#ctdk

1,093,625 posts tagged with #ctdk

Photos and Videos about #ctdk

(@ammar.jammurah)

8 Minutes Ago

๐Ÿ’ฅ Gshock & BabyG ๐Ÿ’ฅ Harga : RM70 . ( Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak )โค๏ธ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Freepostage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #jannanick #neelofa #fattahamin #fattzura

(@ammar.jammurah)

8 Minutes Ago

๐Ÿ’ฅ Gshock & BabyG ๐Ÿ’ฅ Harga : RM70 . ( Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak )โค๏ธ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Freepostage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #jannanick #neelofa #fattahamin #fattzura

Huraian mengenai kenapa kita perlu beri anak makanan tambahan minda dari peringkat awal usia lagi. Int3tree dirumus khas untuk kanak-kanak bermula dari 3 tahun lagi. Perkembangan minda kanak-kanak pada umur tersebut sangat agresif dan memerlukan banyak bekalan vitamin dan tenaga untuk membantu penyambungan saraf neuron otak. Sebab itu ibubapa perlu beri anak int3tree seawal usia. Bila anak sudah mula menjejak kaki ke tadika, ramai pelajar yang tertekan bila mereka tidak dapat mengikuti apa yang guru ajar. ini akan memberi kesan negatif kepada emosi pelajar. Pada peringkat ini ibubapa mesti menekankan kepada KEGERGASAN dan EMOSI. Dengan pengambilan makanan tambahan int3tree akan membantu anak lebih cergas dan menstabilkan emosi mereka. Ibubapa ramai yang tidak tahu bahawa anak yang tidak cemerlang semasa dari peringkat tadika lagi akan ketinggalan dan memberi kesan kepada pertumbuhan minda anak. Ini kerana anak yang tidak dapat membaca akan diasingkan ke kelompok pelajar yang lemah ,ini akan menjadikan pelajar akan NEGATIF. Sikap dan sifat ini jika dibiarkan akan berterusan sepanjang di sekolah rendah akan menjejaskan perkembangan minda pelajar. Pelajar sekolah rendah terutama yang akan mengambil peperiksaan PPSR,ramai ibubapa kata xapa kerana mereka masih budak lagi. Sebenarnya ibubapa kena sedar sistem pendidikan negara yang membuat penilaian prestasi pelajar melalui keputusan pelajar. Mereka yang cemerlang akan berada dikelas yang baik bersama pelajar yang bagus. Pelajar yang lemah akan dikumpul dalam kelompok yang sama. ini juga akan membantutkan perkembangan minda anak untuk maju kerana kurang daya saing dikalangan mereka. Bila guru masuk mengajar di kelas pelajar yang bijak. Bila guru tanya faham atau tidak apa yang guru ajar, kebanyakan pelajar akan menjawab FAHAM.... Guru yang sama mengajar subjek yang sama pada murid kelas lemah. Bila guru tanya faham atau tidak yang guru ajar, kebanyakan pelajar akan jawab TIDAK FAHAM. Keadaan ini akan berterusan dan akan merugikan pelajar. Ibubapa perlu mengambil tindakan awal untuk mengubah keadaan tersebut.

(@ammar.jammurah)

8 Minutes Ago

๐Ÿ’ฅ Gshock & BabyG ๐Ÿ’ฅ Harga : RM70 . ( Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak )โค๏ธ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Freepostage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #jannanick #neelofa #fattahamin #fattzura

"Xde sebarang ubat atau pil yg boleh buat anak jadi pandai..." - Dr Markonah binti Meon "Xde jalan piNtas utk jd paNdai.." - Dr jEbon "Sy dulu amalkan surah Yassin jEr bila nk exam.. xde suplimen2 ni semua...." - Dr Bedah "Ank sy bg makan ayam n kicap jEr... sekolah dpt jgk no 1...." - ibu b_ng_ng sbb dia mengadu jgk ank dia skrg dh xminat membaca n xnak g skolah. "Hurmmmm sy dulu makan sambal belacan jer... pandai jgk... ank dpt jgk masuk Universiti.." Alhamdulillah tahniah bapak hebat. TAPI ingat selagi anak xbOleh tutup aurat itu bkn kEjayaan laGi bg sEoraNg bapa๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Macam2 statement yg kami pengedar #int3tree terima.... Betul xde ubat yg bolEh buat aNk2 jd paNdai... persoalannya?? Siapa yg suh bg ank ubat pandai?? baca semula 10 bahan yg tErkaNdung dlm int3tree xde 1 pun yg khusus cakap utk #pandai.. Inilah masalah semua org... (nnti klu cakap melayu ad yg terasa plk.. masa tu jgk memasing nk ngaku jd jawa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) bErapa kaLi dh cakap uLang n ulang laGi dan laGi.... Int3tree ni bukan ubat paNdai yg makan hRini esok exam bOleh dpt No1... Int3tree adaLah makanan tambahan utk aNk2 supaya lebih fokus, lebih cergas, lebih sihat minda dan emosi... lebih cemerlang lebih berkeyakinan lebih berketrampilan BiLa semuanya dh baik maka hasilanya juga baik... >>Result exam cemerlang >>Solat xpErlu disuruh >>Ringan tulang >>Emosi yg baik >>Mampu Menghafaz surah Yassin >>Mampu menghafaz Al-Quran >>TerhiNdar dr gEjala soSial >>Hormat Ibubapa Adoiiiiii bnyk plk nk liStkan.... ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ.. nnti korang google je la yEr #testimoniint3tree Alhamdulillah walau ap pun statement yg korang bagi kami tetap yakin rezeki ank berjaya tetap dgn IZIN ALLAH... yg penting kami usaha sebaiknya supaya tidak di persoal di kemudian hari... Hanya ibu yg tahu kelebihan dan kekurangan anak2 mereka.... kita usaha inshaa Allah tiada yg mustahil yg terbaik Allah sediakn utk kita... #mustahil bagi kita๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” #takmustahil bagi Allah Ya Fattah Ya Khabir Ya Kabir Ya Barr Ya Tawwab Ya Rasyid Ya Sobur Ya Mujib.. Usaha Tangga Kejayaan Allah Maha Besar (Ya Kabir) Allah Maha Pemberi Petunjuk (Ya Rashid) Allah Maha Bijaksana (Ya Khabir) Allah Maha Baik (Ya Barr) Allah Maha Menerima Taubat (

(@ammar.jammurah)

7 Minutes Ago

๐Ÿ’ฅ Gshock & BabyG ๐Ÿ’ฅ Harga : RM70 . ( Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak )โค๏ธ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Freepostage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #jannanick #neelofa #fattahamin #fattzura

(@ammar.jammurah)

7 Minutes Ago

๐Ÿ’ฅ Gshock & BabyG ๐Ÿ’ฅ Harga : RM70 . ( Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak )โค๏ธ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Freepostage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #jannanick #neelofa #fattahamin #fattzura

(@ammar.jammurah)

8 Minutes Ago

๐Ÿ’ฅ Gshock & BabyG ๐Ÿ’ฅ Harga : RM70 . ( Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak )โค๏ธ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Freepostage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #jannanick #neelofa #fattahamin #fattzura

(@kenama_99)

7 Minutes Ago

Akhirnya dede @lestykejora mnjawab tantangan dri datok Siti Nurhalizah @ctdk ... Endol de ,, versi dangdutnya... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jaga kesehatan de suara.y msih serak... #ctdk #qasidahchallenge #antapermana #lestikejora #darikamidenganhatiuntuklesti

(@ammar.jammurah)

25 Minutes Ago

โšก๏ธ Gshock & BabyG Couple โšก๏ธ . Harga : RM130 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free Postage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . (Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak) ๐Ÿ˜ . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #neelofa #fattzura #fattahamin #jannanick

(@ammar.jammurah)

24 Minutes Ago

โšก๏ธ Gshock & BabyG Couple โšก๏ธ . Harga : RM130 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free Postage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . (Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak) ๐Ÿ˜ . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #neelofa #fattzura #fattahamin #jannanick

(@ammar.jammurah)

23 Minutes Ago

โšก๏ธ Gshock & BabyG Couple โšก๏ธ . Harga : RM130 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free Postage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . (Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak) ๐Ÿ˜ . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #neelofa #fattzura #fattahamin #jannanick

(@ammar.jammurah)

22 Minutes Ago

โšก๏ธ Gshock & BabyG Couple โšก๏ธ . Harga : RM130 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free Postage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . (Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak) ๐Ÿ˜ . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #neelofa #fattzura #fattahamin #jannanick

(@ammar.jammurah)

22 Minutes Ago

โšก๏ธ Gshock & BabyG Couple โšก๏ธ . Harga : RM130 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free Postage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . (Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak) ๐Ÿ˜ . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #neelofa #fattzura #fattahamin #jannanick

(@ammar.jammurah)

22 Minutes Ago

โšก๏ธ Gshock & BabyG Couple โšก๏ธ . Harga : RM130 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free Postage ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 Bulan Warranty ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dapat Kotak Ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Rubber Strap ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stainless Steel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Water Resistant . (Postage kami belanja 1 Malaysia termasuk Sabah/Sarawak) ๐Ÿ˜ . #ammarjammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamcouplemalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockcouple #lawakhambar #uitmshahalam #ctdk #neelofa #fattzura #fattahamin #jannanick

(@jamumutyaraseremban)

1 Day 12 Hours Ago

Manfaat Jamu Mutyara bukan satu.. tapi banyak lagi๐Ÿ‘๐Ÿปjom baca disini. . ๐Ÿ”ฅMembantu mengawal nafsu makan. . ๐Ÿ”ฅMembantu mengurangkan berat badan. ๐Ÿ”ฅMembantu memberi tenaga setiap hari. ๐Ÿ”ฅMembantu membetulkan atau melancarkan kitaran haid. ๐Ÿ”ฅMembantu mengurangkan senguggut. ๐Ÿ”ฅMembantu mengurangkan keputihan. ๐Ÿ”ฅMenyerikan dan menyegarkan kulit. ๐Ÿ”ฅMembantu mengurangkan keputihan dan berbau busuk. . ๐Ÿ”ฅMembantu memperbanyakkan susu badan ibu. ๐Ÿ”ฅMeningkatkan keinginan bersama. . . Nak cuba? Cecepat wasap Lisa 013-6688377 ya. . . #jamumutyaraoriginal #jamumutyaraseremban #mutyarabeautyseremban #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #jamu #stokisn9 #jamumodern #codseremban #hospitalseremban #ibumuda #ibubersalin #wanita #negerisembilan #serembanmacammacamada #awetmuda #kekalcantik #jamuasliindonesia #jiwakukids #sayaminumsayajual #bazaarpaknil #sayasukabelionline #jamumalaysia #meletop #teamsisnad #s2heights #asyrafkhalid #ctdk #tyaarifinnw #malaysia

(@suriati.omar)

30 Minutes Ago

Dah try diet sendiri tapi tak turun berat badan? . Korang nak tau tak apa punca utama masalah korang? . Selain genetik & keturunan yang mainkan peranan 30% sahaja.. 70% lagi ialah dari pemakanan dan gaya hidup kita. Saya akui dulu masa saya jahil tentang gaya pemakanan sihat ni.. saya memang peminat tegar fast food, junk food dan processed food. Ini punca utama naik berat๐Ÿ”๐ŸŸ๐Ÿ•๐Ÿฅค . MasyaAllah Alhamdulillah dengan izin Allah ramai yang dah berjaya overcome masalah ni dengan program #getfitnowonline. Bukan ada bagi ubat apa2 pun.. cuma ajar step by step cara pemakanan sihat dan gaya hidup aktif dan yang penting tak stress! . Saya faham masalah korang ni. Saya dulu pun macam ni. InsyaAllah saya akan sharekan semua diet yang saya amalkan . Nak tahu tak apa??nanti kita cite masa program k. Jom register intake bulan November. Special slots bg yang betul2 nak kurus secara sihat dan mudah, 100% online! Click link di bio ig untuk mendaftar ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . Tolong tag kawan2 yang ada masalah Nak turun berat .Tag Kawan kat bawah ni supaya dorang dapat baca info penting ni๐Ÿ‘‡๐Ÿผ paling wajib jaga pemakanan tau! ๐Ÿ˜ฑ . Saya sendiri pun ada masalah ni dulu.. . Coach Sue 0178064231 Follow Ig @suriati.omar #getfitnowonline #teamsyaiaizat. . #sayanakkurus #eatclean #baju #gegarvaganza #cikreenencikngokngek #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #herbalife #misimengecil #tipskurus #jomdiet #kurus #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl #ctdk

(@liza_azilza)

43 Minutes Ago

RESULT PESERTA- TRANSFORMASI KURUS ONLINE . *SENIOR* Nama: Sandra Umur: 34 Total Lost : 14.4kg Berapa bulan enrol prog: Start Jun 2018 Target Kg Ideal : 65kg Tips kepada peserta baru : Never ever lose hope, istiqomah, bykkan minum Air putih, ikut ckp coach,yg terbaik follow mealplan and disiplin terhadap diri sendiri.. . Jangan pening, jangan runsing...dengan join Advance Coaching, semua akan didedahkan.... . #lizaazilza . ๐Ÿ“ฒ 0172554017 wasap only . #jomkurus#nakkurus#cabarankurus#naksihat#jomsihat#misikurus2018#diet#exercise#gym#makansedap#nakmakan#makanutkkurus#ctdk#bawalexclusive#plussizemalaysia#masakmasak#masakapaharini#sayamasak#sayasukamasak#bajukurungplussize#sayajual#bazaarpaknil#ampang#wangsamaju#melawati#gombak#kualalumpur#selangor#malaysia

. SET MILKBOOSTER, SI IBU BERTENAGA , ANAK CERIA ๐Ÿ˜‰ . ESP โ™ก soy protein yang membina blok sel-sel asas kulit โ™ก mencerahkan kulit semulajadi dan rawat kekusaman waktu bpntang dan menyusu โ™ก melembabkan kulit dan nampak awet muda โ™ก memudarkan parut baru dan lama โ™ก elak gastrik dan bagus untuk slimming โ™ก bayi kurang meragam sbb kenyang dan bayi bambam gebus je tau โ™ก cerahkan kulit dan baiki sel-sel kulit โ™ก bantu kuruskan badan ibu dengan elak makan setiap masa atau menyunyah โ™ก meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu โ™ก meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . ALFALFA โ™ง agen detox bantu kurus dan lawas โ™ง milkbooster susu badan โ™ง dikenali sebagai 'jamu moden' โ™ง perapat wanita utk jaga miss v jugak . OSTEMATRIX โ™ข bantu topap kalsium dalam badan ibu yang hilang semasa proses kehamilan dan menyusu bayi โ™ข susu badan lebih berkualiti โ™ข bantu proses pelawasan โ™ข bantu elakkan sembelit . Kombinasi 3 in 1, untuk ibu menyusu badan tapi dalam masa yang sama boleh dapat โœ”susu meriah, anak sihat โœ”badan slim dan maintain โœ”kulit cantik dan cerah . Untuk pertanyaan dan consultation, sila klik link direct wasap di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Follow ig shaklee : @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah . . Klik link Whatsapp di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Your Confinement Consultant SID 1225665 . . #setbersalin #setberpantang #setbersalinshaklee #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #faridkamil #ctdk #neelofa #kekasihpaksarela #safieyilias #nursajat #fattahaminz #missfazura #faridkamil #safieyilias #kekasihpaksarela #fattahaminz #missfazura #neelofa #lafazkankalimahcintamu #remyishak #intannajuwa #nelydiasenrose

. SET MILKBOOSTER, SI IBU BERTENAGA , ANAK CERIA ๐Ÿ˜‰ . ESP โ™ก soy protein yang membina blok sel-sel asas kulit โ™ก mencerahkan kulit semulajadi dan rawat kekusaman waktu bpntang dan menyusu โ™ก melembabkan kulit dan nampak awet muda โ™ก memudarkan parut baru dan lama โ™ก elak gastrik dan bagus untuk slimming โ™ก bayi kurang meragam sbb kenyang dan bayi bambam gebus je tau โ™ก cerahkan kulit dan baiki sel-sel kulit โ™ก bantu kuruskan badan ibu dengan elak makan setiap masa atau menyunyah โ™ก meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu โ™ก meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . ALFALFA โ™ง agen detox bantu kurus dan lawas โ™ง milkbooster susu badan โ™ง dikenali sebagai 'jamu moden' โ™ง perapat wanita utk jaga miss v jugak . OSTEMATRIX โ™ข bantu topap kalsium dalam badan ibu yang hilang semasa proses kehamilan dan menyusu bayi โ™ข susu badan lebih berkualiti โ™ข bantu proses pelawasan โ™ข bantu elakkan sembelit . Kombinasi 3 in 1, untuk ibu menyusu badan tapi dalam masa yang sama boleh dapat โœ”susu meriah, anak sihat โœ”badan slim dan maintain โœ”kulit cantik dan cerah . Untuk pertanyaan dan consultation, sila klik link direct wasap di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Follow ig shaklee : @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah . . Klik link Whatsapp di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Your Confinement Consultant SID 1225665 . . #setbersalin #setberpantang #setbersalinshaklee #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #faridkamil #ctdk #neelofa #kekasihpaksarela #safieyilias #nursajat #fattahaminz #missfazura #faridkamil #safieyilias #kekasihpaksarela #fattahaminz #missfazura #neelofa #lafazkankalimahcintamu #remyishak #intannajuwa #nelydiasenrose

. SET MILKBOOSTER, SI IBU BERTENAGA , ANAK CERIA ๐Ÿ˜‰ . ESP โ™ก soy protein yang membina blok sel-sel asas kulit โ™ก mencerahkan kulit semulajadi dan rawat kekusaman waktu bpntang dan menyusu โ™ก melembabkan kulit dan nampak awet muda โ™ก memudarkan parut baru dan lama โ™ก elak gastrik dan bagus untuk slimming โ™ก bayi kurang meragam sbb kenyang dan bayi bambam gebus je tau โ™ก cerahkan kulit dan baiki sel-sel kulit โ™ก bantu kuruskan badan ibu dengan elak makan setiap masa atau menyunyah โ™ก meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu โ™ก meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . ALFALFA โ™ง agen detox bantu kurus dan lawas โ™ง milkbooster susu badan โ™ง dikenali sebagai 'jamu moden' โ™ง perapat wanita utk jaga miss v jugak . OSTEMATRIX โ™ข bantu topap kalsium dalam badan ibu yang hilang semasa proses kehamilan dan menyusu bayi โ™ข susu badan lebih berkualiti โ™ข bantu proses pelawasan โ™ข bantu elakkan sembelit . Kombinasi 3 in 1, untuk ibu menyusu badan tapi dalam masa yang sama boleh dapat โœ”susu meriah, anak sihat โœ”badan slim dan maintain โœ”kulit cantik dan cerah . Untuk pertanyaan dan consultation, sila klik link direct wasap di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Follow ig shaklee : @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah . . Klik link Whatsapp di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Your Confinement Consultant SID 1225665 . . #setbersalin #setberpantang #setbersalinshaklee #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #faridkamil #ctdk #neelofa #kekasihpaksarela #safieyilias #nursajat #fattahaminz #missfazura #faridkamil #safieyilias #kekasihpaksarela #fattahaminz #missfazura #neelofa #lafazkankalimahcintamu #remyishak #intannajuwa #nelydiasenrose

. SET MILKBOOSTER, SI IBU BERTENAGA , ANAK CERIA ๐Ÿ˜‰ . ESP โ™ก soy protein yang membina blok sel-sel asas kulit โ™ก mencerahkan kulit semulajadi dan rawat kekusaman waktu bpntang dan menyusu โ™ก melembabkan kulit dan nampak awet muda โ™ก memudarkan parut baru dan lama โ™ก elak gastrik dan bagus untuk slimming โ™ก bayi kurang meragam sbb kenyang dan bayi bambam gebus je tau โ™ก cerahkan kulit dan baiki sel-sel kulit โ™ก bantu kuruskan badan ibu dengan elak makan setiap masa atau menyunyah โ™ก meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu โ™ก meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . ALFALFA โ™ง agen detox bantu kurus dan lawas โ™ง milkbooster susu badan โ™ง dikenali sebagai 'jamu moden' โ™ง perapat wanita utk jaga miss v jugak . OSTEMATRIX โ™ข bantu topap kalsium dalam badan ibu yang hilang semasa proses kehamilan dan menyusu bayi โ™ข susu badan lebih berkualiti โ™ข bantu proses pelawasan โ™ข bantu elakkan sembelit . Kombinasi 3 in 1, untuk ibu menyusu badan tapi dalam masa yang sama boleh dapat โœ”susu meriah, anak sihat โœ”badan slim dan maintain โœ”kulit cantik dan cerah . Untuk pertanyaan dan consultation, sila klik link direct wasap di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Follow ig shaklee : @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah . . Klik link Whatsapp di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Your Confinement Consultant SID 1225665 . . #setbersalin #setberpantang #setbersalinshaklee #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #faridkamil #ctdk #neelofa #kekasihpaksarela #safieyilias #nursajat #fattahaminz #missfazura #faridkamil #safieyilias #kekasihpaksarela #fattahaminz #missfazura #neelofa #lafazkankalimahcintamu #remyishak #intannajuwa #nelydiasenrose

. SET MILKBOOSTER, SI IBU BERTENAGA , ANAK CERIA ๐Ÿ˜‰ . ESP โ™ก soy protein yang membina blok sel-sel asas kulit โ™ก mencerahkan kulit semulajadi dan rawat kekusaman waktu bpntang dan menyusu โ™ก melembabkan kulit dan nampak awet muda โ™ก memudarkan parut baru dan lama โ™ก elak gastrik dan bagus untuk slimming โ™ก bayi kurang meragam sbb kenyang dan bayi bambam gebus je tau โ™ก cerahkan kulit dan baiki sel-sel kulit โ™ก bantu kuruskan badan ibu dengan elak makan setiap masa atau menyunyah โ™ก meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu โ™ก meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . ALFALFA โ™ง agen detox bantu kurus dan lawas โ™ง milkbooster susu badan โ™ง dikenali sebagai 'jamu moden' โ™ง perapat wanita utk jaga miss v jugak . OSTEMATRIX โ™ข bantu topap kalsium dalam badan ibu yang hilang semasa proses kehamilan dan menyusu bayi โ™ข susu badan lebih berkualiti โ™ข bantu proses pelawasan โ™ข bantu elakkan sembelit . Kombinasi 3 in 1, untuk ibu menyusu badan tapi dalam masa yang sama boleh dapat โœ”susu meriah, anak sihat โœ”badan slim dan maintain โœ”kulit cantik dan cerah . Untuk pertanyaan dan consultation, sila klik link direct wasap di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Follow ig shaklee : @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah . . Klik link Whatsapp di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Your Confinement Consultant SID 1225665 . . #setbersalin #setberpantang #setbersalinshaklee #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #faridkamil #ctdk #neelofa #kekasihpaksarela #safieyilias #nursajat #fattahaminz #missfazura #faridkamil #safieyilias #kekasihpaksarela #fattahaminz #missfazura #neelofa #lafazkankalimahcintamu #remyishak #intannajuwa #nelydiasenrose

. SET MILKBOOSTER, SI IBU BERTENAGA , ANAK CERIA ๐Ÿ˜‰ . ESP โ™ก soy protein yang membina blok sel-sel asas kulit โ™ก mencerahkan kulit semulajadi dan rawat kekusaman waktu bpntang dan menyusu โ™ก melembabkan kulit dan nampak awet muda โ™ก memudarkan parut baru dan lama โ™ก elak gastrik dan bagus untuk slimming โ™ก bayi kurang meragam sbb kenyang dan bayi bambam gebus je tau โ™ก cerahkan kulit dan baiki sel-sel kulit โ™ก bantu kuruskan badan ibu dengan elak makan setiap masa atau menyunyah โ™ก meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu โ™ก meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . ALFALFA โ™ง agen detox bantu kurus dan lawas โ™ง milkbooster susu badan โ™ง dikenali sebagai 'jamu moden' โ™ง perapat wanita utk jaga miss v jugak . OSTEMATRIX โ™ข bantu topap kalsium dalam badan ibu yang hilang semasa proses kehamilan dan menyusu bayi โ™ข susu badan lebih berkualiti โ™ข bantu proses pelawasan โ™ข bantu elakkan sembelit . Kombinasi 3 in 1, untuk ibu menyusu badan tapi dalam masa yang sama boleh dapat โœ”susu meriah, anak sihat โœ”badan slim dan maintain โœ”kulit cantik dan cerah . Untuk pertanyaan dan consultation, sila klik link direct wasap di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Follow ig shaklee : @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah @setbersalinshakleetanahmerah . . Klik link Whatsapp di profile @setbersalinshakleetanahmerah . . Your Confinement Consultant SID 1225665 . . #setbersalin #setberpantang #setbersalinshaklee #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #faridkamil #ctdk #neelofa #kekasihpaksarela #safieyilias #nursajat #fattahaminz #missfazura #faridkamil #safieyilias #kekasihpaksarela #fattahaminz #missfazura #neelofa #lafazkankalimahcintamu #remyishak #intannajuwa #nelydiasenrose

Tengok gambar tu, banyak kan kebaikan spirulina capsules? Boleh cakap bye bye dah kat benda semua tu. โ˜บ๏ธ โ€ข Kalau nak tau lebih lanjut pasal natang kecil ni haa, dm or ws sis tau! Kat bio ada link ws sis. โ€ขโ€ข #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

Hai sayang sayang!ย  Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป โ€” Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. โ€” Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak ๐Ÿ™ˆ๐Ÿฑ JOM FOLLOW: @spirulina.official.my @spirulina.official.my @spirulina.official.my ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 5973 #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . โžกBertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata โžกMembantu Menghilangkan Masalah Jerawat โžกSelamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. โžกDiformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi โžกMudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ . For more information sila chat . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 5973 #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Jom PM : ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 5973 #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

Hai sayang sayang!ย  Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป โ€” Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. โ€” Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak ๐Ÿ™ˆ๐Ÿฑ JOM FOLLOW: @spirulina.official.my @spirulina.official.my @spirulina.official.my ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 5973 #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk ๐Ÿ’ฏ berkesan.๐Ÿ’ฏ TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 5973 #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

TESTIMONI OWNER Dulu muka sis kusam and kering sebab dulu buka stall kan, kena panas sepanjang masa. Sunburn lak tu ๐Ÿ˜ญ . Balik je rumah, sis terus pakai spirulina mask. Haa dalam 3 kali pakai, alhamdulillah dah cakap bye kat sunburn. Muka pun takde belang belang dah โœŒ๐ŸปโœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 5973 #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

"FLEK HITAM YANG DAH LAMA BERKURUN DAH HILANG, JERAWAT PUN DAH KECUT!!!" โ€ข Ni salah satu regular customer kami tau. Sometimes sekali beli 20 capsules ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• โ€ข Siapa je yang tak nak muka flawless kann bahan alami lak tu. Cepat grab before stock habis sebab laris manis spirulina ni ๐Ÿ˜ฑ dm or ws Sis okay. Tekan je link kat bio โค๏ธ โ€ข #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia

Tengok gambar tu, banyak kan kebaikan spirulina capsules? Boleh cakap bye bye dah kat benda semua tu. โ˜บ๏ธ โ€ข Kalau nak tau lebih lanjut pasal natang kecil ni haa, dm or ws sis tau! Kat bio ada link ws sis. โ€ขโ€ข #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia