#byhanneaspurearganoil

2 posts tagged with #byhanneaspurearganoil

Photos and Videos about #byhanneaspurearganoil

(@healthnbeautysg)

29 Days 14 Hours Ago

Minyak argan asli (pure argan oil) by Hanneas mengandungi 1001 kebaikan dari hujung rambut hingga hujung kaki. Kandungan vitamin A & E, anti oksida, Omega 6 dan asid linoleic di dalam minyak argan asli ini sangat membantu meningkatkan cell-production dan menyihatkan kulit, bibir, kuku, melebatkan rambut, bulu mata. #allinoneskincare Untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya daripada minyak argan, sebaiknya gunakan minyak argan yang tulen untuk penjagaan harian kecantikan anda. Mudah untuk dibawa masa travelling _ Ingin dapatkan By Hanneas Pure Argan oil ? DM untuk pertanyaan / pembelian : : : #healthnbeautysg #byhanneas #puremorrocanarganoil #vitamine #antioxidant #muslimssg #muslimahsg #hijabisg #halalsg #halalproducts #beautysg #natural #allinoneskincare #liquidgold #forthewholefamily #haircare #beflawless #byhanneaspurearganoil #byhanneasagents #thebestarganoil #halal #purearganoil #musthave #sglocalbusiness #supportlocal #arganoil #musthave

(@healthnbeautysg)

2018-09-13 05:05:13

Ni soalan yang biasa kami dengar daripada orang ramai sebelum membeli produk kami. . "Sis, apa beza PURE Argan Oil dengan Argan Oil dalam skincare yang biasa orang jual tu ye?" Ha, mesti ramai nak tau dan tertanya-tanya kan? Ok mari kami kongsikan disini Mula-mula nak beritau awal-awal lagi, minyak argan #byhanneas ni tak bau wangi. Dia bau macam kekacang mentah tu. Tapi jangan risau, lepas sapu dan menyerap, biasanya bau dia akan hilang. Ok beza antara PURE dan yang biasa orang jual macam syampu argan oil, krim muka argan oil tu adalah kandungan dia. . Kalau PURE, kandungannya 100% dijamin tiada campuran apa-apa pewangi, tambahan essential oil atau apa juga bahan lain. . Dan selain daripada itu, biasanya minyak argan sudah diproses dengan tambahan bahan-bahan lain untuk dijadikan krim kecantikan, syampu dan sebagainya. Jadi,bila dah campur tu dah tak PURE dah. . Ha, sebab itulah bau minyak argan kami ni bau tulen. Takde wangi-wangi. Khasiatnya pun si pengguna akan dapat 100% terus dari minyak argan itu sendiri. Bestkan PURE argan oil by Hanneas n?! DM untuk pertanyaan / pembelian. : : : #healthnbeautysg #byhanneas #puremorrocanarganoil #vitamine #antioxidant #muslimssg #muslimahsg #hijabisg #halalsg #beautysg #naturalskincare #allinoneskincare #liquidgold #forthewholefamily #haircare #beflawless #byhanneaspurearganoil #byhanneasagents #thebestarganoil #halal #purearganoil #musthave #safeproduct