#dara

943,004 posts tagged with #dara

Photos and Videos about #dara

(@eila_beautyshop)

2 Minutes Ago

🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸 YG GRAB Stok SKRG UNTUNG SBB EXTRA 10ml . Harga Rm59.00 + pos sem rm7/ss rm12 40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan ) ☎️ 014-9419201 . ✅Formula KHAS untuk Wanita.. Kesan Serta Merta... 👍 - hasil gabungan herba2 Asli terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ... . Kelebihan : 🦋 miss V menjadi ketat & padat 🦋 bibir miss V berubah pinkish 🦋 menambah deria ransangan @ sensitive 🦋 menambah kelembapan 🦋 menambahkan keanjalan 🦋 kesihatan & kebersihan miss V terjaga 🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang 🦋 Cepat & mudah digunakan 🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin 🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan 🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan 🦋 mencegah bau yang kurang enak 🦋 mempercepatkan baik luka bersalin 🦋 membunuh bakteria dan kulat Tidak perlu di cuci @ di bilas . 🌷Bahan2 utama : manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh . 🌹Cara guna: *picit 2 titik dihujung jari. *kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci . * biarkan selama 10 -20 saat.. * lihat kesan serta merta akan terasa 'grip' * digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang terbaik . #sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #bazaar #bazarpaknil #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #fashasandha #samtilla #meletop2018 #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #nur

(@xxiblackjackies)

4 Minutes Ago

they really did come for everyone's blood QUEENS ONLY ❤️ #2ne1 #minzy #chaelin #dara #parkbom @chaelincl @newharoobompark @_minzy_mz @daraxxi 💌

(@thin_krungy0314)

9 Minutes Ago

Regrann from @omgdaraxxi - 20180721 커피프렌즈 다라 #산다라 #산다라박 #커피프렌즈 #퍼네이션프로젝트 @daraxxi - #regrann . . . #sandarapark  #dara #darapark #daraxxi #다라 #다라박 #산다라박

(@thin_krungy0314)

11 Minutes Ago

From Rachel lee Ig update with dara ,choi noona (bigbang top's sis) and yeun jun.. . . #sandarapark  #dara #darapark #daraxxi #다라 #다라박 #산다라박

(@thin_krungy0314)

15 Minutes Ago

Regrann from @daraxxi - - #regrann . . . #sandarapark  #dara #darapark #daraxxi #다라 #다라박 #산다라박

(@_2ne1.heart_)

17 Minutes Ago

Fire, nobody imagined it before, in 2009 ,this was the debut of the Queens that no one can forget!!! #2ne1forever • • • • • 🌸Lia🌸 • • • #cl #dara #bom #minzy #2ne1 #winner #blackjack #vip #bigbang #clcometobrazil #clcometoportugal #projectcl #xximakeithappen #ygthemonio #2ne1heart💕

(@gamt_official)

21 Minutes Ago

ราคา 1390.- ทะยอยมาเพิ่ม #:GAMT Fashion Unisex Polarized Sunglasses With Rectangle Oversized Shape 61 mm โลโก้ V - เลนส์ดำ มี 2 - ปรอทเงิน มี 4 #gamt #gamtsunglasses #dara #ch3 #dreamworld #amusementpark #สวนสนุก #สวนสยาม #แดนเนรมิต #สวนน้ำ #สวนน้ำรามายณะ #สวนสนุกเอเวอร์แลนด์ #everland #นางเลิ้ง #บองมาเช่

(@griyaaetnik)

2 Days 2 Hours Ago

Tas rotan/tas ata hexagon Pilihan size 📏 20cm x 8cm - IDR 260k Panjang tali : ± 110 - 120cm Pilihan kancing 🔒 kancing klip 🔒 kancing pita PENTING ! . 🌼 Tas ini produk Handmade 🌼 Terbuat dari tanaman ata yg dikeringkan sehingga produk tidaklah 100% sempurna, akan ada sedikit perbedaan di setiap produk tas baik itu ujuran, bentuk detail kancing. Tapi disitulah uniknya karena tas yg satu tidak akan sama persis dengan yg lainnya 🌼 Jika terdapat sedikit warna hitam pada anyaman, mohon dimaklumi. Karena bahan ate memang seperti itu. Sebelum memesan sebaiknya perkirakan dulu ukuran tas menggunakan penggaris, apakah muat dengan handphone ataupun dompet yang sista miliki. Kesalahan dalam memilih ukuran tas, diluar tanggung jawab kami. Kami berusaha mengirimkan produk yang terbaik untuk pelanggan. #tas#tasrotan#tasate#tasata#tasanyambali#khasbali#buatanbali#tasetnik#tasunik#karyaindonesia#klasik#taskulit#tasslempang#taslingkaran#rattanbag#bali#indonesia#yogyakarta#tasanyam#tasanyamanbali#stjc#sctv#leondara#dara#gianyar#taskekinian#taslucu#

(@griyaaetnik)

2 Days 2 Hours Ago

Tas rotan/tas ata hexagon Pilihan size 📏 20cm x 8cm - IDR 260k Panjang tali : ± 110 - 120cm Pilihan kancing 🔒 kancing klip 🔒 kancing pita PENTING ! . 🌼 Tas ini produk Handmade 🌼 Terbuat dari tanaman ata yg dikeringkan sehingga produk tidaklah 100% sempurna, akan ada sedikit perbedaan di setiap produk tas baik itu ujuran, bentuk detail kancing. Tapi disitulah uniknya karena tas yg satu tidak akan sama persis dengan yg lainnya 🌼 Jika terdapat sedikit warna hitam pada anyaman, mohon dimaklumi. Karena bahan ate memang seperti itu. Sebelum memesan sebaiknya perkirakan dulu ukuran tas menggunakan penggaris, apakah muat dengan handphone ataupun dompet yang sista miliki. Kesalahan dalam memilih ukuran tas, diluar tanggung jawab kami. Kami berusaha mengirimkan produk yang terbaik untuk pelanggan. #tas#tasrotan#tasate#tasata#tasanyambali#khasbali#buatanbali#tasetnik#tasunik#karyaindonesia#klasik#taskulit#tasslempang#taslingkaran#rattanbag#bali#indonesia#yogyakarta#tasanyam#tasanyamanbali#stjc#sctv#leondara#dara#gianyar#taskekinian#taslucu#

(@_2ne1.heart_)

28 Minutes Ago

I MISS #2ne1xxi , I WILL BE FOREVER A LOYAL BLACKJACK FOR THEM!!! • • • • • 🌸Lia🌸 • • • #cl #dara #bom #minzy #2ne1 #winner #blackjack #vip #bigbang #clcometobrazil #clcometoportugal #projectcl #ygthemonio #2ne1heart💕

(@verrabeauty_)

30 Minutes Ago

💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : . - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 . . TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. 😱😱😱 . Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ; . ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . ❤️ Membantu memulihkan #keputihan teruk. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. ❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan #kulit . ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM280 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA . 😍😍😍 . . WHATSAPP 📲 < PL > +60122907461 WHATSAPP 📲 < PL > +60122907461

(@_2ne1.heart_)

31 Minutes Ago

💕CL x Justin Bieber x Scooter Braun (her American producer) x Martin Garrix 💕 • • • • • 🌸Lia🌸 • • • #cl #dara #bom #minzy #2ne1 #winner #blackjack #vip #bigbang #justinbieber #martingarrix #garrix #belieber #clcometobrazil #gzb #clcometoportugal #projectcl #ygthemonio #2ne1heart💕

(@suzy9410_bae)

38 Minutes Ago

Top 10 Richest Idols in All of K-pop : #psy #siwon #gdragon #rain #dara #iu #boa #yoona #suzy #taeyang

(@pink_lady.my)

39 Minutes Ago

Pink Lady Body Perfection pilihan Terbaik setiap Wanita yang inginkan Kesempurnaan. Kecantikan dan kejelitaan sebenar wanita bermula di sini. Semua wanita berhak untuk kelihatan cantik dan mempersona. Jadikan Pink Lady Body Perfection Teman anda setiap hari kerana Pink Lady Body Perfection menjadikan wanita begitu istimewa. 📲+6012 390 8014 #pinklady #bodyperfection #montok #wanita #dara #mantap #lentikdara

(@acafcarol84)

1 Hour Ago

Tendo uma conversa íntima. Vou dar atenção aqui. Tchau procês...#dara #meubebê #boanoite

"Why am I this unattractive? How can I smile beautifully like you? I get mad again, why am I never perfect? I complain again looking at my ugly-self through the broken mirror Don’t look at me, I don’t like this feeling I want to hide somewhere, I want to get out This world is full of lies". . #2ne1desrevedbetter #fourever2ne1 #neversaygoodbye2ne1 #chaelincl #chaelin_cl #chaelinlee #minzy #minzy21mz #gongminji #parkbom #bom #parkbommie #sandarapark #sandara #dara #weloveyou2ne1 #queens #blackjacks #2ne1 #2ne1chaelin #2ne1sandara #2ne1parkbom #2ne1minji #pos #daralings #gzbz #cornangels

(@withsandara)

1 Hour Ago

SINGER/DJ/SONGWRITER SUNG SIKYUNG in 2010 😂 **this was 2 years before he interviewed Park HyoShin, who talks about Sandara on his radio show lol (as seen on my preview post) . . Sung Si Kyung‘s a K-pop Ballad singer since 2000 and he just recently finished his military service. He released a song this year (around the same time as 2NE1) and guested in the same SBS Chocolate episode where 2NE1 also appeared. 🙂 --OhDara . . Regarding 2NE1, who debuted while he was in the military, Sung stated, “I met 2NE1 while recording a show. They were like strangers to me. They greeted me so I just told them to work hard.” --ALLKPOP . . #sandarapark #sandara #dara #darapark #daraxxi #krungy #goddess #2ne1 #kpop #parkhyoshin #sungsikyung

(@dramabanget)

1 Hour Ago

Giliran Mbak Dara yang ikutan gabung di kegiatan amal “Coffee Friends” yang dikelola sama babang Yeon Seok dan Ho Joon ... Setelah sebelumnya Yeon Seok sempet digantiin sementara sama Yunho krn bentrok syuting. ❤️ Kerennya,, biarpun disana lagi dilanda heatwave, tapi mereka ttep enjoy aja tuh dan serius bikinin kupi buat orang2 yang datang 😘 Salut euy,, kapan ya ertong2 sini bikin acara beginian? ✌🏻😉 . #dramabanget #yooyeonseok #sonhojoon #sandara #sandara2ne1 #dara2ne1 #dara #2ne1 #yunho #unknowyunho #yunhotvxq #cofeefriends #coffeefriends #coffeetruck #drakor #kdrama #dramakoreaterbaru #koreandrama #dramakorea #koreanactor #aktorkorea #koreanactress #aktriskorea #koreanstar #bintangkorea #koreancelebrity #selebritikorea #koreanceleb #selebkorea

[CL]I know that you're gonna hate me For saying these words right now But I ain't got no choice I just have to let it out [MINZY]Cause you see lately something's Changed in my mind Seems the fire within me has died I'm a stranger to myself, don't wanna feel this wa-a-ay." . #2ne1desrevedbetter #fourever2ne1 #neversaygoodbye2ne1 #chaelincl #chaelin_cl #chaelinlee #minzy #minzy21mz #gongminji #parkbom #bom #parkbommie #sandarapark #sandara #dara #weloveyou2ne1 #queens #blackjacks #2ne1 #2ne1chaelin #2ne1sandara #2ne1parkbom #2ne1minji #pos #daralings #gzbz #cornangels

Antara masalah gegadis ialah KEPUTIHAN : _ _ ✔️Keputihan yang berbau dan menyebabkan kegatalan sampai melecet. Euwww ✔️Keputihan melampau sampai melekat di xxx suami pun ada. Ini amat memalukan. ✔️ Keputihan melekat di spentot dan bau _ Gegadis tolonglah rawat yer. Jangan anggap ini keadaan yang biasa-biasa saja. Ini bukan perkara biasa tau. Ini sesuatu yang perlu di atasi. Jaga maruah diri sendiri. _ Dengan pengambilan PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL gegadis akan dapat mencantikkan dan menyihatkan rahim. _ Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. ALL IN ONE. Bawah ni antara manfaatnya ; _ _ ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . ❤️ Membantu memulihkan #keputihanputihan teruk. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. ❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan #kulit . ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung. _ Wasap.my/60126726202/pinklady #pinkladybodyperfection #original #trustedagent #hantaran #pakejperkahwinan #montok #besarkanpayudara #ramping #keputihan #senggugut #pinkladydropship #pinkladylentik #pinkladymontop

Antara masalah gegadis ialah KEPUTIHAN : _ _ ✔️Keputihan yang berbau dan menyebabkan kegatalan sampai melecet. Euwww ✔️Keputihan melampau sampai melekat di xxx suami pun ada. Ini amat memalukan. ✔️ Keputihan melekat di spentot dan bau _ Gegadis tolonglah rawat yer. Jangan anggap ini keadaan yang biasa-biasa saja. Ini bukan perkara biasa tau. Ini sesuatu yang perlu di atasi. Jaga maruah diri sendiri. _ Dengan pengambilan PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL gegadis akan dapat mencantikkan dan menyihatkan rahim. _ Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. ALL IN ONE. Bawah ni antara manfaatnya ; _ _ ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . ❤️ Membantu memulihkan #keputihanputihan teruk. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. ❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan #kulit . ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung. _ Wasap.my/60126726202/pinklady #pinkladybodyperfection #original #trustedagent #hantaran #pakejperkahwinan #montok #besarkanpayudara #ramping #keputihan #senggugut #pinkladydropship #pinkladylentik #pinkladymontop

Antara masalah gegadis ialah KEPUTIHAN : _ _ ✔️Keputihan yang berbau dan menyebabkan kegatalan sampai melecet. Euwww ✔️Keputihan melampau sampai melekat di xxx suami pun ada. Ini amat memalukan. ✔️ Keputihan melekat di spentot dan bau _ Gegadis tolonglah rawat yer. Jangan anggap ini keadaan yang biasa-biasa saja. Ini bukan perkara biasa tau. Ini sesuatu yang perlu di atasi. Jaga maruah diri sendiri. _ Dengan pengambilan PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL gegadis akan dapat mencantikkan dan menyihatkan rahim. _ Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. ALL IN ONE. Bawah ni antara manfaatnya ; _ _ ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . ❤️ Membantu memulihkan #keputihanputihan teruk. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. ❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan #kulit . ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung. _ Wasap.my/60126726202/pinklady #pinkladybodyperfection #original #trustedagent #hantaran #pakejperkahwinan #montok #besarkanpayudara #ramping #keputihan #senggugut #pinkladydropship #pinkladylentik #pinkladymontop

Wishing... dreaming... Hoping... #2ne1 #dara