#bisneswithwng

196 posts tagged with #bisneswithwng

Photos and Videos about #bisneswithwng

Dapat bonus masuk akaun bisnes dulu. Baru bahagikan pada yang sepatutnya. Mak ayah Gaji sendiri Saving Investment Kalau ada 2 income lagi senang nak menabung. Kalau ada 1 income pun tak mustahil nak menabung. Disiplin kan diri. Untung runcit boleh simpan asing. Baru nampak untung berniaga. Shaklee pulak ada untung runcit dan bonus. Lagi senang nak saving โœ”๏ธ Syok aaa ๐Ÿ˜ https://hi.jomwasap.my/Jura Bonus suri rumah team Jura โคต๏ธ #wng #dropshipmalaysia #sideincome #shakleemalaysia #income #business #bisnes #bisneswithwng

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 ๐Ÿ’ž . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?๐Ÿ˜ . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang ๐Ÿ˜˜ . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Rahsia nak kulit cantik adalah lindungi dari sinaran matahari yang mengakibatkan kulit berkedut. . Kalau dahi korang berkedut, maknanya perlindungan dari sinaran uv tak cukup. Korang dah ada tanda penuaan. . So jangan tunggu dah teruk baru nak mula habit yang sihat untuk kulit tau! . Nak Youth sunblock yg bukan saja lindung kulit dari rosak tapi repair kulit untuk awet muda, putih dan gebu.... klik link kat bio tu ye๐Ÿ˜€ #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Untuk yang ada masalah kulit kombinasi, boleh apply kedua - dua mask ni sekaligus tau! โœ” Youth Purifying Clay Mask untuk area kulit berminyak โœ” Youth Hydrating Gel Mask untuk area kulit kering. . Dan efek dia memang sangat best untuk kulit ๐Ÿ˜ . Bulan Oktober ni, Youth Mask ni tengah promo tau! . Beli 2 mask ni dengan harga promo dan dapat FREE GIFT: ๐ŸŒป Youth Organza Bag ๐ŸŒป Youth Facial Brush ๐ŸŒป Youth Mask Usage Guide . Let's grab them now! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng#youthpurifyingclaymask #youthhydratinggelmask

TESTIMONI YOUTH HYDRATING GEL MASK โค . Tak perlu dah masukkan muka dalam fridge bagi sejuk sebab bila apply je gel mask ni muka dah rasa sejuk dah.๐Ÿ˜˜ . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Siapa yang perlukan Youth Hydrating Gel Mask ni ? . โœ” Mereka yang ada masalah kulit kering โœ” Mereka yang selalu berada dalam aircond โœ” Mereka yang selalu ada masalah kulit menggelupas, kemerahan dan kegatalan . So, grab mask ni cepat-cepat tau ๐Ÿ˜€ . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

4 BAHAN UTAMA DALAM YOUTH HYDRATING GEL MASK ๐ŸŒป . . Tak kenal maka tak cinta kan? Ni bahan - bahan utama dalam Youth Hydrating Gel Mask ni.๐Ÿ˜Š. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

TESTIMONI YOUTH PURIFYING CLAY MASK โค . Untuk order, boleh contact Ida tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH PURIFYING CLAY MASK bagus untuk : . โœ” Kulit berminyak โœ” Berjerawat โœ” Banyak blackheads dan whiteheads โœ” Selain tu clay mask ni untuk detoks kulit juga tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

BAHAN - BAHAN UTAMA DALAM YOUTH PURIFYING CLAY MASK ๐ŸŒป . Tak kenal maka tak cinta kan? . Ni untuk korang yang masih tertanya - tanya apa ingredients dalam Youth Clay Mask ni. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

APA KATA MEREKA ? . Youth Mask Shaklee. Pakai sekali je terus nsmpak kesan. . Best ke tak best?? . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa yang ada dengan Youth Mask ni? . . โœ” Puifying Clay Mask - untuk kulit berminyak dan berjerawat . โœ” Hydrating Gel Mask - untuk kulit kering dan sering terdedah dengan aircond . . Jom grab masa tengah Promo ni. Jimat sangat tau! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Present to all of you๐Ÿ’ž . New Youth Skincare product ๐ŸŒป . Youth mask in da house!!! . Youth Mask baru je di launch 1 Jun 2019 yang lepas. Tapi, permintaan tak putus - putus ๐Ÿ˜ . Bulan ni jugak Youth Mask ni masih Promo! Harga terlajak murah ๐Ÿ˜€ . Jom grab sekarang! Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Cantik yang amat kulit Kak Inat ni tau! . Kulit dia yang sekarang ni berbeza sangat dengan kulit sebelum. . Nak tau tak Kak Inat makan apa? Kak Inat ni konsisten dengan Shaklee Collagen Powder untuk kecantikan dalaman! . Sekarang ni pulak dah topup dengan Youth Skincare! Rasa nak menyorok je bila tengok kulit Kak Inat ni. . Kulit halus mulus bak kulit baby. Siapa yang tak nak kan? Nampak lagi muda pulak tu.. . . Korang yang nak kulit macam Kak Inat ni, boleh contact Ida tau ๐Ÿ˜ . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa Daily Skincare Routine korang? . Ada orang suka cuci muka je. . Ada orang suka pakai moisturiser je. . Ada orang suka pakai night cream je. . Apa pun yang korang suka, make sure korang kena amalkan skincare routine basic dengan konsisten! . โœ” Pencuci โœ” Penyegar โœ” Pelembap โœ” Sunblock . Ini adalah penting untuk kulit yang lebih sihat. Bila kukit sihat, kulit pun cantik secara natural gitu. . Jangan diabaikan pemilihan skincare yang baik juga tau! . Kalau korang nak order Youth Skincare dari Shaklee, klik link kat bio tu tau ๐Ÿ˜ . . #shakleeendau #shakleerompin #shakleemersing#shakleeputrajaya#cantikdenganshaklee #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #ryg

Welcome October โค . Welcome to my Sweet and adorable IG Shop for Shaklee Product ๐ŸŒป . Anyone yang nak tanya tentang produk Shaklee ni boleh klik link kat bio tu tau ๐Ÿ˜Š . . #shakleelovers #shakleeendau #shakleeeputrajaya #shakleeerompin #shakleeskincare #shakleemalaysia #wng #ryg #bisneswithwng

I dunno macam mana boleh terjoin bisnes shaklee ni. Serius yuni tak tahu shaklee ni apa dia. Dulu mana reti makan supplements ๐Ÿ˜‚ Kenal ESP masa tahun 2015 tu pun sebab housemate (Siti) minum. Tapi yuni tak ambil tahu pun untuk apa. Sekali berjodoh pulak dengan bisnes shaklee ni. April 2017, upline yuni Hana A Razak wassap nak ajak bisnes shaklee. Hana ni housemate yuni masa kat KL dulu. Kenal sekejap je dalam setahun lebih. Masa hana wassap tu dia explain pasal shaklee, apa yang shaklee akan bagi bila kita capai target. Yuni tak terus join tau ! Tapi dah pasang niat nak try walaupun masa tu tak rasa bersungguh pun bisnes shaklee. Mei 2017, yuni wassap hana nak register member dan join bisnes. Start hari tu sampai sekarang hana tak pernah jemu beri tunjuk ajar kat yuni walaupun yuni cepat putus asa, beralasan dan stress. Setiap hari hana share tips bisnes dan kalau ilmu baru yang hana belajar pasti dia turunkan kat anak didik dia. Tak loket ilmu, semoga ilmu yang diturunkan kami guna sampai bila-bila dan beri manfaat untuk orang lain pula . Kadang dua tiga kali yuni tanya benda sama tapi hana ni sabar je menjawab soalan. Thank you my super duper upline yang hebat . Thank you sangat sentiasa beri semangat di kala I down giler. Thank you kenalkan shaklee kat yuni. Dan thank you sebab selalu ingatkan walau macam mana pun usaha kita untuk berjaya, ingat hubungan dengan Allah tetap no 1. Tanpa Dia, kita takkan kat atas. Bila ingat balik perjalanan yuni dengan shaklee dari awal join sampai sekarang, mungkin ada hikmah dan peluang untuk yuni berjaya setanding leader-leader yuni yang lain. Kalau tak, Allah takkan buka kan jalan untuk yuni dan team bisnes yuni ( DDE ). Doakan bisnes kami maju, kaya dan berjaya. Semoga bisnes kami ni jadi satu tiket untuk akhirat kelak. Aamin. Laff my leader dan team, Yuni Kamaruddin #bisneswithryg #bisneswithwng #bisneswithdde

Jalan jalan di FB nampak ramai dah downline start marketing. Nadi bisnes adalah marketing. Kalau tak, takkan la tengahari macam ni kedengaran iklan McD di radio. Sampai terngiang ngiang kriuk kriuk ayam McD tu. Kita dah ajar cara iklan. Marketing tools pun dah disediakan. Kalau malas jugak, innalillah ๐Ÿ”จ Teruskan marketing anda. Kalau bukan harini, mungkin esok atau lusa followers akan mula nampak kewujudan kita. Momentum akan naik. Engagement akan naik. Sale akan masuk. Akaun sotong dan rimau menari nari. Nature bisnes memang perlu usaha dulu. Kalau berniaga 3 hari terus kaya, seram tu ๐Ÿ˜‹ Jom berniaga dengan W&G! @wng.space #wng #shaklee #shakleemalaysia #sideincome #arianiootd #bisneswithwng

Jalan jalan di FB nampak ramai dah downline start marketing. Nadi bisnes adalah marketing. Kalau tak, takkan la tengahari macam ni kedengaran iklan McD di radio. Sampai terngiang ngiang kriuk kriuk ayam McD tu. Kita dah ajar cara iklan. Marketing tools pun dah disediakan. Kalau malas jugak, innalillah ๐Ÿ”จ Teruskan marketing anda. Kalau bukan harini, mungkin esok atau lusa followers akan mula nampak kewujudan kita. Momentum akan naik. Engagement akan naik. Sale akan masuk. Akaun sotong dan rimau menari nari. Nature bisnes memang perlu usaha dulu. Kalau berniaga 3 hari terus kaya, seram tu ๐Ÿ˜‹ Jom berniaga dengan W&G! @wng.space #wng #shaklee #shakleemalaysia #sideincome #arianiootd #bisneswithwng

Bukak instagram tengok kehidupan orang senang. Kereta mewah. Holiday overseas bawak 1 family besar. Rumah chandelier mahal. Kita teringin nak hidup senang. Tapi tahu tak nak hidup senang kena bersusah payah dulu? Daki gunung tinggi dan curam. Baru nampak pemandangan cantik dari atas. Saat itu kita akan tersenyum ๐Ÿ˜Š - Founder of @wng.space @syaheerabeautyshop - - #wng #shaklee #shakleemalaysia #pregnancydiaryjura #redtheme #batiktheme #bisneswithwng

Hari Ibu dah tak lama kan? . Korang dah terfikir apa hadiah yang korang nak bagi tahun ni? . Walaupun sebenarnya hari-hari adalah Hari Ibu, tapi....tak salah kita raikan insan yang paling bermakna dalam hidup kita lebih sikit kali ni. . If korang masih tercari-cari apa hadiah yang sesuai dan bermanfaat untuk ibu, korang kena tengok video ni sampai habis tau!๐Ÿ˜Š . . . #selamathariibu#vivixpromo#youthpromo #youthskincareshaklee #cantikdenganvivix #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #shakleeputrajaya #shakleepromo

Hari Ibu dah tak lama kan? . Korang dah terfikir apa hadiah yang korang nak bagi tahun ni? . Walaupun sebenarnya hari-hari adalah Hari Ibu, tapi....tak salah kita raikan insan yang paling bermakna dalam hidup kita lebih sikit kali ni. . If korang masih tercari-cari apa hadiah yang sesuai dan bermanfaat untuk ibu, korang kena tengok video ni sampai habis tau!๐Ÿ˜Š . . . #selamathariibu#vivixpromo#youthpromo #youthskincareshaklee #cantikdenganvivix #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #shakleeputrajaya #shakleepromo

Hari Ibu dah tak lama kan? . Korang dah terfikir apa hadiah yang korang nak bagi tahun ni? . Walaupun sebenarnya hari-hari adalah Hari Ibu, tapi....tak salah kita raikan insan yang paling bermakna dalam hidup kita lebih sikit kali ni. . If korang masih tercari-cari apa hadiah yang sesuai dan bermanfaat untuk ibu, korang kena tengok video ni sampai habis tau!๐Ÿ˜Š . . . #selamathariibu#vivixpromo#youthpromo #youthskincareshaklee #cantikdenganvivix #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #shakleeputrajaya #shakleepromo

Its All About Youth Skincare ๐Ÿ˜ƒโค . 10 bulan penuh kesabaran. . Konsisten guna tanpa skip. . Dan...ini lah hasil yang di nanti ๐Ÿ˜ . Youth skincare bukan sekadar omongan kosong. . Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth๐Ÿ˜˜ . . Korang nak tengok je ke? . Jom!!! Raya nak dekat dah ni..meh, klik link kat bio tau. #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Apa kandungan bahan semulajadi dalam Youth? . ๐ŸƒSchisandra Chinensis Fruit Extract - berfungsi untuk menyuburkan kulit dan juga untuk kesihatan kulit secara menyeluruh. Menyokong struktur kulit supaya kelihatan lebih muda. . ๐ŸƒVital Repair* (Vitamin A,B,C,E, Beta Glucan, Grape Seed Extract, Superoxide Dismulase - melindungi kulit dan meneutralkan radikal bebas pada kulit. . ๐ŸƒMuscadine Grape Polyphenols - berfungsi untuk perlindungan kulit dengan melindungi kolagen dan elastin. . ๐ŸƒLotus Japonicus Extract - Menegangkan kulit supaya tiada kedutan di wajah. Berfungsi menghasilkan kolagen dan elastin pada kulit. . ๐ŸƒApple Cell Extract dan Gentle Vitamin A - Berfungsi menjadikan kulit lebih berseri dan lembut dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit. . Bila tahu apa kandungan dalam Youth ni memang tak sabar rasa nak guna Youth. ๐Ÿ˜Percayalah, Youth adalah product yang hebat setanding dengan kualiti. . Mana tidaknya, Youth adalah produk yang dibuktikan secara klinikal dan memberikan keputusan klinikal tanpa kompromi. . Jom dapatkan Youth ni dari Ida. Klik je link kat bio tu tau ๐Ÿ˜Š #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembut #shakleeputrajaya #shakleeendau #wng #ryg #bisneswithwng

Dreams Don't Work Unless You Do #wng #bisneswithwng

Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth๐Ÿ˜Š . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . โœ… 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya โœ… 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi โœ… Tidak menyebabkan allergic reaction โœ… Tidak menyumbatkan liang pori โœ… Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free โœ… Tidak memedihkan mata โœ… Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit โœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan โœ… Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! โœ… Kesan seawal 7 hari โœ… Bebas Gluten . Tak rugi pilih Youth Skincare ni tau! . Korang yang nak dapat kulit camni jugak, boleh klik link kat bio tu tau ๐Ÿ˜€ #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Dah nk dekat raya kan? . Kulit raya dah ada ke? . Atau masih mencari - cari skincare yang terbaik untuk diri sendiri? . Dah cuba macam - macam product tapi takde perubahan pun, malah makin teruk pulak kulit jadinya. . If korang ada semua pertanyaan kat atas tu, atau pun ada semuanya sekali, sila tengok video ni hingga ke akhirnya ok ๐Ÿ˜€ . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

TRAVEL BUDDY โค . Nak travel,3 benda ni wajib bawak ! Tertinggal satu dah jadi huru hara hidup. . Tertinggal semua memang nangis kat bucu katil.๐Ÿ˜… . ๐ŸŒธ Cleanser Youth . Pencuci muka yang membersihkan wajah sebersih -bersihnya tanpa mengeringkan kulit. . ๐ŸŒธ Toner Youth . Membersihkan kulit dari sel - sel kusam, mengecilkan liang pori dan bagi nutrisi kat kulit. . ๐ŸŒธ Moisturiser Youth SPF 50 . Pelembap yang bagi kelembapan pada kulit dan juga melindungi kulit dari sinaran matahari dan pencemaran alam sekitar. . Kesemua ni ada vitamin dan botani bernutrient tau! . Sebab tu bila konsisten guna, kulit jadi makin cantik! . Sesuai je untuk semua jenis kulit tau! ๐Ÿ˜ . . Korang kalau berminat nak try skincare best ni, klik je link kat bio tu ok๐Ÿ˜˜ #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

FULLSET YOUTH SKINCARE โค . . ๐ŸกNampak makin muda dan lebih muda. . ๐Ÿก Kulit lebih gebu . ๐Ÿก No more jerawat dan parut jerawat . ๐Ÿก pori semakin mengecil. . . Jom guna Youth! Klik je link kat bio tau๐Ÿ˜Š . . #youthshaklee #youthstoryeffectryg #youthshaklee #kulitcantik #kulitlembut #kulitbersih #kulitberseri #wng #bisneswithwng #ryg

Apa yang ada dalam Youth Skincare ni : . ๐Ÿ’1. Luminous Gel Oil Cleanser Bahan utama dalam Luminous Gel Oil Cleanser ialah Vital Repair, Muscadine Grape Extract dan Esktrak Alga Hijau yang menghaluskan kulit. ๐Ÿ’2. Perfecting Skin Toner Bahan utama ialah Vital Repair, Muscadine Grape Extract dan Esktrak Alga Hijau yang meremajakan kulit. ๐Ÿ’3. Youth Activating Serum Bahan utama ialah Apple Cell, Lotus Japonicus dan Vitamin A Berkapsul ๐Ÿ’4. Age Defense Moisturizer - SPF 50 Bahan utama ialah SPF-50, Vital Repair+ Complex dan Muscadine GRape Extract ๐Ÿ’5. Advanced Renewal Night Cream - Light Esktrak Alga Marin, Muscadin Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang lain mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa sedang tidur. Bahan-bahan utama ialah Vital Repair Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Japonicus. ๐Ÿ’6. Radiance C + E Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tesktur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Bahan-bahan utama Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi. . . #youthshaklee #youtheffect #youthskincareshaklee #cantikdenganyouth #kulitlembut #kulitcantik #wng #ryg #bisneswithwng

Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth๐Ÿ˜Š . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . โœ… 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya โœ… 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi โœ… Tidak menyebabkan allergic reaction โœ… Tidak menyumbatkan liang pori โœ… Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free โœ… Tidak memedihkan mata โœ… Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit โœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan โœ… Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! โœ… Kesan seawal 7 hari โœ… Bebas Gluten . . Best kan? The best ever skincare yang Ida pernah guna ๐Ÿ˜Š . Boleh klik link kat bio untuk order tau ๐Ÿ˜€ . . #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthpromo #cantikdenganyouth#kulitlembut #kulitanjal #kulitlembap #kulitbersih #vitaminkulit #vitamincantik #bisneswithwng #wng #ryg

Jatuh cinta dengan Youth ni sebab ni la.. . Konsisten Fullset Youth 3 bulan je. Dan efek dia memang tak mengecewakan tau ! . Korang yang berminat, boleh contact Ida. Free consultation untuk my beloved customer โค . #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Bila lelaki pun guna Youth dan dapat kesan best camni, menangis bucu katil la kita yng perempuan ni kalau tak try Youth tau ๐Ÿ˜Š . Jom,klik link kat bio tu untuk order Youth tau ๐Ÿ˜€ #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

MY SECOND BOTTLE OF TONER YOUTH โค . Lepas cuci muka jangan skip toner. Toner bukan dicipta saja saja tau. Kalau tak guna toner, skincare korang tak lengkap. ๐ŸŒธToner Youth ni membuang sel kulit mati di permukaan kulit andaโœ”๏ธ ๐ŸŒธ Membersihkan sehingga liang pori anda dari tersumbatโœ”๏ธ ๐ŸŒธ Menyediakan kulit bersedia untuk serap krim yang seterusnyaโœ”๏ธ ๐ŸŒธ Melembapkan kulitโœ”๏ธ ๐ŸŒธ Membekalkan vitamin, antioxidant dan juga mengaktifkan pembinaan kolagen dalam kulit andaโœ”๏ธ Takde toner secomplex ni tau. So donโ€™t skip this toner. Superb effect!! I love it so much. . . IDA 011-33206242 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser โค Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit โค Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1 . 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda. . Bahan-bahan Utama Vital Repair+ยฎ, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan. . Jom try Cleanser Youth yang best ni ๐Ÿ˜˜ . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Make sure follow steps ni tau! . Boleh apply untuk semua jenis kulit. . Tapi..opkos paling best bila guna Youth Skincare from Shaklee. . Tanpa ragu..Hasil pun best sangat tau!๐Ÿ˜ #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Fall in love sangat dengan Cleanser Youth ni tau! . Sebab apa? . Sebab kulit tak rasa kering. Tak rasa perit. Tak rasa pedih lepas cuci muka. . Kulit jadi makin lembut tau! . Bayangkan kulit lembut walaupun first time pakai. Kalau dah setiap hari, setiap bulan dan bertahun-tahun?๐Ÿ˜˜ . Nak order Cleanser Youth ni klik je link kat bio tau ๐Ÿ˜Š . . #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Assalammualaikum semua!! . Hari ni travel ke Kuala Terengganu untuk team building . Bersedia untuk menadah muka kena sunburn sebab team building tepi pantai okeh. . Tapi...xyah risau sebab dh bawak perisai Youth skincare ni sesiap!๐Ÿ˜ . . Jom order Youth ngan Ida๐Ÿ˜˜ #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Invest in your skin with good skincare! . Pastikan skincare yang anda pilih adalah selamat dan berkesan untuk jangka masa yang panjang. . Kenapa perlu pilih Youth Skincare? . Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth๐Ÿ˜Š . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . โœ… 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya โœ… 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi โœ… Tidak menyebabkan allergic reaction โœ… Tidak menyumbatkan liang pori โœ… Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free โœ… Tidak memedihkan mata โœ… Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit โœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan โœ… Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! โœ… Kesan seawal 7 hari โœ… Bebas Gluten . . Klik link kat bio tu tau if nak tahu lebih lagi tentang Youth Skincare ni.๐Ÿ˜Š . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Kenapa perlu pilih Youth Cleanser ni โค . Sungguh tak pernah rasa menyesal guna Cleanser Youth ni.. . Kulit lembut dan lembap sentiasa ๐Ÿ˜˜ . Boleh klik link kat bio tau untuk order ๐Ÿ˜Š . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Semua orang nak nampak muda kan? . So....please make sure jangan skip penggunaan night cream tau! . Ida pilih guna YOUTH Advanced Renewal Night Cream . โค Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur . โค Membantu pengeluaran kolagen . โค Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya. . โค Melembut dan melembapkan kulit wajah . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

A must have item dalam rutin skincare before sleep โค . YOUTH Advanced Renewal Night Cream โค Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur โค Membantu pengeluaran kolagen โค Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya. โค Melembut dan melembapkan kulit wajah Jom guna Youth!!! #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Before sleep, make sure sapu Night Cream Youth ni sesiap. Biar sel-sel muka berkerja dengan lebih baik lagi masa kita tidur. Boleh la fefeeling ala - ala selembut kulit baby bangun esok pagi ๐Ÿ˜˜ . . Nak kulit selembut kulit baby, boleh klik link kat bio tu tau ๐Ÿ˜Š #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Happy wife, Happy life โค . Promo Mac ni adalah untuk wanita - wanita hebat kat luar sana tu.. . Kerana dirimu begitu berharga. . Klik link kat bio tu tau untuk dapatkan Wonder Women Set ni. ๐Ÿ˜˜ . . #wonderwomanryg#wng #bisneswithwng #setkulit #setcantikshaklee #awetmuda#wonderwomansetshaklee

Happy wife, Happy life โค . Promo Mac ni adalah untuk wanita - wanita hebat kat luar sana tu.. . Kerana dirimu begitu berharga. . Klik link kat bio tu tau untuk dapatkan Wonder Women Set ni. ๐Ÿ˜˜ . . #wonderwomanryg#wng #bisneswithwng #setkulit #setcantikshaklee #awetmuda#wonderwomansetshaklee

Happy wife, Happy life โค . Promo Mac ni adalah untuk wanita - wanita hebat kat luar sana tu.. . Kerana dirimu begitu berharga. . Klik link kat bio tu tau untuk dapatkan Wonder Women Set ni. ๐Ÿ˜˜ . . #wonderwomanryg#wng #bisneswithwng #setkulit #setcantikshaklee #awetmuda#wonderwomansetshaklee

Happy wife, Happy life โค . Promo Mac ni adalah untuk wanita - wanita hebat kat luar sana tu.. . Kerana dirimu begitu berharga. . Klik link kat bio tu tau untuk dapatkan Wonder Women Set ni. ๐Ÿ˜˜ . . #wonderwomanryg#wng #bisneswithwng #setkulit #setcantikshaklee #awetmuda#wonderwomansetshaklee

Happy wife, Happy life โค . Promo Mac ni adalah untuk wanita - wanita hebat kat luar sana tu.. . Kerana dirimu begitu berharga. . Klik link kat bio tu tau untuk dapatkan Wonder Women Set ni. ๐Ÿ˜˜ . . #wonderwomanryg#wng #bisneswithwng #setkulit #setcantikshaklee #awetmuda#wonderwomansetshaklee

Never enough with this Youth Starter Set โค . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . Yang penting walaupun hanya dengan starter set, tapi bagi goid result kat kulit. . Memang tak menyesal guna Youth ni tau ๐Ÿ˜˜ . . Nak order, klik link kat bio tu ea ๐Ÿ˜ . . #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng #kulitcantik

Dulu kan,memang tak suka sangat guna moisturiser sebab leceh. Rasa melekit - lekit. . Tapi since guna Youth Moisturiser SPF 50, terus rasa tak nak skip pakai moisturiser. . Bukan hnya sekadar moisturiser biasa tapi Youth Moisturiser ni pun boleh jadi sunblock dan sunscreen dalam masa yang sama. . Jadi, dah ada penjimatan kat situ. . Tak nak ada jeragat..Tak nak dapat cancer kulit, sila jangan abaikan pemakaian moisturiser, sunblock dan sunscreen ok ๐Ÿ˜€ . Nak try Youth Moisturiser boleh klik link kat bio tau ๐Ÿ˜Š . .#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Assalammualaikum semuaa!!! . I'm back! . Walaupun sebulan berhuru hara dengan adegan punggah memunggah barang, tapi Youth Skincare ni tak pernah skip! . Biar tak sempat rehat tapi jngan tak sempat tepek Youth setiap hari ๐Ÿ˜˜ . Promo Starter Pack Youth ni last dah tau bulan ni. . Bukan je dapat efek yang sangat best, tapi dapat macam-macam lagi gift tau! . Meh dm Ida if nak try Youth ni. Klik link kat bio pun lagi mudah.๐Ÿ˜Š . . ##youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Miss the moment there. . Tq to Youth Skincare sebab walaupun berada di bawah panahan matahari yang panas terik, kulit dah tak sunburn macam dulu โค . #youthpromo #youthstoryeffectryg #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Fizaa Murtazar
(@pzpizapz)

2019-01-20 08:24:56

Rutin sebelum tido wajib apply toner ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . . Tengok walaupun lepas maghrib tadi dah cuci muka pakai cleanser dan kita duduk je dalam rumah kulit masih terdedah dengan kotoran. . Padahal dalam rumah kan? . Lepas sapu tengok kotoran di muka ya Allah kotornya. Patut la muka cepat berjerawat dan ditumbuhi whitehead kulit tak bersih . . Bayangkan kalau tido dalam keadaan kulit kotor sepanjang malam, berjuta bakteria menari-nari kat muka kita. . So scaryyy ! Esoknya kompom jerawat muncul. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Thats why wajib apply toner pagi dan malam. . Piza apply #perfectingskintoner dari #youth Shaklee . Bukan sahaja menghilangkan kotoran degil malah menanggalkan sel kulit mati, black head & white head pon tersungkit keluar tau.. . Kulit jgn kata laa , lembut , lembab dan cerah tona kulit pon sekata ๐Ÿ˜ . . YOUTH tgh promo tau โ€ผ๏ธ nak try Youth whatsaap je piza okayy . . . wasap.my/60173368965/nakYOUTH . . Fiza Murtazar Shaklee Independent Distributor 1310593 . . #bisneswithwng #youth #promoyouth #skincareorganic #perfectingskintoner #nakcantik #youthmurah #freemembership #shakleebypiza #shakleemurah

Tq Youth Skincare โค . Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth๐Ÿ˜Š . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . โœ… 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya โœ… 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi โœ… Tidak menyebabkan allergic reaction โœ… Tidak menyumbatkan liang pori โœ… Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free โœ… Tidak memedihkan mata โœ… Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit โœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan โœ… Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! โœ… Kesan seawal 7 hari โœ… Bebas Gluten #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH Advanced Renewal Night Cream โค Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur โค Membantu pengeluaran kolagen โค Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya. โค Melembut dan melembapkan kulit wajah . Jangan miss sapu night cream Youth ni setiap malam tau! . Takde night cream Youth ni lagi? . Klik je link kat bio tu tau ๐Ÿ˜˜ #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

PENTINGNYA SCRUB KULIT WAJAH . Tak perlu tunggu nk scrub muka seminggu sekali. . Dengan Cleanser dan toner Youth ni, hari-hari macam buat scrub tau. . Sebab kedua-duanya bersifat exfoliating yang bantu singkirkan kulit mati dengan lembut. . Baru la kulit jadi makin glowing ๐Ÿ˜˜ #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธ Liang pori makin mengecil ๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang ๐ŸŒธ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula ๐ŸŒธ Kulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธ Kulit makin lembap dan licin ๐ŸŒธ Jeragat semakin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธ Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! ๐ŸŒธ Kedutan bawah mata makin pudar ๐ŸŒธ Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! ๐Ÿ˜ . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Assalammualaikum korang ๐Ÿ˜Š . Yang wajib bawak setiap kali nak outstation. . Tak boleh tinggal salah satu pun. . Kali ni travel dengan jerawat besar naik kat bawah bibir ni. . So, malam ni memang letak toner Youth lebih sikit kat bahagian tu. . Harap-harapnya esok surut la jerawat ni. Nak jumpa ramai orang lagi esok ni..๐Ÿ˜… . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Resepi ESP yang yummilicious ๐Ÿ˜ . Alpukat Protein Shake. . So yummyy!!! . #esplovers #esp #esphotseller #vitamincantik #vitaminkulit #kulitlembut #kulitanjal #promoesp #wng #ryg #bertenagadenganesp #bisneswithwng

MANFAAT ESP โค . Sebab tu bila minum ESP bukan je untuk kulit semata tapi untuk seluruh badan tau. ๐Ÿ˜Š . Meh grab ESP ni masa tengah promo bulan ni. . Klik link kat bio tu tau ๐Ÿ˜Š . #esplovers #esp #esphotseller #espshaklee #vitaminkulit #vitamincantik #kulitlembut #kulitanjal #kulitberseri #wng #ryg #bisneswithwng

Aduhai... . Cer tengok ESP tu.. . Menggegar jiwa sungguh tau! . Kebaikan dan Khasiat ESP : . ESP merupakan sumber protein yang baik. Protein ni amat penting dalam proses pembentukan dan pembaharuan sel kulit kita serta membentuk 'elastic fiber' untuk penegangan kulit. Sel-sel lama dan rosak akan disingkirkan dan digantikan dengan sel baru yang sihat. Sebab itu, parut susah nak hilang bila kita tak amalkan protein yang cukup kerana sel-sel yang lama itu tidak dapat digantikan dengan sel yang lebih sihat. ESP juga membantu penyerapan vitamin lain berada pada tahap optimum. Sebab tu, jika ESP diambil bersama suplemen-suplemen lain, ianya akan cepat menyerap dan memberi kesan yang lebih baik berbanding mereka yang tak ambil ESP bersama. . Jom berESP โค . . #promoesp #esplovers #esp #esphotseller #cantikdenganesp #kulitlembut #kulitanjal #kulitgebu #vitaminkulit #vitamincantik #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH ESP? . . ๐ŸŒธESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda . ๐ŸŒธESP membantu menghilangkan parut jerawat; parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati . ๐ŸŒธESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih . ๐ŸŒธESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang . ๐ŸŒธESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster . ๐ŸŒธESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum . IDA | 011-33206242 #esp #esplovers #promoesp #esphotseller #cantikdenganesp #vitaminkulit #vitamincantik #wng #ryg#bisneswithwng

Ida nk bagitahu, bulan Januari adalah bulan untuk Promo ESP. . Jimat dan best sangat ESP ni tau. . Nak cari protein yang lengkap dan mudah nak diminum, tentunya ESP ni. . Protein soya yang sentiasa menjadi pujaan hati ๐Ÿ˜. . Jom grab sekarang! . Klik je link kat bio tu tau! . . #esplovers #esp #promoesp #kulitlembut #kulitanjal #kulitgebu #vitamincantik #vitaminkulit #cantikdenganesp #wng #ryg #bisneswithwng