#cantikdenganyouth

Photos and Videos about #cantikdenganyouth

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 💞 . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?😍 . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang 😘 . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Rahsia nak kulit cantik adalah lindungi dari sinaran matahari yang mengakibatkan kulit berkedut. . Kalau dahi korang berkedut, maknanya perlindungan dari sinaran uv tak cukup. Korang dah ada tanda penuaan. . So jangan tunggu dah teruk baru nak mula habit yang sihat untuk kulit tau! . Nak Youth sunblock yg bukan saja lindung kulit dari rosak tapi repair kulit untuk awet muda, putih dan gebu.... klik link kat bio tu ye😀 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Untuk yang ada masalah kulit kombinasi, boleh apply kedua - dua mask ni sekaligus tau! ✔ Youth Purifying Clay Mask untuk area kulit berminyak ✔ Youth Hydrating Gel Mask untuk area kulit kering. . Dan efek dia memang sangat best untuk kulit 😍 . Bulan Oktober ni, Youth Mask ni tengah promo tau! . Beli 2 mask ni dengan harga promo dan dapat FREE GIFT: 🌻 Youth Organza Bag 🌻 Youth Facial Brush 🌻 Youth Mask Usage Guide . Let's grab them now! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng#youthpurifyingclaymask #youthhydratinggelmask

TESTIMONI YOUTH HYDRATING GEL MASK ❤ . Tak perlu dah masukkan muka dalam fridge bagi sejuk sebab bila apply je gel mask ni muka dah rasa sejuk dah.😘 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Siapa yang perlukan Youth Hydrating Gel Mask ni ? . ✔ Mereka yang ada masalah kulit kering ✔ Mereka yang selalu berada dalam aircond ✔ Mereka yang selalu ada masalah kulit menggelupas, kemerahan dan kegatalan . So, grab mask ni cepat-cepat tau 😀 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

4 BAHAN UTAMA DALAM YOUTH HYDRATING GEL MASK 🌻 . . Tak kenal maka tak cinta kan? Ni bahan - bahan utama dalam Youth Hydrating Gel Mask ni.😊. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

TESTIMONI YOUTH PURIFYING CLAY MASK ❤ . Untuk order, boleh contact Ida tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH PURIFYING CLAY MASK bagus untuk : . ✔ Kulit berminyak ✔ Berjerawat ✔ Banyak blackheads dan whiteheads ✔ Selain tu clay mask ni untuk detoks kulit juga tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

BAHAN - BAHAN UTAMA DALAM YOUTH PURIFYING CLAY MASK 🌻 . Tak kenal maka tak cinta kan? . Ni untuk korang yang masih tertanya - tanya apa ingredients dalam Youth Clay Mask ni. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

APA KATA MEREKA ? . Youth Mask Shaklee. Pakai sekali je terus nsmpak kesan. . Best ke tak best?? . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa yang ada dengan Youth Mask ni? . . ✔ Puifying Clay Mask - untuk kulit berminyak dan berjerawat . ✔ Hydrating Gel Mask - untuk kulit kering dan sering terdedah dengan aircond . . Jom grab masa tengah Promo ni. Jimat sangat tau! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Present to all of you💞 . New Youth Skincare product 🌻 . Youth mask in da house!!! . Youth Mask baru je di launch 1 Jun 2019 yang lepas. Tapi, permintaan tak putus - putus 😍 . Bulan ni jugak Youth Mask ni masih Promo! Harga terlajak murah 😀 . Jom grab sekarang! Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Cantik yang amat kulit Kak Inat ni tau! . Kulit dia yang sekarang ni berbeza sangat dengan kulit sebelum. . Nak tau tak Kak Inat makan apa? Kak Inat ni konsisten dengan Shaklee Collagen Powder untuk kecantikan dalaman! . Sekarang ni pulak dah topup dengan Youth Skincare! Rasa nak menyorok je bila tengok kulit Kak Inat ni. . Kulit halus mulus bak kulit baby. Siapa yang tak nak kan? Nampak lagi muda pulak tu.. . . Korang yang nak kulit macam Kak Inat ni, boleh contact Ida tau 😍 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa Daily Skincare Routine korang? . Ada orang suka cuci muka je. . Ada orang suka pakai moisturiser je. . Ada orang suka pakai night cream je. . Apa pun yang korang suka, make sure korang kena amalkan skincare routine basic dengan konsisten! . ✔ Pencuci ✔ Penyegar ✔ Pelembap ✔ Sunblock . Ini adalah penting untuk kulit yang lebih sihat. Bila kukit sihat, kulit pun cantik secara natural gitu. . Jangan diabaikan pemilihan skincare yang baik juga tau! . Kalau korang nak order Youth Skincare dari Shaklee, klik link kat bio tu tau 😍 . . #shakleeendau #shakleerompin #shakleemersing#shakleeputrajaya#cantikdenganshaklee #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #ryg

Ini la hasilnya bila konsisten pakai moisturizer dari Youth. Kulit muka jadi glowing gitu. Hari ni tak pakai bedak atau foundation Pakai moisturizer dari Youth je pun muka dah nampak macam pakai foundation. Plus dengan effect glowing Emma memang sarankan sangat rakan2 fb semua cuba set Youth. Korang takkan menyesal beli. Trust me Nak order?klik je link whatsapp ni https://emmawarrior.wasap.my/ Sementara promosi masih ada🥰 #kuasayouth #youthmurah #youthviral #cantikdenganyouth #proveit #liveit #sidshakleesabah #trustedsellershakleesabah #emmawarrior

Shaklee Effect Vitamin C ♥️ ESP ♥️YOUTH skin set WhatsApp www.wasap.my/60122817012 #shakleeforyourlife #shakleeeffect #kulitlicinberseri #kulitcerah #cantikdenganyouth #cantikdenganshaklee

Ingatkan gegurls jer yang berebut nak CANTIK.. Tak sangka dapat wasap dari customer lelaki yang nak CANTIK.. Bukan sesuai untuk perempuan je tau.. Lelaki pun helok kalau nak cuba.. Belum cuba kita tak tau kan.. Yang penting konsisten.. Kalau tak macamne nak jadi good user.. 😁 Ada ke abang-abang yang nak kulit cantik peloles tuuu.. Boleh wasap Ain tau.. Harga memang pecah gudang.. BAIKKKK PUNYE 👍🏻 Klik jer link okay https://ainazhari.wasap.my/ #vitamincshaklee #flawless #kulitcantik #shakleerawang #shakleebtp #shakleecountryhomes #shaklerbatuarang #cantikdenganyouth

Tb dapat beg comel YOUTH ni masa #futureproofipoh baru2 ni.. Halamak.. Terlajak suke sebab cantik.. Pasal tu senyum smpai ke telinga tu 😂 Tapi takkan nak biar kosong je kan.. Kena la isikan skincare YOUTH ni.. Nak-nak bulan ni offer YOUTH meletup2.. 😊 🛎️ Pembelian mana-mana YOUTH produk dalam 1 resit hingga mencecah 200 uv, akan dapat FREE Youth Radiance C & E tau.. 💋 2 item Youth Mask dengan harga RM 297.50 sahaja tau... Terlajak murah.. Boleh ajak kongsi2 dengan kawan2 atau saudara mara. Tak pon rembat je dua2 tu.. X rugi pon 😊 Tak paham, whatsapp je mami ye 0122817012 www.wasap.my/60122817012 #youthshaklee #cantikdenganyouth

Toner dua fungsi! ⁣ ⁣ 1. As double cleansing. Lepas cuci muka, amik kapas, taruk toner ni dan tonyoh lembut di muka. Tujuannya untuk buang sel kulit mati, buang whitehead dan pudarkan jeragat. Tak perlu lagi sental dengan scrub yang boleh rosakkan kulit. ⁣ ⁣ 2. Untuk kecilkan pori. Yang ni dap dap guna jari je. Ratakan seluruh wajah. ⁣ ⁣ #cantikdenganyouth #kecilkanpori #tipskecilkanpori #doublecleansing

FACE MASK YOUTH 10 MINIT DULU 💞 . . Alahaiii..seronok betul la kenal dengan Produk Shaklee nie..memang betul-betul memenuhi permintaan dan kehendak rakyat Malaysia . Zaman sekarang nie nak CANTIK dan KULIT GLOWING serta HEALTHY SKIN sangat mudah dengan PRODUK SHAKLEE . . Ok jom nak ajar cara pakai ⤵ . . 💞 Sapu GOLD & CLAY FACE MASK YOUTH . 💞 Tunggu selama 10 minit 💞 Bilas dengan air bersih 💞 Kulit bersih dan lebih sihat . . 📲www.cantikdenganyouth.wasap.my atau klik di link bio . . #shaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleekajang #maskshaklee #masker #mask #youth #youthshaklee #maskkorea #claymask #gelmask #cantikdenganyouth

Jom kenal kenal Mask Hitam and Mask Gold nih? Yang hitam tu adalah Purifying Clay Mask. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah ⤵ ✅ Kulit berjerawat / breakout ✅ Kulit berminyak ✅ Pori muka jenis besar Lagi satu yang gold tu adalah Hydrating Gel Mask. Sesuai untuk mereka yang nak kan effect ⤵ ✅ Kulit lebih moist ✅ Kulit lebih glowing ✅ Kulit lebih lembut dan licin Nak pakai dua dua sekaligus pun boleh memang bestt sangat 😍 . . Promo sekarang tau! Boleh pilih salah satu option ini. . . 👉 Clay + Gel 👉 Clay + Clay 👉 Gel + Gel Dapat FREE EXCLUSIVE BAG dan FREE BRUSH lagi 😍 Sesuai sangat untuk sesiapa yg pentingkan kesihatan kulit tapi tak sempat nak belai wajah dekat spa. Do it yourself bila - bila dan dimana saje 😉 Grab while promo last ya. . . 📲www.cantikdenganyouth.wasap.my atau klik di link bio . . #shaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleekajang #maskshaklee #masker #mask #youth #youthshaklee #maskkorea #claymask #gelmask #cantikdenganyouth

UMUR 53 DI BILANG 40 TAHUN..... Peh bestnya korang.. Jarang-jarang mesin nak tipu tau. Lagi pula test di SK11. Ini lah namanya kesihatan luar dalaman di jaga, menghasilkan diri sentiasa cantik menawan 😊 Kak bib mempunyai 5 anak, dan anak-anak pun dah besar-besar. Bila jalan, orang ingat dia kakak wei.. Jelez Ain! 😄 Adakah umur bonda 50 tahun nanti, akan sebaya Qaisara ??? Fuhhhh kita nantikan nanti.. Semua ni hasil consume dan memang tak skip mengambil Shaklee. Alhamdullilah.. Kak bib consume esp, vivix, collagen dan Youth yang tegar dan memang tak pernah sekali skip. So ini lah hasilnya. Berbaloi kan.. Ehhhemmmm. Nak bagi tahu ini..Orang lelaki, makin tua, ia akan semakin muda tau.. Soooo kalau korang yang wanita tak jaga diri. Rugi teramat-amat lah ok.. Mana lah tau nak tau apa-apa pasal Shaklee. Just msg Ain ok ❤ 📲 AIN 012-2287637 #shakleebyainazhari #shakleerawang #shakleebtp #shakleecountryhomes #shakleebatuarang #vivixshaklee #youthshaklee #supplementshaklee #kecantikanluardalam #cantikdenganyouth #cantikdenganshaklee

Baru je berada di pasaran dah jadi HOT ITEM..🔥🔥🔥🔥 BERTALU TALU... Riuh geng² Shaklee kat dalam group duk bercerita pasal TWINPACK MASK YOUTH SKINCARE ni.. Masing² nak kulit muka LEBIH FLAWLESS tanpa bahan MERBAHAYA... Bestnya masing² duk bermask semalam.. Ain pon tak sabar nak try..😂😂 Nak jugakkk..🤣🤣🤣 Korang tak nak ke..❓ HARGA JIMAT DENGAN PEMBELIAN TWINPACK NI.. NAK KE..❓ NAK KE...❓ wassap Ain cepat 📲 Wassap.my/60122287637 #shakleebyainazhari #shakleerawang #shakleecountryhomes #shakleebtp #shakleebatuarang #youthmaskshaklee #youthshaklee #cantikdenganyouth #flawless #cantik

Supplement lengkap untuk dapatkan kulit yang cantik dan bersih 😍 ✅Jerawat ✅Parut degil ✅Kulit kusam ✅Kulit gelap In shaa Allah set cantik shaklee boleh bantu selesaikan satu per satu masalah di atas Yang penting kena konsisten amal hari hari Macam mana setiap hari kita buat keja yang sama di office macam tu jugak kita kena amal supplement ☺️ Berminat nak cuba? Whatsapp Ain ok. 😉 📲AIN 012-2287637 #setcantikshaklee #setkulitcantik #setcantik #shakleebyainazhari #shakleerawang #shakleemalaysia #shakleecountryhomes #shakleebtp #shakleebatuarang #cantikdenganyouth

YOUTH SKINCARE SHAKLEE THE BEST!! . . . . . Kepada sesiapa yang sekarang tengah pening kepala fikir nak elokkan keadaan kulit yang breakout ke, jerawat jeragat semua tu, alergy kat muka, sensitif sangat, sunburn, etc.. Baca info ni sampai habis ok👌 Korang tau tak apa ada dalam Youth Skincare ni sampai boleh baik pulih kulit korang? Semua bahan bahan dalam Youth ni bukan biasa-biasa tau, semuanya yang terbaik dan sangat2 berkualiti, antaranya: 💖 Muscadine Grape ( bahan utama dalam VIVIX ) 💖 Lotus Japonicus 💖 Schisandra Chinensis 💖 Apple Stem Cell 💖 Vital Repair ( multi vitamin & nutrien yang dipaternkan ) Semua bahan ni bergabung dan bagi kulit korang cantik, sihat dan bebas cela! Korang kena yakin dengan Youth sebab produk ni 100% Vegan berasaskan tumbuhan, dan paling penting uji kaji di jalankan ke atas manusia bukan haiwan tau.. so sangat sangat selamat☺ Masa uji kaji tu 100% berjaya, sebab Shaklee amalkan result tanpa kompromi, maksudnya selagi tak 100% orang yang dia test berjaya dapat positive result selagi tu RnD terus berjalan sampai dapat! Shaklee punya teliti sampaikan wanita & lelaki yang diuji berumur 20 hingga 60 tahun dan dari benua yang berbeza termasuk lah orang orang Asia.. Sebab nak make sure semua orang sesuai guna Youth ni👍 Best kan Youth ni! Kalau nak bertukar skincare, sekarang lah masanya, sebab PROMO YOUTH masih lagi available tapi sangat terhad guys. 📲 012-2287637 #youthskincareshaklee #cantikdenganyouthshaklee #shakleebyainazhari #shakleerawang #shakleebtp #shakleecountryhomes #shakleebatuarang #youthshaklee #youthshakleemurah #cantikdenganyouth

Apabila bicara tentang penjagaan kulit, kita seringkali risau adakah sesuatu skincare itu menyumbat liang pori atau tidak kan. Apa tidaknya, kalau liang pori tersumbat ni, kulit tidak dapat 'bernafas' dengan baik. Mudah untuk menimbulkan banyak kesan kemudian hari seperti jerawat, gatal2.. . . Dengan Youth Skincare, anda tak perlu risau lagi sebab Youth Skincare ni terbukti tidak memyumbatkan liang pori. Ini bukan omongan kosong tapi dibuktikan oleh Pakar Dermatologi dan Pakar Oftalmologi. . . Jadi, gunakan la Youth Skincare tanpa was was.. . . Nak kulit yang sihat dan cantik di hari raya nanti, boleh terus hubungi 010-5511909. 😊 . . #youthskincare #beyouthiful #cantikdenganyouth #kulittersumbat #liangporitersumbat #liangpori #liangporimengecil #dermatologist #oftalmologi

Youth Skincare adalah 100% vegan. Berasaskan semulajadi dan tanpa kekejaman. Gunakanlah tanpa was was.. . #youthskincaremalaysia #youthfullskin #cantikdenganyouth

Hari Ibu dah tak lama kan? . Korang dah terfikir apa hadiah yang korang nak bagi tahun ni? . Walaupun sebenarnya hari-hari adalah Hari Ibu, tapi....tak salah kita raikan insan yang paling bermakna dalam hidup kita lebih sikit kali ni. . If korang masih tercari-cari apa hadiah yang sesuai dan bermanfaat untuk ibu, korang kena tengok video ni sampai habis tau!😊 . . . #selamathariibu#vivixpromo#youthpromo #youthskincareshaklee #cantikdenganvivix #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #shakleeputrajaya #shakleepromo

Hari Ibu dah tak lama kan? . Korang dah terfikir apa hadiah yang korang nak bagi tahun ni? . Walaupun sebenarnya hari-hari adalah Hari Ibu, tapi....tak salah kita raikan insan yang paling bermakna dalam hidup kita lebih sikit kali ni. . If korang masih tercari-cari apa hadiah yang sesuai dan bermanfaat untuk ibu, korang kena tengok video ni sampai habis tau!😊 . . . #selamathariibu#vivixpromo#youthpromo #youthskincareshaklee #cantikdenganvivix #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #shakleeputrajaya #shakleepromo

Hari Ibu dah tak lama kan? . Korang dah terfikir apa hadiah yang korang nak bagi tahun ni? . Walaupun sebenarnya hari-hari adalah Hari Ibu, tapi....tak salah kita raikan insan yang paling bermakna dalam hidup kita lebih sikit kali ni. . If korang masih tercari-cari apa hadiah yang sesuai dan bermanfaat untuk ibu, korang kena tengok video ni sampai habis tau!😊 . . . #selamathariibu#vivixpromo#youthpromo #youthskincareshaklee #cantikdenganvivix #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #shakleeputrajaya #shakleepromo

YOUTH skincare terbukti merawat, memperelok, dan menjaga kulit tanpa mengira jenis kulit. . Tiada kimia berbahaya, dan tiada paraben! . 📲0111.4635359 #youthshaklee #shakleemalaysia #kulitcantik #parutjerawat #parutjeragat #kulitkusam #pigmentasi #hilang #denganyouth #cantikdenganyouth #skincareorganik #terbaikdimalaysia

YOUTH skincare terbukti merawat, memperelok, dan menjaga kulit tanpa mengira jenis kulit. . Tiada kimia berbahaya, dan tiada paraben! . 📲0111.4635359 #youthshaklee #shakleemalaysia #kulitcantik #parutjerawat #parutjeragat #kulitkusam #pigmentasi #hilang #denganyouth #cantikdenganyouth #skincareorganik #terbaikdimalaysia

YOUTH skincare terbukti merawat, memperelok, dan menjaga kulit tanpa mengira jenis kulit. . Tiada kimia berbahaya, dan tiada paraben! . 📲0111.4635359 #youthshaklee #shakleemalaysia #kulitcantik #parutjerawat #parutjeragat #kulitkusam #pigmentasi #hilang #denganyouth #cantikdenganyouth #skincareorganik #terbaikdimalaysia

✅ Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya ✅ Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat ✅ 100% dibuat dari bahan botani (vegan) ✅ 8 tahun penyelidikan oleh saintis ✅ 8 patents & patents pending ✅ Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif ✅ Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth ✅ Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda ✅ 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar . . ❤️FREE MEMBERSHIP . Hasil Testimoni selepas pemakaian tak sampai 30 hari sangat AMAZING!! 💯 % di jamin berkesan! 😍😍😍 “YOUTH LOOK YOUNGER LONGER” Untuk order link http://www.wasap.my/60134027848 #cantikdenganyouth #youthmurah #youthviralberkesandalammasa7hari

Anda Ada Masalah Kulit Yang Sangat Teruk? Product Skincare Youth Membantu anda dalam mengatasi masalah : Kulit Jerawat Bernanah Kulit Jeragat Kulit Berlubang Akibat Jerawat Bernanah Kulit Muka Berminyak Kulit Gelap Dan Kusam Berkesan Dalam Masa 7 Hari😘 #kulitjerawatbatu #kulitjeragat #cantikdihariraya #cantikdenganyouth #youthmurah #belisetyouthfreepostage Klik link untuk order dan Pertanyaan 📱ekin_vitaminshops http://www.wasap.my/6013-4027848

Pilih satu.... atau pilih set sekaligus. Better ambil set sebab lebih kesannya. Set skincare Youth dari bahan beyond organic ada free. ☑️ Free postage ☑️ Free member ☑️ Free gift ☑️ Free bonus Nak dapatkan skincare Youth? Efa - 017 359 3108 #skincareyouth #cantikdenganyouth #sihatdenganvitamin

Hasil penggunaan Starter Set Youth! Bestnya bila kulit lebih cantik dan halus mulus. . Tak perlu korbankan kesihatan kulit dengan skincare yang merbahaya. Youth Skincare dijamin selamat dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia yang biasa terdapat dalam pasaran. . Walaupun sangat natural, tapi effectnya macam ada bahan chemical. . Anda pasti suka dengan kesannya. . Masih belum terlambat tau untuk anda cuba skincare YOUTH Shaklee nie. Boleh la amalkan Youth Skincare dan tampil lebih yakin setiap hari 😍❤. 🌺YOUTH STARTER WELCOME SET🌺 Cleanser (Luminous Gel Oil Cleanser) ✅Untuk polish, purify dan protect our skin. Soap Free dan pH balance. . Toner (Perfecting Toner) ✅Untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing. . Moisturizer (Age Defense Moisturizer SPF 50) ✅Untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone. . Night Cream (Advance Renewal Night Cream) ✅Untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan bagi effect cerah bercahaya. . Kaq As Pengedar Sah Shaklee 📲 http://www.wasap.my/60197187112/JomShakleeYouth #cantikdenganyouth #youthshaklee #youthbyasnita #shakleebyasnita #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleepasirgudang #shakleetamanscientex #shakleelovers #lookyoungerlonger #youthskincare

Nak tahu tak? Pencuci muka YOUTH ni ada fungsi skrub halus sekali tau. ni nak bagi TIPS sikit. biasa kan kita skrub muka dengan tujuan nak buang sel-sel mati semua tu. tapi apa benda yang patut kita buat selepas skrub? ni benda wajib buat selepas skrub muka. 1. mesti apply moisturizer. jangan biar kosong je macam tu, kang kering kulit kita. 2. jangan lupa pakai krim spf. nak lindung kulit dari matahari. 3. jangan pakai lagi skrub lain selepas itu. kadang tu dia rasa tak cukup satu skrub, lepas skrub nak tambah pulak dengan skrub yang lain. jangannnnn! itu je tips ringkas. dengan youth kita dah jimat banyak step. sebab pencuci ada fungsi skrub. pelembab muka dah ada sekali dengan spf. Jadi, pilih lah yang terbaik untuk wajah anda. siapa blom try Youth , mulakan dgn pencuci muka. terbaikk untuk wajah! ........................................................... www.wasap.my/60122817012 www.wasap.my/60122817012 ........................................................... #shakleeipoh #pengedarsahshaklee #rawattekanandarahtinggi #rawatkolestrol #gayahidupsihat #tenaga #youthshaklee #peppermint #setkurus #setberpantang #tambahsusuibu #cantikdenganyouth

Its All About Youth Skincare 😃❤ . 10 bulan penuh kesabaran. . Konsisten guna tanpa skip. . Dan...ini lah hasil yang di nanti 😍 . Youth skincare bukan sekadar omongan kosong. . Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth😘 . . Korang nak tengok je ke? . Jom!!! Raya nak dekat dah ni..meh, klik link kat bio tau. #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Apa kandungan bahan semulajadi dalam Youth? . 🍃Schisandra Chinensis Fruit Extract - berfungsi untuk menyuburkan kulit dan juga untuk kesihatan kulit secara menyeluruh. Menyokong struktur kulit supaya kelihatan lebih muda. . 🍃Vital Repair* (Vitamin A,B,C,E, Beta Glucan, Grape Seed Extract, Superoxide Dismulase - melindungi kulit dan meneutralkan radikal bebas pada kulit. . 🍃Muscadine Grape Polyphenols - berfungsi untuk perlindungan kulit dengan melindungi kolagen dan elastin. . 🍃Lotus Japonicus Extract - Menegangkan kulit supaya tiada kedutan di wajah. Berfungsi menghasilkan kolagen dan elastin pada kulit. . 🍃Apple Cell Extract dan Gentle Vitamin A - Berfungsi menjadikan kulit lebih berseri dan lembut dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit. . Bila tahu apa kandungan dalam Youth ni memang tak sabar rasa nak guna Youth. 😍Percayalah, Youth adalah product yang hebat setanding dengan kualiti. . Mana tidaknya, Youth adalah produk yang dibuktikan secara klinikal dan memberikan keputusan klinikal tanpa kompromi. . Jom dapatkan Youth ni dari Ida. Klik je link kat bio tu tau 😊 #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembut #shakleeputrajaya #shakleeendau #wng #ryg #bisneswithwng

Hasil penggunaan Starter Set Youth ! Bestnya bila kulit lebih cantik dan halus mulus.⠀ .⠀ Tak perlu korbankan kesihatan kulit dengan skincare yang merbahaya. Youth Skincare dijamin selamat dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia yang biasa terdapat dalam pasaran.⠀ .⠀ Walaupun sangat natural, tapi effectnya macam ada bahan chemical.⠀ .⠀ Anda pasti suka dengan kesannya.⠀ .⠀ Masih belum terlambat tau untuk anda cuba skincare YOUTH Shaklee nie. Boleh la amalkan Youth Skincare dan tampil lebih yakin setiap hari 😍❤.⠀ .⠀ Maria⠀ 📲 019-259 2731⠀ Pengedar Sah Shaklee⠀ .⠀ #cantikdenganyouth⠀ #youthshaklee ⠀ #youthbymariafirdaus ⠀ #shakleebymariafirdaus ⠀ #shakleemalaysia ⠀ #shakleeparitbuntar ⠀ #shakleenibongtebal ⠀ #shakleebaganserai ⠀ #shakleereadystock ⠀ #shakleelovers

Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth😊 . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . ✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya ✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi ✅ Tidak menyebabkan allergic reaction ✅ Tidak menyumbatkan liang pori ✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free ✅ Tidak memedihkan mata ✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! ✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten . Tak rugi pilih Youth Skincare ni tau! . Korang yang nak dapat kulit camni jugak, boleh klik link kat bio tu tau 😀 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Dah nk dekat raya kan? . Kulit raya dah ada ke? . Atau masih mencari - cari skincare yang terbaik untuk diri sendiri? . Dah cuba macam - macam product tapi takde perubahan pun, malah makin teruk pulak kulit jadinya. . If korang ada semua pertanyaan kat atas tu, atau pun ada semuanya sekali, sila tengok video ni hingga ke akhirnya ok 😀 . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

TRAVEL BUDDY ❤ . Nak travel,3 benda ni wajib bawak ! Tertinggal satu dah jadi huru hara hidup. . Tertinggal semua memang nangis kat bucu katil.😅 . 🌸 Cleanser Youth . Pencuci muka yang membersihkan wajah sebersih -bersihnya tanpa mengeringkan kulit. . 🌸 Toner Youth . Membersihkan kulit dari sel - sel kusam, mengecilkan liang pori dan bagi nutrisi kat kulit. . 🌸 Moisturiser Youth SPF 50 . Pelembap yang bagi kelembapan pada kulit dan juga melindungi kulit dari sinaran matahari dan pencemaran alam sekitar. . Kesemua ni ada vitamin dan botani bernutrient tau! . Sebab tu bila konsisten guna, kulit jadi makin cantik! . Sesuai je untuk semua jenis kulit tau! 😁 . . Korang kalau berminat nak try skincare best ni, klik je link kat bio tu ok😘 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa yang ada dalam Youth Skincare ni : . 💐1. Luminous Gel Oil Cleanser Bahan utama dalam Luminous Gel Oil Cleanser ialah Vital Repair, Muscadine Grape Extract dan Esktrak Alga Hijau yang menghaluskan kulit. 💐2. Perfecting Skin Toner Bahan utama ialah Vital Repair, Muscadine Grape Extract dan Esktrak Alga Hijau yang meremajakan kulit. 💐3. Youth Activating Serum Bahan utama ialah Apple Cell, Lotus Japonicus dan Vitamin A Berkapsul 💐4. Age Defense Moisturizer - SPF 50 Bahan utama ialah SPF-50, Vital Repair+ Complex dan Muscadine GRape Extract 💐5. Advanced Renewal Night Cream - Light Esktrak Alga Marin, Muscadin Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang lain mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa sedang tidur. Bahan-bahan utama ialah Vital Repair Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Japonicus. 💐6. Radiance C + E Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tesktur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Bahan-bahan utama Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi. . . #youthshaklee #youtheffect #youthskincareshaklee #cantikdenganyouth #kulitlembut #kulitcantik #wng #ryg #bisneswithwng

Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth😊 . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . ✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya ✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi ✅ Tidak menyebabkan allergic reaction ✅ Tidak menyumbatkan liang pori ✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free ✅ Tidak memedihkan mata ✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! ✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten . . Best kan? The best ever skincare yang Ida pernah guna 😊 . Boleh klik link kat bio untuk order tau 😀 . . #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthpromo #cantikdenganyouth#kulitlembut #kulitanjal #kulitlembap #kulitbersih #vitaminkulit #vitamincantik #bisneswithwng #wng #ryg

Jatuh cinta dengan Youth ni sebab ni la.. . Konsisten Fullset Youth 3 bulan je. Dan efek dia memang tak mengecewakan tau ! . Korang yang berminat, boleh contact Ida. Free consultation untuk my beloved customer ❤ . #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Bila lelaki pun guna Youth dan dapat kesan best camni, menangis bucu katil la kita yng perempuan ni kalau tak try Youth tau 😊 . Jom,klik link kat bio tu untuk order Youth tau 😀 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

BEKAS PARUT BERLUBANG HILANG DENGAN YOUTH . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . Dapatkan YOUTH SKINCARE ni sekarang jugak tau😘 . ILA 011-37635512 #youthshaklee #youthviral #youthskincare #cantikdenganyouth

MY SECOND BOTTLE OF TONER YOUTH ❤ . Lepas cuci muka jangan skip toner. Toner bukan dicipta saja saja tau. Kalau tak guna toner, skincare korang tak lengkap. 🌸Toner Youth ni membuang sel kulit mati di permukaan kulit anda✔️ 🌸 Membersihkan sehingga liang pori anda dari tersumbat✔️ 🌸 Menyediakan kulit bersedia untuk serap krim yang seterusnya✔️ 🌸 Melembapkan kulit✔️ 🌸 Membekalkan vitamin, antioxidant dan juga mengaktifkan pembinaan kolagen dalam kulit anda✔️ Takde toner secomplex ni tau. So don’t skip this toner. Superb effect!! I love it so much. . . IDA 011-33206242 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit ❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1 . 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda. . Bahan-bahan Utama Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan. . Jom try Cleanser Youth yang best ni 😘 . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Make sure follow steps ni tau! . Boleh apply untuk semua jenis kulit. . Tapi..opkos paling best bila guna Youth Skincare from Shaklee. . Tanpa ragu..Hasil pun best sangat tau!😍 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Fall in love sangat dengan Cleanser Youth ni tau! . Sebab apa? . Sebab kulit tak rasa kering. Tak rasa perit. Tak rasa pedih lepas cuci muka. . Kulit jadi makin lembut tau! . Bayangkan kulit lembut walaupun first time pakai. Kalau dah setiap hari, setiap bulan dan bertahun-tahun?😘 . Nak order Cleanser Youth ni klik je link kat bio tau 😊 . . #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Assalammualaikum semua!! . Hari ni travel ke Kuala Terengganu untuk team building . Bersedia untuk menadah muka kena sunburn sebab team building tepi pantai okeh. . Tapi...xyah risau sebab dh bawak perisai Youth skincare ni sesiap!😍 . . Jom order Youth ngan Ida😘 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Invest in your skin with good skincare! . Pastikan skincare yang anda pilih adalah selamat dan berkesan untuk jangka masa yang panjang. . Kenapa perlu pilih Youth Skincare? . Youth Skincare , Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth😊 . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . ✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya ✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi ✅ Tidak menyebabkan allergic reaction ✅ Tidak menyumbatkan liang pori ✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free ✅ Tidak memedihkan mata ✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! ✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten . . Klik link kat bio tu tau if nak tahu lebih lagi tentang Youth Skincare ni.😊 . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Kenapa perlu pilih Youth Cleanser ni ❤ . Sungguh tak pernah rasa menyesal guna Cleanser Youth ni.. . Kulit lembut dan lembap sentiasa 😘 . Boleh klik link kat bio tau untuk order 😊 . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Semua orang nak nampak muda kan? . So....please make sure jangan skip penggunaan night cream tau! . Ida pilih guna YOUTH Advanced Renewal Night Cream . ❤ Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur . ❤ Membantu pengeluaran kolagen . ❤ Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya. . ❤ Melembut dan melembapkan kulit wajah . . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

A must have item dalam rutin skincare before sleep ❤ . YOUTH Advanced Renewal Night Cream ❤ Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur ❤ Membantu pengeluaran kolagen ❤ Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya. ❤ Melembut dan melembapkan kulit wajah Jom guna Youth!!! #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Before sleep, make sure sapu Night Cream Youth ni sesiap. Biar sel-sel muka berkerja dengan lebih baik lagi masa kita tidur. Boleh la fefeeling ala - ala selembut kulit baby bangun esok pagi 😘 . . Nak kulit selembut kulit baby, boleh klik link kat bio tu tau 😊 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Never enough with this Youth Starter Set ❤ . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . Yang penting walaupun hanya dengan starter set, tapi bagi goid result kat kulit. . Memang tak menyesal guna Youth ni tau 😘 . . Nak order, klik link kat bio tu ea 😁 . . #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng #kulitcantik

FaBeauty
(@_fa.beauty)

2019-02-24 22:27:10

🌸 YOUTH ACTIVATING SERUM 🌸 . YOUTH ACTIVATING SERUM ni adalah salah satu produk dalam RANGKAIAN YOUTH SKINCARE dimana serum ni berperanan menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri..sangat best😍😍😍 . . YOUTH SKINCARE ni boleh tahan lama tau..kalau serum ni boleh tahan sehingga 3-4bulan..jadi sangat worth it 💸💸 . Kalau korang berminat nak cuba YOUTH yang best ni.korang boleh whatsapp Fa okey..ha lagi satu PROMO FEB nak habis dah ni!!! Tinggal lagi 4 hari je..cepat korang sebab PROMO ni sangat sangat berbaloi !!!! . Xoxo 🌹 Farhan amin 0148493477 Be your own kind of beautiful❤❤ . #shakleepahang #shakleebera #shakleemurah #youthskincareshaklee #youthskincare #youthcleanser #youthtoner #youthserum #youthmosturizer #cantikdenganshaklee #cantikdenganyouth

FaBeauty
(@_fa.beauty)

2019-02-24 22:26:58

FaBeauty: 🌸 PERFECTING SKIN TONER 🌸 . PERFECTING SKIN TONER ni adalah salah satu produk dalam RANGKAIAN YOUTH SKINCARE dimana toner ni berperanan menanggalkan sel kulit mati,ad effect double cleansing,melembabkan kulit dan membekalkan nitrisi pada kulit.Boleh tanggalkan blackhead dan whitehead juga...sangat best😍😍😍 . . YOUTH SKINCARE ni boleh tahan lama tau..kalau toner ni boleh tahan sehingga 7-8 bulan..jadi sangat worth it 💸💸 . Kalau korang berminat nak cuba YOUTH yang best ni.korang boleh whatsapp Fa okey..ha lagi satu PROMO FEB nak habis dah ni!!! Tinggal lagi 4 hari je..cepat korang sebab PROMO ni sangat sangat berbaloi !!!! . Xoxo 🌹 Farhan amin 0148493477 Be your own kind of beautiful❤❤ . #shakleepahang #shakleebera #shakleemurah #youthskincareshaklee #youthskincare #youthcleanser #youthtoner #youthserum #youthmosturizer #cantikdenganshaklee #cantikdenganyouth

Dulu kan,memang tak suka sangat guna moisturiser sebab leceh. Rasa melekit - lekit. . Tapi since guna Youth Moisturiser SPF 50, terus rasa tak nak skip pakai moisturiser. . Bukan hnya sekadar moisturiser biasa tapi Youth Moisturiser ni pun boleh jadi sunblock dan sunscreen dalam masa yang sama. . Jadi, dah ada penjimatan kat situ. . Tak nak ada jeragat..Tak nak dapat cancer kulit, sila jangan abaikan pemakaian moisturiser, sunblock dan sunscreen ok 😀 . Nak try Youth Moisturiser boleh klik link kat bio tau 😊 . .#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

🔖Bekas parut jerawat yang dah lama 🔖Kedutan 🔖Pigmentasi 🔖Jeragat 🔖Kulit breakout disebabkan salah pilih skincare 🔖Kulit berminyak 🔖Masalah jerawat 🔖Bintik putih dan hitam yang banyak 🔖Liang pori besar Semua masalah di atas, in sha Allah Youth is one of the best skincare yang anda patut cuba: ❓❓Q & A❓❓ . 📝 Adakah YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit? YOUTH ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif , kulit kering , kulit berminyak dan kombinasi. Kebanyakan skincare direka mengikut jenis kulit samada kulit normal , berminyak, kering, kombinasi atau berjerawat. YOUTH Shaklee telah diformulasi secara semulajadi sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . Ianya : - telah diuji oleh Dermatologi (Pakar kulit) - Hypoelergenik (tidak menyebabkan alahan pada kulit) - Non-comodogenic (tidak menyumbatkan liang pori ) - telah diuji oleh Oftamologi (Pakar Mata) Sebab itu, Youth ni sesuai digunakan untuk semua jenis kulit , dan sesuai untuk semua peringkat umur tak kira yang muda atau berusia. . . . 📝 Adakah YOUTH selamat pada kulit? . Ya 😄 . Keistimewaan YOUTH Shaklee berbanding produk skincare lain ; . . 📌Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan dan mempunyai 8 paten diroses . 📌Terbukti melalui kajian klinikal dan berasaskan bahan semulajadi, bebas daripada 1500 jenis bahan kimia merbahaya . 📌Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit . 📌Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda . 📌Produk 100% Vegan berasaskan tumbuhan - tidak mengandungi bahan yang berasaskan haiwan . 📌Bebas kekejaman. Iaitu tidak menggunakan haiwan sebagai bahan ujian . 📌Bebas gluten ==================================================== Jom dapatkan sekarang daripada Ija , Ija pakai dan akan guide cara penggunaan yang berkesan untuk hasil yang terbaik. http://www.wasap.my/60148281356 http://www.wasap.my/60148281356 http://www.wasap.my/60148281356 #pengedaryouthshakleenilai #skincareorgnic #safeprovenresult #cantikdenganyouth

Hasil penggunaan Basic Set Youth ! Bestnya bila kulit lebih cantik dan halus mulus.⠀ .⠀ Tak perlu korbankan kesihatan kulit dengan skincare yang merbahaya. Youth Skincare dijamin selamat dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia yang biasa terdapat dalam pasaran.⠀ .⠀ Walaupun sangat natural, tapi effectnya macam ada bahan chemical.⠀ .⠀ Anda pasti suka dengan kesannya.⠀ .⠀ Masih belum terlambat tau untuk anda cuba skincare YOUTH Shaklee nie. Boleh la amalkan Youth Skincare dan tampil lebih yakin setiap hari 😍❤.⠀ .⠀ Maria⠀ 📲 019-259 2731⠀ Pengedar Sah Shaklee⠀ .⠀ #cantikdenganyouth⠀ #youthshaklee ⠀ #youthbymariafirdaus ⠀ #shakleebymariafirdaus ⠀ #shakleemalaysia ⠀ #shakleeparitbuntar ⠀ #shakleenibongtebal ⠀ #shakleebaganserai ⠀ #shakleereadystock ⠀ #shakleelovers