Photos and Videos about

Soğuktan koruyanlarda bugün: Ceket olarak da kullanılabilen Bey fitilli kadife gömlek ❄️ souqdukkan.com/bey . . . #souqdukkan #beykarakoy #corduroy #shirt #corduroyshirt #mensstyle #mensfashion #menswear

Dulu masa wanie belajar pergi class selamber je pakai kemeja loose, jeans and kasut. Boleh dikatakan hampir hari hari pakai kemeja, sebab senang nak ke class kalau dah lambat 😅 •• Yela, kemeja tu kan loose lepastu ironless. Senang la jadinya. Kalau dah rasa terlambat sgt, lepastu nak iron kena tunggu turn pulak, lupakan jela hasrat nak pakai helok helok ke class yg 1 jam tu 😉 •• So, kalau nak "KEMEJA IRONLESS" mcm dalam gambar ni, boleh scroll feed ig sekarang ☝️ •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #looseshirt #loosepants #vintageclothing #vintageshirt #preloved #prelovedfromjapan

_ 💍1/24〜1/28 recommend item💍 . 👕corduroy shirt ¥2000+tax . ついに明日!グランバ5日間は 店内を総入れ替えして商品盛りだくさん😎 全品¥500~¥3000+taxになっちゃいます😨❤︎ . グランバの目玉商品 更新するのでお楽しみに🏃‍♂️💨 . ⚠️セール期間中は通販対応ができませんので、 予めご了承下さい。 . #santmonica #サンタモニカ #ラフォーレ原宿 #ラフォーレ #原宿 #harajuku #used #古着 #通販不可 #laforetgrandbazar #グランバ #セール #corduroyshirt

_ 📚1/24〜1/28 recommend item📚 . 👕corduroy shirt ¥2000+tax . ついに明日!グランバ5日間は 店内を総入れ替えして商品盛りだくさん😎 全品¥500~¥3000+taxになっちゃいます😨❤︎ . グランバの目玉商品 更新するのでお楽しみに🏃‍♂️💨 . ⚠️セール期間中は通販対応ができませんので、 予めご了承下さい。 . #santmonica #サンタモニカ #ラフォーレ原宿 #ラフォーレ #原宿 #harajuku #used #古着 #通販不可 #laforetgrandbazar #グランバ #セール #corduroyshirt

Wanie nak korang komen, sama ada Wanie patut pakai yang bunga2 atau yang kosong? Sebab nak pakai dgn shawl hitam jer 🙈 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #vintageshirt #vintageclothing #prelovedfromjapan #prelovedshirt

Corduroy Shirt UNIQLO Size: L P: 75 LD: 56 Condt: 9,5/10 IDR: 135rb (belum sama ongkir) HARGA DISKON: 110rb (belum sama ongkir) . 👇FOR ORDER👇 LINE: @ijl1110m (pake @) WA: 0888 - 2005 - 402 . 💳BCA 💸REKBER Ada via BUKA LAPAK & TOKO PEDIA . Cek Item Ready: #ada_turis . . #flanel #flanelsecond #flanelcowok #flaneluniqlo #flanelshirt #flanelsecond #flanneluniqlo #flannelsecond #flannelshirt #flannel #flanneluniqlosecond #flannelbekas #jualflannel #jualflanneluniqlo #jualflannelsecond #jualflannelbekas #jualkemejaflannel #ginghamshirt #kemejagingham #jualkemejagingham #casualstyle #casualshirts #casualshirt #tilas_turis #corduroyshirt #corduroyshirtsecond #corduroyshirtmurah #kemejacorduroy

Corduroy Shirt UNIQLO Size: M P: 73 L: 51 Condt: 9,8/10 IDR: 135rb (belum sama ongkir) HARGA DISKON: 110rb (belum sama ongkir) . 👇FOR ORDER👇 LINE: @ijl1110m (pake @) WA: 0888 - 2005 - 402 . 💳BCA 💸REKBER Ada via BUKA LAPAK & TOKO PEDIA . Cek Item Ready: #ada_turis . . #flanel #flanelsecond #flanelcowok #flaneluniqlo #flanelshirt #flanelsecond #flanneluniqlo #flannelsecond #flannelshirt #flannel #flanneluniqlosecond #flannelbekas #jualflannel #jualflanneluniqlo #jualflannelsecond #jualflannelbekas #jualkemejaflannel #ginghamshirt #kemejagingham #jualkemejagingham #casualstyle #casualshirts #casualshirt #tilas_turis #corduroyshirt #corduroyshirtsecond #corduroyshirtmurah #kemejacorduroy

Aimer ben gros cette chemise en corduroy qui vient de chez @zara ⭐️ Elle se porte super bien au bureau avec une jupe propre autant que le weekend pour un look plus cozy avec une paire de leggings!

(@woong_se00)

1 Day 22 Hours Ago

Corduroy shirt + Polo coat 😊 너무 마음에드는 부분. #manontheboon #corduroyshirt #polocoat

Okay! Sis dah ada idea. Skirt hitam + Bfshirt brown. Onz tak? 😍 •• Auch. Malam ni JAM 8:45PM new stock update. •• ▶️ Ada size S sampai XL. Tapi sangat sangat limited sebab malam ni ada 40 helai sahaja. ▶️ Sila pilih & ukur size betul betul ▶️ Measurement tersedia pada gambar •• Please ❌ No Backout Buyer ❌ No Fussy Buyer •• Stay tuned! •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #preloveditem #prelovedfromjapan #vintageclothing

Dah turn on notification ke belum? Kalau belum, DO IT NOW! •• Disebabkan warna malam ni sangat MELETOP, terpaksa black & white kan untuk suprise dkt korang 😘 •• Sis sendiri rambang mata. Kalau uols, terkeluar biji mata kut 🙈 •• MALAM NI 8:45PM 🔥 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #prelovedfromjapan #preloveditem #vintageclothing #vintageblouse

Continuing my love of corduroy with this shirt. I find cold weather outfits so much easier to plan.

Leah🕊🌻
(@tinytrew)

2 Days 18 Hours Ago

Neutral tones ✨ loving this colour palette for winter

🦋【Tomorrow's pick up item】🦋 . . . 《LACOSTE》 reversible down jacket . ルーニー・テューンズ print sweat . elbow patch corduroy shirt . . . 金額 : ¥700+tax . . 本日もたくさんのご来店ありがとうございました☺︎☻ . 明日もおすすめ商品の他にも多数入荷致します☆ . . . . ※こちらの商品ははお取り置き不可とさせていただきます。 . . . #下北沢 #下北沢古着屋 #古着屋 #古着 #stickout700store #stickout#スティックアウト700ストアー #スティックアウト #新商品 #新入荷 #newarrivals #newarrival #lacoste #down #downjacket #sweat #corduroyshirt #古着好きな人と繋がりたい #フルダン #フルジョ #used #usedclothing

Polo Ralph Lauren。。XL位。。 . B.D Corduroy Shirt。。 . . -------------------------------------------- VINTAGE古着高価買取致します!! . 店頭への持ち込みなら即査定、郵送での買取査定もお任せ下さい! . お気軽にお問い合わせ下さいませ!! . #埼玉県 #川越市 #川越 #kawagoe #古着 #古着屋 #ビンテージ #vintage #ヴィンテージ #ユーズド #used #clothinng #shop #lowjack #antique #shop #lowjackantiques #fashion #ファッション #買取 #ヴィンテージ買取 #ralphlauren #ラルフローレン #corduroyshirt #コーデュロイシャツ

Siapa suka warna BABY PINK? •• Esok ada tau warna ni. Sangat cantik. Exclusive untuk anda esok 😍 •• Jangan lupa turn on notification! 😘 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #prelovedshirt #vintageclothing

Eh sabar jap. Sambil nak siap siap keluar jalan tu, nak ingatkan ni. Esok ada stock baru yang akan di-update tau 🙈 •• Jadi kalau nak shopping, beli sikit jer. Esok boleh jimat beli dgn kami! 😍 •• Jangan lupa ajak kawan sekali tau. Mesti dorang suka beli baju original tapi harga murah kaw kaw! 🔥 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #looseshirt #vintageshirt #vintageclothing #prelovedfromjapan

Rocking an ascot on cordoroy like it's the year that people wore ascots and cordoroy regularly. I like to wear ascots and cordoroy regularly. And I think they're making a comeback? 🤷‍♀️ (but you can't really tell in this picture because I took this in portrait mode and it kind of blurred my cordoroy button up. 🙄 at least my skin looks sort of smooth? 👍)

NICO BANK
(@nico.bank)

3 Days 9 Hours Ago

BANK / sangenjaya #ralphlauren #corduroyshirt

Kita bukan ada plain corduroy bf shirt je, kita juga ada printed corduroy bf shirt tau! ❤ Colour cantik, size pun cantik. . Kita dah ada tarikh yang betul betul sesuai untuk kita release semuanya. Korang semua standby duit, harga sangatlah murah! Tak dapat harga camni haaaaaa 😝 Kita akan update dari masa ke semasa okay. . Stay tuned! 😍 . #corduroyshirt #bfshirtmurah #bfshirtborong #corduroyshirtmurah

Yang mana korang suka? 1 @ 2 ? •• Btw, next update utk bfshirt adalah pada hari ISNIN JAM 8:45PM ‼️ •• Kunci jam tau 😍 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #prelovedfromjapan

Ni kalau pakai printed bfshirt + plain shawl confirm cantik! 😍 •• ▶️ NEXT UPDATE ISNIN 21/1 ▶️ JAM 8:45PM •• ▶️ TURN ON NOTIFICATION ▶️ BFSHIRT AS LOW AS RM10 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #printedshirt #vintageclothing #vintageshirt #prelovedfromjapan

Ledbury
(@ledburyshirts)

4 Days 11 Hours Ago

This super-fine corduroy shirt is ultra-soft and the ultimate casual weekend style. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ P.S. The McNeely Corduroy was the MVP of 2018!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ledbury #ledburyshirts #mensstyleinspo #mentsstyledaily #mensfashiontrends #gentlemenofstyle #corduroyshirt #stylematters #laidbackstyle #weekendwardrobe

Ledbury
(@ledburyshirts)

4 Days 16 Hours Ago

Go West, Young Man. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Our friend @hwgraham in the soft and luxurious McNeely Corduroy.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ledbury #ledburyshirts #mensstyleinspo #mentsstyledaily #mensfashiontrends #gentlemenofstyle #corduroyshirt #stylematters #laidbackstyle #weekendwardrobe

#flashsale FLASH SALE cực khủng! GIÁ HUỶ DIỆT TRONG 2 NGÀY 19 & 20/ 1 ( thứ 7- chủ nhật). Xả Shock kiện sơ mi nhung tăm, sơ mi dạ ♥️ dọn kho nghỉ Tết ạ. Các sản phẩm còn lại sale 10% - 20% Chỉ cần: tag 2 bạn dưới comment là các bạn đã được đặc quyền mua áo #ĐỒng GIÁ #89k/ áo 📌Không áp dụng 2 chương trình sale cùng lúc. 📌 Áp dụng mua online giá ưu đãi khi mua từ 2 sản phẩm trở lên. 📌 Có ship shopee 📌 Vietnam Vintage Clothing 🏠: nhà số 103 - khu TT Điện, Lý Văn Phức ( Phúc)- P. Cát Linh - Q. Đống Đa - HN ( Số 163 Nguyễn Thái Học rẽ vào, ngã ba đầu tiên rẽ phải, cuối đường rẽ trái- nhà 103) Hotline: 0982.210.250 Opening time: 10:00 - 21:00 hàng ngày #vietnamvintageclothing #vintage #vintageclothing #denimjacket #denim #flannel #corduroyshirt #streetwear #flashsale #ootd

Uniqlo corduroy shirt Size M - M - M 100K /pcs Kondisi kayak baru, need laundry & setrika ajah👌 . #banjarsecondavailable . Offline store at Jl. Pulau Laut depan Gg. Telerama (deket pertigaan RM. Kedai Bunda) Banjarmasin

Pesaing bukan musuh. Faham ke faham? Walaupun kita berniaga barang yang sama, tak semestinya kita perlu bermusuh. Jadikan dorang sebagai sahabat. Takde makna nya kalau kita bermusuh dgn pesaing. Sebab masing masing ada kelebihan masing masing. Wanie ada je kawan kawan yang jual barang yang sama. Tapi, kitorang tak pernah bermusuh, tak pernah ada iri hati. Sebab masing masing ada kualiti dan cara tersendiri 😊 Jadi bersainglah secara sihat. Kenal & yakin dgn produk anda sendiri. Bila berdepan dgn pesaing jangan mengalah. Kita kena ingat, produk kita ada kelebihan tersendiri yang pesaing kita tak tahu 😉 Dapat ke dapat? 😊 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #preloved #prelovedshirt #prelovedfromjapan #vintageshirt

フォカース
(@focarth)

5 Days 7 Hours Ago

More Sale & Recommend Item !! CORDUROY OPEN COLLAR SHIRTS “HAVERSACK” Col: KHAKI Size: M ¥15,000+TAX→¥7,500+TAX!!【50%OFF】 通販をご希望の方は、ONLINE STOREよりご購入いただけます。 (インスタグラムトップページのURLからジャンプできます) お問い合わせは下記までお気軽にどうぞ! MAIL:shop@focarth.com TEL:099-248-9515 #focarth #フォカース #鹿児島 #kagoshima #金生町 #いづろ通 #セレクトショップ #share_kago #シェアカゴ #coordinate #haversack #ハバーサック #opencollarshirt #開襟シャツ #opencollar #開襟 #corduroyshirt #コーデュロイシャツ #corduroy #コーデュロイ

(@weonlygobackwards)

5 Days 24 Hours Ago

candy man

WARP
(@warp03)

6 Days 1 Hour Ago

. . 【CORDUROY SHIRTS HOODIE】 . 【CORDUROY CARGO PANTS】 . . #corduroy #corduroypants #corduroyshirt #cargopants

Siapa nak tahu "corduroy" tu apa? •• Baca sampai habis tau 😘 •• Corduroy tu adalah sejenis material yg dimana dia mcm jenis bergaris tu tau & dia macam kain baldu. Kalau korang tengok gambar yg close up tu, dia nampak mcm kain yg tebal kan? •• Tapi sebenarnya corduroy ni ada yg tebal dan ada yang tidak tebal. Jadi, untuk bfshirt yang saya jual ni, dia adalah material corduroy yg tidak tebal. Dimana mmg tak panas dan sangat selesa bila pakai tau. •• Nampak style, fashion. Even tho its a vintage shirt! Still nampak up to date tau 😍 •• So, siapa yg pernah beli bf shirt mcm ni? Sila komen 👇😘 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #prelovedfromjapan #vintageclothing

afterbase
(@afterbase)

6 Days 1 Hour Ago

#afterbase WWW.AFTERBASE.COM

LAPAK TILAS
(@kapal_salit)

6 Days 6 Hours Ago

Cek: 🔭 #lt_ready Silahkan Di Geser 🔛 Untuk Pict Detailnya DISKON 20% Jadi: Rp.108.000,- (tidak termasuk ongkir) Flannel Shirt GU by UNIQLO Size: L (P: 74 L: 55) Kondisi: Like New Harga: Rp.135.000,- (tidak termasuk ongkir) . NO REFUND & BE SMART BUYER Jika Minat Berlanjut Hubungi: 🆔 @rug6033b (line) pake @ 🆔Kapal_Salit (Instagram) 📱085722776222 (Whatsapp) 🚚JNE (Shipping) 🏠Bandung (COD) 💳BCA (Payment) 🆔 LAPAK_TILAS (Toko Pedia) 🆔 lapaktilas (Buka Lapak) 🆔 lapaktilas87 (Carousell) #ginghamshirt #casualshirts #casualshirt #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #kemejacasual #kemejacasualpria #kemejacasualmurah #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #flannel #flanneluniqlosecond #flanneluniqlo2nd #flanneluniqlo #flanneluniqlobekas #jualflanneluniqlo #jualflannel #jualflannelshirt #lapaktilas #corduroymurah #corduroyshirt #corduroyshirts #corduroyshirtsecond #kemejacorduroy #dressedtokill

LAPAK TILAS
(@kapal_salit)

6 Days 6 Hours Ago

Cek: 🔭 #lt_ready Silahkan Di Geser 🔛 Untuk Pict Detailnya DISKON 20% Jadi: Rp.108.000,- (tidak termasuk ongkir) Flannel Shirt GU by UNIQLO Size: S (P: 65 L: 48) Kondisi: Like New Harga: Rp.135.000,- (tidak termasuk ongkir) . NO REFUND & BE SMART BUYER Jika Minat Berlanjut Hubungi: 🆔 @rug6033b (line) pake @ 🆔Kapal_Salit (Instagram) 📱085722776222 (Whatsapp) 🚚JNE (Shipping) 🏠Bandung (COD) 💳BCA (Payment) 🆔 LAPAK_TILAS (Toko Pedia) 🆔 lapaktilas (Buka Lapak) 🆔 lapaktilas87 (Carousell) #ginghamshirt #casualshirts #casualshirt #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #kemejacasual #kemejacasualpria #kemejacasualmurah #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #flannel #flanneluniqlosecond #flanneluniqlo2nd #flanneluniqlo #flanneluniqlobekas #jualflanneluniqlo #jualflannel #jualflannelshirt #lapaktilas #corduroymurah #corduroyshirt #corduroyshirts #corduroyshirtsecond #kemejacorduroy #dressedtokill

LAPAK TILAS
(@kapal_salit)

6 Days 6 Hours Ago

Cek: 🔭 #lt_ready Silahkan Di Geser 🔛 Untuk Pict Detailnya DISKON 20% Jadi: Rp.108.000,- (tidak termasuk ongkir) Flannel DRESSED TO KILL Size: M (P: 72 L: 51) Kondisi: Mulus Harga: Rp.135.000,- (tidak termasuk ongkir) . NO REFUND & BE SMART BUYER Jika Minat Berlanjut Hubungi: 🆔 @rug6033b (line) pake @ 🆔Kapal_Salit (Instagram) 📱085722776222 (Whatsapp) 🚚JNE (Shipping) 🏠Bandung (COD) 💳BCA (Payment) 🆔 LAPAK_TILAS (Toko Pedia) 🆔 lapaktilas (Buka Lapak) 🆔 lapaktilas87 (Carousell) #ginghamshirt #casualshirts #casualshirt #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #kemejacasual #kemejacasualpria #kemejacasualmurah #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #flannel #flanneluniqlosecond #flanneluniqlo2nd #flanneluniqlo #flanneluniqlobekas #jualflanneluniqlo #jualflannel #jualflannelshirt #lapaktilas #corduroymurah #corduroyshirt #corduroyshirts #corduroyshirtsecond #kemejacorduroy #dressedtokill

LAPAK TILAS
(@kapal_salit)

6 Days 6 Hours Ago

Cek: 🔭 #lt_ready Silahkan Di Geser 🔛 Untuk Pict Detailnya DISKON 20% Jadi: Rp.108.000,- (tidak termasuk ongkir) Corduroy Shirt UNIQLO Size: M (P: 73 L: 51) Kondisi: Like New Harga: Rp.135.000,- (tidak termasuk ongkir) . NO REFUND & BE SMART BUYER Jika Minat Berlanjut Hubungi: 🆔 @rug6033b (line) pake @ 🆔Kapal_Salit (Instagram) 📱085722776222 (Whatsapp) 🚚JNE (Shipping) 🏠Bandung (COD) 💳BCA (Payment) 🆔 LAPAK_TILAS (Toko Pedia) 🆔 lapaktilas (Buka Lapak) 🆔 lapaktilas87 (Carousell) #ginghamshirt #casualshirts #casualshirt #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #kemejacasual #kemejacasualpria #kemejacasualmurah #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #flannel #flanneluniqlosecond #flanneluniqlo2nd #flanneluniqlo #flanneluniqlobekas #jualflanneluniqlo #jualflannel #jualflannelshirt #lapaktilas #corduroymurah #corduroyshirt #corduroyshirts #corduroyshirtsecond #kemejacorduroy

LAPAK TILAS
(@kapal_salit)

6 Days 6 Hours Ago

Cek: 🔭 #lt_ready Silahkan Di Geser 🔛 Untuk Pict Detailnya DISKON 20% Jadi: Rp.108.000,- (tidak termasuk ongkir) Corduroy Shirt UNIQLO Size: L (P: 75 L: 56) Kondisi: Mulus Harga: Rp.135.000,- (tidak termasuk ongkir) . NO REFUND & BE SMART BUYER Jika Minat Berlanjut Hubungi: 🆔 @rug6033b (line) pake @ 🆔Kapal_Salit (Instagram) 📱085722776222 (Whatsapp) 🚚JNE (Shipping) 🏠Bandung (COD) 💳BCA (Payment) 🆔 LAPAK_TILAS (Toko Pedia) 🆔 lapaktilas (Buka Lapak) 🆔 lapaktilas87 (Carousell) #ginghamshirt #casualshirts #casualshirt #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #kemejacasual #kemejacasualpria #kemejacasualmurah #kemejaflannelmurah #kemejaflannel #flannel #flanneluniqlosecond #flanneluniqlo2nd #flanneluniqlo #flanneluniqlobekas #jualflanneluniqlo #jualflannel #jualflannelshirt #lapaktilas #corduroymurah #corduroyshirt #corduroyshirts #corduroyshirtsecond #kemejacorduroy

Cuba komen hari apa sis nak update BFSHIRT/LOOSE SHIRT ni? Sama ada hari ISNIN atau SELASA? Which one? 😍 •• Komen cepat 👇👇👇 •• #bfshirt #looseshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #prelovedfromjapan #preloveditem

ZOOL Vintage
(@zoolvintage)

6 Days 7 Hours Ago

. . 1950s fakelayered pulovercorduroy rayonshirts . . . 商品のお問い合わせは✉️又は☎️にて…。 . #rayonshirt#corduroyshirt#pulovershirt#boys#50s#1950s#zool#vintage#vintageclothing#tokyo#koenji#ヴィンテージ#ビンテージ#アメリカ古着#古着#高円寺#通販可能

corduroy two pocket shirt 110.000 material corduroy import L 55 cm P 65 cm . . HOW TO ORDER? line:@cjy4636z (pake @ ya) WA:081288217680 . . Barang tidak Ready alias PO (pesan dulu baru Ready) . HAPPY SHOPPING!!! . #dress #dressvintage #bajumedan #bajumurahmedan #olshopmedan #dressmedan #medan #rokprisketmurah #rokprisketmedan #corduroyshirt

Tak susah pun nak bahagiakan ayah kita. Cuba belikan dia kemeja ni. Mesti dia bahagia 😍 •• Sis nak bagitahu, yang lelaki pun boleh pakai loose shirt / bf shirt ni tau. Dia cutting unisex ‼️ •• Selalu alert dengan IG STORY BVBG utk dapatkan info bila sis akan update stok bfshirt 😍 •• #bfshirt #boyfriendshirt #looseshirt #corduroyshirt #prelovedfromjapan

# Curio-109 Vintage Corduroy Shirt 復古紅色燈芯絨襯衫 · 很少找到自己也喜歡的燈芯絨襯衫,找到喜歡的一分享給你們馬上就買走了! 所以我希望不是大量進貨而是我精挑細選的,畢竟要自己喜歡的,也才能希望客人也喜歡,這才是選貨店! 淡淡的墨綠搭配橘和芥黃,完美襯托出秋冬的感覺! 想變帥除了脫胎,再來就是跟Curio買東西 · -此商品:中性 -肩寬:46cm -胸圍:56cm -衣長:75cm -袖長:65cm -價格:1000 · ❤️-蝦皮:kyle0228 ❤️-FB:Curio_shop 商品資訊和購買服務請私訊📮,老闆會為您服務😏 🚨非人為瑕疵不接受退換貨🚫 匯款後直接寄出,若有延遲會馬上通知! 記得匯款後當天務必提供帳號末三碼哦❤️ · 🚨蝦皮滿599就能免運哦 ❗️(僅限蝦皮下單) (ig穿搭tag我們curio__shop能享有30元折扣優惠哦❤️)(❗️記得要設定為公開哦❗️) · #curio__shop #vintagestyle #dailylook #lookbook #古著 #古着 #corduroyshirt #燈芯絨 #燈芯絨襯衫 #復古燈芯絨襯衫 #古著襯衫 #古著燈芯絨

Two 100% Cotton Corduroy shirts. Red is St. John’s Bay, green is Prince & Fox. Good condition, both medium. Both for 35 shipped #vintage #vintageclothes #vintageclothesforsale #sale #corduroy #corduroyshirt

Koang suka yang PLAIN atau CORAK? 👇 •• Bfshirt/loose shirt sis ada yang plain dan yang bercorak tau. Yang corak ada yang bebunga dan stripes. Plain pun ada! Kaler fancy, soft and dark semua ada 😍 •• Insyaallah minggu ni sis akan update untuk korang beli sehelai sehelai ya 😘 •• #bfshirt #looseshirt #corduroyshirt #vintageshirt #prelovedfromjapan #prelovedshirt

# Curio-109 Vintage Corduroy Shirt 復古紅色燈芯絨襯衫 · 很少找到自己也喜歡的燈芯絨襯衫,找到喜歡的一分享給你們馬上就買走了! 所以我希望不是大量進貨而是我精挑細選的,畢竟要自己喜歡的,也才能希望客人也喜歡,這才是選貨店! 淡淡的墨綠搭配橘和芥黃,完美襯托出秋冬的感覺! 想變帥除了脫胎,再來就是跟Curio買東西 · -此商品:中性 -肩寬:46cm -胸圍:56cm -衣長:75cm -袖長:65cm -價格:1000 · ❤️-蝦皮:kyle0228 ❤️-FB:Curio_shop 商品資訊和購買服務請私訊📮,老闆會為您服務😏 🚨非人為瑕疵不接受退換貨🚫 匯款後直接寄出,若有延遲會馬上通知! 記得匯款後當天務必提供帳號末三碼哦❤️ · 🚨蝦皮滿599就能免運哦 ❗️(僅限蝦皮下單) (ig穿搭tag我們curio__shop能享有30元折扣優惠哦❤️)(❗️記得要設定為公開哦❗️) · #curio__shop #vintagestyle #dailylook #lookbook #古著 #古着 #corduroyshirt #燈芯絨 #燈芯絨襯衫 #復古燈芯絨襯衫 #古著襯衫 #古著燈芯絨

Ratio Clothing
(@ratioclothing)

7 Days 18 Hours Ago

Our Tan Melange Corduroy shirts are incredibly soft and perfectly light. Follow the link in our profile to get one made to your measurements.

Corduroy Buttondown In Red This vibrant red, wide-wale corduroy button-down top is soft, has a high-low scooped hem, and two pockets at the chest. 100% Polyester Oversized Fit S M L in stock $39 + shipping To purchase: comment sold with size & email. Chest Measurement: Small 46" Medium 48" Large 50" Length From Shoulder To Hem: Small 29" Medium 30" Large 30.5" Facebook Group: https://m.facebook.com/groups/214096499175126 . . . . #lylaandlogan #lylaandloganboutique #boutiqueshopping #corduroy

Produk: Dominic Corduroy Camo Gray Shirt _ Harga Normal: IDR 355.000 Harga Promo: IDR 195.250 _ Order/cek stock: Line: @Guten.inc (pakai @) Whatsapp: 0812423000 (10.00-22.00) _ #guteninccatalog #guteninc #camoshirt #corduroyshirt

Saya doakan sesiapa sahaja yang LIKE gambar ni diberi rezeki untuk dapatkan BFSHIRT / LOOSE SHIRT mcm dalam gambar diatas secara percuma ! Aamiin ! 😍 •• Soalan : bila boleh beli ni sis? Jawapan : tunggu sis umumkan tarikh untuk sis update ya •• Bagi lah sis can untuk basuh & iron cantik cantik untuk korang 😍 •• Yang nak borong dialu-alukan ya. 20 helai RM100 TIDAK TERMASUK POSTAGE. Nak order? Click link whatsapp dekat bio 👉 •• #bfshirt #boyfriendshirt #corduroyshirt #prelovedfromjapan #prelovedshirt #vintageshirt #vintageblouse

# Curio-109 Vintage Corduroy Shirt 復古紅色燈芯絨襯衫 · 很少找到自己也喜歡的燈芯絨襯衫,找到喜歡的一分享給你們馬上就買走了! 所以我希望不是大量進貨而是我精挑細選的,畢竟要自己喜歡的,也才能希望客人也喜歡,這才是選貨店! 淡淡的墨綠搭配橘和芥黃,完美襯托出秋冬的感覺! 想變帥除了脫胎,再來就是跟Curio買東西 · -此商品:中性 -肩寬:46cm -胸圍:56cm -衣長:75cm -袖長:65cm -價格:1000 · ❤️-蝦皮:kyle0228 ❤️-FB:Curio_shop 商品資訊和購買服務請私訊📮,老闆會為您服務😏 🚨非人為瑕疵不接受退換貨🚫 匯款後直接寄出,若有延遲會馬上通知! 記得匯款後當天務必提供帳號末三碼哦❤️ · 🚨蝦皮滿599就能免運哦 ❗️(僅限蝦皮下單) (ig穿搭tag我們curio__shop能享有30元折扣優惠哦❤️)(❗️記得要設定為公開哦❗️) · #curio__shop #vintagestyle #dailylook #lookbook #古著 #古着 #corduroyshirt #燈芯絨 #燈芯絨襯衫 #復古燈芯絨襯衫 #古著襯衫 #古著燈芯絨

#tím Hãy tím theo cách của bạn 🤫 4 em tím đủ mọi sắc thái tìm chủ nhân 😬 Size M - L nha mọi ngừi ❤️ #vietnamvintageclothing #corduroyshirt #purple #secondhandshop

Flannel về tiếp! Hẹn các bạn chiều nay mình lên dần mẫu flannel nhé! Size cực dễ mặc! #vietnamvintageclothing #corduroyshirt #flannel #denimshirt #secondhandclothing

Yippee ki-yay. Pink Japanese fine whale corduroy embroidery by #jonathanembroidery #madeintheusa . . . #westernshirt #ladieswesternshirt #madeinnyc #madeinamerica🇺🇸 #corduroyshirt #embroidery

FASHION IS ART
(@queennn.closet)

8 Days 22 Hours Ago

Alhamdulillah! Alhamdulillah! Another satisfied customer 😍 Dia beli kimono & free satu pcs corduroy shirt tau! Promotion ni still ada, buy 3 free 1 😚 Come and grab yours while stock lasts! . Bergaya serendah RM20 je tau! Dah lah RM20 je lepastu dapat free gift lagi ❤❤ Whatsapp to order, click link on bio. Happy shopping everyone 😊 . #queennnclosetfeedback #queennnootd #kimonomurah #kimonoborong #corduroyshirt #bfshirtmurah

NICO BANK
(@nico.bank)

8 Days 23 Hours Ago

NICO / Kichijoji #polobear #corduroyshirt

. フォロワーさんは10%OFF!!! (店頭にてフォロー画面をお見せください) . 1990’s “ROAMAN’S” Corduroy Shirt size L(XL程度) ¥3980 tax in #renga在庫あり . デザインコーデュロイシャツ . コーデュロイのアイテムでは珍しい鮮やかなカラーリング。 . インナーとしても、1枚で着ても様になる1着です👏🏻 . 通販可能 ご希望の方は ・発送先の県・商品の画像 をメッセージお願い致します🙇‍♂️ (代引き手数料324円+送料が別途かかります) お問い合わせはメッセージでお願い致します🙇‍♂️ . #corduroy#corduroyshirt#shirt#tops#コーデュロイ#コーデュロイシャツ . #renga001#rengaclothingstore#renga#古着屋#古着#服#高円寺#高円寺古着屋#アメリカ古着#メンズ古着#レディース古着#古着mix#古着屋さん#メンズライク#90sstyle#90sfashion#streetfashion#vintage#usedclothing#ストリートファッション#unisex#fashion#ファッション

Berapa ramai yang nak sis update stok loose shirt/bfshirt dalam minggu ni? •• Pssst : comment "NAK SIS" & TAG SORANG KAWAN BAIK KORANG •• Insyaallah dalam minggu ni sis akan buat suprise GIFT & CONTEST. •• Loose shirt warna letop is coming! ❤ •• #bfshirt #looseshirt #corduroyshirt #preloved #preloveditem #prelovedfromjapan

sometimes all your outfits need is a perfect jeans . Cropped denim jacket ready!

JUAL BAJU STREETWEAR
(@krack.idn)

10 Days 3 Hours Ago

Complete your ootd with the corduroy jacket💃