#cantiknya

34,561 posts tagged with #cantiknya

Photos and Videos about #cantiknya

Bismillahhirrahmanirrahim Neira dress Bahan wolfis premium grade A Harga : 120rb 😘😘 Bahannya lembut, dingin, dan ga nerawang 😘 Fit to Xl Ld :100-102 cm Panjang 135cm Belakang berkaret Busui friendly 😘 Cakep bgt jatuh kece pokonya buruan order😘😘 Varian warna Navy- dusty pink 😘 Ask / order Wa : 082230334464 (fast respon) Thankyou 😍 #hijabmurah #hijabchic #segiempat #pasminamurah #hijabsyari #berhijrah #cantiknya #acehmameh #hijabers #anaklangsa #anakgaul #cantikberhijab #langsahijab

Assalamualaikum! Hello guys, so kita dah ada pemenang untuk contest ni, CONGRATS TO @myatqa !!! Ure choosed as a winner! 😉🎉✨ so seperti yang dijanjikan. Dm us your address then, we'll be post your specaial present from us! ✨ have a nice day. | | Thanks for those yang join contest ni. Kami cuba cuba je dulu. Next time if ada lagi. Korang boleh cuba tau! Jangan segan segan, okay? Have a nice day 😉 ✨✨ . . . . . . . . . . . #happynewyear #handbouqet #happy #nice #beutiful #supprise #awesome #loves #party #birthday #affordable #relationship #sweet #berpatutan #event #flowers #simple #design #selangor #photobooth #candy #wedding #cantiknya #present #hadiah #sayajual #dulanghantaransempoi

Bismillahhirrahmanirrahim Neira dress Bahan wolfis premium grade A Harga : 120rb 😘😘 Bahannya lembut, dingin, dan ga nerawang 😘 Fit to Xl Ld :100-102 cm Panjang 135cm Belakang berkaret Busui friendly 😘 Cakep bgt jatuh kece pokonya buruan order😘😘 Varian warna Navy- dusty pink 😘 Ask / order Wa : 082230334464 (fast respon) Thankyou 😍 #hijabmurah #hijabchic #segiempat #pasminamurah #hijabsyari #berhijrah #cantiknya #acehmameh #hijabers #anaklangsa #anakgaul #cantikberhijab #langsahijab

Bismillahhirrahmanirrahim Neira dress Bahan wolfis premium grade A Harga : 120rb 😘😘 Bahannya lembut, dingin, dan ga nerawang 😘 Fit to Xl Ld :100-102 cm Panjang 135cm Belakang berkaret Busui friendly 😘 Cakep bgt jatuh kece pokonya buruan order😘😘 Varian warna Navy- dusty pink 😘 Ask / order Wa : 082230334464 (fast respon) Thankyou 😍 #hijabmurah #hijabchic #segiempat #pasminamurah #hijabsyari #berhijrah #cantiknya #acehmameh #hijabers #anaklangsa #anakgaul #cantikberhijab #langsahijab

Alona Khimar (Free Bross) Bahan: wolfis premium Detail pet antem, belah tengah, uk PD 70 cm, PB 115 cm, Harga : IDR 63.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

Alona Khimar (Free Bross) Bahan: wolfis premium Detail pet antem, belah tengah, uk PD 70 cm, PB 115 cm, Harga : IDR 63.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

❗️NEW ARRIVAL BETTER THINGS ARE COMING PLAIN NOTEPAD A6 💰 IDR 12,500 /pc ================================= •Buku kecil berisi kertas memo polos dengan gambar ilustrasi awan, burung, bulan dan planet. •Tersedia 4 pilihan : ✅ Bird ✅ Cloud ✅ Moon ✅ Planet •Ukuran : 10.3 x 14 cm (A6) •Isi : 120 halaman (60 lembar) •Kertas putih polos. •Dijilid dengan lem, dibuka ke atas. •Berat : 83 gram ---------------------------------------------- KATEGORI PRODUK #memomirrecca #notepadmirrecca ---------------------------------------------- ⚠️ Postingan paling kanan bisa di-slide. ---------------------------------------------- FORMAT ORDER Nama : HP : Alamat Lengkap : Pesanan : ---------------------------------------------- CONTACT ADMIN LINE : @Mirrecca (pakai @) atau klik link di bio ---------------------------------------------- TESTIMONI CUSTOMER @mirrecca.customer ---------------------------------------------- #mirrecca #cantiknya #cantik #cantikputih #cantikalami #cantikcantik #baranglucu #barangbaru #barangbagus #kerenesia #jualansis #jualanbuku #jualbuku #memopad #catatan #catatankecil #catatandokter #catatanmuslimah #bukucatatanmurah #bukucatatan #bukucatatanlucu #alattulis #stationery #jualalattuliskantor #jualalattulislucu #jualalattulis #jualstationery #stationerylove

. SABUN SAKA😱😱😱😱 Bila sekali si isteri pakai, tiap2 malam suami terbayang.. Nak cuba boleh wasap www.wasap.my/60193213693 Kelebihan sabun mewangi suzyhoney . Sabun Mewangi RM25 (45g) . Ramuan :: 🍀Sireh extract 🍀Manjakani 🍀Serapat 🍀Mint 🍀Pandan 🍀Rose 🍀Lemon 🍀Vit E 🍀Evening primrose oil 🍀Litsea cubeba . Kebaikan:- 🌸Membersih, menyegarkan, mengetatkan dan melancarkan peredaran darah di bahagian keintiman wanita. #suzyhoneyherbs #mewangi #sabunsaka #sabunmissv #perawatanwanita #missvberbau #missvrapat #missvharum #ketat #cantik #keputihan #kegatalan #missvgatal #jamu #cantiklangsing #cantiknya

SELAMAT PAGI🍷 . EMANG CUMAN DENGAN *Slimaker* YANG BISA MENGATASI RASA TAKUT KAMU !! 😎 ❌ TAKUT NGEMIL ❌ TAKUT GAGAL DIET ❌ TAKUT GENDUT ❌ TAKUT DIET NYIKSA DIRI . STOP PHP DIRI SENDIRI !! MAO DIET YANG PASTI PASTI AJA !! 😎 ✅ PASTI TURUN ✅ PASTI ENAK ✅ PASTI TANPA EFEK SAMPING ✅ PASTI GAK NYIKSA DIRI . #cantik #cantikluardalam #sehatalami #sehatherbal #sehat #cantikherbal #cantiknatural #cantikdarihati #cantiks #slimaker #infinesse #testimoni #cantika #cantiknya #cantikindo #cantikmalaysia #cantikscincare #langsing #slime #langsingalami #langsingsehat #langsingmurah #langsingidaman #langsingsekejap #langsinginstan #langsingherbal

Di Follow yuk si cantik baby @adeliamicheline Biar banyak teman👭👬 dan makin ngeHits 💖 . . @Regranned from @adeliamicheline - . ----------------------------------------- ENDORSE, PAID PROMOTE💖 DM 💖 Mau foto atau videomu di REPOST? Caranya gampang banget😊 Follow @selebgram_anak dan Spamlike dulu ya ❤❤❤ jangan lupa tag foto terbaikmu yang ingin di repost ke @selebgram_anak ------------------------------------------- #bayilucu #babyindonesia #babygemesin #bayicantik #bayi #anakbunda #anakhits #kekinian #bayicewek #bayiganteng #anaksholeh #jagoanayah #anakmommy #balita #kesayangan #bayiindonesia #3bulan #2bulan #6bulan #bayiimut #selebgram_anak #anakmama #bkids_2018 #anakid #cantiknya #bayi #babygirl #keponakan #babydaddy #barulahir

TENGAH PROMOSI UOLSSS📣📣📣📣 RM85 RM85 Rm85 ****free pos*** Beli dua sy bg rm80 sebotol.. Cepat grab, habis xtahu taw.. Ada hologram taw,, original.. Murahh dah niee.. Untong Rugi belakang Kira, jnji Nak Kasi licinn rak.. Habis promosi harga naik balik uolss...😱😱 Dahh drop harga habis dah ni uolsss... 🤗🤗 TURUN 25KG 20KG 15KG 10KG😱😱😱😱 Senangnya turun dengan LEMONEX ni.. 🤗🤗 Semua baju seluar longgar dah ni,,👗👗👗 Hari hari ada senyum sebab berat dah turun.. 😊😊😊 JOM TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN LEMONEX LEMONE LEMONEX LEMONEX🤗🤗 Harga PROMOSI RM85 SS add rm8..😜😜 📲📲📲Whatsapp je sis 01139782736📲📲📲 #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusdalam2minggu #cantiknya #dropshipneed #133 #lemonex

Aurel Instan Bahan: brokat import Detail 2 layer, uk PD 20 x 90 cm Harga : IDR 50.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab #hijabsegiempat

Aurel Instan Bahan: brokat import Detail 2 layer, uk PD 20 x 90 cm Harga : IDR 50.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab #hijabsegiempat

Zahwa Pasmina Instan Bahan: bubble crepe Detail 1 loops, uk 80 x 180 cm Harga : IDR 50.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

Zahwa Pasmina Instan Bahan: bubble crepe Detail 1 loops, uk 80 x 180 cm Harga : IDR 50.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

nurMaryk
(@nurmaryk)

12 Hours Ago

Assalam n selamat pg uollss..😘.. . 💖TIMEWISE NIGHT SOLUTION MARY KAY®🌙.💖💖. . Produk ni boleh tahan penggunaan hinggga 5 - 6 bulan ke atas.😱😱. . 💗Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam. . 💗mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat , anjal dan muda. . 💗Ingin kelihatan muda dari usia sebenar .. dptkan set penjagaan timewise di mana ia mengandungi formula anti penuaan yang efektif dan berkesan. . Make sure uolss pilih Serum yang sesuai dengan umur dan skin uolss. . 💖NIGHT TREATMENT WITH RETINOL💖. . • Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri. . • Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit. . • Memulihkan tona kulit yang sekata. . • Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin. . • Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam. . Jom pm kak N utk lebih info. Whatsapp. 0️⃣1️⃣9️⃣8️⃣6️⃣7️⃣8️⃣0️⃣1️⃣1️⃣. . 🆓sample. 🆓consultation. 🆓postage. . #cuci #jerawat #lipstick #cantik #cantiknya #nakcantikcarisaya #produkkecantikan #produkmarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaykualalumpur #beauty #beautyproducts #ilovemarykay #iloveyou

Ketika itu masi sendiri @putri_alfiaah @nadine_cutey @dea_santika1118 @sewa_kamar100ribu #followforfollow #sexy #sexybob #cantiknya #toketgede #igosexy #igo #cewekcantik #modelindonesia #cewe #toge #cewekigo #indonesia #kekinian #viral #selebgram #videolucu #sexy

(@nadiahmasudi)

21 Hours Ago

Why org lain candid, jd mcm #neelofa #fazura tp bila i candid, hah amek ko.. terbeliak mata i 😐😐😐 #xdesaiz #surveypattern #cantiknya #takdekeorangnakbelikan #syahdunya

Mukhbita Khimar (Free Bross) Bahan: wolfis premium Detail pet antem, belah tengah, uk PD 70 cm, PB 115 cm, Harga : IDR 60.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

Mukhbita Khimar (Free Bross) Bahan: wolfis premium Detail pet antem, belah tengah, uk PD 70 cm, PB 115 cm, Harga : IDR 60.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

Alaina Khimar Cardi Bahan: bubble crepe Detail uk PD 70 cm, PB 150 cm Harga : IDR 112.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

Alaina Khimar Cardi Bahan: bubble crepe Detail uk PD 70 cm, PB 150 cm Harga : IDR 112.000 Order dan tanya-tanya hubungi kontak di bio sista Line: solekhahanna Wa: 087837896802 Dm instagram Happy shopping sista #hijab #hijabsyari #hijabmasakini #hijabtrend #trendhijab #hijabinstan #jilbab #jilbabinstan #khimar #swarosky #mutiara #khimarmuslimah #jilbabmuslimah #jilbabpesantren #trenjilbab #jilbabelegant #jilbabpesta #jilbabmewah #pastan #pasminainstan #cantiknya #cantiknyaberhijab

Keindahan bumi Allah... #cantiknya

Sampai kapanpun kalo ditanya.. Who am I? I am a dancer.. Yesterday, today and tomorrow . . . . . . #whoami #siapaaku #jatidiri #katahati #aku #seorang #penari #dancer #tradisional #melayu #jambi #sekapursirih #lopelope #look #like4like #sukak #cantiknya #nice #m

putri
(@putri_alfiaah)

23 Hours Ago

Sederhana dan tetap bersyukur @putri_alfiaah @nadine_cutey @dea_santika1118 @sewa_kamar100ribu #followforfollow #sexy #sexybob #cantiknya #toketgede #igosexy #igo #cewekcantik #modelindonesia #cewe #toge #cewekigo #indonesia #kekinian #viral #selebgram #videolucu #sexy

KELEBIHAN QM KAPSUL MUTIARA HARGA RM45.00 👸🏻 mencantikkan kulit. 👸🏻 mampu membuat dalaman kita kembali seperti anak dara.Aset setiap wanita adalah penting jadi ini lah peluang agar wanita menjadi cantik luar dan dalaman 🙋Mampu memutihkan seluruh tubuh 🙋Mengetatkan keintiman wanita dan mampu memperlambat monopous 🙋Menghilangkan jerawat jeragat dan garis halus 🙋Boleh merawat deman,sakit tekak,dan memperbaiki penglihatan 🙋Dan banyak lagi kelebihan2 yang ada pada QM . 🔴🔴Siapa yang BOLEH makan kapsul QM?? ✅ wanita dan lelaki Bayi dan juga kanak2 berminat pm 011-33446136 #kosmetikmurah #cantiknya #produkkecantikanmurah