Photos and Videos about

LAYLA STRIPE TOP . . ▪Black | Dark Blue | Light Blue . Price : RM40 + Poslaju RM8 SM | RM11 SS . Description: ▪Fabric - Cotton Linen. ▪The front hem is shorter than the back hem. . Full Measurement in Inches FREE SIZE Shoulder 15" | Bust 38" Armhole 18" Sleeve Length 22.5" Front Length 23" Back Length 27" . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources . . Sebarang pertanyaan & ORDER , klik linktr.ee di atas for fast respond . . #bjsrtwlaylastripetop #laylastripetop #topmurahmalaysia #skirtlabuh #skirtmuslimah #bajumuslimah #bajumurah #palazomurah #bajukurung #kurungkedah #kurungmoden #ctdk #pelaminsanding #lacemalaysia #kainpario #bajurayamalaysia #bajukurungpeplum #malaysianhijjabi #bajutunang #dressmurah #poplookootd #blouselabuh #blousemurah #bajuraya2018 #bajukebaya #bajucantik #bajukurungmoden #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid

💥SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY . >Size : Super Single >Material : 100% Cotton . SET 4in1 >1 Cadar Quilt >2 Sarung Bantal >1 Boolster . HARGA RM110 . RM12 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK . . . 😍 Cantik kan? 🤗 Berminat? 🤔 Sebarang pertanyaan? . . 📲 Nak Order? Klik Link di Bio 👆 . . #syaqist #testimonisyaqist #teamsyaqist #cadarqueencotton #patchworkcantik #cadarcotton #cadarcantikmurah #cadarpengantinmurah #cadarqualitipremium #sayajualcadarcotton #carpetcantik #selimutcantik #cadarcottonviral #alasmeja #homedeco #jomshopping #cadarcottonmalaysia #malaysiashoppingonline #decomalayisa #bondarozitaibrahim #noradanish #elizadsharifuddin #ctdk #bpa #kualaselangor #klang #kapar #meru #selangor #shahalam

LAYLA STRIPE TOP . . ▪Black | Dark Blue | Light Blue . Price : RM40 + Poslaju RM8 SM | RM11 SS . Description: ▪Fabric - Cotton Linen. ▪The front hem is shorter than the back hem. . Full Measurement in Inches FREE SIZE Shoulder 15" | Bust 38" Armhole 18" Sleeve Length 22.5" Front Length 23" Back Length 27" . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources . . Sebarang pertanyaan & ORDER , klik linktr.ee di atas for fast respond . . #bjsrtwlaylastripetop #laylastripetop #topmurahmalaysia #skirtlabuh #skirtmuslimah #bajumuslimah #bajumurah #palazomurah #bajukurung #kurungkedah #kurungmoden #ctdk #pelaminsanding #lacemalaysia #kainpario #bajurayamalaysia #bajukurungpeplum #malaysianhijjabi #bajutunang #dressmurah #poplookootd #blouselabuh #blousemurah #bajuraya2018 #bajukebaya #bajucantik #bajukurungmoden #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid

BAHAN-BAHAN ⁉️ . . . Jus herba moden HUMAIRAPUREHERBS 100% berasaskan herba semulajadi dan buah-buahan je tau. Tiada bahan-bahan terlarang dan selamat digunakan. Rasa pun sangat laa sedap tau. Cubalah sendiri baru tau.😍❤️ . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

Menjadi seorang yang comel & gebu, sememangnya indah, geram tengok orang comel ni. Lagi-lagi bila trend lelaki 'memburu' wanita gebu gebas ni 😍 Tapi, ada 1 masalah utama untuk orang gebu gebas ni. Berlaga peha. Tak selesa tau. Kesian peha, boleh terluka, melecet bila kerap bergeser. Pedih 😞 #slimminggirdlekod4 ni jawapan terbaik untuk team berlaga peha. Selain membantu mengelakkan peha berlaga, boleh juga membentuk peha supaya lebih cantik,kemas & seksi 😍 Jom borak tepi, kat sini open sangat, nanti bocor rahsia team berlaga peha kita ni 😊 Whatsapp 010-5411027 Atau klik link whatsapp di bio 😁 #sipenjualbengkunggirdle #ratuletops #teamratuletops #slimminggirdle #girdle #girdleratuletops #girdlemurahmalaysia #lakumall #onlineshopping #bazarpaknil #fazura #fattzura #remyishak #ctdk #malaysiaigers #igersmalaysia #igersdaily #igers

@arianiluxe New Arrival🤩🤩 🌸 Square Lily Rose 🌸 Rm 234 🌸 Rm 346.90(with 💎) ✅ comes with exclusive box & paper beg😍😍 📲 Whtsapp 0197044194; 🎉 Harga sama dengan butik; tiada service charge😊 #galeriariani#sayajualshawl#ariani#arianilovers#singapore#brunei#sayajualbawal#galeriariani#ariani#arianilovers#hijabista#hijab#hijabistamalaysia#ctdk#personalshopper#personalshoppermalaysia#personalshopperariani#mirafilzah#psariani#psarianiluxe#psarianirtw

😘Lunch apa tu girls 😘 . Cantiknya body bentuk S 🍑 Uolls takkan tengok je 😘 tak nak ke body mcm ni ❤️ . Whatapps 📲 mek Sekarang before HQ naikkan harga 😖 . 012-5693085 012-5693085 . #bazarpaknilmurah #nealofarhijab #ruangrezekihania #pinkladyoriginalmalaysia #jamukasihsayangsuamiisteri #ctdk #nealofa #dewiremaja #majalahremaja #viral #jamuviral

😘Lunch apa tu girls 😘 . Cantiknya body bentuk S 🍑 Uolls takkan tengok je 😘 tak nak ke body mcm ni ❤️ . Whatapps 📲 mek Sekarang before HQ naikkan harga 😖 . 012-5693085 012-5693085 . #bazarpaknilmurah #nealofarhijab #ruangrezekihania #pinkladyoriginalmalaysia #jamukasihsayangsuamiisteri #ctdk #nealofa #dewiremaja #majalahremaja #viral #jamuviral

Last Call!! Last Call!! Last Call!! Harga coway FERRY 😱😱😱 dari 70, turun ke RM66 yg ni spe cepat dia dpt😀 ✔️FERRY RM66 ✔️kontrak 5 tahun ✔️Pakej servis 2 bulan sekali 5 tahun ✔️Tukar filter 5 tahun ✔️warranty 5 tahun mehhhh cepat submit 👇🏻 www.wasap.my/60126807972/FERRY66 #cowaymalaysia #cowaybangi #cowaykajang #cowaysemenyih #cowaykeramat #cowayjohornahru #cowaycheras #cowaykelang #cowaykedah#cowayperak #cowayipoh #cowaykotabahru #cowaykualakangsar #cowayshahalam#cowaybukitjalil #cowaykulai #cowaymurah #cowaypromo #cowayneo #neo85 #promosikedekut #penapisairmineral#pujaanhatikanda #astrogempak #dramasangat #tv3 #mirafilzah #remyishak #ctdk

PALAZO PALAS . Harga: rm30 Pos rm8sm/rm12ss MATERIAL : CREPE .. FREE SIZE (S-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... WAIST 28" HIP 38" LENGTH 40" #murah #palazopants #bajumurah #bajucomey #cantik #ctdk #jombeli #apelagi #apatunggulagi

LAYLA STRIPE TOP . . ▪Black | Dark Blue | Light Blue . Price : RM40 + Poslaju RM8 SM | RM11 SS . Description: ▪Fabric - Cotton Linen. ▪The front hem is shorter than the back hem. . Full Measurement in Inches FREE SIZE Shoulder 15" | Bust 38" Armhole 18" Sleeve Length 22.5" Front Length 23" Back Length 27" . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources . . Sebarang pertanyaan & ORDER , klik linktr.ee di atas for fast respond . . #bjsrtwlaylastripetop #laylastripetop #topmurahmalaysia #skirtlabuh #skirtmuslimah #bajumuslimah #bajumurah #palazomurah #bajukurung #kurungkedah #kurungmoden #ctdk #pelaminsanding #lacemalaysia #kainpario #bajurayamalaysia #bajukurungpeplum #malaysianhijjabi #bajutunang #dressmurah #poplookootd #blouselabuh #blousemurah #bajuraya2018 #bajukebaya #bajucantik #bajukurungmoden #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid

BARU 💃 BARU 💃 BARU💃 . Haaa mai tgk design KURUNG COTTON ANGGUN MELETOP kt bawah ni.. kena x dengan tema uollss nanti? . Nak buat pakai pegi event ,kelas,ofis,kenduri ,sedondon bridesmaids,utk HARI RAYA pon blh sgt..Raya pon x lama dah kan? . KURUNG MODEN (XS-3XL) RM 59 . KURUNG PAHANG (XS-2XL) RM 59 . MINI MODEN (XS-5XL) RM 65 . POSTAGE SM RM 8/SS RM 11 . Design semua hot gojes dan meletop uollss😍😍😍😍😍😍 . 🔥🔥STOK TERHAD..BERMINAT JOM ORDER LAJU2 NANTI HABIS YG UOLSSS BERKENAN . . CARA UNTUK ORDER . 👉SREENSHOT PIC DESIGN YG UOLLSS BERMINAT 👉TERUS WASAP KAMI (KLIK LINK DI BIO) . . #kurungcottonmampumilik#bajukurungcotton #kurungcottonmurah#cottonlovers#promosi#anggun#bazar#ctdk#kurungcottonviral#uitmshahalam#kurungcikgu#kurungstudent#bridesmaidsmurah#bridesmaidsmalaysia#bajukurungmurah#bajukurunglovers#bajukurungonline#readymade#readytowear#muslimahapparel#ofisattire#sedondon#eksklusif#bajubridesmaids#bajumurah#kurungcottonanggun

Everytime dapat FEEDBACK.Mesti best best.👍 Jom lah kongsi CCJ ADELICIOUSZ yang BEST NI dengan family and member. Pss,jangan cakap Sis Di tak payung😂-Sis Di #cravingchocolate #cravingchocojarcripsy #chocojarleleh #chocojaradeliciousz #teamjerungdoubledempire #teamjerungccj #mukbangasmr #bangkitmalaysia #blackpink #fazura #ctdk #youcanduit

Jangan kata #dianzmasknmoist khas untuk golongan Hawa aje, kaum Adam pun boleh pakai! Semua orang nak cabut whitehead, sapa yang tak nak kan? 🤗 . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN 📲0195743043

❤❤READY STOCK❤❤ Heel Height : 3cm Size dari 36 - 40 - - RM35(sm) / RM40(ss) ( include postage) - - WhatsApp Now 👇👇👇 📲 0182047993

TIPS DAN PETUA MENGATASI MASALAH MULUT BERBAU❗️ . . Ini ada sedikit tips untuk kita kongsikan bersama hari ini. Ianya berkenaan mengatasi masalah bau mulut. Bau mulut yang kurang enak mengundang masalah untuk kita bercakap ataupun beramah mesra. Apatah lagi jika kerja kita memerlukan berinteraksi dekat dengan seseorang. . Bagi mereka yang sudah berkahwin juga selalu mengalami masalah mulut berbau namun tidak tahu bagaimana cara untuk menghilangkan masalah tersebut. Antara punca yang menyebabkan mulut berbau adalah faktor merokok, ataupun kita sendiri tidak sedar ada gigi rosak ataupun berlubang yang membawa kepada pembiakan bakteria seterusnya menyebabkan mulut berbau. . Ikuti tips-tips dibawah untuk menyah bau mulut berbau :- . 1) Mengunyah setangkai bunga cengkih setiap hari. . Mungkin cara ini tidak ramai yang berani cuba, tapi jika sudah tidak tahan dengan bau mulut sendiri apa kata anda cuba untuk kesenangan orang sekeliling juga. . 2) Kumuh dengan air garam. . Sedia maklum di dalam mulut terdapat banyak kuman yang membiak, dengan menggosok gigi setiap hari masih tidak mampu menyah bakteria secara total yang ada di dalam mulut. Oleh itu apa kata anda cuba tip ini, selepas makan kumuh dengan air yang dicampur sedikit garam. Ulang proses yang sama sebanyak tiga kali. Buat proses ini seminggu dalam tiga kali. . 3) Kunyah sedikit beras yang telah dibersihkan . Ini adalah petua yang diturunkan dari nenek moyang kita. Ambil beberapa butir beras yang telah dibasuh dan kunyah hingga lumut di dalam mulut. Proses ini adalah paling ringkas dan mudah. Selamat mencuba!❤️ . SEMOGA BERMANFAAT. . #humairapureherbs #f detoks#ctdk sitiAafiyah# #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

Siapa Yang Perlu Mendapatkan EyeCare Candy? 1. Mereka yang teringin untuk bebas tanpa perlu bergantung pada cermin mata 2. Mereka yang gemarkan aktiviti lasak tanpa perlu bergantung pada cermin mata 3. Mereka yang asyik-asyik tukar spec mata baru sebab spec selalu patah, bengkok atau hanyut dalam sungai 4. Mereka yang teringin bergaya dengan sunglass yang fancy-fancy dan tak perlu pakai kanta lekap (contact lens) 5. Mereka yang selalu memandu ketika waktu malam atau selalu melalui jalan yang gelap #rabundekatjauh #rabunjauh #rabunsilau #pakarrabun #supplementkesihatan #datosrivida #ctdk

Belum setel lagi fenomena ni! Fenomena ape? Fenomena mask purple #dianzmasknmoist ler! Mana nak dapat mask purple rare yang boleh buang whitehead, siap dapat free moisturizer & free gift pouch bag lagi? Korang tak nak merasai fenomena ni skali ke? 😘 . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN 📲0195743043

PRE ORDER ONLY BASIC BEDDING SET Anyone looking for customize baby set Please pm us for great quotation 🙋 Customize set price above rm300 depend on design requested ⚠KATIL TIDAK DIJUAL ⚠FREE GIFT bagi setiap pembelian rm100 ke atas Silalah berkunjung ke ig kami di @needlescrafts_baby_boutique ☎Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:012-5366004 🖱click http://needlescrafts.wasap.my 🌟pre order 6wks above or below #babynest #setbabynest #murah #viral #tilambayi #tilambaby #babybed #embroidery #ctdk #onlinebabyboutique #onlinebabyshop #instababy #instareview #igreview #igshop #ibupantang #ibuhamil #barangbaby #barangbabyviral #expobaby #kedaibaby #tilammurah #onlineshoppingboutique #onlinestore #butikbaranganbayi #butikbayi #barangbabymalaysia #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #brunei

NEW NEW NEW . Sempena minggu gaji, jom tgk design cun-melecun ni‼‼‼😍😘 . HANYA RM59 SEPASANG❗ HANYA RM59 SEPASANG❗ . EXC POS . ❤️BAJU KURUNG RIAU EKSKLUSIF❤️ . 📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON . 📌BAJU KURUNG RIAU MODEN . 📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY) . 📌NURSING FRIENDLY . 📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ . 📌KAIN DUYUNG . 📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN TEPI KAIN) . 📌BANYAK PILIHAN WARNA YANG MEMUKAU . 📌SIZE AVAILABLE XS, S, M, L, XL, XXL . . . CARA UNTUK ORDER . 👉SCREENSHOT DESIGN YG AWAK BERMINAT . 👉TERUS WASAP KAMI (KLIK LINK DI BIO) . . #kurungcottonmurah#bajukurungmurah#bajukurungonline#cottonlovers#bajukurungriau#lebaran2019#bajuraya2019#ctdk#pujaanhatikanda#bazarpaknil#dhiacotton#kurungstudent#kurungcikgu#bajukurungreadymade#bajukurungsiap#muslimahattire#ofiswear #sedondonibuanak#bajurayasedondon#uitmshahalam#bajurayaonline#bajurayaonline#kurungmodenmurah#kebayamurah#kebayamuslimah#kurungpahang

NEW NEW NEW . Sempena minggu gaji, jom tgk design cun-melecun ni‼‼‼😍😘 . HANYA RM59 SEPASANG❗ HANYA RM59 SEPASANG❗ . EXC POS . ❤️BAJU KURUNG RIAU EKSKLUSIF❤️ . 📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON . 📌BAJU KURUNG RIAU MODEN . 📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY) . 📌NURSING FRIENDLY . 📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ . 📌KAIN DUYUNG . 📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN TEPI KAIN) . 📌BANYAK PILIHAN WARNA YANG MEMUKAU . 📌SIZE AVAILABLE XS, S, M, L, XL, XXL . . . CARA UNTUK ORDER . 👉SCREENSHOT DESIGN YG AWAK BERMINAT . 👉TERUS WASAP KAMI (KLIK LINK DI BIO) . . #kurungcottonmurah#bajukurungmurah#bajukurungonline#cottonlovers#bajukurungriau#lebaran2019#bajuraya2019#ctdk#pujaanhatikanda#bazarpaknil#dhiacotton#kurungstudent#kurungcikgu#bajukurungreadymade#bajukurungsiap#muslimahattire#ofiswear #sedondonibuanak#bajurayasedondon#uitmshahalam#bajurayaonline#bajurayaonline#kurungmodenmurah#kebayamurah#kebayamuslimah#kurungpahang

NEW NEW NEW . Sempena minggu gaji, jom tgk design cun-melecun ni‼‼‼😍😘 . HANYA RM59 SEPASANG❗ HANYA RM59 SEPASANG❗ . EXC POS . ❤️BAJU KURUNG RIAU EKSKLUSIF❤️ . 📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON . 📌BAJU KURUNG RIAU MODEN . 📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY) . 📌NURSING FRIENDLY . 📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ . 📌KAIN DUYUNG . 📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN TEPI KAIN) . 📌BANYAK PILIHAN WARNA YANG MEMUKAU . 📌SIZE AVAILABLE XS, S, M, L, XL, XXL . . . CARA UNTUK ORDER . 👉SCREENSHOT DESIGN YG AWAK BERMINAT . 👉TERUS WASAP KAMI (KLIK LINK DI BIO) . . #kurungcottonmurah#bajukurungmurah#bajukurungonline#cottonlovers#bajukurungriau#lebaran2019#bajuraya2019#ctdk#pujaanhatikanda#bazarpaknil#dhiacotton#kurungstudent#kurungcikgu#bajukurungreadymade#bajukurungsiap#muslimahattire#ofiswear #sedondonibuanak#bajurayasedondon#uitmshahalam#bajurayaonline#bajurayaonline#kurungmodenmurah#kebayamurah#kebayamuslimah#kurungpahang

NETURA Natural Baby Balm Stick VOLUME 25g ✔ Diluluskan KKM Free from harmful chemicals. The main ingredient is essential oil that is safe for babies and children. Safe for babies & children from the age of 3 months up to 7 years old. Safe for babies with asthma, epilepsy & G6PD. Feature: In the form of balm stick cylinder container to make it easy to pull up and down. No more sticky fingers, more hygienic for children. Not easy to break & travel friendly. NETURA ada 6 jenis balm stick. 1) Defender - meningkatkan imunisasi dan mencegah jangkitan. 2) Focalm - menenangkan bayi & bantu kurangkan tantrum 3) Chillax - menurunkan suhu badan ketika demam 4) Rest - bantu tidur lebih lena 5) Burppp - melegakan kembung perut, mudahkan sendawa dan buang angin. 6) Nocoll - mengurangkan batuk, selsema dan melancarkan saluran pernafasan CARA PENGGUNAAN -Sapu di bahagian belakang badan, tapak kaki dan dada. #ronella #netura #ronellanetura #essentialoil #ronellabalm #neturalremedy #balmbreathe #balmburpy #balmgoodnight #balmdayout #rollonoil #babyremedy #ronellamalaysia #essentialoilbaby #essentialoillover #diffuser #diffuselover #essentialoilblend #essentialoilmalaysia #balmbaby #essentialoilbaby #naturalremedy #puamin #caprice #neelofa #ctdk #noradanish #fattzura #terlajaklaris #bazarpaknil

❤️SURPRISE!!❤️ . Cheer up your love one Bring smile to them and show your love with Explosion box❤️ . Character or color theme will do! ❤️crush ❤️monthsary ❤️anniversary ❤️birthday ❤️graduate ❤️etc... . MADE TO ORDER ❤️Explosion Best box ❤️Explosion Theme box ❤️Explosion Special box ❤️Explosion The Best box ❤️Explosion Hexagon box ❤️Explosion Infinity box ❤️Explosion Mini ❤️Accordian Box ❤️Happy Pill's ❤️Boom Box ❤️Scrapbook ❤️Polaroid ❤️Polabox . CONTACT ME FOR MORE INFO DM 011-2555 7292 DM 011-2555 7292 DM 011-2555 7292 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #explosionboxmalaysia#explosionboxmurah#handmademalaysia#handcrafted#handbouquet#surprisedelivery#graduation#convocation#congratulations#anniversary#musically#musicallymalaysia#tiktok#tiktokmalaysia#hadiahbirthday#instafamousmalaysia#gegarvaganza#mentor#jjcm#nelofar#missfazura#meletop#sarancak#hotfm#tv3#tv9#dfkl#ctdk#elfiraloy#ajl33

PENTING!!! TIPS NAK PILIH SOFA COVER 👇👇👇 . . 🛋🛋🛋🛋🛋🛋 . . 1. Pastikan ukur terlebih dahulu panjang sofa termasuk arm rest untuk tentukan saiz sarung yang sesuai dengan sofa tersebut. ( Cara ukur boleh rujuk gambar) . . 2. Pastikan sofa anda ada ruang selit untuk masukkan sarung sofa nanti. Kalau tak ada ruang selit maknanya sofa anda tak sesuai guna sarung sofa ni. . . Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan anda boleh terus WhatsApp ke 📲 0132116748 📲 0132116748 . . Atau kalau nak lebih mudah, boleh terus tekan je link kat bahagian bio. Tak perlu dah susah² nak save no telefon saya 😁😁😁😁

TYPE LENS: Natural 3t brown DIAMETER/SIZE: 15mm . Harga:rm15 Pos rm8 sm rm11 ss . Pos 1-2 hari bekerja selepas payment . 100% original 100% selesa Cantik dan menawan . Power pon ada...harga sama Cara-cara order; 1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati 2. Saya cek stock 3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . . #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

❤️SURPRISE!!❤️ . Cheer up your love one Bring smile to them and show your love with Explosion box❤️ . Character or color theme will do! ❤️crush ❤️monthsary ❤️anniversary ❤️birthday ❤️graduate ❤️etc... . MADE TO ORDER ❤️Explosion Best box ❤️Explosion Theme box ❤️Explosion Special box ❤️Explosion The Best box ❤️Explosion Hexagon box ❤️Explosion Infinity box ❤️Explosion Mini ❤️Accordian Box ❤️Happy Pill's ❤️Boom Box ❤️Scrapbook ❤️Polaroid ❤️Polabox . CONTACT ME FOR MORE INFO DM 011-2555 7292 DM 011-2555 7292 DM 011-2555 7292 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #explosionboxmalaysia#explosionboxmurah#handmademalaysia#handcrafted#handbouquet#surprisedelivery#graduation#convocation#congratulations#anniversary#musically#musicallymalaysia#tiktok#tiktokmalaysia#hadiahbirthday#instafamousmalaysia#gegarvaganza#mentor#jjcm#nelofar#missfazura#meletop#sarancak#hotfm#tv3#tv9#dfkl#ctdk#elfiraloy#ajl33

TYPE LENS: Moonlight grey DIAMETER/SIZE: 14.5mm . Harga:rm17 Pos rm8 sm rm11 ss . Whatsapp 0176758358 Pos 1-2 hari bekerja selepas payment . 100% original 100% selesa Cantik dan menawan . Power pon ada...harga sama Cara-cara order; 1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati 2. Saya cek stock 3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . . #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

RONELLA BALM Ada 9 jenis Ronella Baby Balm Series yang berasaskan bahan semulajadi 100% Essential Oil. Senarai dibawah adalah setiap jenis balm dan kepentingan utamanya : 1️⃣ Happy - mengelakkan mood tantrum 2️⃣ Coolio - menurunkan suhu badan (jika demam) 3️⃣ Day Out - mengelakkan gigitan serangga 4️⃣ Immuniza - menguatkan sistem imunisasi 5️⃣ Good Night - memberi tidur yang lena 6️⃣ NewBorn - melembutkan kulit 7️⃣ Rashes - mengurangkan gatal dan ekzema 8️⃣ Burpy - melegakan masalah pencernaan 9️⃣ Breathe - melegakan batuk dan melancarkan pernafasan ✅ BEBAS KIMIA SINTETIK ✅ BEBAS ALKOHOL ✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD ✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSUKAN 🔰 Diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya dipilih sesuai dengan usia dan tentunya selamat diterima sistem badan bayi. Cara penggunaan : ➡️ Dibuat sapuan di bahagian badan bayi. 📌 Aluminium container digunakan demi mengekalkan kualiti dan memanjangkan jangka hayatnya. 📌 Babies and kids friendly sebab TIADA EO Eucalyptus, EO Peppermint dan EO Rosemary. 📌 Digantikan dengan EO Rosalina dan EO Spearmint kerana sifatnya lebih mild tapi memberi faedah yang sama, juga lebih sesuai untuk kanak-kanak bawah 5 tahun. 📌 Luput 2 tahun dari tarikh dikeluarkan. 📌 Boleh juga digunakan oleh orang dewasa termasuk ibu mengandung second trimester dan ke atas. Semua tempat boleh sapu kecuali bahagian perut. 📌 TIDAK BERBAHAYA jika bayi terjilat tangan yang terkena balm. 📌 Selain NewBorn, 8 jenis balm yang lain digunakan untuk bayi berumur 2 minggu ke atas. #ronella #netura #ronellanetura #essentialoil #ronellabalm #neturalremedy #balmbreathe #balmburpy #balmgoodnight #balmdayout #rollonoil #babyremedy #ronellamalaysia #essentialoilbaby #essentialoillover #diffuser #diffuselover #essentialoilblend #essentialoilmalaysia #balmbaby #essentialoilbaby #naturalremedy #puamin #caprice #neelofa #ctdk #noradanish #fattzura #bazarpaknil

❤️SURPRISE!!❤️ . Cheer up your love one Bring smile to them and show your love with Explosion box❤️ . Character or color theme will do! ❤️crush ❤️monthsary ❤️anniversary ❤️birthday ❤️graduate ❤️etc... . MADE TO ORDER ❤️Explosion Best box ❤️Explosion Theme box ❤️Explosion Special box ❤️Explosion The Best box ❤️Explosion Hexagon box ❤️Explosion Infinity box ❤️Explosion Mini ❤️Accordian Box ❤️Happy Pill's ❤️Boom Box ❤️Scrapbook ❤️Polaroid ❤️Polabox . CONTACT ME FOR MORE INFO DM 011-2555 7292 DM 011-2555 7292 DM 011-2555 7292 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #explosionboxmalaysia#explosionboxmurah#handmademalaysia#handcrafted#handbouquet#surprisedelivery#graduation#convocation#congratulations#anniversary#musically#musicallymalaysia#tiktok#tiktokmalaysia#hadiahbirthday#instafamousmalaysia#gegarvaganza#mentor#jjcm#nelofar#missfazura#meletop#sarancak#hotfm#tv3#tv9#dfkl#ctdk#elfiraloy#ajl33

Pelbagai warna2 menarik guysss . chiffon PLAIN RM9 Min order 10pcs ✔Bidang 45 ✔Jahitan babyseam ✔ Material chiffon Heavy chiffon ✔ kualiti insyAllah akan memuaskn hati gegurlsz😘 ✔mudah DIBENTUK . 🛵 Postage 👇🏽 FREE . . 📱Order 👇🏽 Www.wasap.my/601123100471/Bawal . #sayajual #sayajualtudung #bawalchiffon #bazaarpaknil #chiffon #tudungbawal #chiffon #bawalchiffon #bawalplain #bawalchiffonmurah #shawl #ctdk #tudung #hijabfashion #belidisini #sayajualonline #bawaldiamond #bawalpastel #instant #shawl #wideshawl #fringeshawl #fringeshawlarabic #bawalchiffondiamond #sabahsarawak #brunei #bazaarpaknil #bruneiborong #maldivessale

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

TYPE LENS: DIAMETER/SIZE: . Harga:rm16 Pos rm8 sm rm11 ss . Whatsapp 0176758358 Pos 1-2 hari bekerja selepas payment . 100% original 100% selesa Cantik dan menawan . Power pon ada...harga sama Cara-cara order; 1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati 2. Saya cek stock 3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . . #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

Dah bermacam-macam produk wawa telan sebelum ni. Tapi 1 pun tak berkesan dkt diri wawa. Selepas amalkan 2 botol jus HumairaPureHerbs, wawa berjaya loss 9kg lemak degil ni tanpa bersenam pun tau. Best sangat!! Betul2 fall in love dgn jus herba moden ni.. 😍❤️ . . . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

SERUM
(@totalbeauty297)

16 Minutes Ago

KELEBIHAN ARSYA SERUM . ✅ Formulasi WATERBASED ✅ Berbau wangi ✅ Tidak berminyak ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Merawat kulit KUSAM ✅ Mencegah pertumbuhan jerawat ✅ Membantu merawat kulit berminyak ✅ Melembapkan kulit kering ✅ Mengecilkan pori-pori dan liang roma. ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Membantu mengekalkan seri wajah ✅ Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #ctdk#kualaterengganubaker#vendorkualaterengganu#kualaterengganuvendor#codipoh#agentkualaterengganu#cattleyakualaterengganu#shakleekualaterengganu#kualaterengganuflorist#tudungrufflekualaterengganu#temyraclekualaterengganu#kualaterengganu#kualaterengganuhenna#dyxykualaterengganu#kualaterengganukek#dexandrakualaterengganu#kuantan#kuantanpahang#kuantanese#kuantanfood#kuantancitymall#kuantanparade#kuantansingingi#kuantanbaker#kuantancakes#kuantanmurah#wargakuantan#kuantanfooddelivery#telukkuantan#codkemaman

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

#kurungbysac . . ✨KURUNG MODEN YULIA EXCLUSIVE✨ . Price : RM110 ADD ON RM13 UNTUK SAIZ 2XL . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . . 🍁Design yang EXLUSIVE 🍁 Material COMO CREEPE 🍁 Material Kain Lembut Dan Flowy 🍁 Warna Yang Menawan & corak klasik Memukau 🍁 Design kurung moden untuk effect slim di badan 🍁Bf friendly mempuyai zip di hadapan baju 🍁mempuyai pocket di kiri dan kanan baju 🍁 Cutting Loose 🍁 Jenis Kain Kembang payung 🍁 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🍁 Zip Kain Sebelah Kiri 🍁 Saiz XS S M L XL XXL . 🌷 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌷 . . ❌ jarang ❌ kecut ❌berbulu lepas basuh ❌ renyuk . ✏ mudah digosok ✏ sejuk & selesa dipakai ✏ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✏ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✏ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL XXL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose.. Selesa untuk dipakai dan teletak . . . #ctdk#clearstock#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajucantik#bajupengantin#bajutunang#bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #dresscantik#bajumuslimah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #dressuntukdinner #dressmuslimah #kedah#hijaukuning #hijabstyle #tudungcantik #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #aidijuma#nakbebel#ctdk#kimonocardigan⠀⠀⠀⠀⠀

. . SALE!! SALE👏👏 . . RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG . . 2PASANG RM86 (EXCLUDE POSTAGE) . . 👉KURUNG MODEN (AB & CM) 👉KURUNG PAHANG (PK & FA) 👉MINI KURUNG (MM & NZ) 👉KEBAYA (YA) 👉KURUNG TULIP (TP) 👉PEPLUM(PM) . . Harga dah betul2 murah..1ST COME,1ST SERVE..Alhamdulillah customer yang beli puas hati dengan kualiti kain cotton..yg menariknya harga xdpt di mana- mana sis.. . . Cepat WhatsApp, sebelum stock habis.. www.wasap.my/60194882192/kurungrm43 . . #kurungrm43 #kurungmoden #kurungpahang #peplum #kebaya #kurungtulip #minikurung #kenduri #sedondon #bridesmaid #kurungcottonlover #kurungonline #englishcottononline #kurungmurah #kurungcantik #kurungborong #pujaanhatikanda #ctdk #kainguntingcollection #trustedseller

Walaupun karbohidrat juga diperlukan dalam sistem tubuh badan kita namun sekiranya pengambilan karbohidrat yang terlalu banyak setiap hari akan mengakibatkan berat badan kita bertambah dan kadar gula dalam darah meningkat. Cuba tukar sumber makanan karbo anda dari nasi kepada contoh2 karbo diatas👆. Coach Laily ☎️ 012-6080385 #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah #teamnajmisyahiran #teamlailysuhaily #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #jjcmtv3 #projekkurus2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #plussizefashion #nakkurusselamat #fazura #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei #paskal #cintahalal

. . SALE!! SALE👏👏 . . RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG . . 2PASANG RM86 (EXCLUDE POSTAGE) . . 👉KURUNG MODEN (AB & CM) 👉KURUNG PAHANG (PK & FA) 👉MINI KURUNG (MM & NZ) 👉KEBAYA (YA) 👉KURUNG TULIP (TP) 👉PEPLUM(PM) . . Harga dah betul2 murah..1ST COME,1ST SERVE..Alhamdulillah customer yang beli puas hati dengan kualiti kain cotton..yg menariknya harga xdpt di mana- mana sis.. . . Cepat WhatsApp, sebelum stock habis.. www.wasap.my/60194882192/kurungrm43 . . #kurungrm43 #kurungmoden #kurungpahang #peplum #kebaya #kurungtulip #minikurung #kenduri #sedondon #bridesmaid #kurungcottonlover #kurungonline #englishcottononline #kurungmurah #kurungcantik #kurungborong #pujaanhatikanda #ctdk #kainguntingcollection #trustedseller

TIPS DAN PETUA MENGATASI MASALAH MULUT BERBAU❗️ . . Ini ada sedikit tips untuk kita kongsikan bersama hari ini. Ianya berkenaan mengatasi masalah bau mulut. Bau mulut yang kurang enak mengundang masalah untuk kita bercakap ataupun beramah mesra. Apatah lagi jika kerja kita memerlukan berinteraksi dekat dengan seseorang. . Bagi mereka yang sudah berkahwin juga selalu mengalami masalah mulut berbau namun tidak tahu bagaimana cara untuk menghilangkan masalah tersebut. Antara punca yang menyebabkan mulut berbau adalah faktor merokok, ataupun kita sendiri tidak sedar ada gigi rosak ataupun berlubang yang membawa kepada pembiakan bakteria seterusnya menyebabkan mulut berbau. . Ikuti tips-tips dibawah untuk menyah bau mulut berbau :- . 1) Mengunyah setangkai bunga cengkih setiap hari. . Mungkin cara ini tidak ramai yang berani cuba, tapi jika sudah tidak tahan dengan bau mulut sendiri apa kata anda cuba untuk kesenangan orang sekeliling juga. . 2) Kumuh dengan air garam. . Sedia maklum di dalam mulut terdapat banyak kuman yang membiak, dengan menggosok gigi setiap hari masih tidak mampu menyah bakteria secara total yang ada di dalam mulut. Oleh itu apa kata anda cuba tip ini, selepas makan kumuh dengan air yang dicampur sedikit garam. Ulang proses yang sama sebanyak tiga kali. Buat proses ini seminggu dalam tiga kali. . 3) Kunyah sedikit beras yang telah dibersihkan . Ini adalah petua yang diturunkan dari nenek moyang kita. Ambil beberapa butir beras yang telah dibasuh dan kunyah hingga lumut di dalam mulut. Proses ini adalah paling ringkas dan mudah. Selamat mencuba!❤️ . SEMOGA BERMANFAAT. . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

. . SALE!! SALE👏👏 . . RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG . . 2PASANG RM86 (EXCLUDE POSTAGE) . . 👉KURUNG MODEN (AB & CM) 👉KURUNG PAHANG (PK & FA) 👉MINI KURUNG (MM & NZ) 👉KEBAYA (YA) 👉KURUNG TULIP (TP) 👉PEPLUM(PM) . . Harga dah betul2 murah..1ST COME,1ST SERVE..Alhamdulillah customer yang beli puas hati dengan kualiti kain cotton..yg menariknya harga xdpt di mana- mana sis.. . . Cepat WhatsApp, sebelum stock habis.. www.wasap.my/60194882192/kurungrm43 . . #kurungrm43 #kurungmoden #kurungpahang #peplum #kebaya #kurungtulip #minikurung #kenduri #sedondon #bridesmaid #kurungcottonlover #kurungonline #englishcottononline #kurungmurah #kurungcantik #kurungborong #pujaanhatikanda #ctdk #kainguntingcollection #trustedseller

Menarikkan ? Rm80 jerr .. free timberland box ye !! . Jom screenshot dan ws kami skrg . #malaysia #jamtanganmurah #jammurah #timberland #ctdk

. . SALE!! SALE👏👏 . . RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG RM43 SEPASANG . . 2PASANG RM86 (EXCLUDE POSTAGE) . . 👉KURUNG MODEN (AB & CM) 👉KURUNG PAHANG (PK & FA) 👉MINI KURUNG (MM & NZ) 👉KEBAYA (YA) 👉KURUNG TULIP (TP) 👉PEPLUM(PM) . . Harga dah betul2 murah..1ST COME,1ST SERVE..Alhamdulillah customer yang beli puas hati dengan kualiti kain cotton..yg menariknya harga xdpt di mana- mana sis.. . . Cepat WhatsApp, sebelum stock habis.. www.wasap.my/60194882192/kurungrm43 . . #kurungrm43 #kurungmoden #kurungpahang #peplum #kebaya #kurungtulip #minikurung #kenduri #sedondon #bridesmaid #kurungcottonlover #kurungonline #englishcottononline #kurungmurah #kurungcantik #kurungborong #pujaanhatikanda #ctdk #kainguntingcollection #trustedseller

Menarikkan ? Rm80 jerr .. free timberland box ye !! . Jom screenshot dan ws kami skrg . #malaysia #jamtanganmurah #jammurah #timberland #ctdk

Menarikkan ? Rm80 jerr .. free timberland box ye !! . Jom screenshot dan ws kami skrg . #malaysia #jamtanganmurah #jammurah #timberland #ctdk

Menarikkan ? Rm80 jerr .. free timberland box ye !! . Jom screenshot dan ws kami skrg . #malaysia #jamtanganmurah #jammurah #timberland #ctdk

AWAS❗️❗️❗ . . . Jom kita tengok 4 jenis warna yang berbeza ini. • Setiap bulan, semua wanita akan menunggu kedatangan haid..Bila lewat @ datang lebih dari 2x dalam sebulan @ bila durasi haid lebih dari 2minggu akan mendatangkan kerisauan kepada semua wanita. Setiap warna haid yg berbeza menandakan kesihatan wanita. WAJIB AWARE! . . Masalah haid ini juga akan berkait dengan masalah hormone dan masalah kehamilan. Selalu wanita yg ada masalah haid sukar hamil. . Jom share dengan kawan-kawan wanita yang lain😘 • Gaya hidup sihat, tabiat yang konsisten boleh baiki semula kesihatan haid kita. Sempena tahun baru, beri peluang kepada diri sendiri untuk menjadi lebih sihat. . SEMOGA BERMANFAAT ❤️ SILAKAN SHARE dan TAGGED kawan-kawan anda❤️ . . . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

Camelia Dress Red/Navy/Dusty purple/mint green/Cream . 0-6m, 6-12m, 1-2y, 2-3y, 3-4y . Material: Polka Organza Lace lined with needa material . Ada tali ikat belakang.nak bagi effect organza tu gebu gebas dan nampak lebih kemas bila diikat mengikut size pinggang baby.. . Baju ada ZIP DEPAN WHTSAPP 012.6363.254 . #tempahanbaju #raya2019 #bajuraya2019 #bondsmalaysia #majlisakikah #majliscukurjambul #pelaminakikah #buaianberendoi #majlisdoaselamat #fattzura #aqeefanaqi #amyramar #ctdk #arianirtw #bcreadystock #sabrinabakery #englishcottonmalaysia #kurungpeplumbudak #bajubudakmurah #dressmalaysia #dressbudak #majlisharijadi #partiharijadi #tcebabyexpo #personalshoppermalaysia

Camelia Dress Red/Navy/Dusty purple/mint green/Cream . 0-6m, 6-12m, 1-2y, 3-4y . Material: Polka Organza Lace lined with needa material . Ada tali ikat belakang.nak bagi effect organza tu gebu gebas dan nampak lebih kemas bila diikat mengikut size pinggang baby.. . Baju ada ZIP DEPAN WHTSAPP 012.6363.254 . #tempahanbaju #raya2019 #bajuraya2019 #bondsmalaysia #majlisakikah #majliscukurjambul #pelaminakikah #buaianberendoi #majlisdoaselamat #fattzura #aqeefanaqi #amyramar #ctdk #arianirtw #bcreadystock #sabrinabakery #englishcottonmalaysia #kurungpeplumbudak #bajubudakmurah #dressmalaysia #dressbudak #majlisharijadi #partiharijadi #tcebabyexpo #personalshoppermalaysia

Camelia Dress Red/Navy/Dusty purple/mint green/Cream . 0-6m, 6-12m, 1-2y, 2-3y, 3-4y . Material: Polka Organza Lace lined with needa material . Ada tali ikat belakang.nak bagi effect organza tu gebu gebas dan nampak lebih kemas bila diikat mengikut size pinggang baby.. . Baju ada ZIP DEPAN WHTSAPP 012.6363.254 . #tempahanbaju #raya2019 #bajuraya2019 #bondsmalaysia #majlisakikah #majliscukurjambul #pelaminakikah #buaianberendoi #majlisdoaselamat #fattzura #aqeefanaqi #amyramar #ctdk #arianirtw #bcreadystock #sabrinabakery #englishcottonmalaysia #kurungpeplumbudak #bajubudakmurah #dressmalaysia #dressbudak #majlisharijadi #partiharijadi #tcebabyexpo #personalshoppermalaysia

Real,Target,Malaysian Followers. . . 👉BOOST SALES IG shop 👉Target ikut gender,age,race,location Followers 👉WhatsApp Order #malaysiafollower #malaysiashop #madumalaysia #bagmalaysia #kasutmalaysia #paidreviewnalaysia #followermalaysia #vapemalaysia #ctdk #aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris

. FARHANAH instant shawl . . ✅ Ukuran 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅Corak printed yang memukau mata sesiapa sahaja yang melihat ✅ Didatangkan dengan METAL TAG ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai ✅ Labuh boleh dilaras ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ Pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai . . Harga asal: RM89 Flash sale: RM60🔥 ** Pembelian 4 helai free postage . . Klik link whatsapp dibahagian bio sekarang untuk order.⬆️⬆️🔥 . . . . . #instantshawl2loops #instantshawl #instantshawlmudahpakai #instantshawllabuh #instantshawlduamuka #instantshawlplain #instantshawlmurah #instantshawl2muka #hijabshawl #instanthijab #shawl #shawllabuh #shawllabuhtrendy #shawlplain #tudung #tudunglabuh #tudunginstant #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungcantik #tudungonline #tudungbawal #tudungmudahsolat #tudungmudahbentuk #tudungmudahiron #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #mirafilzah #ctdk #lelakikirimantuhan

"NAK FEFEELING JADI GADIS MELAYU TERAKHIR??? HAA MESTI BOLEH DENGAN KEBAYA SURIYA PRADA!! UOLLS CONFIRM AYU, CANTIK & MENAWAN TERTAWAN GITEWW😍😍😍". . Meh tengok cni apa yg best sangat KEBAYA SURIYA ni,baru teaser di IG, whatsapp dah mcm bunga api, letup2 GITEWWW uolss 😂😂😂 Hebat kan??? . . KEBAYA SURIYA PRADA. . 🌹MATERIAL- MOSS CREPE. + LACE PRADA. ✅Tak jarang ✅Sejuk . 🌹PATERN KEBAYA dgn lace pada bhagian top menyerlahkan keayuan si pemakain..Sesuai digayakan ke mana² majlis.. 🌹ZIP ABG SYG - zip belakang. . 🌹ZIP TANGAN. . 🌹SIZE - 36.38.40.42. . 🌷KEBAYA SURIA yg cantik ini sudah pasti menambat hati si pemakai kerana menggunakan material senang digosok , menjimatkan masa, tidak mudah kedut malah sama sekali tidak jarang. . 🎆🚚🚚FREE POSTAGE 🚚🚚 . . BERMINAT?? klik sja link wasep di bio hokey pstt: kalo skli klik xdpt try byk kali ya . . #onlinebazaar #bazaaronline #bazaaarmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurunglacenikah #kurungnikah #kurungnikahmurah #kurungsatinnet #onlineshop #nikah #tunang #engagement #kerjakahwin #kahwin #ctdk #bajutunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunangnikahsanding #bajukahwinbyirisbutik #kurungcantikmurah #kurungnikahmurah #kurungnikahmalaysia #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia #kurungglitter #bajukurungglitter #kebayamodern #kebayamalaysia

lawa tak 😍 lagi lawa kalau korang yg pakai 😉 stock hot merecikk da masuk weii 👍 takut harga mahal? min nak bagi mur mur je ni..pm cpt 😆 . Join our channel for more ohsem items 💥 nak jadi dropship or nak tanya je ? bolehh.. admin xmakan org lagi setakat ni 😂 . Just click link at bio 👑 . . 💥💥💥READYSTOCK💥💥💥 💥💥💥READYSTOCK💥💥💥 . 🌸 Nike Airmax 97 Milky Peach . Gred 5A Premium . Size 36 & 37 sahaja . Price : RM100SM RM105SS . 🎁Postage kami tanggung . . Kasut sebijik dlm gambar 🙆 kualiti mmg cun flawless yg amat 😂 . Berminat ? screenshot gambar 📌 ws / dm / telegram . 📲 016 4838 961 📲 016 4838 961 📲 016 4838 961 Or click link at bio 👆👆👆 . #empiresk #instagram #shoes #shoppingday #yolo #love #happyshoe #instagram #support #kasut #sneakers #kasutmurah #igers #uitm #sayajualkasut #mereciks #sayajualkasutmurah #kasutmurah #ootd #uum #kasutootdreadystok #capmurah #bazarpaknil #clutch #kasutootdreadystok #ctdk #lawak #tiktokmalaysia #lelongmurahmalaysia #viraldance #dropshipwanted

"NAK FEFEELING JADI GADIS MELAYU TERAKHIR??? HAA MESTI BOLEH DENGAN KEBAYA SURIYA PRADA!! UOLLS CONFIRM AYU, CANTIK & MENAWAN TERTAWAN GITEWW😍😍😍". . Meh tengok cni apa yg best sangat KEBAYA SURIYA ni,baru teaser di IG, whatsapp dah mcm bunga api, letup2 GITEWWW uolss 😂😂😂 Hebat kan??? . . KEBAYA SURIYA PRADA. . 🌹MATERIAL- MOSS CREPE. + LACE PRADA. ✅Tak jarang ✅Sejuk . 🌹PATERN KEBAYA dgn lace pada bhagian top menyerlahkan keayuan si pemakain..Sesuai digayakan ke mana² majlis.. 🌹ZIP ABG SYG - zip belakang. . 🌹ZIP TANGAN. . 🌹SIZE - 36.38.40.42. . 🌷KEBAYA SURIA yg cantik ini sudah pasti menambat hati si pemakai kerana menggunakan material senang digosok , menjimatkan masa, tidak mudah kedut malah sama sekali tidak jarang. . 🎆🚚🚚FREE POSTAGE 🚚🚚 . . BERMINAT?? klik sja link wasep di bio hokey pstt: kalo skli klik xdpt try byk kali ya . . #onlinebazaar #bazaaronline #bazaaarmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurunglacenikah #kurungnikah #kurungnikahmurah #kurungsatinnet #onlineshop #nikah #tunang #engagement #kerjakahwin #kahwin #ctdk #bajutunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunangnikahsanding #bajukahwinbyirisbutik #kurungcantikmurah #kurungnikahmurah #kurungnikahmalaysia #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia #kurungglitter #bajukurungglitter #kebayamodern #kebayamalaysia

TIPS DAN PETUA MENGATASI MASALAH MULUT BERBAU❗️ . . Ini ada sedikit tips untuk kita kongsikan bersama hari ini. Ianya berkenaan mengatasi masalah bau mulut. Bau mulut yang kurang enak mengundang masalah untuk kita bercakap ataupun beramah mesra. Apatah lagi jika kerja kita memerlukan berinteraksi dekat dengan seseorang. . Bagi mereka yang sudah berkahwin juga selalu mengalami masalah mulut berbau namun tidak tahu bagaimana cara untuk menghilangkan masalah tersebut. Antara punca yang menyebabkan mulut berbau adalah faktor merokok, ataupun kita sendiri tidak sedar ada gigi rosak ataupun berlubang yang membawa kepada pembiakan bakteria seterusnya menyebabkan mulut berbau. . Ikuti tips-tips dibawah untuk menyah bau mulut berbau :- . 1) Mengunyah setangkai bunga cengkih setiap hari. . Mungkin cara ini tidak ramai yang berani cuba, tapi jika sudah tidak tahan dengan bau mulut sendiri apa kata anda cuba untuk kesenangan orang sekeliling juga. . 2) Kumuh dengan air garam. . Sedia maklum di dalam mulut terdapat banyak kuman yang membiak, dengan menggosok gigi setiap hari masih tidak mampu menyah bakteria secara total yang ada di dalam mulut. Oleh itu apa kata anda cuba tip ini, selepas makan kumuh dengan air yang dicampur sedikit garam. Ulang proses yang sama sebanyak tiga kali. Buat proses ini seminggu dalam tiga kali. . 3) Kunyah sedikit beras yang telah dibersihkan . Ini adalah petua yang diturunkan dari nenek moyang kita. Ambil beberapa butir beras yang telah dibasuh dan kunyah hingga lumut di dalam mulut. Proses ini adalah paling ringkas dan mudah. Selamat mencuba!❤️ . SEMOGA BERMANFAAT. . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

TIPS DAN PETUA MENGATASI MASALAH MULUT BERBAU❗️ . . Ini ada sedikit tips untuk kita kongsikan bersama hari ini. Ianya berkenaan mengatasi masalah bau mulut. Bau mulut yang kurang enak mengundang masalah untuk kita bercakap ataupun beramah mesra. Apatah lagi jika kerja kita memerlukan berinteraksi dekat dengan seseorang. . Bagi mereka yang sudah berkahwin juga selalu mengalami masalah mulut berbau namun tidak tahu bagaimana cara untuk menghilangkan masalah tersebut. Antara punca yang menyebabkan mulut berbau adalah faktor merokok, ataupun kita sendiri tidak sedar ada gigi rosak ataupun berlubang yang membawa kepada pembiakan bakteria seterusnya menyebabkan mulut berbau. . Ikuti tips-tips dibawah untuk menyah bau mulut berbau :- . 1) Mengunyah setangkai bunga cengkih setiap hari. . Mungkin cara ini tidak ramai yang berani cuba, tapi jika sudah tidak tahan dengan bau mulut sendiri apa kata anda cuba untuk kesenangan orang sekeliling juga. . 2) Kumur dengan air garam. . Sedia maklum di dalam mulut terdapat banyak kuman yang membiak, dengan menggosok gigi setiap hari masih tidak mampu menyah bakteria secara total yang ada di dalam mulut. Oleh itu apa kata anda cuba tip ini, selepas makan kumur dengan air yang dicampur sedikit garam. Ulang proses yang sama sebanyak tiga kali. Buat proses ini seminggu dalam tiga kali. . 3) Kunyah sedikit beras yang telah dibersihkan . Ini adalah petua yang diturunkan dari nenek moyang kita. Ambil beberapa butir beras yang telah dibasuh dan kunyah hingga lumut di dalam mulut. Proses ini adalah paling ringkas dan mudah. Selamat mencuba!❤️ . SEMOGA BERMANFAAT. . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat

Wow ! 💥Gatal gatal kulit sensitif 💥EKZEMA 💥Kulit Kering 💥KAYAP 💥KUDIS buta rasa lega dengan sekali sapuan jer ! Hanya gunakan Medic Serum. Sapu nipis macam losyen 2 kali sehari sahaja kulit dah rasa lega.

. PROMO VIVIX ❤️ _ 1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih RM300 _ Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini : _ 1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut. 2. Yang sedang ikhtiar hamil 3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. Vivix ni best antiaging supplement. 4. Yang ada masalah period tak regular _ Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! _ ✅ Jimat lebih RM300 untuk pakej beli 2 botol ✅ FREE membership ✅ Cash back bonus RM38 _ Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬 _ Klik link in BIO