#chanbaekmeme

29,470 posts tagged with #chanbaekmeme

Photos and Videos about #chanbaekmeme

Chapter 13 #mylovesphoenix ... ... Tuhhkan kristao itu siapa sebenernya? Trs tadi Chanyeol kemana? Lanjut? . . . . . @real__pcy โค @baekhyunee_exo . . . . โค Like โค ๐Ÿ’ฌ Comment ๐Ÿ’ฌ ๐Ÿ‘ฅ Tag your friends ๐Ÿ‘ฅ . . . Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek . . #exol #bestfanarmy #iheartawards @weareone.exo . . #chanbaekmeme #chanyeol #chanbaekforever #baekhyun #hunhan #kaisoo #chenmim #sulay #kristao #exofunny #exo #exol #exok #exom #weareone #cafe_universe #exokokobop #winter #dubai #exo #theeโ„“yxion #exomeme #kpopmeme #์—‘์†Œ

Siapa yang kayak gue? ๐Ÿ˜ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf

Moorning unch๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Moorning everyone๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Pagi-pagi sarapan sama yang manis biar anteng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . @real__pcy ๐Ÿ’œ @baekhyunee_exo . . cr. Chanbaek_sister . . #iheartaward #bestfanarmy #exol . #chanbaekisfuckingreal #chanbaekmeme #chanbaekshipper #chanbaekotp #chanbaekmerridsoon #614everwithchanbaek

Heyo! Gue bawa FF buatan gue nih hehe, itu udah gue kasih spoilernya juga hehe~ Yang mau baca bisa mampir ke @baekkicoet atau ke @stphyurii linknya ada di bionya ya~ Jan lupa vote dan komen juga ya guys~ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒŸhan โ€ข #ownhan โ€ข @stphyurii ๐ŸŒŸ

Good morning.. Matamu tak bisa menipu kami semua yeoli.. Kamu mencintai baekhyun kan? @real__pcy Hanya baekhyun menurutmu pemandangan yang sangat indah~โ€ข . . ยฐpurplering92 . . ๐Ÿ‘ฌ @real__pcy โค @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘ฌ #theeโ„“yxion #chanbaek #chanbaekmoment #chanbaekmeme #memeexo #baekhyun #chanyeol #pcy #bbh #exo #baekyeol #parkchanyeol #byunbaekhyun #chanbaekisreal #cb #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #๋ฐฑ์—ด #kpop . . iin_๐Ÿท ---->>> @indahnty_pcy

Yang sabar ya Loey, Uke memang selalu menang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . @real__pcy ๐Ÿ’œ @baekhyunee_exo . . #iheartaward #bestfanarmy #exol . #chanbaekisfuckingreal #chanbaekmeme #chanbaekshipper #chanbaekotp #chanbaekmerridsoon #614everwithchanbaek

Gue ketawa nih berarti gue receh kayak suho, gue gak bisa bayangin humor member lain kayak gimana wkwk sampe kencing di celana mungkin gue ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ V. Oh sehun Indonesia (line) โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf

Dispatch ku menunggu mu untuk menciduk kedua orangtua ku ini ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . . . . @real__pcy ๐Ÿ’— @baekhyunee_exo . . . . โค Like โค ๐Ÿ’ฌ Comment ๐Ÿ’ฌ ๐Ÿ‘ฅ Tag your friends ๐Ÿ‘ฅ . . . Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek . . #exol #bestfanarmy #iheartawards @weareone.exo . . #chanbaekmeme #chanyeol #chanbaekforever #baekhyun #hunhan #kaisoo #chenmim #sulay #kristao #exofunny #exo #exol #exok #exom #weareone #cafe_universe #exokokobop #winter #dubai #exo #theeโ„“yxion #exomeme #kpopmeme #์—‘์†Œ

Hao Korea, hallyu wave magazine, has a special edition for EXO all the 60 pages are dedicated to their achievements and the impact of them in the music industryโค DAEBAK JJANG!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ฅ . . . . #iheartawards #bestfanarmy #exol . . . . . ยฉยฎ dyo_00 on twt FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #admzil . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

Sayang sekali.... โ€ข โ€ข โ€ข #iheartawards #bestfanarmy #exol @weareone.exo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Check out my previous posts ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #hunhan #kaisoo #chanbaek #kaisoomeme #chanbaekmeme #hunhanmeme #kaimeme #kyungsoomeme #chanyeolmeme #baekhyunmeme #sehunmeme #luhanmeme #kpopmeme #exomeme #xiumin #luhan #kris #suho #lay #baekhyun #chen #chanyeol #kyungsoo #tao #kai #sehun #do

MELAYANG๐Ÿ‘Œ . . . . #iheartawards #bestfanarmy #exol . . . . . ยฉยฎ @weareone.exo.9 FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #admzil . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

๐Ÿ”VOTE! DIEM DIEM BAE!๐Ÿ” . . . . #iheartawards #bestfanarmy #exol . . . . . ยฉยฎ @sm.exofunny FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #admzil . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

NGAKAK AE LAH๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tapi pas liat video clipnya yasalam.... mewek bayangin mereka tengkar beneran ((( ': . . . . . . . . . . ยฉยฎ i forgot FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #ownasaโœจ . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

Editan lama sih, tapi tetep aja bikin baper ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ apa entar memefict nya tentang ini ya ?๐Ÿค” โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf

Lihatlah dan bukalah mata hatimu.... Melihatnya lemah terluka...... โ€ข โ€ข โ€ข #iheartawards #bestfanarmy #exol @weareone.exo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Check out my previous posts ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #hunhan #kaisoo #chanbaek #kaisoomeme #chanbaekmeme #hunhanmeme #kaimeme #kyungsoomeme #chanyeolmeme #baekhyunmeme #sehunmeme #luhanmeme #kpopmeme #exomeme #xiumin #luhan #kris #suho #lay #baekhyun #chen #chanyeol #kyungsoo #tao #kai #sehun #do

Lalala bocah ngapa yak? Kyungsoo kek lagi jualan mainan๐Ÿ˜‚ ya ๐Ÿ˜‚ . . . . . @real__pcy โค @baekhyunee_exo . . . . โค Like โค ๐Ÿ’ฌ Comment ๐Ÿ’ฌ ๐Ÿ‘ฅ Tag your friends ๐Ÿ‘ฅ . . . Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek . . #exol #bestfanarmy #iheartawards @weareone.exo . . #chanbaekmeme #chanyeol #chanbaekforever #baekhyun #hunhan #kaisoo #chenmim #sulay #kristao #exofunny #exo #exol #exok #exom #weareone #cafe_universe #exokokobop #winter #dubai #exo #theeโ„“yxion #exomeme #kpopmeme #์—‘์†Œ

Utututu... Gemes โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf

My SEKAI heartttteu๐Ÿ˜Œโค suka gregetan sih kalau liat sekai berinteraksi wkwkwkwk๐Ÿ˜น . . . . . . . . . . ยฉยฎ on pic FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #ownasaโœจ . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

SUHO filming for RICH MAN as CEO Lee Yoo Chan๐Ÿ˜๐Ÿ’ธ gudlakkkkk holkaynya exol๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . . . . . . . ยฉยฎ bunnymye0n on twt FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #ownasaโœจ . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

OMG HE DID IT!! HOW CAN?!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญโค wagelazeh keren woee si masnya, gue bayangin kalo chanyeol yang begitu..... WKWKWKWKWK UDAH NGESOT NGESOT TUH SUAMI BAEK๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ *sungkem pih* . . . . . . . . . . ยฉยฎ solornbalbum on twt FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #ownasaโœจ . . @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo . . . . . . #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

Chanbaek bookmark message : Chanyeol : when Iโ€™m in your arms heaven melts (lyrics from" cloud 9") Baekhyun : let's walk together along this path on a beautiful night (lyrics from "walk on memories") . . Hemm... seperti sambung menyambung yah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apakah ini namanya cenat cenut?๐Ÿ™„ . . ยฐtrans by delightcy_ & eternally_b ยฐcr. Chanbaek_idclub . . ๐Ÿ‘ฌ @real__pcy โค @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘ฌ #theeโ„“yxion #chanbaek #chanbaekmoment #chanbaekmeme #memeexo #baekhyun #chanyeol #pcy #bbh #exo #baekyeol #parkchanyeol #byunbaekhyun #chanbaekisreal #cb #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #๋ฐฑ์—ด #kpop . . iin_๐Ÿท ---->>> @indahnty_pcy

MPREG! โ€ข โ€ข โ€ข #iheartawards #bestfanarmy #exol @weareone.exo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Check out my previous posts ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #hunhan #kaisoo #chanbaek #kaisoomeme #chanbaekmeme #hunhanmeme #kaimeme #kyungsoomeme #chanyeolmeme #baekhyunmeme #sehunmeme #luhanmeme #kpopmeme #exomeme #xiumin #luhan #kris #suho #lay #baekhyun #chen #chanyeol #kyungsoo #tao #kai #sehun #do

/ #baekhyun / ๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹ โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข " - If you give me what i want then i give you what you like." #์‚ฌ๋ž‘ํ•ด์š” #๐Ÿ’‹ ------------ / @baekhyunee_exo // @real__pcy / ============== #baekhyun #byunbaekhyun #chanyeol #parkchanyeol #chanbaek #chanbaekisreal #chanbaekmeme #exo #exol #weareone #saranghae #saranghaja

Chapter 12 #mylovesphoenix ... ... Lah kok ada kristao?๐Ÿค”,,, Trs Chanyeol nya kemana? Chanyeol nya lagi kemana ya? Baekhyunee park chanchan ditinggal sendiri,, kalu ada yg ngulik gimana?๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . . . . @real__pcy โค @baekhyunee_exo . . . . โค Like โค ๐Ÿ’ฌ Comment ๐Ÿ’ฌ ๐Ÿ‘ฅ Tag your friends ๐Ÿ‘ฅ . . . Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek . . . . #exol #bestfanarmy #iheartawards @weareone.EXO . . . #chanbaekmeme #chanyeol #chanbaekforever #baekhyun #hunhan #kaisoo #chenmim #sulay #kristao #exofunny #exo #exol #exok #exom #weareone #cafe_universe #exokokobop #winter #dubai #exo #theeโ„“yxion #exomeme #kpopmeme #์—‘์†Œ

Biasanya campur ngotot nanya ada apa โ€ข โ€ข โ€ข #iheartawards #bestfanarmy #exol @weareone.exo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Check out my previous posts ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #hunhan #kaisoo #chanbaek #kaisoomeme #chanbaekmeme #hunhanmeme #kaimeme #kyungsoomeme #chanyeolmeme #baekhyunmeme #sehunmeme #luhanmeme #kpopmeme #exomeme #xiumin #luhan #kris #suho #lay #baekhyun #chen #chanyeol #kyungsoo #tao #kai #sehun #do

Kok gua penasaran ya?๐Ÿค” Kiraยฒ apa ya?๐Ÿค”,,, . . . . . @real__pcy โค @baekhyunee_exo . . . . โค Like โค ๐Ÿ’ฌ Comment ๐Ÿ’ฌ ๐Ÿ‘ฅ Tag your friends ๐Ÿ‘ฅ . . . Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek Follow โžก @pedangnya.chanbaek . . . . #exol #bestfanarmy #iheartawards @weareone.EXO . . . . #chanbaekmeme #chanyeol #chanbaekforever #baekhyun #hunhan #kaisoo #chenmim #sulay #kristao #exofunny #exo #exol #exok #exom #weareone #cafe_universe #exokokobop #winter #dubai #exo #theeโ„“yxion #exomeme #kpopmeme

Pusing pih? Wkwkwk โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf

Siang gays โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf