#codpenampang

287 posts tagged with #codpenampang

Photos and Videos about #codpenampang

(@bakewithdoll)

8 Days 5 Hours Ago

Thanx to Hospital Papar staff for ur support. Brownies safely delivered. Alhamdulillah 😁 #brownieskk #ums #brownieskotakinabalu #codputatan #utckk #codpenampang

(@mamacheesetart)

20 Days 1 Hour Ago

Sissy got a good news for you all sissyyyss 🌸 September Promo is onzz!!!! Sept Promo starts on 4th until 30th September 🌸 Book awal utk slot September yah. Whatsapp sissy now utk tempahan ya 0135415197 🌸 Hurry grab ur desserts now! #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-17 23:22:03

So ni Kek lapis cheese yg sissy order from @mamenaicecream .. ambil masa sehari shja utk sampai 😬 Boleh pilih mau satu loyang atau setengah loyang.. and boleh pilih flavour apa yg uols sukaaa.Mine is matcha! Sebenarnya utk hidangan raya haji tapi we break the rules so apa lagggggi kenss hehee.. Matcha cheese is my favourite memang x cukup sepotong dua hmmm i need to πŸƒπŸ»β€β™€οΈ everyday kalau mcm ni menaaa @mamenaicecream πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-17 22:58:13

CHEESE LOVER COME GRAB THIS!!!! Kek Lapis Cheese Sarawak 😍🀀 Okay first, ni bukan sissy yg buat/jual ya. My friend @mamenaicecream from sarawak yg jual so anyone from Sabah (KK@KB) don't worry if you wish to try them up (super delicious seriusss sissy sdh 2 kali order)... Order boleh buat via w/app 0135415197.. Penghantaran by pos.. Semua tempting kannn sissy kenot tengok lama2 so u guys kalau ada yg terliur tu jgn risau utk order. Nti depa pack elok2 and akan sampai within 1-2days shja. Quality kek lapis bila sampai di tangan anda mmg mcm baru keluar oven πŸ‘πŸ»... rasa dia ya awlohhhh sis kenot stop! Harga nanti sis update. Boleh whatsapp terus utk tanya harga juga jgn malu jgn segan ☺️ #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-12 22:13:27

COD KOTA KINABALU TUESDAY-FRIDAY Mix box available starting tomorrow, Tuesday till Friday. Book yours now. Tomorrow got extra few boxes so be hurry , order now. Thanks. Order via whatsapp 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-12 01:43:41

Mix box available next week. Book sehari sebelum yah no urgent order. RM25/box 4pcs Pandan Gula Melaka cake 4pcs Red Velvet 5pcs cream puff 5pcs cheese tart Whatsapp sissy to book 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-08 02:36:04

Manggo Peach Panna Cotta Size 6'' RM25 Size container ni besar cukup utk 2-5 orang makan satu container mcm ni... Panna cotta ni memang sedap serius sissy cakap sedap.. trust me memang slrrpppp sebab so creamy so soft so sheedappp! Must try! Sesuai makan bila2 masa lagi2 makan satu org ja confirm esok2 order lagi 🀀☺️ Whatsapp sissy now utk tempahan 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-07 22:31:43

Manggo Peach Panna Cotta Nyummss 🀀 Rasa apa? rasa kelembutan texture yg penuh lemak dari susu full cream , manis manggo topping + buah peach 🌸 Memang sedap confirm sedap lagi2 baru keluar peti omg sejuk2 serius sissy x stop makan satu bekas boleh habis 🀀.. Size 6'' RM25 So sedapp. Creamy. Lembut. Ada buah peach lagi nyumssss must try! Hari ni ada extra 3 bekas siapa mau boleh whatsapp sissy yah cod area KK 0135415197 Sissy start cod jam 1pm so cepat whatsapp now! #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-08-01 04:03:35

Choose yours! Ada banyak pilihan desserts so boleh pilih mana uols mau.. in shaa Allah semua sedap.. makan2 utk pot luck, family gathering or etc sesuai hidang desserts mcmni.. yg penting semua boleh makan 🀀 Boleh whatsapp sissy utk tempahan ya 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-22 19:35:53

Morning view 😍 Okay esok ada cream puff cepatttttt book now! Cream puff pooojaann ramai ❀️ Isnin-Jumaat Sissy cod area KK Whatsapp sissy now 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-21 01:53:31

Pandan Gula Melaka slice cake available for order next week. Order seminggu awal ya. Size 9x9 Cut into 36pcs RM70 Whatsapp sissy utk tempahan 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-15 22:47:13

Next week there will be a new menu come up. Stay tune. Will open as ussual this coming Thursday and do whatsapp me for ordering okay 🌸 013-5415197 Available : Brownies Congo Bars Cheese tart Cream Puff #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-10 04:21:51

200pcs shj yg mampu utk hari ni. Esok ada brownies boleh buat tempahan awal utk delivery esok ya. Whatsapp sissy now 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-08 20:21:34

Sissy sissyy area Kota Kinabalu boleh buat tempahan brownies dengan sis start now whatsapp 0135415197 Nutella brownies RM38 Classic brownies RM35 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-04 00:27:31

Esok ada brownies! Nutella brownies and classic brownies! COD area Alam Mesra & UMS & 1 Borneo Cepat whatsapp sissy now utk tempahan 0135415197 No urgent order yah dear cust 🌸 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@mamacheesetart)

2018-07-01 19:12:48

Cream puff lagi sheedaaap dan gebus for jiran. Thank you Mdm Lai 🌸 RM15 16pcs Whatsapp sissy utk tempahan 0135415197 #creampuffkk #kkcakes #kkdesserts #kkfoods #kkeats #codkkcity #kotakinabaluonlineshop #kotakkinabalu #kotakinabalucity #codkotakinabalu #codpenampang #1borneo #sulamansentral #bukitpadang #codbukitpadang #codfohsang #lido #luyangkk

(@mamacheesetart)

2018-07-01 09:46:50

Mana sayang2 sissy di KK ni πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š This week brownies available utk order. Sesuai utk di hidang kpd tetamu, hidang utk majlis aidilfitri di sekolah or office lagi cun. Selalu bawa kuih raya kan so kali ni bawak brownies confirm orang sukaaa ❀️ Whatsapp sissy yah utk tempahan 0135415197 #kkfoods #kkeats #utckk #hospqueenelizabeth #hqe1 #hqe2 #karamunsing #codkaramunsing #kwspkk #1borneo #ums #alamesra #luyang #fohsang #bukitpadang #lido #penampang #codpenampang #cheesetartkk #brownieskk #brownieskkcity #kkcity #codcybercity #cybercity #kkdesserts #kkcakes

(@juhanabeauty)

2018-06-11 07:18:57

MUKA SEMAKIN FLAWLESS DAN KELIHATAN LEBIH MUDA 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee secara konsisten hasilnya kulit muka lebih nampak muda daripada umur ! Pengguna Youth ni sebenarnya sudah berusia 70 tahun tapi kulit muka berubah jadi lebih muda dengan Youth Shaklee 😍 . 🌹 Antara Kesan Lain Selepas Konsisten Amalkan Youth Skincare Shaklee 🌹 . β™₯️ Garis kedutan di bawah mata hilang β™₯️ Wajah kelihatan lebih muda dan berseri . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-11 07:14:55

MUKA SEMAKIN FLAWLESS DAN BERSERI 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee secara konsisten hasilnya kulit muka semakin flawless dan berseri 😍 No more kulit gelap dan kusam ! . 🌹 Antara Kesan Lain Selepas Konsisten Amalkan Youth Skincare Shaklee 🌹 . β™₯️ Jeragat berkurangan dan pudar β™₯️ Tona kulit muka lebih sekata β™₯️ Wajah lebih cerah dan berseri . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-10 05:24:16

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Tona kulit muka lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Kulit muka tidak lagi berminyak 🌻 Tiada lagi kulit kusam . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-10 05:11:08

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Wajah semakin cerah 🌻 Tona kulit muka lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Jerawat pasir berkurangan . β™₯️ PRODUK YANG TERDAPAT DALAM YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Age Defense Moisturizer 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Radiance C+E . Sekarang sudah boleh beli Youth secara loose item tau so bolehlah mula grab sekarang 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk order 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2018-06-08 02:57:50

β™₯️ KESAN PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . Hasil konsisten menggunakan produk Youth Skincare Shaklee bintik-bintik dan parut kesan daripada jerawat semakin pudar dan berkurangan 😍 Tona kulit muka menjadi lebih sekata 😍 Lepas ni jadi lebih yakin untuk keluar ke mana-mana dengan kulit muka yang tidak lagi dipenuhi dengan jerawat dan kulit muka pun lebih sihat dan berseri dengan Youth 😍 . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@juhanabeauty)

2018-06-08 02:55:39

β™₯️ KESAN PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . Hasil konsisten menggunakan produk Youth Skincare Shaklee kulit wajah semakin berseri dan bintik-bintik kesan daripada jerawat pasir juga semakin berkurangan 😍 Muka juga tidak lagi berminyak dan tona kulit lebih sekata 😍 Kesan-kesan jeragat pada kulit muka juga berkurangan 😍 . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@beauty.workoutssss)

2018-06-07 16:49:42

Cantiknya colour lip cream ni. Korang nak tak? . In the video : ANAS lip cream ft #fatema . . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #anasism #iwearanas #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-06 21:04:44

Hello korang! FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS yang akan berlangsung hingga 10 Jun sahaja ye. TINGGAL 4 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang 😊 . In the picture : ANAS lip cream ft #amara . . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #anasism #iwearanas #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-06 01:43:20

Hi, korang suka yang mana satu? . . . . . . . . . . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutsss)

2018-06-05 18:58:22

Review Anas Lip Cream by Intan πŸ’„πŸ’„πŸ’„ . Go to @beauty.workoutssss for more πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . πŸ’‹Lip cream ANAS ni sangat ringan kat bibir tau. . πŸ’‹Bau sedap, bau coklat. Takde bau yang pelik. πŸ’‹Pigmented OK! Can give you full coverage dengan satu sapuan saja. SANGAT JIMAT- syok habis! πŸ’‹ Takde rasa melekit kat bibir lepas apply πŸ’‹ Lip cream ni TAK MUDAH COMOT. YES!!! πŸ’‹ No transfer kat bekas makan or minum πŸ’‹Tahan lama kat bibir, takdela kejap-kejap nak kena apply semula πŸ’‹ Semua shades ANAS lip cream LAWA 😍😍😍 and suitable for all skin tone πŸ’‹ Mengandungi Vitamin E ngan minyak zaitun πŸ’‹ Paraben free . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutsss)

2018-06-05 18:38:23

Good morning lovelies! Promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang! . Go to @beauty.workoutssss for more πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . πŸ’‹Lip cream ANAS ni sangat ringan kat bibir tau. . πŸ’‹Bau sedap, bau coklat. Takde bau yang pelik. πŸ’‹Pigmented OK! Can give you full coverage dengan satu sapuan saja. SANGAT JIMAT- syok habis! πŸ’‹ Takde rasa melekit kat bibir lepas apply πŸ’‹ Lip cream ni TAK MUDAH COMOT. YES!!! πŸ’‹ No transfer kat bekas makan or minum πŸ’‹Tahan lama kat bibir, takdela kejap-kejap nak kena apply semula πŸ’‹ Semua shades ANAS lip cream LAWA 😍😍😍 and suitable for all skin tone πŸ’‹ Mengandungi Vitamin E ngan minyak zaitun πŸ’‹ Paraben free . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutsss)

2018-06-05 18:01:34

Good morning lovelies! Promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang! . Go to @beauty.workoutssss to shop πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . In the video : ANAS lip cream ft #hamida . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-05 17:53:38

Hi korang! Promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI. Jom dapatkan sekarang! . In the video : ANAS lip cream ft #hamida . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-03 16:30:56

Good morning korang! Sekarang ada promosi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian barangan ANAS yang akan berlangsung hingga 10 Jun sahaja. Jom dapatkan sekarang sebelum SOLD OUT 😊 . In the picture : ANAS lip cream in #warda . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like

(@beauty.workoutssss)

2018-06-03 04:54:43

Hi korang! Jom dapatkan ANAS LIP CREAM sekarang semasa PROMOSI FREE POSTAGE HINGGA 10 JUN ini. . . In the #repost video : ANAS lip cream in #chanela . JOM DAPATKAN SEKARANG GIRLS 🌹🌹🌹 . For inquiries, DM or WA πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 πŸ‘‰ 011.3166.3946 . COD KK AREA bole DM or WA Miss Rine πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 πŸ‘‰ 016.837.0329 . #girl #motd #lipstick #lipcream #makeupguru #mattelipcream #absolutelipcream #follow4followback #like4like