Photos and Videos about

Khas untuk korang yang suke amik gamba dan record video 📸 . Korang mesti nak gambar dan video korang cantik dan berkualiti macam insta famous, youtubers dan photographer kan? . Tripod ini akan membantu korang untuk mendapatkan hasil gambar dan video yang sangat stabil dan angle lebih baik . 🔸️Mudah dibawa. 🔸️berkualiti. 🔸️tahan lasak. 🔸️sesuai untuk ios dan android. . Apa tunggu lagi korang boleh dapatkan tripod ni dengan harga yang sangat murah sila tekan link ws kami di bio . Harga biasa RM 45 Promosi RM 35 Free postage #art#photographer#pro#iphonephotography#iphone #androidphotography#android #cikguseo#tripod

Janganlah bersedih 😭 Janganlah merana 😢 Kerana PinkLady tetap bersamamu 🤗 . Original 100% from HQ PinkLady PinkLady khas untuk wanita yang ingin menjaga kesihatan & mencantikkan badan:- . ●Badan Terlalu Kurus/Gemuk ●Kulit Kusam Gelap ●Sakit2 Badan Cepat Letih ●Susu Kurang ●Breast Kendur/Size Tak Sama Dan Kecik ●Period Pain ●Keputihan ●Miss V Longgar . Masalah keputihan takda, Masalah body kendur, jauh sekali. Body makin mantap adalah. Breast taklagi jatuh, malah makin montok dan gebus fluffy... . . PINKLADY BODY PERFECTION !!💃💃💃 . DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 . . Berminat? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️ . Whatsapp 📲 018 9758186 . www.wasap.my/60189758186 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #ukugroupterbaik #ukugroup #remyempire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo

Janganlah bersedih 😭 Janganlah merana 😢 Kerana PinkLady tetap bersamamu 🤗 . Original 100% from HQ PinkLady PinkLady khas untuk wanita yang ingin menjaga kesihatan & mencantikkan badan:- . ●Badan Terlalu Kurus/Gemuk ●Kulit Kusam Gelap ●Sakit2 Badan Cepat Letih ●Susu Kurang ●Breast Kendur/Size Tak Sama Dan Kecik ●Period Pain ●Keputihan ●Miss V Longgar . Masalah keputihan takda, Masalah body kendur, jauh sekali. Body makin mantap adalah. Breast taklagi jatuh, malah makin montok dan gebus fluffy... . . PINKLADY BODY PERFECTION !!💃💃💃 . DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 . . Berminat? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️ . Whatsapp 📲 018 9758186 . www.wasap.my/60189758186 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #ukugroupterbaik #ukugroup #remyempire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo

============== AROSELLA ============== . . . Normal Price : RM159. ⏬⏬⏬⏬ . Release Price : RM69.00 📦Pos: RM8 (SM) RM12 (SS) . . . * Solat Ready, BF & Wudhu' Friendly * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes ⏬⏬⏬⏬ (XS, S, M & L) * Weight: 0.5kg . . . berminat? wasap kaknora😘 (tekan bluelink bwh profile pic) www.wasap.my/60198327639 . . . #cikguseo #jubahmodenmuslimah #majliskahwin #jubahmodenmurah #jubahejstyle #jubahplainmurah #jubahhitan #jubahwanitamurah #majlistunang #jubahtermurah #jubahblack #jubahcoraktermurah #jubahexclusivemurah #jubahplainmoden #jubahnursingmurah #igersmalaysia #jubahlacemurah #jubahmampumilikno1 #jubahlacemurah #igshopjubahmurah #jubahdressmurah #jubahmosscrepemurah #instashoppingmalaysia #jubahraya2019 #temahitam #igshopjubahmurah #jubahmodenmurah #jubahdressmoden #jubahpengapitpengantin #majlisaqiqah

🍁 SONGKET RATNASARI 🍁 . 🍁Menggunakan material lembut dn tahan lasak 🍁Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸Material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸Warna yang menawan dan memukau 🌸Design kurung moden 🌸Cutting loose dan berdutt berlakang 🌸Jenis kain kembang payung 🌸Pinggang bergetah kiri kanan 🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL RM105sm/RM110ss 2xl 3xl add rm 10 Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊 #minitsaatshop #minitsaatkurung #songketratnasari #bajukurung #kurungcantik #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #bazaarpaknil #wedding #cikguseo #ootd2018 #bazarpaknil #kurungterkini #utm #ukm #um #uthm #kolejkomuniti #usm #cikgu #bajuguru #bridesmaid #bride #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #pelajar #student #sayajualmurah

🍁 SONGKET RATNASARI 🍁 . 🍁Menggunakan material lembut dn tahan lasak 🍁Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸Material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸Warna yang menawan dan memukau 🌸Design kurung moden 🌸Cutting loose dan berdutt berlakang 🌸Jenis kain kembang payung 🌸Pinggang bergetah kiri kanan 🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL RM105sm/RM110ss 2xl 3xl add rm 10 Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊 #minitsaatshop #minitsaatkurung #songketratnasari #bajukurung #kurungcantik #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #bazaarpaknil #wedding #cikguseo #ootd2018 #bazarpaknil #kurungterkini #utm #ukm #um #uthm #kolejkomuniti #usm #cikgu #bajuguru #bridesmaid #bride #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #pelajar #student #sayajualmurah

🍁 SONGKET RATNASARI 🍁 . 🍁Menggunakan material lembut dn tahan lasak 🍁Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸Material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸Warna yang menawan dan memukau 🌸Design kurung moden 🌸Cutting loose dan berdutt berlakang 🌸Jenis kain kembang payung 🌸Pinggang bergetah kiri kanan 🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL RM105sm/RM110ss 2xl 3xl add rm 10 Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊 #minitsaatshop #minitsaatkurung #songketratnasari #bajukurung #kurungcantik #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #bazaarpaknil #wedding #cikguseo #ootd2018 #bazarpaknil #kurungterkini #utm #ukm #um #uthm #kolejkomuniti #usm #cikgu #bajuguru #bridesmaid #bride #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #pelajar #student #sayajualmurah

🍁 SONGKET RATNASARI 🍁 . 🍁Menggunakan material lembut dn tahan lasak 🍁Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸Material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸Warna yang menawan dan memukau 🌸Design kurung moden 🌸Cutting loose dan berdutt berlakang 🌸Jenis kain kembang payung 🌸Pinggang bergetah kiri kanan 🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL RM105sm/RM110ss 2xl 3xl add rm 10 Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊 #minitsaatshop #minitsaatkurung #songketratnasari #bajukurung #kurungcantik #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #bazaarpaknil #wedding #cikguseo #ootd2018 #bazarpaknil #kurungterkini #utm #ukm #um #uthm #kolejkomuniti #usm #cikgu #bajuguru #bridesmaid #bride #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #pelajar #student #sayajualmurah

🍁 SONGKET RATNASARI 🍁 . 🍁Menggunakan material lembut dn tahan lasak 🍁Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸Material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸Warna yang menawan dan memukau 🌸Design kurung moden 🌸Cutting loose dan berdutt berlakang 🌸Jenis kain kembang payung 🌸Pinggang bergetah kiri kanan 🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL RM105sm/RM110ss 2xl 3xl add rm 10 Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊 #minitsaatshop #minitsaatkurung #songketratnasari #bajukurung #kurungcantik #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #bazaarpaknil #wedding #cikguseo #ootd2018 #bazarpaknil #kurungterkini #utm #ukm #um #uthm #kolejkomuniti #usm #cikgu #bajuguru #bridesmaid #bride #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #pelajar #student #sayajualmurah

❤ Assalamualaikum semua ❤ . 💕 SONGKET RATNASARI 💕 Always wait and be excited for the upcoming update from us. Come and support us💕 Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊 #minitsaatshop #minitsaatkurung #songketratnasari #bajukurung #kurungcantik #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #bazaarpaknil #wedding #cikguseo #ootd2018 #bazarpaknil #kurungterkini #utm #ukm #um #uthm #kolejkomuniti #usm #cikgu #bajuguru #bridesmaid #bride #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #pelajar #student #sayajualmurah

Khas untuk korang yang suke amik gamba dan record video 📸 . Korang mesti nak gambar dan video korang cantik dan berkualiti macam insta famous, youtubers dan photographer kan? . Tripod ini akan membantu korang untuk mendapatkan hasil gambar dan video yang sangat stabil dan angle lebih baik . 🔸️Mudah dibawa. 🔸️berkualiti. 🔸️tahan lasak. 🔸️sesuai untuk ios dan android. . Apa tunggu lagi korang boleh dapatkan tripod ni dengan harga yang sangat murah sila tekan link ws kami di bio . Harga biasa RM 45 Promosi RM 35 Free postage #art#photographer#pro#iphonephotography#iphone #androidphotography#android #cikguseo#tripod

GENG LACE PROMOSI!!! . . .- Erina Lace Kurung - Aalia Lace Kurung - Afrin Lace Kurung . . .---------------------------------------------------------------------------------- Harga asal : RM99 Postage : RM8.5 / RM13 Promosi 1pcs : RM60 Free postage Promosi combo 2pcs : RM50 per pieces Free postage . .Promosi sah hingga 31 Jan 2019 sahaja --------------------------------------------------------------------------------- . . .Size : Freesize Material : Top Lace / Skirt Como Crepe ✅ Lace berkualiti tinggi ✅ lembut ✅ tak jarang ✅ tak tebal & tak nipis ✅ selesa ✅ kain tak panas ✅ iron less Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci) Detail : Top ✅ Zip di belakang ✅ (Wudhu Friendly) Kain ✅ Getah di pinggang . .✅ zip & cangkuk di tepi Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan WhatsApp 0192756398 untuk pembelian. . #bajukurung #bajukurungcantik #kurunglace #bajukurungcomocrepe #kurungcomocrepe #bajukurungraya #erinalacekurung #kurungerinalace #aalialacekurung #kurungaalialace #afrinlacekurung #kurungafrinlace #bajukurunglace #cikgu #cikguseo #facagent #faeagent #salebajukurung #promosibajukurung

Pikihan ditangan anda...Nak yang lebih murah tapu kedan tip top? Pilih la EBO..walaupun x glemer or x viral mcm yang lain..Tapi ramai yang repeat order Katanya..makin mengancam..cik abg hari2 tergoda Jom girls kita ikhtiar kasi MANTOP SENDAT dengan EBO♥️ aummm EKSTRAK BELACAK ORIGINAL(EBO) Khas Untuk Wanita/Isteri Yang nak body SEKSI 👙& MAHKOTA SENDAT 👙TANPA SUPPLIMENT/SUNTIKAN/PEMBEDAHAN Bukan minyak biasa-biasa.Minyak bagi abg makin sayang...Tidak melekit,mudah meresap..Jom GAM 🔒suami anda dengan minyak kasih syg ni... . Hanya perlu pump EBO secukup rasa 😁sapu pada aset dan urut manja Tahniah anda bakal memiliki Payudara,punggung & Miss V idaman ,mantop dan terbaik. PAYUDARA: . 1) Menegangkan payudara kendur akibat menyusu/faktor usia/penurunan berat badan 2) Tambah saiz Payudara 3) Payudara kelihatan lebih seksi 4) Cerahkan puting yg gelap 5) Naikkan puting yang tenggelam 6) Menghilangkan selulit & sekaligus kulit cantik&sihat . PUNGGUNG: . 1) Menegangkan & memontokkan punggung 2) menghilangkan selulit & sekaligus kulit cantik&sihat 4) Punggung kelihatan makin seksi . MISS V: . 1) mengetatkan miss v 2) menghilangkan keputihan 3) tembamkan miss v 4) tegangkan miss v yang kendur. 5) menghilangkan kegatalan 6) Menyembuhkan luka dikawasan Miss V akibat garu 7) Menambah kenikmatan/keghairahan luar biasa ketika bersama suami . 1BOTOL :RM55 Kandungan: 20ml (sebulan,bergantung pd cara penggunaan) . FREE POSS SEMENANJUNG Sabah sarawak add RM5. . Berminat laju2 wasap sha ye: 1) Tekan je link kat bio sha tanpa perlu save no 2) Dm je @nak.montoq 💬whatsapp: 012-5755897 Tq #assalamualaikum #ex5 #kronilampupetak #maluapabossku #sayajualmurah #jamukuat #jamukeputihan #elfaris #payudara #punggung #missv #kembalidara #wanita #perempuan #menyusu #ibu #isteri #tegang #anjal #muda #mua #makeuptutorial #cantik #missv #flawless #jerawat #ebo #pujaanhatikanda #organik #cikguseo

[Anggun dan bergaya sopan bila berKEBAYA.] _ . Special gabungan tradisional modern dan kontemporari design dengan zip di bahagian depan kebaya.Sesuai sgt utk BF mommy🤩🤩.Berminat #dmeellen jom wasap ke +601152261859 _ ✔OFFER: RM109 SEM/RM115SS . . READY STOCK - _ ELLEN MODERN KEBAYA . 📌 material blouse lace with lining & skirt moss crepe 📌 Zip dilengan wudhuk friendly 📌 zip di depan bf friendy 📌 Pinggang bergetah _ UKURAN : . . SAIZ S Bahu 14.5" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 28" Labuh baju belakang 23.5" Skirt Pinggang 24"-34" Punggung 34.5" Labuh 42" . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . SAIZ M Bahu 15.5" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 28" Labuh baju belakang 23.5" Skirt Pingang 26"-36" Punggung 36" Labuh 42" . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . SAIZ L-XL Bahu 18" Dada 42" Panjang Lengan 24" Labuh baju depan 29.5" Labuh baju belakang 25" Skirt Pingang 30"-42" Punggung 42" Labuh 43" . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ======================= ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.

RMA-6012 - Alisa Blouse (free size) Harga : RM 32.00 Postage: RM 6 SM, RM 10 SS Color: Purple, Black, Brown Material - Italy Crepe Round neckline Long sleeves with lace detail at cuff Slip on style Relax fit Free Size Measurement Shoulder - 39 cm / 15" Bust - 102 cm / 40" Waist - 98 cm / 38" Hips - 112 cm / 44" Armhole - 48 cm / 19" Cuffs - 23 cm / 9" Sleeves Length - 57 cm / 23" Length - 66 cm / 26" Place your order : 0192756398 (whatsapp) #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemalaysia #blousealisa #blouseitalycrepe #italycrepe #blousemuslimah #pakaianmuslimah #iklanolshop #iklanonlineshop #sayajual #sayajualmurah #blousesimple #cikguseo #cikgu #alisablouse #blousefreesize #blousepurple #blousebrown #blouseblack

MAXXIMA Perniagaan Global. Maxxima Nutrition.. 1. Repeat Order Laju 2. Disokong dengan Kajian2 Klinikal 3. Disokong dengan Lebih 300 Jurnal Medical 4. Telah diKaji oleh ribuan saintis lebih 45 tahun 5. Peluang Perniagaan Pasif Income dan Terbukti. Info lanjut, untuk yg serious je .. kalau rasa dah sihat dan dah cukup kaya!! TAK PAYAH KLIK www.wasap.my/60173544129/Sihat&SenangMaxxima Terima Kasih Follow|Komen|Like|Share #autism #migraine #insomnia #diabetes #asma #gout #saraf #kolesterol #kanser #sakitlutut #tallassemia #sawan #denggi #gastrik #darahtinggi #jantung #buahpinggang #stroke #batukarang #sukarhamil #prostatecancer #senggugut #buasir #slipdisc #stress #lymphoma #igkrazy #miracleteam #rezekilangit #cikguseo

[ READY STOCK ] TWELVE DOT SLINGBAG COLOUR : SILVER , BLACK , PINK , MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER DIMENSIONS : 20CM x 20CM x 6CM RM30 RM8 SM / RM12 SS . WHATSAPP : 0199908813 WHATSAPP : 0199908813 WHATSAPP : 0199908813 . . #begmurah #begcantik #handbegmurah #begmurahmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #malaysian #bazarpaknil #begcantik #handbegcantik #begcantikdanmurah #begcantik2 #likes4like #begcomel #likeforlikes #begcomelmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #begcomelmalaysia #ootdmalaysia #moodrepublik #yearendsale

Ryanees Terendak Dare to make fashion statement? Hurry! Stocks limited! Looking beautiful within 3 seconds! @ryanees_enirawardrobe Brunei fans? Don't u worry. Kindly visit @qiranimaritza to get our stylish Ryanees shawls! www.wasap.my/60142676036/ryaneesIG So pretty! So sweet! Nak order? Click whatsapp link at @ryanees_enirawardrobe profile ye! www.wasap.my/60142676036 OR DM ya! Buy originals! Wearing a hijab never this easy with Ryanees! ☆NO PIN ☆NO BROOCH ☆NO IRONING Get Ryanees. You will : ♡Save your time ♡Save your energy ♡More time with your loved ones! ♡Looking really sharp & exclusive with minimum time consuming **distributed by enirawardrobe #ryanees #ootd #outfitoftheday #cikguseo #lookoftheday #htfla #ryaneesbrunei #fashiongram #style #love #toppost #tudungbrunei #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #hijabbrunei #instastyle #hashtagsforlikesapp #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #ingattravelingatryaneesù

Ryanees Army! See next pic Dare to make fashion statement? Hurry! Stocks limited! Looking beautiful within 3 seconds! @ryanees_enirawardrobe Brunei fans? Don't u worry. Kindly visit @qiranimaritza to get our stylish Ryanees shawls! www.wasap.my/60142676036/ryaneesIG So pretty! So sweet! Nak order? Click whatsapp link at @ryanees_enirawardrobe profile ye! www.wasap.my/60142676036 OR DM ya! Buy originals! Wearing a hijab never this easy with Ryanees! ☆NO PIN ☆NO BROOCH ☆NO IRONING Get Ryanees. You will : ♡Save your time ♡Save your energy ♡More time with your loved ones! ♡Looking really sharp & exclusive with minimum time consuming **distributed by enirawardrobe #ryanees #ootd #outfitoftheday #cikguseo #lookoftheday #htfla #ryaneesbrunei #fashiongram #style #love #toppost #tudungbrunei #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #mylook #fashionista #hijabbrunei #instastyle #hashtagsforlikesapp #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #ingattravelingatryanees

SPRAY MUTEH ni waterproof tau!! 🐮🐮🐮🐮 . So no worries dear,kalau berpeluh atau kena air takkan hilang atau bercapuk.😍 . Kecuali kalau korang cuci dgn sabun baru dia hilang dan kulit kembali asal. . Tapi..tapi.. bila pakai hari hari, lama lama kulit kita blh jadi putih kekal sbb kdgn dia ada VIT C,yg bertindak sebagai ejen pemutih.. . So indirectly, kulit kita akan putih secara neutral.😉 . . . #spraysusumuteh #spraysusu #mutehspraysusu #putihgebu #produkkecantikan #produkputih #spraymuka #mutehkl #mutehselangor #spraymutehoriginal #cikguseo

📣 AMARAN KERAS 📣 . THANK YOU LOVELY SHOPPING WITH US... HOPE YOU LIKE IT... . JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI. . WHATSAPP : 0199908813 WHATSAPP : 0199908813 .WHATSAPP : 0199908813 #begmurah #begcantik #handbegmurah #begmurahmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #malaysian #bazarpaknil #begcantik #handbegcantik #begcantikdanmurah #begcantik2 #likes4like #begcomel #likeforlikes #begcomelmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #begcomelmalaysia #ootdmalaysia #moodrepublik #yearendsale

RMA-6011 - Katrina Blouse (free size) Harga : RM 32.00 Postage: RM 6 SM, RM 10 SS Color: Purple, Dark Grey, Brown, Turquoise Material - Como Crepe Round neckline Long sleeves with some design at cuff Slip on style Relax fit Free Size Measurement Shoulder - 39 cm / 15" Bust - 102 cm / 40" Waist - 98 cm / 38" Hips - 112 cm / 44" Armhole - 48 cm / 19" Cuffs - 23 cm / 9" Sleeves Length - 57 cm / 23" Length - 66 cm / 26" Place your order : 0192756398 (whatsapp) #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemalaysia #blousekatrina #blousecomocrepe #comocrepe #blousemuslimah #pakaianmuslimah #iklanolshop #iklanonlineshop #sayajual #sayajualmurah #blousesimple #cikguseo #cikgu #katrinablouse #blousefreesize #blousepurple #blousebrown #blousedarkgrey #blouseturquoise

[ READY STOCK ] TWELVE DOT SLINGBAG COLOUR : SILVER , BLACK , PINK , MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER DIMENSIONS : 20CM x 20CM x 6CM RM30 RM8 SM / RM12 SS . WHATSAPP : 0199908813 WHATSAPP : 0199908813 WHATSAPP : 0199908813 . . #begmurah #begcantik #handbegmurah #begmurahmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #malaysian #bazarpaknil #begcantik #handbegcantik #begcantikdanmurah #begcantik2 #likes4like #begcomel #likeforlikes #begcomelmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #begcomelmalaysia #ootdmalaysia #moodrepublik #yearendsale

STANDING INSTRUCTION. TUKAR CASH JADI ASSET EMAS SETIAP BULAN . . Ini adalah usaha yang amat bagus yang disediakan oleh Public Gold iaitu kita boleh terus potong dari akaun simpanan biasa kita kepada akaun emas online secara automatic!! . . Dalam dunia nie.. setahu SJ.. hanya Public Gold sahaja yang ada kebolehan berbuat begini. Masya Allah... hebatnya.. . . Sekarang amat2 mudah untuk kita semua menyimpan emas. Jika kita seorang yang sukar menyimpan.. cara ini amat2 bagus. Bagi yang nak tahu lebih lanjut.. boleh DM SJ yaa. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas cara STANDING INSTRUCTION ini, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #publicgold #emas #emaspatuhsyariah #kutuemas #simpananemas #simpanemas #1gram1bulan #emasmurah #emaskualiti #emas999 #dealerpublicgoldpenang #dealerpublicgold #pelaburanemas #akaunemasgap #emaspublicgold #publicgoldpenang #nextmohdzulkifli #goldbar #dinar #emas24k #kedaiemas #kedaiemasonline #emasmurahonline #emasmurah #pelaburan #dakwah #kewangan #maskawin #youthpower #cikguseo

STANDING INSTRUCTION. TUKAR CASH JADI ASSET EMAS SETIAP BULAN . . Ini adalah usaha yang amat bagus yang disediakan oleh Public Gold iaitu kita boleh terus potong dari akaun simpanan biasa kita kepada akaun emas online secara automatic!! . . Dalam dunia nie.. setahu SJ.. hanya Public Gold sahaja yang ada kebolehan berbuat begini. Masya Allah... hebatnya.. . . Sekarang amat2 mudah untuk kita semua menyimpan emas. Jika kita seorang yang sukar menyimpan.. cara ini amat2 bagus. Bagi yang nak tahu lebih lanjut.. boleh DM SJ yaa. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas cara STANDING INSTRUCTION ini, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #publicgold #emas #emaspatuhsyariah #kutuemas #simpananemas #simpanemas #1gram1bulan #emasmurah #emaskualiti #emas999 #dealerpublicgoldpenang #dealerpublicgold #pelaburanemas #akaunemasgap #emaspublicgold #publicgoldpenang #nextmohdzulkifli #goldbar #dinar #emas24k #kedaiemas #kedaiemasonline #emasmurahonline #emasmurah #pelaburan #dakwah #kewangan #maskawin #youthpower #cikguseo

STANDING INSTRUCTION. TUKAR CASH JADI ASSET EMAS SETIAP BULAN . . Ini adalah usaha yang amat bagus yang disediakan oleh Public Gold iaitu kita boleh terus potong dari akaun simpanan biasa kita kepada akaun emas online secara automatic!! . . Dalam dunia nie.. setahu SJ.. hanya Public Gold sahaja yang ada kebolehan berbuat begini. Masya Allah... hebatnya.. . . Sekarang amat2 mudah untuk kita semua menyimpan emas. Jika kita seorang yang sukar menyimpan.. cara ini amat2 bagus. Bagi yang nak tahu lebih lanjut.. boleh DM SJ yaa. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas cara STANDING INSTRUCTION ini, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #publicgold #emas #emaspatuhsyariah #kutuemas #simpananemas #simpanemas #1gram1bulan #emasmurah #emaskualiti #emas999 #dealerpublicgoldpenang #dealerpublicgold #pelaburanemas #akaunemasgap #emaspublicgold #publicgoldpenang #nextmohdzulkifli #goldbar #dinar #emas24k #kedaiemas #kedaiemasonline #emasmurahonline #emasmurah #pelaburan #dakwah #kewangan #maskawin #youthpower #cikguseo

STANDING INSTRUCTION. TUKAR CASH JADI ASSET EMAS SETIAP BULAN . . Ini adalah usaha yang amat bagus yang disediakan oleh Public Gold iaitu kita boleh terus potong dari akaun simpanan biasa kita kepada akaun emas online secara automatic!! . . Dalam dunia nie.. setahu SJ.. hanya Public Gold sahaja yang ada kebolehan berbuat begini. Masya Allah... hebatnya.. . . Sekarang amat2 mudah untuk kita semua menyimpan emas. Jika kita seorang yang sukar menyimpan.. cara ini amat2 bagus. Bagi yang nak tahu lebih lanjut.. boleh DM SJ yaa. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas cara STANDING INSTRUCTION ini, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #publicgold #emas #emaspatuhsyariah #kutuemas #simpananemas #simpanemas #1gram1bulan #emasmurah #emaskualiti #emas999 #dealerpublicgoldpenang #dealerpublicgold #pelaburanemas #akaunemasgap #emaspublicgold #publicgoldpenang #nextmohdzulkifli #goldbar #dinar #emas24k #kedaiemas #kedaiemasonline #emasmurahonline #emasmurah #pelaburan #dakwah #kewangan #maskawin #youthpower #cikguseo

Marc Jacobs The Anchor Small Leather Tote Satchel Crossbody Berry M0012129 Marc Jacobs pebbled leather shoulder bag with golden hardware.Flat top handles, 3.8" drop.Removable, adjustable shoulder strap, 19" drop.Open top with magnet and lobster clasp closures.Exterior, front zip pocket with tassel pull. Interior, one zip and one slip pocket.9"H x 10.8"W x 6"D.Dust bag Marc Jacobs Clearance Limited time only this color only. don't ask other color. 999 only. Please hurry!! www.wasap.my/601131769098 Installments accepted Deposit 300 accepted #toryburch #installmentbag #mksusannah #mkoriginalmalaysia #installmentbagmalaysia #toppost #cikguseo #coachshop #coachmalaysia #ootd #ruangrezekihanania #coachoutlet #coachauthentic #coachoriginal #sale #begansuran #marcjacob #michaelkorsmalaysia #michaelkors #authenticbag #sayajual #coachbag #coachmalaysia #toppost #outletbags #coachxselena #longchamp

SET RAPUNZEL Harga: rm50 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 16" BUST 40" ARMPIT 18" SLEEVE 22" LENGTH 22 - 37" PALAZO WAIST 30" HIP 44" LENGTH 39" . WHATSAPP : 60199908813 WHATSAPP : 60199908813 WHATSAPP : 60199908813 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #likes4like #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #bajukurung #ootdmalaysia #moodrepublik #yearendsale

📣 AMARAN KERAS 📣 . THANK YOU LOVELY SHOPPING WITH US... HOPE YOU LIKE IT... . JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI. . WHATSAPP : 60199908813 WHATSAPP : 60199908813 WHATSAPP : 60199908813 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #likes4like #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #bajukurung #ootdmalaysia #moodrepublik #yearendsale

SET RAPUNZEL Harga: rm50 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 16" BUST 40" ARMPIT 18" SLEEVE 22" LENGTH 22 - 37" PALAZO WAIST 30" HIP 44" LENGTH 39" . WHATSAPP : 60199908813 WHATSAPP : 60199908813 WHATSAPP : 60199908813 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #likes4like #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #bajukurung #ootdmalaysia #moodrepublik #yearendsale

[PARUT PENUH MUKA] Wowwwww percaya ke tak nie, dengan meeracle dapat kulit wajah cantik dan berseri? . Dulu parut jerawat hampir penuh di muka. Pori pori kulit terbuka. Minyak tak usah cakaplah. Sekali lap ermmm berminyaklah tangan tue. . Bila mekap pasti bercapuk. Tapi itu semua dulu. Sekarang tidak lagi. Parut jerawat makin pudar. Pori pori kulit makin mengecil. Minyak tue pun dah tiada lagi tau. . Bila mekap tiada lagi bercapuk atau cair. Mekap elok kekal di wajah. Dan ramai yang tegur kulit wajah makin bersih dan glowing. . SAYA MENJADI DENGAN MEERACLE . .

🌸LACEY BLOUSE🌸 . 💖 Material como crepe 💖 Lace di bahagian lengan 💖 Nursing friendly.. butang di bahagian dada, 10.5 inci 💖 Wudhuk friendly. butang di pergelangan lengan 💖 Cutting kembang 💖 Size S, M, L, XL, XXL . . Harga 1 helai -Rm46 2 helai - Rm92 3 helai - Rm138 Postage: 1-2 helai RM7sm/RM11ss PROMOSI🎉🎉🎉 3 helai FREE POSTAGE Seluruh Malaysia . BOLEH MIX DENGAN ROSES BLOUSE . WASSAP LAJU2 +60133154649 WASSAP LAJU2 +60133154649 WASSAP LAJU2 +60133154649 atau klik whatsapp di bahagian profile (bagi instagram) . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/LACEYblouse . #tunicmalaysia #tunicmuslimah #blousemurah #blousemalaysia #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #cikguseo #tunicterkini #blouseterkini #blouselace #blouselacemurah #laceyblouse #terapiinstagram #ajimaura #sayajual #bazaarpaknil #aurainsta #assalamualaikum #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahlabuh #blouselabuhmuslimah #blousemuslimahcantik #blousemuslimahmurah #nursingblouse #nursingblousemurah #nursingblousemalaysia #blousenursingzip #blousebffriendly #blousemesrabf

🌸LACEY BLOUSE🌸 . 💖 Material como crepe 💖 Lace di bahagian lengan 💖 Nursing friendly.. butang di bahagian dada, 10.5 inci 💖 Wudhuk friendly. butang di pergelangan lengan 💖 Cutting kembang 💖 Size S, M, L, XL, XXL . . Harga 1 helai -Rm46 2 helai - Rm92 3 helai - Rm138 Postage: 1-2 helai RM7sm/RM11ss PROMOSI🎉🎉🎉 3 helai FREE POSTAGE Seluruh Malaysia . BOLEH MIX DENGAN ROSES BLOUSE . WASSAP LAJU2 +60133154649 WASSAP LAJU2 +60133154649 WASSAP LAJU2 +60133154649 atau klik whatsapp di bahagian profile (bagi instagram) . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/LACEYblouse . #tunicmalaysia #tunicmuslimah #blousemurah #blousemalaysia #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #cikguseo #tunicterkini #blouseterkini #blouselace #blouselacemurah #laceyblouse #terapiinstagram #ajimaura #sayajual #bazaarpaknil #aurainsta #assalamualaikum #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahlabuh #blouselabuhmuslimah #blousemuslimahcantik #blousemuslimahmurah #nursingblouse #nursingblousemurah #nursingblousemalaysia #blousenursingzip #blousebffriendly #blousemesrabf

🌸LACEY BLOUSE🌸 . 💖 Material como crepe 💖 Lace di bahagian lengan 💖 Nursing friendly.. butang di bahagian dada, 10.5 inci 💖 Wudhuk friendly. butang di pergelangan lengan 💖 Cutting kembang 💖 Size S, M, L, XL, XXL . . Harga 1 helai -Rm46 2 helai - Rm92 3 helai - Rm138 Postage: 1-2 helai RM7sm/RM11ss PROMOSI🎉🎉🎉 3 helai FREE POSTAGE Seluruh Malaysia . BOLEH MIX DENGAN ROSES BLOUSE . WASSAP LAJU2 +60133154649 WASSAP LAJU2 +60133154649 WASSAP LAJU2 +60133154649 atau klik whatsapp di bahagian profile (bagi instagram) . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/LACEYblouse . #tunicmalaysia #tunicmuslimah #blousemurah #blousemalaysia #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #cikguseo #tunicterkini #blouseterkini #blouselace #blouselacemurah #laceyblouse #terapiinstagram #ajimaura #sayajual #bazaarpaknil #aurainsta #assalamualaikum #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahlabuh #blouselabuhmuslimah #blousemuslimahcantik #blousemuslimahmurah #nursingblouse #nursingblousemurah #nursingblousemalaysia #blousenursingzip #blousebffriendly #blousemesrabf

Meeracle is the first brand in Asia to introduce skin care products made from a breakthrough gemstone formula comprising diamond, ruby and pearl extracts. A unique blend of extracts from the three precious stones, the propriety gemstone formula is sourced from France and is specially formulated to leave skin radiant, youthful and flawless. . . . @skincare.bebas.kimia #teammeeraclezz . .

TEKNIK PROFIT RFX JOM BELAJAR SANTAI TRADE FOREX SAMPAI PANDAI 🐊 Anda ada masalah nak konsisten income dgn Forex? Meh PM @coachRFX untuk belajar. 🐊 Penat belajar sana sini tapi loss memanjang, asyik depo je selalu... Jom PM @coachRFX 🐊 Habis duit beribu, MC, meh PM @coachRFX 🐊 TEKNIK PROFIT RFX 🐊 Teknik simple dan sangat2 profitable 🐊 Berminat nak belajar? PM @coachRFX Ada setup, saya share entry saya ye.. Untuk belajar cara entry yg sangat2 simple dan profitable, boleh PM saya @coachRFX LEBIH BAIK SUSAH SIKIT MENUNTUT ILMU, DARIPADA TERKENA TIPU SELALU WhatsApp or Call: coachRFX www.wasap.my/0183810360/rosia Telegram @coachRFX https://youtu.be/U-YHrq73KRg . #trader #tranning #forex #duit #market #cikguseo

[Anggun dan bergaya sopan bila berKEBAYA.] _ . Special gabungan tradisional modern dan kontemporari design dengan zip di bahagian depan kebaya.Sesuai sgt utk BF mommy🤩🤩.Berminat #dmeellen jom wasap ke +601152261859 _ ✔OFFER: RM109 SEM/RM115SS . . READY STOCK - _ ELLEN MODERN KEBAYA . 📌 material blouse lace with lining & skirt moss crepe 📌 Zip dilengan wudhuk friendly 📌 zip di depan bf friendy 📌 Pinggang bergetah _ UKURAN : . . SAIZ S Bahu 14.5" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 28" Labuh baju belakang 23.5" Skirt Pinggang 24"-34" Punggung 34.5" Labuh 42" . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . SAIZ M Bahu 15.5" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 28" Labuh baju belakang 23.5" Skirt Pingang 26"-36" Punggung 36" Labuh 42" . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . SAIZ L-XL Bahu 18" Dada 42" Panjang Lengan 24" Labuh baju depan 29.5" Labuh baju belakang 25" Skirt Pingang 30"-42" Punggung 42" Labuh 43" . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ======================= ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.

[Anggun dan bergaya sopan bila berKEBAYA.] _ . Special gabungan tradisional modern dan kontemporari design dengan zip di bahagian depan kebaya.Sesuai sgt utk BF mommy🤩🤩.Berminat #dmeellen jom wasap ke +601152261859 _ ✔OFFER: RM109 SEM/RM115SS . . READY STOCK - _ ELLEN MODERN KEBAYA . 📌 material blouse lace with lining & skirt moss crepe 📌 Zip dilengan wudhuk friendly 📌 zip di depan bf friendy 📌 Pinggang bergetah _ UKURAN : . . SAIZ S Bahu 14.5" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 28" Labuh baju belakang 23.5" Skirt Pinggang 24"-34" Punggung 34.5" Labuh 42" . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . SAIZ M Bahu 15.5" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju depan 28" Labuh baju belakang 23.5" Skirt Pingang 26"-36" Punggung 36" Labuh 42" . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . SAIZ L-XL Bahu 18" Dada 42" Panjang Lengan 24" Labuh baju depan 29.5" Labuh baju belakang 25" Skirt Pingang 30"-42" Punggung 42" Labuh 43" . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ======================= ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.

KEBAIKAN MEERACLE GEMSTONE CLEANSER . . . ✅mengecutkan jerawat kronik ✅menyingkirkan whitehead & blackhead ✅pudarkan parut jerawat ✅pudarkan jeragat di permukaan kulit ✅melembutkan tekstur kulit wajah ✅menghapuskan kulit kusam ✅mencerahkan wajah ✅hapus kulit berminyak ✅menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru ✅memperbaiki kulit yg rosak ✅melambatkan proses penuaan kulit ✅melembapkan kulit sepanjang hari. . Miliki MEERACLE Facial Cleanser anda hari ini juga ! Promosi RM49 sahaja. 50ml sebotol untuk penggunaan sehingga 2 bulan!! . . . @meeracle.stokis.jb #teammeeraclezz . . .

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . Details tentang PinkLady Body Perfection... Antara benefit yang boleh dapat : 👇 . ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM . . Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia mengurang dan merawatkeputihan. ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI 👇 . terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️ . Whatsapp 📲 018 9758186 . www.wasap.my/60189758186 . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #ukugroupterbaik #ukugroup #remyempire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo

GADIS AYU...SUNGGUH AYU 🎵🎵🎵 . "Mak jemah, cantiknya pagi ni..Nampak ayu je..Lain drpd hari biasa ni." . Wah, kembang kempis hidung mak jemah org puji2 mcm tu tau..Hidup pun jd ceria je..Ha, korg nak tak org puji macam mak jemah ni?😁😁. Kalau nak, jom dptkan kain super duper cantik dan gojes ni.. . Kain SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE ni dah lah design cantik, kain sejuk, lembut, mudah iron dan yg paling penting, harga sgt berpatutan tau..Kalau dah siap jd baju, mahalnya mak oii org jual..Boleh beli 2psg kain.. . Jgn tunggu lagi ye, cepat2 dptkan tau kain ni . 📌1psg RM 56Sem/RM 61Ss (Siap pos) . 📌Borong RM 48/psg (min 2psg ke atas) . 📌Borong Seragam RM 52/psg (min 5psg ke atas) . 🌟Open meter RM 13/m 🌟Bidang 45 (4m) . Call lelaju kilat ye😜😜 . 📞0145239083 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #cottonmurah #kainpasangseragammurah #kainon9murah #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah #royalsilk #openmeter #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #kainpasang ➖➖➖➖➖➖➖➖

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . Details tentang PinkLady Body Perfection... Antara benefit yang boleh dapat : 👇 . ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM . . Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia mengurang dan merawatkeputihan. ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI 👇 . terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️ . Whatsapp 📲 018 9758186 . www.wasap.my/60189758186 . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #ukugroupterbaik #ukugroup #remyempire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo

ERONICA MODERNISTIC BLOUSE . . .------------------------------------------------ HARGA SEHELAI : RM 79 HARGA COMBO 3 PCS : RM 210 Free postage seluruh Malaysia . ------------------------------------------------ . . .TAMPIL DGN REKAAN MODERN PEMBUKA 2019 Konsep yang stylish, modern & up to date! Anda berhak utk bergaya tanpa mengabaikan aurat! KOCEK “STYLISH” KIRI & KANAN Kocek stylish dengan jahitan tindih ala jacket & butang eksklusif memang wow. MATERIAL DUBAI COMO CREPE DGN GABUNGAN 2 TONA WARNA Sangat selesa & sesuai dengan cuaca malaysia. Less ironing & mudah dijaga. Gabungan 2 warna yg sweet. BF & WUDHU FRIENDLY Tangan ‘ketip’ mudah utk wudhu, zip didada mudah utk utk bf. . .7 PILIHAN WARNA YG UP TO DATE Pilihan warna yg plg up to date utk design yg stylo ini. 7 warna ini pasti tak akan menyesal. Place your order : 0192756398 (whatsapp) #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemalaysia #blouseeronica #blousecomocrepe #comocrepe #blousemuslimah #blouselabuh #pakaianmuslimah #iklanolshop #iklanonlineshop #sayajual #sayajualmurah #blouseexclusive #cikguseo #cikgu #blousenursing #blousenursingfriendly #blousebffriendly #newblouse #eronica #blousecasual #eronicablouse #jelitawardrobeofficialreseller

ERONICA MODERNISTIC BLOUSE . . .------------------------------------------------ HARGA SEHELAI : RM 79 HARGA COMBO 3 PCS : RM 210 Free postage seluruh Malaysia . ------------------------------------------------ . . .TAMPIL DGN REKAAN MODERN PEMBUKA 2019 Konsep yang stylish, modern & up to date! Anda berhak utk bergaya tanpa mengabaikan aurat! KOCEK “STYLISH” KIRI & KANAN Kocek stylish dengan jahitan tindih ala jacket & butang eksklusif memang wow. MATERIAL DUBAI COMO CREPE DGN GABUNGAN 2 TONA WARNA Sangat selesa & sesuai dengan cuaca malaysia. Less ironing & mudah dijaga. Gabungan 2 warna yg sweet. BF & WUDHU FRIENDLY Tangan ‘ketip’ mudah utk wudhu, zip didada mudah utk utk bf. . .7 PILIHAN WARNA YG UP TO DATE Pilihan warna yg plg up to date utk design yg stylo ini. 7 warna ini pasti tak akan menyesal. Place your order : 0192756398 (whatsapp) #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemalaysia #blouseeronica #blousecomocrepe #comocrepe #blousemuslimah #blouselabuh #pakaianmuslimah #iklanolshop #iklanonlineshop #sayajual #sayajualmurah #blouseexclusive #cikguseo #cikgu #blousenursing #blousenursingfriendly #blousebffriendly #newblouse #eronica #blousecasual #eronicablouse #jelitawardrobeofficialreseller

#freepostage ! MEERACLE CELEBRATING OUR 4 FANTASTIC YEARS SINCE 2015 ! . . MEERACLE dengan bangganya dan berterima kasih atas 4 tahun yg sangat menakjubkan kepada anda semua MEERACLE LOVER’S ! . . selama 4 tahun MEERACLE berada di pasaran, masih relevan dan diminati oleh pengguna setia MEERACLE . . Jadi, sempena meraikan 4 Tahun yg cukup bermakna ni, kami di MEERACLE mengumumkan “ FREE POSTAGE “ kepada semua pengguna MEERACLE, kempen promosi ini bermula dari 11 JAN 2019 sehingga 10 FEB 2019 . . So ! dont waste ur time ! dapatkan produk MEERACLE dari ejen yg sah dengan “ FREE POSTAGE “ sekarang ! . . “ saya menjadi dengan MEERACLE ! “ . .

Pergi butik...terpaksa cari baju 👕bhgn plus size....😣tgk fon pun....duk scroll bhgn plus size....pilihan terhad kan....🙆 bila ni... nak pilih yg cantik2 👗👚👖mcm org lain😧...tiap2 tahun mcm makin bertambah pulak xxxl kat saiz bj tu....😱....aku pun nak berubah jugak...kena kuatkan azam..tingkatkan usaha....apa kata kita cuba set combo...slimyou detox tea & kakicantiq tea by medinadesire...hanya rm40... Mulakan hari ini juga...😍 WA 0129503384 #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

Pergi butik...terpaksa cari baju 👕bhgn plus size....😣tgk fon pun....duk scroll bhgn plus size....pilihan terhad kan....🙆 bila ni... nak pilih yg cantik2 👗👚👖mcm org lain😧...tiap2 tahun mcm makin bertambah pulak xxxl kat saiz bj tu....😱....aku pun nak berubah jugak...kena kuatkan azam..tingkatkan usaha....apa kata kita cuba set combo...slimyou detox tea & kakicantiq tea by medinadesire...hanya rm40... Mulakan hari ini juga...😍 WA 0129503384 #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

Harini sape join postage dapat freegift.. Sape nak cepat2.. Set combo rm40.00 dapat freegift. Kalau beli set combo lebih.. Freegift pun lebih2😂 Banyak sangat makan lauk kenduri kawin ...so badan pun mula lah kumpul lemak.... Nak buang lemak.....jom minum teh slim😊 Order now..WA 0129503384 #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

30 Minute Live with Meeracle . Live hari ni HQ akan menerangkan lebih lanjut tentang #20dayschallenge. Jadi siapa yang masih belum faham tentang challenge ni wajib tengok live HQ hari ni di MEERACLE SUPPORT GROUP pada pukul 1.30 petang. . Bagi ejen yang belum sertai group ni boleh ke link https://www.facebook.com/groups/1622634511360889/ untuk sertai. . . #teammeeraclezz #menjadidenganmeeracle #sayajualsayapakai #dropshipdiperlukan #meeraclepayyourptptn #terapiinstagram #cikguseo #meeraclegemstonebeauty #likeforfollow #likeforlike

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Apa yang ada dalam Zafesha Simply Foundation? . . 🌸Argan Oil Kaya anti-oksidan dan melebabkan kulit. . 🌸Bunga Matahari Membantu merawat kulit yang rosak. . 🌸Castor Seed Oil Membantu kurangkan keradangan akibat jerawat. . 🌸Vitamin C dan E Memudar dan menghilangkan jeragat. . 🌸Bunga Blueweed Kaya omega 3, 6 & 9. . 🌸Brazilian Palm Tree Mencegah sinaran UV dan membantu tahan lama. . Best tak akak syg? 💕💕😍 . #zsfoundation #zafeshasimply #cikguseo

Akak kita amik masak 3 bulan ja. Terus hilang 16kg dia. ••••••••••• Cepat ke lambat depends kat metabolisme bdn masing2.Ada org 3kotk loss 10kg. Ada jygk customer 6kotk utk 10kg. Nak tips kurus sihat n cantikkk??? Jom wassap.. Paling cikit 3KG konfirmmmm turun!! . #ubatkurus #lotionkurus #cikguseo #cantikputih #chocofitpuncakalam #chocofitklang #chocofitijok #pandamaran #portklang #chocofitmeru #sijangkang #jalankebun #johansetia #ijok #puncakalam #kualaselangor #saujanautama #kuang #tanjungkarang #meru #setiaalam #gmklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #uitmshahalam #klang

Jangan bagitahu orang rahsia kita tau. Rahsia macam mana nak cerahkan Cik Bunga dalam masa 7 hari. Selalu orang sebut cerahkan kulit muka dalam 7 hari kan? Kami lain, kami cerahkan Cik Bunga dalam masa 7 hari 🤓 . Jom, cerahkan Cik Bunga yang gelap macam kuali akibat kesan after shave dan garu-garu tu🙅. . Consistant guna Celebrity Feminine Scrub Wash, nanti scrub lembut dan halus dalam CFSW tu akan exfoliate kulit mati sekaligus cerahkan, pinkish kan Cik Bunga. Package Cik Bunga terlajak lembut dan bersih. 😍 . Amacammm? Mau ke mau?😋Jom guna Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni. . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

🌸BLOUSE HALF FLORA🌸 Harga: Rm46 Pos Rm8sm/Rm10ss MATERIAL TOP: COTTON . FREE SIZE (MUAT SAMPAI L) . MEASUREMENT (INCH) . TOP SHOULDER 17" BUST 40" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 54" . . . . . 🕊 T&S ITEM YANG DAH SOLD OUT, Perlu buat pilihan untuk tukar warna/pattern/refund (unruk item yang tiada sahaja, bukan all item) Item yang sudah diambil/disimpan stok tidak boleh direfund. _______________________ PM FOR ANYTHING. 0129809140 0129809140 0129809140 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #bridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #like4likes #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bajukahwin #kurung #blouse

🌸BLOUSE HALF FLORA🌸 Harga: Rm46 Pos Rm8sm/Rm10ss MATERIAL TOP: COTTON . FREE SIZE (MUAT SAMPAI L) . MEASUREMENT (INCH) . TOP SHOULDER 17" BUST 40" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 54" . . . . . 🕊 T&S ITEM YANG DAH SOLD OUT, Perlu buat pilihan untuk tukar warna/pattern/refund (unruk item yang tiada sahaja, bukan all item) Item yang sudah diambil/disimpan stok tidak boleh direfund. _______________________ PM FOR ANYTHING. 0129809140 0129809140 0129809140 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #bridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #like4likes #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bajukahwin #kurung #blouse

KELEBIHAN ENAILEAF : . . ✔ Menggunakan serbuk inai dr Mekah. ✔ Mengandungi vitamin E, pati lemon, minyak inai & minyak zaitun yang baik untuk kuku. ✔ Menjadikan kuku lebih kuat dan cantik. ✔ Warna tahan lama. ✔ Warna pudar secara natural dari merah kepada oren. ✔ Ada warna merah sahaja sebab guna serbuk inai, bukan pewarna yang bemacam warna tu 😘. Jenis-jenis Enai Leaf: . . ❤ Inai celup 120ml -Boleh guna 10pasang tangan. . ❤ Inai lukis 40ml -Texture merah pekat dan lebih tahan lama . ❤ Sticker A5 - Ada 4 design . . JIKA BERMINAT BOLEH KLIK LINK DI BIO @enaileaf.wangsamaju.my @enaileaf.wangsamaju.my @enaileaf.wangsamaju.my #enaileaf #enaileafwangsamaju #jarijarimerah #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaikuku #inaimerahmenyala #jualinai #sayajual #jualinailukis #cikguseo #enaileafhq #setiawangsa #enganged #pujaanhatikanda #agentdiperlukan #igshopmalaysiamurah #codavailable #hennaartistmalaysia #onestepcloser #teamkakakmayang #bazaarrakyat #hennawedding #inaimekah #wangsamaju

"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #skinnylegsteabymyna #teatoxmalaysia #skinnymalaysia #legstea #legsteamurah #skinnyteamurah #kuruscepat #larome #langsingsehat #kurusseawalseminggu #produkkurus #produkkurusmurah #masalahgemuk #jamukurus #dherbs #sayajualteatox #sayajualonline #slimmingproduct #cikguseo #perutbuncit #instafashion #dietplan #selulit #teamilafazila #skinnylegsteamalaysia #skinnytea #bymyna #instafamous

"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #pelangsingan #kuruscepat #slimmingproduct #kurus #buanglemak #ubatkurus #sayajualmurah2 #sayajualtehkurus #nakkuruscepat #buanglemakperut #atasimasalahgemuk #dietatkins #sihatdancantik #carakurus #carakurusbadan #suplement #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #atkinsdiet #detoxteamalaysia #pehabesar #cikguseo #detoxmalaysia #kempisperut #teamilafazila #qurose #detoxmurah #qurosetestimoni #quroseubatkurus

"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus

"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruscepat #jomkurus #kurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #cikguseo #nakkurus #nakkuruscepat #jomsihat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #qurose #langsingsehat #langsingcepat #ubatkurusmurah #obatkurus #kuruscantik

"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #tipskuruscepat #jomkurus #pelangsingperut #eatclean #menusihat #menukurus #langsingsehat #kurussihatcantik #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkuruscepat #sayanakkuruscepat #kurusselamat #kuruscepatselamat #kurusbadan #qurosetestimoni #detoxslim #cikguseo #rampingkurus #teamilafazila #qurose #setberpantang

😘BESTNYA DAPAT FEEDBACK DR CUSTOMER YG SPORTING😘 Korang cuma perlu pakai Enaileaf sahaja. Pakai inai brand Enaileaf lebih jimat duit sebab korang boleh buat sendiri jur. *********************************** . . . KELEBIHAN ENAILEAF : . . ✔ Menggunakan serbuk inai dr Mekah. ✔ Mengandungi vitamin E, pati lemon, minyak inai & minyak zaitun yang baik untuk kuku. ✔ Menjadikan kuku lebih kuat dan cantik. ✔ Warna tahan lama. ✔ Warna pudar secara natural dari merah kepada oren. ✔ Ada warna merah sahaja sebab guna serbuk inai, bukan pewarna yang bemacam warna tu 😘. Jenis-jenis Enai Leaf: . . ❤ Inai celup 120ml -Boleh guna 10pasang tangan. . ❤ Inai kuku 15mll -Texture merah pekat dan lebih tahan lama . ❤ Sticker A5 - Ada 4 design . . JIKA BERMINAT BOLEH KLIK LINK DI BIO @enaileaf.wangsamaju.my @enaileaf.wangsamaju.my @enaileaf.wangsamaju.my #enaileaf #enaileafwangsamaju #jarijarimerah #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaikuku #inaimerahmenyala #jualinai #sayajual #jualinailukis #cikguseo #enaileafhq #setiawangsa #enganged #pujaanhatikanda #agentdiperlukan #igshopmalaysiamurah #codavailable #hennaartistmalaysia #onestepcloser #teamkakakmayang #bazaarrakyat #hennawedding #inaimekah #wangsamaju

[ MEERACLE MENYELAMATKAN KULIT KU ] Sape yg taknak skin cantik kan ? Semua orang nak skin cantik.. Kadang obses nak cantik terpengaruh dengan produk 3 hari pakai dah gebu gebas.. Lepas cantik n stop je produk tersebut, muka habis jadi masalah.. Jerawat, jeragat, kulit kusam dan sebagainya.. . So guys hakak nak bagitahu kalo nak cantik please, please, please cari produk yg bagus.. Produk yg biar lambat asal berkesan.. Produk selamat ia ambik masa untuk cantik menawan dan gebu gebas ni.. . Dan bila stop pon ia tak memberi kesan yg bahaya pada kulit.. Pilihan yg tepat pada masa sekarang.. Cuba lah meeracle set facial.. Cuma ada cleanser dan serum.. Serum yg bertindak sebagai pelembab,sunblock,base mekap, scar treatment dan skin repair treatment.. So u guys kena dapatkan sekarang untuk cantik di masa depan.. Raya pun lagi berapa bulan je nih..😍 . . @skincare.bebas.kimia @skincare.bebas.kimia @skincare.bebas.kimia . . Ps : Stokis & Agent seluruh Malaysia Dibuka. Klik link wasap di bio @meeracle_zz untuk pertanyaan. . .

🌸BLOUSE HALF FLORA🌸 Harga: Rm46 Pos Rm8sm/Rm10ss MATERIAL TOP: CREPE . FREE SIZE (MUAT SAMPAI L) . MEASUREMENT (INCH) . TOP SHOULDER 17" BUST 40" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 53" . . . . 🕊 T&S ITEM YANG DAH SOLD OUT, Perlu buat pilihan untuk tukar warna/pattern/refund (unruk item yang tiada sahaja, bukan all item) Item yang sudah diambil/disimpan stok tidak boleh direfund. _______________________ PM FOR ANYTHING. 0129809140 0129809140 0129809140 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #bridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #like4likes #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bajukahwin #kurung #blouse

LEMBAB & LEMBUT SEPANJANG HARI . Kelembapan amat penting dalam penjagaan kulit. Kulit yang kering akan menyebabkan kulit kelihatan kusam dan boleh mempercepatkan tanda-tanda penuaan. . Oleh itu pemilihan produk yang mengandungi bahan-bahan yang mampu meningkat kelembapan kulit sangat penting. . Di dalam Meeracle Facial Serum mengandungi lecithin iaitu salah satu bahan yang meningkatkan kelembapan dan kelembutan kulit. Ia akan mengembalikan kelembapan pada kulit yang kusam agar lebih berseri dan sihat. . @skincare.bebas.kimia . . . Ps: Stokis & Agent Seluruh Malaysia dibuka. Klik link wasap di bio @meeracle_zz . . .

#early_bird_discount BUY 2 LESS 15% UNTIL 24_JAN_2019 _ #khas UNTUK #peminat_tegar TUDUNG JANNAH. TUDUNG #kegilaan ANDA DAH #restock.tudung PALING CEPAT HABIS STOK 😱😱😱 _ Tudung Jannah . Saiz L XL slim cut Awning lembut (Soft awning) . Fabrik: Body: Denim & Chiffon (3 lapis) Awning: Scuba . Ukuran L (inci): Labuh depan: 19.5-21" Labuh belakang: 28.5-30.5" Lebar bawah: 38.5-40" Saiz muka: 10.5-11.5" . Ukuran XL (inci): Labuh depan: 21.5-22.5" KOD: 95-99, 101, 103-105,113 &115 Labuh depan: 23-24.5" KOD: 100, 102, 106-112, 114, 116 & 117 Labuh belakang: 31.5-32.5" Lebar bawah: 43-44.5" Saiz muka: 10.5-11.5" . Order ⤵️⤵️⤵️ wasap 019 428 7273 @ klik link wasap di bio profile _ #tudung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungslimcut #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudungchiffon #tudunglayer #tudungchiffonlayer #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungcantik #tudungselesa #tudunglawa #tudungprinted #tudung2019 #tudungjannah #tudungonline #tudungterkini #tudungterbaru #tudung3layer #tudungmuslimahmalaysia #tudungcikgu #cikguseo #tudungmalaysia2019

Available NOW MELISSA DRESS 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Kain flowy mcm princess gittew 🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa 🌸Tak payah iron 🌸Preggy mummy boleh pakai ******************************* 💕Material : Cotton Crepe 💕Free size : fits XS till small XL 💕Labuh : suit for 167cm ke bawah Dress rm35 Postage rm8 SPECIAL OFFER : . 💕BUY 3 RM105 inc postage ***************************************** 📲 ws 01113213966 #shemanisdress #dresscantik #baju #dressbungabunga #dressplussize #dressmurah #bajumengandungmurah #bajubungabunga #sleevelessdress #bajupregnant #floraldresscantik #plussize #swagent #cikguseo #bajumengandungmoden #promosidress #kuantan #blousemurah #bajulabuh #preggydress #armanidress #bajumengandungshemanis #floraldressmurah #bajumengandungterkini #igmonsta  #bajumengandungmalaysia #floraldressmalaysia #dresslabuh #codkuantan #kuantancod

Available NOW SYAZWIE DRESS 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Kain flowy mcm princess gittew 🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa 🌸Tak payah iron 🌸Preggy mummy boleh pakai ******************************* 💕Material : Cotton Crepe 💕Free size : fits XS till small XL 💕Labuh : suit for 167cm ke bawah Dress rm35 Postage rm8 SPECIAL OFFER : . 💕BUY 3 RM105 inc postage ***************************************** 📲 ws 01113213966 #shemanisdress #dresscantik #baju #dressbungabunga #dressplussize #dressmurah #bajumengandungmurah #bajubungabunga #sleevelessdress #bajupregnant #floraldresscantik #plussize #swagent #cikguseo #bajumengandungmoden #promosidress #kuantan #blousemurah #bajulabuh #preggydress #armanidress #bajumengandungshemanis #floraldressmurah #bajumengandungterkini #igmonsta  #bajumengandungmalaysia #floraldressmalaysia #dresslabuh #codkuantan #kuantancod

ABAIKAN MESSAGE INI JIKA..... . Anda nak ketinggalan untuk dapatkan January Hot Deal yg tak masuk akal dari Hush Hush! . ⚠️ Hanya tambah RM 8 utk 1box Wonder Bloom ⚠️ Tawaran yg jarang sekali ⚠️ Free postage ⚠️ Hadiah misteri (limited 100 orang) Reply "NAK" skrg jika anda taknak terlepas promo ini. Siapa cepat, dia dapat! 😊 . . #hushhushsweetie #hushhushwonderbloom #hushhushlovepotion #januarypromo #produkkecantikan #produkasetwanita #krimpayudara #sabunpayudara #bajutidur #lingeriesmalaysia #pyjamasmalaysia  #likeforlikes #hadiahuntuksuami #followbackteam #followmeplease #followback #cikguseo #follow4followback

MINYAK BOONGA MINYAK AJAIB🌹 Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) 🌹 Merawat kulit kusam 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka ( pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi #minyakboonga ni langsung tak berminyak tau) 🌹 Paling WOW #minyakboonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Jom uols kita cantik berjemaah dengan Organic Floral Oil. #minyakboonga #organicfacialoils #facialoil #secondbatch #teamaifaazlan #aifacosmetic #agentsahaa0432 #terapiintagram #aurainsta #instagood #ajimaura #cikguseo #vivyyusof #neelofa #ctdk #einaazman #wawazainal #harimaumalaya #malaysiabaru #malaysiainstashop #bazaaronline #bazarpaknil

📢📢📢BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS . . Tunggu apa lagi??Jom order TEA MEDINADESIRE sekarang...Boleh borong banyak2 buat stok..sempat lagi kalau anda nak kurus.... . Order now.... . COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... .... Whatsapp sekarang 019-3705174 Whatsapp sekarang 019-3705174 Whatsapp sekarang 019-3705174 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #nakkuruscepat #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #cikguseo #produkkurus #atasimasalahgemuk #badankurus #skinnyteatox #teamilafazila

KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: . ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total . ☑️ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN ☑️ LULUS KKM ☑️ HALAL JAKIM ☑️ 100% HERBA . Berminat? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️ . Whatsapp 📲 018 9758186 . www.wasap.my/60189758186 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #ukugroupterbaik #ukugroup #remyempire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo