#ctdk

683,987 posts tagged with #ctdk

Photos and Videos about #ctdk

Sentiasa fikir & doa yang baik2. Fokus betul2 & fikir balik BIG WHY kita semasa kita get started dulu. Tak kesah lah turun berat atau apa jua pun kita lakukan. Sentiasa fikir & berkata yang baik2. Apa yang diucapkan itu boleh menjadi satu DOA 😊 ~Coach Syiro~ . •Coach Herbalife :Program Kurus Dengan Nutrisi Sihat •Coach Syiro || 7 Tahun Coach Herbalife Malaysia 🇲🇾 📱013-2674724 atau klik link di bio @coach_syiro . #sukusukuseparuh #coachherbalifemalaysia #coachkurus #herbalifemalaysia #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #herbalifeseremban #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #ariani #neelofa #mirafilzah #pilkurus #dsv #datoaliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #cabarankurusonline #makanansunnah #coachdiet #turun5kgsebulan #dramasweetdreams #herbachampionteam

DUA2NYA PILIHAN HATI COCOCURV MENGAWAL NAFSU MAKAN SAYA BERRY CURV PULAK DETOX SEGALA2NYA ..USUS SIHAT PERUT PUN KEMPIS.. Hebat sungguh CocoCurv🍫 sape masih ragu2 nak cuba CocoCurv, uols tgk jela orang sebelah kurus okay😅 . . FREE JE NAK KASI OKAY!! Juara minuman Detox perisa berry lazat untuk kempiskan perut buncit!! Yuhuuuu, FREE je kami nak kasi untuk pencinta CocoCurv! Tunguuuuuu🍒🍇🍓 . . Bukan itu sahaja, kami juga nak kasi FREE CURVYLICIOUS GIRDLE, besttt gila, bila pakai je body meletopppp cantik! FREE aka PERCUMA je nak kasi! . . Now sy xnak cakap banyak lagi, biarlah gambar testimoni kami yg berbicara❤ • • 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut! • • 1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut follow @cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq @syasya_cococurvampang Atau wassap ADMIN HQ https://linktr.ee/amoi2478 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza

New update😍 Cantek okey! V shape tote bags 2 in 1 - Available 3 color❤️ Cantek untuk buat pergi kerja, kuliah Rm45 only . Utk fast respond WhatsApp saje www.wasap.my/60129986256 . Pre order items (9 working days to arrive) . #begkuliah #begbesar #totebagmalaysia #totebagcanvas #bagmalaysia #tensspacebags

Pernah ke korg jumpa produk.. BELI 1 PERCUMA 1 🎁 BELI 2 PERCUMA 2 🎁🎁 BELI 3 PERCUMA 3 🎁🎁🎁 Kakak x sembang kari tau.. Korg beli 1 KOTAK COCO CURV PERCUMA 🎁 1 SHAKER Korg beli 2 KOTAK COCO CURV PERCUMA 🎁 1 SHAKER 🎁 1 KOTAK BERRY CURV Korg beli 3 KOTAK COCO CURV PERCUMA 🎁 1 SHAKER 🎁 1 KOTAK BERRY CURV 🎁 1 CURVYLICIOUS (BENGKUNG) Best ke Best 😍 • 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀ Info lanjut follow @cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq @cococurvklumpur @syasya_cococurvampangmmc @deena_ampangcocurv @cococurv.singapore @aleeyah.sofia @cococurvsarawak @Carl_Cococurv_Sabah @cococurv_officialgombak @baitycococurvampang_cheras @cococurv.serikembangan @Lifun.cococurv @cococurvfit @chocofit.cococurv @cococurv.onlineshop @heraliu.pontisuri @cococurv.miri Atau wassap ADMIN HQ www.wasap.my/601126613021/cococurv #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #zulinaziz #ctdk #babyshima #chocofit #cococurv #cococurvampangjaya #nakkurus #cococurvgombak #cococurvsg #amoimusniza #dietseimbang

- Manusia akan ambil keputusan untuk berubah kerana TERDESAK atau TERINSPIRASI kebiasaannya. . Here i am, sharing tips dan sedikit suntikan inspirasi dengan anda semua di platform ini moga2 terdetik untuk nak berubah ke arah gaya hidup yang lebih baik. Tak kisah la saya jadi coach anda ke.. saya tak jadi coach anda ke... asalkan you be better. Tu pun saya dah bersyukur ♥️ . Jangan sampai tahap TERDESAK. Ramai dah saya jumpa golongan yang dah terdesak baru nak berubah. Memang la anda kata sempat... tapi cabarannya masyaAllah berbeza. Tak sama langsung dengan keadaan masa kita sihat dulu. Setuju ke setuju? . Sesungguhnya kesihatan tu ialah satu nikmat yang Allah berikan. Jangan sia siakan nikmat ni gaisss. Kalau dah sakit nanti... makan apa pun tak rasa happy. Jangan diikut sangat nafsu dan trend makan zaman sekarang. Buat pilihan yang terbaik untuk diri sendiri okay? ♥️ . Share n tag kawan-kawan anda. . UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING . . 📲 Coach Bariah - 0127558742 . #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #resepibonda #dietnasi #masakanhariini #kevinzahri #masakmasak #kelasngaji - #regrann

Deep pesanan artis Adibah Nor ni. Betul tu kalau semudah tu, takde orang gemuk dalam dunia ni. . Sebab Malaysia ni kaya dengan makanan yg sedap2kan? Ubah mindset, kita tukar corak pilihan makanan kita. . Pilih makanan sedap tapi dalam masa yg sama healthy. Banyakkkk dah sekarang ni ada di jual 😉 Sediakan sendiri lagi bagus 👍🏻 . Jaga kesihatan adalah tanggungjawab dan ibadah kita tau. . Okay good nite semua. Assalamualaikum 🌹 . #getfitnowonline #onlinecoaching #misikurus2019

PRODUK PAKAR PENJAGAAN KENDERAAN.... Marvelous Superb Cleaner Boleh kegunaan untuk semua di bawah : 👇🏻👇🏻👇🏻 Direka secara khusus untuk mengeluarkan kesan kesan kotoran degil yang sukar pada barang kesayangan anda dengan Formula Teknologi Bio membuat barangan anda kelihatan seperti BARU Sesuai bagi penjagaan Engine, sport rim, spocket & rantai motor, lampu kuning. Barang kemas: jam, gelang, cincin, barangan kulit, vinyl, PVC, perkakas dapur, ketuhar, peti ais, sinki, kipas, aircond, dinding, pintu kayu, cermin tingkap, barang antik, tandas. Lantai: mozek, terrazzo, batu ceramic, tile, marble, televisyen, radio, perabot, telefon mudah alih, kasut. Pakaian: kesan minyak, dakwat@kulapuk kulat, kusyen, karpet, cadar, fiber glass, plastic, getah, chrome, aluminium, besi, kesan kotor, dakwatn kotoran berminyak, gam, grease, karat dll seperti baru. Bagi kotoran biasa nisbah bancuhan 1:7 air (disarankan bagi kotoran degil disyorkan bancuhan 1:5 air) Cara bancuhan: Tuang 3 penutup Sukatan cecair di botol isian semula ke dalam botol spray 500ml. Isi air bersih hingga penuh & goncang untuk sebatikan Sembur pada bahagian kotoran Gosok menggunakan berus lembut @ kain Bilas dengan air bersih (siram guna gayung @ getah paip) JANGAN tembak guna tekanan air yang kuat………..!!!!!!! Tidak perlu lap air tersebut. #produkkecantikankereta5dalam1 #marvellousautoshowkit #menggunakansistembiotech #tiadabahankimia #adamarvellouskeretapasticun #artis #malaysia #klang #kereta #cleaning #terbaik #awesome #ctdk #jangancakapabangtakpayung

MILO VERSI SiHAT BUAT JOM . . Tengok pon dah tahu sedap.Belum rasa lagi.Bila-bila teringin boleh buat.Alternatif yang sihat plus sugar free. . Jom try recipe ni:Bahan-bahan: -Cashew Nut -Kurma -Serbuk Koko -Peanut Butter . . Tag sekali 3 kawan hantu milo,oke?? . Boleh tabur serbuk koko & hiris cashew nut sekali. . DAFTAR CABARAN KURUS ONLINE Coach Farah 📲012-6032734 . #cabarankurusonline #coachkurusonline #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #coachherbalifemalaysia #coachkurus #herbalifemalaysia #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #herbalifeseremban #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #ariani #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #turun5kgsebulan #isteribukanuntukdisewa #kurus #azamkurus2019

Sebelum dan selepas Coach Ayu lahirkan baby ketiga alhamdulillah ❤️ . Inilah rupa Coach yang berat naik mendadak selepas bersalin.. Pipi pun nampak montel kan.. Lepas baby keluar alhamdulillah masyaAllah berjaya hilangkan 20kg 😍 . Bole ke seorang ibu yang sedang pantang kurus cepat? Sangat2 BOLEH.. Mari coach bantu bimbing anda secara online saja tanpa bersenam 🤗 . Nak info lanjut boleh klik link di bio @coachismailayu . Hasil ini tak tipikal & result setiap individu mungkin beza #postpregnancy #kuruscepat #fashionvalet #kebayamodern #ctdk #cantik #tv3 #coachismailayu #eatfitonline

Teknik kecilkan peha berlaga. 💪🏼Sumo Squat Exercise 💪🏼 Untuk beginner boleh start dengan body weight dulu ye. Dah ADVANCE sikit baru tambah weight . 👉Boleh klik biolink saya di IG untuk detail 🔥🔥 . MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. Coach fadzilshar📲+60123453425 CERTIFIED PERSONAL TRAINER . #teamfadzil #misimengecil  #instagood  #jomsihat  #love #nakkurus  #neelofa #ctdk #profmuhaya #dsv #ct #coachkurus #healthydiet #aliffsyukriterlajaklaris  #teamnickhinhussien  #kurus  #tipsdiet  #bazarpaknil #kurusraya #bazarpaknilmurah #kakimakan #herbalifemalaysia #zumbamalaysia #plussize #ariani #bajubesar

ANTARA KELEBIHAN CHIA SEED . ✅ Kaya dengan anti-oksida yg boleh melindungi sel badan daripada rosak ✅ Bagus untuk pengidap kencing manis ✅ Bagus untuk sistem pencernaan ✅ Kaya dengan nutrisi ✅ Baik untuk kulit & penuaan ✅ Baik untuk jantung . Chia seed nie merupakan salah satu SUPER FOOD & sangat bagus untuk dijadikan additional dalam meal kita😁 . Oh! Tapi jangan semata-mata makan chia seed sahaja ok?Teruskan permakanan yg seimbang & lifetyle yg aktif dalam kehidupan seharian kita💪🏻 . JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯. NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? . Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program Coaching Online. . 🌸Aida 📲+601111493832 Personally lost 20kg Mom of 1, 34tahun Kurus dari rumah😍 . #kurusonlinecoaching #teamafyusof #tipskurus #kurusselepasraya #kurussecarasihat #neelofa #bazarpaknil #ctdk #puasa #kuihraya #onlineshopping #maluapabossku #bajuraya2019 #jomkurus #atkins #kevinzahri #masakmasak #dietnasi #dietseimbang #tipsdiet #tv3 #dietkalori #cuticutimalaysia #jjcm #produkkurus

🎉 #newarrival Nathra Tops 🎉 2helai RM50 | 4helai RM100 Material : cotton strechable Measurement : Label M Bahu 15” Dada 37” Lilitan ketiak 17” Lengan 14” Labuh lengan 17” Labuh baju 22.5” Label L Bahu 16” Dada 40” Lilitan ketiak 18” Lengan 15” Labuh lengan 17.5” Labuh baju 25.5” Boleh campur design dengan blouse lain klik #lawanismix4pcsrm100 Klik link whatsapp di profile @lawanisstore untuk order. FAST REPLY and RESPON 🙋🏻‍♀️ . . #blousemurah#blouse4pcsrm100#blouse4helairm100#bajumurah#bawalcornskin#bawalchiffon#shawlchiffon#mirafilzah#uqashasenrose#nelydiasenrose#ctdk#sale#pkagent#blouse4pcsrm100#blouse4helairm100#4pcsrm100#blousemurah#mirafilzah

Siapa sini yang nak kecilkan peha & hips?? Exercise ni sangat bagus untuk mereka yg nak kecilkan bahagian bawah ,lengan & perut. Nak turun berat badan exercise 1 jam utk seminggu 3 kali pun dah memadai. Buat mana yang anda mampu dulu,tak perlu paksa. . •Coach Herbalife :Program Kurus Dengan Nutrisi Sihat •Coach Syiro || 7 Tahun Coach Herbalife Malaysia 🇲🇾 📱013-2674724 atau klik link di bio @coach_syiro . #sukusukuseparuh #coachherbalifemalaysia #coachkurus #herbalifemalaysia #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #herbalifeseremban #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #ariani #neelofa #mirafilzah #pilkurus #dsv #datoaliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #cabarankurusonline #makanansunnah #coachdiet #turun5kgsebulan #dramasweetdreams #herbachampionteam

TAK NAK TIDUR? . Siapa yg tak nk tidur??Hehehe Kalau ade nie memang hebat la..Sbb kalau saya bg je katil mesti nk tidur🤣 . ANTARA KESAN KURANG TIDUR 😴 Nafsu makan x terkawal 😴 Cepat marah & emosi 😴 Cepat penat & sakit 😴 Tidak fokus . Biasakan diri tidur secukupnya..Bukan sekadar untuk elakkan kita makan malam tp untuk kesihatan kita juga😘😘 . JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯. NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? . Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program Coaching Online. . 🌸Aida 📲+601111493832 Personally lost 20kg Mom of 1, 34tahun Kurus dari rumah😍 . #kurusonlinecoaching #teamafyusof #tipskurus #kurusselepasraya #kurussecarasihat #neelofa #bazarpaknil #ctdk #puasa #kuihraya #onlineshopping #maluapabossku #bajuraya2019 #jomkurus #atkins #kevinzahri #masakmasak #dietnasi #dietseimbang #tipsdiet #tv3 #dietkalori #cuticutimalaysia #jjcm #produkkurus

Ct Aini
(@ctaini77)

33 Minutes Ago

💜💜💜 #reposted from @epie_temerloh - #datoserisitinurhaliza @ctdk ❤️ @by_epietemerloh • • epie manggunakan #epiexsiti #epiexsitipropalette 𝐉𝐎𝐌 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓 𝐊𝐀𝐍 𝐞𝐩𝐢𝐞𝐗𝐬𝐢𝐭𝐢 @epie_temerloh_produc7 @miracle_hq7777 #adelaide #australia #ozasiafestivaladelaideconcert #ozasiafestival 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 ... • • ✨✨✨ Sesiapa nk order EpieXSiti by SIMPLYSITI & BeauSiti, sila whatsapp 0192195015.. ✨✨✨ #sayajualsimplysiti #sayajualbeausiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 cc @officialsimplysiti_elit • • #simplysiti #forthebeautyinyou #beausiti #aafiyahanakibu #ibuaafiyah #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #datoserisitinurhaliza @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #sitizoner #sitizoners

Tauhu Begedil Daging . 👩‍🍳Resepi👨‍🍳 🔹Ubi Kentang Rebus 3 biji dilenyek 🔹Bawang Besar 1 biji cincang 🔹Daging lembu segengam cincang 🔹Serbuk cili ½ sudu 🔹Serbuk Kunyit ½ sudu 🔹Garam ½ sudu 🔹Tokua/tauhu 10 biji 🔹Telur 2 biji . 👩‍🍳Resepi Sambal Kicap👨‍🍳 🔹Bawang merah ½ biji digoreng 🔹Bawang putih 4 ulas digoreng 🔹Cabai hidup 2 biji digoreng 🔹Cabai melaka 8 biji digoreng 🔹Gula 🔹Kicap pekat manis . Tauhu tu hgpa kna cari yg yg kulit saja xdak isi.. klw ada isi hgpa kna korek isi dlm dia sbb nak sumbat ubi plak. Pastu masa nak masak tauhu begedil lpas celup teloq, letak dlm minyak bahagian yg dibelah dlu, sbb kita nak seal isi tauhu dri terkeluaq. . . . . . . . #likeforlikes #bazaarpaknil #bzarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #resepi #resepimudah #resepisedap #masak #jjcm #jommakan #resepikek #keksedap #makan #neelofa #fattzura #ctdk #janganbencicintaku #dramamonalisa #malaysian #malaysia #masaksendiri #likeforfollow #folow4like #likers .

DREAMY LADY❤️❤️ . . . . Jom singgah dan follow : _ @iqa.sisfelmelaka @iqa.sisfelmelaka @iqa.sisfelmelaka @iqa.sisfelmelaka _ Berminat kan produk sisfel ? 😉 _ Iqa akan cuba bantu sampai berjaya ‼️ _ Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️ _ #kuruslangsing #kurusdarirumah #kurusmudah #tipskurus #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurus2minggu #sayanakkurus #kurus7hari #kurusmurah #carakurus #kurusmalaysia #kurussecarasihat #nakkuruscepat #kurussihatcantik #juskurus #kurusselepasbersalin #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruskanbadan #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #sisfel #sisfelwarriors

Menu luncheon..Siakap Bakar bersama Sos Perap🌹 . 💥x sempat nak prepare bahan masakan 💥kejar masa nak masak 💥pening nak masak apa tiap2 hari 💥nak rasa WOW dalam masakan . Jangan risau ibu2..akak2..abg2..adik2..meh sis tlg dengan masak ala chef gitew...ada 2 PILIHAN: . 💢SOS PERAP SERBAGUNA MAMASAB untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . 💢KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB 🐐🐐 Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . Klik link bio @hada_mamasab untuk tengok menu di highlight dan order . Klik link dibawah yer syg2 👇👇👇 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 . #sabrinabakery #combotsunami #combotsunamimamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

FORMULASI DARI TEKNOLOGY TERKINI BEBAS CHEMICAL DIYAKINI DAN BERKESAN ! 👉FRESKIN WHITE SHOWER GEL ‼️MANDI² JE PUTIH 1 BADAN ⁉️ Hanya dgn mandi 2 kali sehari sahaja ! Habis segala kerak² daki hitam tanggal. Kulit bertambah putih bersih, lembut & wangi. 👉SET VIRAL FRESKIN WHITE SHOWER GEL Selepas MANDI sapu pulak dengan BODY SERUM 👉FRESKIN HIJAA CONTOUR SHOWER MANDI #KURUS..Buang L.E.M.A.K setiap hari..!😱 Hari2 mandi makin kurus langsing! 🔥AGEN DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA Tekan link wassap boleh terus wassap saya tqtq 😘😘www.wasap.my/60182568454/nakFreskinplz #putih #mulus #selangor #kedah #kelantan #pahang #perak #pulaupinang #langkawi #malaysiabaru #freskinwhite #buangdaki #putihkekal #putihpantas #mandimandiputih #freskinwhitebodycare #freskinwhiteserum #suempirebeauty #inchilosshowergel #terlajaklaris #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #nur #showergel #freskinwhite #gopaknil #ctdk

Menu luncheon..Siakap Bakar bersama Sos Perap🌹 . 💥x sempat nak prepare bahan masakan 💥kejar masa nak masak 💥pening nak masak apa tiap2 hari 💥nak rasa WOW dalam masakan . Jangan risau ibu2..akak2..abg2..adik2..meh sis tlg dengan masak ala chef gitew...ada 2 PILIHAN: . 💢SOS PERAP SERBAGUNA MAMASAB untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . 💢KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB 🐐🐐 Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . Klik link bio @hada_mamasab untuk tengok menu di highlight dan order . Klik link dibawah yer syg2 👇👇👇 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 . #sabrinabakery #combotsunami #combotsunamimamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Minum la 10 Liter air pun tetap sama.. Rasa kurang manis tapi tak mengurangkan kalori dan gula. Tetap sama.(nescafe ais dgn 3 lebih sudu susu pekat manis murah hati mamak) . Dlm coaching mmg apa yg saya fokus adalah kongsi ilmu yg hanya berasaskan fakta saja. Bukan group suka², diet mitos atau info². Sbb misi saya nak bantu coachee hidup lebih sihat serta kurus dgn selamat. Supaya mereka juga bole kongsi ilmu ni kpd ahli keluarga mereka. . So anda pun jangan terikut sgt info tak betul kt luar sana. . Ni juga salah 1 punca kenapa susah kurus. 👆 Org ingt, "ala, manis nnti tambah la air.. Bole la larut gula tu, kurangkan kalori". Ia tetap sama.. . #teamsayadave Coach Dave +60163227430 . #tipsdietmudah #ilmudiet #ilmukurus #tunkuazizahiskandar #ctdk #miracap #carakekalotot #plussizemisclairre #daniellasya #ctdkjunior #joker #fitnessfirstsingapore #meletop #motifviral #chatime #senamankurus #senamanmudah #majalahnona #sherryalhadad #xingfutang #puteriyangditukar #preloveforsale #artismalaysia #dramasangat #starbucksmalaysia #artiskorea #demirindumu

NEW ARRIVALS! . . ASICS ONITSUKA TIGER WHITE HARGA PROMO: RM95 FREE POSTAGE SM / ADD RM5 SS . . SIZE AVAILABLE: 41-45 euro . . . whatsapp for more details

Menu luncheon..Siakap Bakar bersama Sos Perap🌹 . 💥x sempat nak prepare bahan masakan 💥kejar masa nak masak 💥pening nak masak apa tiap2 hari 💥nak rasa WOW dalam masakan . Jangan risau ibu2..akak2..abg2..adik2..meh sis tlg dengan masak ala chef gitew...ada 2 PILIHAN: . 💢SOS PERAP SERBAGUNA MAMASAB untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . 💢KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB 🐐🐐 Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . Klik link bio @hada_mamasab untuk tengok menu di highlight dan order . Klik link dibawah yer syg2 👇👇👇 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 . #sabrinabakery #combotsunami #combotsunamimamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.sabrina_ Tauhu Begedil Daging . 👩‍🍳Resepi👨‍🍳 🔹Ubi Kentang Rebus 3 biji dilenyek 🔹Bawang Besar 1 biji cincang 🔹Daging lembu segengam cincang 🔹Serbuk cili ½ sudu 🔹Serbuk Kunyit ½ sudu 🔹Garam ½ sudu 🔹Tokua/tauhu 10 biji 🔹Telur 2 biji . 👩‍🍳Resepi Sambal Kicap👨‍🍳 🔹Bawang merah ½ biji digoreng 🔹Bawang putih 4 ulas digoreng 🔹Cabai hidup 2 biji digoreng 🔹Cabai melaka 8 biji digoreng 🔹Gula 🔹Kicap pekat manis . Tauhu tu hgpa kna cari yg yg kulit saja xdak isi.. klw ada isi hgpa kna korek isi dlm dia sbb nak sumbat ubi plak. Pastu masa nak masak tauhu begedil lpas celup teloq, letak dlm minyak bahagian yg dibelah dlu, sbb kita nak seal isi tauhu dri terkeluaq. . . . . . . . #likeforlikes #bazaarpaknil #bzarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #resepi #resepimudah #resepisedap #masak #jjcm #jommakan #resepikek #keksedap #makan #neelofa #fattzura #ctdk #janganbencicintaku #dramamonalisa #malaysian #malaysia #masaksendiri #likeforfollow #folow4like #likers .

Menu luncheon..Siakap Bakar bersama Sos Perap🌹 . 💥x sempat nak prepare bahan masakan 💥kejar masa nak masak 💥pening nak masak apa tiap2 hari 💥nak rasa WOW dalam masakan . Jangan risau ibu2..akak2..abg2..adik2..meh sis tlg dengan masak ala chef gitew...ada 2 PILIHAN: . 💢SOS PERAP SERBAGUNA MAMASAB untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . 💢KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB 🐐🐐 Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . Klik link bio @hada_mamasab untuk tengok menu di highlight dan order . Klik link dibawah yer syg2 👇👇👇 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 . #sabrinabakery #combotsunami #combotsunamimamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Menu luncheon..Siakap Bakar bersama Sos Perap🌹 . 💥x sempat nak prepare bahan masakan 💥kejar masa nak masak 💥pening nak masak apa tiap2 hari 💥nak rasa WOW dalam masakan . Jangan risau ibu2..akak2..abg2..adik2..meh sis tlg dengan masak ala chef gitew...ada 2 PILIHAN: . 💢SOS PERAP SERBAGUNA MAMASAB untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . 💢KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB 🐐🐐 Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . Klik link bio @hada_mamasab untuk tengok menu di highlight dan order . Klik link dibawah yer syg2 👇👇👇 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 . #sabrinabakery #combotsunami #combotsunamimamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.sabrina_ Tauhu Begedil Daging . 👩‍🍳Resepi👨‍🍳 🔹Ubi Kentang Rebus 3 biji dilenyek 🔹Bawang Besar 1 biji cincang 🔹Daging lembu segengam cincang 🔹Serbuk cili ½ sudu 🔹Serbuk Kunyit ½ sudu 🔹Garam ½ sudu 🔹Tokua/tauhu 10 biji 🔹Telur 2 biji . 👩‍🍳Resepi Sambal Kicap👨‍🍳 🔹Bawang merah ½ biji digoreng 🔹Bawang putih 4 ulas digoreng 🔹Cabai hidup 2 biji digoreng 🔹Cabai melaka 8 biji digoreng 🔹Gula 🔹Kicap pekat manis . Tauhu tu hgpa kna cari yg yg kulit saja xdak isi.. klw ada isi hgpa kna korek isi dlm dia sbb nak sumbat ubi plak. Pastu masa nak masak tauhu begedil lpas celup teloq, letak dlm minyak bahagian yg dibelah dlu, sbb kita nak seal isi tauhu dri terkeluaq. . . . . . . . #likeforlikes #bazaarpaknil #bzarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #resepi #resepimudah #resepisedap #masak #jjcm #jommakan #resepikek #keksedap #makan #neelofa #fattzura #ctdk #janganbencicintaku #dramamonalisa #malaysian #malaysia #masaksendiri #likeforfollow #folow4like #likers .

C A R L A S L I N G Elemen bebunganan indah pada Zeera Sling ni memang wow habis. Bukan biashe-biashe gitu. Korang nak pakai pergi dinner pun okay sangat. Bawak travel lagi cun 😘 _ RM35 FREE POS _ _ #sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #igers #neelofa #vivyyusof #noradanish #fazura #fashion #handbagmalaysia #ajimaura #bagmalaysia #terapiinstagram #ootd #ctdk #mirafilzah #style #bazarpaknil #travel #holiday #totebag #slingbag #nelydiasenrose #gegarvaganza2019 #handbag #demirindumu #lelakimuyangdulu #jannanick

❤ PROMO TERDUDUK ❤ SONGKET SB LINE FOIL BIDANG 45 SIAP POTONG 4 METER HARGA AGEN RM48 SEPASANG DAN SERAGAM HARGA SAMA PENJAGAAN FOIL 👇 1. BASUH CELUP2 SAHAJA JANGAN MASUK MESIN 2. IRON TAK BOLEH DIRECT KE ATAS CORAK Nak order tekan je link kat bio tu...😘😘 #kainpasangsbline #kainpasangsblinefoil #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangcantik #kainpasangseragamcikgu #kainpasangsongketfoil #kainpasangsongket #kainpasangborong #kainpasangseragamurah #kainpasangala2datin #kainpasangterkini #seragam #seragamsedondon #seragamcikgusekolah #seragamperkahwinan #ctdkjunior #ctdk #gegarvaganza2019🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

❤ PROMO TERDUDUK ❤ SONGKET SB LINE FOIL BIDANG 45 SIAP POTONG 4 METER HARGA AGEN RM48 SEPASANG DAN SERAGAM HARGA SAMA PENJAGAAN FOIL 👇 1. BASUH CELUP2 SAHAJA JANGAN MASUK MESIN 2. IRON TAK BOLEH DIRECT KE ATAS CORAK Nak order tekan je link kat bio tu...😘😘 #kainpasangsbline #kainpasangsblinefoil #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangcantik #kainpasangseragamcikgu #kainpasangsongketfoil #kainpasangsongket #kainpasangborong #kainpasangseragamurah #kainpasangala2datin #kainpasangterkini #seragam #seragamsedondon #seragamcikgusekolah #seragamperkahwinan #ctdkjunior #ctdk #gegarvaganza2019🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

❤ PROMO TERDUDUK ❤ SONGKET SB LINE FOIL BIDANG 45 SIAP POTONG 4 METER HARGA AGEN RM48 SEPASANG DAN SERAGAM HARGA SAMA PENJAGAAN FOIL 👇 1. BASUH CELUP2 SAHAJA JANGAN MASUK MESIN 2. IRON TAK BOLEH DIRECT KE ATAS CORAK Nak order tekan je link kat bio tu...😘😘 #kainpasangsbline #kainpasangsblinefoil #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangcantik #kainpasangseragamcikgu #kainpasangsongketfoil #kainpasangsongket #kainpasangborong #kainpasangseragamurah #kainpasangala2datin #kainpasangterkini #seragam #seragamsedondon #seragamcikgusekolah #seragamperkahwinan #ctdkjunior #ctdk #gegarvaganza2019🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

❤ PROMO TERDUDUK ❤ SONGKET SB LINE FOIL BIDANG 45 SIAP POTONG 4 METER HARGA AGEN RM48 SEPASANG DAN SERAGAM HARGA SAMA PENJAGAAN FOIL 👇 1. BASUH CELUP2 SAHAJA JANGAN MASUK MESIN 2. IRON TAK BOLEH DIRECT KE ATAS CORAK Nak order tekan je link kat bio tu...😘😘 #kainpasangsbline #kainpasangsblinefoil #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangcantik #kainpasangseragamcikgu #kainpasangsongketfoil #kainpasangsongket #kainpasangborong #kainpasangseragamurah #kainpasangala2datin #kainpasangterkini #seragam #seragamsedondon #seragamcikgusekolah #seragamperkahwinan #ctdkjunior #ctdk #gegarvaganza2019🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

❤ PROMO TERDUDUK ❤ SONGKET SB LINE FOIL BIDANG 45 SIAP POTONG 4 METER HARGA AGEN RM48 SEPASANG DAN SERAGAM HARGA SAMA PENJAGAAN FOIL 👇 1. BASUH CELUP2 SAHAJA JANGAN MASUK MESIN 2. IRON TAK BOLEH DIRECT KE ATAS CORAK Nak order tekan je link kat bio tu...😘😘 #kainpasangsbline #kainpasangsblinefoil #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangcantik #kainpasangseragamcikgu #kainpasangsongketfoil #kainpasangsongket #kainpasangborong #kainpasangseragamurah #kainpasangala2datin #kainpasangterkini #seragam #seragamsedondon #seragamcikgusekolah #seragamperkahwinan #ctdkjunior #ctdk #gegarvaganza2019🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Menu luncheon..Siakap Bakar bersama Sos Perap🌹 . 💥x sempat nak prepare bahan masakan 💥kejar masa nak masak 💥pening nak masak apa tiap2 hari 💥nak rasa WOW dalam masakan . Jangan risau ibu2..akak2..abg2..adik2..meh sis tlg dengan masak ala chef gitew...ada 2 PILIHAN: . 💢SOS PERAP SERBAGUNA MAMASAB untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . 💢KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB 🐐🐐 Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . Klik link bio @hada_mamasab untuk tengok menu di highlight dan order . Klik link dibawah yer syg2 👇👇👇 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 www.wasap.my/+601111070260 . #sabrinabakery #combotsunami #combotsunamimamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Aleena Eyelashes Lace Dress RM74sm/RM78ss (include postage) Measurement:  Size S: Length: 143cm Bust: 87cm Waist: 69cm Shoulder: 36cm Sleeve: 63cm Hip: 94cm  Size M: Length: 144cm Bust: 93cm Waist: 76cm Shoulder: 37.5cm Sleeve: 63cm Hip: 100cm  Size L: Length: 145cm Bust: 99cm Waist: 82cm Shoulder: 39cm Sleeve: 63.5cm Hip: 106cm  Size XL: Length: 146cm Bust: 105cm Waist: 90cm Shoulder: 41cm Sleeve: 63.5cm Hip: 112cm  Size XXL: Length: 147cm Bust: 111cm Waist: 96cm Shoulder: 43cm Sleeve: 64cm Hip: 120cm  Size 3XL: Length: 148cm Bust: 118cm Waist: 106cm Shoulder: 45.5cm Sleeve: 64.5cm Hip: 128cm  Size 4XL: Length: 148cm Bust: 126cm Waist: 114cm Shoulder: 48.5cm Sleeve: 65cm Hip: 138cm Material : Roman Crepe ( Not Transparent ) Description: Sleeve End With Zip , Side Hidden Pockets Utk order, bole trus wassap 013-4045056. #jubahmurahgiler #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahbridesmaid #jubahdress #mfmirafilzah #jubahlace #jubahlacemurahgila #ctdk #neelofa #dinnerdress #jubahekslusif #jubahblink #jubahnursing #jubahironless #jubahborong #jubahplussize #fattzura #bajubridesmaid #dressglitter #jubahdustypink #jubahkotak #terbaikdariku #jubahbiru #jubahpleated #motif #jubahdinner #rumahsitikhadijah #sangkar #lelakimuyangdulu

Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. Tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni. . 👉 Area mata byk garisan halus 👉 Area mata sembap 👉 Area mata mempunyai miliea seed . Kalau anda ada semua yang diatas ni, maknanya anda dah salah pakai product. . OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE. . Nak share juga kebanyakkan yg pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan 😍 Www.wasap.my/60133667882/ #oilfreemakeupremover #oilfreemakeupremover #thebest #marykay #bandarmelaka #codmelaka #aeonmelaka #marykaybandarhilir #oilfreemakeupremover #bestseller #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #skincareroutine #penjagaanwajah #jerawat #jeragat #flawless #glassskin #blackhead #timewise #cccream #foundation #skinvigorate #botanicaleffect #mirafilzah #ctdk #deadskincell #exfoliator #melaka

Ok, jom tutup lampu jom. Nak kurus kena tidur awal. Selamat malam minggu semuaaaa😴😴 . Jom daftar & booking Intake NOVEMBER dengan Coach sekarang, dalam masa 2 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year 2020" nanti!!💃💪 . 🔥Pendaftaran Kurus Online Coaching - NEXT INTAKE kini dibuka secara rasminya!! . Nak kurus dengan efektif dan betul2 menjadi, hanya melalui online sahaja??? . Coach @dee.azhar4411 akan guide anda, jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-5kg sebulan!!! Dont trust me, but trust yourself. U CAN DO IT!!! 💃💃💪💪 . DM Coach @dee.azhar4411 sekarang!! . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS jadi MUDAH!!! 💃😊💃😊 . Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 Coach DEE : 019-2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro #getfitnowonline #keksedap #bakingclass #makansedap #dietmalaysia #breastfeeding #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #tunang #sayanakkahwin #dramasweetdreams

. . 191019 . . Orgasm !! , siapa yang ada masalah mendapatkan “orgasm” apabila bersama suami ?? . . Pelik kan tapi ramai antara yang wassap Kak Lis ada yang tak pernah rasa “orgasm” . . Ada tu berpuluh tahun kahwin , and she felt very lonely and sex it just for her “husband” she dont enjoy it nothing melainkan hanya suami sangat happy but not for her 🤕 . . Ok , simple orgasm yang buat kita sangat “puas” and looking forward to enjoy sex and romance . . U akan rasa puas, happy, air vagina akan melimpah limpah and yang paling best tidur malam mu lebih nyenyak gitu 🙈 . . No dont turn this problem to silent button please , just wassap Kak Lis and i will teach u how and why u tak capai orgasm yang salah satu menjadi NIKMAT DUNIA 😜 . . . HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!! . . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •Longgar •Kentut faraj •Keputihan •Faraj gatal gatal •Rahim jatuh •Period tidak teratur •Faraj jerawat •Bau ikan hanyir •Berlecak •Berair •Kurang ghairah •Payudara lebih montok •Punggung lebih bulat •Putih Cerah Miss Faraj •Seri pengantin •Sukar mempunyai zuriat •PCOS / TYROID . . Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! . ________________________________________ . FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/60123850848 . WeChat:wanderingtstar08 . Telegram: +60123850848 . _____________________________________________ 🌏Shipped Worldwide . . Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08 . #cariakudisyurga #farajtakberbau #missvlonggar #ubatkuat #jamuketat #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #keputihan #shahalam #payudaramontok #jamususukdara #imaan #kopijamu #jamulicious #syintagila #30pesanansuara #fattzura #jsd #crecionbysitinurhaliza #kakkm #payudaramontok #premiumjamu #pinklady #pengerasmalamjumaat #aliffterlajaklaris #kaklishomemadejamu #homemadejamu #ctdk

Adelia tees 1 PCS RM39 2 PCS RM60 3 PCS RM80 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 Material : Cotton (strechable) Tag : Label L Shoulder 41-43CM Measurement : In cm Length 68 - 78, shoulder 64( jenis bahu jatuh), sleeve 43, armhole 42, bust 98, hip 106. In inch Length 26.5 - 30.5, shoulder 25 (jenis bahu jatuh), sleeve 16.5, armhole 16.5, bust 38.5, hip 41.5. Berminat? 👇 https://lemaridahlia.wasap.my/ #blouse #blouseterkini #blousemurah #blousecantik #blousemurahcantik #bazaarmalaysia #blousemalaysiamurah #blousedesigns #blouselabuh #blousehijab #blousewanita #blousepolos #blousebigsize #blouseputih #blousebranded #blousebunga #blousemalaysia #ctdk #khairulaming #khaibahar #sitinordiana #cantik #lawa #viral #sitiafiyah

Adelia tees 1 PCS RM39 2 PCS RM60 3 PCS RM80 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 Material : Cotton (strechable) Tag : Label L Shoulder 41-43CM Measurement : In cm Length 68 - 78, shoulder 64( jenis bahu jatuh), sleeve 43, armhole 42, bust 98, hip 106. In inch Length 26.5 - 30.5, shoulder 25 (jenis bahu jatuh), sleeve 16.5, armhole 16.5, bust 38.5, hip 41.5. Berminat? 👇 https://lemaridahlia.wasap.my/ #blouse #blouseterkini #blousemurah #blousecantik #blousemurahcantik #bazaarmalaysia #blousemalaysiamurah #blousedesigns #blouselabuh #blousehijab #blousewanita #blousepolos #blousebigsize #blouseputih #blousebranded #blousebunga #blousemalaysia #ctdk #khairulaming #khaibahar #sitinordiana #cantik #lawa #viral #sitiafiyah

SENANG SANGAT NAK BUAT MEAL PREP 💃🏻 - best kan main masak2 macam ni! boleh meal prep hari2 save duit sikit 🤩 - #misimealprep

travel
(@bagtr.avel)

59 Minutes Ago

VANS WAISTBAG . RM75 FREE POSTAGE . . 🔥2 Compartment 🔥Inside zip pocket 🔥Muat letak vape, powerbank, phone, rokok, wallet 🔥Smart teghuk . . Utk order boleh DM atau Whatsapp 0127585848(klik sahaja link di bio) . #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #slingbag #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #alhaalfa #wawabeauty #maluapabosku #ctdk #meletop #raya2019 #donde #malaysia #syafiqkyle #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu Repost via AIGrow @dywanzsbarangmurah Repost via AIGrow.me

Dengar cerita hari ini 10000 stock Treatmentcream mendarat dekat HQ, tapi malam ni tinggal 3000 je taw. Tak tahu nak cakap macam mana tapi Alhamdulillah memang jual Treatmentcream ni laju je taw stock habis 😍 . . Dekat Nurul ada lebih kurang 20 ketoi sahaja taw. Tak tahulah sempat bertahan minggu depan ke tidak. Yang nak dapatkan Treatmentcream, bertindak pantas taw, RM20 sahaja seketol. Beli 5 ketoi Nurul bagi Free Postage! . . . . #treatmentcream #treatmentcreamputeriratu #ubatputih #ubatjerawat #jerawat #jeragat #treatmentcreamcyberjaya #treatmentcreamkajang #treatmentcreambangi #treatmentcreamputrajaya #treatmentcreamdengkil #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #assalamu'alaikum #dropshipwanted #bougasserum #lelakikuyangdulu #tv3malaysia #scrubmurah #bellaastillah #ainaaserum #ctdk

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

TUMPANG LALU😛😛😛. . Jam berapa korang nampak pos saya nie?. . Ke bangun tido baru nampak🙃. . . turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak #dramasweetdreams

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

Kadang apa yang kita impikan tidak bukan senang untuk jadi kenyataan , . Kadang apa yang kita minta tak sama dengan apa yang kita dapat. Tapi percaya lah Allah itu sebaik-baik pengatur untuk hambanya . . Jadi bersangka baiklah selalu kerana Allah itu lebih mengetahui apa yang terbaik untuk diri kita✨ . . Sebelum tidur jangan lupa untuk : ✨istighfar ✨Baca 4 قل ✨ Baca ayat kursi ✨ Maafkan semua orang . . . #contestgiveawayle_handsock.co #tarbiahsentap#hijrahku_dakwahku#muslimahwear#wanitamuslimah#coveraurah#contestgiveaway#contestgiveawayoktober#tausiyahku#dakwahmuslimah#fromhijrahtodakwah#indahnyaagamaku#mirafilzah#lelakimuyangdulu#bellaastilah#ctdk#demirindumu

Nak cari baju bridesmaid, tapi saiz bukan main susah. Tapi nak sedondon😥 . Haa..jangan susah susah..kan ada camelia mini kurung😍😍. Pasti tak menyesal. Harga RM 79 free postage !!..avaiable dari saiz XS hingga XXL tau😵😵 . . WHATSAPP UNTUK ORDER : www.wasap.my/60192964588 . #bajukurung#bajukurungmoden#kurungplain #bajukurungmurah#bajukurungcantik#jubah #bajukurungplain#bajukurungterkini#bajukurung2019#kurung#kurungmoden#kurungcantik#kurungmalaysia#kurungmurah#kurungmodencantik#tudungmurah #ctdk#fattzura#dressmuslimah#blousemurah#kurungcorak#ironless#bajutakpayahgosok#kurungcotton#bajukurungcotton#minikurungcotton#cottonminikurung#kurungcottonmurah#kurungcottonmalaysia

SIAPA YANG KATA TU? . . Nak tahu jugak. Buncit itu sihat ye? @ buncit itu seksi🤣. . Nak sy tolong atasi masalah buncit. InshaAllah semuanye dgn iZin Allah😘. . . turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak #dramasweetdreams

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

AWAS ! BIBIR KERING !!! . . 🤔 Masalah bibir kering? . 🤔 Kusam? . 🤔 Tak bermaya? . 🤔 Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia? . Jom saya bantu!😊 . Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 . Gunakan SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan. . Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. 😉 . Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!😉 . . “Jom cantik secara sihat dan selamat”. . Share with 💕 🌟 Ateyn Ain 🌟 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultantmarykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykayjohor #marykaykl #marykaykelantan #marykaykuantan #tutorialmarykay #korea #lipstick #foundation #skincare #tipskecantikan #ctdk #neelofa #naqiuboboy #mirafilzah #likes4likes #photooftheday #love #likeforlike #likesforlikes #gegarvaganza #likeback #demirindumu #instagood #beautiful

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

🔥APA ITU KEPUTIHAN🔥. . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . Ada keputihan tak? 🧐Alaa yg sampai lendir2 tu Kalau dibiar lama2 busuk macam bangkai tau 😞 nak dekat dengan orang pun Tak selesa 😫 . . Tolong la jaga aset uolss tu syg 😘Bukan nya susah pun consume je PINKLADY🎀 Cukup herba traditional utk jaga dalaman & luaran sebagai wanita!🤤 . . Cepat whatsapp📲 Niena utk dapatkan pinklady 🎀 awak dgn harga kasih sayang 🙈 . . Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 Whatsapp📲 0163522165 . . #teampinkladyaa #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy

[ DARI LEBAR KE LONJONG ] . . Jauh berbeza lepas dah lost 20kg kan? Nak share something, biasanya part yang paling ketara mengecut bila berat turun bukan hanya pada lengan, peha, atau perut tapi muka pun turun berubah. . So bagi sesiapa yang dalam proses lose weight jangan lupa ambil gambar muka dekat-dekat macam pic passport ni. Sure tergelak sorang tengok gambar lama time dah kurus nanti. Banyak betul bahgian muka yang membengkak. . gengfitsihatonline program intake OKTOBER . ✅ personal dan group coaching ✅ combo workout dari rumah ✅ meal plan beserta resipi sihat ✅ groceries checklist . 🔈 PENDAFTARAN SUDAH DIBUKA 🚫 SLOT TERHAD 👆🏼 KLIK LINK DI BIO @coach_oci . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461i . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #putrajaya #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #jomdiet #herbalifemalaysia #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #herbalifecoach #herbalifeseremban #coachdiet #emmamaembong #kurussebelumraya #azamkurus #azamkurus2019

JOM SEBELUM TIDUR CANTIKKAN BERSIHKAN BIBIR! . Yang ada masalah bibir kering hingga terkopek berdarah, jom baca post ni sampai habis. Masalah ni bukan minoriti ya, tapi hampir separuh dari kita pernah hadapi, terutamanya bibir kering yg seterusnya bawa kepada menggelupas dan luka! 😓 . So semua WAJIB ada Mary Kay Satin Sugar Scrub & Lip Balm ni. Antara kelebihan: . ✏ Rawat bibir yg menggelupas supaya sihat ✏ Rawat bibir gelap supaya pink semulajadi ✏ Rawat bibir sensitif kesan alergik/kosmetik ✏ Lembapkan bibir secara semulajadi ✏ Pemakaian lipstick lebih tahan lama ✏ Selesa dan tak berminyak . Buang masalah bibir kering dan menggelupas jom. Nak bibir cantik kena satinkan dia hihi. Jom? . . “Jom cantik secara sihat dan selamat”. . Share with 💕 🌟 Ateyn Ain 🌟 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultantmarykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykayjohor #marykaykl #marykaykelantan #marykaykuantan #tutorialmarykay #korea #lipstick #foundation #skincare #tipskecantikan #ctdk #neelofa #naqiuboboy #mirafilzah #likes4likes #photooftheday #love #likeforlike #likesforlikes #gegarvaganza #likeback #demirindumu #instagood #beautiful