Photos and Videos about

Sweater Hoodies ZIP by #missacollectionz_sweaterhoodieszip 👈 go here to see more post . 📌 Sweater Hoodies Unisex Cotton (zip) Ukuran (refer gambar) Boleh mix design dgn sweater zip SAHAJA . Harga sehelai RM24 2 utk RM46 3 utk RM70 . Harga tidak termasuk pos! . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #sweatermurah #sweatercantikmurah #hoodiesmurah #jacketmurah #hoodieszipmurah #hoodiescantikmurah #tshirtlabuhmurah #bajulabuh #longshirtmurah #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajurm20 #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #mentor7 #icanseeyourvoicemalaysia #mirafilzah #pujaanhatikanda #promosi2019 #missacollectionz_sweaterhoodieszip

Sweater Hoodies ZIP by #missacollectionz_sweaterhoodieszip 👈 go here to see more post . 📌 Sweater Hoodies Unisex Cotton (zip) Ukuran (refer gambar) Boleh mix design dgn sweater zip SAHAJA . Harga sehelai RM24 2 utk RM46 3 utk RM70 . Harga tidak termasuk pos! . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #sweatermurah #sweatercantikmurah #hoodiesmurah #jacketmurah #hoodieszipmurah #hoodiescantikmurah #tshirtlabuhmurah #bajulabuh #longshirtmurah #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajurm20 #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #mentor7 #icanseeyourvoicemalaysia #mirafilzah #pujaanhatikanda #promosi2019 #missacollectionz_sweaterhoodieszip

El autor de este increíblemente romántico de la escultura de barro, que se encuentra en el Museo de arte de hong kong, es el pintor de las pinzas de su lugar natal shing. El nombre de la escultura "Yuanyang" es bastante ambiguo. "Yuanyang" es una de las especies de aves acuáticas, más conocido como pato-mandarinka. SIGUENOS PARA APRENDER UN POCO MÁS TODOS LOS DÍAS🤓 @datosorprendente . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #interesantes #sabiasquep_ #datointeresante #interesante #datoscuriosos #datoslottoactivo #curiosidade #interesantes #datoserivida #hombresinteresantes #curiosidadesdeubatuba #datos #muyinteresante #datosruletaactiva #curiosidadesgeeks #curiosidades #datositinurhaliza #sabíasque #sabiasque #sabiasqué #sabíasqué #curiosidadesnerds #curiosidad

Sweater Hoodies ZIP by #missacollectionz_sweaterhoodieszip 👈 go here to see more post . 📌 Sweater Hoodies Unisex Cotton (zip) Ukuran (refer gambar) Boleh mix design dgn sweater zip SAHAJA . Harga sehelai RM24 2 utk RM46 3 utk RM70 . Harga tidak termasuk pos! . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #sweatermurah #sweatercantikmurah #hoodiesmurah #jacketmurah #hoodieszipmurah #hoodiescantikmurah #tshirtlabuhmurah #bajulabuh #longshirtmurah #dressmurah #dresscantikmurah #dressmurahcantik #bajumurah #bajurm20 #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemurah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #mentor7 #icanseeyourvoicemalaysia #mirafilzah #pujaanhatikanda #promosi2019 #missacollectionz_sweaterhoodieszip

Ct Aini
(@ctaini77)

2 Hours Ago

Serious buat keje.. 💖💖💖 .. 📸 igs @ctdk • • 🌹Sesiapa yg nak order Produk SIMPLYSITI, sila whatsapp 0192195015 ... ✨✨✨ #sayajualsimplysiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 • • @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #datoserisitinurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #simplysiti #goldedition #goodasgold #forthebeautyinyou #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposmalaysiabelianlebihrm200 #poskeluarnegaraikutberat

Wajah Kekasih. . . Coba nyanyi lagi setelah sekian lama.😁. . . #smule #wajahkekasih #sitinurhaliza #datositinurhaliza #coverwajahkekasih #wajahkekasihcover #cover

Para más datos impresionantes sigue a @curioseomundial @curioseomundial @curioseomundial . Cada día nuevas publicaciones con las mejores curiosidades de Instagram, junto con las mías😂😂😂😂

Ct Aini
(@ctaini77)

10 Hours Ago

Salam tgh mlm dari ibu n Aafiyah.. 💋💋💋 .. 📸 igs @ctdk • • 🌹Sesiapa yg nak order Produk SIMPLYSITI, sila whatsapp 0192195015 ... ✨✨✨ #sayajualsimplysiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 • • @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #datoserisitinurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #simplysiti #goldedition #goodasgold #forthebeautyinyou #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposmalaysiabelianlebihrm200 #poskeluarnegaraikutberat

Para más datos impresionantes sigue a @curioseomundial @curioseomundial @curioseomundial . Cada día nuevas publicaciones con las mejores curiosidades de Instagram, junto con las mías😂😂😂😂 . . . . . . . . . . #datoslottoactivo #sabiasque #datointeresante #curiosidades #sabíasque #sabíasqué #curiosidadesgeeks #datoscuriosos #muyinteresante #interesantes #interesante #mujeresinteresantes #curiosidad #sabiasqué #datositinurhaliza #curiosidadesdeubatuba #curiosidade #datos #datoserivida #datoruletaactiva #curiosidadesnerds #sabiasquep_ #hombresinteresantes

❤️❤️🤲🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk (Ig Story) #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

📌 Combo bag by #missacollectionz_2rm50 👈 to see more post . Set Combo . Buy 2 👜 RM50 + FREE postage 📦 Boleh mix design . 📌 2 for RM50 📌 2 for RM50 . Nak beli satu bag je? Pun boleh. Pm utk tahu harga promosi . Berminat boleh ws 0187644335 atau tekan link kt bio 😁 . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #begbawahrm30 #begrm30 #beg2rm50 #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #mirafilzah #pujaanhatikanda

📌 Combo bag by #missacollectionz_2rm50 👈 to see more post . Set Combo . Buy 2 👜 RM50 + FREE postage 📦 Boleh mix design . 📌 2 for RM50 📌 2 for RM50 . Nak beli satu bag je? Pun boleh. Pm utk tahu harga promosi . Berminat boleh ws 0187644335 atau tekan link kt bio 😁 . . #begmurah #begmurahcantik #begcantikmurah #begmurahmalaysia #begcantikmurahmalaysia #bagmurah #bagmurahcantik #bagcantikmurah #begbawahrm30 #begrm30 #beg2rm50 #bagmurahmalaysia #bagcantikmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahcantik #handbagcantikmurah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #mirafilzah #pujaanhatikanda

❣️#13337 ADEENA BROCADE PEPLUM SET* RM89sm/RM94ss AVAILABLE IN 3 SIZES _*S, M/L, XL*_ **_refer measurement guide_ • premium japanese Shantung with pastel brocade printings • top with hidden long zipper behind • round neck-line • mermaid skirt with side zipper and elastic waistband behind Material: Printed Japanese Shantung _~ material tak jarang, sejuk, lembut & flowy _ . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

Aafiyah ❤️❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📹 by Siti Official Video (YouTube) #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

Si te gustan mis publicaciones sígueme: @seguronolosabias1 Un poco de copy paste por aquí: El Juego es un juego mental donde el objetivo es olvidarse de éste. El pensar sobre El Juego constituye una derrota la que tiene que ser anunciada cada vez que ocurre. Es imposible de ganar en la mayoría de sus versiones. Dependiendo de la variación de El Juego, el mundo entero (o todo aquellos conscientes de él) están jugándolo todo el tiempo. Diversas tácticas han sido desarrolladas para aumentar el número de las personas conscientes de El Juego y así aumentar el número de derrotas. Los orígenes de El Juego son desconocidos, se sabe que existió uno similar que presenta el procesamiento irónico por León Tolstoi en 1840. - - - #curioso #curiosidad #increíble #sabiasque #curiosamente #conocimiento#datoslottoactivo #sabiasque #datointeresante #curiosidade #sabíasque #sabíasqué #curiosidadesgeeks #datoscuriosos #muyinteresante #interesantes #interesante #mujeresinteresantes #curiosidad #sabiasqué #datositinurhaliza #curiosidadesdeubatuba #curiosidades #datos #datoserivida #datosruletaactiva #curiosidadesnerds #sabiasquep_ #hombresinteresantes #thegame

#3330 KARTIKA KEBAYA PEPLUM TOP/ BATIK SET* RM89sm/ RM94ss AVAILABLE IN SIZES *S/M & L/XL* **_refer measurement guide_ • elegant kebaya peplum top (highly stretchable) • top with hidden long zip behind • batik skirt with FOC bronze buckle for styling Material: (TOP) Stretchable Cotton Denim _(high stretchability)_ (SKIRT) Batik . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

Zalia peplum RM62 exc postage Postage : RM8 - SEM RM12 - SABAH & SARAWAK Material : Denim stretchable / lace Measurement : bahu 14.5 stretch 15.5 dada 34-40 inch panjang lengan 21 labuh baju 27 baju ada zip belakang kain pinggang 24-36 panjang kain 41 punggung 36-44 Other : • Ada hidden zip dibelakang baju • Skirt fully getah tiada zip • Warna produk berbeza sedikit kerana sumber pencahayaan fotografi . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

Alahaiiiiii... Sedapnyaaaa Anta Permana covernya @ainaabdul ❤️ Reposted from @ainaabdul - ANTA PERMANA @ctdk @haelhusaini @ezrakong 🖤 full video on YouTube , link on bio 👆 . . #antapermana #antapermanachallenge #antapermanacover #qasidahchallenge #qasidah #datositinurhaliza #haelhusaini #ezrakong #haelers #sitizoners #ainaabdul #malaysiancover #viral #malaysianviral #viralpost #vocals #acousticguitar #guitar #guitarcover #acousticcovers - #regrann

❣️#3328 AZALEA BEADED @ AZALEA V2 CAPE TOP/ BATIK SET* RM89sm/ RM94ss FREE SIZE **_refer measurement guide_ • premium netting with roman crepe lining • top with tone-to-tone metallic pearl beadings • v-neck line • batik skirt with FOC bronze buckle for styling Material: (TOP) Premium Japanese Net + Roman Crepe Lining _(stretchable)_ (SKIRT) Batik . . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

Ct Aini
(@ctaini77)

14 Hours Ago

Dh lama xnmpk.. agaknya dia terbang ke destinasi mana hari ni.. ❤ ... 📸 @juwita_anne • • 🌹Sesiapa yg nak order Produk SIMPLYSITI, sila whatsapp 0192195015 ... ✨✨✨ #sayajualsimplysiti #sayaahlielitsimplysiti #sse00040 • • @ctdk @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #datoserisitinurhaliza #ibuaafiyah #aafiyah #ctaafiyah #ctaafiyahkhalid @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #simplysiti #goldedition #goodasgold #forthebeautyinyou #sitizoner #sitizoners #simplysitiprodukhalal #posseluruhmalaysia #freeposmalaysiabelianlebihrm200 #poskeluarnegaraikutberat

MENDIDIK ANAK. 🏆 . Siapa Pernah Makan Ulat? Jemput datang ke KELAS PENGENALAN HAFAZAN. Anda mesti nak salah sorang anak anak hafaz Quran kan? atau, anda tengok anak anda cenderung ke bidang agama? apa kata ke Nadi Al-Baghdadi Bukit Beruang! Peluang anda memperbaiki hafazan. Ada di sini! https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH #mengaji #mengajialquran #belajarmengaji #muslimmengaji #mengaji #hafazan #hafazanalquran #hafalansurah #hafalanquran #hafalandoa #kelasmengajimelaka #albaghdadi #albaghdadibukitberuang #albaghdadimelaka #kelasalquran #alquran #ustazdon #ustazdondaniyal #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazhananattaki #ustazabdullahkhairi #ustazazharidrus #ustazkazimelias #ustazah #tanyalahustaz #ustazharkhalidseff #ctdk #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza

Flying at The Datok Siti Nurhaliza's Boat ⛵ . . . . . cc @ctdk

Nia Kurung . 💄CUTTING DESIGN YG MODEN & TERKINI- Raya thn ni mesti best sbb Nia kurung direka versi moden dan era terkini..jadi mmg fresh dari oven la kluar dan terletak elok je bila pkai.. . 💄MATERIAL CUN KOREAN COMOCREPE- ada yg x thu material korean comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe.. . 💄DIHIASAI LACE YG MEWAH DI TEPI BAHAGIAN BJU- Bkn calang2 lace kita guna ye..kita guna kain lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak! . 💄WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nia kurung kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna di bahagian lace menaikkan lagi seri nia kurung..bestnyerrr.. . 💄MESRA WUDUK- x perlu risoo nia kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk.. . 💄MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nia kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer.. . 💄ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..nia kurung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya.. . HARGA RM75 POS RM9 SM/ RM12 SS . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

📍CLEARANCE SALE 📍 MEDINA SONGKET PLEATED . - material yang digunakan ialah diamond silk - terdapat songket dibahagian tangan - songket yang dijahit pleated dibahagian pinggang kiri dan kanan - terdapat 5warna yang MELETOPS - BREASTFEEDING friendly - kain kembang payung - kain bergetah kiri dan kanan - saiz bermula dari XS hingga XL PRICE RM79 sm / RM84 ss . * proceed 3-4days after payment * all size are available . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

Siapa Pernah Makan Ulat? Jemput datang ke KELAS PENGENALAN HAFAZAN. Anda mesti nak salah sorang anak anak hafaz Quran kan? atau, anda tengok anak anda cenderung ke bidang agama? apa kata ke Nadi Al-Baghdadi Bukit Beruang! Peluang anda memperbaiki hafazan. Ada di sini! https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH #mengaji #mengajialquran #belajarmengaji #muslimmengaji #mengaji #hafazan #hafazanalquran #hafalansurah #hafalanquran #hafalandoa #kelasmengajimelaka #albaghdadi #albaghdadibukitberuang #albaghdadimelaka #kelasalquran #alquran #ustazdon #ustazdondaniyal #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazhananattaki #ustazabdullahkhairi #ustazazharidrus #ustazkazimelias #ustazah #tanyalahustaz #ustazharkhalidseff #ctdk #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza

WOW 😳 WARNA BARU YG MEMANG MENJADI PILIHAN GEGADIS. PENING PALE BANYAK SGT PILIHAN 😅 SGT SESUAI UTK BRIDEMAIDS DAN KENDURI KENDARAT TAHUN 2k19😍 🔥NEW ARRIVAL PANAS PANAS🔥 . 🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA . PEPLUM CYNTHIA . ✅ Material PEARL SKIN PLATINUM ✅ Design PEPLUM TERKINI , labuh mnutupi punggung, dan cutting loose ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai ✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. ✅ Terdapat 8 Warna HOT. ✅ Saiz XS S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 🔵 Harga sepasang Rm76sm rm81ss 🔵 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.6 READY STOCK ‼️ . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

LOREZ 5.0 Material moss crepe tak perlu gosok senang untuk menyusu boleh selak ja senang untuk whuduk kerana material memeri kain duyung full getah harga yang ditawarkan adalah tak termasuk kos postg. POSOUT DALAM MASA 3 hari bekerja untuk setiap oder. setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. HARGA RM79 POS RM8 SM/ RM12 SS . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

Jemput datang ke KELAS PENGENALAN HAFAZAN. Anda mesti nak salah sorang anak anak hafaz Quran kan? atau, anda tengok anak anda cenderung ke bidang agama? apa kata ke Nadi Al-Baghdadi Bukit Beruang! Peluang anda memperbaiki hafazan. Ada di sini! https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH #mengaji #mengajialquran #belajarmengaji #muslimmengaji #mengaji #hafazan #hafazanalquran #hafalansurah #hafalanquran #hafalandoa #kelasmengajimelaka #albaghdadi #albaghdadibukitberuang #albaghdadimelaka #kelasalquran #alquran #ustazdon #ustazdondaniyal #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazhananattaki #ustazabdullahkhairi #ustazazharidrus #ustazkazimelias #ustazah #tanyalahustaz #ustazharkhalidseff #ctdk #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza

BAJU KURUNG TERBARU & TERKINI‼️ #perhatian untuk darlings yang teringin nak cari baju baru pergi KERJA tahun 2019! Tapiiiiiii nak harga lagi MURAH??? . 🚫"AWAS darlings StOck TerHad‼️ Nanti nangis kat bucu katil pom Hakak dah tak nak layannn”😅😅😅 . KURUNG MAWAR dijahit dari 100% material COTTON CREPE Bila sarung je pasti rase duduk dalam peti sejuk darlingsss.😄 . Materialnya tersangat lembut terasa seperti makan gula-gula kapas. Kak Senah kat tepi mesti duk jeling-jeling nak jugak 😂 . . . Apa yang MENARIK tentang KURUNG MAWAR ni: 💋100% Cotton Crepe 💋Material yang serap peluh, sejuk dipakai sepanjang hari 💋 Cutting Kurung Moden yang loose 💋 Kain Duyung zip sebelah kiri 💋Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL Cutting pon x fit sangat,cutting loose..selesa dipakai 💋Ukur dlu sblum membuat pembelian 📌PROCEED 3-4 DAYS KURUNG MAWAR HARGA :86sm/92ss 2XL-3XL RM10 4XL ADD RM15 . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurung #bajuraya2019 #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #kurungplain #datositinurhaliza #sharifahsakinah #noradanish #icanseeyourvoicemalaysia #promosi2019 #mirafilzah #pujaanhatikanda #missacollectionz_kurungkebaya

6/1/2018:BINTANG MINGGU INI. ARTIS: @masidayu1001 Dancers: @miss_ainisophi @oshiniera @meyrasam Lagu: Darah Muda =========================================== ON STAGE PRODUCTIONS (002241257-D) OSP Provided: Dance Performance, Costume Rental, Studio Rental Choreographer, Dancer, Musician/Band, Make Up Artist Vocal Coach, Acting Coach, Dance Coach, Usheretes ========================================== FOR ANY INQUIRIES PLEASE DO NOT HESITATE TO CONTACT US. CALL/WHATSAPP AND EMAIL. no hp :+60182332204(Hanafi) +60123647409(Azlin) Email:onstageproductionsm@gmail.com IG: Onstageproductions Fb:Onstageproductions ========================================== #onstageproductions #ospdancer #onstageproductionsmalaysia #bintangmingguini #masidayu #datositinurhaliza #datinalyah #danceteacher  #corporateevents #danceperformance #majliskahwin #costumerental #studiorental #choreographer #dancer #makeupartist #dancecoach #usherettes #eventmalaysia #eventmalaysia #productlaunching #flashmobmalaysia #annualdinner #eventmalaysia #eventmanagementmalaysia #eventplannermalaysia #eventperformancemalaysia #eventdesignmalaysia #corporateeventsmalaysia #bintangmingguini #selebritimalaysia #artismalaysia #penaritradisional

6/1/2018:BINTANG MINGGU INI. ARTIS: @masidayu1001 Dancers: @miss_ainisophi @oshiniera @meyrasam Lagu: Darah Muda =========================================== ON STAGE PRODUCTIONS (002241257-D) OSP Provided: Dance Performance, Costume Rental, Studio Rental Choreographer, Dancer, Musician/Band, Make Up Artist Vocal Coach, Acting Coach, Dance Coach, Usheretes ========================================== FOR ANY INQUIRIES PLEASE DO NOT HESITATE TO CONTACT US. CALL/WHATSAPP AND EMAIL. no hp :+60182332204(Hanafi) +60123647409(Azlin) Email:onstageproductionsm@gmail.com IG: Onstageproductions Fb:Onstageproductions ========================================== #onstageproductions #ospdancer #onstageproductionsmalaysia #bintangmingguini #masidayu #datositinurhaliza #datinalyah #danceteacher  #corporateevents #danceperformance #majliskahwin #costumerental #studiorental #choreographer #dancer #makeupartist #dancecoach #usherettes #eventmalaysia #eventmalaysia #productlaunching #flashmobmalaysia #annualdinner #eventmalaysia #eventmanagementmalaysia #eventplannermalaysia #eventperformancemalaysia #eventdesignmalaysia #corporateeventsmalaysia #bintangmingguini #selebritimalaysia #artismalaysia #penaritradisional

6/1/2018:BINTANG MINGGU INI. ARTIS: @masidayu1001 Dancers: @miss_ainisophi @oshiniera @meyrasam Lagu: Darah Muda =========================================== ON STAGE PRODUCTIONS (002241257-D) OSP Provided: Dance Performance, Costume Rental, Studio Rental Choreographer, Dancer, Musician/Band, Make Up Artist Vocal Coach, Acting Coach, Dance Coach, Usheretes ========================================== FOR ANY INQUIRIES PLEASE DO NOT HESITATE TO CONTACT US. CALL/WHATSAPP AND EMAIL. no hp :+60182332204(Hanafi) +60123647409(Azlin) Email:onstageproductionsm@gmail.com IG: Onstageproductions Fb:Onstageproductions ========================================== #onstageproductions #ospdancer #onstageproductionsmalaysia #bintangmingguini #masidayu #datositinurhaliza #datinalyah #danceteacher  #corporateevents #danceperformance #majliskahwin #costumerental #studiorental #choreographer #dancer #makeupartist #dancecoach #usherettes #eventmalaysia #eventmalaysia #productlaunching #flashmobmalaysia #annualdinner #eventmalaysia #eventmanagementmalaysia #eventplannermalaysia #eventperformancemalaysia #eventdesignmalaysia #corporateeventsmalaysia #bintangmingguini #selebritimalaysia #artismalaysia #penaritradisional

6/1/2018:BINTANG MINGGU INI. ARTIS: @masidayu1001 Dancers: @miss_ainisophi @oshiniera @meyrasam Lagu: Darah Muda =========================================== ON STAGE PRODUCTIONS (002241257-D) OSP Provided: Dance Performance, Costume Rental, Studio Rental Choreographer, Dancer, Musician/Band, Make Up Artist Vocal Coach, Acting Coach, Dance Coach, Usheretes ========================================== FOR ANY INQUIRIES PLEASE DO NOT HESITATE TO CONTACT US. CALL/WHATSAPP AND EMAIL. no hp :+60182332204(Hanafi) +60123647409(Azlin) Email:onstageproductionsm@gmail.com IG: Onstageproductions Fb:Onstageproductions ========================================== #onstageproductions #ospdancer #onstageproductionsmalaysia #bintangmingguini #masidayu #datositinurhaliza #datinalyah #danceteacher  #corporateevents #danceperformance #majliskahwin #costumerental #studiorental #choreographer #dancer #makeupartist #dancecoach #usherettes #eventmalaysia #eventmalaysia #productlaunching #flashmobmalaysia #annualdinner #eventmalaysia #eventmanagementmalaysia #eventplannermalaysia #eventperformancemalaysia #eventdesignmalaysia #corporateeventsmalaysia #bintangmingguini #selebritimalaysia #artismalaysia #penaritradisional

6/1/2018:BINTANG MINGGU INI. ARTIS: @masidayu1001 Dancers: @miss_ainisophi @oshiniera @meyrasam Lagu: Darah Muda =========================================== ON STAGE PRODUCTIONS (002241257-D) OSP Provided: Dance Performance, Costume Rental, Studio Rental Choreographer, Dancer, Musician/Band, Make Up Artist Vocal Coach, Acting Coach, Dance Coach, Usheretes ========================================== FOR ANY INQUIRIES PLEASE DO NOT HESITATE TO CONTACT US. CALL/WHATSAPP AND EMAIL. no hp :+60182332204(Hanafi) +60123647409(Azlin) Email:onstageproductionsm@gmail.com IG: Onstageproductions Fb:Onstageproductions ========================================== #onstageproductions #ospdancer #onstageproductionsmalaysia #bintangmingguini #masidayu #datositinurhaliza #datinalyah #danceteacher  #corporateevents #danceperformance #majliskahwin #costumerental #studiorental #choreographer #dancer #makeupartist #dancecoach #usherettes #eventmalaysia #eventmalaysia #productlaunching #flashmobmalaysia #annualdinner #eventmalaysia #eventmanagementmalaysia #eventplannermalaysia #eventperformancemalaysia #eventdesignmalaysia #corporateeventsmalaysia #bintangmingguini #selebritimalaysia #artismalaysia #penaritradisional

6/1/2018:BINTANG MINGGU INI. ARTIS: @masidayu1001 Dancers: @miss_ainisophi @oshiniera Lagu: Darah Muda =========================================== ON STAGE PRODUCTIONS (002241257-D) OSP Provided: Dance Performance, Costume Rental, Studio Rental Choreographer, Dancer, Musician/Band, Make Up Artist Vocal Coach, Acting Coach, Dance Coach, Usheretes ========================================== FOR ANY INQUIRIES PLEASE DO NOT HESITATE TO CONTACT US. CALL/WHATSAPP AND EMAIL. no hp :+60182332204(Hanafi) +60123647409(Azlin) Email:onstageproductionsm@gmail.com IG: Onstageproductions Fb:Onstageproductions ========================================== #onstageproductions #ospdancer #onstageproductionsmalaysia #bintangmingguini #masidayu #datositinurhaliza #datinalyah #danceteacher  #corporateevents #danceperformance #majliskahwin #costumerental #studiorental #choreographer #dancer #makeupartist #dancecoach #usherettes #eventmalaysia #eventmalaysia #productlaunching #flashmobmalaysia #annualdinner #eventmalaysia #eventmanagementmalaysia #eventplannermalaysia #eventperformancemalaysia #eventdesignmalaysia #corporateeventsmalaysia #bintangmingguini #selebritimalaysia #artismalaysia #penaritradisional

Thanks to Malaysian no1 singer Dato Siti n Dato Khalid n Family Having a dinner at #shinnihon #datositinurhaliza #ctdk #aeon #sitinurhaliza #simplysiti #foodpornmalaysia #kualalumpur #yakiniku #eatdrinkkl #delicious #marverlousfoods

Este inusual objeto se puede contemplar a los visitantes del aeropuerto Internacional de el cairo. SIGUENOS PARA APRENDER UN POCO MÁS TODOS LOS DÍAS🤓 @datosorprendente . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #interesantes #sabiasquep_ #datointeresante #interesante #datoscuriosos #datoslottoactivo #curiosidade #interesantes #datoserivida #hombresinteresantes #curiosidadesdeubatuba #datos #muyinteresante #datosruletaactiva #curiosidadesgeeks #curiosidades #datositinurhaliza #sabíasque #sabiasque #sabiasqué #sabíasqué #curiosidadesnerds #curiosidad

Alfredo John Paul
(@freddutz)

1 Day 8 Hours Ago

Cover lagu Aku Cinta Padamu (Part 2) 20181019 @ctdk #nostalgia #datositinurhaliza

Alfredo John Paul
(@freddutz)

1 Day 8 Hours Ago

Cover lagu Aku Cinta Padamu (Part 1) 20181019 @ctdk #nostalgia #datositinurhaliza

•🔥⚠️Después de ver esto tienes 3 opciones: . ❌Seguir como si nada hubiera pasado. ❌Informarte en enciclopedias sobre datos y curiosidades. ✅Seguir a @sujetoculto y tranquilo que yo busco datos curiosos por ti😜 . • • • • • • • •#datoslottoactivo #sabiasque #datointeresante #curiosidade #sabíasque #sabíasqué #curiosidadesgeeks #datoscuriosos #muyinteresante #interesantes #interesante #mujeresinteresantes #curiosidad #sabiasqué #datositinurhaliza #curiosidadesdeubatuba #curiosidades #datos #datoserivida #followme#curiosidadesnerds #sabiasquep_ #follow

Jemput datang ke KELAS PENGENALAN HAFAZAN. Anda mesti nak salah sorang anak anak hafaz Quran kan? atau, anda tengok anak anda cenderung ke bidang agama? apa kata ke Nadi Al-Baghdadi Bukit Beruang! Peluang anda memperbaiki hafazan. Ada di sini! https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH #mengaji #mengajialquran #belajarmengaji #muslimmengaji #mengaji #hafazan #hafazanalquran #hafalansurah #hafalanquran #hafalandoa #kelasmengajimelaka #albaghdadi #albaghdadibukitberuang #albaghdadimelaka #kelasalquran #alquran #ustazdon #ustazdondaniyal #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazhananattaki #ustazabdullahkhairi #ustazazharidrus #ustazkazimelias #ustazah #tanyalahustaz #ustazharkhalidseff #ctdk #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza

HAHAHA Aafiyaaaah ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📹 by Siti Official Video (YouTube) #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

Omei
(@meidipc)

1 Day 15 Hours Ago

Serak serak becek diminggu sore..🤪 #sing #song #sitinurhaliza #datositinurhaliza #cover #coversong #bicaramenghiriskalbu

Ariani Luxe Launch At Jakel 2017❤️ swipe 👈🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @arianiluxe #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

Haliza dress RM59 exc postage Postage : RM9 - SEM RM13 - SABAH & SARAWAK Measurement : SAIZ S BAHU 16" DADA 36" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57.5 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ M BAHU 17" DADA 38" KETIAK 17" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ XL BAHU 18" DADA 42" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 24" LABUH 58" Other : • Material lace with full lining • Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian • Zip dipergelangan tangan . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajulabuh #longshirtmurah #jubahmurah #jubahcantikmurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahcantik #jubahbawahrm100 #jubahrm50 #jubahrm60 #jubahbawahrm60 #jubahmurahmalaysia #jubahmurahcantik #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #bajumuslimah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #missacollectionz_jubah #pujaanhatikanda

“WOWW! D4D4 M0NT0K DLM MASA 7 HARI!” Sis, ape b confident ni dh buat dgn saya? Smpai tk muat dh bra lama saya, terpaksa beli saiz besar. Tq sis, mmg terbaik lah b confident ni. Breast saya makin montok, suami pun perasan..makin sayang lah dia ke saya mcm ni. hehe. . Buat wanita di luar sana, beli la produk yg betul mahal sikit takpe, hasil berbaloi..berbelanja utk diri sendiri. Kena sayang aset sendiri dulu. Jangan nangis kt bucu katil nanti. . BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik. . . Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj. Klik link nih http://www.wasap.my/60149240453 /bconfidentadvance . . #bbp #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura #feedbackbconfidentbb

CLEARANCE . RM58 SM/63 SS JUBAH KAMEELA ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ▪Material : COMO CREPE ▪Zip sorok dibahagian dada (sesuai untuk bf) ▪Zip dibahagian lengan (mesra wudhu') ▪ Poket dibahagian kanan jubah ▪Saiz available XS ~ 5XL ▪Potongan A ▪Tiada potongan pinggang . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajulabuh #longshirtmurah #jubahmurah #jubahcantikmurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahcantik #jubahbawahrm100 #jubahrm50 #jubahrm60 #jubahbawahrm60 #jubahmurahmalaysia #jubahmurahcantik #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #bajumuslimah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #missacollectionz_jubah #pujaanhatikanda

BADAN GEMOK 'payudara kendur' BADAN KURUS MELIDI 'payudara kendur' . Persamaan nye adalah kedua2 saiz badan nie mempunyai masalah payudara kendur yg sama, perbezaan nye adalah saiz badan sahaja, ramai kata badan gemok/badan kurus susah nk nampak kesan?siapa ckp mcmtu?bconfident tidak sama sekali, kedua2 saiz badan diatas sgt bersesuaian utk mengamalkan bconfident. . Sekali sapuan sahaja sudah cukup meresap terus ke dlm struktur kulit payudara awk, jgn risau kedua2 saiz badan nie blh kencang dan mntap kembali dgn bconfident 😍 . Tak kan yg kurus melidi tu nk biarkan kecik dan kendur mcm tu je?ish tak lawa langsung, yg gemok pulak besar tp kendur, mcm tak selesa je. Pakai je bconfident hilang semua masalah nie 😍 . Pakej termurah hari nie hanya whatsapp kak sahaja ke 0149240453 #syantik #pinkladymalaysia #gadiscendol #pinkladyoriginalmalaysia #panamadance #bconfidentadvance #krimpayudara #datositinurhaliza #makeupbybellaz #bazarpaknil #igermalaysia #motifviral #pinkladyoriginalmalaysia #bconfidentadvance #igersmalaysia #tolongdengar #lawakhangit #mudahterhibur #nakbebel #ilmu #galeriquote #fattahamin #muhasabah #jodoh #motifviral #gebu #noradanish #neelofa #fattahamin #fattzura

Orang Melaka, tolong sebarkan ya! Jemput datang ke KELAS PENGENALAN HAFAZAN. Anda mesti nak salah sorang anak anak hafaz Quran kan? atau, anda tengok anak anda cenderung ke bidang agama? apa kata ke Nadi Al-Baghdadi Bukit Beruang! Peluang anda memperbaiki hafazan. Ada di sini! https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH https://bit.ly/2scpoqH #mengaji #mengajialquran #belajarmengaji #muslimmengaji #mengaji #hafazan #hafazanalquran #hafalansurah #hafalanquran #hafalandoa #kelasmengajimelaka #albaghdadi #albaghdadibukitberuang #albaghdadimelaka #kelasalquran #alquran #ustazdon #ustazdondaniyal #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazhananattaki #ustazabdullahkhairi #ustazazharidrus #ustazkazimelias #ustazah #tanyalahustaz #ustazharkhalidseff #ctdk #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza

Siti Nurhaliza + Siti Aafiyah ❤️❤️ #sitigolden40th ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 credit to the owner. #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

🌻 Arrival 🌻 . 📌JUBAH HAFSA Fabrik : Peach Koshibo Potongan : A-cut Saiz : S - 5XL Ciri² Jubah -Mempunyai kocek. -Mempunyai zip dibahagian dada 11inci dan zip dihujung lengan 7inci. Harga 68SM/73SS . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajulabuh #longshirtmurah #jubahmurah #jubahcantikmurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahcantik #jubahbawahrm100 #jubahrm50 #jubahrm60 #jubahbawahrm60 #jubahmurahmalaysia #jubahmurahcantik #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #bajumuslimah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #missacollectionz_jubah #pujaanhatikanda

❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

(p/s: Smule audio is enhanced if you listen with earphone 🎧) 😜😅😁✌🏼️🎙🎤🎼🎶 🎵 . . Seindah sinar pelangi Serinya menawan hati akan menghilang Disaat terlena sinar mentari Hanyalah sang rembulan Dan bintang kan menghiasi Seri malam Usahlah mendusta hati Lena didakapi mimpi Menyapa keluhan Yang akhirnya akan mengundang rawan Yakinlah kan bersama Andainya telah tercipta Panca persada Himpunkanlah kekuatan Usahlah ditaburkan Seribu kemanisan harapan Dari genggaman Semarakkanlah warna asmara Pabila tiba ketikanya Keleraikanlah jalinan cinta Menjadi satu dalam jiwa Relaikanlah tiap keresahan Diufuk kemawan Tautkan keindahan Kebahagiaan . . #instasmule #smule #smulemalay #smulemalaysia #smulemalaysian_ #malaysiancover @malaysiancover #pop #ballad #sing #karaoke #showseminit #oneminuteshow #cover #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoners @ctdk #seribukemanisan #pancawarna by #zulkeflimajid #azlanabuhassan#eesings #singingengineer #lifeasee p/s: Kak Roziey @rozisangdewi mohon include lagu ni dalam konsert list please 🙏🏼🤣😘

Khazuddin
(@khazuddin_2019)

1 Day 12 Hours Ago

Dialog Usahawan Wanita Bersama Wanita² Terhebat 👍😎 #datositinurhaliza #kplb #punb

SABIAS QUE?
(@datosorprendente)

2 Days 7 Hours Ago

La batalla se inició en febrero de 1915 con un bombardeo masivo desde buques de guerra británicos y franceses contra los fuertes otomanos que defendían el estrecho SIGUENOS PARA APRENDER UN POCO MÁS TODOS LOS DÍAS🤓 @datosorprendente . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #interesantes #sabiasquep_ #datointeresante #interesante #datoscuriosos #datoslottoactivo #curiosidade #interesantes #datoserivida #hombresinteresantes #curiosidadesdeubatuba #datos #muyinteresante #datosruletaactiva #curiosidadesgeeks #curiosidades #datositinurhaliza #sabíasque #sabiasque #sabiasqué #sabíasqué #curiosidadesnerds #curiosidad

•🔥⚠️Después de ver esto tienes 3 opciones: . ❌Seguir como si nada hubiera pasado. ❌Informarte en enciclopedias sobre datos y curiosidades. ✅Seguir a @sujetoculto y tranquilo que yo busco datos curiosos por ti😜 . • • • • • • • •#datoslottoactivo #sabiasque #datointeresante #curiosidade #sabíasque #sabíasqué #curiosidadesgeeks #datoscuriosos #muyinteresante #interesantes #interesante #mujeresinteresantes #curiosidad #sabiasqué #datositinurhaliza #curiosidadesdeubatuba #curiosidades #datos #datoserivida #datosruletaactiva #curiosidadesnerds #sabiasquep_ #hombresinteresantes

Kenangan yang kekal abadi selamanya,kerna ku pasti kau tiada pengganti..Reposted from @ctdk - 😭😭😭 tak move on lagi kenangan bersama #sitizoners ・・・ Dendangan lagu Hari Bahagia dari Sitizoners yang membuatkan @ctdk dan semua menitiskan air mata 😭😭 #sitigolden40th #haribahagia . Untuk menonton penuh, sila #subscribe #youtube “SitiOfficialVideo 😊😊💗 . @astridbasjar @ade_govinda @duniamanji #sitinurhaliza #sitizoners video by: @rasafilm.co #happybirthdaysitinurhaliza #birthdaycelebration #antapermana #love #ctdk #dsct #datoserisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #kakirepostctdkbyctnurfarahaliza #ctdklovers #sitizoners #celebrity #malaysiansweetheart #instacelebrity

JUBAH CARLINA . Harga Rm 64 POSTAGE Semenanjung RM9 Sabah Sarawak RM13 CIRI IDAMAN ✔Cutting Princess 'A' ; impak ramping segera. ✔Lengan saloma; ceria dan gembira. ✔Material anti kedut. ✔Hiasan bunga penarik sang kumbang. ✔BEST SELLER 2018 ✔Saiz S-XXL 📍Ready stock 📍Kawalan kualiti sebelom pos 📍Warna dalam gambar mungkin kelihatan sedikit berbeza dengan warna asal atas faktor cahaya . . Berminat boleh ws sis 0187644335 terus utk cek stock atau tekan je link kt bio 😁 . . #bajulabuh #longshirtmurah #jubahmurah #jubahcantikmurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahcantik #jubahbawahrm100 #jubahrm50 #jubahrm60 #jubahbawahrm60 #jubahmurahmalaysia #jubahmurahcantik #bajucantikmurah #bajumurahcantik #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahcantik #blousemuslimahcantikmurah #blouselabuh #bajulabuh #bajumuslimah #sayajualmurah #instafamous #datositinurhaliza #sharifahsakinah #icanseeyourvoicemalaysia #missacollectionz_jubah #pujaanhatikanda

Happy Baby ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018

❤️🤲🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018