipaugmentation #biglips #lipfiller #dermalfiller #injectables #beauty #lipfillers #cupidsbow #lipinjections #injectables #cosmetics #beautyblogger #beautyuk #spa #salonlife #dermalfillers #rhinoplasty

(@my.mua.page)

1 Hour Ago

Daily makeup ... #nars #dailymakeup #lips #biglips

Smoking lines and nose to mouth lines much smoother on this client! Using 2 mil juverderm in total ! Appointment Available contact Elizabeth Tetlows Aesthetics 146 parklane Macclesfield SK116Ub #lipenvy #biglips #clinic #lipsense #lipinjections #poutylips #lipinjections #marple #marbella #mottrom #moberley #spmu #browgame #elizabethtetlowcheshire #macclesfield #congleton a#alderlyedge #wimslow #breadbury #bramhall #buxton #

Lots of wind and rain.Bring back the summer flats fishing.#biglips #wilsonfishing

(@ghoulempress)

1 Hour Ago

(Oldie) I want to die on a daily basis. I have to take meds in order to be a normal person. I miss my ex Goth babe. I wish I had more friends that were female because fuck dudes. Can you relate?? . ★━━━━━━✩━━━━━━★ Follow my backup please @ghoulbarbie ♡😘 ★━━━━━━✩━━━━━━★ . #kawaii#kawaiigirl#goth#gothgirl#pale#wig#wigs#anime#animegirl#weaboo#aesthetic#alternative#alternativegirl#scene#scenegirl#emo#emogirl#punk#punkgirl#biglips#makeupjunkie#ootd#queen#empress#bi#bisexual#bubblegoth#420#stoner#stonergirl