Photos and Videos about

Always going to be the number one girl in my life, I love you so much and am so proud to be called your Dad. You make my heart melt everyday #daddysgirl #daddyslittlegirl #mylittleprincess #dadlife #truelove #foreverandalways

photo credit @sako_leeeeeee He’s still my little peanut ...☺️✨ Can’t believe it was just last year when we had his newborn photos taken...! Time sure does fly when you have a kid💁🏻‍♀️✨! I wonder how it will be next year~*😊 * * * * * * * * * * #newborn #newbornphotography #photography #photo #photoshoot #baby #babyboy #toddler #love #cute #parenthood #mom #momlife #dad #dadlife #feeling #excited #holiday #october #born #2017 #2018 #2019 #beautiful #year

Queen sized bed and lil miss on me like a backpack. #dadlife #myhappyplace #pursuitofhappiness #stronggirl #nosleep

We're coming back here tomorrow, right? . . . Making memories everyday here at Gymboree Play & Music!

Just remember YOU have ONE LIFE. You’re NOT coming back when it’s OVER. 😃 Smile Always. 💪🏻 Train daily. ♥️ Love more. 🚀 Shoot for the moon. 🥗 Fuel your body with a balanced approach. 😎 Be Confident and courages. 👨‍👩‍👦‍👦 Leave a legacy for your family.

It seems to be Q’s life mission to ensure we never again have a normal family photo. #goals #dadlife #family

My bestfriend and I. - This is who I look at for motivation. This is who I look at to keep grinding and pushing myself to do better. I am who he looks up to. I AM HIS ROLE MODEL ✊🏽💯 #dadlife . . . #noexcuses #progress #gymrat #fitnesslifestyle #stronger #bodybuilding #transformation #fitspo #fitfam #gym #inspire #guyswholift #muscle #tattoo #love #delts #instafit #physique #fitdad #healthy #dedication #okcfitness #beardgang #photooftheday

Sometimes it's hard to choose just one!

Nahum 1:5

Just over here trying to figure out which stroller has the best handles. 💨💨💨 #dadlife #herewego #handles #daddyvroomvroom

momsandson
(@momsandson_)

16 Minutes Ago

from @mamapedia.id - Dalam masa pertumbuhan, anak-anak membutuhkan lemak sehat yang memiliki banyak manfaat. Kurang lebih setengah dari kebutuhan kalori bayi dan balita didapatkan dari lemak sehat untuk mendukung pertumbuhan dan perkembangan otak. Selain itu, lemak sehat adalah sumber energi sekaligus membantu memperlambat penyerapan karbohidrat sehingga membuat anak merasa kenyang lebih lama. Lemak sehat juga dibutuhkan agar tubuh dapat mencerna dan menyerap Vitamin A, D, E, dan K yang larut dalam lemak. Nah, Mamin merekomendasikan beberapa bahan makanan berikut untuk memenuhi kebutuhan lemak sehat si Kecil. Kalau ada usulan lain, Mama bisa share di kolom komentar ya! . . . . .follow @momsandson_ . . . . #mamapediarekomendasi #mamapedia#moms#parenthood #momsquad #mom #parentingmemes #mommyhood #funnymoms #parentinglife #motherhood #awareparenting #newmom #fatherhood #parenting101 #watchthemgrow #ohheymama #parentinggoals #motherhoodthroughig #fatherhoodrocks #fathers #superdaddy #fatherlife #father #dadlife #dadsofinstagram #proudfather #fathersofinstagram #momproblems #momoftwo

Throwback to the first time I made Kettle Fried Chicken!!! 1 year ago today! It really is just like fried chicken, but it’s much healthier with a grilled flavor and not as heavy as oil fried chicken. Smells great and super crispy too. #gilbert #kfc #kettle #throwback #arizona #gilbertaz #nomnom #crispy #instagood #nomnomnom #igfoodie #grilled #webergrills #weberkettle #weber #backyardgrilling #oldschool #kettlegrilledchicken #dadlife #marriedlife #grilling #instafoodie #foodie #yum #healthyfood #healthyeats #healthyeating

Luca was giving his mum a bit to much ‘love’ this morning while she was getting ready for work so I took him outside to ‘fix’ the car (it had just run out wiper fluid but he seems to delight in big problems so I pretended we had one). I’d like to say he makes a pretty good apprentice but I’d be lying because the little guy acted like my boss. Apparently watching the ‘Cars’ trilogy a hundred times has made him a qualified mechanic #boss #thelittleboss #mrfixit #cars #radiatorsprings #love #father #son #family #holden #stayathomedad #dadlife #instadad

Shirt - Do you have a kid that loves something more than life its self. Good luck separating them. #benfoolery #cartoon #cartoonist #funny #comedy #comedian #webtoon #webcomic #toddler #dad #dadlife #dadjoke #joke #laugh #lol #shirt #favourite #art #drawing #illustrator #illustration

One minute your children are cute little bubba's, nek minit..... they are young adults Make the most of the time you get with your children, because they grow up so quickly 💙 #mumlife #dadlife #parents #days #instaparenting #teenages #instatips #instakids #instapbloggers #instahome #parenting #mummyblogger #myworld #reallifeparenting #blessed #ihaveboys #aviatorsunglasses #ausblogger

momsandson
(@momsandson_)

21 Minutes Ago

Katanya, memiliki rutinitas sebelum tidur bisa membuat anak lebih rileks sehingga tidur lebih nyaman & nyenyak. Ya walaupun kadang ada waktunya si Kecil malah loncat di atas kasur atau mau main terus dan jadi menolak tidur 😅 Apapun yang terjadi, nikmati prosesnya ya, Moms 😁 😉 apa rutinitas momy sama sie kecil.? . . by @mamapedia.id . . . . . . .follow @momsandson_ . #mamapedia #mamapediatips #moms #parenthood #momsquad #mom #parentingmemes #mommyhood #funnymoms #parentinglife #motherhood #awareparenting #newmom #fatherhood #parenting101 #watchthemgrow #ohheymama #parentinggoals #motherhoodthroughig #fatherhoodrocks #fathers #superdaddy #fatherlife #father #dadlife #dadsofinstagram #proudfather #fathersofinstagram #momproblems #momoftwo

Jeydon
(@ft.jey)

21 Minutes Ago

Top pictures are without my binder and bottom pictures are with my binder cant thank @prestonmaxallen enough for making me so happy and about to go out without always wearing a hoodie!•• • • • • •#lgbt #lgbtq #lgbtqa #lgbtpride #hideitsatrans #beyou #beyourself #translove #transteen #teentrans #teenlgbt #ff #followme #follow #follow4follow #tumblr #rainbow #loveislove #transgender #ftm #transguy #likeforlike #like #like4like #dadlife #collegelife #college #topsurgery

After skating, we caught up over a smoothie and a latte #dadsback #toronto #danforth #torontolife #the6ix #dadlife

My sweet men . . . . . . . . . . . . #toddler #dadlife #dad #fatherson #daddy #snuggles #father #son

A proud dad moment. There’s his uncle helping him to walk. Go uncle !!! #daddysboy #dadlife #babyboy #babyryder

❤️ #dadlife

I love my babies!! But it's time for the night gig. #lovemyfamily #lovemyboys #lovemygirls #lovemytribe #dadlife #tribelife #happynewyear #bestlife

As most of you know, I am a step-father to a beautiful 11yr old girl 👧🏻 named Juliana. Tonight, we spoke about accountability (specifically around school 🏫 📚 ✏️ work). Like most kids her age, this is a new concept. They are used to having their parents or grandparents take care of things for them - and when things weren’t right, well it wasn’t their fault. But, when it comes to school work - its really tough to hide. Personally, I think this ONE ☝🏼 attribute - the ability to look yourself in the mirror and say, “ you are responsible for all this” or “I could have done that better” - is HUGE - in so many ways. The sooner you can connect with that - the sooner you will start to see results. What do you think 🤔? How do you get kids to begin to hold themselves accountable? To what degree to you hold yourself accountable ? #latenightthoughts #accountability #stepdad #parenting

Nur Khodijah: Bagi para Ibu, perubahan pola tidur yang terjadi saat udah punya anak itu kerasa banget. Jarang banget ada bayi yang bisa tidur nyenyak sepanjang malam, pasti kita harus bangun beberapa kali sekali untuk menyusui si kecil. . Ini normal banget kok bu.. Tapi begitu si kecil menginjak usia 6 bulan, Ibu bisa mencoba metode sleep training dari dokter anak Richard Ferber yang disebut night weaning. Night weaning bisa kita lakukan dengan cara menyapih anak menyusu di malam hari. . Keputusan mau melakukan night weaning atau tidak sebenarnya tergantung pada dampak pola tidur anak ke diri kita sendiri. Kalau kita menikmati dan tidak merasa terganggu jika harus bangun tengah malam untuk menyusui si kecil berkali-kali, maka nggak ada alasan untuk kita menyapihnya 😁 . Toh, kebiasaan ini lama-lama akan berhenti sendiri. Dan banyak manfaat yang didapat dari direct breastfeeding di malam hari. Kamu bisa baca-baca infonya di #ibupedia_menyusumalam 😊 . Lain halnya kalau kamu ngerasa lelah banget, sampe vertigo dan tidak kuat menjalani pola tidur si kecil yang seperti itu, mungkin ini saatnya untuk mencoba. . Cara melakukan night weaning bisa dibaca selengkapnya di artikel yang linknya ada di bio. Atau bisa langsung ke bit.ly/nightweaning. . Ada nggak yang pernah sukses melakukan night weaning? Atau kamu lebih memilih untuk tetap menyusui si kecil on demand? #momlife #parenthood #parenting101 #parentingquotes #parentinglife #parentingtips #motherhood #parentingislami #parentingblogger #parentinghumor #parentingwin #parentingadvice #parentingindonesia #parentingproblems #parentinggoals #parentingblog #dailyparenting #parentingfail #parentingdoneright #parents #kids #parentlife #motherhoodunplugged #dadlife #parentinghacks #parentingskills #parentingishard #mumlife #parentingtheshitoutoflife

Pertama kali anak Bumin jatuh itu sekitar usia 6 bulan dari tempat tidur. Rasa bersalahnya nggak ilang-ilang, panik, dan langsung cuss ke dokter. Untungnya sih nggak kenapa-kenapa. . Nah, buat Buibu yang panikan juga, coba deh di cek pertolongan pertama yang bisa kita lakukan saat anak jatuh dan kepalanya terbentur. . Info lengkapnya bisa dibaca-baca di artikel Ibupedia yang linknya ada di bit.ly/anakjatuh. . Kalau anak kamu gimana? Ada yang udah pernah jatuh dari tempat tidur, sofa, atau tempat lainnya kah? Cerita-cerita dong!#parenting #momlife #parenthood #parenting101 #parentingquotes #parentinglife #parentingtips #motherhood #parentingislami #parentingblogger #parentinghumor #parentingwin #parentingadvice #parentingindonesia #parentingproblems #parentinggoals #parentingblog #dailyparenting #parentingfail #parentingdoneright #parents #kids #parentlife #motherhoodunplugged #dadlife #parentinghacks #parentingskills #parentingishard #mumlife #parentingtheshitoutoflife

Larry
(@larrydwayne)

24 Minutes Ago

Well....I guess this rules out medical school🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️ #assholeparents #dadlife #lifeofdad #baddad #badmom #lifeofmom #momlife #almamae #lifewiththebaby #herekittykittykitty

Chris Reid
(@cjmreid)

7 Minutes Ago

Day 15- ⁣ ⁣ What a great day! After I woke up, I got some love from #nicuwarriorpenny before I headed into my office to get some work done. Then, I ran to Boulder to meet up with my psychologist, to keep my mind right. I go every week, and have for years. It’s one of the most valuable things that I do. (If you have any questions about why I see a shrink, my experience with it, or if you’re going through something and need to talk to someone - hit me up, I’m an open book about my experiences)⁣ ⁣ When I got back home, I got some snuggles with Penny. And then, we brought Penny downstairs to play in her swing while @shanstandsup and I hit a workout hard! It’s so impressive to workout with Shannon, because she’s a machine. Also- when Shannon was doing bench, Hank was sitting on the love sac which was close enough to Shannon that he started licking her face every time she reclined. And, it’s so fun to watch Penny watch us workout because she really seems to love it. The movement, the energy, the funny noises dad makes…she smiles and kicks her feet at it all. Speaking of funny noises that dad makes, today’s workout had me drained by the end of the 3rd circuit. I think I need more sleep! But, all-in-all, it was a really fun workout. We did 5 circuits of:⁣ ⁣ - Answers with Partner Weighted Ball Toss⁣ - Sit-ups with Partner Weighted Ball Toss⁣ - Incline Bench Press or Flat Bench Press⁣ ⁣ We used a soft rubber ball weighted with 6 lbs. of sand. It’s great because if we miss a catch, it just drops. It may roll a bit, but it doesn’t bounce- so it’s ideal for using around Penny, as there are no stray bounces to worry about. ⁣ ⁣ #packofreids #reidup #dadlife #dadbod #theanswer #trainerjoe  #squatsitup #efficientworkouts #fatherhood #parenthood #homeworkout #wealthofhealth #exercise #workout #live #love #healthiswealth #family #tattoodad #dedication #dadication #investinyourhealth #fitfam #fitnessisafamilyaffair #coreworkout ⁣⁣⁣⁣⁣⁣#mentalhealth

Gave @hellofresh a try this week. I’m trying to find ways to be more efficient with my time. The more efficient I am the more tickle time I get with this angel. @hellofresh #dadlife #cheflife #justkidding #koreanbimbimbap #pursuitofhappiness #moretickletime #adultingishard #needavacation

My baby girl Zuri❤️😍 #gorgeous#dadlife#myeverything

Bagi para Ibu, perubahan pola tidur yang terjadi saat udah punya anak itu kerasa banget. Jarang banget ada bayi yang bisa tidur nyenyak sepanjang malam, pasti kita harus bangun beberapa kali sekali untuk menyusui si kecil. . Ini normal banget kok bu.. Tapi begitu si kecil menginjak usia 6 bulan, Ibu bisa mencoba metode sleep training dari dokter anak Richard Ferber yang disebut night weaning. Night weaning bisa kita lakukan dengan cara menyapih anak menyusu di malam hari. . Keputusan mau melakukan night weaning atau tidak sebenarnya tergantung pada dampak pola tidur anak ke diri kita sendiri. Kalau kita menikmati dan tidak merasa terganggu jika harus bangun tengah malam untuk menyusui si kecil berkali-kali, maka nggak ada alasan untuk kita menyapihnya 😁 . Toh, kebiasaan ini lama-lama akan berhenti sendiri. Dan banyak manfaat yang didapat dari direct breastfeeding di malam hari. Kamu bisa baca-baca infonya di #ibupedia_menyusumalam 😊 . Lain halnya kalau kamu ngerasa lelah banget, sampe vertigo dan tidak kuat menjalani pola tidur si kecil yang seperti itu, mungkin ini saatnya untuk mencoba. . Cara melakukan night weaning bisa dibaca selengkapnya di artikel yang linknya ada di bio. Atau bisa langsung ke bit.ly/nightweaning. . Ada nggak yang pernah sukses melakukan night weaning? Atau kamu lebih memilih untuk tetap menyusui si kecil on demand? #momlife #parenthood #parenting101 #parentingquotes #parentinglife #parentingtips #motherhood #parentingislami #parentingblogger #parentinghumor #parentingwin #parentingadvice #parentingindonesia #parentingproblems #parentinggoals #parentingblog #dailyparenting #parentingfail #parentingdoneright #parents #kids #parentlife #motherhoodunplugged #dadlife #parentinghacks #parentingskills #parentingishard #mumlife #parentingtheshitoutoflife

Pertama kali anak Bumin jatuh itu sekitar usia 6 bulan dari tempat tidur. Rasa bersalahnya nggak ilang-ilang, panik, dan langsung cuss ke dokter. Untungnya sih nggak kenapa-kenapa. . Nah, buat Buibu yang panikan juga, coba deh di cek pertolongan pertama yang bisa kita lakukan saat anak jatuh dan kepalanya terbentur. . Info lengkapnya bisa dibaca-baca di artikel Ibupedia yang linknya ada di bit.ly/anakjatuh. . Kalau anak kamu gimana? Ada yang udah pernah jatuh dari tempat tidur, sofa, atau tempat lainnya kah? Cerita-cerita dong!#parenting #momlife #parenthood #parenting101 #parentingquotes #parentinglife #parentingtips #motherhood #parentingislami #parentingblogger #parentinghumor #parentingwin #parentingadvice #parentingindonesia #parentingproblems #parentinggoals #parentingblog #dailyparenting #parentingfail #parentingdoneright #parents #kids #parentlife #motherhoodunplugged #dadlife #parentinghacks #parentingskills #parentingishard #mumlife #parentingtheshitoutoflife

So much has changed in 10 years...

Nerdy Dad
(@nerdydad253)

30 Minutes Ago

Can we go back to this please! Too many famous dumb people, lol. #dad #dadlife #nerd #nerdlife #funny #funnymemes #willsmith #dumb #dumbpeople

Getting to know your best friend! Love, support, and sleep are the best gifts you can give them new parents. 💙 Gift Certificates Available ⤵⤵ www.JaxBabyCompany.com . . 🌿 🌿 #jaxbabycompany #jaxfl #nyebaby #dontforgetdads #dads #childhoodunplugged #📷 #newyearsbaby #newborn #postpartum

First bf material and now dad material #riverdale #bfmaterial #dadlife #kjapa @kjapa

Kids never run out of why, how, when and where questions. I’m trying to explain to my kids why I can do the things I do. It’s good to teach them that before you can achieve something you have to work for it. My kids do some chores at home as well. I am thankful that my kids help. They are learning to help out and be grateful. Although as an adult I have the responsibility to keep the house in order but a little help doesn’t go unnoticed.

She’s right, three was much worse than two. Let’s hope it’s not the same this time around! Follow @outnumberedmother! #terribletwos #threenager . . . #parenting #meme #memes #funnymemes #momlife #dadlife #mom #dad #kids #family #humor #motherhood #parenthood #fatherhood #dads #moms #parentlife #toddlers #parentproblems #dadsofinstagram #momsofinstagram #motherhoodunplugged

"Every happy memory created for child is another, treasure of the lifetime." -------------------------------------------- #parenting #kids #motherhood #family #love #momlife #mom #parenthood #dad #children #parents #baby #mumlife #fatherhood #dadlife #toddler #father #mother #instagood #dads #babies #moms #blogger #cute #mommy #christmas #parentingtips #life #mum #bhfyp

Gino D
(@jee.know)

33 Minutes Ago

Duh, obviously a 5 year old girl wants a pink room. 🤷‍♂️ #pinkroom #painting #weekendproject #needbeer #pinkpanther #dadlife #daughters

"Every happy memory created for child is another, treasure of the lifetime." -------------------------------------------- #parenting #kids #motherhood #family #love #momlife #mom #parenthood #dad #children #parents #baby #mumlife #fatherhood #dadlife #toddler #father #mother #instagood #dads #babies #moms #blogger #cute #mommy #christmas #parentingtips #life #mum #bhfyp

Nerdy Dad
(@nerdydad253)

33 Minutes Ago

It makes sense the more you think about it. #dad #dadlife #nerd #nerdlife #funny #australia #austrailian #britian #british #texans #texas

One of the underrated perks of being a dad is “having to” watch a lot of really good cartoons. The shows that are out today are pretty freakin awesome. Gravity Falls especially. Whether you have kids or not, you have to watch that one. #ducktales #gumball #darwin #grunklestan #mysteryshack #amazingworldofgumball #octonauts #gravityfalls #billcipher #disney #unclescrooge #teentitansgo #nickelodeon #dadlife #cartoon

Roman's Dad
(@joeysalvia)

35 Minutes Ago

Hanging with my mom... watching #springsteenonbroadway Mom and I saw #brucespringsteen back in 1984 together with our family and friends. I first saw him in 1981 for #theriver tour. Changed my life for the better. #workingmusician #dadlife

Absolutely perfect conditions and I’m stuck on land. 🤦🏽‍♂️ #dadlife #darwinharbour #cuinthent #glassout #spewin #ntlife #darwinlife

This is my COUNTERMAN! He’s a Marine, husband, daddy, friend, son, brother, uncle, leader, confidant, defender, lover and fighter. He deserves only the best and safest in his simple routine. Now, after 3 years in the making, @beautycounter has released a line of safer, high-performing products that are worthy of a man like mine. Our mission is to get safer products into the hands of everyone and everyone means EVERYONE. We can’t fulfill our mission if men aren’t afforded the same product safety standards as women. . Counterman was created to address the unique needs of men’s skin while providing them with safer and cleaner products. Men’s skin is biologically different than women’s skin on many levels—therefore they require skin care designed specifically for them. The Counterman Collection provides all the building blocks needed to help keep men’s skin looking healthy. . 🖤 Did you know? Skin care is the fastest growing segment of the men’s grooming market with mass retailers. . Men’s skin is biologically different than women’s skin.* • Men’s skin is thicker. In general, men’s skin density is about 25% thicker than women’s—which is attributed to collagen density. They retain this density level for longer than women, resulting in younger-looking skin. • Skin is tougher. Men’s skin tends to be tougher due to slower cellular turnover and constant shaving that disrupts the skin barrier. • Skin is oilier. Men generally produce more sebum than women and tend to be shinier and more prone to breakouts. • Pore & follicle size is larger. Not only do men produce coarser and darker facial hair, but their pore size is larger, leaving skin more vulnerable to blackheads. . 🖤 Did you know? Once a man hits 50, the signs of aging are immediate and advance at a more rapid pace.

Lil’ E Breezy Freestyling 🎤🎤🎼🎼. Kid Shenanigans 😂😂Couldn’t tell him he wasn’t flowing. #freestyle #freestyling #rapping #rapper #rap #lyrics #kid #kids #toddler #holiday #christmas #shenanigans #siblings #babyboy #lil #breezy #video #music #phone #kidslife #dadlife

Paigey and I just finished watching the Office again. I’ve said it before and I’ll say it again, it’s The greatest tv show of all time and Jim & Pam are the greatest tv love story of all time! The finale gets us EVERY TIME! Thank you @msjennafischer @angelakinsey @bbbaumgartner @johnkrasinski @rainnwilson @creedbratton @edhelms . . . . . . . . . #nashville #country #countrymusic #music #singer #songwriter #lyrics #realcountrymusic #ilovecountrymusic #musicindustry #realmusic #instamusic #musicvideos #makingmusic #brianrheamusic #blueyedsoul #dadlife #theoffice #familytime #tvshows #jimandpam #funny #sweet

We cannot get enough of all of your snow day pics! The snow gear🧣🧤, snowmen ⛄️, sledding 🛷, and cocoa ☕️ are so much fun!⠀ ⠀ Tell us, are you still enjoying it or had enough? We’re hoping for more! ❄️ Remember, your Wanderwild packs are water resistant and have pockets, rings, and straps to help your kids pack for layers. And snacks, always snacks 😀 🍌🍿🍪 Thank you for tagging us as you #gowanderwild at @wanderwildco 💕🐢🎒

Valentine's day is fast approaching. Why not give the perfect gift to that special someone? #giftideas #pamperher #fiance #pamperhim #love #bemine #valentines #parents #grandparents #housekeeping #momlife #dadlife #brother #sister 407.385.0447

Is parenting in this day and age difficult? Well, let's start with the statistic that, currently, in the U.S. we have the highest numbers of anxiety in kids than any other time in history. Anxiety, along with depression are at a peak point. According to the CDC, the suicide rate is triple what it was in 2000. Substance abuse? Loneliness? All on the rise. It is safe to say that parenting this generation of kids has some unique challenges that make it more important than ever for parents to be learning, growing, and paying attention . The sisterhood is deeply grateful for the work that David Thomas does at Day Star Counseling in Nashville, Tennessee as the Director of Family Counseling, And today he brings all of that wealth of experience and wisdom to the show for the benefit of all parents who are in the trenches of raising the next generation . David offers help and practical solutions for parents on how we can help reduce our children's anxiety, how we can help open lines of communication as a family, and what it means for behavior to "travel down the leash." He also gives his professional opinion on the two actions that hurt our children most, and the two that most demonstrate love and health . If you are a parent, this episode is an absolute must. @raisingboysandgirls

Wanderwild®
(@wanderwildco)

1 Day 14 Hours Ago

Hello Monday! We’re packed up, out the door, and ready to make it a great week 📚🌟📚 Whatever you have on the calendar, we’re so grateful to #gowanderwild with you 🐢🎒⠀ ⠀ This classic embroidery option is the Schoolbook font in Stone. You can preview any of the personalization styles on our website - just type in your name or monogram and choose your font and thread color. There are so many fun options! 🎨 Link in profile ⬆️

Wanderwild®
(@wanderwildco)

2 Days 14 Hours Ago

Being stuck inside doesn’t have to mean boredom! Check out our list of ways to have a silly and fun day indoors. Be sure to tag us with a pic of your family doing their favorite activity. We love to #gowanderwild with you! 💕🐢🎒⠀ ⠀ Now excuse us while we build a pillow fort and drink hot cocoa 😀⛺️☕️

Wanderwild®
(@wanderwildco)

3 Days 14 Hours Ago

Let’s hear it for the weekend! We hope it’s great, whether you’re bundled up in the snow ⛄️ or jetting off to warmer destinations. ✈️🌵 Thanks @evafaithrodriguez for the sweet snap 📷 ⠀ ⠀ Be sure to tag us at @wanderwildco and #gowanderwild so we can follow along on your family adventures! 💕🐢🎒

Sako
(@sako_leeeeeee)

11 Minutes Ago

Thank you for the cute gifts @cisiqueshop❗️ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * #cute #unique #jewelry #earrings #drop #fashion #beauty #love #smile #mom #momlife #dad #dadlife #momlifebelike #friday #weekend #fun #aliceandolivia #alexandermcqueen #fashionmom

Wanderwild®
(@wanderwildco)

4 Days 14 Hours Ago

Pantone decided coral is the color of the year..... and our Heart Burst pack agrees! We love the bright and sweet combination of coral pink, aqua, and navy. This pack shows personalization using the Ballerina script in Aqua thread 💕🐢🎒 #gowanderwild

Wanderwild®
(@wanderwildco)

5 Days 9 Hours Ago

Wild Flowers always brighten our day 💐 We’re big believers that families can get out and play in almost any weather. So if it’s rainy where you are, grab your wellies, umbrella, and this water-resistant pack and #gowanderwild ☔️🐢🎒

Sako
(@sako_leeeeeee)

11 Minutes Ago

*Happy New Year🍾🥂!!* 2019, we’re ready for you😎👍🏻✨ * * * * * * * * * * * * * * * #happy #new #year #partner #for #life #ready #mom #momlife #dad #dadlife #parenthood #family #baby #cheers #😊#happy #happiness #love

Sako
(@sako_leeeeeee)

10 Minutes Ago

Feeling Loved ❤️💞✨ My husband got me the most perfect anniversary gift❤️ * * * * * * * * * * * * * * * * * #valentino #beautiful #handbag #cute #stylish #good #taste #fun #luxury #love #amazing #husband #beauty #fashion #weekend #saturday #smile #winter #collection #2018 #2019 #mom #momlife #dad #dadlife

Sako
(@sako_leeeeeee)

10 Minutes Ago

He’s still my little peanut ...☺️✨ Can’t believe it was just last year when we had his newborn photos taken...! Time sure does fly when you have a kid💁🏻‍♀️✨! I wonder how it will be next year~*😊 * * * * * * * * * * #newborn #newbornphotography #photography #photo #photoshoot #baby #babyboy #toddler #love #cute #parenthood #mom #momlife #dad #dadlife #feeling #excited #holiday #october #born #2017 #2018 #2019 #beautiful #year

Emacity Shop
(@emacity_shop)

2018-10-25 23:26:04

Never overlook the importance of a father-daughter relationship!

Emacity Shop
(@emacity_shop)

2018-10-31 06:42:40

If your child’s a natural born artist allow them to create art! Don’t force them to be something their not. The greatest gift a parent can give their child is support.

Emacity Shop
(@emacity_shop)

2018-10-25 23:14:46

"Babies are like little suns that in a magical way, bring warmth, happiness and light into our lives." - Kartini Diapari-Oengider

Emacity Shop
(@emacity_shop)

2018-10-25 23:07:20

"do all the important things, instead of all the busy things" - Charles Duhigg

Emacity Shop
(@emacity_shop)

2018-10-25 23:05:16

Is teachers saying your child’s a trouble maker? —————————— We believe they have a medical advantage called high-energy. To combat this negative stereo type we’ve put together a list of corrective actions or helpful activity’s you can use to assist in your parental journey. _____________________ 1.Set clear limits with kindness: When setting limits, take the time to make eye contact and help your child focus on your request, the effort is totally worth it. Encourage your child to repeat back to you what they understood to reduce disagreements. ——————-——————- 2. Teach calming skills It can be a glitter jar, rice bottle, wheel of choice or breathing exercise. Do it together until it can be a go to habit. Initially this may seem hard to do, but it does work with time so investing the time to teach this is very worth it. ——————-——————- 3. Seek to understand All the extra energy is sometimes a disguise for frustration and overwhelm. Be open and ready to listen to upsets with empathy, understanding and validation. Don’t squash the negative emotions because they are valid too ——————-——————- 4.Find Outlets: Find healthy outlets for your child to release energy. Children need access to free play and space where they can just be free to explore and move about. Active play is also a healthy way to process all feelings, including anger and pent up upsets.