#chanbaekforever

59,458 posts tagged with #chanbaekforever

Photos and Videos about #chanbaekforever

Yangleduo is so tasty, can’t help drinking all 6 bottles one-time…#drinking #chineseonlinetrend #meme #amusingpicturesinchina #funnypictures

Chinese style photograph12 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

China top actress 2018 Liying Zhao #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

CHANBAEK
(@forever__614)

8 Minutes Ago

Gimana pak @real__pcy . . . ©® : owner #chanyeol #baekhyun #chanbaek #chanbaekmeme #chanbaekforever #chanbaekcouple

Chinese Steamed Multiple Preserved Hams #chineseculture #steamed hams #chinese food

Senior mah dirumah bareng istri, juniornya udah jomblo, keluar cuma macet2in jalanan..(҂w ⌣̀_⌣́) . . #chanbaekmeme #chanyeol #chanbaekforever #baekhyun #614withchanbaek #yaoi #bl #chanbaekisreal #chanbaek #chanbaekcouple #exo #chanbaekff

💗 BAEKHYUN IS THE ONE WHO CHOOSE THE STYLE THAT SUITS CHANEYOL.🤨🤔 ( ahhh...baek your a good partner 😘 By chossing suit baek always make sure that his boyfriend is looking good )🤗😅😘 @baekhyunee_exo @real__pcy * * #baekhyun#baekhyunexo#byunbaekhyun#chanyeol#chaneyolexo#parkchanyeol#chanbaek#baekyeol#chanbaekshipper#chanbaekshippers#chanbaekmoment#chanbaekforever#chanbaekisreal#chanbaekcouple#chanbaekmorethanreal#sm#chanbaekmeme#chanbaekedit#chanbaevideo#chanbaekvideo#exo#exol#exolforever

Selamat pagi para pemgabdi chanbaek.....

Imut + manis sekali mamiku astagaaa(ಥ ͜ʖಥ)(ಥ ͜ʖಥ) . . . . © candy Crush

Chanbaek moment . every March 24 don't forget to remember me , I made March 24 as a chanbaek day just for me , if you want to i was very happy , so I will send lots of photos about Chanbaek, so remind me of this 😊 . Follow us 👇👇 @chanbaek_fanart_ff To read more 👆👆 . . #chanbaekroom #chanbaekworld #chanyeol #baekhyun #chanbaekmeme #chanbaeksweet #chanbaekfact #chanbaekxbaekyeol #chanbaeklove #chanbaekpicture #chanbaeklovestory #chanbaekff #chanbaekfanart #chanbaekhardshipper #chanbaek #chanbaekfluffy #chanbaekforever #chanabekisreal #chanbaek614_forever #chanbaekfanartt #chanbaekisbest #chanbaekffn #chanbaekday #chanbaekonly

EXO ❤
(@exoshipssss)

16 Hours Ago

So cute. My parents 😢😢❤ ° ° ° ° Repost from @exozfan @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #exo #exol #chanyeol #baekhyun #parkchanyeol #byunbaekhyun #channie #baekkie #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekforever #baekyeol #chanbaekshipper #weareone #weareoneexo #exo_we_are_one #exoships #exofunny #exovideos

ไม่มีแคปชั่นไหนเหมาะกว่าคำว่า"แฟนกัน"อีกแล้วจ้า😎 #ชานแบค #ຊານແບກ #찬백 #chanbaek #chanbaekforever #chanbaekmoment #chanbaekisreal #chanbaekshipper #chanyeol #baekhyun #exo #chanbaek614_forever @real__pcy ❤ @baekhyunee_exo

Ini maen game aja rusuh yaampun. Pak @real__pcy ga mau ikutan? . . . . #exo #exosaranghaja #weareone #chanbaek #chanyeol #baekhyun #chanbaekmeme #chanbaekforever #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekcouple

Haha again chanbaek @firelight.shipper No one in the world is going to tell me that they r not real THEY R REAL CHANBAEK R FREAKING REAL Bitch u r no one to tell me that they r not real and u r no one to say anything to my boyzzz I'm an Exo-l forever I can't tolerate any fucking word from ur mouth....bout anyone whether it is chanii r kyungsoo r anyone Better shut the fake up and mind your own business #chanyeol #chanyeolpark#chanbaek #exonews #exoticdancers #exo#chanyeolpark #exonews #exoticdancers #chanbaek #chanbaekforever #exo

(@iampuhh)

1 Day 2 Hours Ago

C H A N B A E K ♥️ ctto❣ #chanbaek #exo #baekyeol #chanbaekforever #exol

Chanbaek spread today, about chanbaek ff in wattpad(in malay&indonesia language)...they very sweet, im very thankfully to who have brain like that and create the ff 😂😂😂 . . #kpopgoods #kpopjournals #kpopjournaling #kpopcollector #kpopcollection #exocollector #exocollection #kpopspread #chanbaekshipper #chanbaekedit #chanbaekforever

I want one of them 😭😭😭😭😭💕💕💕

💕💕💕

He's soo beautiful.... Even better than any girls out there (ಥ ͜ʖಥ)

Baekhyun is soo small beside chanyeol lmaoo😏😏🤣🤣🤣 174 vs 186

gue yg buat ni video, tpi gue juga yg baper sial :") - - - I fucking miss them so much :"" - @real__pcy @baekhyunee_exo #chanyeol #baekhyun #chanbaek #baekyeol #loveislove #pride #chanbaekmoment #chanbaekcouple #boyxboy #chanbaekisreal #chanbaekshipper #kangenchanbaekwoe #chanbaekforever #exo #exol #chanbaekvideo #chanbaekmoment #614

EXO-L
(@julia_1485_)

1 Day 16 Hours Ago

Mong kok MTR station Hongkong . . @baekhyunee_exo @weareone.exo #baekhyun #exo #mongkokstation #chanbaekshipper #chanbaekedit #chanbaekforever

หุ่นชานแบคคือโคตรแตกต่างหุ่นพี่ก็จะแน่นๆหุ่นน้องก็จะนุ่มนิ่มๆเหมาะสมกันมากๆ #ชานแบค #ຊານແບກ #찬백 #chanbaek #chanbaekforever #chanbaekmoment #chanbaekisreal #chanbaekshipper #chanyeol #baekhyun #exo #chanbaek614_forever @real__pcy ❤ @baekhyunee_exo

EXO fanfiction
(@exo_ffbcy)

1 Day 19 Hours Ago

Chapter4 Baekhyun berdiri diparkiran sendiri,bukan tampa alasan ia sedang menunggu Chanyeol,lelaki jangkung itu hanya bilang akan ke toilet namun hingga tiga puluh menit tak kunjung kembali,baekhyun sungguh sudah merasa kesal ia ingin sekali rasanya mencakar lelaki itu hingga tak berdaya,dan kekesalannya bertambah berkali-kali lipat saat amber sipit itu menangkap keberadaan kekasih kangkungnya itu sedang berbincang dengan orang yang paling ia tidak sukai ,do kyungsoo,. "Dia lagi!"desisnya dengan tatapan yang sangat tajam mengarah kepada lelaki manis itu.taj menunggu lama baekhyun melangkahkan kakinya dengan cepat untuk membeli mencapai chanyeol dan kyungsoo. "Arghh...yakk sialan lepaskan! Kau menyakitiku."jerit kyungsoo saat baekhyun dengan tiba-tiba menarik rambutnya dan menendang lututnya dua kali,bahkan chanyeol yang menyaksikan kaget bukan main karna baekhyun muncul disana. "Rasakan! Itu karna kau tak pernah mendengarkan apa yang aku katakan padamu."baekhyun berapi-api dengan tangannya yang tak ia lepaskan dari rambut kyungsoo. "Chanyeol tolong ini sakit,kau lihatkan bagaimana kurang ajar nya dia padaku."kyungsoo menatap chanyeol penuh harap namun lelaki itu seakan tak mendegar apa yang dikeluhkan oleh lelaki manis itu dan itu membuat baekhyun semakin geram. "Heol berani sekali kau menyelekkanku didepan chanyeolku,dasar kau pengoda."lelaki cantik itu semakin kencang menarik rambut pendek kyungsoo membuat lelaki itu semakin menjerit kesakitan. "Aawwh..." "DO KYUNGSOO! KAU!"suara bentakan chanyeol membuat kyungsoo diam mematung seketika namun matanya tak lepas dari baekhyun. Chanyeol dengan segera menghampiri baekhyun yang terduduk dilantai akibat ulah kyungsoo yang mendorong anak itu terlalu kuat hingga ia terjatuh kelantai dengan tidak elitnya."kau tidak apa-apa baby hm? Ada yang sakit?"raud kekhawatiran jelas tercetak di wajah tampan chanyeol,ia begitu panik saat melihat lelakinya itu meringis kesakitan sambil memegangi bokongnya. "Chanyeollie sakit."adunya ia sudah hampir menangis jika saja chanyeol tidak dengan segera memeluknya, 👇👇👇 #adminlaou #ffchanbaek #chanbaekff #chanbaekisre #chanbaekgs #chanbaekshipper#chanbaeklove#chanbaekforever

Ahahshshsh imut sekali namja ini😍😍😍

(@baekie_milk)

1 Day 19 Hours Ago

Why are they like this?! Sehun and Baekhyun are really a funny duo. They're so weird I love them😂❤ @baekhyunee_exo @oohsehun . . . . . . #찬열 #chanbaekcouple #chanbaekforever #chanbaekotp #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaekid #chanbaekmoment #chanbaekisreal

(@chanbaekslovee)

1 Day 19 Hours Ago

'☁🌊 ChanBaek | I got you • • • • • @real__pcy 💚 @baekhyunee_exo 💙 ----------- #chanbaek #chanbaekreal #chanbaekedit #chanbaekfanart #chanbaekcouple #chanbaekshipper #chanbaekforever #chanyeol #baekhyun #loveislove ---------------- ♩Bebe Rexha-I Got You (From Youtube~!)

EXO L
(@exo._ff._614._cbhs._)

1 Day 21 Hours Ago

Song : *Chen - Best Luck(OST part 1) instrumental* ~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~ #exoff_myangel part 52 ~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~ #suho #sehun #kai #baekhyun #chanyeol #chen #xiumin #do #exo #exol #chanbaekff #chanbaek #chanbaekisreal #chanbaekforever #exosaranghaja #exosaranghae #weareoneexo

Jealous 😒 . . @real__pcy 👉🦊 @baekhyunee_exo 👌🏻🐶 . . 🌈 🏳️‍🌈 🌈 🏳️‍🌈 🌈 . . #chanbaekisreal #baekhyun #chanbaekid #chanbaek #chanbaek #chanbaekforever #chanbaeklove #chanbaekcouple #chanbaekfacts #chanbaekedit #chanbaekfanart #chanbaekshipper #chanbaekmoment #chanyeol #chanyeollie #baekhyune

Bayi ngambek(ಥ ͜ʖಥ)(ಥ ͜ʖಥ)

190321 KAI X GUCCI ZUMI NIGHT #kaixgucci . . . 💘 @real__pcy ❤ @baekhyunee_exo 💘 @oohsehun @zkdlin @zyxzjs @e_xiu_o @weareone.exo @smtown 🌈🌈🌈 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ DON'T FORGET FOR FOLLOW ✔, LIKE ❤& COMMENT 💬 SHARE, REPOST AND TAG YOUR FRIEND THANK YOU 🙆🏻😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #엑소 #변백현사랑해 #찬백 #엑소엘 #시우민 #수호 #라이 #백현 #첸 #찬열 #경주 #가이 #세훈 #변백현 #사랑해요 #exo #baekhyun #chanyeol #chanbaek #chanbaek614 #614withchanbaek #chanbaekmoment #chanbaekshipper #baekyeol #4everchanbaek #exol #chanbaekisreal #cbhs #chanbaekforever

I will try to always update about EXO again 많이 기대하세요 🤗😁 . . . . 💘 @real__pcy ❤ @baekhyunee_exo 💘 @oohsehun @zkdlin @zyxzjs @e_xiu_o @kimjuncotton @weareone.exo @smtown 🌈🌈🌈 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ DON'T FORGET FOR FOLLOW ✔, LIKE ❤& COMMENT 💬 SHARE, REPOST AND TAG YOUR FRIEND THANK YOU 🙆🏻😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #엑소 #변백현사랑해 #찬백 #엑소엘 #시우민 #수호 #라이 #백현 #첸 #찬열 #경주 #가이 #세훈 #변백현 #사랑해요 #exo #baekhyun #chanyeol #chanbaek #chanbaek614 #614withchanbaek #chanbaekmoment #chanbaekshipper #baekyeol #4everchanbaek #exol #chanbaekisreal #cbhs #chanbaekid #chanbaekforever

Hello everyone,, long time no see 🤗😚😁 . . . . . 💘 @real__pcy ❤ @baekhyunee_exo 💘 @oohsehun @zkdlin @zyxzjs @e_xiu_o @weareone.exo @smtown 🌈🌈🌈 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ DON'T FORGET FOR FOLLOW ✔, LIKE ❤& COMMENT 💬 SHARE, REPOST AND TAG YOUR FRIEND THANK YOU 🙆🏻😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #엑소 #변백현사랑해 #찬백 #엑소엘 #시우민 #수호 #라이 #백현 #첸 #찬열 #경주 #가이 #세훈 #변백현 #사랑해요 #exo #baekhyun #chanyeol #chanbaek #chanbaek614 #614withchanbaek #chanbaekmoment #chanbaekshipper #baekyeol #4everchanbaek #exol #chanbaekisreal #cbhs #chanbaekid #chanbaekforever

Good morning anak anak chanbaek😆😆😆 kapan moment ini akan kembali... Berterimah kasilah kepada bapak oh sehun sebab dia moment langka ini ada (ಥ ͜ʖಥ)

real__pcy
(@parkyeol_ofc)

2 Days 7 Hours Ago

Follow @parkyeol1485 for more info about EXO ➖➖➖➖➖➖➖➖ @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zkdlin @e_xiu_o @zyxzjs @kimjuncotton @weareone.exo #exol #exo #dont_mess_up_my_tempo #ohsehun #parkchanyeol #byunbaekhyun #kimjongdae #kimjunmyeon #kyungsoo #kimminseok #kai #kimjongin #exok #exosaranghaja #exoforever #noexonolife #chanyeol #chen #baekhyun #sehun #suho #lay #xiumin #chanbaekforever #chanbaek #sebaek #exovideo #junmyeon #jongin #loveshot

Baekhyun's thigh and chanyeol's biceps are really my weakness 🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Wink boyyy😂😂😍😍

❤❤❤❤

😱😍😍 . . . . © yooocookie

💕💕💕