#bxtra

350 posts tagged with #bxtra

Photos and Videos about #bxtra

Selamat malam hampa...❗❗❗ Nie nak gtaw nie.. yg duk heboh pasal produk baru kami tu lahh... Nama dia 360 THERA PANTS❗❗ #360therapants ni bukan legging beshe-beshe2... Sebabnya usaha nak cantik dan sihat pun dapat BONUS, apatah lagi kalau #gunadansharingprodukshom Sangat tertarik dengan Konsep P-L-L-S #leggingcantik ni sebabnya... 👇🏻 👯 PUSH - menolak lebihan daging peha supaya tidak menggeleber 👯 LIFT - mengangkat ke atas lebihan pada punggung supaya menjadi cantik 👯 LOCK - "mengunci" segala lemak2 di bahagian perut sehingga menjadi rata 👯 SUPPORT - memberi sokongan kepada kaki dan lebihan lemak di betis Paling BEST , TheraPants ni "Friendly Toilet" . Senang nak buka & senang nak pakai semula . Paling SYIOK , idaman #kembalikurus dambaan para wanita boleh dicapai . Bukan mimpi lagi...tapi reality ok..❗❗ Dengan PROMO #bxtra , harga TheraPants ni lebih jimat . Yup!! JAUH LEBIH JIMAT. ❤️Ada Rebate , ❤️Ada Bonus , ❤️Ada Free Produk Voucher , ❤️Ada Macam2 Extra 🤩🤩 #bxtragainxtra !! SO, camana nk ber thera pants dan nikmati manfaat semua Kat ats ni??? 01136118535 011-36118535 #audiexj50 #kongsimanfaatprodukberkualiti #projekstg #themagicofpartime #therapants

Sanggup datang ambik #therapants kat SCCC tadi. Tak sabar katanya nak pakai dan kuruskan mana-mana bahagian, dan tak sabar nak bawak pergi travel Korea katanya untuk backup pinggang dan lutut dari sakit bila berjalan jauh. Alhamdullilah kita doakan Kakak ni dapat manfaat nya dari Penggunaan #thera ni. Ada lagi ke nak try #thera. Cecepat PM AN tau. Harga mampu milik ye. Sebab murah dari Premium beautiful. So apa lagi.. ajomm.... #360therapants #bxtra #xtrabonus #xtraproduk #xtrarebate #xtraganjaran #xtrajimat

Siang td ada kwn tanya ada x produk yg bole hilangkn #bijikolestrol..so mlm ni kita kongsikn testimoni biji kolestrol hilang setelah guna set #skincare #infinence Jom baca sharing dri sis Farhanah SH 👇 Konsisten selama sebulan menggunakan Set Trial Infinence Skincare hasilnya biji kolestrol hilang sekelip mata 🤩 Rasa teruja tengok skin sendiri dan rasa tak percaya pun ada tapi terpaksa percaya sebab hasilnya nampak sendiri, rasa sendiri 😌 Memang agak sukar hilangkan biji kolestrol ni & dah banyak produk sy pernah beli dari ubat sapu mahupun yang di makan hasilnya sama jua mengecewakan tapi sy cuba konsisten guna set infinence dan Cc Cream Cozuma selama sebulan hasilnya macam gambar di atas☺ Kulit jadi lebih lembut,pori2 mengecut,rasa lebih segar & lebih yakin 😃 Sangat2 recommend! untuk hasil yang terbaik kamu patut cuba baru tahu hasilnya😍 Dapatkn discount 16% skg❗❗ Wsp sis 📲 www.wasap.my/+60127283422 #bxtra #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

#360therapants bukan legging beshe-beshe2... Sebabnya usaha nak cantik sihat pun dapat BONUS apatah lagi kalau #gunadansharingprodukshom Sangat tertarik dengan Konsep P-L-L-S #leggingcantik ni 👇🏻 👯 PUSH - menolak lebihan daging peha supaya tidak menggeleber 👯 LIFT - mengangkat ke atas lebihan pada punggung supaya menjadi cantik 👯 LOCK - "mengunci" segala lemak2 di bahagian perut sehingga menjadi rata 👯 SUPPORT - memberi sokongan kepada kaki dan lebihan lemak di betis Paling BEST , TheraPants ni "Friendly Toilet" . Senang nak buka & senang nak pakai semula . Paling SYIOK , idaman #kembalikurus dambaan para wanita boleh dicapai . InshaAllah . Paling TAK TAHAN TENGOK , dengan PROMO #bxtra , harga TheraPants ni lebih jimat . Ada Rebate , Ada Bonus , Ada Free Produk Voucher , Ada Macam2 Extra 🤩🤩 #bxtragainxtra !! Nk jgk wasap saja Miera Miera pun ada open kutu UTK Thera pants www.wasap.my/60172958747/therapants #rajawaliterbangtinggi #kongsimanfaatprodukberkualiti #projekstg

https://cdakadir.sahajidahhai-o.com.my/ #360therapants #bxtra

https://cdakadir.sahajidahhai-o.com.my/ #infinence #infinencetreatmentserum #bxtra

~#bioeverplus jadi penyelamat daripada dijahit ~ Credit Siti Yasmee Quraisyiah (anak sendiri) Persediaan cream 1001 kegunaan di rumah buat ibu tak kalut bila anak yang sedang lasak. Telinga terkoyak sikit asbab terlanggar pintu besi. Ibunya terus sapu dengan krim Ajaib 1001 kegunaan “krim Bioever Plus” Ibunya hanya sapu krim tersebut selama 7 hari. Alhamdulilah dah cantum semula dengan cantikye😀 Yang paling best darah berhenti serta merta bila disapukan #bioever tersebut. Terima Kasih Ya Allah. Jom dapatkan dari Che Pah ya. PM : www.wasap.my/60127929957/bioeverplus Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise #krimajaib #krimperawan #firstaidkit #diamondchepah #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #jeragat #jerawat #eyebag #wrinkle #parutberkawah #kuruscepat #accident #emergency #batuk #selsema

KITA SEMUA ADA BAHAGIAN REZEKI KITA MASING² - CIK MUN . Ya, CJ pun percaya, kita semua ada bhgn kita masing² tp untuk dapatkan 'rezeki' tu, kita kena USAHA! Bukannya jadi penunggu! Apa pun tiada yg berubah bila terus menunggu atau berdiam diri... Kena BERTINDAK! . So, CJ yakin, SM Kak @rita.john01 pun faham konsep jgn jadi penunggu tapi kena bertindak! . Tengok ja la hasil tindakan kak Rita ni. Memborong promo BVSM & kasut Infinence hasil ciptaan Jimmy Choo. Tidak cukup tu, borong lagi set B-Xtra (produk Thera Pants) & tambah lagi sales sebyk RM525.60 tadi. Rasanya bonus bulan depan lagi besar ni kak! Haha.. . Hasil borongan CJ pun x nmpk sdh di belakang tu. Haha... . Apa pun, syabas kak. Hari ni kita sama² berjaya masuk sales ribuan ringgit.. Hasil tindakan kita. . Tq kak sebab jadi biz partner yg hebat & jadi member dlm group CJ. . #bisnesonlinesenangla #projekstg #catchampions #bxtra

Revolution 27years shom . #shom #khaibahar #sahajidah #27years #bxtra #gomotripnih

SAKIT SEMUA TIBA² HILANG! TAK TAU PERGI MANA!! Hari tu DSM Cikgu Yusmawarti Dahrumi datang Kuantan coaching biz #projekstg sekaligus ambil stok #bxtra beliau... Esoknya dia demam, patutlah senyappp... Pagi tu Akak suruh dia pakai Thera pants... Sebelum Maghrib dia dah mesej bgtau dah sihat! 😱😱😱 ✅ Demam terus kebah ✅ Sakit pinggang hilang ✅ Sakit tumit kaki kanan dah hilang ✅ Buku lali pernah terseliuh tak baik² nak dekat 7 bulan terus tak rasa sakit dah Alhamdulillah tq Allah! JOM GRAB THERA PANTS SEKARANG!

Kenapa tiap wanita perlu ada #360therapant❓❓❓ Yang paling Jun tertarik sebab legging ni ada 13 magnetic crystal yg ada di titik akupuntur. Tau kan akupuntur yang guna jarum cucuk di badan untuk lancar peredaran darah tu. Kalau nak buat akupuntur hari2 mmg tak la kan😂😂😂 Kos 1 hal, takut jarum 1 hal🤣🤣🤣🤣 Tapi dgn 360 Therapant ni, kita pakai je seolah2 13 point sentiasa dibuka oleh 13 magnetic crystal tu. Melancarkan peredaran darah n bagus untuk kesihatan Yang best #kesansertamerta buat ramai dah jatuh cinta dgn Therapant. Yang nak pakai , tapi nak jimat dan dapat untung banyak meh wasap Jun www.wasap.my/601110120180 #projekstg #bxtra #projek2income1bulan #premiumbeautifultherapants

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. #bxtra #pb360therapants

HORMON LELAKI TERLEBIH?? Masalah hormon lelaki (hormon testosteron) terlebih boleh menyebabkan masalah kesuburan, period tak teratur dan menyebabkan masalah kesuburan. Macam Ekin, sebelum ni ada sharing dengan CD masalah period tak teratur, kadang2 setahun tak period kembali ok selepas sapuan BIOEVER, dengan izinNya semestinya. Tapi hari ni beliau sharing HORMON TESTOSTERON pun menurun!! Beliau ada masalah hormon testosteron tinggi (11 and above), tapi sekarang dah turun ke 5.7 dan dah boleh teruskan rawatan kehamilan (IUI), yang beliau perasan, beliau memang pakai bioever (bulan Januari 2019) dan juga BVSM (bulan Jun 2019). Subhanallah.. Jika ada rakan2 yang anda tahu alami masalah period tak teratur boleh share video ni denagn mereka. klik link berikut untuk info lanjut http://www.wasap.my/601169275761/sayaNakTahuTentangBIOEVER Fungsi Utama Bio Ever Plus adalah * Melancarkan aliran darah * Membuang toksid dalam badan * Memulihkan dan menghidupkan sel * Meningkatkan kadar metabolisme * Menyeimbang dan menstabilkan HORMON #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

HORMON LELAKI TERLEBIH?? Masalah hormon lelaki (hormon testosteron) terlebih boleh menyebabkan masalah kesuburan, period tak teratur dan menyebabkan masalah kesuburan. Macam Ekin, sebelum ni ada sharing dengan CD masalah period tak teratur, kadang2 setahun tak period kembali ok selepas sapuan BIOEVER, dengan izinNya semestinya. Tapi hari ni beliau sharing HORMON TESTOSTERON pun menurun!! Beliau ada masalah hormon testosteron tinggi (11 and above), tapi sekarang dah turun ke 5.7 dan dah boleh teruskan rawatan kehamilan (IUI), yang beliau perasan, beliau memang pakai bioever (bulan Januari 2019) dan juga BVSM (bulan Jun 2019). Subhanallah.. Jika ada rakan2 yang anda tahu alami masalah period tak teratur boleh share video ni denagn mereka. klik link berikut untuk info lanjut http://www.wasap.my/60142452582/sayaNakTahuTentangBIOEVER Fungsi Utama Bio Ever Plus adalah * Melancarkan aliran darah * Membuang toksid dalam badan * Memulihkan dan menghidupkan sel * Meningkatkan kadar metabolisme * Menyeimbang dan menstabilkan HORMON #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Perkongsian yang besar maknanya bagi seorang ibu. Anak beliau telah dilanggar semasa pulang drpd sekolah.... Luka parah di kepala dan terpaksa dibedah. Beliau dicadangkan untuk menggunakan bioeverplus untuk renew sel2 dengan cepat. Beliau menerima dgn terbuka dan terus membeli bioever plus... Hasilnya slps 2 minggu menggunakan bioever plus, luka operation telah pn kering dan luka pn dah tertutup... Syukur Ya Allah... Asbab krim ajaib ini, dapatlah adik ni ke sekolah tanpa perlu khuatir akan luka di kepalanya.... Tq bioever plus. www.wasap.my/60137819612/bioeverplus #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

My mentor My Inspiration 🏆 #bxtra CikLidya hari ni jumpa my Mentor My Inspiration. Mentor dan sahabat yg hebat 💝 Tahniah CDM Siti Nurhafzan Penerima anugerah CDM Excellent Award dan CDM Master Excellent Award 2019. #projekrm1000seminggu > bukan biz buat sales tapi kami biz bina extra income 4,5 angka sebulan

🌸BIO-EVER PLUS🌸 #bioever Plus cream ajaib 1001 kegunaan... Kelebihan Bio-Ever Plus Cream:- 🌸Sapu dekat perut strechmark hilang 🌸Sapu dekat luka, luka cepat cantum 🌸Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut 🌸Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut 🌸Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala 🌸Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing Banyak betul kegunaan Bio Ever cream ni...Sapu-sapu je tau...!!! Bio Ever Plus Cream sesuai untuk semua...Dewasa dan kanak2... Whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60129119106/Bioever #bisenesonlinesenangla #bxtra #projekstg #catchampions #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Jangan kata anak kutu..dgn mak2 kutu sekali lenyap 😊 . Syukur.. 🙏 dpt feedback positif dr customer #syampo Marine Essence utk masalah kutu #anak buah beliau. Tak sampai seminggu dah settle masalah. Tq laling liza for yr sharing 😘 So ibu2 jgn ingat syampoo ME sekadar utk selesaikan masalah rambut #gugur atau #kelemumur je tau.. Makin ramai dh jatuh cinta dgn syampoo ni. Sis sendiri pn dh masuk tahun ke4 konsisten guna. Mmg dh x pandang brand lain. Rambut makin lebat, #subur dn xde #gatal2 walaupun seharian bertudung. No more rambut bau kepam!! 😄 Happy to share ❤️ yg nak cuba whatsapp saja sis okey 👍 #shampoomarineessence #shampoogarambuluh Www.wasap.my/60168839081 #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

💁🏻Mesti ada #bioeverplus di setiap rumah. Kenapa Bio ever Plus di panggil krim 1001 manfaat? Jom baca info di bawah: ✅KESIHATAN ✅KECANTIKAN ✅KEINTIMAN ✅AWET MUDA ✅MEREDAKAN KESAKITAN DENGAN PANTAS ✅KUATKAN DAYA INGATAN Bio Ever Plus krim ajaib 1001 kegunaan👍😉 Kelebihan Bio Ever Plus 👇 💗Sapu dekat luka, luka cepat cantum 💗Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut 💗Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut 💗Sapu dekat muka, kulit muka jadi glowing 💗Sapu dekat tengkuk, ikhtiar sakit kepala 💗Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing - Banyak kegunaan Bio Ever krim ni. - Senang, hanya sapu-sapu je - Mudah dibawa kemana sahaja Satu keluarga ➡ satu Bio Ever Plus Berminat jom click di👇 http://www.wasap.my/60198362735/nakBioEver #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg

🌸BIO-EVER PLUS🌸 #bioever Plus cream ajaib 1001 kegunaan... Kelebihan Bio-Ever Plus Cream:- 🌸Sapu dekat perut strechmark hilang 🌸Sapu dekat luka, luka cepat cantum 🌸Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut 🌸Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut 🌸Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala 🌸Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing Banyak betul kegunaan Bio Ever cream ni...Sapu-sapu je tau...!!! Bio Ever Plus Cream sesuai untuk semua...Dewasa dan kanak2... Harga Rm252.80 Whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60174462664/Bioever #bisenesonlinesenangla #bxtra #projekstg #catchampions #sawadeecatbangkok

Perkongsian yang besar maknanya bagi seorang ibu. Anak beliau telah dilanggar semasa pulang drpd sekolah.... Luka parah di kepala dan terpaksa dibedah. Beliau dicadangkan untuk menggunakan bioeverplus untuk renew sel2 dengan cepat. Beliau menerima dgn terbuka dan terus membeli bioever plus... Hasilnya slps 2 minggu menggunakan bioever plus, luka operation telah pn kering dan luka pn dah tertutup... Syukur Ya Allah... Asbab krim ajaib ini, dapatlah adik ni ke sekolah tanpa perlu khuatir akan luka di kepalanya.... Tq bioever plus. www.wasap.my/0105076393/bioeverplus #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

~#bioeverplus jadi penyelamat daripada dijahit ~ Credit Siti Yasmee Quraisyiah (anak sendiri) Persediaan cream 1001 kegunaan di rumah buat ibu tak kalut bila anak yang sedang lasak. Telinga terkoyak sikit asbab terlanggar pintu besi. Ibunya terus sapu dengan krim Ajaib 1001 kegunaan “krim Bioever Plus” Ibunya hanya sapu krim tersebut selama 7 hari. Alhamdulilah dah cantum semula dengan cantikye😀 Yang paling best darah berhenti serta merta bila disapukan #bioever tersebut. Terima Kasih Ya Allah. Jom dapatkan dari PM : www.wasap.my/601110589827/bioeverplus Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok

Perkongsian yang besar maknanya bagi seorang ibu. Anak beliau telah dilanggar semasa pulang drpd sekolah.... Luka parah di kepala dan terpaksa dibedah. Beliau dicadangkan untuk menggunakan bioeverplus untuk renew sel2 dengan cepat. Beliau menerima dgn terbuka dan terus membeli bioever plus... Hasilnya slps 2 minggu menggunakan bioever plus, luka operation telah pn kering dan luka pn dah tertutup... Syukur Ya Allah... Asbab krim ajaib ini, dapatlah adik ni ke sekolah tanpa perlu khuatir akan luka di kepalanya.... Tq bioever plus. www.wasap.my/0197207420/bioeverplus #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

BISUL MAKIN KECUT, HILANG & TAK TUMBUH DAH Alhamdulillah, dengan izin Allah, sapu-sapu #creamajaib #creamserbaguna #bioeverplus ni pada bisul anak, bisul makin kecut. Paling best bisul hilang dan dah tak muncul-muncul. Terima kasih hazwani share testimoni anak sendiri guna Bio Ever Plus. Setiap orang yang ada anak kecil wajib ada satu untuk persediaan kecemasan. Jom-jom wasap ayu cecepat untuk pembelian 📲www.wasap.my/60136529012 #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

🌸BIO-EVER PLUS🌸 #bioever Plus cream ajaib 1001 kegunaan. Kelebihan Bio-Ever Plus Cream:- 🌸Sapu dekat perut, strechmark hilang 🌸Sapu dekat luka, luka cepat cantum 🌸Sapu dekat thyroid, syukur thyroid jadi kecut 🌸Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut 🌸Sapu dekat muka, kulit muka jadi glowing 🌸Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala 🌸Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing Banyak betul kegunaan Bio Ever cream ni.....sapu-sapu je tau!!! Sangat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga , dewasa dan kanak2. Dan wajib menjadi first aid kit di setiap rumah! www.wasap.my/60127018237 Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Perkongsian yang besar maknanya bagi seorang ibu. Anak beliau telah dilanggar semasa pulang drpd sekolah.... Luka parah di kepala dan terpaksa dibedah. Beliau dicadangkan untuk menggunakan bioeverplus untuk renew sel2 dengan cepat. Beliau menerima dgn terbuka dan terus membeli bioever plus... Hasilnya slps 2 minggu menggunakan bioever plus, luka operation telah pn kering dan luka pn dah tertutup... Syukur Ya Allah... Asbab krim ajaib ini, dapatlah adik ni ke sekolah tanpa perlu khuatir akan luka di kepalanya.... Tq bioever plus. www.wasap.my/0137925721/bioeverplus #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

BADAN BELUM SLIM PUN BOLEH NAMPAK KEMAS 😘 360 Therapants ni memang lain dari girdle yang pernah dipakai. Mula sarung therapants sampai peha, dah mula sendawa. Siap je pakai, perut rasa bergelodak, makin kerap sendawa dan kentut. Dari bahu sampai belikat rasa berdenyut. Badan memang banyak angin! 15min tu dah lega! Dan yang paling best, lepas sarung 360 Therapants ni, peha jadi kecik sikit dan badan kelihatan kemas. Therapants bukan untuk slim semata saja, tapi lebih kpd utk kesihatan diri. (Sharing Mentor NA) No wonder therapants ni digilai wanita² yg nak sihat & cantik ❗ Inbox Akak utk order www.wasap.my/60139428159 Biz online l Rm47 #projekstg #2gajisebulan #catchampions ...where SMART make MONEY #bxtra #pb360therapants #leggingselim #pb #legging #pushliftlocksupport #improvebloodcirculation #boostbodymetabolism

👉WANITA paling ramai hidap sakit lutut dan kaki....betul kan🙁 Tahu kah anda kenapa...??🤔 Semakin meningkat usia, semakin berkurangan kolagen dihasilkan dalam badan. Jika tidak diambil langkah berjaga-jaga, makanya mulalah ✅Sakit2 badan,lutut (paling serius ni-sampai kena inject masuk "gel" atau operation -KOS tu... ) ✅Kulit kering,kendur ✅kulit muka kusam, ✅Jeragat, berjerawat, ✅kedut beribu Tapi jgn risau, Try sekotak #bbplusglo kesan dpt seawal 3 hari.😍😍iEvie dah amalkan pun,hasilnya kulit jadi ; ❤ lebih cerah tanpa mengelupas ❤ bekas jeragat dan jerawat makin pudar ❤ jerawat dah malu menjengah ❤ kulit gebu dan licin tanpa minyak ❤ liang roma / pori-pori mengecil 💪Sakit lutut dn kaki pun tiada Jom dapatkan BB+Glo anda SEKARANG! Klik link 👇 utk dptkan Www.wasap.my/60127523197/BB+glo #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #bxtra #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. #bxtra #pb360therapants

KULIT RASA MAKIN SMOOTH & CERAH❗ Baru minum 3 sachet bb glo kolagen, rkn STG ni kata kulit dia makin lembut dan cerah..Alhmdulillah cpt dia dpt kesannya kn. Rasa pun sdp masam2 manis..mmg x meloyakn mcm sesetengah kolagen lain. Nak tahu kesan ke tidak pd u olss plk. Jom cuba dlu..sebarang pertanyaan wsp je sis 👇 📲 www.wasap.my/+60127283422 #bbglo #kolagen #ubatsakitsendi juga 😊 #bxtra #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. #bxtra #pb360therapants #projekrm1000seminggu >bukan biz buat sales tapi kami biz bina extra income 4-5 angka sebulan

Perkongsian yang besar maknanya bagi seorang ibu. Anak beliau telah dilanggar semasa pulang drpd sekolah.... Luka parah di kepala dan terpaksa dibedah. Beliau dicadangkan untuk menggunakan bioeverplus untuk renew sel2 dengan cepat. Beliau menerima dgn terbuka dan terus membeli bioever plus... Hasilnya slps 2 minggu menggunakan bioever plus, luka operation telah pn kering dan luka pn dah tertutup... Syukur Ya Allah... Asbab krim ajaib ini, dapatlah adik ni ke sekolah tanpa perlu khuatir akan luka di kepalanya.... Tq bioever plus. www.wasap.my/60177108242/bioeverplus #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Mesti ada #bioeverplus di setiap rumah. Kenapa Bio ever Plus di panggil krim 1001 manfaat? Jom baca info di bawah: ✅KESIHATAN ✅KECANTIKAN ✅KEINTIMAN ✅AWET MUDA ✅MEREDAKAN KESAKITAN DENGAN PANTAS ✅KUATKAN DAYA INGATAN Bio Ever Plus krim ajaib 1001 kegunaan👍😉 Kelebihan Bio Ever Plus 👇 💗Sapu dekat luka, luka cepat cantum 💗Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut 💗Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut 💗Sapu dekat muka, kulit muka jadi glowing 💗Sapu dekat tengkuk, ikhtiar sakit kepala 💗Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing - Banyak kegunaan Bio Ever krim ni. - Senang, hanya sapu-sapu je - Mudah dibawa kemana sahaja Satu keluarga ➡ satu Bio Ever Plus Berminat jom click di👇 http://www.wasap.my/60175209698/nakBioEver #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

🌸BIO-EVER PLUS🌸 #bioever Plus cream ajaib 1001 kegunaan... Kelebihan Bio-Ever Plus Cream:- 🌸Sapu dekat perut strechmark hilang 🌸Sapu dekat luka, luka cepat cantum 🌸Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut 🌸Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut 🌸Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala 🌸Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing Banyak betul kegunaan Bio Ever cream ni...Sapu-sapu je tau...!!! Bio Ever Plus Cream sesuai untuk semua...Dewasa dan kanak2... Whatsapp👇👇 http://www.wasap.my/60196529664/Bioever #bisenesonlinesenangla #bxtra #projekstg #catchampions #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Alaaa.. Bikin meleleh je tengok rakan2 yang dah grab #therapants ni. Takpe.. 1 hari nanti saya akan grab untuk diri sendiri juga.😁✌️ Tapi Perkongsian tetap diteruskan buat anda yang mungkin lebih memerlukannya daripada saya sendiri. Seperti perkongsian oleh Kak ida di bawah ni. 👇 Beliau baru je pakai #therapants 2 kali.. 👖 ✅ Dah boleh DUDUK lama ✅ PINGGANG tak sengal ✅ BETIS tak menyucuk ✅ SOLAT lebih selesa ✅ KEMAS di bahagian perut, betis Haa.. Siapa ada masalah macam Kak Ida jugak? Mesti dapatkan 360 Thera Pants dan cuba rasakan sendiri. 📲 www.wasap.my/60193210301 Atau nak buat #sideincome dengan #produkbaharu ni pun boleh sangat.. 🤩🤩 #projekstg #bxtra #agentdropshipwanted

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC👇👇 Sebab Therapants bukan legging biasa😱 Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. #bxtra #pb360therapants sgt best Click📲www.wasap.my/60183920658 #projekrm1000seminggu >bukan biz buat sales tapi kami biz bina extra income 4-5 angka sebulan

Perkongsian yang besar maknanya bagi seorang ibu. Anak beliau telah dilanggar semasa pulang drpd sekolah.... Luka parah di kepala dan terpaksa dibedah. Beliau dicadangkan untuk menggunakan bioeverplus untuk renew sel2 dengan cepat. Beliau menerima dgn terbuka dan terus membeli bioever plus... Hasilnya slps 2 minggu menggunakan bioever plus, luka operation telah pn kering dan luka pn dah tertutup... Syukur Ya Allah... Asbab krim ajaib ini, dapatlah adik ni ke sekolah tanpa perlu khuatir akan luka di kepalanya.... Tq bioever plus. www.wasap.my/01127507770/bioeverplus #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

YABEDAAAA BEDUUUUUU🤩🤩 Meriahnya stok Cikgu Hafiz... stok baru ada stok lama pun haada... Tapi paling best #therapant #seruminstantinfinence dan #boxerantiradiation... walaweeee Buat program B❌TRA bukan saja produk kesihatan terbaik malah bonus pun melantun NAIK... confirm dah 3 angka dan pastinya lebih... Syukur... Alhamdulillah.... #bxtra #bonusmasyukk

PAGI-PAGI ADA NUR 🌝🌝🌝 sibuk tu orang mau masuk kelas pagi2. Rajin2 belajar yaa @ms.zuer. selalu aku jadi penumpangnya,hari ni berpeluang dia jadi penumpangku 🤭🤭🤭 Dia sibuk mo masuk oder #bxtra bah tu sebenarnya👏🏾👏🏾👏🏾. Selamat pagi kamu 🤗💚💚💚

Alhamdulillah.. 4👖👖👖👖 #360therapants sudah dpt dimanfaat kan pada cikgu cikgu Tahniah CikGu Zana... Ramai cikgu pakai terusss sokkaaa. On the spot.. Terima kasih bila nampak perubahan bila dah pakaikan. #bxtra #xtraincome #xtrareward #xtrasaving #xtrabonus

Salam . Selamat malam Jom syg2.. baca perkongsian dari sis Shafinaz. Beliau dah cuba 3 serum terbaru #infinence baru 14 hari dah dapat feedback positive. Katanya : Penangan 3 Serum Sebelum ni Finaz memang pengguna setia Infinence Skincare. Bukanlah nak cantik sangat..tapi Bestkan bila kita dpt rawat masalah kulit muka yg kita ada😊 Awal October aritu Infinence Skincare telah perkenalkan 3 Intensif Serum baru iaitu-: 👍Serum Blemish Control 👍Aqua Radiance 👍Serum V Perfect Shaping Sejenis yg tak sabar! Finaz terus grab 3 jenis serum ni dan terus guna. Baru hari ke-14 guna, dah mula tampak kesan baiknya. Kalau ikut aturan kesan Serum baru ni, kesannya seawal 28 hari. Tapi sekarang baru masuk hari ke-14 pun dah Best ni 😍. SERUM Wajib cuba! Infinence Treatment SERUM ni memang BEST👍👍. Memang tak rugi grab promo B-xtra sebab boleh dapat pulangan berganda ! Nak tahu lebih lanjut jom inbox sekarang 📲☎ www.wasap.my/60125471409 #bxtra #infinencetreatmentserum #jomcuba

Assalamualaikum...😉 Ada yang masih berjaga malam ni? Cuci2 mata di media sosial...🤓 Meh sis nak kongsi cerita sikit... PAKAI SEKALI, TERUS LOCK SHAPE ! Tak perlu percaya !! Kena cuba...👇💃 Fabrik legging #360therapants ni 360° PENGUNCI LEMAK. Jadi kat mana lemak tu duduk, semua kena alihkan ke tempat yang betul and lepas tu di KUNCI! Jadi kalo bukak legging #therapants aset memang terus 'terletak' kat situ je tak jatuh2 lagi . LOCK SHAPE > macam tanah yang dalam pasu. Bila pecahkan pasu, tanah tu still bentuk macam pasu. Ibu2 yang nak kempiskan perut selepas bersalin, very high recommended.. Nak tahu lagi tentang Therapants ni? Klik link di bawah: bit.ly/PB360TheraPant Berminat dengan promosi #bxtra boleh klik link ⤵️⤵️⤵️ http://www.wasap.my/60149810523/Therapants #tarikbonusrm100sehari Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #letsuccessmakethenoise #bxtra #pb360therapants #premiumbeautiful #leggingsihat #leggingkakislim #pushliftlocksupport

Maaflaaa sapa yg cari saiz 90 tu. . Akak "terpaksa" sapu 2 yang last, popular nau dak 90 ni😂🙏 . 2 kotak lagi saiz kurang popular (satu kecik, satu besau).... pun sama dah bertuan. . Aishh congrats korang yang pantas grab legging kurus & bakar lemak ni. . Yang lum ada #360therapants tu, lajuuu2 inbox kakdib😘 . *Akak bagi ukuran siap2. Nak try sample pun boleh. . #mompreneur #xtrarebate #xtracash #xtraproduk #themagicofparttime #bxtra

Lagi #360therapants dah dimiliki 😱 Alhamdulillah.. semua stok dah berpunya ye! Masing2 tak sabar nk rasa kesan selim melim 360 dengan #therapants 🤩 >>> Jimat berganda2 lagi2 grab pakej #bxtra ‼️ www.wassap.my/60104204684/therapants

Bila bisnes partner Sharifah Hamsiah Wan Mohbar dah update petang tadi dah grab #bxtra Bikin panas bikin panas.... Tak boleh jadi tak boleh jadi... 🤣🤣🤣🤣 Sis, teruja jugak nak grab satu #therapants tu. Bukan nak selim je dengar cerita bagus untuk yang selalu ada masalah cramp kaki, lancar peredaran darah, serta boleh bentuk kan postur badan. Fuhhh bukan Legging biashe biashe. Testimoni makin banyak buat bikin geram je. 😍 Therapants Mu tunggu pulak Aishah grab minggu depan ye. Alhamdulillah Tahniah Mbok 👍 Dapat Bxtra berbaloi2 💯💪 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit #bxtra #pb360therapants

Falha Nim
(@falha_nim)

1 Day 2 Hours Ago

PERUT TIDAK KE DEPAN SUDAH 🤭🤭🤭 SHAPE LAGI KAN ❓ Kerana si #therapants Kak Sue lebih yakin🤗 Tegak bah tu badan, terus ingat zaman2 sekolah berkawad Kaki. Sebab pants yg ada teknologi Far Infra Red ni (FIR) bantu LOCK SHAPE badan selepas konsisten guna. Dan semestinya FIR ni bantu lancarkan darah, seterusnya hantar lelemak kita ke tempat yg betul... Sangat Suka dan sangat Selesa ❤ #bxtra #projekstg

Asbab tak menahan bila masing-masing asyik cerita dalam wasap group best sangat tentang B-XTRA 360° Therapants. Katanya 👇 Bukan je push up punggung, malah terpaksa dapat perut yang kempis , peha dan kaki slim ! Tak perlu tahan nafas kalau nak bergambar lepas ni 😚 Oopsss lagik syiok ! Dengan pakej #bxtra Harga Therapants jimat lagi rm100, Rebat RM70 + cash bonus + produk voucher rm100 pun awk dapat tau ! Kak Zaleha pun dah grab 1 set !! Stokist pulak dah kehabisan stock asbab laku keras 😅 Minggu depanlah baru dapat sarung legging instant ni. Demam #pb360therapants via #projekrm1000seminggu

Settle sharing BXTRA kat sini ❌tra reward , ❌tra money , ❌tra happy Best bila dapat sambung sharing kebaikan dengan orang lain. Try2 sapu serum ajaib tiba2 muka jadi senget sebelah gara2 v shape, pipi naik, puri2 mengecik, eyebag kurang. Perghhhh...memang best la serum nie Sama-sama excited bila plan #bxtra ni. Ada peluang jangan tolak tau 💪 biar berjangkit ramai2 virus BXTRA Kemon ogy dan ida 😘😘😘 Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #gengtbo #catchampions

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. #bxtra #pb360therapants

. Dalam banyak2 legging , legging hitam ni la yang Nurul pakai sejak 3 hari lepas. Cuci pun rendam je guna PB Natural Wash.p . Legging eksklusif ni bukan sebagai legging je tau. Ada Nano Dot gelombang Far Infra Red dan 13 magnet Akupuntur . serta merta bagi side effect bentuk badan yang lebih ideal sambil melancarkan darah dan dapat extra Bonus 3angka tau! . Memang sayyangg lebih laa #pb360therapants + #pbshortbra 😚 . Awak dah grab lom Therapants #bxtra? Roger kite cepat tau📲 Dapat extra Cash + free produk! #projekrm1000seminggu #kamigunakamisharing

Woww....Terbaru di pasaran. HANGAT HANGAT HANGAT YANG DAH PAKAI KATA “lemak di perut lenyap” “Peha semakin kecik” “Betis dah cantik” “Urat2 halus belakang peha dan betis semakin tak kelihatan” 360 THERAPANTS Kenapa 360 ? Sebab anjal hingga 360 darjah ikut pergerakan kita . Best buat zumba , jogging atau aktiviti padang . Sure lebih banyak lemak burn berbanding tak pakai therapants Kelebihan therapants : ❤️ Mesra toilet & sebab ada zip & kancing utk buka . ❤️Mesra muslimah sbb tak perlu pakai legging untuk pakai jubah dan dress . Legging therapants tak panas & tak gatal serta ada saiz ❤️Bantu Push up punggung naik keatas Bantu kempiskan perut Bantu kecilkan paha & betis Bantu rampingkan pinggang ❤️Pelbagai saiz ikut ukuran badan ❤️Material yg mengandungi nano teknologi yg cepat sesuaikan badan dgn pelbagai suhu . Tak ada laa panas bila panas cuaca @ sejuk bila cuaca sejuk . ❤️Rahim pun terletak elok bila pakai therapants ni sebab bantu push up rahim . . PB 360 Therapant 📱whatsapp cq untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN CQ 011 12399293 #bxtra #360therapants #360_therapants #therapeutic #kakikurus #betiscantik #lenyaplemak #kempisperut #punggunganjal #pehakecik

Woww....Terbaru di pasaran. HANGAT HANGAT HANGAT YANG DAH PAKAI KATA “lemak di perut lenyap” “Peha semakin kecik” “Betis dah cantik” “Urat2 halus belakang peha dan betis semakin tak kelihatan” 360 THERAPANTS Kenapa 360 ? Sebab anjal hingga 360 darjah ikut pergerakan kita . Best buat zumba , jogging atau aktiviti padang . Sure lebih banyak lemak burn berbanding tak pakai therapants Kelebihan therapants : ❤️ Mesra toilet & sebab ada zip & kancing utk buka . ❤️Mesra muslimah sbb tak perlu pakai legging untuk pakai jubah dan dress . Legging therapants tak panas & tak gatal serta ada saiz ❤️Bantu Push up punggung naik keatas Bantu kempiskan perut Bantu kecilkan paha & betis Bantu rampingkan pinggang ❤️Pelbagai saiz ikut ukuran badan ❤️Material yg mengandungi nano teknologi yg cepat sesuaikan badan dgn pelbagai suhu . Tak ada laa panas bila panas cuaca @ sejuk bila cuaca sejuk . ❤️Rahim pun terletak elok bila pakai therapants ni sebab bantu push up rahim . . PB 360 Therapant 📱whatsapp cq untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN CQ 011 12399293 #bxtra #360therapants #360_therapants #therapeutic #kakikurus #betiscantik #lenyaplemak #kempisperut #punggunganjal #pehakecik

Woww....Terbaru di pasaran. HANGAT HANGAT HANGAT YANG DAH PAKAI KATA “lemak di perut lenyap” “Peha semakin kecik” “Betis dah cantik” “Urat2 halus belakang peha dan betis semakin tak kelihatan” 360 THERAPANTS Kenapa 360 ? Sebab anjal hingga 360 darjah ikut pergerakan kita . Best buat zumba , jogging atau aktiviti padang . Sure lebih banyak lemak burn berbanding tak pakai therapants Kelebihan therapants : ❤️ Mesra toilet & sebab ada zip & kancing utk buka . ❤️Mesra muslimah sbb tak perlu pakai legging untuk pakai jubah dan dress . Legging therapants tak panas & tak gatal serta ada saiz ❤️Bantu Push up punggung naik keatas Bantu kempiskan perut Bantu kecilkan paha & betis Bantu rampingkan pinggang ❤️Pelbagai saiz ikut ukuran badan ❤️Material yg mengandungi nano teknologi yg cepat sesuaikan badan dgn pelbagai suhu . Tak ada laa panas bila panas cuaca @ sejuk bila cuaca sejuk . ❤️Rahim pun terletak elok bila pakai therapants ni sebab bantu push up rahim . . PB 360 Therapant 📱whatsapp cq untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN CQ 011 12399293 #bxtra #360therapants #360_therapants #therapeutic #kakikurus #betiscantik #lenyaplemak #kempisperut #punggunganjal #pehakecik

Woww....Terbaru di pasaran. HANGAT HANGAT HANGAT YANG DAH PAKAI KATA “lemak di perut lenyap” “Peha semakin kecik” “Betis dah cantik” “Urat2 halus belakang peha dan betis semakin tak kelihatan” 360 THERAPANTS Kenapa 360 ? Sebab anjal hingga 360 darjah ikut pergerakan kita . Best buat zumba , jogging atau aktiviti padang . Sure lebih banyak lemak burn berbanding tak pakai therapants Kelebihan therapants : ❤️ Mesra toilet & sebab ada zip & kancing utk buka . ❤️Mesra muslimah sbb tak perlu pakai legging untuk pakai jubah dan dress . Legging therapants tak panas & tak gatal serta ada saiz ❤️Bantu Push up punggung naik keatas Bantu kempiskan perut Bantu kecilkan paha & betis Bantu rampingkan pinggang ❤️Pelbagai saiz ikut ukuran badan ❤️Material yg mengandungi nano teknologi yg cepat sesuaikan badan dgn pelbagai suhu . Tak ada laa panas bila panas cuaca @ sejuk bila cuaca sejuk . ❤️Rahim pun terletak elok bila pakai therapants ni sebab bantu push up rahim . . PB 360 Therapant 📱whatsapp cq untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN CQ 011 12399293 #bxtra #360therapants #360_therapants #therapeutic #kakikurus #betiscantik #lenyaplemak #kempisperut #punggunganjal #pehakecik

Woww....Terbaru di pasaran. HANGAT HANGAT HANGAT YANG DAH PAKAI KATA “lemak di perut lenyap” “Peha semakin kecik” “Betis dah cantik” “Urat2 halus belakang peha dan betis semakin tak kelihatan” 360 THERAPANTS Kenapa 360 ? Sebab anjal hingga 360 darjah ikut pergerakan kita . Best buat zumba , jogging atau aktiviti padang . Sure lebih banyak lemak burn berbanding tak pakai therapants Kelebihan therapants : ❤️ Mesra toilet & sebab ada zip & kancing utk buka . ❤️Mesra muslimah sbb tak perlu pakai legging untuk pakai jubah dan dress . Legging therapants tak panas & tak gatal serta ada saiz ❤️Bantu Push up punggung naik keatas Bantu kempiskan perut Bantu kecilkan paha & betis Bantu rampingkan pinggang ❤️Pelbagai saiz ikut ukuran badan ❤️Material yg mengandungi nano teknologi yg cepat sesuaikan badan dgn pelbagai suhu . Tak ada laa panas bila panas cuaca @ sejuk bila cuaca sejuk . ❤️Rahim pun terletak elok bila pakai therapants ni sebab bantu push up rahim . . PB 360 Therapant 📱whatsapp cq untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN CQ 011 12399293 #bxtra #360therapants #360_therapants #therapeutic #kakikurus #betiscantik #lenyaplemak #kempisperut #punggunganjal #pehakecik

Woww....Terbaru di pasaran. HANGAT HANGAT HANGAT YANG DAH PAKAI KATA “lemak di perut lenyap” “Peha semakin kecik” “Betis dah cantik” “Urat2 halus belakang peha dan betis semakin tak kelihatan” 360 THERAPANTS Kenapa 360 ? Sebab anjal hingga 360 darjah ikut pergerakan kita . Best buat zumba , jogging atau aktiviti padang . Sure lebih banyak lemak burn berbanding tak pakai therapants Kelebihan therapants : ❤️ Mesra toilet & sebab ada zip & kancing utk buka . ❤️Mesra muslimah sbb tak perlu pakai legging untuk pakai jubah dan dress . Legging therapants tak panas & tak gatal serta ada saiz ❤️Bantu Push up punggung naik keatas Bantu kempiskan perut Bantu kecilkan paha & betis Bantu rampingkan pinggang ❤️Pelbagai saiz ikut ukuran badan ❤️Material yg mengandungi nano teknologi yg cepat sesuaikan badan dgn pelbagai suhu . Tak ada laa panas bila panas cuaca @ sejuk bila cuaca sejuk . ❤️Rahim pun terletak elok bila pakai therapants ni sebab bantu push up rahim . . PB 360 Therapant 📱whatsapp cq untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN CQ 011 12399293 #bxtra #360therapants #360_therapants #therapeutic #kakikurus #betiscantik #lenyaplemak #kempisperut #punggunganjal #pehakecik

Bizness part time Cikgu Hunny still on even berpantang. Tapi semua produk sampai guna Poslaju lah. Tapi still berbaloi sebab pos percuma kan🙂. . Kali nie terus punch Pakej #bxtra . Extra Bonus, Extra Saving , Extra Product & Extra Rewards . Wajiblah Cikgu Hunny amik. Rebet RM70, Free Produk RM100 & Extra Bonus ke akaun. . Stok Minkaffe licin lincau kat rumah. Sebab promo 4 #minkaffe Free #mincha ramai yg nak. . Seluar #therapants tu, confirmlah seluar berpantang utk Cikgu Hunny. Nak kurangkan lagi beberapa cm perot nie. Tak savarr nak back to size sebelum preggy😉. . Siapa nk stok nie, meh laju2 piyem Cikgu Hunny. Nak tau pakej #bxtra , Cikgu Hunny sudi explain . . #sayasukasayajual #themagicofparttime #catchampions

MAKIN CERAH DAN GLOWING😱😱😱 Nampak tak perbezaan antara 2 gambar tu? Yang satu sebelum buat sapuan V-SHAPE & LIFTING SERUM INFINENCE dan sebelah tu dah 3 hari dalam 4 kali sapuan serum magic ni tau. Memang magic sungguhtiii INFINENCE TREATMENT SERUM ni. Tengoklah tu muka Zihah nampak makin cerah, glowing dan muka nampak makin vshape. Bukan itu je, pori-pori pun mengecil, skin muka Zihah terasa lebih halus dan lembut. Memang best sangat-sangat guna serum infinence. Diperbuat dari bahan semulajadi, tapi hasil sangat pantas dan terbaikkk😍 Bayangkan pakai lebih sebulan???? Cun melecunnn laa jadinya daq Zihah ni kann🤗 Meh klik ni untuk tau info lanjut mengenai SERUM magic ni http://www.wasap.my/601110589827/sayaNakTahuTentangSERUM Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #bxtra #infinencetreatmentserum #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Asmah Rusli
(@asmahrusli)

1 Day 5 Hours Ago

PAKAI SEKALI TERUS LOCK SHAPE ! Fabrik legging #360therapants ni 360° PENGUNCI LEMAK. Jadi kat mana lemak tu duduk, semua kena alihkan ke tempat yang betul and lepas tu di KUNCI! Jadi kalo bukak legging Thera Pants, aset memang terus 'terletak' kat situ je tak jatuh-jatuh lagi . LOCK SHAPE -: macam tanah yang dalam pasu. Bila pecahkan pasu, tanah tu still bentuk macam pasu. Wanita yang nak kempiskan 'Perut Beranak', very high recommended.. Jom grab lekaih Klink jer link nie www.wasap.my/601110204878 #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #infinencetreatmentserum #infinenceboxer #pb360therapants #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

nikmah
(@nikmah3080)

1 Day 5 Hours Ago

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. Berminat nak cuba klik link www.wasap.my/60198324740 #bxtra #pb360therapants

Mawar
(@mawar_diyana89)

1 Day 6 Hours Ago

B-XTRA 🤗🤗 Harini semua kenderaan yang lalu depan rumah ku perati je, sebab tak sabar tunggu produk #bxtra sampai..😁😁 Ahamdulilah, ngaam2 nak balik Segamat abang skynet pun sampai..eee tak sabar!! Nak try produk baruuuuu 😍😍 Siapa belum dapatkan B-XTRA?? Klik sini tau 👇👇 http://www.wasap.my/60173057704 #gunadansharingprodukshom #projekstg #audie_leadwithlove

Jami Osman
(@jami_osman)

1 Day 6 Hours Ago

💥 Produk HOT TERBARU ~ BOXER 💥 Jami bagitau en suami SHOM ada keluarkan produk terbaru , BOXER yg bole melindungi drpd radiaksi. Dia cakap , try la beli . 🤔 Padahal sebelum ni dia jarang nak pakai apa² boxer ni. 😀 Ha, bila dah dpt & pakai, dia ckp " bagus la boxer ni. Kain lembut, selesa sgt dipakai. Nak pakai sepanjang hari siang atau malam utk tdoq pun ok. " Wah. 🤗👍👍 Boxer ni bagus sbb melindungi alat kelamin lelaki yg selalu terkena radiasi. Kan org lelaki ni selalu letak 📱 dalam poket, porch bag la, letak laptop atas riba. Semua tu kan berhampiran aset diorg. 😁 Produk hot ni laku keras di stokist. Sampaikan kilang kena merestok lagi . 😱😱 Dan lagi BEST dgn pakej #bxtra ni mcm² EXTRA reward bole dapat. Cepat order skrg !!! Cik abg , isteri² yg sygkan suami depa 📣📣📣 📲 www.wasap.my/60124661177 #boxer #radiationprotectionboxer #bxtra #extrasaving #rebate #produkhotshom #produkbarushom

Jami Osman
(@jami_osman)

1 Day 6 Hours Ago

💥 Produk HOT TERBARU ~ BOXER 💥 Jami bagitau en suami SHOM ada keluarkan produk terbaru , BOXER yg bole melindungi drpd radiaksi. Dia cakap , try la beli . 🤔 Padahal sebelum ni dia jarang nak pakai apa² boxer ni. 😀 Ha, bila dah dpt & pakai, dia ckp " bagus la boxer ni. Kain lembut, selesa sgt dipakai. Nak pakai sepanjang hari siang atau malam utk tdoq pun ok. " Wah. 🤗👍👍 Boxer ni bagus sbb melindungi alat kelamin lelaki yg selalu terkena radiasi. Kan org lelaki ni selalu letak 📱 dalam poket, porch bag la, letak laptop atas riba. Semua tu kan berhampiran aset diorg. 😁 Produk hot ni laku keras di stokist. Sampaikan kilang kena merestok lagi . 😱😱 Dan lagi BEST dgn pakej #bxtra ni mcm² EXTRA reward bole dapat. Cepat order skrg !!! Cik abg , isteri² yg sygkan suami depa 📣📣📣 📲 www.wasap.my/60124661177 #boxer #radiationprotectionboxer #bxtra #extrasaving #rebate #produkhotshom #produkbarushom

Tahu ke anda menguap pagi pagi tanda kurang oksigen ke otak antara sebab2 ialah aliran darah tersekat sebab tinggi kolestrol Anda muda Letih,kurang fokus, kurang daya ingatan,Rasa kebas kebas iktiar dgn Celgenic gold terbukti membantu menurunkan kolesterol tinggi dalam badan. Silakan share dgn keluarga dan rakan2 disekeliling kamu yang Ada masalah kolesterol tinggi moga anda dimurahkan rezeki 1botol hanya Rm SS/146.30 WM RM144.30 (120softgels).. Jangan tunggu lama ya Dapatkan dengan saya http://www.wasap.my/+601131634561 #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

SabirSabang
(@birr13)

1 Day 7 Hours Ago

Tahu ke anda menguap pagi pagi tanda kurang oksigen ke otak antara sebab2 ialah aliran darah tersekat sebab tinggi kolestrol Anda muda Letih,kurang fokus, kurang daya ingatan,Rasa kebas kebas iktiar dgn Celgenic gold terbukti membantu menurunkan kolesterol tinggi dalam badan. Silakan share dgn keluarga dan rakan2 disekeliling kamu yang Ada masalah kolesterol tinggi moga anda dimurahkan rezeki 1botol hanya Rm SS/146.30 WM RM144.30 (120softgels) 5 orang pertama akan dapat harga terkejut...jangan tunggu lama ya Dapatkan dengan saya http://www.wasap.my/+60198437096 #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

KURUS MEMANG BEST... TAPI KALAU TIADA SHAPE... TETAP HAMPEH ❗ Creadit kpd puan caroline james. 3 kali pregnant ni, memang ada perut geleber. Walaupun badan ku kurus tapi tetap nampak perut geleber di situ. Tapi gara² TheraPants, CJ boleh senyum lebar sudah. Sebab pants boleh hilangkan perut geleber & bantu LOCK SHAPE badan selepas konsisten guna. Dan paling best sambil slim sambil bantu lancarkan darah kita, seterusnya "hantar" lelemak kita ke tempat yg betul. Paling penting therapants selesa dipakai. Nak detail lebih lanjut, klik link wasap kalai👇 www.wasap.my/60102562714/berminattherapants #bxtra #pb360therapants

ZieraMtamjis
(@zieramt88)

1 Day 7 Hours Ago

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. (Kredit to CDM NA) Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. Info lanjut..wasap ziera www.wasap.my/60123588425 #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #bxtra #pb360therapants

Alhamdulillah dengan sapuan ketiga-tiga Infinence Treatment Serum ni hasilnya sungguh #luarbiasa dan #sangatteruja dengan perubahan serta merta pada wajah Cikgu Ayu ni.. Walaupun baru #pertamakali guna.. ☺️ . 📌 Aqua Radiance Hydrating Serum 📌 Blemish Control Treatment Serum 📌 V-Perfect Shaping & Lifting Serum . Memang sangat puas hati la bila tengok kesan macam ni.. Ni baru sekali guna kan.. Kalo hari-hari ni konfim la awet muda nanti... 🤭 . So guys.. jangan tunggu lama sangat nak dapatkan produk yang super best ni.. Nanti dah habis stok merana la badan nak tunggu stok baru nanti... 😅 . So cepat wassap CheqDa 😃 . #cheqda ahli sah #shom 1049185 #cheqdasupermom #cheqdawellnesscollection #bizonlinemudah #malaysia RM47 | #projekstg  Program #2gajisebulan #bxtra #tarikrm100sehari #infinencetreatmentserum

ita 76
(@rosnita_harun)

1 Day 8 Hours Ago

Demam #bxtra melanda. Buat biz nak ada duit EXTRA tiap bulan pun dah cukup kan ? Tapi Oktober macam MELAMPAU EXTRA‼ 1️⃣ EXTRA saving up to #rm240 2️⃣ EXTRA Free Product #rm100 3️⃣ EXTRA cash rebate #rm70 4️⃣ EXTRA bonus up to #rm140 5️⃣ EXTRA reward #rm100 Banyak nya EXTRA. Dengar sikit pun dah menarik. Apa lagi kalau dapatkan. Orang yang baru join pun boleh dapat bonus 3 angka pada bulan pertama join & layak dapat 5 EXTRA di atas... Best ke best ? Jangan tunggu lama-lama Jom wasaap laju laju tau www.wasap.my/60197065774 /PakejBxtra #brillantbuddiesbxtra #themagicofpartime

haslinda
(@haslinda9755)

1 Day 8 Hours Ago

BETUL2 BUAT HURU HARA THERAPANT NI . TESTIMONI PANAS2 drp STG Borneo Memang POWER tu #therapants 😘 Pengakuan DSM CT:- “Bila dah try.. baru tahu #therapants ni 360’ boleh ubah bentuk badan wanita biarpun dah ada 3 org anak🥴 “ pakai jer dah save saving RM240 Pakai jer dpt FREE PRODUK RM100 Pakai jer dapat REBATE RM70 pakai jer dpt bonus BULANAN Slim dan dapat duit 💰💰 #projekbinaincome #bxtra #bizonlinemodalrm47 gaya #projekstg

MANTAPSSS WEIII Sharing daripada DDM Caroline ********************** KURUS BEST... TAPI KALAU TIADA SHAPE.... TETAP HAMPEH ❗ 3 kali pregnant ni, memang ada perut geleber. Walaupun badan ku kurus tapi tetap nampak perut geleber di situ... Tapi gara² #therapants CJ boleh senyum lebar sudah... Sebab pants yg ada teknologi Far Infra Red ni (FIR), boleh hilangkan perut geleber & bantu LOCK SHAPE badan selepas konsisten guna. Dan ofcoz FIR ni bantu lancarkan darah kita, seterusnya hantar lelemak kita ke tempat yg betul... So, Ok ka body shape yg 'selepas' tu??? 😃 Tunggu apa lgi? Jom piyem tepi ✌ Wasap.my/60137819612/therapants #bxtra #projekstg #catchampions

Asyik Keluar Angin jer..Lega ! Feedback Sis Sue AR pakai TheraPants semalaman waktu tidur, angin keluar kaw² punya. Sue memang ada gastrik yg agak teruk & scoliosis (tulang belakang bentuk S). Bila pakai theraPants katanya memang selesa dan badan ringan jer. Untung badan ler Sue, amal tuk kesihatan + kecantikan jugak.. 2 in 1 👍 Ada yang nak Anita ukurkan saiz tak? Meh la roger2 Anita sekarang.. Alahhh klik je link bawah ni.. www.wasap.my/60199311366/treatmentserum #pb360therapants #bxtra #teknologinanodotfirdarikorea #13kristalmagnetikpadaakupunturpoint #fabrik360penguncilemak #projekstg #catchampions

Dulu kan Aishah admire sangat kalau tengok orang bukak butik tak kisah lah butik baju ke tudung and etc. Sama jugak kalau yang bukak kedai makan or restaurant memang best. 😊 Dalam masa yang sama, makanan berbentuk 'franchise' pun ramai yang terjebak. Tapi nak bukak satu-satu franchise pun perlukan Modal yang besar. Contoh 'Street Churros' ni all in all pun Modal kena keluarkan RM500 ribu. Yang ada Modal sebesar ni tak salah nak keluarkan. Betul tak. (sempat jugak bersembang dengan Manager Street Churros ni) 👍😊 Tapi kalau yang tidak ada modal besar macam mana? Banyak benda jugak kalau nak set up bisness besar-besar macam ni. Tapi Alhamdulillah, Aishah Syukur join #projekstg RM47 je. Dengan modal yang rendah sebenarnya kita pun dah mula berniaga dan ada bisness sendiri. Tapi yang paling penting, walau dengan modal yang rendah kita jugak dapat pendapatan sendiri setiap bulan iaitu dapat bonus setiap 11hb tanpa gagal. Setakat 4 angka sebulan senang nye masuk akaun uols. Alhamdulillah Ya Allah. Kalau yang bekerja macam Aishah boleh je buat tanpa perlu berhenti kerja sebab boleh buat #themagicofparttime 💯. Betul ndak. Yang penting mudah je sebab dalam bisness gaya projek STG ni ada ILMU | SISTEM | MENTOR untuk kita belajar. Macam Aishah jugak from ZERO. Sekarang pun nak naik tangga ketiga dalam SHOM dengan jualan hampir RM180K. Korang yang masih nak carik bisness part time meh Roger Aishah tau. Aishah habaq satu-satu na. Stop Waiting ;There is No 'Right' Time To Start Your Business. Eh, terpanjang pulak coretan nak makan Chuross ni. Petang cenggini Chuross cecah dengan coklat sedap jugak 🤣😍 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit #bxtra

JOM BUAT 'TUAH' KITA SENDIRI! Dalam bisnes ni, saya belajar bukan dari satu mentor saja. Setiap mentor ada cara dia. Kalau kita bersemangat mahu belajar, diorang pun tidak kedekut mahu ajar. Simple! Selepas kumpul semua ilmu, saya try adapt bisnes ni dengan concept TUAH. TARGET - Dalam buat bisnes, kena ada target sales bulanan, mingguan. Bila ada target, baru kita tau arah tuju kita. USAHA - Benda yang kita kena rajin buat untuk mencapai target kita tu. Jangan terus mengalah, setiap benda ada caranya. Bila tidak tahu, tanya Mentor. ACHIEVE - Follow apa saja yang diajar oleh Mentor, dapatlah kita ACHIEVE target kita. HAPPY - Kenapa happy? Sebab setiap sales ada BONUS. Tidak kira besar atau kecil sales kita, BONUS TETAP BONUS! Www.wasap.my/+60102308795/projekSTG JOM ada 'TUAH' dengan #bxtra #projekstg via #catchampions

Asyik Keluar Angin jer..Lega ! Feedback Sis Sue AR pakai TheraPants semalaman waktu tidur, angin keluar kaw² punya. Sue memang ada gastrik yg agak teruk & scoliosis (tulang belakang bentuk S). Bila pakai theraPants katanya memang selesa dan badan ringan jer. Untung badan ler Sue, amal tuk kesihatan + kecantikan jugak.. 2 in 1 👍 Ada yang nak Kak Ros ukurkan saiz tak? Meh la roger2 Kak Ros sekarang.. Alahhh klik je link bawah ni.. www.wasap.my/60147750259/therapants #pb360therapants #bxtra #teknologinanodotfirdarikorea #13kristalmagnetikpadaakupunturpoint #fabrik360penguncilemak #projekstg #catchampions

🆕 Thera Pants Korset Legging yang boleh hilangkan PERUT GELEBER dan KURUSKAN KAKI yang gemuk dengan pantas.. Ada FIR..besttt.. ✅ Instant slim Membantu mengempiskan perut & mengecilkan kaki..Boleh buang lemak & selulit ✅ Uplift punggung Tak risau lagi punggung leper..🤭 Sangat Membantu untuk menaikkan tulang punggung ✅ Tiada lagi masalah kesihatan berkaitan kaki Insyaallah, Sakit lutut, sakit otot ( bengkak kaki dll), spider veins no more. Korang nak try❓meh whassap Ika Nak jadi Agen pun bolehhh❗ Untung sesangat niaga produk kesan pantas ni. 📲 https://wa.me/60137454220 Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #bxtra

Alhamdulillah sales hari ini Rm 1 0 7 2 .80 SisJum grab set Bxtra 👉🏾Therapants si legging viral 👉🏾kopi MK promo 4 set Eh dapat plak voucher rm 1 0 0 . 0 0 So grab 1 pcs Lipmatte Crimsome Love Eye pallete Nude 1 pcs Dpt lg rebat rm 7 0 . 0 0 masuk dlm bonus Waaah banyak sgt untung ni. SisJum beli ni sebagai REWARD tuk diri sendiri sbg kepuasan tuk kesihatan😘👍 Tq 💎 KakSue tolong punch d stokis X savvar mo try ni Therapants viral ni. Next serum plak kita grabb k😍 Yang nak Sihat dan syantikk pun boleh PM SisJum dptkan seluat viral #therapants dan #serum #therapants #bisnesonlinesenangla #produkshomterbaik #bxtra

NEW SERUM SERIES by Infinence Skincare ! Serum sedia ada dah best dah, ni keluar plak serum baru ! Kesan serta-merta tau‼️ Woww Buktinya boleh tengok gambar yg CM share ni, nampak ketara kan perbezaan nya. Pipi naik, eyebag dah berkurang ! Serum baru ni ada 3 jenis fungsi yang berbeza ikut skin type wanita Asian. 1) Blemish Control ~Kulit Jerawat dan Bermasalah 2) Aqua Hydrating ~Kulit Kering 3) V-perfect Shaping n Lift ~ Instant Vshape Terujaaaaa dengan serum terbaru ni. Jomm cuba uolss..anda berpeluang dapat CASH REBATE + PRODUK VOUCHER RM100 🤩 📲 www.wasap.my/60197728191/newserum #infinence #skincare #serum #projekstg #catchampions #bxtra #infinencetreatmentserum #beauty

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. (Kredit to CDM NA) Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Mempunyai 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Tq Puan sudi bagi feedback. Info lanjut..wasap cik ina www.wasap.my/60137087374 #bxtra #pb360therapants

Penangan 3 Serum Kredit utk Sis Safinaz Abu Bakar Sebelum ni Finaz memang pengguna setia Infinence Skincare. Bukanlah nak cantik sangat.. Tapi bestkan bila kita dpt rawat masalah kulit muka kita 😊 Awal October aritu Infinence Skincare telah perkenalkan 3 Intensif Serum baru iaitu-: 👍Serum Blemish Control 👍Aqua Radiance 👍Serum V Perfect Shaping Sejenis yg tak sabar! Finaz terus grab 3 jenis serum ni dan terus guna. Baru hari ke-14 guna, dah mula nampak kesan baiknya. Kalau ikut aturan kesan Serum baru ni, kesannya seawal 28 hari. Tapi sekarang baru masuk hari ke-14 pun dah best ni 😍. SERUM Wajib cuba! Infinence Treatment SERUM ni memang BEST👍👍👍 PM/WA AZHANI 0197728191 Biz Online | Modal RM47 | RP150,000🆓Min Cha PROGRAM #2gajisebulan #malaysia #indonesia #projekstg #catchampions #themagicofparttime #mmdnetwork ...where SMART people make MONEY #sawadeecatbangkok #bxtra #infinencetreatmentserum

Kesan 360° Therapant seawal 7hari🥰 Pemakaian kena konsisten setiap hari taw baru nampak kesan. Pakai bersukan /beraktiviti lasak lagi cepat kesannya. Material fabric sangat selesa, mendakap otot dengan kemas, tidak mudah berpeluh, tidak gatal , senang pakai dan senang juga ditanggalkan. Memang puashati 100%! Korg nak cuba tak? Nak jadi ejen pun boleh❗ PM cikshima terus lelaju tau❗ http://CikShima.wasap.my Barang tengah panas‼️ Khas untuk korang yang nak kesihatan yang optimum. 🤩🤩🤩 #bxtra #therapants #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan