Photos and Videos about

Rozie Zie
(@rozie_cookies)

2018-08-06 05:01:27

" AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MENCABUT BULU ROMA HINGGA KE AKAR !" . ==================================== KEISTIMEWAAN : ==================================== ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan? ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan. ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita. ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan. ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit. ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih. ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit. ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan. ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai. wasap rozie 012 3959266 #hairremoval #aurajelita #gelbulu #penanggalbulu #gelhairremoval #seller #sale #offer #terbaik #cleannsmooth

Chinese Peppery Chicken #chineseculture #fried chicken #Chinese food

Afraid i’m not her real grandson...What should i do? #meme #Chinese #Internet #amusing #funnychild

Rozie Zie
(@rozie_cookies)

2018-08-06 00:13:40

" AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MENCABUT BULU ROMA HINGGA KE AKAR !" . ==================================== KEISTIMEWAAN : ==================================== ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan? ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan. ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita. ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan. ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit. ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih. ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit. ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan. ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai. wasap rozie 012 3959266 #hairremoval #aurajelita #gelbulu #penanggalbulu #gelhairremoval #seller #sale #offer #terbaik #cleannsmooth

China top actress 2018 Crystal Liu#Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Chinese style photograph10 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

Esthetique907
(@esthetique907)

2018-04-17 02:14:24

Openings tomorrow call or text me @907-302-1363 #hairybeastnomore #itsalmostsummer #waxing #cleannsmooth #cirepilwax

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

. #mijotcustfeedbacks #trustedseller Thank you shopping 💕💕 . #cleanandsmooth RM33 (normal RM60) #manjasirehfemininewash Freegift Miss V Cream RM33 (normal RM60) #aloeveralipbalm RM8/pc 1box RM30/12pcs exc postage . =========== Wasup <018-2769511> Wasup <018-2769511> Wasup <018-2769511> =========== . . #pencuciwanita #missv #masalahkeputihan #produkwanita #produkintimwanita #mantop #hairremoval #buluketiak #cleannsmooth #honeywaxing #hairremovalwaxinggel #lipbalm #lips #pemborongprodukkecantikan #pemborongmalaysia #wholesalemalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazaarpaknil #mijotshoppe

Tak tau la kenape but sis suke sgt dgn pic hashtag yg besar ni. Love to make it a divider in my ig when it suddenly got so messed up 😂 Very well.. Mc biasa, sis update dkt pic ni ye apa yg sis ada jual. Boleh refer kat sini. Tq 😘 . 💋 LIST 5 💋 #cherryblossom #chriszen #cleannsmooth #clobetamilg #cmd #cmc #cupcakeunderarm #armpitcream #babiesblink #babydoll #beaumama #bellasinuscare #bellezaadvanced #benefit #belvya #berina #bestslim #blackheadremoverserum #mavellous #bioannecream #blinq #bvite #bvrc #24kgoldfacemask #24kgoldhairmask #2begorgeous #abcacaiberry #almas #alrazisoap #ammasoap To be continued NEXT SAME PIC 😆

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #buluroma #kulitlicin #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

Sekali tarik tercabut semua bulu hingga ke akar. Clean & Smooth Hair Removal sudah ternyata & terbukti sangat berkesan untuk mencabut bulu hingga ke akar tanpa rasa sakit. Jom bertukar ke C&S Hair Removal, ianya sangat mudah, jimat & pantas untuk digunakan. **Bahan2 diperbuat dari bahan semulajadi, jadi jangan risau kerana ianya TIADA KESAN SAMPINGAN uolls!!.. Clean n smooth Free sudu kayu Free 15keping waxing cloth Was 01135486809 fast deal #cleannsmooth #cabutbulu #taksakit #mudah #jimatmasa #s

erin mallea
(@erinmallea)

2015-12-10 10:56:40

My palm postcard series and one of my favorite bits of found text about cultivated and manicured palms AKA "landscape specimens" #vegasbaby #cleannsmooth

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #isell #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #isell #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

•• 🌼 CLEAN N SMOOTH 🌼 .. KETIAK BERBULU LEBAT?😥 RASA MALU BILA ANGKAT LENGAN? BETIS BERBULU?😧 TANGAN BERBULU?😱 .. Clean & Smooth Hair Removal !! Hebat !! 😂😂😂😀😀 .. MEMBUANG BULU HINGGA KE AKAR!!😁😁😁 .. MENCEGAH PERTUMBUHAN BULU DENGAN 3 KALI PENGGUNAAN!! .. JIMAT KOS, JIMAT MASA, HARGA MURAH. .. Produk Clean & Smooth adalah Homemade 100% semulajadi tanpa bahan kimia, selamat digunakan. .. By: Nurul Muhamad ws: 014-5381040 .. #bynurulbeauty #cleannsmooth #cleannsmoothmurah #cleannsmoothhairremoval #cleannsmoothoriginal #cleannsmoothhairremovalmurah #cleannsmoothhairremovel #cleannsmoothhairremover #cleannsmoothhairremovalmurah #hilangbuluketiak #nyahbuluketiak

•• 🌼 GLOBETAMIL G KRIM 🌼 .. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ CLOBETAMIL G KRIM UNTUK JERAGAT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .. Anda sedang mencari set Globetamil G untuk masalah jeragat serius? Tompok hitam jelas dipipi, hidung dan dahi dan terpaksa pakai bedak tebal-tebal untuk tutup jeragat anda?😧😨 .. Dah cuba macam-macam namun jeragat makin gelap dan jelas kelihatan?😢😕 .. Kini anda sudah berputus asa dan membiarkan sahaja jeragat makin hitam dan bertapak di muka anda?😑 .. Jangan begitu sebab kami dah jumpa jalan untuk menyelesaikan semua masalah jeragat diwajah kita. Oleh itu kami syorkan anda menggunakan SET COMBO CLOBETAMIL G KRIM UNTUK JERAGAT. 😊😘😉 .. By: Nurul Muhamad ws: 014-5381040 .. #bynurulbeauty #clobetamil #clobetamilg #clobetamilgmurah #globetamilgoriginal #globetamiloriginal #caliphjuice #cathychooshowergel #cleannsmooth #cmdrevell #chriszeneyelinermalaysia #chriszenscstrawberry

Clean and Smooth Waxing pertama di Malaysia tanpa perlu dipanaskan . . Harga dijamin murah gila 100% Original Whatsapp 0176076340 untuk order ;) . . #cleannsmooth #waxingpertamadimalaysia #cleannsmoothmurah #beautyyayalicious

Sale bermula 20 oct hingga 25 oct 2015 Mask . 》》》egg white rm7 》》》k white38 rm60 》》》k colly rm88 》》》arbutin soap rm5 》》》facial mask mask collagen rm2.50 pcs 》》》shiseido mask 50 sen per pcs 》》》eye mask 0.65 sen per pcs 》》》 variable y rm5 》》》 kinoki foot patch rm8 》》》 blackhead remover serum rm12 Super hot . 》》》 lava mud volcanic clay rm40 》》》clean & smooth rm28 . More info whatsap 01137240090 #eggwhite #kwhite38 #kcolly #arbutinsoap #facialmask #shiseidomask #borongmurah #arbutinsoap #eyemaskcollagen #variabley #kinokifootpatch #blackheadserum #lavamud4in1 #lavamudvolcanicclay #penpemutihgigirzn #cleannsmooth #waxingbuangbulu #hargamampumilik #syjualmurah #01137240090 #kosmetikmurah

Sekali tarik tercabut semua bulu hingga ke akar. Clean & Smooth Hair Removal sudah ternyata & terbukti sangat berkesan untuk mencabut bulu hingga ke akar tanpa rasa sakit. . . Jom bertukar ke C&S Hair Removal, ianya sangat mudah, jimat & pantas untuk digunakan. . . **Bahan2 diperbuat dari bahan semulajadi, jadi jangan risau kerana ianya TIADA KESAN SAMPINGAN uolls!!.. Clean n smooth Free sudu kayu Free 15keping waxing cloth Pm@was 01135486809 fast deal #cleannsmoothmurah #cleannsmoothhairremoval #cleannsmooth

Clean & smooth.. Waxing pertama di malaysia...tanpa perlu dipanaskan.. . Mudah...buang bulu dengan cepat...selamat . More info whatsap 01137240090 #cleannsmooth #buangbulu #buluromakasar #waxingbuangbulu #syjualwaxing #waxingmurah #hargamurah #cabutbuluroma #cabutbulu #01137240090 #waxcabutbulu #kosmetikmurah

clean & smooth Setanding rawatan laser Membuang bulu roma dengan mudah..x sakit More info whatapps 01137240090 #cleannsmooth #honeywaxing #kosmetikmurah #syjual #hargamampumilik #buangbuluroma #0nlineshop #01137240090 #onlineshopping

Suami tegur bulu ketiak lebat Jom cabut bulu ketiak cara paling mudah dan selamat Guna clean & smooth More info whatsapp 01137240090 #cleannsmooth #honeywaxing #hargamampumilik #syjual #buangbuluroma #buangbulu #shaving #hargamampumilik #01137240090 #onlineshop #onlineseller #bazaaronline #kosmetikmurah #skincare

Alhamdulilah.. Tenkiu... Sy jual. Tq abg pos laju....servis cpat.. Smlm pos.. Arini da smpai pantai timur. #ziebeautyhousefeedback #syjual #hargamurah #hargamampumilik #ziebeautyhouse #cleannsmooth #waxingbuangbulu #bazaaronline #01137240090 #borongkosmetik

Selain daripada Active Menjuai Honey Bee Venom , Hakak Maneh Juga adalah Agent Sah clean N smooth Hair removel ... Pencabut bulu aka Hair Waxing yg terhebat di kala abad ini , Mencabut bulu tanpa rasa sakit adalah Kepakaran C&S . Bukan itu aje , Ditambah pula dengan Adunan Collagen dalam Madu dan wax Ni tauu ! Harga Paling Ampuh nak diberi Rm35 ajee ... Sesiapa Nak roger2 hakak yea ! #wassap / #wechat / CALL / MESEJ /#telegram KAMI SEGERA DI 💁0125972586 !! #sayajual #satinskinzpremium #satinskinz #radiancesignature #babiesblink #zofeabeauty #ipcd #bvrc #ibuputih #jannalawwa #handwax #bellasinus #salemurah #visitigsaya #visitmyig #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #followmyig #kcollymurah #kcolly #promosiraya #eggwhite #aurawhite #cleannsmooth #aurajelita

Xpyah susah2 nk gunting...nk shave lg dah... Guna je waxing gel ni... Senang kerja anda.. #gelbuangbuluroma #waxingbuangbulu #honeywaxing #hargamampumilik #cleannsmooth #01137240090

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #isell #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

Mempunyai bulu roma yg lebat??? Sgt merimaskan sehingga kurang keyakinan diri?? Nk buat rawatan laser tp kos yang sgt tinggi dan mahal?? Nak clean & smooth satu satunya waxing yg paling selamat untuk buang bulu roma Yang pasti mudah...menjimatkan ..dan x perlu dipanaskan Rugi x try... #cleannsmooth #waxcabutbulu #waxbuangbulu #buangbuluroma #hargamurah #hargamampumilik #syjualonline #01137240090

Tak cantik kan... Seorang wanita ada bulu ketiak yang lebat... Bole jadi x sempat mencukur... Bole jadi...bulu cepat sangat tumbuh... Nak cabut satu2...ouchhhh.....sakit...x sagup... Okey...ni ha...senang je buang bulu roma guna wax ni...semudah 1..2 3..sgt mudah...yg penting x sakit Mencabut hingga ke akar plak 2.. Nak tahu lebih lanjut... Jgan segan2 whatsapp ke 01137240090 #waxbuangbulu #cleannsmooth #buluromalebat #hargamurah #bisneson9 #01137240090

Alhamdulillah, rezeki untuk hari ni. Thank you percayakan saya. Maaf kalau ada yang lambat reply atau kehabisan stok. Sebab kami utamakn customer yang buat payment dahulu. Maaf dari saya. Terima kasih shopping di @bytes.beauty dan percaya ketulenan produk yang kami jual. Tracking number semua dah siap bagi. Kalau ada belum dapat atau saya terlepas pandang, whatsapp me now. Thanks ! #syukur #alhamdulillah #feedbackbycikbytes #customerfeedback #customer #sayanakserum #sensualserummurah #cleannsmooth #clobetamilg

CLEAN AND SMOOTH . RM35SM/RM40SS WHATSAPP 0145248575 . NEW PACKAGING . CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita #instashopmurah #bazaarmalaysia

. 🌼CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL🌼 ✔️FREE WOODEN SPOON ✔️FREE WAXING CLOTH . TERLARIS DIPASARAN!! [✔] - 100% Bahan semulajadi [✔] - Tidak Menyakitkan [✔] - Tiada kesan sampingan [✔] - Dijamin Berkesan . Sering guna pencukur untuk membuang bulu2 di badan?? Leceh bukan sebab nanti bulu makin kasar & lebat!! Jom bertukar ke clean & smooth hair removal yang mampu mencabut bulu hingga ke akar dengan licin & bersih ni. . Tak perlu bazirkan wang dan masa untuk buat rawatan spa. Kini boleh lakukan sendiri di rumah, harganya 10x lebih jimat dari rawatan spa. Clean & smooth hair removal mampu mencabut bulu hingga ke akar TANPA RASA SAKIT! . ✔️Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. . RM35 SM | RM 40 SS . . Berminat ? 0194422490 fastreply . . #sayajual #isell #sayajualcleansmoothaurajelita #sayajualcleannsmooth #cabutbulu #cleannsmoothaurajelita #cleanandsmooth #cleannsmooth #sayajualcleannsmoothhairremoval #hairemoval #cleannsmoothhairremoval #borongmurahcleannsmooth #instafollow #love #visitmyig #bazaarpaknil #aurajelitaoriginal #aurajelitamalaysia #bazarfemes #moodrepublik #taiping #ipohcityawesome #kualalumpur #waxing

RAMAI PENGGUNA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI. RM35 SM / RM40 SS . ✔ 100% Bahan semulajadi ✔ Tidak Menyakitkan ✔ Tiada kesan sampingan ✔ Dijamin Berkesan ✔ Harga mampu milik CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . WHATSAPP OR SMS 0176799561 TO ORDER 💗 #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita #bestonlineseller @safur_mahuddin

Alhamdulillah, syukur2... item selamat sampai pada customer tersayang. :* i jual. #terimakasih #thankyou #sayajual CLEAN AND SMOOTH CUSTOMER. NAK JUGA ?? Hubungi kami segera ! ^^, 011-18531378 Whatsapp / Telegram #cleannsmoothhairremoval #clean #cleannsmooth #testimonicustomer

Patchwork Meletop
(@ummi_shoppe_)

2015-05-18 08:22:11

CLEAN N SMOOTH HAIR REMOVER RM35 SM/RM40 SS ~sng nak guna ni..sekali zapp je dah licin bulu2 ketiak semua..tayah pikir nk cukur berkali2.. ~mmg terbaik uols..bau wangi,mencerahkan kulit serta melambatkan proses pertumbuhan semula.. ~free paper wax sekali.. Whtsapp 0124150341 #syjual##bazaarpaknil##instaniaga##instashop#syjual# #buangbulu##cleannsmooth#

CLEAN & SMOOTH RM35 WM RM40 SS #freepostagemalaysia PEMBERSIHAN BULU tanpa ALAT TAJAM. LEBIH SELAMAT DIGUNAKAN :D Hubungi kami 011-18531378 Whatsapp / Telegram #cleanandsmooth #cleanandsmoothmurah #purepearldanishempire #mulanskincaremalaysia #pembersihbulu #cleannsmooth #cleannsmoothhairremoval

(@pudore.premium.fragrance)

2015-05-17 00:04:39

NEW PACKAGING !! Dengan penambahan Collagen PERCUMA !! >15pcs waxing cloth< >1pc sudu kayu< KELEBIHAN CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL : ✔ Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. ✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak. ✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. ✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) ✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. CARA PENGGUNAAN CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick atau jari anda untuk mengambil gel daripada jar. 3. Ratakan gel diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan. 4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas WAXING CLOTH. 6. Hasil yang sangat menakjubkan. NOTA : Gel dia memang agak keras sebab madu. Jadi, cara nak lembutkan dia adalah dengan merendam bekas dia dalam air suam. Dah cair baru sapu. KEISTIMEWAAN AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL : - buang bulu hingga ke akar, TANPA rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) - 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an - boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan - boleh digunakan seluruh badan - mengurangkan 60-80% pertumbuhan bulu setiap kali penggunaan - menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit - mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih - membantu memperbaharui sel2 kulit - mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai Tips Best : - Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan.. - Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka! - Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing cloth.. - Waxing cloth yang diberi boleh cuci semula dan guna kembali.. #cleannsmooth #cleannsmoothhairremoval #cleannsmoothmurah #cleannsmoothoriginal #wax #waxing

Patchwork Meletop
(@ummi_shoppe_)

2015-05-14 06:35:59

CLEAN N SMOOTH HAIR REMOVER RM35 SM/RM40 SS ~sng nak guna ni..sekali zapp je dah licin bulu2 ketiak semua..tayah pikir nk cukur berkali2.. ~mmg terbaik uols..bau wangi,mencerahkan kulit serta melambatkan proses pertumbuhan semula.. ~free paper wax sekali.. Whtsapp 0124150341 #syjualmurah##instashop##instaniaga##instashop##bazaarpaknil##cleannsmooth#

Patchwork Meletop
(@ummi_shoppe_)

2015-05-12 08:02:10

CLEAN N SMOOTH HAIR REMOVER RM35 SM/RM40 SS ~sng nak guna ni..sekali zapp je dah licin bulu2 ketiak semua..tayah pikir nk cukur berkali2.. ~mmg terbaik uols..bau wangi,mencerahkan kulit serta melambatkan proses pertumbuhan semula.. ~free paper wax sekali.. Whtsapp 0124150341 #syjual##bazaarpaknil##instaniaga##instashop#syjual# #buangbulu##cleannsmooth#

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-05-11 20:19:19

Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah? Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu? krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda.. Nak kesan lebih memukau? Guna set lengkap SKINWHITE.. KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH : - mencerahkan kulit seawal seminggu - kecerahan secara alami, sekata dan natural - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan - menghilangkan parut dan cela - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan. CARA GUNA : Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan. Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari! TIPS MUDAH : - Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah.. Krim IBU PUTIH NINASKINCARE diformulasi dari ekstrak biji anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. BERMINAT? HARGA PASARAN (KECIL): RM55(S) RM60(S/S) (BESAR) RM75(S) RM80(S/S) (KRIM IBU PUTIH NINA SAHAJA) HARGA KAMI : KECIL : RM35(Sm), RM40(Ss) BESAR : RM60(sm),Rm65(ss) -HARGA TERMASUK KOS POS LAJU- Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah #ibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihpati #patiibuputih #readystock

CLEAN AND SMOOTH . RM35SM/RM40SS WHATSAPP 0145248575 . NEW PACKAGING . CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita #instashopmurah #bazaarmalaysia

CLEAN AND SMOOTH . Rm 35sm / Rm 40ss FREE POSTAGE . NEW PACKAGING . CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita #instashopmurah #bazaarmalaysia

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-04-19 19:03:27

Ready Stock !!!! Ready Stock !!! KELEBIHAN PAHANG PHARMACY VITAMIN C ADALAH:- 1.Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri. 2.Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. 3.Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. 4.Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut. 5.Anti penuaan dan anti kedut. 6.Mengatasi masalah resdung dan alahan. 7.Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi dan gigi. 8.Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. 9.Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis -Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress. 10.Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi. 11.Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya. 12.Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas. 13..Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia. 14.Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah. 15.Merawat jangkitan saluran kencing. 16.Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan. Jom dapatkan sekarang !!!! Rm60 sahaja ...................... Rm60 sahaja ...................... Termasuk postage sm!!! 1botol : 100 Tablet !!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah

RAMAI PENGGUNA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI. . ✔ 100% Bahan semulajadi ✔ Tidak Menyakitkan ✔ Tiada kesan sampingan ✔ Dijamin Berkesan ✔ Harga mampu milik CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . RM 40 SM | RM 45 SS WHATSAPP 0133725748 TO ORDER 💗 #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #wax cleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-04-11 07:10:41

Ready Stock !!!! Ready Stock !!! KELEBIHAN PAHANG PHARMACY VITAMIN C ADALAH:- 1.Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri. 2.Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. 3.Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. 4.Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut. 5.Anti penuaan dan anti kedut. 6.Mengatasi masalah resdung dan alahan. 7.Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi dan gigi. 8.Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. 9.Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis -Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress. 10.Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi. 11.Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya. 12.Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas. 13..Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia. 14.Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah. 15.Merawat jangkitan saluran kencing. 16.Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan. Jom dapatkan sekarang !!!! Rm60 sahaja ...................... Rm60 sahaja ...................... Termasuk postage sm!!! 1botol : 100 Tablet !!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-04-09 00:12:12

Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah? Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu? krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda.. Nak kesan lebih memukau? Guna set lengkap SKINWHITE.. KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH : - mencerahkan kulit seawal seminggu - kecerahan secara alami, sekata dan natural - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan - menghilangkan parut dan cela - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan. CARA GUNA : Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan. Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari! TIPS MUDAH : - Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah.. Krim IBU PUTIH NINASKINCARE diformulasi dari ekstrak biji anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. BERMINAT? HARGA PASARAN : RM55(S) RM60(S/S) (KRIM IBU PUTIH NINA SAHAJA) HARGA KAMI : RM40(Sm), RM50(Ss) -HARGA TERMASUK KOS POS LAJU- Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah #ibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihpati #patiibuputih #readystock

RAMAI PENGGUNA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI. RM35 SM / RM40 SS . ✔ 100% Bahan semulajadi ✔ Tidak Menyakitkan ✔ Tiada kesan sampingan ✔ Dijamin Berkesan ✔ Harga mampu milik CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . WHATSAPP OR SMS 0176799561 TO ORDER 💗 #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita #bestonlineseller @safur_mahuddin

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-04-03 03:52:42

Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah? Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu? krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda.. Nak kesan lebih memukau? Guna set lengkap SKINWHITE.. KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH : - mencerahkan kulit seawal seminggu - kecerahan secara alami, sekata dan natural - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan - menghilangkan parut dan cela - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan. CARA GUNA : Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan. Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari! TIPS MUDAH : - Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah.. Krim IBU PUTIH NINASKINCARE diformulasi dari ekstrak biji anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. BERMINAT? HARGA PASARAN : RM55(S) RM60(S/S) (KRIM IBU PUTIH NINA SAHAJA) HARGA KAMI : RM40(Sm), RM50(Ss) -HARGA TERMASUK KOS POS LAJU- Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah #ibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihpati #patiibuputih #readystock

Patchwork Meletop
(@ummi_shoppe_)

2015-04-01 20:15:30

BEST PRICE ♡ ♡ MONOMOLA LIPS TATTOO RM20 ♡ BB DOLL STICK FONDATION RM55 ♡ N&N SERUM VITAMIN C RM45 ♡ PENCUCI SIREH LOVELYCARE R M26 ♡LAFIA GOLD RM70 ♡ CLEAN N SMOOTH RM35 ♡ inc pos sem♡ WHTSAPP 0124150341 #syjual##bazaarpaknil##instashop#syjual#syjualmurah##instaniaga##monomola##lafiagold##cleannsmooth##sirehlovelycare##bbdollstickfondation##nserum##syjualmurah#

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-04-01 18:11:22

Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah? Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu? krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda.. Nak kesan lebih memukau? Guna set lengkap SKINWHITE.. KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH : - mencerahkan kulit seawal seminggu - kecerahan secara alami, sekata dan natural - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan - menghilangkan parut dan cela - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan. CARA GUNA : Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan. Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari! TIPS MUDAH : - Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah.. Krim IBU PUTIH NINASKINCARE diformulasi dari ekstrak biji anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. BERMINAT? HARGA PASARAN : RM55(S) RM60(S/S) (KRIM IBU PUTIH NINA SAHAJA) HARGA KAMI : RM40(Sm), RM50(Ss) -HARGA TERMASUK KOS POS LAJU- Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah #ibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihpati #patiibuputih #readystock

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-04-01 04:41:02

Ready Stock !!!! Ready Stock !!! KELEBIHAN PAHANG PHARMACY VITAMIN C ADALAH:- 1.Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri. 2.Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. 3.Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. 4.Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut. 5.Anti penuaan dan anti kedut. 6.Mengatasi masalah resdung dan alahan. 7.Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi dan gigi. 8.Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. 9.Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis -Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress. 10.Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi. 11.Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya. 12.Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas. 13..Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia. 14.Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah. 15.Merawat jangkitan saluran kencing. 16.Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan. Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah #vitaminc #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincmurah

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-03-31 23:38:30

CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL HARGA : RM35.00 WM / RM40.00 EM CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL rahsia tradisi sehebat rawatan laser! Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti: ▶ Bulu roma di muka ▶ Bulu roma di lengan/betis ▶ Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki) ▶ Bulu ketiak ▶ Perapian bulu kening Apakah beza Clean & Smooth Hair Removal dengan produk waxing lain? ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai - Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan.. - Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka! - Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing cloth. Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah

Buang bulu roma tanpa rasa sakit Tanpa perlu cukur Tanpa luka Licin Selamat Tak sakit #buangbuluroma #cabutbuluroma #waxcabutbulu #hargamurah #hargamampumilik #cleannsmooth #01137240090

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-03-25 02:42:41

JOM DAPATKAN SEKARANG !! .................................... RM35 FREE POSTAGE ................................... RM35 FREE POSTAGE Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-03-25 02:36:26

GELL AJAIB!! KETIAK LICIN TANPA BULU. BERKESAN, MUDAH DAN SELAMAT DIGUNAKAN. Salah satu produk daripada Aura Jelita Beauty yang sedang MELETUP di pasaran kerana keberkesanan dan harga yang mampu milik. "MEMANG BETUL2 BERKESAN, SEKALI TARIK JE" CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MEMBANTU ANDA MEMPERMUDAHKAN UNTUK MENCABUT BULU KERANA IANYA AKAN MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR, TANPA RASA SAKIT!! UNTUK KULIT YANG SENSITIF PUN BOLEH PAKAI. Ready Stock Now !!! Dapatkan sekarang !!! Harga⬇⬇⬇⬇⬇ Rm35 sm Rm 40ss .................................. Free postage !!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah

Mieza
(@mieza_mohdsaid)

2015-03-25 02:30:25

CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL HARGA : RM35.00 WM / RM40.00 EM CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL rahsia tradisi sehebat rawatan laser! Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti: ▶ Bulu roma di muka ▶ Bulu roma di lengan/betis ▶ Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki) ▶ Bulu ketiak ▶ Perapian bulu kening Apakah beza Clean & Smooth Hair Removal dengan produk waxing lain? ✔ tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita ✔ mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai - Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan.. - Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka! - Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing cloth. Jom dapatkan sekarang !!!! Order ⬇⬇⬇⬇ WhatApps/sms 014-5156716 Wechat : adamrafael150212 #readystock #cleannsmooth #clearhairremover #sayajual #hargamurah #grtnow #sayajualmurah

RAMAI PENGGUNA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI. RM35 SM / RM40 SS . ✔ 100% Bahan semulajadi ✔ Tidak Menyakitkan ✔ Tiada kesan sampingan ✔ Dijamin Berkesan ✔ Harga mampu milik CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . WHATSAPP OR SMS 0176799561 TO ORDER 💗 #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita @safur_mahuddin

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah. Clean & Smooth 400G RM30 sebekas Free sepaket Waxing Cloth Tidak masuk pos Cara penggunaan : 1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel Clean & Smooth melekat pada kulit tangan. 2. Gunakan stick atau jari anda untuk mengambil gel Clean & Smooth dari jar. 3. Ratakan gel Clean & Smooth diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang. 4. Tampalkan Waxing Cloth diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit. 5. Selepas 1 minit, tarik dengan pantas Waxing Cloth. #alhamdulillah #kamijual #cleannsmooth #macam2ada #ujmarketing #ujsukamakan

RAMAI PENGGUNA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI. RM35 SM / RM40 SS . ✔ 100% Bahan semulajadi ✔ Tidak Menyakitkan ✔ Tiada kesan sampingan ✔ Dijamin Berkesan ✔ Harga mampu milik CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang pastinya kadang kala membuatkan KULIT anda terluka dan berdarah. APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN? . ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?) ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!! . WHATSAPP OR SMS 0176799561 TO ORDER 💗 #aurajelitahairremoval #sayajualmurah #beautyproduct #sayajual #cleanandsmooth #hairremoval #beautyproduct #waxing #buangbulu #bazarpaknil #visitmyig #instashop #aurajelitacleanandsmooth #cleannsmooth #hairremovalcream #waxcleanandsmoothmurah #cleanandsmoothoriginal #cleanandsmoothmalaysia #aurajelita #produkaurajelita @safur_mahuddin

Clean n smooth hair removal Price:RM 35 Postage:RM 6 Sem/ RM10 SS To purchase, whatapps 0173883050 #cleannsmooth#hairremoval #hair #removal #skin #beauty #ellyshoppingstore #igbiz #igbizmalaysia #visitmy #igelly

Testimoni clean & smooth Seronok pakai...x sakit mcm wax biasa... #cleannsmooth #buangbuluroma #testimonipengguna #hargamurah #waxbuangbulu #01137240090

Testimoni clean & smooth Bulu lambat tumbuh... Bulu baru yg tumbuh lebih halus.. Dpt clean & smooth secara on9 dgan wsap ke 01127240090 Nk walk in pon bole... Area sg petani bole walk in ke @mama_ammanda Area jitra bole dpatkn di @fridateboutique #syjualonline #waxcabutbulu #cleannsmooth #hargamampumilik #01137240090

RIMAS BULU TERLAMPAU LEBAT ??? KETIAK HITAM AKIBAT BERCUKUR ??? Tahukah anda mencukur mampu mencedera dan menghitamkan ketiak anda. Cubalah Clean & Smooth Hair Removal ia mampu mencabut bulu hingga ke akar tanpa rasa sakit!!! Nak lenyapkan terus bulu-buluan di badan dengan cara paling malas, mudah, cepat, tanpa rasa sakit dan murah ?? Jom cuba Clean & Smooth Hair Removal DENGAN CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL RAWATAN SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN MEMBUANG BULU HINGGA KE AKAR!! Apa tengokk Aje tu , MeYh Meyhh Le #wassap / #wechat / CALL / MESEJ /#telegram KAMI SEGERA DI 💁0125972586 !! #sayajual #satinskinzpremium #satinskinz #cleannsmooth #aurajelita #radiancesignature #babiesblink #zofeabeauty #ipcd #bvrc #ibuputih #jannalawwa #handwax #nenghongmoonse #jualmurah #murah #lelong #salemurah #visitigsaya #visitmyig #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #followmyig #kcollymurah #kcolly #lelong #eggwhite #aurawhite