#chanbaekmeme

35,527 posts tagged with #chanbaekmeme

Photos and Videos about #chanbaekmeme

(@babybluebyunbyun)

18 Minutes Ago

SEDOT TERUS HO KURANG MERAH TUH BIBIR SEDOT!!!!!! *biasaaja *NGAKBISABIASANIH . . Btw jd ingat dulu itu kan suho pernah pakai baju cewek warna merah, rambut pendek jadi dia cium diri sendiri dong ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ *hibursuhostand *NGAKBUTUHDIHIBUR ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@babybluebyunbyun)

27 Minutes Ago

Yang mana kalian suka posenyah?? Dady chanchan Baby byunbyun~ Tag orang yah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . ยฉrany_bibbh92 . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@babybluebyunbyun)

27 Minutes Ago

Baekby comment on kasper's photo : happy birthday my friend Bunga ya Bagus Aku suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ยฉchanbaek_idclub . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@babybluebyunbyun)

28 Minutes Ago

Well, this photo was taken on april 24th Baby sama seperti aku ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . . ยฉchanbaek_idclub . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@babybluebyunbyun)

28 Minutes Ago

myeonnieee~ kelakuan mu Sampai merah gitu Asataga๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ look you're mommy hunnie~ @oohsehun . . Btw aku ngak terlalu peduli kalau cium bibir, kepalanyah lurus Tapi agak gondok kalau cium bibir kepalanya ikut miring ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ karena itu udah masuk keintem banget dan hatiku sakit (padahal aku nga stand suho,apalagi yang stand??yang sabar ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ) Jadi ingat ciuman baek =_= di drama yah btw lurus ngak yah kepala yahh *mikirkerasa *terakhir *ngakpeduli . . ยฉchanbaek_idclub . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@babybluebyunbyun)

29 Minutes Ago

Weibo update @baekhyunee_exo Arti caption Awesome . . ยฉbestfriend_92 . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

Instagram update : @baekhyunee_exo Caption :ppyong! . . ยฉchanbaek_idclub . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

Komuka biasa aja myeonnie~ Songong amat!! Ini bukan di drama ini tuh Di selca tauuuu Kalau mua songong menang susah menghilangkanyah apa lagi berdarah daging ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . _YeonSoo weibo Update With SUHO . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

mbn_drama Instagram Update With SUHO โคโค . . ยฉchanbaek_idclub . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

Preview Chanyeol on Salty tour . . ยฉknetzonchanyeol . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@baekloey.id)

2 Hours Ago

Sayang sayangnya EXOLS๐Ÿ™‡โค . . Eeh, streaming MAMA + MONSTER yaaaw๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ dimana aja boleh melon, genie, spotify, youtube, dll . . SEMANGATT SODARA SODARA๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ช โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ sebaekluv on twt FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

(@baekloey.id)

2 Hours Ago

Aduh erat banget si bapakk, didekep sendiriiiih๐Ÿ˜ญโคโคโคโค . . gini nih kalo lagi sayang sayangann๐Ÿ™ˆ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ chanyeol_pic on twt FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

Gue:") โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy KALAU KAMU FUJOSHI DAN CHANBAEK SHIPPER AJA! โ€ข Tag temen-temen fujoshi-mu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ Upy โ€ข #admupy โ€ข @strawpuppy ๐Ÿ“

Reaksi pertama kali liat ini Gue: teriak tapi ga bersuara,guling" dikasur,saking guling"nya kasur sampe ga berbentuk,dll . Kalian? โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy KALAU KAMU FUJOSHI DAN CHANBAEK SHIPPER AJA! โ€ข Tag temen-temen fujoshi-mu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ Upy โ€ข #admupy โ€ข @strawpuppy ๐Ÿ“

(@baekloey.id)

3 Hours Ago

papaaaa๐Ÿ˜‚โค โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

(@exolover.do)

1 Day 6 Hours Ago

D.O KYUNGSOO EXO I really enjoyed your voice :) *๏ฝฅ๏พŸ๏พŸ๏ฝฅ*:.๏ฝก..๏ฝก.:*๏พŸ:*:โœผโœฟ โœฟโœผ:*๏พŸ:.๏ฝก..๏ฝก.:*๏ฝฅ๏พŸ๏พŸ๏ฝฅ* โ € ๐Ÿ—“ | 2018 May 23 โ˜๏ธ | Do Kyung Soo โ€ข ๋„๊ฒฝ์ˆ˜ ๐Ÿ•“ | 7:36 PM ๐Ÿ“ | seoul, south korea โ € *๏ฝฅ๏พŸ๏พŸ๏ฝฅ*:.๏ฝก..๏ฝก.:*๏พŸ:*:โœผโœฟ โœฟโœผ:*๏พŸ:.๏ฝก..๏ฝก.:*๏ฝฅ๏พŸ๏พŸ๏ฝฅ* โ € ๐ŸŒฌ | EXO โ€ข EXOL ๐Ÿ“ | I miss you at my stage but I do not know what to do when I'm eating sheet โ˜ ๏ธโ˜ป *๏ฝฅ๏พŸ๏พŸ๏ฝฅ*:.๏ฝก..๏ฝก.:*๏พŸ:*:โœผโœฟ โœฟโœผ:*๏พŸ:.๏ฝก..๏ฝก.:*๏ฝฅ๏พŸ๏พŸ๏ฝฅ* #yixing #jongdae #jongin #exosmut #thewar #thepowerofmusic #kokobop #614everwithchanbaek #chanbaekmeme #baekhyuncute #chanyeolvideo #chanbaek #chanbaekisreal #chanbaekcouple #baekhyunexo #chanbaekvideo #exogoods #aloevera #naturerepublic #cute #aeri #usa #exoforvmas #nochanyeolnolife #soluckytohaveyou #exofunny #exomemes #kpopmemes #์‹œ์šฐ๋ฏผ #๊น€๋ฏผ์„

(@chanbaek_aeris)

3 Hours Ago

๋ฐ€๋ฆฐ ์ˆ™์ œ ํ•˜๋“ฏ ์˜ฌ๋ฆฌ๊ธฐ! #๋น„์˜ค๋˜๋‚  @baekhyunee_exo Instagram update ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . . . . . @real__pcy โค @baekhyunee_exo #chanbaek #chanyeol #baekhyun #cbhs #chanbaek614 #cbhs614 #couple #chabaekcouple #chanbaekisreal #chanbaekshipper #chanbaekforever #chanbaekmoment #chanbaekfanart #chanbaekotp #chanbaekmorethanreal #chanbaekmeme #chanbaekconfirmplease

Careless careless shoot anonymous, anonymous Heartless,mindless,no one who cares about me ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ siapa kangen era ini??? Waktunya flashback ke 6 tahun Yang lalu tapi aku baru lihat yang mirip seperti ini......apa dia yang salah konsep atau acu yang mata yah sudah rusak??MUNGKIN MATAKU RUSAK HA HA HA ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’(Jangan berantem puasa lohhhhh~,kita bawa santai aja takutnya bawa kehati bisa sakit hati jadinya, eh(?) . . Btw ada apa dengan pict ini??? Acu merasa kalau exol liat ini agak panas gimana gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ada apa hm?? Cerita sama kakak keluh kesah kalian .mungkin acu bisa membuat baby exol dari yang panas menjadi LEBIH PANAS....eh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

MAMA~~ OH MAMA~~ curhat donggg~~~ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy KALAU KAMU FUJOSHI DAN CHANBAEK SHIPPER AJA! โ€ข Tag temen-temen fujoshi-mu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #trncbf_sptn #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€”#admsepet

(@wisadusaku)

4 Hours Ago

Tenang... tenang.... warga Exo Planet harap tenang. Kalem.... โ€ข โ€ข โ€ข @weareone_exo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Check out my previous posts ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #hunhan #kaisoo #chanbaek #kaisoomeme #chanbaekmeme #hunhanmeme #kaimeme #kyungsoomeme #chanyeolmeme #baekhyunmeme #sehunmeme #luhanmeme #kpopmeme #exomeme #xiumin #luhan #kris #suho #lay #baekhyun #chen #chanyeol #kyungsoo #tao #kai #sehun #do

(@baekloey.id)

4 Hours Ago

"Makasi ya udah ikutan nambah viewers" "Pede banget, padahal beda maksudnya" "Gak sama kok" "Rajin banget update tentang *tuuut*" "Wah ikutan comebacknya yaa" "Fans tertunda" . . OKE MBAK MBAKNYA YANG CANTEQ CEM PUTRI SALJU QAMUE SLALUE BENARZZZ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค aq kicep deh denganmu, terherman herman aq tu๐Ÿ˜‚ . . google translete dulu dong fotonya diatas, biar paham๐Ÿ˜š โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

What are you doing park?? Chen you're expression ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . ยฉlovebabygiant . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

BERSATU KITA TEGUH, BERCERAI KITA.... YA RUJUK LAGI๐ŸŒš๐ŸŒš โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy KALAU KAMU FUJOSHI DAN CHANBAEK SHIPPER AJA! โ€ข Tag temen-temen fujoshi-mu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #trncbf_sptn #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€”#admsepet

(@baekloey.id)

4 Hours Ago

Mendaur ulang itu baik untuk bumi, panas tubuh tidak keluar berlebihan untuk berpikir jadi bisa mengurangi pelubangan ozon๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โคโค . . Ne in aja biar palli๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ my galeri FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

(@baekloey.id)

5 Hours Ago

โ—๐Ÿ”œ๐Ÿ”œโ—"Just saying~" . . itu w nanyi lagunya 5sos kok๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ on pics FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

(@baekloey.id)

5 Hours Ago

"Re-Use" alias di daur ulangโ™ป . . biar sopan dikit bahasanya๐Ÿ’ค โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ my galeri FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

Kangen aja gituh ๐ŸŒ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy KALAU KAMU FUJOSHI DAN CHANBAEK SHIPPER AJA! โ€ข Tag temen-temen fujoshi-mu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒŸhan โ€ข #ownyr โ€ข @stphyurii ๐ŸŒŸ

(@baekloey.id)

5 Hours Ago

Kebacutttt yaaa๐Ÿ˜‚ aduh aduh~ diem diem wae lah, semoga Tuhan memberikan yang terbaik bagi kita semua wkwkwkwkwk๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Kebacut itu bahasa jawa, artinya "sangat keterlaluan" ( : ( : โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ @derpwhiteboy FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

(@baekloey.id)

5 Hours Ago

Sepandai pandainya kutu melompat pasti akan di gencet juga๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Emang kok gengs, susah ngomong sama orang susah. Sukanya ngeles ): diemin aja udah, udah keliatan koq wkwkwk๐Ÿ˜‚ . . FOKUS STREAMING MONSTER YUXX๐Ÿ˜˜ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• ยฉยฎ my galeri FOLLOW ๐Ÿ”› @baekloey.id for more๐Ÿ’ฏ TAG @baekloey.id if you want to REPOST! #asaโœจ โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ•โ• @real__pcy @baekhyunee_exo @weareone.exo #chanbaekmeme #memekpop #memechanbaek #kpopmeme #faktachanbaek #chanbaekfakta #chanbaekfacts #faktaexo #exofacts #faktakpop #kpopfacts #chanbaek #chanyeol #baekhyun #baekyeol #loveislove #exocouple #exo #hunhan #kaisoo #sulay #chenmin #sekai #krisho #6104 #theeโ„“yxion

In My dreams you're with me We'll be everything I want us to be And from there, who knows? Maybe this will be the night that we Kiss for the first time Or is that just me and my IMAGINATION โœจ . . Just imagination me โ˜บโ˜บ for you baby @baekhyunee_exo sorry for this posting @real__pcy ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . [LIKE,COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ] . . Just follow akun ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@babybluebyunbyun ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ‘† Thanks for follow >.< . . #chanbaek#chanbaekisreal#614everwithchanbaek#chanbaekmeme#chanbaekfanart#chanbaekshipper#baekyeol#parkchanyeol#byunbaekhyun#yeolliee#baekkiee#dady#baby#exo#cbx#suho#sehun#lay#kai#do#chen#xiumin#weareone#weareexo#exosaranghaja#exomedia#exonews#fyi#exol#thaksforlike

(@chanbaek.aeri)

6 Hours Ago

GESER BAGI YANG KUAD MELIHAT TYTYD IMOETS( อกยฐ อœส– อกยฐ) . . RECEH BANGET DAAHH FANARTNYA GINI AJA GUE KETAWA YAWLAH GEGARA TU DUA MENGGANTUNG IMUT๐Ÿคฃ๐Ÿ”ซ . . . ยฉ๏ธexolefirstclass . . . ๐Ÿต@real__pcy ๐Ÿ’ž @baekhyunee_exo๐Ÿถ. ๐ŸŒ X ๐Ÿ‘ || ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ ๐ŸŒˆโœจ#chanbaek #chanyeolbaekhyun #baekhyunchanyeol #chanbaekmoment #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekmeme #chanbaekshipper#์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด โœจ๐ŸŒˆ โ€ข โ€ข ๐Ÿฐara || untung dah buka ๐Ÿ˜‡

(@chanbaek.aeri)

7 Hours Ago

GATOT BANGET GELA ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ GANTENG TOTAL ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . #cbaerivids . . . ๐Ÿต@real__pcy ๐Ÿ’ž @baekhyunee_exo๐Ÿถ. ๐ŸŒ X ๐Ÿ‘ || ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ ๐ŸŒˆโœจ#chanbaek #chanyeolbaekhyun #baekhyunchanyeol #chanbaekmoment #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekmeme #chanbaekshipper#์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด โœจ๐ŸŒˆ โ€ข โ€ข ๐Ÿฐara || awkarin merasuki ku

(@wisadusaku)

7 Hours Ago

The only thing on my mind is Gangbang. Oke, lupain. โ€ข โ€ข โ€ข @weareone_exo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Check out my previous posts ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #hunhan #kaisoo #chanbaek #kaisoomeme #chanbaekmeme #hunhanmeme #kaimeme #kyungsoomeme #chanyeolmeme #baekhyunmeme #sehunmeme #luhanmeme #kpopmeme #exomeme #xiumin #luhan #kris #suho #lay #baekhyun #chen #chanyeol #kyungsoo #tao #kai #sehun #do