#cyberjaya

380,271 posts tagged with #cyberjaya

Photos and Videos about #cyberjaya

COCOTRIM NI BUKAN CALANG-CALANG PRODUK TAU . . Kita dah ada banyak testimoni yang dah berjaya . . ✔ Kenyang sepanjang hari ✔ Berpeluh ✔ Membantu merawat eczema ✔ Membantu menurunkan berat badan ✔ Mencantikan kulit . Dan banyak lagi manfaat lain . BERMINAT NAK DAPATKAN #cocotrim Whatsapp kami 0176314059 atau terus dm or click link di ig kami . . 🚗 COD area #kualalumpur #cheras #ampang #putrajaya #cyberjaya dan #selangor yang berdekatan . . #naddrybeaute #cocotrim #cocotrimhq #chocofitkl #chocofitputrajaya #chocofitmalaysia #chocofithq #lemonfit #produkviral #cikepal #bellaastilah #raya2019 #bodydream #bellashake #viralpost #produkviral #produkkurus #bizzibody #rotikaya #kurussebelumraya #kebayachallenge #tipscantik #produkkurus #terlajaklaris #siakapkeli

. UNTUK ANAK JANTAN SAHAJA !! . TERBARU EVOMEN !! Tahukah anda MARKET PALING BESAR adalah pada mereka yg TIDAK ADA masalah tenaga batin. . EVOMEN dihasilkan objektif sebenarnya untuk memberi keseronokkan dan TAMBAH pusingan perlawanan. . Yang biasa 1 game jadi 2 hingga 3 game. . Yang biasa 2 game jadi 3 hingga 4 game. . . So on and so forth sehinggalah pasangan anda surrender penat main. . Formula khas ramuan ini DIHASILKAN utk memberi KESERONOKAN pada rakyat Malaysia yang normal sihat tubuh badan dan TIADA SIDE EFFECT seperti MIGRAIN atau SAKIT KEPALA. . . . Hishhh... lepas guna EvoMen baru lah korang tahu makna tiap2 malam adalah malam jumaat. . 📩 DM now @tongkatali.my . . #putrajayafood #putrajayaresident #putrajaya #shahalam #shahalamresident #ipohperak #pdrm #malamjumaat #sungaipetani #seriiskandar #cepatpancut #tahanlama #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #matipucuk #perkahwinan #cyberjaya #kualakangsar #kubangkerian #kualaterengganu #poslajuseluruhmalaysia #evomenmalaysia #tongkatali #sayajualubatkuat #khabarbaik

. UNTUK ANAK JANTAN SAHAJA !! . TERBARU EVOMEN !! Tahukah anda MARKET PALING BESAR adalah pada mereka yg TIDAK ADA masalah tenaga batin. . EVOMEN dihasilkan objektif sebenarnya untuk memberi keseronokkan dan TAMBAH pusingan perlawanan. . Yang biasa 1 game jadi 2 hingga 3 game. . Yang biasa 2 game jadi 3 hingga 4 game. . . So on and so forth sehinggalah pasangan anda surrender penat main. . Formula khas ramuan ini DIHASILKAN utk memberi KESERONOKAN pada rakyat Malaysia yang normal sihat tubuh badan dan TIADA SIDE EFFECT seperti MIGRAIN atau SAKIT KEPALA. . . . Hishhh... lepas guna EvoMen baru lah korang tahu makna tiap2 malam adalah malam jumaat. . 📩 DM now @tongkatali.my . . #putrajayafood #putrajayaresident #putrajaya #shahalam #shahalamresident #ipohperak #pdrm #malamjumaat #sungaipetani #seriiskandar #cepatpancut #tahanlama #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #matipucuk #perkahwinan #cyberjaya #kualakangsar #kubangkerian #kualaterengganu #poslajuseluruhmalaysia #evomenmalaysia #tongkatali #sayajualubatkuat #khabarbaik

KONDO WARISAN PUTERI @ SEPANG 🏠🏠 ​ Tenure : Freehold Starting price : RM228k Unit type:- ◾️Type A, 926sf ( 3R 2B dual key ) ◾️Type B, 807sf ( 3R 2B ) Sales package:- ✅Semi furnish ✅ Kitchen Cabinet ✅ Wardrobe to all bedrooms ✅ 2 units of air cond ✅ Refrigerator ✅ Ceiling fan ✅ Light fittings Nearby Amenities : ◾️Xiamen University Malaysia ◾️KLIA & KLIA 2 ◾️ERL Salak Tinggi Station ◾️KIP Mart ◾️Upcoming Horizon Village Outlets (formerly known as Kuala Lumpur International Outlet) ◾️Upcoming KLIA Aeropolis https://www.wasap.my/0183974434/KondoSepang #kajang #nilai #putrajaya #cyberjaya #rumahmampumilik #projekrumahmampumilik #bangi #bandarbarubangi #bandarbukitmahkota #bandarsriputrabangi #ukm #upm #gmi #niosh #uniten #sgmerab #serdang #semenyih #semenyihkajangbangi #pelaburanhartanah #rumahpertamaku #rumahselangorku #rumahcantikidaman #sepang #kotawarisan #nilai #klia #warisanputeri #cyberjaya

Pinkish white color tones of flowers for this week !! - Pom Pom, two tones of daisies , ping pong , rose & eucalyptus leaves - Available from 22nd -26th #instaflower #flowerarrangement #photooftheday #anniversary #valentinesday #malaysiaevent #flowerbouquemurah #kedaibunga #weddingflorist #eventflorist #bridesmaid #floristmalaysia #klflorist #floristpj #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykl #kajang #putrajaya #cyberjaya #damansara #flowergaragemy #flogarage #malaysianflorist #igersmy #murah #sayajual #malaysia #promosi #onlineshoppingmalaysia Oct with FREE SAME DAY DELIVERY. Limited stocks only !!

Kempen Beli Rumah Tanpa Deposit📢📢 Hubungi saya segera, untuk mengetahui projek2 sekitar KL/Kajang/Bangi dan Sepang. Pakej Fully Furnished, Cashback dan pelbagai tawaran menarik menanti anda. Click link di Bio📢 #kajang #nilai #putrajaya #cyberjaya #rumahmampumilik #projekrumahmampumilik #bangi #bandarbarubangi #bandarbukitmahkota #bandarsriputrabangi #ukm #upm #gmi #niosh #uniten #sgmerab #serdang #semenyih #semenyihkajangbangi #pelaburanhartanah #rumahpertamaku #rumahselangorku #rumahcantikidaman #sepang #kotawarisan #nilai #klia #warisanputeri #cyberjaya

Kempen Beli Rumah Tanpa Deposit📢📢 Hubungi saya segera, untuk mengetahui projek2 sekitar KL/Kajang/Bangi dan Sepang. Pakej Fully Furnished, Cashback dan pelbagai tawaran menarik menanti anda. Click link di Bio📢 #kajang #nilai #putrajaya #cyberjaya #rumahmampumilik #projekrumahmampumilik #bangi #bandarbarubangi #bandarbukitmahkota #bandarsriputrabangi #ukm #upm #gmi #niosh #uniten #sgmerab #serdang #semenyih #semenyihkajangbangi #pelaburanhartanah #rumahpertamaku #rumahselangorku #rumahcantikidaman #sepang #kotawarisan #nilai #klia #warisanputeri #cyberjaya

Kempen Beli Rumah Tanpa Deposit📢📢 Hubungi saya segera, untuk mengetahui projek2 sekitar KL/Kajang/Bangi dan Sepang. Pakej Fully Furnished, Cashback dan pelbagai tawaran menarik menanti anda. Click link di Bio📢 #kajang #nilai #putrajaya #cyberjaya #rumahmampumilik #projekrumahmampumilik #bangi #bandarbarubangi #bandarbukitmahkota #bandarsriputrabangi #ukm #upm #gmi #niosh #uniten #sgmerab #serdang #semenyih #semenyihkajangbangi #pelaburanhartanah #rumahpertamaku #rumahselangorku #rumahcantikidaman #sepang #kotawarisan #nilai #klia #warisanputeri #cyberjaya

Tq @muteh_official review ig 😍💗. . Muteh lover stay fit k ngn muteh banyak sangt manfaat spray muteh nie yg sangat cepat beri effect white n glow semudah ABC . 🌸 . bagi yang cuba dan rasainya sendiri . #mutehviral nie . #mutehcyberjaya #mutehputrajaya #cyberjaya #putrajaya #mutehviral #no1

Sanggup x awak naik tangga nie .tangga kemanisan yang hanya dirasa oleh mereka yang ikhlas n sabar. . Matlamat 💐 . Alhamdulillah ya Allah atas segala bentuk nikmat rezki yang telah kau berikan . Pada aku manusia kerdil ini. . Selamat malam ksygn muteh. 🌸😌. . #mutehcyberjaya #mutehputrajaya #cyberjaya #putrajaya #mutehviral #no1

Tgh2 hujan pun redah demi mutehlover tersayang nie. Ikutkan hati nk patah balik dh, dengan jem lg tp alhamdulillah dipermudahkan urusan hari ni , janji customer happy eza lg happy tau , terima kasih sis eza jual ye. ☺️ . Selamat bermuteh n gebu gebas lepas nie .🌸 . #satisfiedcustomer #mutehviral #no1 . Cukup dengan 3 kali semburan kulit dah nampak ketara cerah dia! Kalau nak lagi cerah boleh sembur banyak-banyak kat tempat yang korang nak cerahkan tu, then sapu dan ratakan😍 . nak kulit putih dengan hanya 5 saat? Jom dapatkan Spray Muteh Susu sekarang! . Dap dap n tadaaa glow mis . . Whatsapp 0102218497 sekarang📲 . 🤗. #muteh_putrajaya . #muteh #mutehputrajaya #mutehcyberjaya #putrajaya #cyberjaya #ezzahmad

Warna² idaman setiap wanita #soukbcf #bychefiza Senang, mudah, cepat Jimat Selesa, suka, bahagia 😁 #banting #soukbcbanting #selangor #kualalumpur #cyberjaya #putrajaya

Hari ini hari isnin tetapi sis fenomena dah bawa topik berat dah,kerana kita mesti produktif💪tak boleh asyik monday blues atau everydays blue memanjang😆 Basicly topik wall sis fenomena adalah berkaitan emosi hari ini,dan sebagai trusted seller sis fenomena kongsikan produk yang sis fenomena dah cuba dan amalkan serta tips untuk bantu kita atasi permasalahan berkaitan emosi. Sis fenomena terpanggil untuk bercerita berkenaan emosi kerana sewaktu sis fenomena bawa muthmainnah ke klinik untuk cucuk dan check up berkala,sis fenomena mendengar rungutan seorang bonda yang bersembang bersama sahabatnya. Si bonda ini merungut kerana terlalu letih dengan keadaan,tuntutan semasa dan perangai anak-anak.Anak-anak yang sering bermain sewaktu makan dan berebut segala perkara merunsingkan ibu ini sampai ibunya terpaksa pisahkan kedudukan kedua anak nya ni hampir setiap masa. Sis fenomena lihat wajah ibu tersebut sugul..kesian sangat.😥Wanita ini memerlukan penjagaan emosi.Kepenatan,kelesuan dan rasa tidak gembira ini akan melahirkan satu situasi yang impaknya di jangka masa panjang. Kenapa wanita seperti kita memerlukan kapsul harmony?? KERANA KITA TULANG BELAKANG KELUARGA,KITA PERLU MENJAGA YANG LAIN..MAKA KITA TERLEBIH DAHULU PERLU MENJAGA DIRI KITA SENDIRI. Kandungan herba di dalam setiap kapsul harmony ini membantu kita meningkatkan hormon estrogen iaitu hormon kewanitaan. Ala-ala wanita melayu terakhir gitu,sopan anggun dan lemah-lembut.Tak ada nada tinggi, tak ada kedutan stress di dahi mahupun kelihatan tegang dalam menangani situasi.Gerak langkah tersusun dan kemas.kerana sifat wanita yang manja,ayu tu nyata terserlah. Selain itu,Kerana kapsul harmony ini selamat dan diperakui oleh kementerian kesihatan dengan nombor pendaftatan MAL19071680TC Nak tahu tips kekal tenang?? Tunggu ya..sis fenomena gembira kongsikan di post seterusnya😘 Nak bertanya lebih lanjut tentang Kapsul Harmony simpan dan cari sis fenomena di sini ya 👉0199245467 #sisfenomena #trustedseller #sisfelagent #sisfelputrajaya #kapsulharmony #emosi #tenang #putrajaya #cyberjaya #delemawanita #tekanan #perasaan #sihatemosi

Thank you for joining us at our Nationwide Open Day last weekend! If you missed it, fret not! Our promotions will go on until 30 November 2019! Every sign-up is entitled to: √FREE Environmental English Programme √FREE Placement Test √Lucky Draw Visit our centre at Glomac Cyberjaya now! #cyberjaya #learnenglishincyberjaya #cambridgeenglishlearningincyberjaya #cambridgeenglishforlife #cambridge #englishcenternearputrajaya #englishcentercyberjaya #englishisfun

Good Night! Don't forget to apply your #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub & #bougasbeautyfacialcleanser before get to bed! 😊 Click link in bio for more details & order 😊 #teambougasmiza

Event : Pre Convo Date : 19/10/2019 Location : Tamarind Cyberjaya #convo #preconvo #convocation #shootconvo #preconvophotoshoot #photoshoot #cyberjaya #tamarindsquare

Event : Pre Convo Date : 19/10/2019 Location : Tamarind Cyberjaya #convo #preconvo #convocation #shootconvo #preconvophotoshoot #photoshoot #cyberjaya #tamarindsquare

Event : Pre Convo Date : 19/10/2019 Location : Tamarind Cyberjaya #convo #preconvo #convocation #shootconvo #preconvophotoshoot #photoshoot #cyberjaya #tamarindsquare

HARI KE 3 STOCK SEMAKIN NIPISS! . Stock baru je mendarat hari ini tapi dah nak sold out. Paling sedih stock dekat hq lagilahh yilek terus! Ramai dah yang yakin dengan quality Lipmatte #backtothegame Collection ni memang best! Lipmatte yang mengandungi madu & Vit C mampu merawat bibir bibir yang pecah macam longkang tu 🤣 . Taknak bibir macam tu kan? Apa kata baik grab sekarang sebelum terlambat!

Orang👥 yang berjaya💪 adalah orang yang tidak kenal erti putus🙅‍♀ asa! Orang🧒🧕 yang pentingkan🥰😍😘 kesihatan, tidak akan membiarkan bibir💋 nya kering🥵 sepanjang hari.🌈 Setiap pembelian Faraalipbutter💄💄💄 FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA /SABAH SARAWAK ✈️+FREE GIFT🎁🎁+EXTRA GIFT 🎁🎁 & FREE COD.🚘 . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #penang #kedah #bangi #perak & #selangor🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #penang ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #kedah ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#perak ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#selangor ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #tamanselasih #sungaiular #bangi

😭😢Beratus ringgit💸💸💸 laser bibir semata² nk merahkn bibir.💋 Faraalipbutter💄 puluh💰 ringgit je, mmpu bibirkan🥳 merah dgn selamat & jayanya.💪💪💪 Setiap pembelian Faraalipbutter💄💄💄 FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA /SABAH SARAWAK ✈️+FREE GIFT🎁🎁+EXTRA GIFT 🎁🎁 & FREE COD.🚘 . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #penang #kedah #bangi #perak & #selangor🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #penang ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #kedah ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#perak ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#selangor ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #tamanselasih #sungaiular #bangi

Bila orang👥 asyik tanya,🗣 tak penat😪 ke hari² cantik?🤔 Dia tak tau ke kita🙈 tercantik🙊 tanpa sengaja🥳 dengan faraaliputter.💄Setiap pembelian Faraalipbutter💄💄💄 FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA /SABAH SARAWAK ✈️+FREE GIFT🎁🎁+EXTRA GIFT 🎁🎁 & FREE COD.🚘 . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #penang #kedah #bangi #perak & #selangor🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #penang ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #kedah ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#perak ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#selangor ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . . #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #tamanselasih #sungaiular #bangi

My favourite gift to send💕 I love sending dessert as gifts especially to people who are really tough to shop for 😘 . What we have @tresbiendessert ♥ yummylicious creampuffs (vanilla, chocolate, salted caramel, durian, pandan) There is something for everyone 😉 To order click link in bio @tresbiendessert . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #food#foodpic#serikembangan#savour#makanan#terapiinstagram#dessert#puchong#sunwaypyramid#creampuffsedap#chocolate#indulge#dessertsedap#fudgybrownies#creampuffmalaysia#assalamualaikum#cyberjaya#lovetoeat#serdang#damansara#cspscs#bitesize#creampuffbukitjalil#creampuffkl#sayajualcreampuff#saujanaputra#cravings#creampuffs#creampuffpuchong

SULAM TABUR BASIC ✅material bawal jepun no 1/airis exclusive ✅jahitan sulam tangan ✅keliling tudung jahitan basic ✅saiz/bidang 45” x 45” wassap 0192588090 #bawalsulam #sulamtangan #bawalsulamtabur #bawalkelantan #tudungbawal #kotabharu #shahalam #putrajaya #bangisentral #cyberjaya #bangi #puchong #voilejapan #bawalvoile #bawaloriginal #tudung #tudunglabuh #tudungbesar #bidang45 #bawalbidang45 #bawalovers

Year 4 English class. I will make sure my student knows how to read and can pronounce very well. #english #read #anweringquestion #pat #akhirtahun #exam #ujian #peperiksaanakhirtahun2019 #tuisyen #class #putraperdana #putrajaya #cyberjaya

Alhamdulillah.... top 3 hot sellers sentiasa ade je request nya🤗.... Tq Azlin ordered semua ni last week 😍😘 . . 7" #burntcheesecake #strawberries #blueberries #grapes 10" square #brownieskedut #creampuffropol2 #specialcustardfilling . . To order... WhatsApp Kak Bunga at 0129340227 or directly click wasap link in bio 😉 . . #keknkekcawanpuchong #kek #bakedcheesecake #desserts #dessert #dessertgram #keksedap #creampuffsedap #creampuffs #brownies #foodporn #foodie #bazarpaknilkek #sayajual #puchongbaker #homebaker #puchong #putrajaya #shahalam #usj #cyberjaya #bandarkinrara

. 우기 아니랄까봐 장난아니게 퍼붓네. 매일 채윤이 픽업가는 2~3시쯤 한차례 비가 오고, 밤에도 비가 오고있다. 우리집 2층 곳곳엔 또 비가 샌다. 고쳐도 고쳐도 자꾸 비가 새고 난리😤 #말레이시아 #malaysia #말레이시아일상 #사이버자야 #cyberjaya #세티아에코글레이즈 #setiaecoglades #리우리가든 #우기 #천둥번개 #억수같이쏟아지는비

. . Meh beli baju dari sy sebelom orang lain abes borong semua sekali😀. Nak dapat harga lagi murah dari sy jual di gerai?. 🎊Boleh screenshot post ini dan tunjuk pada sy..anda akan dpt harga promosi dari sy. .🎊 Jadi tuggu apa lagi mai dtg cari sy🎉 Boleh datang di gerai kami di Carboot Sale Maad Bangi.. Di belakang Mall Gateway Bangi dan Flea Market bangi setiap hari Jumaat dan Ahad. Dah sampai CBS Maad. Tapi Tak jumpa gerai yg mana ya. Boleh msg sy di no 01136311510 Utk maklumat lain boleh dm sy atau Boleh follow sy dan share post ini.. #bangigateway#fleamarket#fleamarketdebangigateway#bandarbarubangi#seksyen15#nilai#putrajaya#dengkil#jenderamhilir#jenderamhulu#bandarbarusalaktinggi#serdang#cyberjaya#cbsmaadbangi#cbsmaad#carbootsalebangi#carbootsalemaadbangi#carbootsalemaad

PROMO PROMO PROMO‼️ Facial for only RM100‼️ RM100‼️ RM100‼️ . Nak facial? Book your facial appointment now WA 📲 014-6677455😘😘 . . All in 1 🙀: . 👉🏻 Deep Cleansing 👉🏻 Skin Firming 👉🏻 Face Lifting 👉🏻 Face Massage 👉🏻 Whitehead / blackhead removal 👉🏻 Anti-aging 👉🏻 Skin treatment . . . #ddbeautycartel #beautycartel #spadirumah #facialdirumah #spadirumahselangor #mobilespaselangor #facialmurah #spadirumahbangi #facialdirumahanda #facialuntukkahwin #makeupmy #beauty #sparumah #beautycartel #homespaselangor #homefacialkajang #homespabangi #facelifting #vshape #antiaging #skincare #business #facelifting #promo #puchong #bangigateway #bangisentral #serdang #cyberjaya

🎁🎈 Hadiah simple dan menarik untuk org yg tersayang, rakan2, office mate, dll 🎁🎈 . . 🎉🎉 Hadiah yg sesuai utk apa saja majlis dan sambutan 🎊🎊 . . 🎀 Hari istimewa yg tersayang 🤗❤ dah semakin hampir, jgn fikir lama2, order skrg.. . . ☎ Call/Wasap 📲 0124583953 atau klik link di bio #belonheliummurah #balloons #balloon #balloonstylist #balloondeco #balloonsurprise #balloonlove #customballoons #foilballoon #hotairballoonmurah #hotairballoongift #chocolate #chocolove #bouquet #bouquets #chocolateart #handbouquet  #coklatbouquet #giftideas #giftsforhim #giftsforher #gifts #cyberjayadelivery #cyberjaya #putrajaya #putrajayadelivery

ЧТО НЕ ТАК НА ФОТО? Фотограф должен обращать внимание на все детали которые обычный человек может не заметить. Но как понять какие именно ? ⠀ ◾Внимательно слушайте, человек сам вам все расскажет во время съемки, если же нет, то спрашивайте сами. ⠀ Вот список , который мы вместе составили по ответам в сторис. ⠀ 📌Не хочу выглядеть толстой. ⠀ Причем это пишут все, даже очень худенькие девочки. Поэтому следим за : ⠀ - Руки, ноги не должны быть прижатыми - Щеки и второй подбородок. Если уж снимаем снизу, то желательно либо попросить поднять голову, либо убираем ретушью ⠀ 📌 Осанка ⠀ Это тоже одна из больных тем для многих, поэтому следим за спиной и шеей. ⠀ 📌 Выражение лица ⠀ Живые кадры это конечно здорово, но лучше не показывать фото где откровенно глупое выражение лица, даже если поза топ. ⠀ 📌Ногти/пальцы ⠀ Вот это кстати интересно, многие отметили ногти, но скажем так, это больше заметка для моделей, так как фотограф на это не очень влияет. ⠀ Но вот я еще от себя добавила пальцы, так как в минуты напряженного позирования наши пальчики выходят из под контроля и как раз таки выдают волнение на фото. ⠀ 📌Как лежат волосы ⠀ 📌 Складки на одежде. ⠀ 📌Лямочки от бюстгальтера ⠀ 📌 Просвечивающиеся нижнее белье ⠀ 📌 Личные комплексы ⠀ А вот это то, что нужно уточнять всегда. Потому что может быть что угодно, даже неприметное для вас. ⠀ Например: горбинка на носу, какая то не такая форма губ, да это может быть что угодно в целом. ⠀ Исходя из этого списка, выходит одно - нужно быть внимательным ко всем мелочам, тогда у ваших фото большая вероятность понравится😊 ⠀ @lokalocal @canon_photos @beautifulsasia @exploring.malaysia @asia.vacations @malaysiayourshot @kini.viral @malaysia @visitmalaysiaofficial @realmemalaysia @malaysia.truly.asia @portrait

Thank you @intanmaizurah & siti suhaila . Bole pos jugak uols ataupun bole grab dekat stesen2 Petronas atau agent dibawah . Jom grab #zhosnapz #zhoalmondbiscotti #zhocranberrybiscotti di Kedai Mesra Petronas & agent berhampiran . #zhosnapz Agent# . @yanttie_shamsuddin 0196759964 Saujana Utama, Puncak Alam, Puncak Perdana & kawasan berhampiran @yusnoraiza1311 0123378232 / 0123070243 Kg Melayu Ampang, Taman Kosas, Ampang Jaya, Lembah Jaya & kawasan berhampiran @donutpanaspuncakjalil 97-G, Jalan PUJ3/3, Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan Puan Leesa 0192338959 . So uols yg berdekatan kawasan dibawah, bole juga grab #zhosnapz di :- . 📍Petronas Kota Damansar (Thomson Hospital) 📍Petronas Puncak Jalil, PUJ7 📍Petronas APEC, Cyberjaya 📍Petronas Ara Damansara 📍Petronas Bandar Kinrara 5 (A&W) 📍Petronas Mutiara Damansara (dekat IKEA Dsara) . So sapa yg nk jadi agent #zhosnapz bole cepat2 roger sis. Commission kita kasi padu2. Sama2 kita kongsi rezeki . #zthotoven #serikembangan #kedaimesra #kedaimesrapetronas #zhoalmondbiscotti #zhocranberrybiscotti #zhosnapz #kudapkudap #kudap2 #damansara #bandarkinrara5 #bandarkinrara #aradamansara #mutiaradamansara #cyberjaya #puncakjalil #kotadamansara

. . Meh beli baju dari sy sebelom orang lain abes borong semua sekali😀. Nak dapat harga lagi murah dari sy jual di gerai?. 🎊Boleh screenshot post ini dan tunjuk pada sy..anda akan dpt harga promosi dari sy. .🎊 Jadi tuggu apa lagi mai dtg cari sy🎉 Boleh datang di gerai kami di Carboot Sale Maad Bangi.. Di belakang Mall Gateway Bangi dan Flea Market bangi setiap hari Jumaat dan Ahad. Dah sampai CBS Maad. Tapi Tak jumpa gerai yg mana ya. Boleh msg sy di no 01136311510 Utk maklumat lain boleh dm sy atau Boleh follow sy dan share post ini.. #bangigateway#fleamarket#fleamarketdebangigateway#bandarbarubangi#seksyen15#nilai#putrajaya#dengkil#jenderamhilir#jenderamhulu#bandarbarusalaktinggi#serdang#cyberjaya#cbsmaadbangi#cbsmaad#carbootsalebangi#carbootsalemaadbangi#carbootsalemaad

Cakkkk, Ada benda merah nak lalu nie. Nie lah scrub dari #tixara. Yang penting guna bahan yang premium ok. Bukan lah guna vaseline semua tu. Bahan dalam lip scrub nie, 👄 organic cane sugar 👄sweet almond oil 👄shea butter premium 👄vitamin E 👄beeswax 👄fruit extract Semua bahan yang boleh buat bibir kosong cantik dan pinkish gitu 😘 Yang penting harga dia berbaloi tau 😊 #lipscrub #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellaeyeshadow #sobellalovers #tixaracosmetics #lipmattefullcover #lipmatteringan #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #sobellaputrajaya #sobellabangi #sobellasolawa #sobellahq #sobella #bangi #putrajayavendor #putrajaya #puchong #cyberjaya #seluruhsemenanjung #fenomenasobella

"Good Food Makes Good Day" Place your order now via WhatsApp @ 01133843034 "We Deliver Awesomeness To Your Doorstep" Delivery Slots :- Lunch 12pm-2pm Evening 5pm-7pm Dinner 7pm-9pm Daily Route :- #kualalumpur #bukitbintang #bangsar #petalingjaya #damansara #ampang #keramat #melawati #melati #wangsamaju #setapak #sentul #cheras #kajang #bukitjalil #bangi #subangjaya #sunway #kelanajaya #damansara #selayang #gombak #shahalam #puchong #kepong #cyberjaya #putrajaya #subangjaya #damansara #kelanajaya

Hujan2 ni... goreng lekor.. memang best in the world 😆 . . Sape nak cuba? Kita delivery keropok lekor hingga ke pintu rumah. Tapi goreng sendiri laaa 😁 Btw skrg tgh ada PROMO DEEPAVALI. Beli mane2 2 pek lekor, kita bg PERCUMA 30PCS LEKOR CRISPY. Lekor crispy yg best seller! ❤️ . . #sayajualkeropoklekor #keropoklekor #keropoklekorfresh #cyberjaya #cyberjayafooddelivery #cyberjayacommunity #putrajaya #putrajayafooddelivery #lekorbrunei

Haiii uoollsss, lama betul sis DD tak update ig yaaa. . Haaa, klau anda nak tahu, sis DD skrng buat promo Facial utk RM100 tauuu‼️ Soo, siapa2 nak kulit cantik dan anjal boleh facial dngn DDbeauty . Nak facial? Book your facial appointment now WA 📲 014-6677455😘😘 . . All in 1 🙀: . 👉🏻 Deep Cleansing 👉🏻 Skin Firming 👉🏻 Face Lifting 👉🏻 Face Massage 👉🏻 Whitehead / blackhead removal 👉🏻 Anti-aging 👉🏻 Skin treatment . . . #ddbeautycartel #beautycartel #spadirumah #facialdirumah #spadirumahselangor #mobilespaselangor #facialmurah #spadirumahbangi #facialdirumahanda #facialuntukkahwin #makeupmy #beauty #sparumah #beautycartel #homespaselangor #homefacialkajang #homespabangi #facelifting #vshape #antiaging #skincare #business #facelifting #promo #puchong #bangisentral #beautycartel #serdang #cyberjaya

we've got chicken and dinosaur on a table. hehehehehe. . . #tablefortwo #tamarindsquare #cyberjaya #thetepen #malaysiancuisine #S&K

Muka sis ni terus kecut dan V shape lepas satu session faciall😩😩😩. . Korang kat luar sana yang nak muka V-shape mcm sis ni bolehh dm saya . Nak facial? Book your facial appointment now WA 📲 014-6677455😘😘 . . All in 1 🙀: . 👉🏻 Deep Cleansing 👉🏻 Skin Firming 👉🏻 Face Lifting 👉🏻 Face Massage 👉🏻 Whitehead / blackhead removal 👉🏻 Anti-aging 👉🏻 Skin treatment . . . #ddbeautycartel #beautycartel #spadirumah #facialdirumah #spadirumahselangor #mobilespaselangor #facialmurah #spadirumahbangi #facialdirumahanda #facialuntukkahwin #makeupmy #beauty #sparumah #beautycartel #homespaselangor #homefacialkajang #homespabangi #facelifting #vshape #antiaging #skincare #business #facelifting #promo #puchong #bangisentral #beautycartel #serdang #cyberjaya

Deepavali Cleaning Promo! Our HTH team is ready to clean up your house this incoming Deepavali. Make your appointment to place your slots now! Cheap! Cheap! Cheap! WhatsApp us at 012-246 0761 for cleaning 🧼 #hthcleaningservices #cleaningservicesmalaysia #cucirumah #cucirumahmurah #cleaningservices #cleaninghouse #cleaningoffice #cleaningevent #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #shahalam #subangjaya #kajang #semenyih #semenyihkajangbangi #malaysia #airbnbmalaysia #diwali #deepavali2019

BABY PATCHWORK BY LITTLE PEARL HEART ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍁Material 100% Cotton 🍁Warna & design yang menarik, lembut & selesa 🍁Boleh basuh menggunakan basuh & tidak luntur ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Keistimewaan Baby & Kid Patchwork by LPH ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍓 Sesuai digunakan dari newborn baby hingga kanak-kanak. Pembelian berbaloi boleh pakai lama 🍓 Mudah dibawa untuk ke Nursery/Taska/Travel 🍓 Sesuai untuk alas katil bayi (baby cot)/playpen/junior bed 🍓 Sesuai dijadikan selimut anak-anak 🍓 Boleh dijadikan hadiah newborn baby/hari lahir & majlis aqiqah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Size : 4.5 x 3.5 Kaki / 130x110 cm⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Baby Patchwork Printed ➡ RM42 ..⠀⠀⠀⠀ POSTAGE : RM 8 (SM) RM15(SS) . . Berminat? 📲 Whatsapp +60132629155 . . #babypatchwork #cadarcotton #sayajualcadar #cadarpatchwork #sayajualbarangbaby #cadarviral #cadarbabycot #tilambayi #babyblanket #selimutbaby #cadarcantik #kedaicadar #butikbayi #kedaibaby #breastfeeding #putrajaya #sepang #bangi #nilai #salaktinggi #salak #terapiinstagram #cyberjaya #batch21saka #johorbharu #tilamkekabu #nursingpillow

Thank you sis iffah sudi grab satu aina pallate dengan kireen , cod dalam hujan guys 😅 So sape2 berminat nak grab aina pallate dengan kireen boleh tekan link kat bio tau 👆👆 - Free cod ❗️ Free gift ❗️ Limited stock ❗️ - 0133090497📲 0133090497📲 0133090497📲 - @ainabeauty.kireen @ainabeauty.kireen @ainabeauty.kireen #putrajaya #upmserdang #bangi #dengkil #cyberjaya

#keklittlepony ordered by Sis Izzati, tq ❤️ #kajang #bangi #cyberjaya #putrajaya #ampang #shahalam

Jiwa or Raga ? 😍 Coral? Diana? Mary? Delaila? Mana fav colour korang???? 🥰🥰 💄 Rm39 🚗 Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya & Cyberjaya 📱0108925390 #kekasihthemelvins #kekasihteamtastic #coral #diana #mary #delaila #bangi #kajang #semenyih #putrajaya #cyberjaya

Mosaic Keeper 3.1L set of 2 🏷️RM87.60 ‼️Promo: RM68.90 ONLY‼️🤩 . Don't miss the October Promotion from Tupperware Brands. . Berminat untuk mendapatkan set ini? . Fast service 🌸COD di kawasan2 terpilih 🌸📦📮 Seluruh Malaysia termasuk Sabah n Sarawak . Jom whtsap saya⬇️ utk pertanyaan & order http://www.wasap.my/+60137516677 . #tupperwarelifestyle #bangi#sereneheights#alamsari#bandarseriputra#ecomajestic#dekodapur #foodcontainer #lifetimewarranty#onetouch##bekaskedapudara #cyberjaya#putrajaya#dengkil#sgmerab#ukm#uniten#bangisentral#bangigateway#bangisentral #upm#iukl#ecofriendly#ecomajestic#dapurkemas#kitchengoals #kitchenstorageideas #dapurcantik#portmeirionloversmalaysia

Childhood Memories One Touch Set of 3 🏷️Price:RM128.40 ☑️Airtight & liquid-tight ☑️Stackable ☑️seal with just one touch ☑️Special edition design ☑️🆓Postage ☑️Lifetime Warranty under normal,non commercial use . Berminat utk mendapatkan set ini? . Fast service 🌸COD di kwsn terpilih 🌸📦📮 Seluruh Malaysia termasuk Sabah n Sarawak . Jom whtsap saya⬇️ utk pertanyaan dan order http://www.wasap.my/+60137516677 #tupperwaremalaysia#tupperwareforlife #tupperwarelifestyle #bangi#sereneheights#alamsari#bandarseriputra#ecomajestic#dekodapur #foodcontainer #lifetimewarranty#onetouch#childhood#bekaskedapudara #cyberjaya#putrajaya#dengkil#sgmerab#ukm#uniten#bangisentral#bangigateway#bangisentral #upm#iukl#ecofriendly#ecomajestic#dapurkemas#kitchengoals #kitchenstorageideas #dapurcantik#portmeirionloversmalaysia

Limited Series Emoji Eco Bottle 500ml set of 4 with 🆓 Gift Box 🎁 🏷️RM 109.90 . Emoji Sandwich Keeper set of 2(optional) 🏷️RM55.40 ‼️exclusive purchase RM 39.90 ONLY‼️ . Don't miss the October Promotion from Tupperware Brands. . Berminat untuk mendapatkan set ini? . Fast service 🌸COD di kawasan2 terpilih 🌸📦📮 Seluruh Malaysia termasuk Sabah n Sarawak . Jom whtsap saya⬇️ utk pertanyaan & order http://www.wasap.my/+60137516677 . #tupperwarelifestyle#kuantan #inderamahkota #bangi#sereneheights#alamsari#bandarseriputra#ecomajestic#dekodapur #foodcontainer#botolair #lifetimewarranty #bekasmakanan #bawabekal #cyberjaya#putrajaya#dengkil#sgmerab#ukm#uniten#bangisentral#bangigateway#bangisentral #upm#iukl#ecofriendly#ecomajestic#dapurkemas#kitchengoals #kitchenstorageideas #dapurcantik#portmeirionloversmalaysia

Diwali season is coming and it’s the chance for you to add new timepiece to your collection! 35% off for all collection. How crazy is that? Be sure to head down to our showroom/kiosks or visit our website to purchase. Sale starts tomorrow till 31st October 2019.

Which one? Rm39 for 2 lipmatte 💄 🚗 Cod : Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya & Cyberjaya 📱0108825390 #kekasihthemelvins #kekasihteamtastic #Jiwa&Raga #coral #diana #mary #delaila #bangi #kajang #semenyih #putrajaya #cyberjaya

📣 Nak tenang? Semua jawapan kepada persoalan hidup ada di dalam Al Quran 📖. Jom Kita Belajar ALQURAN 📖. Berita Gembira! Pendaftaran KELAS AL-QURAN ASAS & TAJWID kini dibuka! Sila Call/ WhatsApp 011-1621 7797. Satu lagi BERITA GEMBIRA sedang Menanti anda! . 📲 Download CEPAT QURAN Apps di Google Store & Apple Store utk belajar Asas & Tajwid AlQuran pada bila-bila masa & dimana saja anda berada. Hanya guna Handphone saja! Sangat MUDAH bukan?! 👍😊 . . #fatehah #tajwid #maringaji #seronoknyacintaalquran #kelasalquran #alquran #tajwid #islam #muslim #motivasiislam #motivasi #motivate #muslimah #islamicquotes #kelasalquranonline #kelasquranonline #onlinequranclass #kelasquran #quran #taubat #hidayah #tarannum #kelasmengaji #belajarqurancepat #cheras #kajang #putrajaya #cyberjaya #jannah #brunei #singapore

‼️ NEW ARRIVAL ‼️ 🌸 TANIA KEBARUNG 🌸 . 💯Design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya ✔️ Material PEARL SKIN high quality ✔️ 5 Warna yang menawan dan memukau ✔️ Design KEBARUNG MODEN ✔️ Cutting loose dan berdutt belakang ✔️ zip dibahagian depan baju ✔️ Jenis kain lipat batik ✔️ Saiz XS S M L XL XXL . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk majlis keramaian . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan.. . 💕 ITEMS ARE READY STOCK 💕 HARGA: RM100 SM / RM105 SS 2XL-3XL ADD RM10 Whatsapp 014-3919537 #putrajaya #kualalumpur #klcc #cyberjaya #shahalam #petalingjaya #bangi #kuantan #ryanazcollection #kotabharu #alorsetar #alorgajah #ipoh #johorbahru #seremban #pulaupinang #arau #kuching #uitm #politeknik #ums #kolejkomuniti #uthm #usas #uiam #unikl #umk #unimap #upsi #terapiinstagram

Congratulations Grad! ❤ Tq for order! 🤩 . 👍 Kami sedia menerima LAST-MINUTE order 🤗 . 🚗 Delivery : Kajang, Semenyih, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Cheras, Ampang, PJ, Subang, Serdang, Puchong, Shah Alam, K.Lumpur . ⛔ Caj delivery bergantung tempat (RM 15-RM 50) . 🏡 Walk in atau self pick up : Sg Kantan, Kajang✔ . 🔥JOM ORDER SURPRISE DELIVERY KAMI🔥 http://www.wasap.my/60193441347/calalily . More info, whatsapp @giftbycalalily 0193441347 . . . #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykajang #surprisedeliverybangi #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryserdang  #surprisedeliverysemenyih #surprisedeliverycheras #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverykl #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverybalakong #surpriseplannermurah #surpriseplannerkajang #surpriseplannerkl #surpriseplannerselangor #chocolatebouquetkajang #chocolatebouquetkl #chocolatebouquetselangor #flowerbouquetkl #flowerbouquetselangor #hotairballoonmurah #hotairballoonviral #hotairballoonbucket #kajang #cyberjaya

Congratulations Grad! ❤ Tq for order! 🤩 . 👍 Kami sedia menerima LAST-MINUTE order 🤗 . 🚗 Delivery : Kajang, Semenyih, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Cheras, Ampang, PJ, Subang, Serdang, Puchong, Shah Alam, K.Lumpur . ⛔ Caj delivery bergantung tempat (RM 15-RM 50) . 🏡 Walk in atau self pick up : Sg Kantan, Kajang✔ . 🔥JOM ORDER SURPRISE DELIVERY KAMI🔥 http://www.wasap.my/60193441347/calalily . More info, whatsapp @giftbycalalily 0193441347 . . . #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykajang #surprisedeliverybangi #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryserdang  #surprisedeliverysemenyih #surprisedeliverycheras #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverykl #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverybalakong #surpriseplannermurah #surpriseplannerkajang #surpriseplannerkl #surpriseplannerselangor #chocolatebouquetkajang #chocolatebouquetkl #chocolatebouquetselangor #flowerbouquetkl #flowerbouquetselangor #hotairballoonmurah #hotairballoonviral #hotairballoonbucket #kajang #cyberjaya

Congratulations Grad! ❤ Tq for order! 🤩 . 👍 Kami sedia menerima LAST-MINUTE order 🤗 . 🚗 Delivery : Kajang, Semenyih, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Cheras, Ampang, PJ, Subang, Serdang, Puchong, Shah Alam, K.Lumpur . ⛔ Caj delivery bergantung tempat (RM 15-RM 50) . 🏡 Walk in atau self pick up : Sg Kantan, Kajang✔ . 🔥JOM ORDER SURPRISE DELIVERY KAMI🔥 http://www.wasap.my/60193441347/calalily . More info, whatsapp @giftbycalalily 0193441347 . . . #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykajang #surprisedeliverybangi #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryserdang  #surprisedeliverysemenyih #surprisedeliverycheras #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverykl #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverybalakong #surpriseplannermurah #surpriseplannerkajang #surpriseplannerkl #surpriseplannerselangor #chocolatebouquetkajang #chocolatebouquetkl #chocolatebouquetselangor #flowerbouquetkl #flowerbouquetselangor #hotairballoonmurah #hotairballoonviral #hotairballoonbucket #kajang #cyberjaya