#biskutraya

183,381 posts tagged with #biskutraya

Photos and Videos about #biskutraya

(@choc.licious)

2018-05-11 07:13:32

• • • Caramello? Crunchy Almond? Atau nama lainnya Assorted Nuts Bar. Kudapan yang paling enak for those yang suka makan kacang2 berkhasiat dan sangat enak manis. Kami campurkan pelbagai kekacang yang sangat berkualiti dan dijamin SEDAP, RANGUP, CRUNCHY GILA kut!!! Disaluti tepung Florenta yang sangat berkualiti. Sesuai untuk pelbagai juadah untuk MINUM PETANG, TENGOK MOVIE, dan macam2 lagi Sesiapa yang tak pernah rasa kalau dah rasa sekali pasti nak seribu kali. Jom order sekarang sebelum stok habis !! Harga Promosi 🔥 RM30 1 BOTOL 🔥 RM55 2 BOTOL Caramello Assorted Nuts 400gram Harga💰 RM36 exclude postage p/s BOLEH BORONG DENGAN HARGA PALING RENDAH Postage SM need to add RM8 Postage SS need to add RM11 INGREDIENTS 💝 IN 🌰 Almond slice 🌰 Pumpkin seeds 🌰 White melon seeds 🌰 Peanut slice 🌰 Sunflower seeds 🌰 White sesame seeds 🌰 Black sesame seeds Lastly digaul rata dengan Golden Florentine yang berkualiti tinggi Berat : Approx. 400gm Anything please DM or directly Whatsapp kami di 01117829529 #caramellocrunchy #caramellomurah #kekacangsedap #biskutkacangsedap #biskutrayamurah #biskutraya #biskutmalaysia #kedaicoklat #coklatmalaysia #almondcrubchysedap #almondcrunchyborong #almondcrunchymalaysia #caramellolucariamy

(@cookiekinghq)

1 Hour Ago

Ready Stock Assorted Flavor Baby Macaron! 🐰🐇 . Ramai yang tanya2 nak oder sikit2 kan.. So sempena Raya Haji ni, kita open mini jar baby mac. Assorted flavor & fillings tau. Rugi xgrab. Xselalu ade offer ni 😘 . Limited stock! 💞 . 🐇Flavors ➡️Lemon ➡️Blueberry ➡️Strawberry ➡️Blackcurrent . 🐇Fillings ➡️Milk chocolate . ➡️Peanut butter ➡️Strawberry ➡️Blueberry ➡️Tutty fruitty ➡️Salted caramel . RM12 (17pcs) RM12 (17pcs) RM12 (17pcs) . Nak grab yang ni, boleh wasap www.wasap.my/60132919096/ .siapa cepat dia dapat! 😉 . #singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang #macarons #doorgiftkahwin #doorgift #食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #shahalam #kuihraya2018 #pretzel #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #biskutsedap #raya2018 #ajimaura #sifucilik

(@aliffdelights)

1 Hour Ago

Terima Kasih Pn. Zamnah di atas tempahan biskut raya (semperit oats, biskut arab, semperit classic) Ramadhan dan Syawal 2018. Untuk sebarang tempahan/pembelian biskut,kek,sambal dan chia seeds boleh w\a kami di no ini: 013 239 4585 012 444 6430 •••••••••••••••••••• Our cookies,cake and chia seeds,sambal's can be ordered via our whatsapp on profile for your next meeting,party,event or just for yourself. •••••••••••••••••••• #sayajual #aliffdelights #snapseed #vscocam #cookies #homemade #sambalkentang #sambaltumispetai #masakanmelayu #malaysiandish #canva #kekbatik #desygnerapp #dessert #foodporn #semperitcookies #aliffdelightscookies #ruangrezekihanania #dslr #nikon #canon #biskutraya #bazaarpaknil #flowercookies #thefeedfeed #데이지 #과자 #クッキー #饼干 #بسكويت

(@lamuffine)

2 Hours Ago

Awak... Awak... Kita ada buat cookies lebih... Kalau nak makan2 untuk kudap2 boleh lah whatsapp kita ye.... Cepat2 whatsapp kita ye untuk order ye www.wasap.my/60102657654 Kek buah kukus - RM38(650gm) Cranberry walnut - RM39 (40pcs) (7 box available) Belgian choc - RM36 (40pcs) (6 box available) Black beauty - RM32 (40pcs) (5 box available) Choc chip - RM29 (40pcs) (2 box available) Dahlia - RM25 (40pcs) (1 box available) Kulit Kerang - RM30 (50pcs) (1 box available) #biskutraya #biskuthariraya  #kuihraya #kuehraya #sungaibuluh #serikembangan #puchong #kajang #cheras #putrajaya #shahalam #saujanautama #puncakalam #setiaalam #damansara #ampang #kualalumpur #petalingjaya #cheras #bangi #kajang #klang #tampin #melaka #seremban #paroi #senawang #lamuffine  #lamuffinebiskutrayaalbum #lamuffinecakeboutique

(@cookiekinghq)

2 Hours Ago

Ready Stock Assorted Flavor Baby Macaron! 🐰🐇 . Ramai yang tanya2 nak oder sikit2 kan.. So sempena Raya Haji ni, kita open mini jar baby mac. Assorted flavor & fillings tau. Rugi xgrab. Xselalu ade offer ni 😘 . Limited stock! 💞 . 🐇Flavors ➡️Lemon ➡️Blueberry ➡️Strawberry ➡️Blackcurrent . 🐇Fillings ➡️Milk chocolate . ➡️Peanut butter ➡️Strawberry ➡️Blueberry ➡️Tutty fruitty ➡️Salted caramel . RM12 (17pcs) RM12 (17pcs) RM12 (17pcs) . Nak grab yang ni, boleh wasap www.wasap.my/60132919096/ .siapa cepat dia dapat! 😉 . #singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang #macarons #doorgiftkahwin #doorgift #食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #shahalam #kuihraya2018 #pretzel #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #biskutsedap #raya2018 #ajimaura #sifucilik

(@aznita.a)

4 Hours Ago

Tart nenas gulung... Esok last buat, yg mana order, ada yg dah ambil... tinggal sket je lagi utk sendiri, rumah mak dan rumah mak mertua... Raya haji je pun, sehari.. hehe.. Tgh fikir nak buat kek apa pulak utk juadah hari raya haji ni utk rumah sendiri, mak dan mertua♡♡♡... Ikut hati, mcm mcm nak baking, tp masa xde... nangesss bucu meja tau #foodstagram #instafood #instapicture #foodporn #foodie #tartlegend #tartnenasgulung #tartnenas #tartnenassedap #tart #kuihraya #biskutraya #dessert #dessertstagram #juadahraya #tempahan #openorder #malaysia #malaysian #malaysianfood

(@zuras_kitchen)

4 Hours Ago

TNK lagi... Menguning aje macam padi masak 🤔 ye ke tak eh.. 🤣 Tak pernah tengok pun sebenar nye padi masak mcm mana.. tengok kat tv aje. Drama melayu.. 😅 aci jugak la kann.. . . TEMPAHAN / PERTANYAAN 📲 0192641049 . #tartnenascube #tartnenasberhantu #tartnenaskiub #tartnenasviral #purebutter #biskutrayazuraskitchen2018 #biskutraya #zuracookies #zuraskitchen #tamanmelawati #ampang #kl #klangvalley #gombak #kemensahheights #bentong #homemade #homebaker

(@zianamar)

4 Hours Ago

Repost from @mydelicaciesofficial @TopRankRepost #toprankrepost Hai! Selamat berhujung minggu. Nak tanya korang dah try produk terbaru yang ada di MYDELICACIES?? Banyak produk baru yang PADU & SEDAP!!! Ni kami belanja sikit produk baru sampai di MYDELICACIES. Nak tahu apa lagi yang ada korang kena singgah ke MYDelicacies, macam macam ada!!! #mydelicacies #pakarserunding #serundingdagingtempatan #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayatradisional #kuihrayamoden  #biskutraya #cheesebomb #biskutrayamurah  #fooddelivery #produkiks #makanansedap #lunchbox #hariharirasaraya #kuihraya #makanbestkl #makananviral #kualalumpur #padubeb #foodhunter #pencintamakanan #makanbestkl

(@stickerzee)

5 Hours Ago

THE JAMU. . Tengah cari STICKER untuk produk dan majlis anda? . Tempah sahaja di @stickerzee ✔️CABUT & TERUS TAMPAL ✔️ EASY TO PEEL ✔️MUDAH & MURAH . Whatsapp 0176117521 0127121262 Whatsapp Link stickerzee.wasap.my Facebook www.facebook.com/stickerzee Follow IG www.instagram/stickerzee Website www.zeeprint.my Waze Zeeprint Sri Damansara . #stiker #stikermurah #stickermakanan #stickermalaysia #stickerzee #zeeprintmalaysia #printingsridamansara #igersmalaysia #cetakstiker #resepimudah #biskutraya #biskut #kek #sayajual #sayajualonline #stickernama #stickerlabel #igshopmalaysia #malaysiaigshop #maribeli #promosi #jualanmurah #stickerdapur #stickerbaking #stickersekolah #stickerproduk #namecard #stickerkahwin #like4like #love

(@stickerzee)

5 Hours Ago

Tengah cari STICKER untuk produk dan majlis anda? . Tempah sahaja di @stickerzee ✔️CABUT & TERUS TAMPAL ✔️ EASY TO PEEL ✔️MUDAH & MURAH . Whatsapp 0176117521 0127121262 Whatsapp Link stickerzee.wasap.my Facebook www.facebook.com/stickerzee Follow IG www.instagram/stickerzee Website www.zeeprint.my Waze Zeeprint Sri Damansara . #stiker #stikermurah #stickermakanan #stickermalaysia #stickerzee #zeeprintmalaysia #printingsridamansara #igersmalaysia #cetakstiker #resepimudah #biskutraya #biskut #kek #sayajual #sayajualonline #stickernama #stickerlabel #igshopmalaysia #malaysiaigshop #maribeli #promosi #jualanmurah #stickerdapur #stickerbaking #stickersekolah #stickerproduk #namecard #stickerkahwin #like4like #love

(@stickerzee)

5 Hours Ago

20,000pcs seal sticker. . Tengah cari STICKER untuk produk dan majlis anda? . Tempah sahaja di @stickerzee ✔️CABUT & TERUS TAMPAL ✔️ EASY TO PEEL ✔️MUDAH & MURAH . Whatsapp 0176117521 0127121262 Whatsapp Link stickerzee.wasap.my Facebook www.facebook.com/stickerzee Follow IG www.instagram/stickerzee Website www.zeeprint.my Waze Zeeprint Sri Damansara . #stiker #stikermurah #stickermakanan #stickermalaysia #stickerzee #zeeprintmalaysia #printingsridamansara #igersmalaysia #cetakstiker #resepimudah #biskutraya #biskut #kek #sayajual #sayajualonline #stickernama #stickerlabel #igshopmalaysia #malaysiaigshop #maribeli #promosi #jualanmurah #stickerdapur #stickerbaking #stickersekolah #stickerproduk #namecard #stickerkahwin #like4like #love

Bukan setakat orang dewasa je suka @almondcrunchy_n9 ni je taww .. tapi budak kecik pown suka juga 😘😘 so jangan lupa dapatkan @almondcrunchy_n9 ni 👌🏻 sebarang pertanyaan boley pm 😉 #food #viralfood #crunchyalmond #nuttybites #biskutraya #dailyfresh #cookies #florentines #almondflorentine #homemade #dailybakes #harirayahaji #harirayahaji2018 #bulanmerdeka #merdeka #negerisembilan #seremban2 #instagood #instafood #foodblogger #dtp5a2018 #memangterbaik #sedap #sedapgiler #sudahcubapastinaklagi #kebaboom #baikpunya #anakmalaysia #1malaysia

NUTELLA POD. Sedap! Tak muak. Satu box ada 16pcs Kalau kami anak beranak dapatla 2 ketol sorang, ade lebih 2 lg tu pat2 dan ke guane?. . @sweetsofjoy_mamasab @sweetsofjoy_mamasab @sweetsofjoy_mamasab . . klik link AT bio untuk oder ✅. . . #mamasab #sabrinabakerywarrior #agentsabrinabakery #bakery #bakerylife #homebakery #biskutraya #homemadebakery #kek #sayajualkek #sayajualbiskut #keksedap #cookies #cookiesmostwanted #chocolatechipcookies #domisicookies #bajuwanita #pakaianwanita #aksesoriwanita #fashionvallet #ariani #duckscarves #kekaboolovers #tudung #tudungbawal

Special edition and request Pecan Walnut Choc Chip Cookies Kurang manis special untuk orang yang ada kencing manis sebab kita pakai 100% Premium Gula Kabung Nusantara #chocolatechipcookies #biskutraya #biskut #cookiesraya #cookies #makan #sembangkedaikopi #malaysianfood #foodmalaysia #food

Order kek dan biskut raya daripada jiran merangkap ex opismate. Terima kasih selalu support jiranmu ini. 😘😘😘 #rabbitcantikcakery #kekbandarsaujanaputra #biskutraya #bandarsaujanaputra #shahalam #putraheights #cyberjaya #putrajaya

Last order sebelum sis pergi bercuti jap arini hihi...🤗

Red velvet slice cake size 9” for N...tqvm sis 😘

Hai! Selamat berhujung minggu. Nak tanya korang dah try produk terbaru yang ada di MYDELICACIES?? Banyak produk baru yang PADU & SEDAP!!! Ni kami belanja sikit produk baru sampai di MYDELICACIES. Nak tahu apa lagi yang ada korang kena singgah ke MYDelicacies, macam macam ada!!! #mydelicacies #pakarserunding #serundingdagingtempatan #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayatradisional #kuihrayamoden  #biskutraya #royalbrownies #bkskutbrownies #biskutrayamurah  #fooddelivery #produkiks #makanansedap #lunchbox #hariharirasaraya #kuihraya #makanbestkl #makananviral #kualalumpur #padubeb #foodhunter #pencintamakanan #makanbestkl