#datositinurhaliza

27,145 posts tagged with #datositinurhaliza

Photos and Videos about #datositinurhaliza

(@kfashion_missa)

4 Hours Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ Matte V shape jelly bag . Rm41sm/rm43ss . Price already include postgae . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #tiktokmalaysia #noradanish

Cindal siti nurhaliza Pencipta lagu : alm. Pakngah @ctdk @suriarecords @pakngahmemorial Part 6 #lagucindai #cindai #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #penciptalagu #pakngah #suriarecords #artismalaysia #dangdutmelayu #melayu

Cindai siti nurhaliza Pencipta lagu : alm. Pakngah @ctdk @suriarecords @pakngahmemorial Part 5 #lagucindai #cindai #sitinurhaliza #datositinurhaliza #penciptalagu #pakngah #suriarecords #artismalaysia #dangdutmelayu #melayu

Cindai siti nurhaliza Pencipta lagu : alm. Pakngah @ctdk @suriarecords @pakngahmemorial Part 4 #cindai #lagucindai #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #penciptalagu #pakngah #suriarecords #artismalaysia #dangdutmelayu #melayu

Cindal siti nurhaliza Pencipta lagu : alm. Pakngah @ctdk @suriarecords @pakngahmemorial Part 3 #cindai #lagucindai #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #penciptalagu #pakngah #suriarecords #artismalaysia #dangdutmelayu #melayu

Cindai siti nurhaliza Pencipta lagu alm. Pakngah Part 2 @ctdk @suriarecords @pakngahmemorial #cindai #lagucindai #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #penciptalagu #pakngah #suriarecords #artismalaysia #dangdutmelayu #melayu

Cindai siti nurhaliza Pencipta lagu : alm. Pakngah @ctdk @suriarecords @pakngahmemorial #cindai #lagucindai #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #penciptalagu #pakngah #suriarecords #artismalaysia

(@kfashion_missa)

10 Hours Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ Jumanji long wallet . Rm38sm/rm40ss ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Postage already included . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #tiktokmalaysia #noradanis

(@mother.solution)

10 Hours Ago

INGIN cepat ๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ฒ ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ฑ dan sembuh โ€Œtotal dari โ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ดโ€Œ๐Ÿ‡ฝโ€Œ๐Ÿ‡ด, โ€Œ๐Ÿ‡ฒโ€Œ๐Ÿ‡ฎโ€Œ๐Ÿ‡ดโ€Œ๐Ÿ‡ฒ. โ€Œ๐Ÿ‡ฐโ€Œ๐Ÿ‡ฎโ€Œ๐Ÿ‡ธโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฆ. โ€Œ๐Ÿ‡ตโ€Œ๐Ÿ‡จโ€Œ๐Ÿ‡ดโ€Œ๐Ÿ‡ธ. โ“โ“ฉโ“žโ“žโ“ขโ“Ÿโ“”โ“กโ“œโ“˜โ“. Dll berhasil dalam waktu relatif singkat.#regrann Follow: @mother. Solution @mother. Solution @mother. Solution @mother. Solution @mother. Solution ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ๏ธโœ” contact person : ๏ธPIN : D55006C1 LINE: 083 833 870 326 WA.: 083 833 870 326

(@aesooh09)

14 Hours Ago

@ctdk โคโคโคโค #antapermana #datositinurhaliza #ctdk #viral

(@kfashion_missa)

21 Hours Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ Bird logo long purse . Rm30sm/rm32ss ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Postage already included . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #tiktokmalaysia #noradanish

(@imantroye)

1 Day 1 Hour Ago

Anta Permana- @ctdk // pakailah earphone untuk lebih sedap ye kawan kawan! @tiaradaksinaofficial (sorry tak hafal lirik) ๐Ÿ˜ // ni live video tauu, iman tak pakai apps #antapermana #datositinurhaliza

(@ctaini77)

23 Hours Ago

๐ŸŒนSIMPLYSITI Gold Edition Matte Lip Cream โ€ข ๐ŸŒนUtk order, whatsapp 0192195015, selagi stok masih ada! โœจโœจโœจ โ€ข #simplysiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 #sayajualsimplysiti #goldedition #forthebeautyinyou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposbelianlebihrm200 cc @ctdk @officialsimplysiti @ctaini77 @officialsimplysiti_elit

๐ŸŒนSIMPLYSITI Gold Edition Matte Lip Cream โ€ข โ€ข ๐ŸŒนUtk order, whatsapp 0192195015, selagi stok masih ada! โœจโœจโœจ โ€ข #simplysiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 #sayajualsimplysiti #goldedition #forthebeautyinyou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposbelianlebihrm200 cc @ctdk @officialsimplysiti @ctaini77 @officialsimplysiti_elit

(@ctdkfann)

1 Day 1 Hour Ago

Anta Permana by Siti Nurhaliza and Siti Aafiyah @ctdk ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“น by @acapalam #qasidahchallenge #antapermanachallenge #antapermana #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

(@tunic.longtop)

1 Day 2 Hours Ago

๐ŸŒŸ KURTA ASRAEL (Ready Stock) ๐ŸŒŸ . ๐Ÿ‘‰ Material : HIGH QUALITY COMO CREPE โœ”๏ธ Stretchable selesa dipakai โœ”๏ธ Tidak jarang โœ”๏ธ Tidak panas โœ”๏ธ Tidak melekap di badan . ๐Ÿ“ฃ HARGA : RM 69 /helai . ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE (sehingga 30/11/2018 sahaja, selepas itu ada kos postage ๐Ÿ˜Š) . โžก๏ธNota : Warna baju mungkin berbeza sedikit sahaja due to lighting effect & screen resolution handphone masing-masing. . ๐Ÿ“ฒ Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. ๐Ÿ˜Š . #kurungpeplum #blouse #munafik2 #bajukurung #bahagiabukanbidaan #kurta #blousemurah #kurtaslimfit #jubahmuselace #teammawarexclusive #onetwojaga #blousehitam #kurtabutton #ctdk #blouseputih #blousepink #cikgucikgi #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #hantukaklimah #blousebiru #blousemerah #assalamualaikumdunia #kurunglace #jubah #assalamualaikum #kurtalelaki #alifsatar #kurungruffle

(@kfashion_missa)

1 Day 4 Hours Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ 2in1 bear backpack . Rm43sm/rm45ss ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #tiktokmalaysia #noradanish

(@ctdkfann)

1 Day 5 Hours Ago

Hi, cutie! ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“น /๐Ÿ“ธ by @ctdk #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

(@kfashion_missa)

1 Day 5 Hours Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ Border leisure backpack . Rm33sm/Rm35ss ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #tiktokmalaysia #noradanish

(@officialsimplysiti_elit)

1 Day 7 Hours Ago

๐ŸŒนOffer masih berjalan skrg..๐ŸŒน โ€ข ๐ŸŒนSIMPLYSITI AMAZING DEALS : October 2018 โ€ข ๐ŸŒนUtk order, whatsapp 0192195015 segera, selagi stok masih ada! โœจโœจโœจ โ€ข #simplysiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 #sayajualsimplysiti #goldedition #forthebeautyinyou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposbelianlebihrm200 cc @ctdk @officialsimplysiti @ctaini77 @officialsimplysiti_elit

Bicara minda Dendangan hati Jiwa dan raga yang melengkapi Bagaikan~ bagaikan hangat mentari Cinta yang sejati Jauh di mata dekat di hati Jika dirindu jangan curangi Ke mana~ ke mana kan terbawa pergi Terduga diuji Oh bila tersedar semuanya Sempadan ilusi Andai biiintang kan tak lagi berseri Janji kasih yang takkan terkhianati Andai habis nafasku yang terakhir Masih ku cinta Kerna ku pasti Kau tiada pengganti Sedangkan lidah tergigit jua Inikan pula cinta manusia Melayang~ melayang Dibawa pawana Iringi cintamu Oh bila tersedar semuanya Sempadan ilusi #antapermana #antapermanachallenge #antapermana2018 #antapermanactdk #antapermanacover #ctdk #ctdklovers #sitinurhaliza #datositinurhaliza

(@chinonetbusker18)

1 Day 18 Hours Ago

Anta permana (cover) chinonet buskers @permanaanta @dato.siti.nurhaliza.fans @sitinurhalizafansclub @datositinurhaliza @meletop @lagu_viral @gudangnyalaguterkini @mybuskersclub @motifviral @motifviral.official @era.je @din_lela_ @aretin__razak @eamanrason @solihin_opstick @ibanez_chinonet04 @eknrazak #repost #buskersmelaka @ #datositinurhaliza #qasidahchallenge #datositinurhalizaandfriendsconcert #mybc #villagegrillmelaka @villagegrill_melaka @villagegrillmuar #antapermana #antapermana #antapermanachallenge #antapermana2018 #antapermanacover #antapermanachallenge

(@dhibaa__)

1 Day 21 Hours Ago

Ahh kalau dah Siti Nurhaliza tu stlye apa pun cantik ๐Ÿ˜ @Regran_ed from @ctdkfann - Which is your favourite Hijab Style? 1,2,3,4,5 or 6?โค๏ธ ๐Ÿ“ธ by @ctdk, @rozisangdewi #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 - #regrann

(@kfashion_missa)

1 Day 22 Hours Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ Glitter love sling bag . Rm33sm/Rm35ss ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #tiktokmalaysia #noradanish

(@tunic.longtop)

1 Day 22 Hours Ago

๐ŸŒŸ KURTA ASRAEL (Ready Stock) ๐ŸŒŸ . ๐Ÿ‘‰ Material : HIGH QUALITY COMO CREPE โœ”๏ธ Stretchable selesa dipakai โœ”๏ธ Tidak jarang โœ”๏ธ Tidak panas โœ”๏ธ Tidak melekap di badan . ๐Ÿ“ฃ HARGA : RM 69 /helai . ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE (sehingga 30/11/2018 sahaja, selepas itu ada kos postage ๐Ÿ˜Š) . โžก๏ธNota : Warna baju mungkin berbeza sedikit sahaja due to lighting effect & screen resolution handphone masing-masing. . ๐Ÿ“ฒ Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. ๐Ÿ˜Š . #kurungpeplum #blouse #munafik2 #bajukurung #bahagiabukanbidaan #kurta #blousemurah #kurtaslimfit #jubahmuselace #teammawarexclusive #onetwojaga #blousehitam #kurtabutton #ctdk #blouseputih #blousepink #cikgucikgi #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #hantukaklimah #blousebiru #blousemerah #assalamualaikumdunia #kurunglace #jubah #assalamualaikum #kurtalelaki #alifsatar #kurungruffle

(@ctdkfann)

1 Day 23 Hours Ago

Which is your favourite Hijab Style? 1,2,3,4,5 or 6?โค๏ธ Write your answers as comments below! ๐Ÿ’˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ by @ctdk, @rozisangdewi, @utusanonline #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

(@treschic84)

2 Days 1 Hour Ago

Datuk Seri Siti Nurhaliza looking fabulous on the cover of Glam Malaysia October 2018. โ™ฅ๏ธ #glammalaysia #ctdk #datositinurhaliza #mymagazinecollection

(@kfashion_missa)

2 Days 1 Hour Ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธNEW item ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . โžก๏ธ Xgirl sling bag . Rm33sm/Rm35ss ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Berminat boleh ws sis terus utk cek stock atau tekan je link kt bio ๐Ÿ˜ . . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #gegarvaganza2018 #bigstage2018 #datositinurhaliza #sharifahsakinah