Photos and Videos about

RM110 sebulan tanpa GAS & kurangkan risiko bahaya di rumah... . . Cuckoo Inductrio Cooker Jom Tukar Sekarang 😍 WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60132233365 πŸ“±http://www.wasap.my/60132233365 πŸ“±http://www.wasap.my/60132233365 #cuckooinductrio #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #jimatmasa #inductrio #induction #childlock

RM110 sebulan tanpa GAS & kurangkan risiko bahaya di rumah... . . Cuckoo Inductrio Cooker Jom Tukar Sekarang 😍 WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60163875336 πŸ“±http://www.wasap.my/60163875336 πŸ“±http://www.wasap.my/60163875336 #cuckooinductrio #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #jimatmasa #inductrio #induction #childlock

Assalamualaikum & Goood Morning.... Dah sarapan ke belum tuh... Hari ni kita makan bihun goreng jer.... . . Mudah sangat ada Multicooker Red M10 by Cuckoo nih.... . . Bangun pagi... campakkan semua bahan dalam multicooker termasuklah bihun sekeras-keras alam mcm rambut nenek kebayan nih πŸ˜›... Jgn lupa letak air sikit.... Tekan Mode Multicook 25 Minute.. Tutup & biar jer... Nak mandi... nak solat.. nak urus anak... pergi jer.. Biar M10 yg uruskan bihun goreng kite 😁... Lepas 25 minutes.... buat air jer... Ibu happy... suami gembira... Jimat masa 😍😍😍😍 WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60124689008 πŸ“±http://www.wasap.my/60124689008 πŸ“±http://www.wasap.my/60124689008 #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #jimatmasa

Assalamualaikum & Goood Morning.... Dah sarapan ke belum tuh... Hari ni kita makan bihun goreng jer.... . . Mudah sangat ada Multicooker Red M10 by Cuckoo nih.... . . Bangun pagi... campakkan semua bahan dalam multicooker termasuklah bihun sekeras-keras alam mcm rambut nenek kebayan nih πŸ˜›... Jgn lupa letak air sikit.... Tekan Mode Multicook 25 Minute.. Tutup & biar jer... Nak mandi... nak solat.. nak urus anak... pergi jer.. Biar M10 yg uruskan bihun goreng kite 😁... Lepas 25 minutes.... buat air jer... Ibu happy... suami gembira... Jimat masa 😍😍😍😍 WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60132233365 πŸ“±http://www.wasap.my/60132233365 πŸ“±http://www.wasap.my/60132233365 #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #jimatmasa #mrcuckoosimple

Assalamualaikum & Goood Morning.... Dah sarapan ke belum tuh... Hari ni kita makan bihun goreng jer.... . . Mudah sangat ada Multicooker Red M10 by Cuckoo nih.... . . Bangun pagi... campakkan semua bahan dalam multicooker termasuklah bihun sekeras-keras alam mcm rambut nenek kebayan nih πŸ˜›... Jgn lupa letak air sikit.... Tekan Mode Multicook 25 Minute.. Tutup & biar jer... Nak mandi... nak solat.. nak urus anak... pergi jer.. Biar M10 yg uruskan bihun goreng kite 😁... Lepas 25 minutes.... buat air jer... Ibu happy... suami gembira... Jimat masa 😍😍😍😍 WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60163875336 πŸ“±http://www.wasap.my/60163875336 πŸ“±http://www.wasap.my/60163875336 #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #jimatmasa

byNMJun
(@akakcuckoo)

3 Hours Ago

Assalamualaikum & Goood Morning.... Dah sarapan ke belum tuh... Hari ni kita makan bihun goreng jer.... . . Mudah sangat ada Multicooker Red M10 by Cuckoo nih.... . . Bangun pagi... campakkan semua bahan dalam multicooker termasuklah bihun sekeras-keras alam mcm rambut nenek kebayan nih πŸ˜›... Jgn lupa letak air sikit.... Tekan Mode Multicook 25 Minute.. Tutup & biar jer... Nak mandi... nak solat.. nak urus anak... pergi jer.. Biar M10 yg uruskan bihun goreng kite 😁... Lepas 25 minutes.... buat air jer... Ibu happy... suami gembira... Jimat masa 😍😍😍😍 . . WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60122766723 πŸ“±http://www.wasap.my/60122766723 πŸ“±http://www.wasap.my/60122766723 #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #jimatmasa

3 N’s Frozen
(@3ns_frozen)

1 Day 14 Hours Ago

Anda mahu merasai kerangupan ayam goreng dan tepung ayam goreng..yang melazatkan terdapat rempah ratus asli..Marilah bersama melayari @3ns_frozen untuk membuat tempahan.. !! - Crispy Fried Chicken !! - Breaded Drummet&Mid wing - Crispy Popcorn (400g) - Tepung SGA @naim.yusoff Berminat sila ws no: 0183580410( Naim) 0176781148 (-BC) COD: Shah Alam, Subang, Puncak Alam,Sungai Buloh, Denai Alam #frozenfood #frozenitem #chill #yezza #foodporn #foodstylist #dapurpanas #foodhunter #nice

3 N’s Frozen
(@3ns_frozen)

1 Day 14 Hours Ago

Anda kempunan dan lama mengidam untuk memakan ayam goreng di restoren atau di mana-mana sahaja..anda tidak perlu risau kami menyediakan keperluan dan kehendak anda semua..sila la layari ig @3ns_frozen atau ws/dm (0183580410)-Naim (0176781148)-Bil_bc #foodhunter #frozenfood #foodstylist #nice #dapurpanas #igers #frieds

πŸ’—ROTI JALAπŸ’— . . Bahan: . . β€’ 1kg Tepung gandum # . β€’ 3 biji telur size B # . β€’ 6 sudu besar minyak . β€’ 1/2 Sudu besar garam. Agak-agak jangan masin. # . β€’ 2 Sudu besar gula # . β€’ 1 1/2 tin susu cair # . β€’ Air secukupnya # . . Campurkan yang bertanda # kacau bagi sebati. Tak cair sangat dan tak pekat sangat. . . Masukkan minyak gaul sebati dan blend. Semasa blend tu, tengok putaran adunan tu boleh masuk satu ibu jari tangan. Adunan dah cantik. . . Guna botol kaki 3. . . Guna pan nonstik. Tak perlu minyak untuk pan. . . TQ TO RESEPI ASAL: Muhamad Fadzul Ilahi Azhar . . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . πŸ’—NAK PUTIH GEBU LANGSING ⬇️⬇️ . @perlacoffee_original @perlacoffee_original . . πŸ’—MASALAH RESDUNG, GATAL, MIGRAIN, LENGUH DLL ⬇️⬇️ . @pakarhapusresdung @pakarhapusresdung . . πŸ’—VITAMIN C ROSEHIP USA ⬇️⬇️ . @vitamin_chantik @vitamin_chantik . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . #jjcm#jjcmtv3 #jjcm2018 #jjcm2019 #resepibu #resepi #seleramakan #makananviral #tempatmakansedap #igshopmalaysia #assalamualaikum #instashopmalaysia #jalanjalancarimakan #seleramalaysia #resepisedap #foodlover #seafood #masaksendiri #airtangan #airtanganibu #sukamakan #masakwithlove #sukamasak #masakapahariini #mahn #dapurpanas #meejawa #shellout #foodpornmalaysia #foodreviewmalaysia

β€‹πŸ’—KEROPOK LEKOR HOMEMADE . . Bahan: . . β€’ 500gm isi ikan sadin. . β€’ 2 ulas bawang putih . β€’ Secukupnya maggi cukup rasa . β€’ 2 cawan tepung ubi . β€’ 1 cawan tepung gandum . . Caranya: . . Satukan isi ikan, bawang putih dan maggi cukup rasa, kisar sampai betul-betul halus. . . Lepas tu campurkan dengan kedua tepung tadi, tambahkan sedikit air. Uli sampai menjadi doh dan dapat di bentuk. . . Didihkan air. Rebus keropok lekor tadi sampai timbul atau terapung. Angkat dan biarkan sejuk seketika. . . Potong-potong ikut selera masing-masing dan siap untuk di goreng. . . TQ TO RESEPI ASAL: Melia . . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . πŸ’—NAK PUTIH GEBU LANGSING ⬇️⬇️ . @perlacoffee_original @perlacoffee_original . . πŸ’—MASALAH RESDUNG, GATAL, MIGRAIN, LENGUH DLL ⬇️⬇️ . @pakarhapusresdung @pakarhapusresdung . . πŸ’—VITAMIN C ROSEHIP USA ⬇️⬇️ . @vitamin_chantik @vitamin_chantik . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . #jjcm#jjcmtv3 #jjcm2018 #jjcm2019 #resepibu #resepi #seleramakan #makananviral #tempatmakansedap #igshopmalaysia #assalamualaikum #instashopmalaysia #jalanjalancarimakan #seleramalaysia #resepisedap #foodlover #seafood #masaksendiri #airtangan #airtanganibu #sukamakan #masakwithlove #sukamasak #masakapahariini #mahn #dapurpanas #meejawa #shellout #foodpornmalaysia #foodreviewmalaysia

πŸ’—MEE JAWA SIMPLEπŸ’— . . Bahan: . . β€’ 1/2 kg keledek direbus dan dikisar . . β€’ 5 biji bawang merah dikisar # . β€’ 3 ulas bawang putih dikisar # . β€’ 3 batang serai dikisar # . β€’ Sedikit halia dikisar # . β€’ Sedikit lengkuas dikisar # . β€’ 100 gm udang kering dikisar # . . β€’ 2 sudu besar cili kisar . β€’ 3 sudu besar serbuk kari daging . β€’ Air rebusan daging secukupnya . β€’ Garam dan gula secukupnya . . β€’ 1 kg mee kuning dicelur . β€’ 1/2 kg daging yg telah direbus dan dihiris . β€’ 1 bungkus fishcake di celur dan dihiris nipis . β€’ 300 gm taugeh dicelur . β€’ 3 keping tauhu dihiris nipis . β€’ Daun sup dan daun bawang . β€’ Bawang goreng . β€’ Cili hijau / cili merah dihiris . β€’ Telur rebus . . Caranya: . . Panaskan minyak kedalam periuk. . . Tumis semua bahan yang bertanda # hingga wangi. . . Masukkan cili kisar dan serbuk kari dan kacau hingga naik minyak. . . Masukkan air rebusan daging dan keledek yang dikisar. . . Masukkan garam dan gula secukupnya. . . Sedia dihidang. Selamat Mencuba. . . TQ TO : Koleksi resepi emak . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . πŸ’—NAK PUTIH GEBU LANGSING ⬇️⬇️ . @perlacoffee_original @perlacoffee_original . . πŸ’—MASALAH RESDUNG, GATAL, MIGRAIN, LENGUH DLL ⬇️⬇️ . @pakarhapusresdung @pakarhapusresdung . . πŸ’—VITAMIN C ROSEHIP USA ⬇️⬇️ . @vitamin_chantik @vitamin_chantik . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . #jjcm#jjcmtv3 #jjcm2018 #jjcm2019 #resepibu #resepi #seleramakan #makananviral #tempatmakansedap #igshopmalaysia #assalamualaikum #instashopmalaysia #jalanjalancarimakan #seleramalaysia #resepisedap #foodlover #seafood #masaksendiri #airtangan #airtanganibu #sukamakan #masakwithlove #sukamasak #masakapahariini #mahn #dapurpanas #meejawa #shellout #foodpornmalaysia #foodreviewmalaysia

Your Cuckoo Consultant . SAFETY ADALAH KEUTAMAAN KAMI ==================== . Bila kita memasak menggunakan periuk bertangkai besi, biasanya kita kena ada kain utk pegang tangkai tersebut sewaktu memasak sbb panas...πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ . . Tapi dgn INDUCTION by Inductrio, kita tak perlu lagi risau kepanasan pd tangkai periuk nih, sbb kepanasan induction hanya disebarkan pd dasar periuk sahaja & bukan kpd tangkai periuk... . . . Sekarang tak perlu banyak kain lagi di dapur... 😁😁😁... Tak semak nk basuh banyak2 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . WhatsApp NOW For Info πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60173232568 πŸ“±http://www.wasap.my/60173232568 πŸ“±http://www.wasap.my/60173232568 #cuckooforevermore #usahawancuckoo #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #induction #sukamasak

3 N’s Frozen
(@3ns_frozen)

4 Days 12 Hours Ago

Crispy Popcorn Chicken (400g) hanya RM 8 sahaja.. untuk membuat tempahan lanjut Ws: 0183580410 (Naim) #terbaik #bosskur #boek #padu #dapurpanas #goreng

3 N’s Frozen
(@3ns_frozen)

4 Days 15 Hours Ago

Chicken Drummet&Mid Wing hanya RM 14 sahaja.. πŸ— Ws : 0183580410 (Naim) untuk tempahan. #drummet #frozenfood #dapurpanas #ayampanas #padu #terbaikbosskur #boek

Norislinah_mahfar
(@iriz_velvet)

6 Days 23 Hours Ago

Ikan Cencaru Bakar masak lemak cili api bersama belimbing buluh.... #dapurpanas #norisskitchen #syukurselalu

8 KANDUNGAN TERBAIK DIDALAM #wawaserum? πŸ˜‹ - 1. Aloe vera Melegakan kesan sunburn dan melembapkan serta menghidrasikan kulit muka secara semula jadi. - 2. Olive oil Melindungi kulit dari penuaan kulit pra m-matang - 3. Timun Merawat masalah kulit kering dan kulit rosak serta memperbaharui keanjalan kulit muka - 4. Extract cactus Melindungi kulit dari hilang kelembapan dan mengembalikan kelembapan kulit muka. - 5. Gold dust Memberi nutrisi, melindungi kulit dari rosak akibat cahaya matahari dan 'fight acne' - 6. Delima Memperlambatkan proses penuaan serta menghilangkan jerawat - 7. Lavender Memberi kesan ketenangan dan membantu meremajakan kulit muka - 8. Castor oil Membantu menghilangkan bekas parut jerawat serta menyamaratakan warna kulit muka DM 0189431249 #bazarpanil #barangmurah #bajumurah #dahlia #dramasangat #dapurpanas #dance #pujaanhatikanda #ketukketukramadan #wawaserum #jikamasihadarindu #jalanjalancarimakan #jomkurus #jualmurah #jomsihat #jomfit #jjcm

β€‹πŸ’—GOLDEN CHICKEN GRILLπŸ’— . Bahan: . . β€’ 3 ekor ayam (saiz kecil = 1.2 - 1.4 kg/ekor) . . - potong, perap dengan salt, pepper, garlic powder, onion powder dan ginger powder. . . β€’ 3 sudu besar brown sugar . β€’ 3 sudu besar sos tiram . β€’ lada sulah . β€’ secubit garam . β€’ 1/4 cawan air panas . . - masak atas api perlahan sehingga pekat. . . masukkan ayam yang diperap di dalamnya, masak sehingga ayam 1/2 masak. . . toskan. Bakar didalam air fryer selama 5 minit 180Β°C. . (cukup sekadar untuk buat salutan ayam tu nampak menarik). . . Boleh je dimakan dengan apa-apa jenis sos. . . . Sos Pencicah Daun Ketumbar: . . β€’ 5 ulas bawang putih . β€’ cili padi merah . β€’ cili merah besar . β€’ daun ketumbar . β€’ perahan limau nipis . β€’ garam dan gula . . -Blend halus. Rasa dan hiaskan dengan hirisan daun ketumbar. . . πŸ‘TQ TO RESEPI ASAL: ZALILA AMIN . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . PUTIH..KULIT ELOK DAPAT..TURUN BERAT..BADAN LANGSING DAPAT..INTIM DALAMAN ASET MANTAP PUN DAPAT!! . . FOLLOW INSTAGRAM⬇️⬇️ . @perlacoffee_original . @perlacoffee_original . @perlacoffee_original . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . #resepibu #resepi #selera #lapar #sukamakan #resepimasakan #resepisedap #resepimudah #masakapahariini #airtangan #airtanganibu #sukamasak #masakwithpassion #sismasak #instafood #dapurpanas #ketukketukramadhan #instafoodmalaysia #foodpornmalaysia #foodreviewmalaysia #foodreviewbyamnysyaf #foodlover #masakmasak #masakanmelayu #jjcm #jjcmtv3 #jjcm2018 #malaycuisine #malaysiancuisine

Azfa
(@azfa_azizan)

10 Days 20 Hours Ago

Hai dah lunch ke semua Ada yang makan tom yam tak. Mai kak nurul nak share resepi tom yam mabeles. Tak sedar tertambah 2 pinggan. Hancur diet. Jom tengok video #kaknurulmasak #resepitomyamayam #tomyamthai #dapurpanas

_MariaaZainal
(@mariaazainal)

11 Days 11 Hours Ago

Korang dah tido ke tuuuu..πŸ˜… Meh lh temankan kak Marr pack #sambalbilispetaikakmarr Alhamdulilah esok Pagi2 pas subuh ada customer nk pickup kt umah.. Terima kasih dik dan kwn2 sudi beli sambal kak Marr semoga dimurahkan rezeki kalian..😘❀️ . #hakakjualsambal #sambalonline #resepiemak #sambalciliapi #sambalpedas #sambalbilisgaring #sambalsedap #sambalmeletop #sambalmercik #sambaltahanlama #likeforlikes #likeforfollow #kakitravel #jjcm #dapurpanas #sambalselangor #terbaik #sambalhomemade #sambaltravel #sambalviral #thanksforlike #sekalirasapastifor_in_love #extrabilis #pedasmeletopterasa #rantaupanjangklang

amyra rosman
(@miyyadoraa94)

11 Days 22 Hours Ago

Masak apa yee.. #dapurpanas#masakonzz

WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation ni tau 😱 Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» LIGHT - cerah/putih πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat/sawo matang πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation WhatsApp sekarang 0189431249 #bazarpanil #tiktok #santaianakutara #dramasangat #dapurpanas #selenagomez #senangterhibur #terungvanger #pujaanhatikanda #pinklady #bazarpani #murahmeriah #mpbprihatin

Haiii agent wawacosmetics here!! Bole order dngan saya ya sis 😘 🌸wawalipmatte RM45 🌸wawa liptreatment RM49 🌸wawa skin booster RM59 🌸wawa foundation RM59 🌸wawa compact powder RM49 🌸Mascara RM59 🌸eyebrow pencil RM39 🌸green tea facial mist RM39 🌸green tea cleanser RM49 Dapat free gift untuk stiap pmbelian 😘 Stiap dua items akn dpat cosmetic bag skali 😍 grab yours now😍😍😍 WhatsApp 0189431249 #bazarpaknil #santaianakutara #shawlmurah #delicious #dance #tiktok #dramasangat #dapurpanas #selenagomez #senangterhibur #pinklady #murahmeriah #bagmurahcantik #barangmurah #murahmurah #girlswhokissgirls #pujaanhatikanda #ter #terbaikdariku #jikamasihadarindu

🌸 BENEFIT #wawafoundation 🌸 1. The onboard moisturizers in liquid foundation help hydrate dry skin 2. If you have a unique skin tone, you're more likely to find a match with a liquid product than with a powder foundation 3. It's easier to apply and blend a liquid product into the skin that it is to apply a powder foundation, especially for a beginner 4. Liquid foundation contain pearl powder that is very effective at producing a luminous finish 5. Argeriline also does a good job for anti aging and also anti wrinkle. Suitable for all skin types πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ Please make sure keep out from under the sun and put in room temperature 3 CODE #wawafoundation: πŸ‘ΈπŸ»Light πŸ‘ΈπŸΌNatural πŸ‘ΈπŸ½Medium WhatsApp0189431249 #bazarpaknil #pinklady #murahmurah #cosmeticmurah #dramasangat #santaianakutara #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #terbaikdariku #dapurpanas #jjcm

byNMJun
(@akakcuckoo)

12 Days 24 Hours Ago

Dah seminggu anak-anak sekolahkan... Jadi hari minggu ni kita masak sedap sikit.. Beef Stew dgn Multicooker Cuckoo... seperti biasa... campak2 tinggal & siap πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ... Lepas mkn boleh g jalan-jalan Putrajaya... WhatsApp NOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60122766723 πŸ“±http://www.wasap.my/60122766723 πŸ“±http://www.wasap.my/60122766723 #cuckoomulticooker #safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #noxxa #philips #pressurecooker #zumba #ctdk

Roti Jala bersama Kari Ubi Kentang ... Hidangan yang terbaik lagi menyelerakan untuk hidangan majlis anda .. Terima kasih Pelanggan sentiasa memilih Rajamama Kitchen .. PM kami untuk tempahan #rajamamakitchen #homecooking #homechef #catering #foodpack #katering #rotijala #kueh #aneka #sayamasak #dapurpanas #delicious #lunchbox #tasteofasia #breakfast #malaysianfood #taste #malaysiantaste #trulyasia #foodhunter#foodporn #foodinsta #foodlover #favouritefood #malaysiatrulyasia

Haiii agent wawacosmetics here!! Bole order dngan saya ya sis 😘 🌸wawalipmatte RM45 🌸wawa liptreatment RM49 🌸wawa skin booster RM59 🌸wawa foundation RM59 🌸wawa compact powder RM49 🌸Mascara RM59 🌸eyebrow pencil RM39 🌸green tea facial mist RM39 🌸green tea cleanser RM49 Dapat free gift untuk stiap pmbelian 😘 Stiap dua items akn dpat cosmetic bag skali 😍 grab yours now😍😍😍 WhatsApp: 0189431249 #dapurpanas #tiktok #bazarpaknil #dramasangat #jualmurah #lensmurah #kasutmurah #murahmeriah #pinklady #cintahatikanda #jjcm #delicious

πŸ’—JEJARI ROTI SALUT TEPUNG . . sedap weyyh!uols try buat..bila mkan..krup krap dappp!! . krispi di luar lembut di dalam..sebab roti kan..kenyang pun kenyang..hihi 😘😘 . kalau ada roti kat rumah tu..p la celup tepung beras+ jagung sikit..garam sikit..nak pedas buh serbuk lada sikit. goreng..yang ni guna tepung bestari so dah ada perisa..πŸ‘ . . 🌟🌟🌟🌟🌟 . NAK KULIT CANTIK, TURUN BERAT BADAN TANPA DIET, MANTAPKAN ASET ELOKKAN DALAM WANITA? 😱 . FOLLOW IG NI ⬇️⬇️⬇️ . . @perlacoffee_original @perlacoffee_original @perlacoffee_original . . 🌟🌟🌟🌟🌟 . . . #jjcm #jjcmtv3 #jjcm2018 #5rencah5rasa #dapurpanas #resepibu #resepisedap #resepikek #resepimudah #masakan #masakapahariini #masakwithpassion #masaksendiri #airtanganibu #sukamakan #sukamasak #foodreviewbyamnysyaf #foodpon #foodpornmalaysia #foodreviewmalaysia #malaysiafood #masakanmama #masakanmalaysia #lapar #nakmakanapa #makananviral #tempatmakan #dapur #daridapur

#wawaliptreatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . πŸ’‹sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering πŸ’‹sesuai utk bibir gelap/perokok πŸ’‹bibir akan menjadi pink naturally πŸ’‹sesuai utk lelaki & perempuan serta kanak2 berusia 3 tahun ke atas πŸ’‹boleh di jadikan blusher. Pipi akan jd pink natural πŸ’‹with SPF 15 utk melindungi bibir dari sinaran UV WhatsApp:0189431249 #wawaserum #wawacosmetics #bazarpaknil #dapurpanas #jikamasihadarindu #dramasangat #jualmurah #barangmurah #pinklady #ketukketukramadan #jjcm #tiktok #santaianakutara

8 KANDUNGAN TERBAIK DIDALAM #wawaserum? πŸ˜‹ - 1. Aloe vera Melegakan kesan sunburn dan melembapkan serta menghidrasikan kulit muka secara semula jadi. - 2. Olive oil Melindungi kulit dari penuaan kulit pra m-matang - 3. Timun Merawat masalah kulit kering dan kulit rosak serta memperbaharui keanjalan kulit muka - 4. Extract cactus Melindungi kulit dari hilang kelembapan dan mengembalikan kelembapan kulit muka. - 5. Gold dust Memberi nutrisi, melindungi kulit dari rosak akibat cahaya matahari dan 'fight acne' - 6. Delima Memperlambatkan proses penuaan serta menghilangkan jerawat - 7. Lavender Memberi kesan ketenangan dan membantu meremajakan kulit muka - 8. Castor oil Membantu menghilangkan bekas parut jerawat serta menyamaratakan warna kulit muka WhatsApp 0189431249 #wawacosmetic #bazarpani #dapurpanas #tiktok #cintahatikanda #pinklady #jualmurah #hargamurah #lensmurah #shawlmurah #kasutmurah

Sentiasa ada permintaan dan tempahan.. Set Nasi Tomato special πŸ…!! .. ... Nasi Tomato yang terbaik lagi menyelerakan untuk hidangan majlis anda .. Terima kasih sentiasa memilih Rajamama Kitchen .. PM kami untuk tempahan #rajamamakitchen #homecooking #homechef #cathering #foodpack #katering #nasitomato #rice #sayamasak #dapurpanas #delicious #lunchbox #tasteofasia #spicyfood #chicken #ayammasakmerah #honey #malaysianfood #taste #malaysiantaste #trulyasia #foodhunter#foodporn #foodinsta #foodlover #favouritefood #malaysiatrulyasia

Food catered to regular customer ... ..... Set Nasi Nasi Tomato Special !! .. ... Nasi Tomato yang terbaik lagi menyelerakan untuk hidangan majlis anda .. Terima kasih Puan Sue sentiasa memilih Rajamama Kitchen .. PM kami untuk tempahan #rajamamakitchen #homecooking #homechef #cathering #foodpack #katering #nasitomato #rice #sayamasak #dapurpanas #delicious #lunchbox #tasteofasia #spicyfood #chicken #ayammasakmerah #honey #malaysianfood #taste #malaysiantaste #trulyasia #foodhunter#foodporn #foodinsta #foodlover #favouritefood #malaysiatrulyasia

Pon..Ponn!! Ada promosi terbaik untuk peminat Periuk Rendang.. Beli 2 biji periuk rendang saiz 32cm dan 28cm.. PERCUMA sebiji periuk rendang saiz 24cm..!!!! Cepat cepat wasap 012-6272010 Harga mampu milik!!! Berbaloiiiii #poskeseluruhmalaysia #berbaloii #nonstick #dapurpanas #periuktakmelekat #periukareikan #masakapaharini #periukadikberadik #periuk3beradik #periukrendangbatucaves #periukrendangviralbatucaves

Contoh caption πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Melentik lentik dengan Wawa 3D Mascara πŸ‘€ - Kelebihan mascara: βœ…Memanjangkan bulu mata βœ…Melebatkan bulu mata (ada fiber) βœ…Senang untuk ditanggalkan (gunakan air sahaja) βœ…No more panda eyes - Harga : RM59.00 FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE . Whatsapp +60189431249 #bazarpaknil #jalanjalancarimakan #dapurpanas #pujaanhatikanda #wawacosmetic #jikamasihadarindu

siti syahmi syahfiras
(@honeyda84)

14 Days 17 Hours Ago

Assalamualaikum...Sy ada menyediakan kumpulan kutu untuk Gadget Dapur Terkini dengan harga Ahli ( Yuran Keahlian RM90.00)... Jika berminat boleh wasap wasap.my/60124204957 1. NOXXA FOOD STEAMER A) *RM140 X 3 BLN* B) *RM84.00 X 5 BLN* 2) PRESSURE COOKER NOXXA *RM154.00 X 5 BLN* 3) NOODLE MAKER *RM174.00 X 5 BLN* 4) BREAD MAKER *RM203.00 X 5 BULAN* 5) FOOD PROCESSOR *RM209.00 X 5 BLN* 6) NOXXA NUTRIMIX BLENDER *RM258.00 X 5 BLN* 7) IRON PHILIPS *RM293.00 X 5 BLN* 8) KITCHEN AID MIXER - CANDY APPLE *RM260.00 X 10 BLN* KUTU *10 BULAN* JUGA TERSEDIA JIKA BILANGAN PLAYER MENCUKUPI. #gadgets #dapurpanas #amwaymalaysia

Jeng..jeng..jeng Stok masuk lagi. Periuk Rendang 32cm Boleh muat 3 ekor ayam Periuk Rendang 28cm Boleh muat 2 ekor ayam #free periuk Rendang 24cm Boleh muat 1 ekor ayam Tawaran ini sangat #berbaloi dan menguntungkan kerana sekiranya anda membeli secara berasingan jumlah harga adalah rm399.70. Tetapi jika anda beli secara set anda telah MENJIMATKAN wang anda sebanyak rm101.62 😍 JIMAT DENGAN PEMBELIAN SET BELI 2 PERCUMA 1 BIJI. HANYA RM298 sementara stok masih ada. (Harga tidak termasuk kos penghantaran) Cepat #whatsapp0126272010 norizah #periukrendangbatucaves #periuk3beradik #periuknonstick #codpetronasgiantbatucaves #posseluruhmalaysia #masak #masakanibu #kitchen #dapurpanas #cook

@mamameerulcook
(@mamameerul_cook)

15 Days 21 Hours Ago

Nasi Ayam Hainan Steam ================ Resepi sihat 2019... Campak-campak jer.... Dgn sekali tekan.. Tunggu 45 minit Terus siap!! . . Nak Tahu Pasal Multicooker Cuckoo Meh WhatsApp Akak πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±http://www.wasap.my/60183774964 πŸ“±http://www.wasap.my/60183774964 πŸ“±http://www.wasap.my/60183774964 #multicooker #noxxa #multicookercuckoo #ragzulinductrio#safety #kitchen #cooking #ilovecooking #family #dapurpanas #viral #kongsiresepi #dapurbonda #masakanrumah #videomasak #bazarpaknil #inductrio #cuckoo #akcfamily #dapurkita #resepimudah #id #kitchencabinet #interior #instafood #food #masakcaramamameerul #instafamous