#chanbaekmoment

161,302 posts tagged with #chanbaekmoment

Photos and Videos about #chanbaekmoment

Siapa yang kayak gue? ๐Ÿ˜ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf

Gembul, sukaaaaaa . . Cr. On pict ๐Ÿ‘‘ @real__pcy ๐Ÿ’Ÿ @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ“ Happiness DeLight ๐Ÿ“ . . #chanbaekuniverse #chanbaekfamily #chanbaekforever #chanbaekisreal #chanbaekotp #chanbaekmorethanreal #chanbaekmoment #chanbaek #chanyeol #gay #baekhyun #kai #kyunsoo #kaisoo #sehun #luhan #hunhan #exo #couple #chanbaekdating #bestfanarmy #iheartawards #exol @weareone.exo #iheartcontest

โœจโœจโœจ . . Cr. On pict ๐Ÿ‘‘ @real__pcy ๐Ÿ’Ÿ @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ“ Happiness DeLight ๐Ÿ“ . . #chanbaekuniverse #chanbaekfamily #chanbaekforever #chanbaekisreal #chanbaekotp #chanbaekmorethanreal #chanbaekmoment #chanbaek #chanyeol #gay #baekhyun #kai #kyunsoo #kaisoo #sehun #luhan #hunhan #exo #couple #chanbaekdating #bestfanarmy #iheartawards #exol @weareone.exo #iheartcontest

Lotte Duty Free Shop Website update with #chanyeol . . Cr. Exoxoxoid ๐Ÿ‘‘ @real__pcy ๐Ÿ’Ÿ @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ“ Happiness DeLight ๐Ÿ“ . . #chanbaekuniverse #chanbaekfamily #chanbaekforever #chanbaekisreal #chanbaekotp #chanbaekmorethanreal #chanbaekmoment #chanbaek #chanyeol #gay #baekhyun #kai #kyunsoo #kaisoo #sehun #luhan #hunhan #exo #couple #chanbaekdating #bestfanarmy #iheartawards #exol @weareone.exo #iheartcontest

Lagu #power #exo akan di putar di 12 negara. Untuk merayakan terpilihnya EXO sebagai penutup di Olympics ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Cr. TonyAguilarOfi ๐Ÿ‘‘ @real__pcy ๐Ÿ’Ÿ @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ“ Happiness DeLight ๐Ÿ“ . . #chanbaekuniverse #chanbaekfamily #chanbaekforever #chanbaekisreal #chanbaekotp #chanbaekmorethanreal #chanbaekmoment #chanbaek #chanyeol #gay #baekhyun #kai #kyunsoo #kaisoo #sehun #luhan #hunhan #exo #couple #chanbaekdating #bestfanarmy #iheartawards #exol @weareone.exo #iheartcontest

EXOโ€™s Power will be played in 12 Latin American countries on Feb 25! Argentina, Chile, Colombia, Mexico, Paraguay, Nicaragua, Panama, Dominican Republic, Costa Rica, Ecuador, Espaรฑa, and Guatemala ๐ŸŽŠ . . ๐Ÿ’ @real__pcy ๐ŸŒ ๐Ÿ’“ ๐Ÿถ@baekhyunee_exo ๐Ÿ“ . . . ยฉยฎwwexol . #chanbaek #baekyeol #chanbaekshipper #chanbaekotp #chanbaekisreal #chanbaekmorethanreal #firelight #614everchanbaek #chanbaekmoment #chanyeol #baekhyun #chanbaekcouple #chanbaek_room . ๐Ÿน#sangriaroom๐Ÿน

Papih caper ih, dan mamih tau aja lagi dicaperin. Yang lain mana ada yang perduli liat papih kayak gitu, cuma mamih yang notice dan langsung nendang deh. :v๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜™ . . #chanyeol #baekhyun #parkchanyeol #byunbaekhyun #baekhyunee_exo #real__pcy #chanbaek #chanbaekisreal #chanbaekislife #chanbaekislove #baekyeol #chanbaekisfuckingreal #chanbaekmoment #chanbaekcouple #chanbaekmorethanreal #๋ฐ์Œ์ด #์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด #love #lfl #l4l #realcouple #truelove #couple #exo #believeinchanbaek #teamchanbaek #boyslove @real__pcy ๐Ÿ’“ @baekhyunee_exo

I love the way when they look each other ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Full of love ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . @real__pcy ๐Ÿ’œ @baekhyunee_exo . . #parkchanyeol #byunbaekhyun #chanbaek #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekmerridsoon #614everwithchanbaek #chanbaekshipper #chanbaekotp #chanbaekmoment #loveyouallnomatterwhat #loveyoubothnomatterwhat #loveyouallnomatterwhat

EXO dancing to Ko Ko Bop 2x faster will never be forgotten ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . @real__pcy โค @baekhyunee_exo #chanyeol #baekhyun #chanbaek #baekyeol #๋ฐฑํ˜„ #์ฐฌ์—ด #์ฐฌ๋ฐฑ #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekshipper #614withchanbaek #4everchanbaek #exol #exo #cbhs #iheartawards #bestfanarmy #exol

My sunshine, you're probably tired of hearing this but let me tell you once again how much you mean to me. You make me the happiest, B, and i dont have a reason why I love you so much... Baekhyun. Forever always, my light,My everything.. โค๐Ÿ˜˜โค @Baekhyunee_exo โคโคโคโค . #iheartawards #bestfanarmy #exol @weareone.EXO . [ ๐ŸŒ @real__pcy โค @baekhyunee_exo ๐Ÿ“ ] . ๐Ÿญ#delighthappiness92post #baekhyun #byunbaekhyun #baekhyunee_exo #chanyeol #parkchanyeol #baekhyunvideo #chanyeolvideo #chanbaek #chanbaekisreal #614everwithchanbaek #chanbaekfeel #chanbaekmoment #exo #exol #aeri #exofunny #exovideo #sehun #kai #lay #kyungsoo #chen #xiumin #suho #theeโ„“yxion๐Ÿญ โž– ๐Ÿฆ„ Own Anggi ๐Ÿ‘‰ [@octa__20 ]๐Ÿฆ„

Heyo! Gue bawa FF buatan gue nih hehe, itu udah gue kasih spoilernya juga hehe~ Yang mau baca bisa mampir ke @baekkicoet atau ke @stphyurii linknya ada di bionya ya~ Jan lupa vote dan komen juga ya guys~ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒŸhan โ€ข #ownhan โ€ข @stphyurii ๐ŸŒŸ

Good morning ๐ŸŒž don't forget to smile ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . @real__pcy ๐Ÿ’• @baekhyunee_exo __ Cr. owner #chanbaek #baekyeol #chanbaekshipper #chanbaekotp #chanbaekisreal #chanbaekmorethanreal #firelight #614everchanbaek #chanbaekmoment #chanyeol #baekhyun #chanbaekcouple #chanbaek_room . ๐Ÿฐ#tequilaroom๐Ÿฐ.

Good morning.. Matamu tak bisa menipu kami semua yeoli.. Kamu mencintai baekhyun kan? @real__pcy Hanya baekhyun menurutmu pemandangan yang sangat indah~โ€ข . . ยฐpurplering92 . . ๐Ÿ‘ฌ @real__pcy โค @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘ฌ #theeโ„“yxion #chanbaek #chanbaekmoment #chanbaekmeme #memeexo #baekhyun #chanyeol #pcy #bbh #exo #baekyeol #parkchanyeol #byunbaekhyun #chanbaekisreal #cb #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #๋ฐฑ์—ด #kpop . . iin_๐Ÿท ---->>> @indahnty_pcy

Exo has a concert in Osaka on the 23rd! It's always harder to find fancams at their concerts in Japan I think because they're more strict about not having cameras there ๐Ÿ˜‚ __ Cr. glitter jin https://youtu.be/RLr4Pe3lFaA _ _ _ _ _ #chanbaek #baekyeol #chanbaekotp #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekcouple #chanbaekshipper #chanbaeklove #exochanbaek #baekyeolisreal #baekyeolotp #chanbaekedit #baekhyuncute #byunbaekhyun #parkchanyeol #baekhyunee_exo #real__pcy #baekhyunnie #chanyeollie #exo #exovideo #exovines #exoedit #kpopexo #kpopvideo #kpopvines #kpopedit #kpopidol #exofan #guccigucci

Bisik bisik apa sih pih sampe segitunya? Gak bakal ada yang denger juga. ๐Ÿ˜† Apa jangan2 bilang 'Saranghae' trus ngasih flying kiss yak? ๐Ÿ˜†๐Ÿค”๐Ÿ˜— . . #chanyeol #baekhyun #parkchanyeol #byunbaekhyun #baekhyunee_exo #real__pcy #chanbaek #chanbaekisreal #chanbaekislife #chanbaekislove #baekyeol #chanbaekisfuckingreal #chanbaekmoment #chanbaekcouple #chanbaekmorethanreal #๋ฐ์Œ์ด #์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด #love #lfl #l4l #realcouple #truelove #couple #exo #believeinchanbaek #teamchanbaek #boyslove @real__pcy ๐Ÿ’“ @baekhyunee_exo

Black and white couple ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โคโคโคโค . Cr : B_94s . #iheartawards #bestfanarmy #exol @weareone.EXO . [ ๐ŸŒ @real__pcy โค @baekhyunee_exo ๐Ÿ“ ] . ๐Ÿญ#delighthappiness92post #baekhyun #byunbaekhyun #baekhyunee_exo #chanyeol #parkchanyeol #baekhyunvideo #chanyeolvideo #chanbaek #chanbaekisreal #614everwithchanbaek #chanbaekfeel #chanbaekmoment #exo #exol #aeri #exofunny #exovideo #sehun #kai #lay #kyungsoo #chen #xiumin #suho #theeโ„“yxion๐Ÿญ โž– ๐Ÿฆ„ Own Anggi ๐Ÿ‘‰ [@octa__20 ]๐Ÿฆ„

#jika1kpop ๐ŸŒนะšั‚ะพ ะฒะฐัˆ ะฑะธะฐั ะธะท ะตั…ะพ?๐ŸŒน โ—‹ ๐ŸŒนะšะพะฝะตั‡ะฝะพ ะถะต ะผะพะน ะ‘ัะบั…ะตะฝ๐ŸŒน โ—‹ ๐ŸŒน ะšะฐะบะพะน ะถะต ะพะฝ ะผะธะปะฐัˆะบะฐ๐ŸŒน โ—‹ ๐ŸŒนะ ะฒะฐัˆ?๐ŸŒน โ—‹ ๐ŸŒนะ˜ ะดะฐ ะบะฐะบ ะฒะฐะผ?๐ŸŒน #elyxion #exo #exol #kai #baekhyun #kokobop #thewar #byun #byunbaekhyun #lay #suho #ohsehun #sehun #chen #xiumin #chanyeol #chanbaek #kpop #kyungsoo #kaisoo #byun #jongin #kimjongin #nini #exordium #byunbaekhyun #chanbaek #kaisoo #chanbaekmoment #bearnini #์—‘์†Œ

Gue ketawa nih berarti gue receh kayak suho, gue gak bisa bayangin humor member lain kayak gimana wkwk sampe kencing di celana mungkin gue ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ V. Oh sehun Indonesia (line) โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn on nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan kita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everywithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf