#datositinurhaliza

26,034 posts tagged with #datositinurhaliza

Photos and Videos about #datositinurhaliza

(@shampoosantan.no1)

9 Minutes Ago

Awak dah cuba sabun coklat dari Myhomelab? Meh admin share apa yang bestnya sabun coklat kami. - - Yang bestnya bila guna Gentle Butter Soap (#gbs) ni. Parut lama slowly akan pupus dari wajah mulus korang. Kulit kusam semua tak berani nak tinggal lama-lama kat kulit tu. - - Ini sebab dalam #gbs ni ada Cocoa Powder yang bantu buang semua kulit mati, Shea Butter pulak bantu sekatakan warna kulit. Ada jugak Cocoa Butter yg kekalkan lembapan kulit. - - Sebab tu bila guna #gbs ni kulit tak macam kene terik,tengang taw. Best je guna. Lembut je bila cuci muka. Eh.. payah la nak gambarkan. Korang kene try taw. Admin bagi harga pengenalan je dulu siap bagi 30g FREE lagi

(@ctdkfann)

2 Hours Ago

❤️❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza

Malam ini #dbilique ARTIS MASUK BILIK bersama DATO SERI SITI NURHALIZA @ctdk 8-9malam 15/8/18 (rabu) LIVE di www.dbilique.com atau FB Faizal Ismail FBI @faizalfbi76 @therealfafau . P P C O M E L vs P P P A U . Kalau korang jadi Aafiyah .. restu tak? Hahaha #sitiaafiyahkhalid #aafiyah #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #baby #babygirl #princess #babyprincess #beautifulmoments #dbilique #love #ctdk #dsct #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #kakirepostctdkbyctnurfarahaliza #ctdklovers #sitizoners #celebrity #malaysiansweetheart #dafbama2018siti #dafbama2018 #instacelebrity #repost @therealfafau

(@aswan1412)

4 Hours Ago

dulu belajar cengkok dr neng Siti 😁. Saking ngefansnya, 3x kucing yg numpang di rumah dinamain "Siti" 😂. (Royal Albert Hall, 2005) #music #sitinurhaliza #datositinurhaliza #pop #diva #talent

Ku yakinkan diri demi rinduku. Dia menyanyi dengan sedih, pilu, memainkan emosi dan perasaan. @ctdk #wajahkekasih #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #sitinurhaliza Setiap mendengarkan lagu ini, jiwa bagaikan tersayat sayat. Yaaa itu yg ku rasakan sekarang. 😊😊 Tidak ada versi terbaik selain idolaku yang satu ini. ❤

Asli lo leee sumpah . Ojok baper laaa,,, ini lagu judulnya Sekuntum Mawar Merah - #datositinurhaliza Ehh tapi lagune kenek ge curhat og .. Kel kel kel . Terkenang kembali lagu cinta lama, kisah mawar berduri menusuk dihati ..... Cc @r.husin_albana

Bila cuaca panas macam ni, rimasnya lahai muka rasa berminyak. Dah berkali-kali lap dengan tisu pon rasa tak lega jugak. . Bukan tu je, kalau selalu macam ni jerawat pon mai berkampung kat muka. Tu la yang paling tak syok sekali. . . Siapa yang selalu macam ni? Bila tengah hari je muka rasa tak selesa sangat. Pegang je hidung licin berminyak je rasa. Rimas! . Kalau macam tu jom cuci muka dengan Sabun Coklat kami. Bila cuci muka tu, habis segala minyak, debu, peluh yang melekat kat kulit muka tu. Rasa fresh je kulit bila dah cuci. . Paling best, walaupon habis segala minyak, debu, peluh kat kulit tu, tetap kulit muka maintain lembab tak rasa tengang bila cuci dengan sabun coklat ni. Memang syok lah! . Sabun coklat ni pon saiz gedabak besar, siap boleh potong letak kat toilet rumah 1, kat ofis 1, standby dalam handbag 1. Memang jimat, kulit pon selamat tanda oendedahan chemical merbahaya. Eh.. bukan timbang kilo taw. . Jom bersihkan muka dengan Sabun Coklat ni. Harga confirm kasih sayang punya admin bagi.

Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Gentle Butter Soap a.k.a Sabun Coklat diiktiraf bebas dari bahan² kimia berbahaya. Terbukti dengan lulus ujian makmal dengan piawaian standard dari BPFK. In shaa Allah selamat digunakan. LULUS juga test heavy metal. Tiada bakteria. PH terkawal, masih alkali, tiada microbate detected. Juga berdaftar dgn KKM NOT18082244K. Guna #gbs, kulit bersih bebas cela 💕

(@rivaldhian)

10 Hours Ago

Ya Maulai Original by @ctdk Lirik : Pak Ngah Watch on my youtube channel for the full version #yamaulai #sitinurhaliza #datositinurhaliza #audiomastering #mastering #coversinger #cover #sing #mixingandmastering

(@bbb.perfection)

11 Hours Ago

BCONFIDENT PEMIKAT ABG SAYANG: ❤mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yg mengendur ❤memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara ❤membesarkan kembali payudara yg mengalami pertumbuhan yg terbantut ❤menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dgn lurah yg ketara ❤mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara ❤menegang , memantapkan dan membentuk payudara ❤mengekalkan keanjalan payudara agar kental,montok dan cantik ❤membesarkan payudara yg kecil ❤mengangkat kembali struktur punggung yang jatuh ❤membentuk struktur pungggung dr leper ke bulat ❤memeriahkan susu yg kurang ❤menganjalkan kulit muka ❤menimbulkan puting yg tenggelam ❤menghilangkan strechmark @ rekahan DM me for more details 😋🌼 - #regrann#pinkladybodyperfection - #regrann . #motifviral #ayamrendangcrispy #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura #bconfidentmalaysia #bconfidenthq #bconfident

(@bbb.perfection)

12 Hours Ago

Apa istemewa PINKLADY ? . Supplement ALL IN ONE yang diperbuat dari bahan organic herbs and nutrion asli untuk mengembalikan tenaga dan kecergasann ❤ Memberi seri pada badan dan wajah, Membentuk body lebih montok dan menarik . Menyihatkan dalaman dan membersihkan dalaman ❤ Menaikkan seri wajahh, Mencerah dan mengebukan kulit . Bestt ke bestt ? Lengkapp ke lengkapp sangatt ? Body lawaa, Kulit gebu, Seri wajah naikk, Dalaman tiptoppp 😍 Rugi wehh tak try, Ramai yang dah pakat hotttss dengan PINKLADY ❤ u ols bilaa lagi. ?? . Mehh pm bell lekaihh nahhhh 😍 - #regrann . #pinkladybodyperfection - #regrann . #motifviral #ayamrendangcrispy #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura #feedbackpinkladybb

(@bbb.perfection)

12 Hours Ago

Apa istemewa PINKLADY ? . Supplement ALL IN ONE yang diperbuat dari bahan organic herbs and nutrion asli untuk mengembalikan tenaga dan kecergasann ❤ Memberi seri pada badan dan wajah, Membentuk body lebih montok dan menarik . Menyihatkan dalaman dan membersihkan dalaman ❤ Menaikkan seri wajahh, Mencerah dan mengebukan kulit . Bestt ke bestt ? Lengkapp ke lengkapp sangatt ? Body lawaa, Kulit gebu, Seri wajah naikk, Dalaman tiptoppp 😍 Rugi wehh tak try, Ramai yang dah pakat hotttss dengan PINKLADY ❤ u ols bilaa lagi. ?? . Mehh pm bell lekaihh nahhhh 😍 - #regrann . #pinkladybodyperfection - #regrann . #motifviral #ayamrendangcrispy #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura #feedbackpinkladybb

(@bbb.perfection)

12 Hours Ago

Apa istemewa PINKLADY ? . Supplement ALL IN ONE yang diperbuat dari bahan organic herbs and nutrion asli untuk mengembalikan tenaga dan kecergasann ❤ Memberi seri pada badan dan wajah, Membentuk body lebih montok dan menarik . Menyihatkan dalaman dan membersihkan dalaman ❤ Menaikkan seri wajahh, Mencerah dan mengebukan kulit . Bestt ke bestt ? Lengkapp ke lengkapp sangatt ? Body lawaa, Kulit gebu, Seri wajah naikk, Dalaman tiptoppp 😍 Rugi wehh tak try, Ramai yang dah pakat hotttss dengan PINKLADY ❤ u ols bilaa lagi. ?? . Mehh pm bell lekaihh nahhhh 😍 - #regrann . #pinkladybodyperfection - #regrann . #motifviral #ayamrendangcrispy #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura

@ctdk 🤗 • @rozisangdewi @aiman_kesah @cteafairuz @annayhusin @kakifoto_ • • Asst @shamenmohammad Sebarang pertanyaan #makeup 📲 019-2845429 / 019-3445429 (puan huda) @huzazaki ❤️ • • #eyeshadow by @officialsimplysiti #simplysiti 🤗 • • #solekanmataepie #lensbyepietemerloh #epietemerloh_eyelashes #epietemerlohsygkanandasemua #love #ctdk #dsct #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #kakirepostctdkbyctnurfarahaliza #ctdklovers #sitizoners #celebrity #malaysiansweetheart #dafbama2018siti #dafbama2018 #instacelebrity #repost @epie_temerloh

(@hafizulfiqry)

22 Hours Ago

🎶 Kekasih tulis namaku Didalam diari hatimu Kekasih setiap senyummu Pengubat rindu di hatiku 🎼 #datositinurhaliza #diarihatimu #p20 #notmine #bajukedutbukanperut

(@theafiqahshop)

22 Hours Ago

Ada artis malaysia yg nak apply plan takaful dgn kita tak? Tanya je. Kalau ada DM la kita..hikhikhik... www.wasap.my/60197007610 #artis #artistsoninstagram #artismalaysia #selebriti #selebritimalaysia #prudential #prudentialbsntakaful #bazarpaknil #datositinurhaliza

(@ctdkfann)

1 Day Ago

Love ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza

(@rivaldhinar)

1 Day 2 Hours Ago

Ya Maulai Original by @ctdk Lirik : Pak Ngah Watch on my youtube channel for the full version #yamaulai #sitinurhaliza #datositinurhaliza #audiomastering #mastering #coversinger #cover #sing #mixingandmastering

(@ctnurfarahaliza_sz)

1 Day 3 Hours Ago

PESANAN DARI @ctdk . Alamak! Nak kena sediakan makanan laa.. ermmm korang rasa Fafau patut masak atau beli je? Tolong skit . ARTIS MASUK BILIK bersama DATO SERI SITI NURHALIZA 8-9malam 15/8/18 (rabu) LIVE di www.dbilique.com atau FB Faizal Ismail FBI @faizalfbi76 @therealfafau . #dbilique #kontirumah #artismasukbilik #bilafafaufbibergabung #kamibukanradio #kamibukantv #kamidigitalplatform #love #ctdk #dsct #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #kakirepostctdkbyctnurfarahaliza #ctdklovers #sitizoners #celebrity #malaysiansweetheart #dafbama2018siti #dafbama2018 #instacelebrity

(@tunic.longtop)

1 Day 7 Hours Ago

❤️❤️ SET COUPLE KURTA KHALID & KAYANGAN DRESS (READY STOCK) ❤️❤️ . 👩 KAYANGAN DRESS : FABRIK PREMIUM FURSAN untuk rekaan "bak bidadari" menjadi kenyataan. Fabrik yang lembut, flowy, tak panas ini mampu membuat anda jadi anggun dengan setiap langkah dengan special effect 'WAVY-FLOWY' DESIGN yang menawan. . . 1⃣ DIJAMIN 100% TAK JARANG 2⃣ BF friendly zip 3⃣ Wudhu friendly zip 4⃣ Diperincikan dengan Special Edition Gold Metal Tag di lengan untuk tampak lebih ekslusif . . 👨 KURTA KHALID : 100% PREMIUM COTTON OSAKA. Sesuai untuk kaum Adam yang ingin keselesaan tapi tetap tampil segak & kemas pada hari raya nanti. Design special feature direka dengan line untuk memberi effect 'FINE-CUTTING'. . 1⃣ Perfect relax cutting (Non-Fitted) 2⃣ Special detailed with EXCLUSIVE A&A CUSTOM MADE WOODEN BUTTON for classy & ravish look 3⃣ 2 SIDE POCKETS . ========================= 🎉 HARGA PROMO : . 👩👨 SET COUPLE (Jubah & Kurta) : . ➡️Normal price : RM 278 ➡️PROMO price : RM 229 . 👏 Free tudung adora bawal instant by AA bernilai RM 39 . 🎉 Harga Promo untuk single : . . 👩 Kayangan Dress : RM 159 . 👨 Kurta Khalid : RM 89 . 📮 FREE POSTAGE . ========================= 📣 HARGA SELEPAS PROMO : . 👩👨 Set couple : RM 278 . 👩 Kayangan dress : RM 179 . 👨 Kurta Khalid : RM 99 . 📮 HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊 . #semerahcintahumairah #blouse #janganbencicintaku #bajukurung #tunic #kurta #blousemurah #pencuricintakelassatu #ciksempurna #teammawarexclusive #bajuraya #blousehitam #ootdraya #ctdk #blouseputih #blousepink #cikgucikgi #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #fattzura #blousebiru #blousemerah #assalamualaikumdunia #selamatpetang #jubah #assalamualaikum #kurtalelaki #selamatpagi #selamatmalam

(@officialsimplysiti_elit)

1 Day 8 Hours Ago

PERCUMA Mini Travel Pouch 💜👝👛 . . . Sesiapa yg nk dptkan SIMPLYSITI Dermagic Transformation Pack dgn Percuma Pouch ini, blh whatsapp saya 0192195015 segera selagi stok masih ada.. harga sgt murah! ✨✨✨ #sayaahlielitsimplysiti #sayajualsimplysiti #simplysiti #goldedition #forthebeautyinyou #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposbelianlebihrm200kecualiposoversea cc @ctdk @officialsimplysiti @ctaini77 @officialsimplysiti_elit . . #regrann from @officialsimplysiti - DERMAGIC TRANSFORMATION PACK yang mengandungi 3 Mask & 2 Moisturiser kini hanya berharga RM40 sahaja tau! 😱 . Inilah rangkaian skincare yg disukai ramai untuk kulit yg lebih cerah, awet muda dan bebas stres. WOW! Cepat rebut sementara stok masih ada. . Dapatkannya sekarang di website online. Atau contact mana mana ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu. . #simplysiti #forthebeautyinyou #dermagic - #regrann

(@bbb.perfection)

1 Day 11 Hours Ago

Good morning ✨ #pinkladybodyperfection new look lebih exclusive lebih nice lebih rare 🦋💋 . . siap berzip lagi mane nk cari produk yg ade packaging zip mcm ni 😈😈😈 bole letak makeup boleh isi macam2 . . disertakan bersama Tumbler (botol air )"premium stainless stail " . . Dalam PinkLady, kami sentiasa percaya peningkatan berterusan adalah kunci kejayaan. Dengan itu, kami bawakan kepada anda packaging terbaharu PINKLADY BODY PERFECTION. . . Nombor Tracking PINKLADY untuk penghantaran Express Delivery dan COD, mestilah bermula dengan NVMYPLADYxxxxx. Pihak HQ tidak membenarkan penjual menyimpan stok. . . Jika anda menempah pada 13/8/2018 dan seterusnya tetapi menerima kotak pembungkusan lama, itu akan adalah Pinklady palsu. Sila minta bayaran balik dari penjual palsu jika anda menerima kotak lama. - #regrann #motifviral #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura

(@shampoosantan.no1)

1 Day 11 Hours Ago

__ 7 Tips Sewaktu Cuaca Panas __ Khabarnya kita akan alami cuaca panas ni sehingga pertengahan September. . Jadi admin nak share 7 tips supaya kita kekal sihat sepanjang musim panas ni. . 1) Hadkan aktiviti luar 2) Pakai topi atau payung yang bersaiz besar, so kulit & rambut korang terpelihara dari matahari. 3) Minum banyak air, tanpa mengira tahap aktiviti anda. 4) Berehat dengan kerap di tempat yang teduh dan sejuk. 5) Mandi atau buka kipas angin untuk meyejukkan tubuh anda. 6) Berada di tempat terlindung seperti dalam rumah / bangunan. 7) Memakai pakaian yang ringan, berwarna-terang dan longgar. Jom sama-sama kita amalkan tips ni. Insyallah kesihatan kita terpelihara.

(@dhibaa__)

1 Day 12 Hours Ago

Dato' Seri Siti Nurhaliza making manifest the concept of effortless, opulent look in a relaxed, loose-fitting ensemble from @aliabastamamkl. Nothing but sheer love for her looks of late. Keep it up! Stylist: @annayhusin Make up: @epie_temerloh Shawl: @galeriariani Photo: @kakifoto_ @rozisangdewi #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #aliabastamam #dafbama2018 #dafbama2018siti #repost @reffycarter with @insta.saver.repost • • •

(@officialsimplysiti_elit)

1 Day 14 Hours Ago

Sesiapa yg nk dptkan SIMPLYSITI Eyesential Pallette yang cantik ini , boleh whatsapp saya 0192195015.. ada offer merdeka skrg! ✨✨✨ #sayaahlielitsimplysiti #sayajualsimplysiti #simplysiti #goldedition #forthebeautyinyou #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposbelianlebihrm200kecualiposoversea cc @ctdk @officialsimplysiti @ctaini77 @officialsimplysiti_elit . #regrann from @officialsimplysiti - Nak makeup mata anda sentiasa kelihatan terserlah? Jom buat pilihan yang tepat dengan memilih Simply Elegant Eyesential Palette! • Lengkap dengan 10 warna menarik dengan kemasan matte, shimmer dan metallic yang boleh di-mix & match kan mengikut citarasa dan kreativiti anda. • Dapatkan Simply Elegant Eyesential Palette di cawangan Watsons yang terpilih dan butik CreacionxSimplysiti. Atau beli secara online di website www.simplysiti.com.my atau website Shopee. Atau contact mana mana ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu. • #simplysiti #forthebeautyinyou #simplyelegant #eyesentialpalette - #regrann

(@officialsimplysiti_elit)

1 Day 15 Hours Ago

Sesiapa yg berminat nk order SIMPLYSITI Dermagic Relaxing Mask ni, blh whatsapp saya 0192195015.. jika dulu harga offer 3 unit RM10, skrg 4 unit berharga cuma RM10! (Harga biasa RM7.90 seunit).. Swipe kesebelah utk melihat gmbr detail harga.. ✨✨✨ #sayaahlielitsimplysiti #sayajualsimplysiti #simplysiti #goldedition #forthebeautyinyou #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposbelianlebihrm200kecualiposoversea . cc @ctdk @officialsimplysiti @ctaini77 @officialsimplysiti_elit . #regrann from @officialsimplysiti - Inilah peneman setia buat wanita yang inginkan kulit segar, sihat dan berseri. Dapatkan pada harga sangat berbaloi.. • Dapatkan SimplySiti di cawangan Watsons yang terpilih dan butik CreacionxSimplysiti. Atau beli secara online. Atau contact mana mana ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu. • #simplysiti #forthebeautyinyou #dermagicset #dermagicmask - #regrann

(@shampoosantan.no1)

1 Day 22 Hours Ago

".. kalau 2 hari tak syampoo pon kepala still rasa selesa.." . . Tulah.. dah selesa tu jangan terus tak cuci pulak 😆. Lebihan sebum, kulit mati, peluh tu tetap kene cuci. Barulah kulit kepala kekal segar sepanjang hari (⬅️ sila baca dengan nada iklan dalam tv) 😁

(@selebcam)

1 Day 23 Hours Ago

Regrann from @ctdkfann - 🕊️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @hazelnartworkstudio #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza - #regrann