#cakappandai

242 posts tagged with #cakappandai

Photos and Videos about #cakappandai

Santai-santai perbualan si teruna dengan mama๐Ÿ‘‡ A-mama ayen nk terberak la๐Ÿ’ฉ m-p la berak ralit pa lagi A-(berlari menuju jamban)mama mai sat tolong ayen lam jamban... M-Berak la dulu stg mama p๐Ÿ˜  A-Mama ayen sdah dah M-Ha,berak ka dak g? A-Ayen xberak pn juboq ttup pintu dia ๐Ÿ’ฉxkluaq M-๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Hang ni ayen pelik2 la #raiyyaniskandar #anakptama #cakappandai #3taun6bulan #coolmama๐Ÿ’ž

Lama tak up citer #pomenkecik #budakbertuah sorang ni kan. Bz bebenor dia tolong papa. Banyak kete nak kena siap kan, baju pun ntah mana2 dia letak tu ๐Ÿ˜ #anniqrizqi #2y7m #arbrosgarage #cakappandai #nangislagipandai๐Ÿ˜‚

Orang lain takkan paham apa kau hadap . Melainkan orang itu sendiri terkena pada diri dia baru dia paham macam mana kau hadap & hadam selama ni ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #cakappandai

Debat capres mlm ini bikin gagal focus ama moderatornya @zoelnaghi Dari 3 kali debat akhirnya di debat ya ke 4 ini baru dapat moderator ya bening cerdas pula ๐Ÿค“...ketika nengok IGx ternyt si doi pernh jadi pilot model dan artis sinetron dan akhirnya memilih jadi news anchor di tv @indosiar wow jadi semangat nih nonton debat capres mlm ini ๐Ÿ˜ . . #debatcapres #pemilu2019 #jangangolput #moderatordebat #jokowi #jokowidodo #01jokowilagi #zulfikarnaghi #newsanchor #cakappandai #indosiar #komisipemilihanumum #indonesiaraya

acai 22 jb
(@acai_setann)

2019-03-27 10:45:17

Usaha atas hasil titik peluh sendiri bukan mengambil kesempatan atas usaha orang lain... #maluapabosku #cakappandai #selamatmalam

acai 22 jb
(@acai_setann)

2019-03-21 14:11:04

Usaha atas hasil titik peluh sendiri bukan mengambil kesempatan atas usaha orang lain... #cakappandai #salam subuh

SidiMacha
(@sidimacha6588)

2019-01-06 18:55:38

Tokki...Tokki dop gi klaut ke arini...kalu tokki dop gi klaut...adik dop leh makan ikan lah...!! #botadikpunye #cakappandai #mulutlembek #cucuorangklaut

Throwback. 1year ago. #husnafaiha โค๏ธ #kakakuna #kakakharithfarhanfirdaus #adikkakakhaurafathma #biggirloledy #cakappandai #mulutpotpet ๐Ÿ˜‚๐ŸŒธ

Bai Zura
(@baizurabidin)

2018-12-18 05:42:02

Beraiscream๐Ÿฆwith budak cakap pandai #cakappandai #takdukdiam #potpet #nuraisyahqaisara

Sani Hashim
(@sanihashim_)

2018-12-15 23:33:11

Friday // 14.12.2018 Hebat shekawi dia punya pose. #hiphop #ahlimesyuarattingkap #cakappandai #komansepanartaikhidung

habis dia lindung muka orang budak tecik ni ๐Ÿ˜‘ rindu?? tak lahh mana ad๐Ÿ˜ฃ #budakaktif #cakappandai #sukaajukorangcakap

Rusyaidi Isa
(@rusyaidiisa)

2018-11-30 08:30:18

Tumpang lalu sat nohhhh... Hahahaha #controlmaco #cakappandai

Nor Mohd Taib
(@normohdtaib)

2018-11-25 00:26:47

Ade ni ha dgn @kacak_kecok_kacok Kali ni trip kemaman... www.whatsapp.my/01126011654 nor www.whatsapp.my/0143300310 alias www.whatsapp.my/0199074010 mat www.whatsapp.my/01116634318 boy #lorisewamurah #tanahmelayuberdaulat #cakappandai #anakmudaxmalas

Nor Mohd Taib
(@normohdtaib)

2018-11-16 23:53:51

Perkhidmatan lori sewa satu semenanjung Harga berpatutan , boleh berunding www.whatsapp.my/0169523940 nor www.whatsapp.my/0143300310 alias www.whatsapp.my/0199074010 mat www.whatsapp.my/01116634318 boy #tanahmelayuberdaulat #servisbaik #anakmudaxmalas #satuhati #cakappandai #kakibakar

Acer try tengok cun x cun.. Rezeki dari allah.. Perkhidmatan lori sewa harga berpatutan.. (satu malaysia jalan) Klau ade jembatan ke sabah serawak pon jalan semacam๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… #cakappandai #tanahmelayuberdaulat #sewalori #anakmelayu #anakmudaxmalas #bantuanakmelayu #satuhati Wasap/kol=014-330 0310 - alias

Ummu Aafiya
(@yunieshazni)

2018-10-28 03:27:08

Cerita hari ini, layan anak2 ibu yg makin hari makin cakap pandai. Xlarat nk gelak dgq celoteh depa. Pot pet pot pet... ๐Ÿ˜… Heroin ramai, hero sorg ja...tu yg riuh rendah sgt. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ #anakanakibu #haricutiibu #bondingtime #familytime #akaijenuh #cakappandai #panjangakal #happyfaces #sentiasasayang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—

Dok penah dok hensem mung ni๐Ÿ”ฅ #kakijilat #cakappandai #playeronfire

Dh lama asyik brgmbr sorang , bila awak nk dok sebelh sya bergmbar sekali ๐Ÿ˜‚ #cakappandai

Shihab07
(@mohdshihabfahmi)

2018-10-14 23:10:41

Tnjk kat dia Dia kata โ€œadik demookkโ€ #cakappandai #mulutmakjemah #semogamenjadiseoranganakyangtaatpadasegalasuruhanallahsayang

Suriati Abbas
(@suerz)

2018-10-06 23:49:08

Kisah Aqil & siblings... . Aqil tak sengaja tolak baby arif.. . Aqil : mak, jangan la marah aqil.. . Mak : aqil tolak baby mesti la mak marah..kesian baby sakit terhantuk kat lantai (no bruises, mak dah check) . Aqil : kalau mak marah aqil nanti aqil demam..kesian kat aqil.. . Mak : kalau demam, mak bagi la makan ubat. . Aqil : ok la..ok la..aqil tak demam... . ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Jgn nak menjawab dengan mak hg... . #aqilensem #cakappandai

Annas Errin
(@annas_errin)

2018-09-03 02:30:51

UP Sikit Boleh Kowt Nahh ๐Ÿ˜Ž Wlaupun Kelmarin Punya ๐Ÿคฃ #shortvacay #cameronhighlands #cakappandai #bloodbrothers #familia

Annas Errin
(@annas_errin)

2018-09-02 06:31:10

Mata Jadi Sepet Tetibe ๐Ÿ˜‚ Jom Balik .. Tdi Punya Cerita Laa Nohh ๐Ÿ˜˜ #pungkoqbesi #wave110rs #shortvacay #cameronhighlands #cakappandai #family

Shxhrul Nizxm
(@shxhrul.n)

2018-07-02 05:07:52

sekeping gambar yang mencipta kenangan ๐Ÿ’› #cakappandai #bandardiraja๐Ÿ‘‘ #pakkodiracing

Tengah reply what's app weiihh๐Ÿ“ฑkome apatawu? ๐Ÿ˜† #ohlaanak #babydhea #rambutkepukkepuk #mulutkecik #cakappandai #akaibanyakinibudak #pengsan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @adekstickerz @nazalinachedin

Budak byk akal...๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐ŸŒนโญ๏ธ #aunihazirah #kakakauni #cakappandai #banijr #budakcerdik

Striker U13 Khir Johari @asyraf_theribuzz #budakbola#cakappandai#bolasepakkj#smkkj

Jangan siakan peluang yang ada,hargailah masa yang diberi #timeisgold #cakappandai

Hanna nk p kolah nak basikal.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #cakappandai #nextmonthturn2

Birthday Girl ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Happy Birthday Anak Fruit "Yong" ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง Ainur Sofia Yang ke3 Tahun.... #anakmenakansulung #cakappandai #banyakakai

Jat Peqlih
(@jatlabu)

2018-02-25 06:52:21

Ayah sayang Ainul @nurainulardhani .. Tau tau tau.. Comey dak ayah boh bunga kat ceq ibu..@azweenardhani #besaqdah #cakappandai #anaksyurga #ainulardhani #awinizzat

Oh nilah awek yang setiap pagi dia bangun dari tidoq dia mesti sabotaj masuk studio hakak. curi lisptick akak sorok belakang pintu .keluaq dari pintu mulut dh siap warna biru campoq kunin harini dia pakai lipstick pink . oh nasib baik kena dengan tema ๐Ÿ˜‚ #anakdaranabil #anakummidaddy #cakappandai #naufawardina #3yrs

qim
(@nrhaqq)

2018-02-05 04:17:21

Bukan senang nak puas kan hati sendiri ๐Ÿฃ #cakappandai #asapsecond

Faizal Poji
(@poji_baekk)

2018-01-16 10:01:46

Dan fokus ku hingga garisan penamat gua pikir panjang , perlahan kayuh tak penat , nak jadi jutawan jangan rugikan talian hayat sentiasa bersedia berjaga sepanjang hayat #kepalaagungmaukuat #pandaimainayat #lubikindosakubikinprosa #cakappandai #bolehjalandenganlupunyajalan

Khairil Chien
(@chienygbaik)

2018-01-05 18:26:59

Kisah yg menyayat hati....huhu #chienygbaik #cakappandai #adikbongsu #tergolek #jatuhkatil #kbaii

Norul Akmal
(@yueakmal)

2018-01-02 20:38:39

Anas #firstday at school in year 2018 #goodboy #cakappandai #littlecaliph

Balik Qenyeh..Pagi Tadi Qeyau..Jenoh..Semoga Cahaya Salsabilla Berjaya Dunia Akhirat๐Ÿ˜˜ #5years #tadika #mutiaraintelek #cakappandai #1stday #love #kakecah

Adik Ishal
(@ishalakmal_)

2018-01-01 01:13:18

Kenapa perlu beli susu sedangkan boleh dapat free "Sila paham ayat ini" ๐Ÿ˜‚ #langkawi #newyear2018 #cakappandai #vocations

Orang suruh kita berdoa supaya masa depan dipermudahkan..tapi orang yang menyuruh tu doakan kita dak?.. . Orang tanya kenapa aku pelik,tak sama macam orang lain..jawapannya adalah sebab orang lain tak duduk kat tempat aku,dan macam itulah aku anggap pada orang lain.. . Asingkan diri lebih baik dari tidak mengalah dari perbalahan..buat masa ni kita tenang,sampai masa kita langgar.. ๐ŸŒฒ . #kulitgelap #tenang #tengahhari #hangatnakmampuih #hometown #kedah #leklu #tenang #takkalut #runsing #cakappandai #rockkapak #baloot

Tahun ni 4 orang buah hati mama sekolah.along dh abis.Bila anak2 nak masuk sekolah makayah org paling sibuk uruskn semua hal. Alhamdulilah semua pesiapan baju bag kasut alat tulis dan sebagainya dah ๐Ÿ’ฏsiap. Cuma tinggal yuran sekolah je lagi.Happy anak2 bila nampak barang semua baru. Alhamdulilah masih ada rezeki anak anak ku. Macam mana kawan2 barang sekarang mahal ke murah๐Ÿ˜‚ #akumamaakulahayah#dahbiasadaridulu#janjianakhappy#masihadarezekianak#walautakmembantu#cakappandai#tapisemuakosong#hartakekal#amanahallah#lupatanggungjawab#anaktakanputus#allahada#allahnampak#anaktakberdosa#janganjadianakmangsa#janjituhanitupasti #buahhatimamaloveu

Haiqal Halim
(@qalim_)

2017-12-08 01:24:55

Sedangkan kambing golek pun tak datang bergolek, apatah lagi kejayaan. Kalau nak berjaya, usaha! Kalau nakk kambing golek, order!#inirempah#cakappandai

Adik Ishal
(@ishalakmal_)

2017-11-18 16:31:07

Sedang kan harimau di Belantara dpt ku jinak kan. Ini kan pulak Kota Marina ๐Ÿ˜ #cakappandai #acah2pomen #shidiemotor #powerup

diana ishak
(@dia_na.dd)

2017-11-13 07:14:23

Bila dia cakap mcm xcaya. Kalah abg dia cakap. โ€˜Jgn gaduh, main elok2 tau buโ€™๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #nurhanaqisya #budakbijak #cakappandai #potpetpotpet #saifuldiana

Ku Pyan
(@pyan_agim)

2017-09-11 18:47:08

Selamat hari lahir puteraku MUHAMMAD HARIS IRFAN..semoga anak abah dipanjangkan umur,diberikan kesihatan yg baik , dimurahkan rezeki dan menjadi anak yg soleh...abah ibu sayang sangat kat boboiboy kami ni ๐Ÿ˜Šโ˜บ... #budakakaijenuh #boboiboyku #penghiburhati #cakappandai

:: : Memang betul kita bukan malaikat , tapi sampai bila kita mau jadi seperti iblis ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ #cakappandai #mangkukkembang #shelamatpetang โ˜€

You have to let people go. Evryone whos in your life meant to be in your journey, but not all them are meant to stay longer untill your journey end. Credit: @madhekal_ #overnightperlis#diskusifana#boarderperliskedah#btd#bukitterlebihdebu#wancerlife#wanceed#wcgreensdnbhd#ramaitapitaklehpakai#sikitsenangakal#taktrytakrasa#gunakatatakgunaupaya#cakappandai#

shazieha omar
(@shazieha)

2017-07-11 20:06:30

Happy birthday yayang ibu yg pelan2 banyak akai,Ibu xlaqat cakap ngn dia.. Smoga Jd anak yg soleh dunia akhirat..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #muhammadaimanhakim #turn2 #cakappandai

Mudah untuk berbicara tapi nak melakukan tu tak semua mampu #ingatsenang#cakappandai#adakenaadatau

Far Red Zul
(@faridzulyahya)

2017-06-27 06:45:31

Sbulan laguni ka kuquih la pakjang ampa...๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ#anakmenakan#cakappandai#tigatahun

Ainaa Ahmad
(@annaayiena)

2017-06-25 07:16:21

Ayoh panggil titew Ishibon. Songkok titew mana? Sapa nak ngorat makteh titew kena lagi encem dr titew okbaii~ #dakcomey #cakappandai #behaveboy #seraksuaradia #hyperboy #teamdustymint #teamemeraldgreen

Nurul Idayu
(@nurulidayuu)

2017-06-24 01:32:35

Dia makan teloq masin macam makan cookies baqhangg. Adoii. Debab2. #ayuzulaikha #1y23m12d #sidebabdahbesar #cakappandai #jenohmelayan

Muhd Luqman
(@luqmanazmn)

2017-06-19 04:40:13

Meh sni try habuk besi msuk mata berbaloi tak .. lutut .. #cakappandai

Padel~
(@fadilno)

2017-05-15 23:48:20

Andai Kata Masa Boleh Diputarkn ....Nak Ja Aku Putarkan #cakappandai

" Cakap banyak tiada guna tanpa pengisian yang sempurna.. Belajarlah bercakap pandai walaupon diri kurang pandai.. " #janganhisapweed #talk #speech #brocuba #cakappandai #barai #baruamike

ZahidahNur
(@zahidahnur)

2017-04-18 02:45:42

Mood tengah baik buat kelakau pulak dia..cube kalau mood kelaut, terbalik dunia ibu dibuatnya.. . Piya oo piyaa.. #1y4m #cakappandai #sukabebel

Happy birthday my little princess...semoga panjang umur sihat selalu murah rezeki n menjadi anak yg solehah...aamiin #empattahunsudahumurnya#banyakakai#pelawak#cakappandai

Nite๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด#budakmanja#cakappandai ๐Ÿ˜˜@damiadarwisya

La ni klu kakak marah dok sebut nak tukaq abi la nak tukaq ummi la nak tukaq atuk la.mn ada juai kat kedai kakak oii....pening ummi nak p cr mn abi baru.. #cakappandai #ummuhumairah

Dirumah punya semangat duk cerita adik nak naik keta bomba.. Bila dah sampai..reyau la plak takut nak naik keta bomba...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Jenuh pakcik bomba duk pujuk๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #adikoadik #cakappandai #manjalebihni

Sepanas panas mentari .. Panas lagi cinta saya kat awak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #cakappandai #kongbesi #becerminmata

Tomen_Taroos
(@helyzacker)

2017-02-06 05:21:44

Why so serious ? #cakappandai hahaha owner โŒ smart๐Ÿ˜‚โœŒ๏ธ

Nnti kalau aq kurus misti lawa mcm k. Balqis ni kan.. Hihihi Harap sangat dapat merasa kurus... Ameennnn mohon ameen kan ya ualls... ๐Ÿ˜„ #azamjatapitakbuat #cakappandai

Jauh memandang kehadapan ye dikk..#niece #cakappandai #melaka

Adik Ishal
(@ishalakmal_)

2016-12-16 19:54:37

Ya Allah gelak puas ahahahahah #keriaw #jtgracing #cakappandai @kecikk_honaq