Photos and Videos about

Gratitude helps you to grow and expand; gratitude brings joy and laughter into your life and into the lives of all those around you. : : : #healthnbeautysg #qotd #quotes #sglocalbusiness #halalproducts #halalsg #sutrasingapore #forthewholefamily #byhanneaspurearganoil #sejadahspray #imaanessentials #aromatherapy #lifestyle #health #beauty #selflove

November Promo ending soon _ ❤Just my sharing. I'm grateful that I got this Argan Oil by Hanneas. Have actually tried other brands but it does nothing to my very very dry lips. Cos there will be times that it will bleed. _ Went to the doc and all they prescribed me with is steroid cream which is not good for you. Yes, the bleeding is gone just a few days after using(the cream). Thus I resorted to using this Argan oil on my lips a few weeks after I stop using the steroid cream. _ I started with using a few drops of argan oil and apply it on my lips a few times a day. I skip my lipstick cos it accentuate the peeling on my lips. And Alhamdulillah, the bleeding gradually stops and slowly it improves. Though my lips, especially my upper lips still a bit dry but it has no bleeding since the last few months. _ Other than my lips, I also have been applying it on my face daily. I like that it is light and easily absorb by the skin; I have oily, dehydrated and sensitive skin.(which tanslate to problematic skin). This is why I don't only consider it as #liquidgold but also a #smartoil. _ The size of the argan oil at 30 ml is a breeze to have it around with me, whether I'm in Singapore or travelling for work or pleasure. #travelfriendly I hope that the argan oil will help you as much as it has help me. ❤ _ 🌿 November Promo 🌿 1 btl $ 25 (Usual Price $ 29.00) 2 btls for only $ 48. Exclude postage _ DM for enquires/ purchase : : : #healthnbeautysg #byhanneas #puremorrocanarganoil #vitamine #antioxidant #muslimssg #muslimahsg #hijabisg #halalsg #halalproducts #beautysg #natural #allinoneskincare #forthewholefamily #haircare #beflawless #byhanneaspurearganoil #byhanneasagents #thebestarganoil #halal #purearganoil #musthave #sglocalbusiness #supportlocal #arganoil #musthave

Minyak argan asli (pure argan oil) by Hanneas mengandungi 1001 kebaikan dari hujung rambut hingga hujung kaki. Kandungan vitamin A & E, anti oksida, Omega 6 dan asid linoleic di dalam minyak argan asli ini sangat membantu meningkatkan cell-production dan menyihatkan kulit, bibir, kuku, melebatkan rambut, bulu mata. #allinoneskincare Untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya daripada minyak argan, sebaiknya gunakan minyak argan yang tulen untuk penjagaan harian kecantikan anda. Mudah untuk dibawa masa travelling _ Ingin dapatkan By Hanneas Pure Argan oil ? DM untuk pertanyaan / pembelian : : : #healthnbeautysg #byhanneas #puremorrocanarganoil #vitamine #antioxidant #muslimssg #muslimahsg #hijabisg #halalsg #halalproducts #beautysg #natural #allinoneskincare #liquidgold #forthewholefamily #haircare #beflawless #byhanneaspurearganoil #byhanneasagents #thebestarganoil #halal #purearganoil #musthave #sglocalbusiness #supportlocal #arganoil #musthave

Ni soalan yang biasa kami dengar daripada orang ramai sebelum membeli produk kami. . "Sis, apa beza PURE Argan Oil dengan Argan Oil dalam skincare yang biasa orang jual tu ye?" Ha, mesti ramai nak tau dan tertanya-tanya kan? Ok mari kami kongsikan disini Mula-mula nak beritau awal-awal lagi, minyak argan #byhanneas ni tak bau wangi. Dia bau macam kekacang mentah tu. Tapi jangan risau, lepas sapu dan menyerap, biasanya bau dia akan hilang. Ok beza antara PURE dan yang biasa orang jual macam syampu argan oil, krim muka argan oil tu adalah kandungan dia. . Kalau PURE, kandungannya 100% dijamin tiada campuran apa-apa pewangi, tambahan essential oil atau apa juga bahan lain. . Dan selain daripada itu, biasanya minyak argan sudah diproses dengan tambahan bahan-bahan lain untuk dijadikan krim kecantikan, syampu dan sebagainya. Jadi,bila dah campur tu dah tak PURE dah. . Ha, sebab itulah bau minyak argan kami ni bau tulen. Takde wangi-wangi. Khasiatnya pun si pengguna akan dapat 100% terus dari minyak argan itu sendiri. Bestkan PURE argan oil by Hanneas n?! DM untuk pertanyaan / pembelian. : : : #healthnbeautysg #byhanneas #puremorrocanarganoil #vitamine #antioxidant #muslimssg #muslimahsg #hijabisg #halalsg #beautysg #naturalskincare #allinoneskincare #liquidgold #forthewholefamily #haircare #beflawless #byhanneaspurearganoil #byhanneasagents #thebestarganoil #halal #purearganoil #musthave #safeproduct