#codkualaterengganu

32,191 posts tagged with #codkualaterengganu

Photos and Videos about #codkualaterengganu

POSTAGE UTK TODAY. Alhamdulillah. Ada Premium Complete Set, ada Twin Set 2 MJ & 1 lagi Glass Skin Set. Thankyou all #loveralovers yg order dgn sis Miza. Semoga selamat semuanya sampai ke tangan tuan masing2 & berkhidmat lah sebaiknya ya ❤️ . . Korang yg nak join today’s postage sempat lagi tau. Clear kan payment by 11am insyaAllah semua sempat post today. Kalau bank in lepas tu, sis Miza post esok tau. Hehe. . . Order? Terus whatsapp: 014-6129897 (Hamizah MJTG18) atau click je link kt bio ⬆️! COD & pos setiap hari ke seluruh Malaysia (kecuali public holiday). Dan tambahan FREE GIFT menanti utk setiap pembelian. 😉 . . COD: - Kemaman - Kuala Terengganu - Kuantan - Puchong - Bdr Baru Bangi - Cyberjaya - Putrajaya - Serdang - Shah Alam - Klang - Gombak - Tmn Melati - Keramat - Setiawangsa - Ampang - Sri Rampai - Selayang - Batu Caves - Semporna - Beaufort - Tawau - Mantin - Nilai - Senawang . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #loveramagicjelly #loveramalaysia #loveraterengganu #loveraauthorizeddistributor #teammizalovera #mizaloveraleader #naturalskincare #breakupwithbreakoutwithlovera #codkemaman #codkualaterengganu #codkuantan #codpuchong #codbandarbarubangi #codcyberjaya #codkeramat #codampang #codsetiawangsa #codgombak #codputrajaya #codsabah #codsemenyih #codklang #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveraglossyskinserumtoner #loverabbjelly #loveramagicjellybaby #loverababytoptotoewash

Alhamdulillah Terima kasih sudi grab dcc dengan fiza 😘 #diamondcccream1 #dccterengganu #codkualaterengganu #postageseluruhmalaysia

#takoyaki #daridapurkakfiza kini beroperasi 100% di rumah sahaja ye Esok ada #codkualaterengganu codkualaterengganu ya pm akak laju2 utk order #takoyakisedap ini

Restock 24kg bekalan utk seminggu❤️❤️❤️ #takoyaki #daridapurkakfiza #codkualaterengganu

Stok LIPMATTE BIRTHDAY EDITION dah landingg ..💃💃Sampai sampai jew terus settle mana yang dah dibooking..Yang tggl hanya beberapa box jew lg..😱 . Sape yang belum grab cepat cepat grab sekarang !! Stok limitedd sangat..Tinggal beberapa box jew lg... Dekat HQ dah sold out tau.. 😱 . Dah lah packaging nye cantik dan exclusive, ade 3 LIPMATTE pulak tu dalam box tu..Sume kaler cantik cantik .. 😍 . Sekarang tengah promo tau..Rebut lah peluang sekarang !! . Nak order wasap 👇👇 📲 013-9012974 . atau just click jew link bio diatas..😘 . Nak join sebagai agent pun boleh..sekarang pengambilan mini agent dan dropship sedang dibuka..😘 Sape yang beli 4 box birthday edition nie berpeluang sign up sebagai mini agent tau...Woww...😱 . #obsesscosmesticsterengganu#obsesscosmetics#obsesscosmeticskualalumpur#obsescosmeticskualaterengganu#squadsyiera#waniempire#maisquad#tienahsquad#codkualaterengganu#codkualanerus#codkualaibai#muamalaysia#makeupvideos#makeupartist#drazizanosman#dropshipwanted#miniagentwanted#obsesswave#tealive#handbag#duckcosmetics#sobella

Hye uolss..sebelum tido jom cuci mata...😂 . Stok LIPMATTE BIRTHDAY EDITION dah landingg !!..Excitedd nyee..💃💃.. . Sape yang belum grab cepat cepat grab sekarang !! Stok limitedd sangat..Tinggal beberapa box jew lg... Dekat HQ dah sold out tau.. 😱 . Uolss yang tengah cari hadiah untuk girlfriend, mak, isteri, tunang, atau member boleh lah dapatkan LIPMATTE BIRTHDAY EDITION nie.. 😍 . Dah lah packaging nye cantik dan exclusive, ade 3 LIPMATTE pulak tu dalam box tu..Sume kaler cantik cantik .. 😍 . Sekarang tengah promo tau..Rebut lah peluang sekarang !! . Nak order wasap 👇👇 📲 013-9012974 . atau just click jew link bio diatas..😘 . #obsesscosmesticsterengganu#obsesscosmetics#obsesscosmeticskualalumpur#obsescosmeticskualaterengganu#squadsyiera#waniempire#maisquad#tienahsquad#codkualaterengganu#codkualanerus#codkualaibai#muamalaysia#makeupvideos#makeupartist#drazizanosman#dropshipwanted#miniagentwanted#obsesswave#tealive#handbag#duckcosmetics#sobella

Sape yang belum grab cepat cepat grab sekarang !! Stok limitedd sangat !! ..Tinggal beberapa box jew lg... Dekat HQ dah sold out tau !!.. 😱 . Dah lah packaging nye cantik dan exclusive, ade 3 LIPMATTE pulak tu dalam box tu..Sume kaler cantik cantik .. 😍 . Sekarang tengah promo tau..Rebut lah peluang sekarang !! . PROMO PRICE : RM 49 NORMAL PRICE : RM 79 . Nak order wasap 👇👇 📲 013-9012974 . atau just click jew link bio diatas..😘 . #obsesscosmesticsterengganu#obsesscosmetics#obsesscosmeticskualalumpur#obsescosmeticskualaterengganu#squadsyiera#waniempire#maisquad#tienahsquad#codkualaterengganu#codkualanerus#codkualaibai#muamalaysia#makeupvideos#makeupartist#drazizanosman#dropshipwanted#miniagentwanted#obsesswave#tealive#handbag#duckcosmetics#sobella

. . Korang, jangan lupe set temujanji kita pada 20 Oktober 2019. Our #myleafrecklesserum akan dilancarkan di TV Al Hijrah. . Dan... . Kami nak bg harga special pada hari pelancaran tu. Best ke tak best 😉😉😉 . . #mylea #myleaterengganu #myleaserum #masalahjeragat #masalahjerawat #jeragat #jerawat #nakcantik #glowing #masalahkulitmuka #tipshilangjeragat #kulitkusam #parut #hilangparut #codkualaterengganu #agentwanted #luluskkm #sale #myleamalaysia #myleafrecklesserum #serumbaru

Looks who here! #elfiraloy WILL SHOW ALL OF YOU HOW SHE WAS SO SATISFIED WITH #luxeperfectcoverfoundation WWW.WASAP.MY/60193529055 - #luxeperfectcoverfoundation #luxeperfectcover #luxeperfectcoverfoundationterengganu #codkualaterengganu

ADAKAH SCRUB NI SANGAT PENTING DALAM SKINCARE ROUTINE? . Jawapannya ialah YA. SANGAT PENTING. Kenapa penting? Macam mana kita nak buang sel kulit mati tanpa scrub muka . Sama sahaja situasi dengan scrub badan. Kalau kita tak scrub badan, habis berdaki la badan tu😂 . So sama dengan scrub muka. Kita kena scrub muka untuk buang segala whitehead, blackhead dan sel kulit mati . Jadi dalam seminggu berapa kali kena scrub dan macam mana cara penggunaannya?🤔 . 💥Whatsapp sekarang ‼️‼️ . 📲www.wasap.my/60109226102 . 📲www.wasap.my/60109226102 . 📲www.wasap.my/60109226102 . Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa . #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge

Selalunya kalau nak cuci makeup, mesti product tu dari segi oil-based kan? Untuk sesetengah orang, memang kulit dah berminyak, lepas tu cuci lagi dengan minyak, akan rasa tak selesa. Betul tak? . Haa dengan Luxury Cleansing Milk ni, yg mana kulit berminyak tu, korang dah tak perlu risau dah! Sebab cleansing milk dari Meeracle ni dari segi water-based. Bila cuci, memang tanggal semua makeup. Yang paling best, kulit tak rasa kering! Memang rasa tahap hidrasi kulit tu bertambah dan rasa sangat lembut! . . CLICK LINK AT BIO TO ORDER @meeracle.ajil.terengganu @meeracle.ajil.terengganu @meeracle.ajil.terengganu #teammeeraclezz #meeracletestimoni #meeracleterengganu #meeracledungun #meeraclekemaman #meeracleselangor #muaterengganu #foundationmeeracle #serummeeracle #coduitmbukitbesi #coduitmdungun #codajil #codkualaterengganu #uitmbukitbesi #muabellaz #ctdk#sayajualmekap #sayajualmurah #sayajualmeeracle

AMBOIII BERBEZA BETUL DULU DAN SEKARANG PENANGAN BATU PERMATA MERRACLE . . . Salam MEERACLE 💕 Kini masalah Kulit Kusam mahupun Sunburn boleh dirawat dengan set MEERACLE . . Jangan risau kulit wajah anda gelap atau nampak lebih tua dari usia. . Gunakan Meeracle Facial Cleanser & Meeracle Facial Serum utk dapatkan kulit yg cerah, LICIN dan berseri. . Boleh terus Dm sis zura utk maklumat dan keterangan lanjut. Atau whatsapp nombor tertera di bio okayy . . Nak harga PROMOSI jimat ? . Cepat wasap sis zura tauu Free guide sis zura kasi sampai uols MENJADI DENGAN MEERACLE 😊😘 Click link at bio to order @meeracle.ajil.terengganu @meeracle.ajil.terengganu #teammeeraclezz #meeracleterengganu #meeracledungun #meeraclekemaman #skincarebebasbahankimia #produkmuslim #coduitmbukitbesi #codkualaberang #codbukitpayung #codkualaterengganu #sayajualonline #sayajualskincare #sayajual #sayajualmeeracle #sayajualmurah #assalammualaikum #eday#surirumahbergaji #kerjadariumah #muaterengganu

Hye uolss..stok LIPMATTE BIRTHDAY EDITION dah landingg ..Excitedd nyee..💃💃.. . Sape yang belum grab cepat cepat grab sekarang !! Stok limitedd sangat..Tinggal beberapa box jew lg... Dekat HQ dah sold out tau.. 😱 . Uolss yang tengah cari hadiah untuk girlfriend, mak, isteri, tunang, atau member boleh lah dapatkan LIPMATTE BIRTHDAY EDITION nie.. 😍 . Dah lah packaging nye cantik dan exclusive, ade 3 LIPMATTE pulak tu dalam box tu..Sume kaler cantik cantik .. 😍 . Sekarang tengah promo tau..Rebut lah peluang sekarang !! . PROMO PRICE : RM 49 NORMAL PRICE : RM 79 . Nak order wasap 👇👇 📲 011-25602447 . atau just click jew link bio diatas..😘 . #obsesscosmesticsterengganu#obsesscosmetics#obsesscosmeticskualalumpur#obsescosmeticskualaterengganu#squadsyiera#waniempire#maisquad#tienahsquad#codkualaterengganu#codkualanerus#codkualaibai#muamalaysia#makeupvideos#makeupartist#drazizanosman

Alhamdulillah Terima kasih sudi grab dcc dengan fiza😘 #dccterengganu #diamondccream1 #codkualaterengganu #postageseluruhmalaysia

Alhamdulillah Terima kasih sudi grab dcc dengan fiza😘 #diamondcccream1 #codkualaterengganu #postageseluruhmalaysia #dccterengganu

COKLAT SEDAP + MENGENYANGKAN BANTU BADAN JADI RINGAN DALAM MASA 3 MINGGU TANPA FAT BURNER . Mila coklat ni diperbuat khas daripada bahan-bahan berkualiti dan berkhasiat seperti rolled oat, kurma, delima, aprikot dan sebagainya. Yang mana fungsinya adalah untuk membantu kita kawan selera makan dan kenyang lebih lama. . Mana yang diet tu tapi tak dapat nak kawal selera makan memang sesuai sangat consume mila. Rasanya memang padu weyh. Cenggini ha 👍👍👍. Serius Ira bagitahu, korang takkan rasa nak ulang alik ke tandas bila consume coklat nie. . Satu sachet ada 110 kalori je, takda gula, takda fat burner. Sesuai diambil untuk semua peringkat umur. Siap lah kalau bagi kat budak-budak. Mesti diorang duk minta hari2. . Yang mana nak dapatkan mila ni. Boleh terus je whatsapp ira di HOTLINE 011-57565618 atau klik je link whatsapp di profile ig untuk fast respond. Sekarang tengah ada promosi taw, grab 2 kotak mila dpt free gift menarik. Limited tau❤ . #jomkurus1malaysia #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #milacoklatslym #sukusukuseparuh #kurussihat #kurustanpaberlapar #dietplan #dietlisasurihani #milacoklatslymterengganu #milafeedback #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt

Customer malu malu meow pastu main sorok sorok pulak so kita wefie jelah 😆 . Sebulan yang lepas dah pernah beli dah liptint kod Watermelon. Sekarang repeat order pulak amik kod Peach. Sebabnya selalu tergoda tengok video Ann buat ombre lip. Siap mintak ajar camne nak mix 😚 . Nak bibir ala Korea tapi tak reti nak main mix warna liptint buat ombre lip, jangan malu jangan segan tanya jer Ann. Ann ajar korang sampai jadi pro 😎 Gittew. . Liptint READY STOCKS dan harga promo combo masih ONZ. Ajums grab sebelum HQ jerit stop promo! . 1 RM49/15ml Combo RM95 Nak order ketuk jer pintu wasap Ann kat bio 📲011-32294942 . . #beatbeautymy #beatbeauty #beatkawkaw #beatbeautyterengganu #liptint #liptintkorea #liptintviral #lips #asyallie #sobella #sobellacosmetics #liptintsobella #wawacosmetics #liptintwardah #obsesscosmetics #lipmatte #mua #muaterengganu #terengganu #codterengganu #codkualaterengganu #codmarang #sekmung #sekkepok #sekpenyu #miamibeachterengganu #drawbridge #unisza #umt #uitm

Ha ramai yang tanya macam mana nak gunakan AINAA SCRUB MASK ni kan. Sebab katanya ada 2 fungsi🤔 . PENGGUNAAN SCRUB 1. Cuci muka menggunakan AINAA CLEANSER 2. Picit AINAA SCRUB MASK dengan kuantiti yang diperlukan 3. Urut muka dengan cara arah bulatan secara perlahan 4. Bilas dengan air 5. DONE😘 . PENGGUNAAN MASK 1. Cuci muka menggunakan AINAA CLEANSER 2. Picit AINAA SCRUB MASK dengan kuantiti yang diperlukan 3. Ratakan seluruh muka dan biarkan selama 5-7 min 4. Selepas 5-7 min, urut muka dengan cara arah bulatan secara perlahan 5. Bilas dengan air 6. DONE❤️ . Senang bukan? Tapi kena ingat tau, AINAA SCRUB MASK ni boleh digunakan hanya 2-3 KALI DALAM SEMINGGU SAHAJA☝🏻 . Jangan TER-OVER EXFOLIATE tau! . 💥Whatsapp sekarang ‼️‼️ . 📲www.wasap.my/60109226102 . 📲www.wasap.my/60109226102 . 📲www.wasap.my/60109226102 . Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa . #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge

Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #elok sangat cuba #jusqolbuqu ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus Qolbuqu . Hanya click link di bio atau whatsapp Amy 013-7292769:) . #feedbackjusqolbuqu #jusqolbuqu #juskesihatan #jussihat #jusasli #jusorangkampung #justenaga #juskolestrol #justqolbuquwarisanbangsawan #jusqolbuquterbaik #jusqolbuquterengganu #jusqolbuqukelantan #jusqolbuqupahang #jusqolbuqukedah #jusqolbuquperlis #codkualaterengganu #bazaarkl #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #fattzura #droship #ctdk #aafiyah #jusoriginaltokma #justokma #jusoriginal #shoppingonline #dropshipwanted

KEK BATIK CADBURY MELTING HABIS . size 8 . cust request simple deco. rm30 sahaja😍. berat 1kg lebihhh. berbaloi baloii haa 🤤. size 8 kena order min 2 hari awal. sebb size 8 ada order baru buat. size 5 dan 10 in shaa Allah setiap hari ready stock. sebb setiap hari buat. freshh freshh gitu. nak order boleh terus submit sebelum 10pm setiap hari ❤️. klik link di bio yaa . . . NAK ORDER KEK BATIK? tolong ws sebelum 10malam yaa . sebab order diambil sehingga jam 10malam sahaja utk COD keesokkan harinya. . Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗. . LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘. . . #kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

KEK BATIK CADBURY MELTING HABIS . size 8 . cust request simple deco. rm30 sahaja😍. berat 1kg lebihhh. berbaloi baloii haa 🤤. size 8 kena order min 2 hari awal. sebb size 8 ada order baru buat. size 5 dan 10 in shaa Allah setiap hari ready stock. sebb setiap hari buat. freshh freshh gitu. nak order boleh terus submit sebelum 10pm setiap hari ❤️. klik link di bio yaa . . . NAK ORDER KEK BATIK? tolong ws sebelum 10malam yaa . sebab order diambil sehingga jam 10malam sahaja utk COD keesokkan harinya. . Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗. . LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘. . . #kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

BeatBeauty bakal kembalikan zaman kegemilangan game arcade. Set reminder dalam henfon korang kalau taknak terlepas tarikh keramat official launching lipmatte 😘 . 3 warna dalam 1 box. Packaging Rare dan Exclusive. Limited edition. PRE ORDER sekarang untuk dapatkan lipmatte dengan harga promo dan tawaran istimewa ❤️ . Nak order tekan jer link wasap pada bio 📲011-32294942 . . #beatbeautymy #beatbeauty #beatkawkaw #beatbeautyterengganu #liptint #liptintkorea #liptintviral #lips #asyallie #sobella #sobellacosmetics #liptintsobella #wawacosmetics #liptintwardah #obsesscosmetics #lipmatte #mua #muaterengganu #terengganu #codterengganu #codkualaterengganu #codmarang #sekmung #sekkepok #sekpenyu #miamibeachterengganu #drawbridge #unisza #umt #uitm

Pick your shades! You can make it as your concealer or contour. Kalau color tu terlampau cerah, then go as concealer, confirm hilang terus eyebags and dark circles bawah mata tu! Kalau color tu a bit darker, then boleh la jadikan contour, terus ada jawline uolss!! . . www.meeracle.com.my . #meeracleface #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove#meeracleterengganu #meeraclekualalumpur #meeracledungun #meeraclekemaman #meeraclemelaka #meeraclejohor #meeraclepahang#muaterengganu #muabellaz #codbukitpayung #codkualaberang #codkualaterengganu #coduitmbukitbesi #coduitmdungun #skincarebebasbahankimia #produkmuslim

TINGGAL LAGI 5HARI UNTUK LAUNCHING 🔥🔥🔥🔥 . Berdesup desup customer Kakku yg nak booking siap2 ,Nanti tinggal stock sampai jurr .. Kakku terus pos dekat uolzz semua taww .. Once stock da SOLD OUT dah ,Lipsmatte nie dah tak jual lagi yunkk. . Meh whatsapp Kakku lelaju 011-16864632 @ Boleh contact #teamsquadjerung #liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterengganu #liptintterengganu #liptintmurah #codkualaterengganu #coddungun #codpaka #codkerteh #drawbridgeterengganu #kualaterengganu #mua #beatboss #liptintbeatbeautyganu#liptintbeatbeautyterengganu#miamibeachterengganu#teamsquadjerung

TINGGAL5 HARI JE LAGI ! 😍 Tak sabar kan nak official launch . Nak bagitahu pre order . Sebab stock sangat limited edition , uolls kalau tak book sekarang memang menyesal 🔥 . . Jangan risau uolls akan dapat 3 code berlainan ♥️ harga mampu milik . #teamshasquad #beatbeautymy #liptint #liptintbest #liptintmurah #liptinttahanlama #asyalliee #codkualaterengganu #codkualaterengganumanir #postage #sekmung #beatbeautyterengganu #natashabeautybeat #beatbeautybyasyalliee #backtothegame

MOMMY SHARK PAKAI KOD BABY SHARK DOO DOO . Japgi mommy Naira baca ni siap lah Ann kena tarik telinga🤭 . Tapi kan warna lipmatte kod Baby ni cantik kan? Terus mommy Naira jadi manis semanis madu. Auwwww😍 . Tak zabar nak tunggu official launching sebab tak zabar nak tengok korang semua cantik dengan lipmatte BeatBeauty ❤️ . . #beatbeautymy #beatbeauty #beatkawkaw #beatbeautyterengganu #liptint #liptintkorea #liptintviral #lips #asyallie #sobella #sobellacosmetics #liptintsobella #wawacosmetics #liptintwardah #obsesscosmetics #lipmatte #mua #muaterengganu #terengganu #codterengganu #codkualaterengganu #codmarang #sekmung #sekkepok #sekpenyu #miamibeachterengganu #drawbridge #unisza #umt

When your skin getting better than before, you’d start to wear very minimal makeup for everyday. It’s not only cut off your time, but it’ll also the best time to let your skin breath . Just apply Lovera Day Cream as your base to give protect with its SPF 15 at the same time make your skin a bit brighter, kill pimples and control oil . What’s your favourite everyday makeup/skincare products? Share it with us 👇🏻👇🏻 . . LDC price: RM40. Order? Terus whatsapp: 014-6129897 (Hamizah MJTG18) atau click je link kt bio ⬆️! COD & pos setiap hari ke seluruh Malaysia (kecuali public holiday). Dan tambahan FREE GIFT menanti utk setiap pembelian. 😉 . . COD: - Kemaman - Kuala Terengganu - Kuantan - Puchong - Bdr Baru Bangi - Cyberjaya - Putrajaya - Serdang - Shah Alam - Klang - Gombak - Tmn Melati - Keramat - Setiawangsa - Ampang - Sri Rampai - Selayang - Batu Caves - Semporna - Beaufort - Tawau . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #loveramagicjelly #loveramalaysia #loveraterengganu #loveraauthorizeddistributor #teammizalovera #mizaloveraleader #naturalskincare #breakupwithbreakoutwithlovera #codkemaman #codkualaterengganu #codkuantan #codpuchong #codbandarbarubangi #codcyberjaya #codkeramat #codampang #codsetiawangsa #codgombak #codputrajaya #codsabah #codsemenyih #codklang #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveraglossyskinserumtoner #loverabbjelly #loveramagicjellybaby #loverababytoptotoewash

SELAMAT PAGI 😉 OH NO WHERE YOU GO feat @luxeperfectcover video by @lilybrahim ❤️ makeup tutorial #luxeperfectcover lately makeup apa yang korang suka pakai time keluar? komen kat bawah please as I always wear this same kind of look ajerrrrrr btw I am using my favs FD of all time.. luxeperfectcover actually suit any skintype kut sbb kadang matte finish.. bila I wear extra moisturiser dia jd dewy finish.. anyways which style of blending FD you guys like? . . as for me, currently I love blending my FD with my hands.. finishing not too heavy mcm blend using beauty blender.. OR blend with beauty blender lg best?. . #luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationmalaysia

NEWYORK • PSC - 010 • 💥BLACK • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲Nak order click link dekat bio • COD KUALA TERENGGANU 🛵 • BOUTIQUE DI KUALA TERENGGANU , NAK WALK IN SAHAJA WHATSAPP / CALL : 0167214269 • FOLLOW @mfhoutlet_feedbacks • #bajubranded #bajubrandedmurah #supplierbaju #supplierkasut #supplierjam #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

NEWYORK • PSC - 009 • 💥BLACK • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲Nak order click link dekat bio • COD KUALA TERENGGANU 🛵 • BOUTIQUE DI KUALA TERENGGANU , NAK WALK IN SAHAJA WHATSAPP / CALL : 0167214269 • FOLLOW @mfhoutlet_feedbacks • #bajubranded #bajubrandedmurah #supplierbaju #supplierkasut #supplierjam #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

NEWYORK • PSC - 008 • 💥BLACK • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲Nak order click link dekat bio • COD KUALA TERENGGANU 🛵 • BOUTIQUE DI KUALA TERENGGANU , NAK WALK IN SAHAJA WHATSAPP / CALL : 0167214269 • FOLLOW @mfhoutlet_feedbacks • #bajubranded #bajubrandedmurah #supplierbaju #supplierkasut #supplierjam #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

STUSSY • PSC - 007 • 💥BLACK • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲Nak order click link dekat bio • COD KUALA TERENGGANU 🛵 • BOUTIQUE DI KUALA TERENGGANU , NAK WALK IN SAHAJA WHATSAPP / CALL : 0167214269 • FOLLOW @mfhoutlet_feedbacks • #bajubranded #bajubrandedmurah #supplierbaju #supplierkasut #supplierjam #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

FILA • PSC - 005 • 💥BLACK • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲Nak order click link dekat bio • COD KUALA TERENGGANU 🛵 • BOUTIQUE DI KUALA TERENGGANU , NAK WALK IN SAHAJA WHATSAPP / CALL : 0167214269 • FOLLOW @mfhoutlet_feedbacks • #bajubranded #bajubrandedmurah #supplierbaju #supplierkasut #supplierjam #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

FILA • PSC - 001 • 💥BLACK • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲Nak order click link dekat bio • COD KUALA TERENGGANU 🛵 • BOUTIQUE DI KUALA TERENGGANU , NAK WALK IN SAHAJA WHATSAPP / CALL : 0167214269 • FOLLOW @mfhoutlet_feedbacks • #bajubranded #bajubrandedmurah #supplierbaju #supplierkasut #supplierjam #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

sengetkan phone korang. hehe. alhamdulillah . rezeki pagi jumaat🤲🏻. Tak putus putuss orang order . Yang repeat customer pun hari hari ada. alhamdulillah. Siapa yang rasa KEK BATIK @shainaasdessert ni konfemmm terus melekat di hati. alhamdulillah kebanyakkan bagi feedback baik🙈. . . NAK ORDER KEK BATIK? tolong ws sebelum 10malam yaa . sebab order diambil sehingga jam 10malam sahaja utk COD keesokkan harinya. . Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗. . LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘. . . #kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

Produk utama Mayyababy iaitu Mayyababy krim 5 in 1 yang telah terjual hampir 200 000 unit. Mommies jatuh hati kerana krim ni natural produk, sesuai digunakan dari baby baru lahir lagi, multifunction, tak panas, tak berminyak dan tak melekit. Ada bahan yang premium yang seperti habbatussauda, garlic oil, lemon oil, aloevera, minyak kelapa dan argan oil yang MEMBANTU melegakan masalah utama bayi. Harga normal ialah RM59 tetapi PROMO 24hb Oktober nanti hanya RM 49 SAHAJA TAW! Klik link wasap di bio untuk tak terlepas promosi hebat ini 😍 #kualaterengganu #codkualaterengganu #mayyababykualaterengganu

(@haslinda77)

21 Hours Ago

Journey sneak bilis nettuk baru nak bermula. Ini second product selepas laksa Johore Kuah Ikan parang D.Dapur Cik Linda. Ia ada perasa spicy cheese dan bilis or original. Jom support product keluaran muslim. Orang #batupahat #upm #uthm , #upnm and warga #putrajaya #cyberjaya #puchong #serdang #sgbesi#kualaterengganu Nanti tekan 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60173469591/LAKSAJOHOREIKANPARANG,KUAHLAKSAFROZEN,SNEKJEJARIBILIS,SAMBALNETTUK🤔🤔🤔 Berminat nak jadi AGEN KAMI? Sgt di alu2kan😊Jemput tekan👇 http://www.wasap.my/+60173469591/ #daridapurciklinda #airtanganciklinda #laksajohoreikanparang #kuahlaksaikanparangfrozen #asampedasciklinda #sambalviral #jejarisnekbilis #codlaksa #codsambalnettuk #codkuahlaksaikanparangfrozen #codputrajaya #codbatupahat #codkualaterengganu #codkemaman

nak dapatkan kenikmatan luar biasa bersama aura kasih? nak jadi seorang perempuan yang beraura? jom dapatkan #aurakasih bersama ira sekarang.ada freegift menanti anda❤️ . . dapatkan aura kasih sekarang di @aurakasih_original .nak mudah korang boleh klik link biru dibio ig ira 😘 . 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original pastikan beli yang original ye,beli yang fake,tak berkesan jangan marah sis😆 AGENT/DROPSHIP WANTED SELURUH MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 💝 wassap only 💝 💝 fast respond insyallah 💝 . .#aurakasih#jamumoden#aurakasihjamutradisi#jamumanjakani#jamuperapat#jamuketat#keputihan#payudaramontok#jamuslimming#cantikluardalam#rahsiakulitlincin#codshahalam#codselangor#codkualaterengganu#trustedseller#bazarpaknil#kauyangpertama#pinklady#jamunenek#jamumanjakani#aurakasih_original #bodydream_ira #codipoh #codipohperak #codpenang #codsungaipetani #codlangkawi #codlumutmanjungsitiawan #codtaipingkamunting

nak dapatkan kenikmatan luar biasa bersama aura kasih? nak jadi seorang perempuan yang beraura? jom dapatkan #aurakasih bersama ira sekarang.ada freegift menanti anda❤️ . . dapatkan aura kasih sekarang di @aurakasih_original .nak mudah korang boleh klik link biru dibio ig ira 😘 . 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original pastikan beli yang original ye,beli yang fake,tak berkesan jangan marah sis😆 AGENT/DROPSHIP WANTED SELURUH MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 💝 wassap only 💝 💝 fast respond insyallah 💝 . .#aurakasih#jamumoden#aurakasihjamutradisi#jamumanjakani#jamuperapat#jamuketat#keputihan#payudaramontok#jamuslimming#cantikluardalam#rahsiakulitlincin#codshahalam#codselangor#codkualaterengganu#trustedseller#bazarpaknil#kauyangpertama#pinklady#jamunenek#jamumanjakani#aurakasih_original #bodydream_ira #codipoh #codipohperak #codpenang #codsungaipetani #codlangkawi #codlumutmanjungsitiawan #codtaipingkamunting

nak dapatkan kenikmatan luar biasa bersama aura kasih? nak jadi seorang perempuan yang beraura? jom dapatkan #aurakasih bersama ira sekarang.ada freegift menanti anda❤️ . . dapatkan aura kasih sekarang di @aurakasih_original .nak mudah korang boleh klik link biru dibio ig ira 😘 . 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original pastikan beli yang original ye,beli yang fake,tak berkesan jangan marah sis😆 AGENT/DROPSHIP WANTED SELURUH MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 💝 wassap only 💝 💝 fast respond insyallah 💝 . .#aurakasih#jamumoden#aurakasihjamutradisi#jamumanjakani#jamuperapat#jamuketat#keputihan#payudaramontok#jamuslimming#cantikluardalam#rahsiakulitlincin#codshahalam#codselangor#codkualaterengganu#trustedseller#bazarpaknil#kauyangpertama#pinklady#jamunenek#jamumanjakani#aurakasih_original #bodydream_ira #codipoh #codipohperak #codpenang #codsungaipetani #codlangkawi #codlumutmanjungsitiawan #codtaipingkamunting

Hye uolss..stok LIPMATTE BIRTHDAY EDITION dah landingg ..Excitedd nyee..💃💃.. . Sape yang belum grab cepat cepat grab sekarang !! Stok limitedd sangat..Tinggal beberapa box jew lg... Dekat HQ dah sold out tau.. 😱 . Uolss yang tengah cari hadiah untuk girlfriend, mak, isteri, tunang, atau member boleh lah dapatkan LIPMATTE BIRTHDAY EDITION nie.. 😍 . Dah lah packaging nye cantik dan exclusive, ade 3 LIPMATTE pulak tu dalam box tu..Sume kaler cantik cantik .. 😍 . Sekarang tengah promo tau..Rebut lah peluang sekarang !! . PROMO PRICE : RM 49 NORMAL PRICE : RM 79 . Nak order wasap 👇👇 📲 013-9012974 . atau just click jew link bio diatas..😘 . #obsesscosmesticsterengganu#obsesscosmetics#obsesscosmeticskualalumpur#obsescosmeticskualaterengganu#squadsyiera#waniempire#maisquad#tienahsquad#codkualaterengganu#codkualanerus#codkualaibai#muamalaysia#makeupvideos#makeupartist#drazizanosman#dropshipwanted#miniagentwanted#obsesswave#tealive#handbag#duckcosmetics#sobella

LIPMATTE BUKAN UNTUK DIJUAL‼️ . . Alahaiii sayang ku sekalian, kakku tak jual lipmatte yang kecik molekk tu. Tu hanya lah tester jeee korang. 🤭 . Lagipun tak puas mana ehhh pakai lipmatte tu, pakai sikitt habis. Tak sempat melaram, swatch color- color lipmatte tu. . Sebab tu BB keluarkan lipmatte 3 COLOR IN 1 BOX dengan satu harga. 3ml lagi puasss hati. Boleh refer picture yang the bommm ni 😍😍 . Nak bagi tahu jugak ni Walaupun sedihh, Lipmatte ni LIMITED EDITION once sold out tak jual lg!! Jadi kena cepat g order. Ngertiii 🥺 #liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterengganu #liptintterengganu #liptintmurah #codkualaterengganu #coddungun #codpaka #codkerteh #drawbridgeterengganu #kualaterengganu #mua #beatboss #liptintbeatbeautyganu#liptintbeatbeautyterengganu#miamibeachterengganu#teamsquadjerung

𝐒𝐓𝐔𝐒𝐒𝐘 𝐒𝐔𝐏𝐑𝐄𝐌𝐄 • PSC - 011 • 💥High Quality 💥Ready Stock • 📲𝙽𝚊𝚔 𝚘𝚛𝚍𝚎𝚛 𝚌𝚕𝚒𝚌𝚔 𝚕𝚒𝚗𝚔 𝚍𝚎𝚔𝚊𝚝 𝚋𝚒𝚘 • 𝗖𝗢𝗗 𝗞𝗨𝗔𝗟𝗔 𝗧𝗘𝗥𝗘𝗡𝗚𝗚𝗔𝗡𝗨 🛵 • #bajubranded #bajubrandedmurah #ootd #ootdfashion #ootdmen #jualanmurah #jualonline #fashion #sayajualkasut #sayajualmurah #codkualaterengganu #sayajualbaju #sayajualonline #sayajualjam #tshirt #tshirtmurah #sayajualbag #shopping #shoppingonline #fashion #pakaian #branded #baju #bajuraya #bajumurah #barangbranded #dropship #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

♡Set double S♡ . Set yg paling penting utk atasi masalah jeragat, pigmentasi dan parut2 jrwt 😍 . Korg wajib try set double S ni tau. Dlm dua item ni mmg ad formula khas utk bantu mslh kulit sprti jrwt, parut dn pigmentasi khususnya😉 . Haa yg mana blom try, blh ws sis cpt2 0199527095🤗 . Only rm124 u will get : ✔1 ainaa serum+ainaa sunscreen ✔freegift 3 ✔free membership card ✔free cod area brdktn *cod and postage available hari2 😍 #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaserumkualaterengganu #ainacleanserkualaterengganu #ainasunscreenkualaterengganu #ainaaserumunisza #ainaaserumumt #ainaaserumgongbadak #ainaaserumseberangtakir #ainaaserumkualanerus #ainaaserumkualaterengganu #ainaaserumbaturakit #ainaaserumchendering #ainaaserumsetiu #ainaaserumbukitpayung #ainaaserummanir #ainaaserumkualaberang #ainaaserumlosong #ainaacleanserkualaterengganu #ainaasunscreenkualaterengganu #agentainaabeautyterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwanted #agentwanted

‼️TAKING ORDERS‼️ 📢 COD #bebetummydealers Assalamualaikum Hi KUALA TERENGGANU and nearby areas ! . ➡️TAKING ORDERS ➡️TAKING ORDERS . 🔛 WHATSAPP NOW 🔛 WHATSAPP NOW 🔛 WHATSAPP NOW . 🔊 CONTACT: @kuala_terengganu_baby_food NOW COD yea. Thank you! 🤗 #bebetummy #babyfood #toddlerfood #toddlermeals #puree #solidfoodforbaby #startingsolids #makananbaby #babyfoodmalaysia #healthybabyfood #frozenbabyfood #babyctdk #fooddelivery #babygoods #parenting #motherhood #makananbayi #tce #comelpipimerah #codkualaterengganu #codterengganu #terengganu #kualaterengganu #agentbabyfood #babyfoodagent

❥𝑻𝑯𝑬 𝑷𝑬𝑹𝑭𝑬𝑪𝑻 𝑫𝑼𝑶 𝑭𝑶𝑹 #𝑮𝑳𝑨𝑺𝑺𝑺𝑲𝑰𝑵𝑮𝑶𝑨𝑳𝑺 : 𝑮𝑳𝑶𝑺𝑺𝒀 𝑺𝑲𝑰𝑵 𝑺𝑬𝑹𝑼𝑴 𝑻𝑶𝑵𝑬𝑹 + 𝑬𝑵𝑯𝑨𝑵𝑪𝑬𝑫 𝑴𝑨𝑮𝑰𝑪 𝑱𝑬𝑳𝑳𝒀. No need that 10 skincare steps, save your time - you should try this duo! . With this set, your skin will be: ✅Smooth ✅Clear acne/pimples ✅Brightens skin ✅Maximum hydration ✅Less oily . You gotta try it to feel the 𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂! . Glass skin set: 🔖Price : RM115. . ============ Order? Terus whatsapp: 014-6129897 (Hamizah MJTG18) atau click je link kt bio ⬆️! COD & pos setiap hari ke seluruh Malaysia (kecuali public holiday). Dan tambahan FREE GIFT menanti utk setiap pembelian. 😉 . . COD: - Kemaman - Kuala Terengganu - Kuantan - Puchong - Bdr Baru Bangi - Cyberjaya - Putrajaya - Serdang - Shah Alam - Klang - Gombak - Tmn Melati - Keramat - Setiawangsa - Ampang - Sri Rampai - Selayang - Batu Caves - Semporna - Beaufort - Tawau - Mantin - Nilai - Senawang . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #loveramagicjelly #loveramalaysia #loveraterengganu #loveraauthorizeddistributor #teammizalovera #mizaloveraleader #naturalskincare #breakupwithbreakoutwithlovera #codkemaman #codkualaterengganu #codkuantan #codpuchong #codbandarbarubangi #codcyberjaya #codkeramat #codampang #codsetiawangsa #codgombak #codputrajaya #codsabah #codsemenyih #codklang #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveraglossyskinserumtoner #loverabbjelly #loveramagicjellybaby

SAUDAGAR KEREPEK Kerepek ubi pedas basah 150gm | 500gm Rm3.50 | Rm10 Cod/postage ws 013 664 5963 ezy #kualaterengganu #codkualanerus #codkualaterengganu #unisza

#pernah BELEK2 MUKA KAT CERMIN, MENGHARAPKAN KULIT WAJAH JADI LICIN, PARUT2 JEERAWATT HILANG? . Jangan tipuu.. Mesti pernah kan? 😂😂 . Yg wanita ni, pantang jumpa cermin. Mesti ada benda nak ditatapnya.. Kadang tu cermin kereta orang pun sempat lagi jeling2 kot2 ada bendasing kat muka.. . Hah tu kan,, Bayangkan kalau, parut2 tu nyah dari permukaan kulit uolls.. Kulit muka jadi lagi sihat, kulit bersisik dh moist, tak kering, tak berminyak.. JERAWAT PUN TAK MUNCUL2.. . Apa perasaan uols? GEMBIRA? TERUJA? Sis EXCITEDDD kot kalau kulit wajah flawless dgn satu bahan je.. . #makanya Sis umumkan PRE-LAUNCH "COLLAGEN SOAP WITH MARULA OIL" START HARI NI.. . PRE-LAUNCH bermaksud harga lagi MUUURAHHH! Harga asal: RM70 UNTUK PRE-LAUNCH SAHAJA: RM34 UNTUK PRE-LAUNCH SAHAJA: RM34 . Order kat sini sis.. NURRAYSA BERI JAMINAN, sapa yg tekan link ni akan DAPAT HARGA PROMOSI..KALAU BELI 2 KITA BAGI DISKAUN LAGI... . www.wasap.my/60128259203/CollagenSoapBaruDiskaun www.wasap.my/601128259203/CollagenSoapBaruDiskaun www.wasap.my/601128259203/CollagenSoapBaruDiskaun . Kura-kura dalam perahu, Jangan pura-pura tak tahu, 😂😂 NANTI TAKUT SOLD OUT kalau tunggu-tunggu #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaterengganu #nurraysamarang #agentnurraysaterengganu #agentnurraysamarang #agentnurraysakualaberang #codmarang #codkualaterengganu #codkualaberang

morning...so ni step by step mnggunakan ainaa beauty product skin care.. jom dapatkan ainaa beauty,untuk kulit muka kekal cantik bebas masalah ❤AINAA CLEANSER ❤AINAA SERUM ❤AINAA SUNSCREEN ❤AINAA SCRUB AINAA BEAUTY TERENGGANU COD /POSTAGE (seluruh malaysia) 🌺FREE MEMBERSHIP CARD 🌺FREE GIFT COD TERENGGANU AREA ❤tepoh ❤kuala nerus ❤kuala terengganu whatspp/DM 01125760809 @ainaabeauty_terengganuazie #ainaaserum #ainaabkittunggal #ainaakcantik #ainaabeautyterengganu #umtterengganu #unisza #ipgterengganu #klinikbaturakit #lfscinemas #payabungasquare #utcterengganu #jpnterengganu #nsabeauty #fiqafighters #kualanerus #kualaterengganu #codkualanerus #codkualaterengganu #codeveryday #postageeveryday✔️ #1malaysia #pantaibatuburuk #pantaitelukketapang #gongbadak #wakaftembusu #mydingongbadakterengganu #bukitbesar #skincare #naturalingredients #nocamicals

pastikan minum air secukupnya sebelum memulakan aktiviti harian anda.pesanan dari kami ❤️ @aurakasihhq @fayekusairi_empire @aurakasih_original . . jom dapatkan aura kasih sekarang di @aurakasih_original .nak mudah korang boleh klik link biru dibio ig ira 😘 . 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original pastikan beli yang original ye,beli yang fake,tak berkesan jangan marah sis😆 AGENT/DROPSHIP WANTED SELURUH MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 💝 wassap only 💝 💝 fast respond insyallah 💝 . .#aurakasih#jamumoden#aurakasihjamutradisi#jamumanjakani#jamuperapat#jamuketat#keputihan#payudaramontok#jamuslimming#cantikluardalam#rahsiakulitlincin#codshahalam#codselangor#codkualaterengganu#trustedseller#bazarpaknil#kauyangpertama#pinklady#jamunenek#jamumanjakani#aurakasih_original #bodydream_ira #codipoh #codipohperak #codpenang #codsungaipetani #codlangkawi #codlumutmanjungsitiawan #codtaipingkamunting

pastikan minum air secukupnya sebelum memulakan aktiviti harian anda.pesanan dari kami ❤️ @aurakasihhq @fayekusairi_empire @aurakasih_original . . jom dapatkan aura kasih sekarang di @aurakasih_original .nak mudah korang boleh klik link biru dibio ig ira 😘 . 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original pastikan beli yang original ye,beli yang fake,tak berkesan jangan marah sis😆 AGENT/DROPSHIP WANTED SELURUH MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 💝 wassap only 💝 💝 fast respond insyallah 💝 . .#aurakasih#jamumoden#aurakasihjamutradisi#jamumanjakani#jamuperapat#jamuketat#keputihan#payudaramontok#jamuslimming#cantikluardalam#rahsiakulitlincin#codshahalam#codselangor#codkualaterengganu#trustedseller#bazarpaknil#kauyangpertama#pinklady#jamunenek#jamumanjakani#aurakasih_original #bodydream_ira #codipoh #codipohperak #codpenang #codsungaipetani #codlangkawi #codlumutmanjungsitiawan #codtaipingkamunting

. pastikan minum air secukupnya sebelum memulakan aktiviti harian anda.pesanan dari kami ❤️ @aurakasihhq @fayekusairi_empire @aurakasih_original . . jom dapatkan aura kasih sekarang di @aurakasih_original .nak mudah korang boleh klik link biru dibio ig ira 😘 . 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original 011-50107722 @aurakasih_original pastikan beli yang original ye,beli yang fake,tak berkesan jangan marah sis😆 AGENT/DROPSHIP WANTED SELURUH MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 💝 wassap only 💝 💝 fast respond insyallah 💝 . .#aurakasih#jamumoden#aurakasihjamutradisi#jamumanjakani#jamuperapat#jamuketat#keputihan#payudaramontok#jamuslimming#cantikluardalam#rahsiakulitlincin#codshahalam#codselangor#codkualaterengganu#trustedseller#bazarpaknil#kauyangpertama#pinklady#jamunenek#jamumanjakani#aurakasih_original #bodydream_ira #codipoh #codipohperak #codpenang #codsungaipetani #codlangkawi #codlumutmanjungsitiawan #codtaipingkamunting

Hye semua. Kami disini menjual satin shawl . Mana2 yang tengah mencari satin shawl yang harga murah dan kain berkualiti boleh la follow kami. Ramai yang repeat order tau. Serius korang mesti puas hati. Kain yang tak panas dan selesa dan mudah digayakan dengan pelbagai gaya. Hanya RM25 je sehelai. Boleh whatsapp segera ke 0175416434. Cepat2 stock dah tak banyak dah ni. #satinshawlterengganu #satinshawlkualaterengganu #satinshawlsilkjapan #silkjapan #satinsilkjapan #satinshawlmurah #satinshawlmalaysia #posseluruhmalaysia #codkualaterengganu #barangrepeatorder

Hye semua. Kami disini menjual satin shawl . Mana2 yang tengah mencari satin shawl yang harga murah dan kain berkualiti boleh la follow kami. Ramai yang repeat order tau. Serius korang mesti puas hati. Kain yang tak panas dan selesa dan mudah digayakan dengan pelbagai gaya. Hanya RM25 je sehelai. Cepat2 stock dah tak banyak dah ni. #satinshawlterengganu #satinshawlkualaterengganu #satinshawlsilkjapan #silkjapan #satinsilkjapan #satinshawlmurah #satinshawlmalaysia #posseluruhmalaysia #codkualaterengganu #barangrepeatorder

Kenapa kita nak putihkan gigi?? Untuk ape?? Gigi putih pun antara punca kita konfiden nak bergaul & bersemuka dengan orang ramaikan? Barulah senyum pun lebar sampai ke telinga 😁 _ Pen gigi ni, ada ekstrak strawberry. So, dia ada bau strawberry. Wangiiii, rasa nak telan 🤭 haaa...👆👆 laa sbab2 nye!! _ Awak dah dapatkan Pen Gigi ni ke? Rugi tau kalau belum cuba, sebab ramai dah cuba dan puas hati dengan kesan dia. Takkan awak nak tunggu lagi? _ #mexwaterengganu #mexwaganu #mexwa #codkt #codkemaman #codkualaterengganu

BERDEBAR DUP DAPP DUPP DAP SUDAH NIE,TINGGAL BERAPA HARI LAGI NAK LAUNCHING GUYSS 🔥🔥🔥🔥 . Kakku dah start open PRE-ORDER,Sekarang dah hampir full dah slot booking lipsmatte BEATBEAUTY nie hahh .. Hebat betoi penangan new baby dari BEATBEAUTY nie . . Korang nak tak Kakku buat contest FREE new babies nie,Cuba komen 'NAK' sikit ?? #liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterengganu #liptintterengganu #liptintmurah #codkualaterengganu #coddungun #codpaka #codkerteh #drawbridgeterengganu #kualaterengganu #mua #beatboss #liptintbeatbeautyganu#liptintbeatbeautyterengganu#miamibeachterengganu#teamsquadjerung

HARINI KAKKU PAKAI NEW LIPSMATTE LAGI DARI BEATBEAUTY .. . Kakku dah fallen in love teroxx lahh dgn lipsmatte nie . Huishh kalau korang rase ,baru korang dapat rasekan keenakkan lipsmatte nie .. Sumpahh best . Kakku kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️BINTANG uolzz . . Meh pre-order dgn Kakku lelaju 011-16864632. #liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterengganu #liptintterengganu #liptintmurah #codkualaterengganu #coddungun #codpaka #codkerteh #drawbridgeterengganu #kualaterengganu #mua #beatboss #liptintbeatbeautyganu#liptintbeatbeautyterengganu#miamibeachterengganu#teamsquadjerung