#datositinurhaliza

25,397 posts tagged with #datositinurhaliza

Photos and Videos about #datositinurhaliza

(@fifisportrim16)

14 Hours Ago

PART 3 Selamat hari raya maaf zahir batin . Jika fifi ada buat salah , fifi minta maaf banyak banyak . Teruskan support fifi sehingga fifi dapat tolak kereta fifi ke sungai dan beli kereta baru . #noradanish #pilihanraya #datovida #fattzura #datositinurhaliza #elfiraloy #sufiansuhaimi #akuyangpakaikoygpanas #jdt #vscocam #vsco #love #lovequotes #neelofa #sajat #hantu #justinbieber #justintimberlake #beyonce #rizalmanforzalora #raya #anugerahmeletopera #aviici #worldcup #worldcup2018 #uqashasenrose #najibrazak #tunmahathir #nur #syafiqkyle

(@fifisportrim16)

14 Hours Ago

PART 2 Selamat hari raya maaf zahir batin . Jika fifi ada buat salah , fifi minta maaf banyak banyak . Teruskan support fifi sehingga fifi dapat tolak kereta fifi ke sungai dan beli kereta baru . #noradanish #pilihanraya #datovida #fattzura #datositinurhaliza #elfiraloy #sufiansuhaimi #akuyangpakaikoygpanas #jdt #vscocam #vsco #love #lovequotes #neelofa #sajat #hantu #justinbieber #justintimberlake #beyonce #rizalmanforzalora #raya #anugerahmeletopera #aviici #worldcup #worldcup2018 #uqashasenrose #najibrazak #tunmahathir #nur #syafiqkyle

(@fifisportrim16)

14 Hours Ago

PART 1 Selamat hari raya maaf zahir batin . Jika fifi ada buat salah , fifi minta maaf banyak banyak . Teruskan support fifi sehingga fifi dapat tolak kereta fifi ke sungai dan beli kereta baru . #noradanish #pilihanraya #datovida #fattzura #datositinurhaliza #elfiraloy #sufiansuhaimi #akuyangpakaikoygpanas #jdt #vscocam #vsco #love #lovequotes #neelofa #sajat #hantu #justinbieber #justintimberlake #beyonce #rizalmanforzalora #raya #anugerahmeletopera #aviici #worldcup #worldcup2018 #uqashasenrose #najibrazak #tunmahathir #nur #syafiqkyle

(@tuanazri)

24 Hours Ago

Yang jauh itu WAKTU, yang dekat itu MATI, yang besar itu NAFSU, yang berat itu AMANAH, yang mudah itu BERBUAT DOSA, yang panjang itu AMAL SOLEH yang indah itu SALING MEMAAFKAN โ€Salam aidilfitri maaf zahir dan batinโ€. Ikhlas Dari Kami Dan Keluarga

(@amirahnow)

2 Days 7 Hours Ago

I have such respect and admiration for Malaysiaโ€™s number one megastar Dato Siti Nurhaliza @ctdk Winning numerous big awards throughout her career, she has made a huge mark in the music world with her vast success and many accomplishments. So, you can imagine how thrilled and honoured I was when she chose my song โ€œIkrar Cintaโ€ for her latest album, and I have the amazing arranger and keyboardist @jennychinoc to thank for it all. It was Jenny who had initially heard my demo of the song for another singer, which had a bit of an R&B feel to it, and immediately saw potential in it. Fast-forward to a year later to when maestro @aubrey_suwito announces that they are looking for demos for Dato Siti Nurhaliza's upcoming album. Remembering Jennyโ€™s impression of โ€œIkrar Cinta,โ€ I sent it in along with a few other demos that I thought were more suited to Dato Siti Nurhaliza's style. Never in a million years did I imagine that she and her team would choose "Ikrar Cinta" to record for her album. Later, when I got my hands on the album, I was pleasantly surprised to discover that it was Jenny Chin who arranged my song. Sometimes, things really do come full circle.

(@mikhel23)

2 Days 16 Hours Ago

Raya 2018 well spent #datositinurhaliza #selamathariraya #rayadikl2018 #greatfood

(@maslee01)

2 Days 20 Hours Ago

Maafken awak nak benyanyi tuk menghibur diri sekejap je,,,,,, . . . . #starmaker #starmakerindonesia #sing #song #percayalah #sitinurhaliza #datositinurhaliza #karouke #karoke #world #musicallyindonesia #music @statmaker_app @starmakerindonesia #coverlagu #cover

(@official_aeriel_)

3 Days 3 Hours Ago

#airmatasyawal #datositinurhaliza #tiktokraya #tiktokmalaysia @nikhzwani_nma @sofiartioktarina @oh_fida

(@ctdkjunior.official)

3 Days 14 Hours Ago

Repost from @ctnurfarahaliza_sz @TopRankRepost #toprankrepost Here's a sneak peek at what we've been up to -- with Malaysia's very own superstar Dato' Sri Siti Nurhaliza! To all @ctdk fans, look out for the unveiling of our full Hari Raya commercial soon! @pjhomes_pjh #jomrayadiputrajaya #putrajaya tvc #tvcraya #sitiaafiyahkhalid #aafiyah #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #baby #babygirl #princess #babyprincess #beautifulmoments #love #ctdk #dsct #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #kakirepostctdkbyctnurfarahaliza #ctdklovers #sitizoners #celebrity #malaysiansweetheart #dafbama2018siti #dafbama2018 #instacelebrity #repost @pjhomes_pjh

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat Islam dan selamat bercuti buat yang bukan Islam.Berhati-hati dijalan raya ingatlah orang tersayang.Pandu Perodua ingatla Kak Azie, tak gitew.... . Kepada yang tak sempat beli Perodua baharu untuk pakai raya meh roger Kak Azie lepas raya pun boleh beli.Harga berbaloi-baloi tanpa GST gitew.. . Hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003. . ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 ๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 ๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 . #peroduaalzaย #peroduaย #proton #protonsagaย #protonpersona #protonpreveย #protonwaja #protoninspiraย #alza #bezza #graduateschemeย #keretabaruย #myvi #konvo #deliverybyazie #bangi #bandarbarubangi #puchong #sripetaling #konvo #showroomduty #drivingschool #masterchef #jalan2carimakan #sitinurhaliza #datositinurhaliza #babydatositi #babysitinurhaliza #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat Islam dan selamat bercuti buat yang bukan Islam.Berhati-hati dijalan raya ingatlah orang tersayang.Pandu Perodua ingatla Kak Azie, tak gitew.... . Kepada yang tak sempat beli Perodua baharu untuk pakai raya meh roger Kak Azie lepas raya pun boleh beli.Harga berbaloi-baloi tanpa GST gitew.. . Hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003. . ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 ๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 ๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 . #peroduaalzaย #peroduaย #proton #protonsagaย #protonpersona #protonpreveย #protonwaja #protoninspiraย #alza #bezza #graduateschemeย #keretabaruย #myvi #konvo #deliverybyazie #bangi #bandarbarubangi #puchong #sripetaling #konvo #showroomduty #drivingschool #masterchef #jalan2carimakan #sitinurhaliza #datositinurhaliza #babydatositi #babysitinurhaliza #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat Islam dan selamat bercuti buat yang bukan Islam.Berhati-hati dijalan raya ingatlah orang tersayang.Pandu Perodua ingatla Kak Azie, tak gitew.... . Kepada yang tak sempat beli Perodua baharu untuk pakai raya meh roger Kak Azie lepas raya pun boleh beli.Harga berbaloi-baloi tanpa GST gitew.. . Hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003. . ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 ๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 ๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ฒ Call/Whatsapp 012-2613003 . #peroduaalzaย #peroduaย #proton #protonsagaย #protonpersona #protonpreveย #protonwaja #protoninspiraย #alza #bezza #graduateschemeย #keretabaruย #myvi #konvo #deliverybyazie #bangi #bandarbarubangi #puchong #sripetaling #konvo #showroomduty #drivingschool #masterchef #jalan2carimakan #sitinurhaliza #datositinurhaliza #babydatositi #babysitinurhaliza #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff

(@ilo_sudarman)

2017-03-17 21:08:21

Masih edisi Pria berTanjak Melayu, dan tadaa..., diundang Dato Siti Nurhaliza ke pentas for Zapin dance challenge, the winner boleh selfie. #datositinurhaliza #zapin #tanjak

(@teamsitizoners)

4 Days 11 Hours Ago

Regrann from @ctnurfarahaliza_sz - DATO SERI SITI NURHALIZA | @ctdk in the house๐Ÿ’„Say Haiiii to Kesayangan Malaysia. . Campaign Shoot @galeriariani Outfit @creacionbysitinurhaliza Makeup @ynasakinah Stylish @kiffyrazak_nona Hijab stylish @nurhanahalim . Thank You all for the opportunity๐Ÿค— Ta ra ting ta ra ting tang tinggggg... . #makeupbynasakinah #makeupartist #muamalaysia #indonesia #brunei #singapore #mua #love #ctdk #dsct #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #kakirepostctdkbyctnurfarahaliza #ctdklovers #sitizoners #celebrity #malaysiansweetheart #dafbama2018siti #dafbama2018 #instacelebrity #repost @ynasakinah - #regrann . #like4like #likeforlikes . Macam anak patung.. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•

(@tanggalbulu.magic)

4 Days 12 Hours Ago

Ramadhan dah hampir tamat, Syawal hampir kujung tiba, Di bulan Mulia lagi Berkat, Semoga amalan kita diterima, . Balik kampung pandu cermat, Beraya bersama keluarga, Moga silaturharim terus terikat Maaf zahir batin ikhlas dari saya . #selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir batin jika ada salah silap. Moga silaturahim terus terjalin. Insyaallah ๐Ÿ˜Š #nealofa #datoserivida #datositinurhaliza #datoaliffsyukri #senario #sepahtu #johan #zizanrazak #mokcun #mawi #kru #mirafilzah #wanyhasrita #selamathariraya #tunmahathir

(@khaibahar.fanpage)

4 Days 13 Hours Ago

Goodnite semua๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโคโค #khaibahar #bayang #luluh #newsong #cahaya114 #cintasyurga #ctdk #datositinurhaliza #rahsiakita #fatinhusna #khai #kai #support

(@jep_tarasa)

4 Days 14 Hours Ago

Assalamualaikum , semoga kitak cepat sembuh, rasa tedah kitak ngam raya and felt sick. sikpa, maybe raya tahun tok last single mpun. ๐Ÿ˜Œ @d_mortalvamp. Buat murid ku yang cergas this is for you #request lagu #datositinurhaliza #airmatasyawal #airmatasyawalcover @zaimie.mh

(@ctdkfann)

4 Days 15 Hours Ago

Don't forget to support @ctdk with the hashtag ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ #dafbama2018siti ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝ ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ @dafbamaawards #dafbama2018 . . #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti