#codpenampang

287 posts tagged with #codpenampang

Photos and Videos about #codpenampang

(@mamacheesetart)

4 Days 15 Hours Ago

Next week there will be a new menu come up. Stay tune. Will open as ussual this coming Thursday and do whatsapp me for ordering okay 🌸 013-5415197 Available : Brownies Congo Bars Cheese tart Cream Puff #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

10 Days 9 Hours Ago

200pcs shj yg mampu utk hari ni. Esok ada brownies boleh buat tempahan awal utk delivery esok ya. Whatsapp sissy now 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

11 Days 17 Hours Ago

Sissy sissyy area Kota Kinabalu boleh buat tempahan brownies dengan sis start now whatsapp 0135415197 Nutella brownies RM38 Classic brownies RM35 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

16 Days 13 Hours Ago

Esok ada brownies! Nutella brownies and classic brownies! COD area Alam Mesra & UMS & 1 Borneo Cepat whatsapp sissy now utk tempahan 0135415197 No urgent order yah dear cust 🌸 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

18 Days 18 Hours Ago

Cream puff lagi sheedaaap dan gebus for jiran. Thank you Mdm Lai 🌸 RM15 16pcs Whatsapp sissy utk tempahan 0135415197 #creampuffkk #kkcakes #kkdesserts #kkfoods #kkeats #codkkcity #kotakinabaluonlineshop #kotakkinabalu #kotakinabalucity #codkotakinabalu #codpenampang #1borneo #sulamansentral #bukitpadang #codbukitpadang #codfohsang #lido #luyangkk

(@mamacheesetart)

19 Days 4 Hours Ago

Mana sayang2 sissy di KK ni πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š This week brownies available utk order. Sesuai utk di hidang kpd tetamu, hidang utk majlis aidilfitri di sekolah or office lagi cun. Selalu bawa kuih raya kan so kali ni bawak brownies confirm orang sukaaa ❀️ Whatsapp sissy yah utk tempahan 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@juhanabeauty)

2018-06-11 07:18:57

MUKA SEMAKIN FLAWLESS DAN KELIHATAN LEBIH MUDA 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee secara konsisten hasilnya kulit muka lebih nampak muda daripada umur ! Pengguna Youth ni sebenarnya sudah berusia 70 tahun tapi kulit muka berubah jadi lebih muda dengan Youth Shaklee 😍 . 🌹 Antara Kesan Lain Selepas Konsisten Amalkan Youth Skincare Shaklee 🌹 . β™₯️ Garis kedutan di bawah mata hilang β™₯️ Wajah kelihatan lebih muda dan berseri . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-11 07:14:55

MUKA SEMAKIN FLAWLESS DAN BERSERI 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee secara konsisten hasilnya kulit muka semakin flawless dan berseri 😍 No more kulit gelap dan kusam ! . 🌹 Antara Kesan Lain Selepas Konsisten Amalkan Youth Skincare Shaklee 🌹 . β™₯️ Jeragat berkurangan dan pudar β™₯️ Tona kulit muka lebih sekata β™₯️ Wajah lebih cerah dan berseri . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-10 05:24:16

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Tona kulit muka lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Kulit muka tidak lagi berminyak 🌻 Tiada lagi kulit kusam . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-10 05:11:08

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Wajah semakin cerah 🌻 Tona kulit muka lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Jerawat pasir berkurangan . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-08 02:57:50

β™₯️ KESAN PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . Hasil konsisten menggunakan produk Youth Skincare Shaklee bintik-bintik dan parut kesan daripada jerawat semakin pudar dan berkurangan 😍 Tona kulit muka menjadi lebih sekata 😍 Lepas ni jadi lebih yakin untuk keluar ke mana-mana dengan kulit muka yang tidak lagi dipenuhi dengan jerawat dan kulit muka pun lebih sihat dan berseri dengan Youth 😍 . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@juhanabeauty)

2018-06-08 02:55:39

β™₯️ KESAN PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . Hasil konsisten menggunakan produk Youth Skincare Shaklee kulit wajah semakin berseri dan bintik-bintik kesan daripada jerawat pasir juga semakin berkurangan 😍 Muka juga tidak lagi berminyak dan tona kulit lebih sekata 😍 Kesan-kesan jeragat pada kulit muka juga berkurangan 😍 . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@beauty.workoutssss)

2018-06-07 16:49:42

Cantiknya colour lip cream ni. Korang nak tak? . In the video : ANAS lip cream ft #fatema . . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #anasism #iwearanas #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-06 21:04:44

Hello korang! FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS yang akan berlangsung hingga 10 Jun sahaja ye. TINGGAL 4 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang 😊 . In the picture : ANAS lip cream ft #amara . . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #anasism #iwearanas #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-06 01:43:20

Hi, korang suka yang mana satu? . . . . . . . . . . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutsss)

2018-06-05 18:58:22

Review Anas Lip Cream by Intan πŸ’„πŸ’„πŸ’„ . Go to @beauty.workoutssss for more πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . πŸ’‹Lip cream ANAS ni sangat ringan kat bibir tau. . πŸ’‹Bau sedap, bau coklat. Takde bau yang pelik. πŸ’‹Pigmented OK! Can give you full coverage dengan satu sapuan saja. SANGAT JIMAT- syok habis! πŸ’‹ Takde rasa melekit kat bibir lepas apply πŸ’‹ Lip cream ni TAK MUDAH COMOT. YES!!! πŸ’‹ No transfer kat bekas makan or minum πŸ’‹Tahan lama kat bibir, takdela kejap-kejap nak kena apply semula πŸ’‹ Semua shades ANAS lip cream LAWA 😍😍😍 and suitable for all skin tone πŸ’‹ Mengandungi Vitamin E ngan minyak zaitun πŸ’‹ Paraben free . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutsss)

2018-06-05 18:38:23

Good morning lovelies! Promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang! . Go to @beauty.workoutssss for more πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . πŸ’‹Lip cream ANAS ni sangat ringan kat bibir tau. . πŸ’‹Bau sedap, bau coklat. Takde bau yang pelik. πŸ’‹Pigmented OK! Can give you full coverage dengan satu sapuan saja. SANGAT JIMAT- syok habis! πŸ’‹ Takde rasa melekit kat bibir lepas apply πŸ’‹ Lip cream ni TAK MUDAH COMOT. YES!!! πŸ’‹ No transfer kat bekas makan or minum πŸ’‹Tahan lama kat bibir, takdela kejap-kejap nak kena apply semula πŸ’‹ Semua shades ANAS lip cream LAWA 😍😍😍 and suitable for all skin tone πŸ’‹ Mengandungi Vitamin E ngan minyak zaitun πŸ’‹ Paraben free . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutsss)

2018-06-05 18:01:34

Good morning lovelies! Promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang! . Go to @beauty.workoutssss to shop πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . In the video : ANAS lip cream ft #hamida . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-05 17:53:38

Hi korang! Promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang! . In the video : ANAS lip cream ft #hamida . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-03 16:30:56

Good morning korang! Sekarang ada promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS yang akan berlangsung hingga 10 Jun sahaja. Jom dapatkan sekarang sebelum SOLD OUT 😊 . In the picture : ANAS lip cream in #warda . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-03 04:54:43

Hi korang! Jom dapatkan ANAS LIP CREAM sekarang semasa PROMOSI FREE POSTAGE HINGGA 10 JUN ini. . . In the #repost video : ANAS lip cream in #chanela . JOM DAPATKAN SEKARANG GIRLS 🌹🌹🌹 . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-03 04:49:06

Hi! Hi! Hi! Tengah cari lip cream baru ke? Yela, dah nak raya kan. Kena la pakai lip cream yang tahan lama kat bibir dan tak mudah comot. Apa kata cuba lip cream ANAS pula. . . Sekarang ada promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tau, sesuai sangat korang dapatkan pada yang dah lama nak usha lip cream ni. Promosi ini berlangsung hingga 10 Jun je tau. . . In the picture : ANAS lip cream in #chanela . JOM DAPATKAN SEKARANG 🌹🌹🌹 . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-02 18:39:28

Sekarang ada promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS yang akan berlangsung hingga 10 Jun sahaja. Jom dapatkan sekarang sebelum SOLD OUT semula 😊 . In the picture : ANAS lip cream in #safia . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-02 02:09:08

Hi korang, apa kata cuba lip cream ANAS ni. Sangat sesuai dapatkan sekarang sementara ada PROMOSI FREE POSTAGE SAMPAI 10 JUN ini. . πŸ’‹Lip cream ANAS ni sangat ringan kat bibir tau. . πŸ’‹Bau sedap. Takdepun bau yang pelik. πŸ’‹Pigmented OK! Can give you full coverage dengan satu sapuan- syok habis! πŸ’‹ Jimat sebab lip cream ini boleh pakai lebih lama sebab satu sapuan pun dah cover lips korang πŸ’‹ Takde rasa melekit pun kat bibir lepas apply. πŸ’‹ Lip cream ni TAK MUDAH COMOT. YES!!! πŸ’‹ No transfer kat bekas makanan or minum πŸ’‹Tahan lama kat bibir, takdela kejap-kejap nak kena apply semula πŸ’‹ Semua shades ANAS lip cream LAWA 😍😍😍 and suitable for all skin tone πŸ’‹ Mengandungi Vitamin E ngan minyak zaitun πŸ’‹ Paraben free . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-02 01:45:22

Why so serious. Chill a little. Enjoy life. 🍷🍹🍧🍰🍸 . . . . . #ilovemakeup #instamakeup #makeupblogger #instagood #instadaily #hijabsta #love #hijabchamber #makeupcommunity #makeupaisle

(@beauty.workoutssss)

2018-06-01 22:34:48

Hi! Hi! Hi! Tengah cari lip cream baru ke? Yela, dah nak raya kan. Kena la pakai lip cream yang tahan lama kat bibir dan tak mudah comot. Apa kata cuba lip cream ANAS pula. . . Sekarang ada promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tau, sesuai sangat korang dapatkan pada yang dah lama nak usha lip cream ni. Promosi ini berlangsung hingga 10 Jun je tau. . . In the picture : ANAS lip cream in #jamela . JOM DAPATKAN SEKARANG 🌹🌹🌹 . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beautyproductsabah)

2018-04-27 01:24:08

DONE FOR TODAY 😘 TQ CUS! #270418 #codpenampang-TELIPOK

(@enavitaminshop)

2018-04-26 21:34:14

🌷 KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌷 . β™₯️ Bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya β™₯️ Sesuai untuk kulit yang sensitif serta alergik β™₯️ 100% vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi β™₯️ Kajian selama 8 tahun oleh Shaklee untuk menghasilkan Youth β™₯️ Memiliki 8 paten dan paten pending berkualiti β™₯️ Youth turut diuji secara klinikal untuk membuktikan keberkesanannya β™₯️ Non Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat β™₯️ Cruelty Free atau Youth tidak dijalankan ujian ke atas haiwan β™₯️ Diuji oleh Dermatologi serta Oftalmologi dan membuktikan bahawa Youth tidak merengsakan kulit dan mata β™₯️ 2/3 wanita yang memakai Youth diuji secara klinikal dan telah dibuktikan melalui ujian klinikal tersebut bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda . 🌹 MANFAAT DAN KEBAIKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌹 . β™₯️ Membersihkan sel kulit mati β™₯️ Memperhaluskan kulit dengan lembut serta membersihkan kulit β™₯️ Menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dan pembaruan pada peringkat sel β™₯️ Membuatkan sel kulit wajah lebih muda dan remaja β™₯️ Melindungi kulit wajah daripada sinaran UV matahari dan berspektrum luas SPF 50 β™₯️ Menjadikan kulit wajah lebih muda dan licin dan cerah β™₯️ Menghidratkan dan melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi kepada kulit wajah . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@enavitaminshop)

2018-04-26 21:32:15

MUKA SEMAKIN BERSIH DAN BERSERI DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Best kan dapat kulit muka macam ni yang sebelum ni banyak bintik-bintik bekas jerawat tapi lepas konsisten menggunakan Youth kulit muka bersih daripada bekas jerawat 😍 Muka pun semakin berseri dan semakin cerah ! Tiada lagi masalah jerawat menghantui dan kulit muka semakin halus 😍 . Youth ni memang berkesan tambahan pula Youth adalah 100% daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 😍 Bahkan Youth juga turut diuji dalam ujian klinikal untuk membuktikan keberkesanannya 😍 Jom beralih ke plant-based skincare YOUTH ! Terus whatsapp saya kalau berminat ! PROMOSI BELI FULL SET YOUTH bulan ni dapat 20% diskaun dan FREE Radiance C+E masih berlangsung ! 😍 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@enavitaminshop)

2018-04-26 21:27:41

MUKA SEMAKIN BERSIH DAN BERSERI DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Best kan dapat kulit muka macam ni yang sebelum ni banyak parut bekas jerawat tapi lepas konsisten menggunakan Youth selama 3 minggu kulit muka bersih daripada parut bekas jerawat 😍 Muka pun semakin berseri dan tiada lagi masalah jerawat menghantui dan tiada lagi parut jerawat memenuhi kulit muka 😍 . Youth ni memang berkesan tambahan pula Youth adalah 100% daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 😍 Bahkan Youth juga turut diuji dalam ujian klinikal untuk membuktikan keberkesanannya 😍 Jom beralih ke plant-based skincare YOUTH ! Terus whatsapp saya kalau berminat ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-04-26 16:14:43

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Tona kulit muka lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Kulit muka tidak lagi berminyak 🌻 Tiada lagi kulit kusam . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH TINGGAL BERBAKI 4 HARI SAHAJA LAGI β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( jimat RM440 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Mari cepat dapatkan Full Set Youth Skincare Shaklee sementara masih promosi ni sebab lepas habis promosi kamu tidak akan dapat lagi harga yang super duper jimat diskaun sehingga 20% ni ! Siapa mau bagi diskaun sebanyak tu kan 😍😍😍 . Beli Full Set Youth bulan ni boleh jimat hampir RM780 keseluruhannya tau 😍😍😍 Jadi mari cepat order dengan saya sekarang sebab stock Youth akan habis bila-bila masa saja ! Terus whatsapp saya untuk grab Youth kamu sekarang ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-04-26 16:07:46

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Wajah semakin cerah 🌻 Tona kulit muka lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Jerawat pasir berkurangan . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH TINGGAL BERBAKI 4 HARI SAHAJA LAGI β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( jimat RM440 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Mari cepat dapatkan Full Set Youth Skincare Shaklee sementara masih promosi ni sebab lepas habis promosi kamu tidak akan dapat lagi harga yang super duper jimat diskaun sehingga 20% ni ! Siapa mau bagi diskaun sebanyak tu kan 😍😍😍 . Beli Full Set Youth bulan ni boleh jimat hampir RM780 keseluruhannya tau 😍😍😍 Jadi mari cepat order dengan saya sekarang sebab stock Youth akan habis bila-bila masa saja ! Terus whatsapp saya untuk grab Youth kamu sekarang ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor