#codpenampang

291 posts tagged with #codpenampang

Photos and Videos about #codpenampang

(@juhanabeauty)

21 Hours Ago

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Jeragat hitam semakin pudar 🌻 Wajah menjadi lebih cerah 🌻 Tiada masalah kulit kusam 🌻 Tona kulit lebih sekata 🌻 Jerawat pasir berkurangan 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Kulit wajah lebih halus . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH BULAN APRIL β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( bernilai RM470 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Mari cepat dapatkan Full Set Youth Skincare Shaklee sementara masih promosi ni sebab lepas habis promosi kamu tidak akan dapat lagi harga yang super jimat diskaun sehingga 20% ni ! Boleh booking dengan saya sekarang sebab stock baru akan sampai dalam minggu ini ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

21 Hours Ago

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Jeragat hitam semakin pudar 🌻 Wajah semakin cerah 🌻 Wajah kelihatan lebih muda 🌻 Tona kulit lebih sekata 🌻 Liang pori semakin mengecil 🌻 Kulit kusam berkurangan . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH BULAN APRIL β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( bernilai RM470 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Mari cepat dapatkan Full Set Youth Skincare Shaklee sementara masih promosi ni sebab lepas habis promosi kamu tidak akan dapat lagi harga yang super jimat diskaun sehingga 20% ni ! Boleh booking dengan saya sekarang sebab stock baru akan sampai dalam minggu ini ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

22 Hours Ago

β™₯️ KELEBIHAN LUMINOUS GEL OIL CLEANSER SHAKLEE β™₯️ . 🌷 Pencuci muka tanpa sabun 3 dalam 1 - POLISH, PURIFY, PREPARE 🌷 PH dalam pencuci muka ini adalah seimbang 🌷 Menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dengan Polifenol serta Alga untuk memperhaluskan kulit dengan lembut, membersihkan dan menyediakan kulit ke langkah yang seterusnya 🌷 Pencuci muka ini boleh bertindak sebagai makeup remover dan mampu untuk menanggalkan kotoran makeup pada wajah . β™₯️ BAHAN BOTANI SEMULAJADI DALAM LUMINOUS GEL OIL CLEANSER YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌷 Muscadine Grape Extract 🌷 Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan kulit 🌷 Vital Repair Complex yang mengandungi pelbagai vitamin penting . Berminat mahu dapatkan Luminous Gel Oil Cleanser ? Boleh terus whatsapp saya untuk booking segera 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@juhanabeauty)

1 Day 18 Hours Ago

β™₯️ KESAN PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . Hasil konsisten menggunakan produk Youth Skincare Shaklee bintik-bintik dan parut kesan daripada jerawat semakin pudar dan berkurangan 😍 Tona kulit muka menjadi lebih sekata 😍 Lepas ni jadi lebih yakin untuk keluar ke mana-mana dengan kulit muka yang tidak lagi dipenuhi dengan jerawat dan kulit muka pun lebih sihat dan berseri dengan Youth 😍 . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH BULAN APRIL β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( bernilai RM470 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Promosi masih berbaki 6 hari saja lagi. Jadi jangan lepaskan peluang ni untuk dapat harga Youth yang lebih jimat dan murah berbanding harga asal 😍 Jom rembat Full Set Youth ! Terus whatsapp saya kalau berminat okay 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@juhanabeauty)

1 Day 18 Hours Ago

β™₯️ KESAN PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . Hasil konsisten menggunakan produk Youth Skincare Shaklee kulit wajah semakin berseri dan bintik-bintik kesan daripada jerawat pasir juga semakin berkurangan 😍 Muka juga tidak lagi berminyak dan tona kulit lebih sekata 😍 Kesan-kesan jeragat pada kulit muka juga berkurangan 😍 . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH BULAN APRIL β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( bernilai RM470 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Promosi masih berbaki 6 hari saja lagi. Jadi jangan lepaskan peluang ni untuk dapat harga Youth yang lebih jimat dan murah berbanding harga asal 😍 Jom rembat Full Set Youth ! Terus whatsapp saya kalau berminat okay 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@juhanabeauty)

2 Days 1 Hour Ago

β™₯️ KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE BERBANDING SKINCARE LAIN DI PASARAN β™₯️ . 🌻 Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 patent pending berkualiti 🌻 Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 🌻 Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit 🌻 Youth adalah bebas daripada gluten 🌻 Kesan terbaik dan berkesan dapat dilihat seawal dalam masa 7 hari sahaja 🌻 Cruelty Free iaitu bebas kekejaman ke atas haiwan kerana tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian 🌻 Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakan Youth memiliki kulit yang lebih muda 🌻 Produk Vegan iaitu 100% berasaskan daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan 🌻 Youth merupakan Nutrient-Densed Skincare atau skincare yang kaya dan padat dengan nutrisi 🌻 Bahan aktif Youth Complex terdapat dalam semua produk Youth Skincare bukan hanya dalam serum sahaja . β™₯️ SENARAI PRODUK YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌻 Luminous Gel Oil Cleanser 🌻 Perfecting Skin Toner 🌻 Youth Activating Serum 🌻 Age Defense Moisturizer SPF50 🌻 Advanced Renewal Night Cream 🌻 Radiance C+E . β™₯️ PROMOSI BELI FULL SET YOUTH BULAN APRIL β™₯️ . 🌻 Dapat 20% Diskaun ( jimat RM268 ) 🌻 Percuma Radiance C+E ( bernilai RM470 ) 🌻 Free Membership ( jimat RM69 ) 🌻 Dapat Bonus Tunai ( untung RM48 ) 🌻 Free Postage ( jimat RM10 ) . Promosi masih berbaki 6 hari saja lagi. Jadi jangan lepaskan peluang ni untuk dapat harga Youth yang lebih jimat dan murah berbanding harga asal 😍 Jom rembat Full Set Youth ! Terus whatsapp saya kalau berminat okay 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincareberkesan #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #setkulitcantik #parutjerawat #kulitcantik #setjerawat

(@juhanabeauty)

2 Days 17 Hours Ago

MUKA SEMAKIN BERSIH DAN BERSERI DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Best kan dapat kulit muka macam ni yang sebelum ni banyak bintik-bintik bekas jerawat tapi lepas konsisten menggunakan Youth kulit muka bersih daripada bekas jerawat 😍 Muka pun semakin berseri dan semakin cerah ! Tiada lagi masalah jerawat menghantui dan kulit muka semakin halus 😍 . Youth ni memang berkesan tambahan pula Youth adalah 100% daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 😍 Bahkan Youth juga turut diuji dalam ujian klinikal untuk membuktikan keberkesanannya 😍 Jom beralih ke plant-based skincare YOUTH ! Terus whatsapp saya kalau berminat ! PROMOSI BELI FULL SET YOUTH bulan ni dapat 20% diskaun dan FREE Radiance C+E masih berlangsung ! 😍 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2 Days 17 Hours Ago

MUKA SEMAKIN BERSIH DAN BERSERI DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Best kan dapat kulit muka macam ni yang sebelum ni banyak parut bekas jerawat tapi lepas konsisten menggunakan Youth selama 3 minggu kulit muka bersih daripada parut bekas jerawat 😍 Muka pun semakin berseri dan tiada lagi masalah jerawat menghantui dan tiada lagi parut jerawat memenuhi kulit muka 😍 . Youth ni memang berkesan tambahan pula Youth adalah 100% daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 😍 Bahkan Youth juga turut diuji dalam ujian klinikal untuk membuktikan keberkesanannya 😍 Jom beralih ke plant-based skincare YOUTH ! Terus whatsapp saya kalau berminat ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

2 Days 17 Hours Ago

🌷 KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌷 . β™₯️ Bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya β™₯️ Sesuai untuk kulit yang sensitif serta alergik β™₯️ 100% vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi β™₯️ Kajian selama 8 tahun oleh Shaklee untuk menghasilkan Youth β™₯️ Memiliki 8 paten dan paten pending berkualiti β™₯️ Youth turut diuji secara klinikal untuk membuktikan keberkesanannya β™₯️ Non Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat β™₯️ Cruelty Free atau Youth tidak dijalankan ujian ke atas haiwan β™₯️ Diuji oleh Dermatologi serta Oftalmologi dan membuktikan bahawa Youth tidak merengsakan kulit dan mata β™₯️ 2/3 wanita yang memakai Youth diuji secara klinikal dan telah dibuktikan melalui ujian klinikal tersebut bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda . 🌹 MANFAAT DAN KEBAIKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌹 . β™₯️ Membersihkan sel kulit mati β™₯️ Memperhaluskan kulit dengan lembut serta membersihkan kulit β™₯️ Menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dan pembaruan pada peringkat sel β™₯️ Membuatkan sel kulit wajah lebih muda dan remaja β™₯️ Melindungi kulit wajah daripada sinaran UV matahari dan berspektrum luas SPF 50 β™₯️ Menjadikan kulit wajah lebih muda dan licin dan cerah β™₯️ Menghidratkan dan melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi kepada kulit wajah . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

4 Days 19 Hours Ago

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌹 Jeragat semakin pudar 🌹 Jerawat pasir berkurangan 🌹 Tona kulit lebih sekata 🌹 Kulit tidak lagi berminyak . Mari cepat dapatkan Youth Skincare Shaklee sementara masih promosi ni sebab lepas habis promosi kamu tidak akan dapat lagi harga yang super jimat diskaun sehingga 20% ni 😭 Boleh booking dengan saya sekarang sebab stock baru akan sampai dalam hujung bulan April ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

4 Days 19 Hours Ago

β™₯️ TESTIMONI PENGGUNAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE β™₯️ . 🌹 Tona kulit lebih sekata 🌹 Liang pori mengecil 🌹 Muka tidak lagi berminyak 🌹 Tiada lagi kulit kusam . Mari cepat dapatkan Youth Skincare Shaklee sementara masih promosi ni sebab lepas habis promosi kamu tidak akan dapat lagi harga yang super jimat diskaun sehingga 20% ni 😭 Boleh booking dengan saya sekarang sebab stock baru akan sampai dalam hujung bulan April ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

4 Days 19 Hours Ago

🌷 KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌷 . β™₯️ Bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya β™₯️ Sesuai untuk kulit yang sensitif serta alergik β™₯️ 100% vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi β™₯️ Kajian selama 8 tahun oleh Shaklee untuk menghasilkan Youth β™₯️ Memiliki 8 paten berkualiti β™₯️ Youth turut diuji secara klinikal untuk membuktikan keberkesanannya β™₯️ Non Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat β™₯️ Cruelty Free atau Youth tidak dijalankan ujian ke atas haiwan β™₯️ Diuji oleh Dermatologi serta Oftalmologi dan membuktikan bahawa Youth tidak merengsakan kulit dan mata β™₯️ 2/3 wanita yang memakai Youth diuji secara klinikal dan telah dibuktikan melalui ujian klinikal tersebut bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda . 🌹 MANFAAT DAN KEBAIKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌹 . β™₯️ Membersihkan sel kulit mati β™₯️ Memperhaluskan kulit dengan lembut serta membersihkan kulit β™₯️ Menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dan pembaruan pada peringkat sel β™₯️ Membuatkan sel kulit wajah lebih muda dan remaja β™₯️ Melindungi kulit wajah daripada sinaran UV matahari dan berspektrum luas SPF 50 β™₯️ Menjadikan kulit wajah lebih muda dan licin dan cerah β™₯️ Menghidratkan dan melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi kepada kulit wajah . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@enavitaminshop)

5 Days 14 Hours Ago

🌷 PROMOSI ESP 29 MAC 2018 - 30 APRIL 2018 🌷 . Jika anda beli 5 tong ESP Shaklee bermula 29 Mac sehingga hujung bulan ini anda akan dapat e-voucher diskaun bernilai RM50 ! Jom segera join jadi ahli untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah 😍 . Daftar ahli hanya perlu bayar RM68.90 sahaja atau anda beli 5 tong ESP add-on sebotol Vitamin C keahlian Shaklee anda adalah PERCUMA ! Menarik kan ? 😍 . Rasa banyak sangat 5 tong ESP tu πŸ€” Jangan risau anda boleh kongsi beli 5 tong ESP dengan family dan kawan-kawan anda ! So jom promote kat diorang 😎 Segera whatsapp saya sekarang untuk order atau info lebih lanjut 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleebeaufort #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekotakinabalu #promosi #promosidiskaun #diskaun #diskaunmurah #promosishaklee #promosimurah #promosidiskaunshaklee #diskaunshaklee #promosiesp #promosiespshaklee #setkecantikan #setkecantikanshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut

(@enavitaminshop)

5 Days 15 Hours Ago

🌷 PROMOSI ESP 29 MAC 2018 - 30 APRIL 2018 🌷 . Jika anda beli 5 tong ESP Shaklee bermula 29 Mac sehingga hujung bulan ini anda akan dapat e-voucher diskaun bernilai RM50 ! Jom segera join jadi ahli untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah 😍 . Daftar ahli hanya perlu bayar RM68.90 sahaja atau anda beli 5 tong ESP add-on sebotol Vitamin C keahlian Shaklee anda adalah PERCUMA ! Menarik kan ? 😍 . Rasa banyak sangat 5 tong ESP tu πŸ€” Jangan risau anda boleh kongsi beli 5 tong ESP dengan family dan kawan-kawan anda ! So jom promote kat diorang 😎 Segera whatsapp saya sekarang untuk order atau info lebih lanjut 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleebeaufort #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekotakinabalu #promosi #promosidiskaun #diskaun #diskaunmurah #promosishaklee #promosimurah #promosidiskaunshaklee #diskaunshaklee #promosiesp #promosiespshaklee #setkecantikan #setkecantikanshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut

(@juhanabeauty)

5 Days 21 Hours Ago

MUKA SEMAKIN FLAWLESS DAN KELIHATAN LEBIH MUDA 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee secara konsisten hasilnya kulit muka lebih nampak muda daripada umur ! Pengguna Youth ni sebenarnya sudah berusia 70 tahun tau tapi kulit muka berubah jadi lebih muda 😰 . 🌹 Antara Kesan Lain Selepas Konsisten Amalkan Youth Skincare Shaklee 🌹 . β™₯️ Garis kedutan di bawah mata hilang β™₯️ Wajah kelihatan lebih muda dan berseri . 🌹 Promosi Beli Full Set Youth Skincare Shaklee Bulan Ini 🌹 . 🍎 Luminous Gel Oil Cleanser 🍎 Perfecting Skin Toner 🍎 Age Defense Moisturizer SPF50 🍎 Advanced Renewal Night Cream 🍎 Youth Activating Serum 🍎 Radiance C+E . 🎁 FREE Radiance C+E ( berharga RM470 ) 🎁 FREE Membership ( jimat RM69 ) 🎁 LESS 20% Discount ( jimat RM268 ) 🎁 FREE Postage ( jimat RM10 ) 🎁 BONUS ( cash back RM48 ) . Untung dan jimat ! Harga promosi Full Set Youth berbeza hampir RM700 dengan harga normal selepas habis promosi nanti 🀀 So memang rugi kalau kamu tidak grab sekarang sebab satu set pun tahan lama dalam 4 bulan macam tu 😊 Terus whatsapp saya untuk booking atau pertanyaan 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

5 Days 21 Hours Ago

MUKA SEMAKIN FLAWLESS DAN BERSERI 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee secara konsisten hasilnya kulit muka semakin flawless dan berseri 😍 No more kulit gelap dan kusam ! . 🌹 Antara Kesan Lain Selepas Konsisten Amalkan Youth Skincare Shaklee 🌹 . β™₯️ Jeragat berkurangan dan pudar β™₯️ Tona kulit muka lebih sekata β™₯️ Wajah lebih cerah dan berseri . 🌹 Promosi Beli Full Set Youth Skincare Shaklee Bulan Ini 🌹 . 🍎 Luminous Gel Oil Cleanser 🍎 Perfecting Skin Toner 🍎 Age Defense Moisturizer SPF50 🍎 Advanced Renewal Night Cream 🍎 Youth Activating Serum 🍎 Radiance C+E . 🎁 FREE Radiance C+E ( berharga RM470 ) 🎁 FREE Membership ( jimat RM69 ) 🎁 LESS 20% Discount ( jimat RM268 ) 🎁 FREE Postage ( jimat RM10 ) 🎁 BONUS ( cash back RM48 ) . Untung dan jimat ! Harga promosi Full Set Youth berbeza hampir RM700 dengan harga normal selepas habis promosi nanti 🀀 So memang rugi kalau tidak grab sekarang sebab satu set ni pun tahan lama dalam 4 bulan macam tu 😊 Boleh terus whatsapp saya untuk booking ! . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

5 Days 21 Hours Ago

🌷 KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌷 . β™₯️ Bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya β™₯️ Sesuai untuk kulit yang sensitif serta alergik β™₯️ 100% vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi β™₯️ Kajian selama 8 tahun oleh Shaklee untuk menghasilkan Youth β™₯️ Memiliki 8 paten berkualiti β™₯️ Youth turut diuji secara klinikal untuk membuktikan keberkesanannya β™₯️ Non Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat β™₯️ Cruelty Free atau Youth tidak dijalankan ujian ke atas haiwan β™₯️ Diuji oleh Dermatologi serta Oftalmologi dan membuktikan bahawa Youth tidak merengsakan kulit dan mata β™₯️ 2/3 wanita yang memakai Youth diuji secara klinikal dan telah dibuktikan melalui ujian klinikal tersebut bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda . 🌹 MANFAAT DAN KEBAIKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌹 . β™₯️ Membersihkan sel kulit mati β™₯️ Memperhaluskan kulit dengan lembut serta membersihkan kulit β™₯️ Menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dan pembaruan pada peringkat sel β™₯️ Membuatkan sel kulit wajah lebih muda dan remaja β™₯️ Melindungi kulit wajah daripada sinaran UV matahari dan berspektrum luas SPF 50 β™₯️ Menjadikan kulit wajah lebih muda dan licin dan cerah β™₯️ Menghidratkan dan melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi kepada kulit wajah . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

6 Days 16 Hours Ago

TERPEGUN SELEPAS TENGOK PERUBAHAN MUKA SENDIRI 😍 . Sebelum ni muka sering diserang jerawat tapi walaupun sudah banyak kali tukar skincare tapi muka still macam tu juga jerawat tetap tumbuh dan semakin banyak 😣 Dan makin stress bila tengok muka sendiri sebab lubang-lubang bekas jerawat pun semakin banyak dan susah mahu pudar 😣 Tapi jangan risau dengan adanya Youth Skincare Shaklee ni semua masalah-masalah jerawat dan lubang-lubang bekas jerawat confirm beransur pudar dan hilang ! . Youth Skincare Shaklee ni telah diformulasikan daripada 100% sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi 😍 Bahkan Youth juga bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya dan paling utama Youth juga dibuktikan selamat dan berkesan melalui UJIAN KLINIKAL 😍 So jom tukar Youth sebagai skincare nombor satu di rumah ! . Sudah ramai pengguna di Malaysia ni yang berpuas hati dengan Youth Skincare Shaklee ! So kamu semua bila lagi ? Promosi bulan ni masih lagi berlangsung beli Full Set Youth akan dapat Free Membership dan Free Radiance C+E 😍 Dan lagi kamu juga akan dapat penjimatan 20% diskaun dan dapat Bonus Tunai serta Free Postage ! Boleh terus whatsapp saya kalau berminat mau order atau ada sebarang pertanyaan 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

6 Days 16 Hours Ago

TERPEGUN SELEPAS TENGOK PERUBAHAN MUKA SENDIRI 😍 . Sebelum ni muka sering diserang jerawat tapi walaupun sudah banyak kali tukar skincare tapi muka still macam tu juga jerawat tetap tumbuh dan semakin banyak 😣 Dan makin stress bila tengok muka sendiri sebab lubang-lubang bekas jerawat pun semakin banyak dan susah mahu pudar 😣 Tapi jangan risau dengan adanya Youth Skincare Shaklee ni semua masalah-masalah jerawat dan lubang-lubang bekas jerawat confirm beransur pudar dan hilang ! . Youth Skincare Shaklee ni telah diformulasikan daripada 100% sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi 😍 Bahkan Youth juga bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya dan paling utama Youth juga dibuktikan selamat dan berkesan melalui UJIAN KLINIKAL 😍 So jom tukar Youth sebagai skincare nombor satu di rumah ! . Sudah ramai pengguna di Malaysia ni yang berpuas hati dengan Youth Skincare Shaklee ! So kamu semua bila lagi ? Promosi bulan ni masih lagi berlangsung beli Full Set Youth akan dapat Free Membership dan Free Radiance C+E 😍 Dan lagi kamu juga akan dapat penjimatan 20% diskaun dan dapat Bonus Tunai serta Free Postage ! Boleh terus whatsapp saya kalau berminat mau order atau ada sebarang pertanyaan 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

6 Days 16 Hours Ago

🌷 KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌷 . β™₯️ Bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya β™₯️ Sesuai untuk kulit yang sensitif serta alergik β™₯️ 100% vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi β™₯️ Kajian selama 8 tahun oleh Shaklee untuk menghasilkan Youth β™₯️ Memiliki 8 paten berkualiti β™₯️ Youth turut diuji secara klinikal untuk membuktikan keberkesanannya β™₯️ Non Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat β™₯️ Cruelty Free atau Youth tidak dijalankan ujian ke atas haiwan β™₯️ Diuji oleh Dermatologi serta Oftalmologi dan membuktikan bahawa Youth tidak merengsakan kulit dan mata β™₯️ 2/3 wanita yang memakai Youth diuji secara klinikal dan telah dibuktikan melalui ujian klinikal tersebut bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda . 🌹 MANFAAT DAN KEBAIKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 🌹 . β™₯️ Membersihkan sel kulit mati β™₯️ Memperhaluskan kulit dengan lembut serta membersihkan kulit β™₯️ Menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dan pembaruan pada peringkat sel β™₯️ Membuatkan sel kulit wajah lebih muda dan remaja β™₯️ Melindungi kulit wajah daripada sinaran UV matahari dan berspektrum luas SPF 50 β™₯️ Menjadikan kulit wajah lebih muda dan licin dan cerah β™₯️ Menghidratkan dan melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi kepada kulit wajah . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

7 Days 19 Hours Ago

KESAN PARUT JERAWAT PUDAR DAN HILANG DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee seawal 33 hari saja atau sebulan 😍 Baru sebulan pakai Youth tetapi kesan hitam dan parut bekas jerawat semakin pudar dan hilang ! 😍 Kalau kamu ada masalah parut bekas jerawat susah mahu hilang walaupun sudah mencuba pelbagai jenis skincare jom beralih ke skincare Youth yang semulajadi dan berkesan ni 😊 Sangat best dan awesome Youth Shaklee ni 😍 . Banyak kelebihan dan keistimewaan Youth Skincare Shaklee ni berbanding produk skincare jenama lain. Antaranya Youth dikaji selama 8 tahun sebelum dihasilkan dan Youth juga dibuktikan selamat dan berkesan dalam ujian klinikal 😍 Promosi Youth masih lagi berlangsung ! Berminat boleh terus whatsapp saya 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

7 Days 19 Hours Ago

KESAN BINTIK-BINTIK JERAWAT PUDAR DAN HILANG DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Kesan penggunaan Youth Skincare Shaklee seawal 7 hari saja atau seminggu 😍 Baru 7 hari pakai Youth tetapi bintik-bintik jerawat semakin pudar dan hilang ! 😍 Kalau kamu ada masalah bintik-bintik jerawat susah mahu hilang walaupun sudah mencuba pelbagai jenis skincare jom beralih ke skincare Youth yang semulajadi dan berkesan ni 😊 Sangat best dan awesome Youth Shaklee ni 😍 . Banyak kelebihan dan keistimewaan Youth Skincare Shaklee ni berbanding produk skincare jenama lain. Antaranya Youth dikaji selama 8 tahun sebelum dihasilkan dan Youth juga dibuktikan selamat dan berkesan dalam ujian klinikal 😍 Promosi Youth masih lagi berlangsung ! Berminat boleh terus whatsapp saya okay 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@msnuruldexandra)

8 Days 10 Hours Ago

πŸ”Š Anda peminat wangian berbau LEMBUT?? 😍😍 . . Terdapat beberapa wangian De'Xandra yang meskipun berbau Soft namun tetap memberikan aura Elegant pada Si Gadis ❀ . . Sangat sesuai dipakai di pejabat, di rumah mahupun ketika bersantai bersama yang tersayang. Ehem! Nurul selalu pakai #zahrabydexandra di rumah tauuu... Walaupun hanya di rumah, tapi sentiasa rasa macam ada di taman bunga πŸ’πŸ’ . . HANYA RM75 (SM) & RM80 (SS) DISKAUN RM10 untuk pembelian 2 botol!! . . Tungga apa lagi?? Jom order SEKARANG! Takan sahaja LINK di bio Nurul πŸ˜‰ . . SALAM SAYANG, Nurul #d7390 . . #msnuruldexandra #ingatnurulingatdexandra #dexandra #dexandraperfume #dexandrakk #dexandracheras #dexandraputatan #perfumemurah #perfume #resellerkk #codputatan #codpenampang #minyakwangimurah #minyakwangi #newdexandra #airfreshenerdexandra #sayajualmurah #sayajualori

(@msnuruldexandra)

8 Days 11 Hours Ago

πŸ”Š Calling for SWEET ladiess!! 😍😍😍 . . Selalunya mereka yang menggemari wangian Sweet ni ialah mereka yang sentiasa ceria! Happy go lucky! πŸ˜‰ . . Adakah anda peminat wangian ini?? Jom lihat listnya! . . Berminat nak mencuba tester/roller 3ml - HANYA RM10 (SM) & RM12 (SS) sebotol ❀ . . Nak terus beli botol 35ml dengan semburan hebat yang bertahan 2 - 3 bulan?? HANYA RM75 (SM) & RM80 (SS). DISKAUN RM10 untuk pembelian 2 botol!! . . πŸ”₯ Jom order SEKARANG πŸ”₯ Takan sahaja link di bio. . . SALAM SAYANG, Nurul #d7390 . . #msnuruldexandra #ingatnurulingatdexandra #dexandra #dexandraperfume #dexandrakk #dexandraputatan #dexandracheras #perfumemurah #perfume #resellerkk #codputatan #codpenampang #minyakwangimurah #minyakwangi #newdexandra #airfreshenerdexandra #sayajualmurah #sayajualori

(@juhanabeauty)

8 Days 19 Hours Ago

KULIT MUKA LEBIH BERSERI DALAM MASA 6 HARI SAHAJA 😍 . Best kan hanya seminggu saja guna skincare Youth daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya ni tetapi kesan dia best dan awesome 😍 Baru 6 hari pakai Youth tetapi nampak betul perubahan kulit muka tu semakin berseri. Muka lebih cerah dan tona kulit pun sekata 😍 . Youth juga boleh mengecilkan liang-liang pori sekali tau jadi tiadalah lagi masalah liang pori terbuka luas. Paling best Youth ni dirumus khas mempunyai sifat Non-Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat. Nah jadi jom cepat-cepat kamu rembat Youth ni sebab Youth ni memang berkualiti tinggi dan berkesan 😍 Shaklee mengambil masa yang lama untuk buat kajian selama 8 tahun tau untuk menghasilkan Youth ni. So jangan tunggu lama lagi. Mari bertukar ke plant-based skincare Youth yang tengah hot dan famous ni 😊 Terus whatsapp saya untuk info lanjut atau pembelian 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

8 Days 19 Hours Ago

JERAGAT SEMAKIN BERKURANGAN DAN PUDAR 😍 . Memang terbukti berkesan Youth Skincare Shaklee ni. Jeragat-jeragat hitam yang degil pun boleh pudar dan hilang tau dengan Youth 😍 Best kan ! Memang sesuai untuk golongan yang tua dan berumur sebab orang tua biasanya mempunyai jeragat yang banyak di atas permukaan kulit muka. Bolehlah belikan Youth ni untuk ibu kita atau makcik kita atau keluarga kita untuk selesaikan masalah jeragat diorang 😊 . Bulan ni promosi beli Full Set Youth masih berlangsung ! Kamu akan dapat banyak keistimewaan kalau beli set lengkap Youth bulan ni 😍 Bulan depan jangan menangis di bucu katil ya sebab promosi ni tiada sudah bulan depan ! Promosi ni cuma valid sehingga hujung bulan April ni sahaja. Bah mari cepat-cepat grab ! Rugi kalau tidak grab promosi Youth bulan ni 😊 Segera whatsapp saya untuk pembelian atau info lebih lanjut 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@msnuruldexandra)

9 Days 13 Hours Ago

πŸ”Š Calling for ladies who loved Luxury Scents! . . Wangian yang mampu membuatkan keyakinan diri anda berada di tahap maksimum. . . Khas buat mereka yang ingin tampak "Exclusive & Expensive". . . Sesuai digunakan di pejabat mahupun majlis keraian. . . HANYA RM75 (SM) & RM80 (SS) DISKAUN RM10 untuk pembelian 2 botol! . . TEKAN sahaja link di bio untuk pertanyaan & pembelian 😘 . . SALAM SAYANG, Nurul #d7390 . . #msnuruldexandra #ingatnurulingatdexandra #dexandra #dexandraperfume #dexandrakk #dexandracheras #perfumemurah #perfume #resellerkk #codputatan #codpenampang #minyakwangimurah #minyakwangi #newdexandra #airfreshenerdexandra #sayajualmurah #sayajualori

(@msnuruldexandra)

9 Days 14 Hours Ago

πŸ”Š Fruity Scent Lovers! Perfume ini KHAS untuk anda. . . πŸ’₯ Luvia πŸ’₯ Chaleur πŸ’₯ Fresia πŸ’₯ Posh πŸ’₯ Mercy . . Bauan yang akan sentiasa membuat anda tampak lebih remaja namun kekal bertenaga! . . Sesuai di pakai sewaktu bergaya casual mahupun ke pejabat ❀ . . HANYA RM75 (SM) & RM80 (SS) DISKAUN RM10 untuk pembelian 2 botol! . . Tekan LINK di bio untuk penghantaran. . . SALAM SAYANG, Nurul #d7390 . . #msnuruldexandra #ingatnurulingatdexandra #dexandra #dexandraperfume #dexandrakk #dexandracheras #perfumemurah #perfume #resellerkk #codputatan #codpenampang #minyakwangimurah #minyakwangi #newdexandra #airfreshenerdexandra #sayajualmurah #sayajualori

(@juhanabeauty)

9 Days 18 Hours Ago

MUKA SEMAKIN BERSIH DAN BERSERI DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Best kan dapat kulit muka macam ni yang sebelum ni banyak bintik-bintik dan parut bekas jerawat tetapi lepas konsisten menggunakan Youth kulit muka bersih daripada parut bekas jerawat 😍 Muka pun semakin berseri dan tiada lagi masalah jerawat menghantui 😍 . Youth ni memang berkesan tambahan pula Youth adalah 100% daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 😍 Bahkan Youth juga turut diuji dalam ujian klinikal untuk membuktikan keberkesanannya 😍 Jom beralih ke plant-based skincare YOUTH ! Terus whatsapp saya jika berminat ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

9 Days 18 Hours Ago

MUKA SEMAKIN BERSIH DAN BERSERI DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE 😍 . Best kan dapat kulit muka macam ni yang sebelum ni banyak bintik-bintik dan parut bekas jerawat tetapi lepas konsisten menggunakan Youth selama 3 minggu kulit muka bersih daripada parut bekas jerawat 😍 Muka pun semakin berseri dan tiada lagi masalah jerawat menghantui 😍 . Youth ni memang berkesan tambahan pula Youth adalah 100% daripada sumber tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya 😍 Bahkan Youth juga turut diuji dalam ujian klinikal untuk membuktikan keberkesanannya 😍 Jom beralih ke plant-based skincare YOUTH ! Terus whatsapp saya jika berminat ! 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor

(@juhanabeauty)

10 Days 2 Hours Ago

PROMOSI YOUTH MASIH BERLANGSUNG 😍 . Ena nak beritahu ni sesiapa yang masih belum grab promosi Youth cepat-cepat la korang grab sekarang sebab nanti dah SOLD OUT melepas dan rugi la korang 😭 Lepas habis stock bulan ni promosi Youth ni pun tamat ! Bulan ni kalau korang beli Full Set Youth korang akan dapat 20% diskaun penjimatan daripada harga asal lepas tu siap dapat FREE RADIANCE C+E lagi 😍 . Radiance C+E ni kalau korang beli loose item berharga RM470 tau jadi sebab tu la kena grab promosi Youth bulan ni supaya boleh dapat FREE Radiance C+E so boleh jimat RM470 😍 Next month kalau nak beli Radiance C+E kena la bayar harga asal RM470 sebab promosi dah habis bulan depan 😭 Apa yang best sangat Radiance C+E ni sampai teruja sangat tengok harganya ? . β™₯️ Sekatakan tona kulit wajah β™₯️ Menggebukan dan menghaluskan kulit wajah β™₯️ Mengurangkan dan menghilangkan jeragat β™₯️ Menghilangkan pigmentasi pada kulit wajah β™₯️ Mengurangkan garis kedut dan garis halus pada wajah . Memang superb dan terbaik Radiance C+E ni sebab walaupun dia dalam bentuk kecil si biji emas comel tapi kesannya memang menakjubkan dan memang BERKESAN ! Harga memang setanding dengan kualiti ! Sebiji sahaja Radiance C+E sapu di kulit muka pun tapi boleh bagi 5 manfaat menakjubkan untuk kulit 😍 Nak info lebih lagi atau nak booking boleh terus whatsapp Ena 😊 . ENA SUHAINA 010 885 4663 Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor . #skincareselamat #skincaresemulajadi #naturalskincare #skincarevegan #skincaremalaysia #youthshaklee #codshaklee #codshakleesabah #codshakleekotakinabalu #codshakleebeaufort #codkk #codkkcity #codkkarea #codkotakinabalu #codbeaufort #codpenampang #codkinarut #skincaresemulajadi #skincareselamat #skincareberkesan #skincaremalaysia #naturalskincare #organicskincare #setkecantikan #setkecantikanshaklee #vitaminshaklee #supplementshaklee #pengedarbebasshaklee #pengedarbebasshakleeena #shakleeindependentdistributor #enashakleeindependentdistributor