#ctdk

908,688 posts tagged with #ctdk

Photos and Videos about #ctdk

- LOVE POTION NEW IMPROVED FORMULA with COLLAGEN BOOSTER. . Kini dengan kesan berganda lebih efective mengembalikan keremajaan aset wanita cik gojes.. Rugi tak cuba... dah cuba confirm jatuh cinta.... . Whatsapp akak sekarang!! =============================== Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Nak order? Klik whatsapp link di BIO ya 😊 . #exclusivecollection #breastfirmingcream #breastenlargement #fattzura #breastpumpmalaysia #butikexclusive #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #bawalexclusive #vivyyusof #ctdk #prelovedbranded #prelovedmalaysia #prelovedjovianmandagie #prelovedrizalman #prelovedrizmanruzaini #prelovedtudung #prelovedmimpikita #shawlpucci #lovepotion #lazadamy#tiamorsweetheart100hari

(@bluelilac.my)

50 Minutes Ago

. . . #bluelilacsaythankyou 💙💜💖

(@lizzajewels3)

50 Minutes Ago

🌻 RL BELUT HOLLOW Lebar : 0.2 cm 🍒 pnjg : 45 cm 1) 3.08g 2) 3.10g 🍒 pnjg : 50 cm 1) 3.31g 2) 3.37g 3) 3.38g 🍒 pnjg : 58 cm 1) 3.74g 2) 3.78g 3) 3.80g 4) 3.81g 5) 3.82g 6) 3.85g . . Rm183/g Rm183/g Rm183/g Upah❎ Upah❎ Upah❎ . . 🔥PROMOSI SAH SEMENTARA STOK MASIH ADA🔥 Whatsapp order 0136693185 Urusniaga 8pagi-6petang Zon Serious Buyer "Emas adalah mampu milik bila pakai gram yang bersesuaian dengan budget"

(@bluelilac.my)

50 Minutes Ago

. . . #bluelilacsaythankyou 💙💜💖

(@bluelilac.my)

51 Minutes Ago

. . . #bluelilacsaythankyou 💙💜💖

(@shimie_shine)

49 Minutes Ago

JERAWAT TAKUT NAK NAIK, PARUT MEMUDAR 😱 . . Susahnya nak kasi CIK J tu pergi jauh jauhkan? Meh sis kasi satu rahsia CIK J pergi tak kembali & tapak jajahan pun clean je. Cepat whatsapp sis gebus 01671788444 or dm je. Kalau malas tu click je link kat profile. #shimieshineskincare #sayagunashimieshine #serlahkanserimu #luluskkm💯 #byebyecikj #jerawat #jeragat #ilofayou #ctdk #flawless #uqashasenrose #belladally

(@faris_specialist)

55 Minutes Ago

Business DAPATKAN KERETA SEKARANG TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH. 01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE 03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/ 04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:- https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/ #kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa

Customer sis in Padma Kurung Kedah !!! cantikkk sangat😍😍 !! Thankyou so much #inhannalover for your support. Keep tagging us in your raya outfit . . #inhannaraya #inhanna #aidilfitri2018 #kurungkedah #klasikbasic#ctdk

(@mdsiraf)

1 Hour Ago

Personal DAPATKAN KERETA SEGERA TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH. 01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/ 02. Anda boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/faris_specialist/ 03. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:- https://www.facebook.com/Perodua-by-Faris-1495447253911255/ #kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa

Promo hari raya 🌹KURUNG MODEN🌹 . . KELEBIHAN YG DISEDIAKAN •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Simple & Trendy. ✅ Senang digayakan secara Formal & Santai Rm59 Postage rm7sm/rm10ss Whatsapp 017-4008659 #sayajualmurah#sayajualbajukurung#resepiyatiekitchen#yatiekitchen#adabiconsumer#kurungmoden#kurungcotton#sentiasabersyukur#edisiraya2018#syawal2018#raya2018#instaseleb#instareview#repost#giftreviewmalaysia#bazaarpaknil#englishcotton#bajurayamurah#bajurayamurahonline#sayamasak#masakdarihati#nur#emmamaembong#ctdk#fattzura#koleksibajuraya2018

(@lawak.tube)

1 Hour Ago

Klu clash nnt, jgn lompat bangunan lak 😂 . . 🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 🎪 Service PAID REVIEW di @lawak.amerika dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #ikutcarakita #dakwah #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #igmalaysia #igersmalaysia #terapiinstagram #jubahmuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

(@jjstyle82)

1 Hour Ago

Pagi2 jiwa dah koyak. Jerat Percintaan- Siti Nurhaliza @ctdk #lp #vinyl #piringanhitam #piringhitam #lencol75 #collection #ctdk #tokti #sitinurhaliza

(@irdmalaysia)

2 Hours Ago

🇲🇾 SEKUMPULAN pemuda Mexico menjadi perhatian netizen di media sosial yang terhibur dengan gelagat lucu mereka apabila membawa potongan kadbod rakan yang gagal ikut menyaksikan Piala Dunia di Russia kerana tidak mendapat izin isteri. Walaupun kecewa dengan berita malang itu, empat rakan lelaki terbabit yang cuma dikenali sebagai Javier sepakat tidak mahu ‘meninggalkan’ rakan mereka bersendirian. Malah, mereka turut membuat laman Facebook dengan nama ‘Ingue Su Matrushka’ yang menunjukkan beberapa keping gambar mereka dengan potongan kadbod Javier dalam keadaan melucukan. Menerusi kadbod itu, Javier memakai baju T yang tertulis ‘Isteri saya tidak benarkan (pergi).’ Satu gambar dimuat naik menunjukkan potongan kadbod berupanya tidur sambil menutup muka dengan topi sombrero selain bergaya dan berparti dengan rakan seperti yang biasa dilakukan. Lima rakan itu dilaporkan sudah membuat perancangan sejak empat tahun lalu untuk ke Russia, ketika berlangsungnya Piala Dunia Brazil malah merancang menaiki bas dicat dengan warna bendera negara mereka. . Follow @irdmalaysia Sumber: Harian Metro . .

(@chentablossom)

2 Hours Ago

Berootd di Syawal Lebaran yg mulia. Aara Basic and Basic Wideshawl in action ❤️ . . AS-IS SALE MILALA STILL ONZ 🔥 SEMUA HARGA MEMANG KAW KAW JIMAT‼️ . . AS-IS SALE adalah jualan murah murahan bagi semua item yang mempunya minor defect seperti tertarik benang, terdapat dot hitam kecil dan sebagainya. . . ⏰Bermula dari 11 /6/2018 till 24/6/2018. 🚚Postage dilakukan bermula 22/6/2018 secara berperingkat . . ❌ NO RETURNABLE ❌NO REFUND ❌NO FUSSY BUYER ❌NO SPAM WS ADMIN . Nak Order anda selamat tanpa menunggu sis reply berkali kali? . . 1) BACA DAHULU DETAILS HARGA DGN DETAILS ITEMS DI IG @chentablossom 2) KLIK LINK WS DI BIO DAN HANTARKAN FORMAT ORDER SEPERTI DI BAWAH: . . Assalamualaikum Sis. Saya nak order. NAMA: ALAMAT LENGKAP: NO TEL: ITEMS DAN SAIZ: WARNA: BACKUP ORDER: . . SEMUA PAYMENT PERLU DILAKUKAN DALAM MASA 48 JAM ATAU ORDER ANDA AKAN DIBATALKAN TANPA PEMBERITAHUAN. . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #aaracollection #aarabasicma #aarapremiumma #purdah #bawalmurah #shawlchiffon #basicwideshawlma #instantdoubleloop #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungcantik #bawalcantik #shawlcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #comelpipimerah #rayacollection2018 #lebaranmilala2018

KEBAIKAN EYE CARE CANDY . KURANGKAN rabun dekat MERAWAT rabun jauh HAPUSKAN rabun malam LENYAPKAN rabun silau KURANGKAN power yang tinggi ATASI lebam bawah mata KURANGKAN masalah mata letih JAUHI Masalah mata berair ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung ) MENGHAPUS masalah mata sembab CEGAH masalah katarak mata MERAWAT masalah mata kering ELAKKAN masalah mata merah. ✔BERBENTUK CANDY (GULA2) –Sangat mesra kanak2. Kalau anak2 Anda ada rabun mesti suka sesangat. Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar dgn rabun dan speknya? Ini la penyelesaiannya. ✔TAK BERBAHAYA- Kpd uollss2 yg penakut nk masukkan ubat mata kt mata tu. Haaa ni penyelesaiannyer. Uollsss hnya isap jer ubatnyer. Sedap pon sedap senangkan. Takperlu buat operate laser yg beribu2 tu haa. ✔BAHAN SEMULAJADI –banyak bahan boleh baik rabun dan cantikkan mata spt susu kambing, apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato,carrot dan vitamin A,B,C. Rakan2 anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni. ✔TIADA BAHAN KIMIA- Tiada bad effect dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umor. 1 family yg rabun boleh makan sama2 tauu.. ✔BERPERISA OREN – Rasa oren sejati dari Ladang Ostrolia. Anda pasti terkena renjatan cinta pada oren fuhh.. ✔JIMAT BANYAK -Tak payah beli dan guna lg spek yg harga lebih RM500 tuu dan boleh elak bayar beribu2 ringgit operate mata kalau dah rabun terok sgt sampai boleh buta. Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda. Siap boleh cantikkan mata lg uolls. ✔SENANG- Pasni tak payah pakai spek lagi. Nak berenang, memandu, membaca, hiking dan semua xtvt akan jadi mudah sebab tak payah guna spek lagi. . 📲Whatsapp taip “EC” ke • +60172929684 +60172929684 . #dropship #opendropship #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #cantik #malaysia #sabah #sarawak #kkmapproved #vitamin #mata #rabun #silau #supliments #promosi #bazarpaknilprodukkecantikan #eyecarecandy #terlajaklaris #ctdk #onxon

(@cik.nenas_maryk)

2 Hours Ago

PENTING ADA BIMBINGAN BEAUTY CONSULTANT 💕🌸 . Terdapat pelbagai range produk Mary Kay, bermula dari untuk awal remaja hinggala wanita dewasa, bermula dari produk penjagaan wajah sehingga produk penjagaan badan yang mana memfokus untuk bantu anda kulit anda semakin sihat dan cantik🎉🎉 . Kami consultant diberi education secukupnya untuk bantu anda memilih skincare yg sesuai dengan kulit anda.. jadi jika anda berminat dengan Mary Kay, pastikan anda rujuk beauty consultant anda sebelum buat pembelian ya 😘😘 . Untuk customer iqa, percaya saya kerana saya memang mahu bantu anda . Anda percaya saya, 200% saya salurkan usaha saya untuk bantu anda sehingga anda dapat kulit yang anda inginkan💕💕 . Nur atiqah, Ind Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia, 018-2710227. . #marykaymalaysia #marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayserdang #marykaybalakong #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #rayyanhayya #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay #ariani #minaz #jakel #duckscarves #bellaammara

(@jennsherieann)

2 Hours Ago

JERAWAT NON STOP!! Formula rawatan daripada korea ,kini membantu merawat masalah kulit yang berjerawat 👉Acne set sesuai untuk siapa? 1. yang ada masalah jerawat kecil2 / besar 2. jenis kulit yang berminyak 👉Kenapa acne set ada? Bolehkah kalau saya pakai basic set sahaja? 1.Acne set dikeluarkan kepada mereka yang ada masalah jerawat aktif dan kulit berminyak, dimana bila kita guna basic set, proses penyerapan ke dalam kulit mengambil masa yang lama atas kulit epidermis yang dah rosak dan perlu pemakaian yang lama untuk nampak kesan positif 2. Acne set boleh nampak kesan yang cepat iaitu dalam tempoh 2minggu sahaja untuk mereka yang ada masalah jerawat/kulit berminyak kerana bahan-bahan yang digunakan lebih khusus untuk merawat dan merenew cell yang rosak dari dalam dan luaran. •Harga acne set bagi setiap item• 👇 Semua ni harga member 1.Acne dual solution-RM93 2.Acne cleanser-RM93 3.Acne Toner-RM112 4.Acne Repairing cream-RM93 Kalau beli satu set terus,lagi jimat! Satu set LA'SOUL Acne No More RM332 (FREE MEMBERSHIP Seumur Hidup + PWP DISCOUNT VOCHER RM50) *** Voucher ni boleh rebate dengan pembelian set Acne No More tau. Harga member RM282 shj. 📲📲📲 wasap.my/60168805040/acneset #acneset #1mg #jerawat #beauty #pemborongmurah #acnenomore #maucantikkenasabar #ctdk #bazapaknil

KELEBIHAN SERUM BY INTAN NAJUWA ☺ 🌸Menghaluskan & Melicinkan Kulit 🌸Boleh digunakan di seluruh badan 🌸Mengecutkan jerawat seawal 1 hari 🌸memudarkan parut & menghilangkan parut 🌸merawat kulit yang kusam 🌸menghalang daripada jerawat 🌸melembapkan kulit yang kering 🌸menganjalkan kulit di muka 🌸mengecilkan pori-pori 🌸merawat masalah jerawat kesan seawal 1 minggu 🌸 merawat bibir yang merekah, pecah, dll 🌸sesuai digunakan untuk perempuan, lelaki & ibu mengandung 🌸 Tiada bahan Chemical & sah dari KKM. 🌸 Lebih bagus digunakan sebelum makeup supaya kulit tampak lebih licin, segar & anjal 🌸 Digunakan setiap hari sebelum tidur 🌸 Selepas menggunakan serum ini, anda boleh memakai segala foundation, cream, bedak, daycream, sunblock & lain-lain 🌸 Boleh disapukan di bibir juga jika bibir terlalu kering, merekah & pecah 🌸 sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 sesuai untuk semua jenis kulit, perempuan dan Lelaki.😘 #dailyskincare #agentdailyskincare #dailyskincarebyintannajuwa #rahsiahatiperempuan #teamhanan #fazura #wanitaterindah #dfkl2018 #wannaoneinkl #bilaaidiladafitri #meletop #nur #halalkanhatiyangkucuri #ctdk #eradma2017 #intannajuwa #fattahamin #fattzura #comelpipimerah #fattzurafamily #tergantungrindu #fattahrians #takadacintasepertimu #tiamosweetheart #mrgrey #dukun #monalisa #apajuttmak #klikpengantinmusimsalju

(@dfamous_my)

2 Hours Ago

Feedback 50 Followers. . Terima kasih krna mpercayai servis bf. . U all x jelous ke ig shop orang lain follower ramai?😱 . U all x jealous ke ig kawan follower ramai dan like padu?😌 . Whatsapp saya link di bio ya. . . #servisfollower #servisfollowermurah  #servisfollowers #servisfollowermalaysia  #servisnaikkanfollowers #servisnaikkanfollowersmalaysia #servisnaikkanfollowe r#servisnaikkanfollowermurah #bazaaronlinemurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #terlajaklaris #quputih #instashop #visitig #visitmyig #jualanmurah #murahmurah #baju #seluar #jam #kasut #gelang #bajulelaki #bajuperempuan #ctdk #fattzura

(@dfamous_my)

2 Hours Ago

Feedback 50 Followers. . Terima kasih krna mpercayai servis bf. . U all x jelous ke ig shop orang lain follower ramai?😱 . U all x jealous ke ig kawan follower ramai dan like padu?😌 . Whatsapp saya link di bio ya. . . #servisfollower #servisfollowermurah  #servisfollowers #servisfollowermalaysia  #servisnaikkanfollowers #servisnaikkanfollowersmalaysia #servisnaikkanfollowe r#servisnaikkanfollowermurah #bazaaronlinemurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #terlajaklaris #quputih #instashop #visitig #visitmyig #jualanmurah #murahmurah #baju #seluar #jam #kasut #gelang #bajulelaki #bajuperempuan #ctdk #fattzura

(@dfamous_my)

2 Hours Ago

Feedback 50 Followers. . Terima kasih krna mpercayai servis bf. . U all x jelous ke ig shop orang lain follower ramai?😱 . U all x jealous ke ig kawan follower ramai dan like padu?😌 . Whatsapp saya link di bio ya. . . #servisfollower #servisfollowermurah  #servisfollowers #servisfollowermalaysia  #servisnaikkanfollowers #servisnaikkanfollowersmalaysia #servisnaikkanfollowe r#servisnaikkanfollowermurah #bazaaronlinemurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #terlajaklaris #quputih #instashop #visitig #visitmyig #jualanmurah #murahmurah #baju #seluar #jam #kasut #gelang #bajulelaki #bajuperempuan #ctdk #fattzura