#dacademyasia3

17,218 posts tagged with #dacademyasia3

Photos and Videos about #dacademyasia3

Hello semuanya! Sihat2 selalu ye ❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #pemimpi #azizulunite #azizulunitefamily

Regrann from @alivers_update - Senyuman mu masih terpancar di kala lelah mu 💙 @da4_aulia 👸 Semangat selalu @da4_aulia @lestykejora @da2_ridho @da2_rizki123 . . #alivers #lestylovers #k2rl #kamimendukungdengansepenuhhati #aliversindonesia #aliversuntukaulia #tetapsayangaulia #selalusayangaulia #semangataulia #keluargaalivers #auliada4 #keepsupport #singer #dangdut #dacademy #dacademy4 #dacademyasia3 #streamentertainment #indosiar #regrann @alivers_riiau @alivers_banten_ofc - #regrann

(@radiocakrabdg)

6 Hours Ago

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎉Selamat Ulang Tahun Kota Bandung🎊 . . Ucapan Langsung nih dari @lida_ridwan17 & @da4_aulia . . . . . . . ‌#aliversindonesia #alivers #aliverssayangaulia #aliversuntukaulia #aliverssurabaya #aliversbisa #aliverskompak #aliversluarnegri #daa3 #daasia3 #da4aulia #dangdut #aliverspontianak #aliversofficial #daa3aulia #suportauliada4 #dacademyasia3 #dacademyasia #semangataulia #nalialovers #nalialoversindonesia #rockdut #ligadangdutindonesia #indosiar #ridwannaibaho #ridwanlida #lidaridwan #tapteng #sibolga #lidaindosiar

Selamat Pagi gaes!!! Dah breakfast? ❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily

Kenangan kami ketika di Kedah Darul Aman. Azizul bersama Bak Man dan Tn Hj Suhaimi. Seronok makan gulai ikan termenung masa ni. Nasib tak termenung je. Hahahahaha ❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily

(@rahilarashun_)

23 Hours Ago

Sumpah rinduuuuuuuuu! Lihat aja satu satu. Ada yang di atas katil. Ada yang diatas kerusi. Ada yang pakai kain pelikat. Ada yang pakai baju tidur. Hahahahahaha KECOHHHHH 😂😂 Ini waktu di kamar cikgu Adibal latihan lagu Yang Penting Hepi untuk penampilan apa laaaaa udah lupa hahahahaha ❤️❤️ Waktu ini kak ejja dimana yaaaaaaa . @da4_putri03 @reza_zakarya_daa @oneforteen @azizulhaqim_official @sunnyprincejackson @farezadnan @eriy.ryzale_daa3 @gabhoy @da4_fildan @tia_afi2 @indosiar . #throwback #rahilarashun #rahilaaf2016 #akademifantasia2016 #af2016 #astroriahd #dacademyasia3 #daa3 #indosiar #sg #singapore #langitsampaikan #akudiadanrasa #kerudongpilu #singer #localsg #malaysia #indonesia #timorleste #thailand #brunei

(@azizulunitereal)

1 Day 4 Hours Ago

#repost @azizulhaqim_official . . Done! Pagi2 budak gemok da masuk studio recording syair utk siaran purbawara Radio Klasik. Dengarkan malam ini ya ❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily #syair #radioklasik

(@azizulhaqim_official)

1 Day 7 Hours Ago

Done! Pagi2 budak gemok da masuk studio recording syair utk siaran purbawara Radio Klasik. Dengarkan malam ini ya ❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily #syair #radioklasik

(@dicky_ishak_couturier)

1 Day 12 Hours Ago

#repost @azizulhaqim_official with @get_repost ・・・ Alhamdulillah selesai malam pertama,, Kita tunggu malam kedua,, Terima kasih buat Kerabat Diraja Brunei Darussalam atas undangan ini,, menjunjung kasih kebawah Duli Tuanku 🇧🇳🇧🇳🇧🇳 . . DESIGNER | @dicky_ishak_couturier . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #royalweddingevent Singer/ Client | @azizulhaqim_official Customized Order | #mandarinsuit #dickyishakcouturier #dickyishak #singapore #singaporefashiondesigner #fashiondesigner #atelier #hautecouture #couture #couturier #mensfashion #suit #likeforfollow #likeforlikes #followforfollowback #follow #instagood #instalike #azizulhaqimofficial #fashionista #bruneidarussalam #kerabatdiraja #bruneiroyalfamily #bruneiwedding

(@malay.music)

1 Day 17 Hours Ago

Dear @babyshimaofficial, your voice outstanding. Agree what @faizal_tahir Just said, your voice is SHINE when sing ballad..you sing it beautifully..no doubt, Dangdut was nice too and introduce u to the industry..Your vocal strength is Ballad 😍. Anddddd this song with be hits 🔥 🔥 🔥 . S#: Anda rasa Baby Shima ni layak ke tak Juara Big Stage sepatutnya? . . . . . . . 🎵 Sirna by Baby Shima . © Astro Gempak IG . #babyshima #sirna #bigstagefinal #bigstage #babyshimafans #teambabyshima #dangdutstar #dacademyasia3 #siren #bts #idol #fakelove #sunmi #jungkook #taehyung #jin #v #suga #ohmygirl #dreamcatcher #mina #momo #nayeon #jungyeon #tzuyu #dahyun #jihyo #chaeyoung #sana #izone

(@azizulhaqim_official)

1 Day 18 Hours Ago

Ok guys!!! Sapa2 nak nyanyi dgn Azizul, follow akaun smule Azizul k. Kite nyanyi barenggg!!! ❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily

(@azizulunitereal)

1 Day 20 Hours Ago

#repost @azizulhaqim_official . . Selalu mendoakan buat kedua org tua kita walau dimana kita berada. Apapun leher ke begok tu ? Tinggal letak nila je . . #kasihnyaibu #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #iramamalaysiaisback #teamiramamalaysia #saveiramamalaysia #azizulunite #azizulunitefamily

(@azizulunitereal)

1 Day 20 Hours Ago

#repost @azizulhaqim_official . . Kerja! Berdendang ria kita hari ini. Tetiba arinie rasa nak pakai kurta warna marroon. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily #teamiramamalaysia #iramamalaysiaisback #saveiramamalaysia

(@azizulhaqim_official)

2 Days 1 Hour Ago

Kerja! Berdendang ria kita hari ini. Tetiba arinie rasa nak pakai kurta warna marroon. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . . Kurta dari koleksi @ua_butik . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily #teamiramamalaysia #iramamalaysiaisback #saveiramamalaysia

(@azizulhaqim_official)

2 Days 18 Hours Ago

Selalu mendoakan buat kedua org tua kita walau dimana kita berada. Apapun leher ke begok tu ? Tinggal letak nila je 🤪🤪🤪 . . #kasihnyaibu #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #iramamalaysiaisback #teamiramamalaysia #saveiramamalaysia #azizulunite #azizulunitefamily

(@azizulunitereal)

3 Days 11 Hours Ago

#repost @azizulhaqim_official . Hari ni Azizul nyanyi dengan abam2 otai seantero dunia ❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily

(@azizulhaqim_official)

3 Days 16 Hours Ago

Hahahahahahaha suara korang je kuat masa ni @jbkajol @rojer_dangdutstar_official @jiwafirdaus_official bideo ni zara yg ambil. Hehehehehe. ❤️❤️❤️ . . #throwback #dacademyasia3 #kehilangan #top36 #36besar #perwakilanmalaysia #azizulunite #azizulunitefamily

(@azizulhaqim_official)

3 Days 19 Hours Ago

Hari ni Azizul nyanyi dengan abam2 otai seantero dunia ❤️ . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #azizulunite #azizulunitefamily

(@rara_lida12)

4 Days 3 Hours Ago

Sebentar lagi rara mau ikit ajang dangut academy asia Fokusssss #dangdut #ajangpencarianbakat #2019gantipresiden #daacademy #dacademyasia3 #dacademyasia4 @da3_weni

(@rahilarashun_)

4 Days 23 Hours Ago

Lihat laaaaaaa betapa gembira nya kami semua di Konser Kemenangan DAA3 tahun lalu. Masing masing lagi enjoying moment di panggung itu. Ya allah, rindu semuanyaaaaaaaa!! 😩 Sihat sihat selalu yang abang abang, kakak kakak dan adik adik ku dimana pun kalian berada ❤️ Dan jika masih ada rezeki Rahila untuk dipanggil ke sana untuk show, insyallah pasti ada. Tuhan maha adil dan maha mengetahui segalanya. Terima kasih ya allah karna ketemukan aku sama orang orang ini di dalam hidupku, aku sayang banget sama mereka semua. Sayang semuanya keluarga Indosiar #daa3 💞 . @babyshimaofficial @da4_putri03 @reza_zakarya_daa @oneforteen @azizulhaqim_official @sunnyprincejackson @farezadnan @didirodiman @gabhoy @da4_fildan @da3_alfinh @indosiar . #throwback #rahilarashun #rahilaaf2016 #akademifantasia2016 #af2016 #astroriahd #dacademyasia3 #daa3 #indosiar #sg #singapore #langitsampaikan #akudiadanrasa #kerudongpilu #singer #localsg #raya2k18 #eidmubarak #teampink #teambatik #depanrumahje

(@tyha_tifanna)

5 Days 17 Hours Ago

HBD 🎂 🌹 💝 My Idol @oneforteen yg ke 29th #oneforteeen #onenation #alwayssupportoneforteen #iwillmissyouoneforteen #dacademyasia3

(@azizulunitereal)

7 Days 19 Hours Ago

#repost @azizulhaqim_official . Wif Habib Daa2 @da3_alfinh jangan lupa ya maumere kita!!! Ember 😆😆😆 . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #royalbruneiwedding #royalbruneievent #ember

(@azizulhaqim_official)

8 Days 18 Hours Ago

Wif Habib Daa2 @da3_alfinh jangan lupa ya maumere kita!!! Ember 😆😆😆 . . #azizulhaqimofficial #dacademyasia3 #3juara #royalbruneiwedding #royalbruneievent #ember

(@nusawarna_events)

9 Days 1 Hour Ago

#repost @wix_nw (@get_repost) ・・・ Done 1st city of @pestariamarathon with @babyshimaofficial 15.09.2018 Tks ipuh - muko muko.. 🙏🙏 . #insta #instaphoto #instaphotography #event #instamusic #vocalist #pestaria #nusawarna #saturasasatutujuan #konser #dangdut #musik #indonesia #liveperformance #ipuh #mukomuko #sony #sonyalpha #sonya7 #sahabatshima #onstage #dacademyasia3 #myjobmypassion