#cleannsmooth

233 posts tagged with #cleannsmooth

Photos and Videos about #cleannsmooth

(@rozie_beautyshop)

2018-08-06 05:01:26

" AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MENCABUT BULU ROMA HINGGA KE AKAR !" . ==================================== KEISTIMEWAAN : ==================================== ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan? ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan. ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita. ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan. ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit. ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih. ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit. ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan. ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai. wasap rozie 012 3959266 #hairremoval #aurajelita #gelbulu #penanggalbulu #gelhairremoval #seller #sale #offer #terbaik #cleannsmooth

(@rozie_beautyshop)

2018-08-06 00:13:12

" AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MENCABUT BULU ROMA HINGGA KE AKAR !" . ==================================== KEISTIMEWAAN : ==================================== ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan? ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan. ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita. ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan. ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit. ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih. ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit. ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan. ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai. wasap rozie 012 3959266 #hairremoval #aurajelita #gelbulu #penanggalbulu #gelhairremoval #seller #sale #offer #terbaik #cleannsmooth

(@bosbeauty)

2018-05-22 00:21:43

Different angles of this pretty mummy @admirable_ayaoba #bluenpeach #makeup #gele #simpleglam #cleannsmooth #nohashlines #gelepleating #manchestermua #geleartist #marykayfoundation #makeuplover #marykayfinishingspray get urs now its limited edition

(@bosbeauty)

2018-05-16 01:28:39

Crushing on this beautiful mama @admirable_ayaoba #bluenpeach #makeup #gele #simpleglam #cleannsmooth #nohashlines #gelepleating #manchestermua #geleartist #marykayfoundation #marykayfinishingspray get urs now its limited edition

(@dre110autospa)

2018-04-17 18:19:07

Came thru drippn #lowrider #realbossish #la #california #slauson #cleannsmooth

(@esthetique907)

2018-04-17 02:14:23

Openings tomorrow call or text me @907-302-1363 #hairybeastnomore #itsalmostsummer #waxing #cleannsmooth #cirepilwax

(@bbeaudry81)

2018-03-06 17:27:49

@aaronmikey @mikkellersd #vicsecreteyes #neipa #flames 🔥🔥🔥 #cleannsmooth #hazynbright #delicious #westsiiiiide #cheerstogreatbeers 🤯🤨🙏🏼🔥🍊💣💥💥💥🍻🍻🍻🍻

(@rydersrox)

2017-11-19 10:25:08

Baff time is theeeee best ♥💋👌🏼 #mermaiding #splishsplash #bigdaytomorrow #relaxing #cleannsmooth

(@bigdaddygill13)

2017-08-07 07:30:56

#cleannsmooth

(@rollinlongboard)

2016-11-01 09:22:55

@irocks_sm is doing it right and at Rollin Boarshop we've got all you need to keep your ride smooth! 💨👌🏼 #rollinlongboard #longboard #longboarding #bones #mtl #skatetool #speedcream #hawgswheels #bearings #longboardbearings #montreal #skateshop #skateboardshop #cleannsmooth #speed

(@sheisfunfiresexc)

2016-10-29 14:08:21

#thickthighsforyears🍑💦 #sexcthick 💃💯#cleannsmooth 💥👏😅 #seekingredients 🍩🍰🍦🍨🍗🍤🍝 #naturalbodyshape 😋😝🙌🙋

(@murahcheaponline)

2016-07-22 02:43:30

Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti: ▶️ Bulu roma di muka ▶️ Bulu roma di lengan/betis ▶️ Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki) ▶️ Bulu ketiak ▶️ Perapian bulu kening KELEBIHAN CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL AURA JELITA ORIGINAL : ✔️ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔️ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔️ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔️ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔️ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔️ membantu memperbaharui sel2 kulit ✔️ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔️ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai CARA PENGGUNAAN CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL AURA JELITA ORIGINAL : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. Info lanjut/order 0176528996 0176528996 #aurajelita #hairemoval #waxinggel #buangbulu #cleannsmooth #origianal #cashondeliveryoriginalcertainareaklselangor #murahcheaponline #selangor #wanita #lelaki #ensom #gorges #madu #honey #wangi #tarik #mudah #simple #serdang #serikembangan #kualalumpur #malaysia

(@nfafbeauty2)

2016-06-05 23:02:31

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

(@nfafbeauty2)

2016-04-18 08:30:18

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

(@aini_kitchen_stuff)

2016-03-20 20:13:17

Testimoni clean & smooth honey! Mencabut bulu2 hgga ke akar! Rs kurang sakit, nmpak cerah kat tmpat waxing tu, & bau wangi!😘 Fungsi2 clean & smooth honey: ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak di samping pasangan anda 😊 ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. 😄 ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI)😉 ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda.😆 Rm28 only! Wsap:013-2225301 for order #cleannsmooth #cleannsmoothhoney #cleannsmoothhoneymurah #cleannsmoothoriginal #trustedseller

(@mijot.shoppe)

2016-02-26 06:15:24

. #mijotcustfeedbacks #trustedseller Thank you shopping 💕💕 . #cleanandsmooth RM33 (normal RM60) #manjasirehfemininewash Freegift Miss V Cream RM33 (normal RM60) #aloeveralipbalm RM8/pc 1box RM30/12pcs exc postage . =========== Wasup <018-2769511> Wasup <018-2769511> Wasup <018-2769511> =========== . . #pencuciwanita #missv #masalahkeputihan #produkwanita #produkintimwanita #mantop #hairremoval #buluketiak #cleannsmooth #honeywaxing #hairremovalwaxinggel #lipbalm #lips #pemborongprodukkecantikan #pemborongmalaysia #wholesalemalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazaarpaknil #mijotshoppe

(@julietrose4u)

2016-02-14 09:39:00

Tak tau la kenape but sis suke sgt dgn pic hashtag yg besar ni. Love to make it a divider in my ig when it suddenly got so messed up 😂 Very well.. Mc biasa, sis update dkt pic ni ye apa yg sis ada jual. Boleh refer kat sini. Tq 😘 . 💋 LIST 5 💋 #cherryblossom #chriszen #cleannsmooth #clobetamilg #cmd #cmc #cupcakeunderarm #armpitcream #babiesblink #babydoll #beaumama #bellasinuscare #bellezaadvanced #benefit #belvya #berina #bestslim #blackheadremoverserum #mavellous #bioannecream #blinq #bvite #bvrc #24kgoldfacemask #24kgoldhairmask #2begorgeous #abcacaiberry #almas #alrazisoap #ammasoap To be continued NEXT SAME PIC 😆

(@nfafbeauty2)

2016-02-10 02:30:15

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

(@m.c.alejo)

2016-01-02 23:36:10

New year, new Windows :|] #cortana #cleannsmooth

(@nfafbeauty2)

2016-01-04 21:38:18

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

(@kosmetik_viral_bellaz)

2016-01-03 18:43:15

Sekali tarik tercabut semua bulu hingga ke akar. Clean & Smooth Hair Removal sudah ternyata & terbukti sangat berkesan untuk mencabut bulu hingga ke akar tanpa rasa sakit. Jom bertukar ke C&S Hair Removal, ianya sangat mudah, jimat & pantas untuk digunakan. **Bahan2 diperbuat dari bahan semulajadi, jadi jangan risau kerana ianya TIADA KESAN SAMPINGAN uolls!!.. Clean n smooth Free sudu kayu Free 15keping waxing cloth Was 01135486809 fast deal #cleannsmooth #cabutbulu #taksakit #mudah #jimatmasa #s

(@erinmallea)

2015-12-10 10:56:28

My palm postcard series and one of my favorite bits of found text about cultivated and manicured palms AKA "landscape specimens" #vegasbaby #cleannsmooth

(@nfafbeauty2)

2015-12-08 05:06:26

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #isell #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

(@nfafbeauty2)

2015-11-09 05:47:04

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #isell #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

(@height.up_rm120.freepos)

2015-10-31 19:56:56

•• 🌼 CLEAN N SMOOTH 🌼 .. KETIAK BERBULU LEBAT?😥 RASA MALU BILA ANGKAT LENGAN? BETIS BERBULU?😧 TANGAN BERBULU?😱 .. Clean & Smooth Hair Removal !! Hebat !! 😂😂😂😀😀 .. MEMBUANG BULU HINGGA KE AKAR!!😁😁😁 .. MENCEGAH PERTUMBUHAN BULU DENGAN 3 KALI PENGGUNAAN!! .. JIMAT KOS, JIMAT MASA, HARGA MURAH. .. Produk Clean & Smooth adalah Homemade 100% semulajadi tanpa bahan kimia, selamat digunakan. .. By: Nurul Muhamad ws: 014-5381040 .. #bynurulbeauty #cleannsmooth #cleannsmoothmurah #cleannsmoothhairremoval #cleannsmoothoriginal #cleannsmoothhairremovalmurah #cleannsmoothhairremovel #cleannsmoothhairremover #cleannsmoothhairremovalmurah #hilangbuluketiak #nyahbuluketiak

(@height.up_rm120.freepos)

2015-10-31 19:22:43

•• 🌼 GLOBETAMIL G KRIM 🌼 .. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ CLOBETAMIL G KRIM UNTUK JERAGAT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .. Anda sedang mencari set Globetamil G untuk masalah jeragat serius? Tompok hitam jelas dipipi, hidung dan dahi dan terpaksa pakai bedak tebal-tebal untuk tutup jeragat anda?😧😨 .. Dah cuba macam-macam namun jeragat makin gelap dan jelas kelihatan?😢😕 .. Kini anda sudah berputus asa dan membiarkan sahaja jeragat makin hitam dan bertapak di muka anda?😑 .. Jangan begitu sebab kami dah jumpa jalan untuk menyelesaikan semua masalah jeragat diwajah kita. Oleh itu kami syorkan anda menggunakan SET COMBO CLOBETAMIL G KRIM UNTUK JERAGAT. 😊😘😉 .. By: Nurul Muhamad ws: 014-5381040 .. #bynurulbeauty #clobetamil #clobetamilg #clobetamilgmurah #globetamilgoriginal #globetamiloriginal #caliphjuice #cathychooshowergel #cleannsmooth #cmdrevell #chriszeneyelinermalaysia #chriszenscstrawberry

(@beautyyayalicious49)

2015-10-26 02:23:13

Clean and Smooth Waxing pertama di Malaysia tanpa perlu dipanaskan . . Harga dijamin murah gila 100% Original Whatsapp 0176076340 untuk order ;) . . #cleannsmooth #waxingpertamadimalaysia #cleannsmoothmurah #beautyyayalicious

(@zie_beauty_house)

2015-10-19 19:18:12

Sale bermula 20 oct hingga 25 oct 2015 Mask . 》》》egg white rm7 》》》k white38 rm60 》》》k colly rm88 》》》arbutin soap rm5 》》》facial mask mask collagen rm2.50 pcs 》》》shiseido mask 50 sen per pcs 》》》eye mask 0.65 sen per pcs 》》》 variable y rm5 》》》 kinoki foot patch rm8 》》》 blackhead remover serum rm12 Super hot . 》》》 lava mud volcanic clay rm40 》》》clean & smooth rm28 . More info whatsap 01137240090 #eggwhite #kwhite38 #kcolly #arbutinsoap #facialmask #shiseidomask #borongmurah #arbutinsoap #eyemaskcollagen #variabley #kinokifootpatch #blackheadserum #lavamud4in1 #lavamudvolcanicclay #penpemutihgigirzn #cleannsmooth #waxingbuangbulu #hargamampumilik #syjualmurah #01137240090 #kosmetikmurah