#datovida

27,229 posts tagged with #datovida

Photos and Videos about #datovida

(@amni.husna_)

11 Hours Ago

cheer up || ❤ #rayaraya #datovida

(@dianajebat4244)

11 Hours Ago

#repost @gee_dboutique (@get_repost) ・・・ Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@dianajebat4244)

17 Hours Ago

#repost @gee_dboutique (@get_repost) ・・・ Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@dianajebat4244)

17 Hours Ago

#repost @gee_dboutique (@get_repost) ・・・ Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@dianajebat4244)

17 Hours Ago

#repost @gee_dboutique (@get_repost) ・・・ Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@dianajebat4244)

17 Hours Ago

#repost @gee_dboutique (@get_repost) ・・・ Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #peminatshawl #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #headband #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #accessories #datovida #duniafesyen

(@myonlineshopes)

17 Hours Ago

[PERHATIAN] KORANG MINAT TAK PERFUME SELEBRITI??? BEST TAK KALAU PERGI SATU KEDAI JE BOLEH DAPATKAN SEMUA?? JANGAN SAMPAI JULING MATA NAK PILIH MANA SATU! 😱😱 . ANTARA KOLEKSI PERFUME DI MYONLINESHOPES 👇🏻 . ✅Dubai, Abu dhabi & limited by Fasha sandha ✅Neelofa limited, vanilla orchid, Rose blush ✅Randy Pangalila Him & Her ✅Super is Superb Zizan ✅AJ X Fattah Amin ✅AJ inspired perfume ✅AJ X Kamal Adli ✅AJ X Search ✅Loveble by erra fazira ✅Sofi jikan ✅Hanasuva by yana samsudin ✅Shila Hamzah Him & Her ✅Rumi by Remy Ishak ✅Adorable by Rita rudaini ✅Precious dan Gorgeous by RCW ✅DAC by Dato Ac Mizal ✅SchaxAwal ✅Dexandra ✅Vida by Qu puteh ✅M.O.S Perfume Dan byk lagi! . Kalau nak wangi2 & Cool macam selebriti kesayangan anda jom serbu MyOnlineShopes ramai2! Shopping online pun boleh yerr di -----> www.myonlineshopes.my . 3 OUTLET MYONLINESHOPES: 🏠Outlet Permaisuri Imperial : 2nd floor. Berdekatan sox world . 🏠Outlet Econsave : Grd floor. Depan pintu masuk/keluar Econsave ground floor . 🏠Outlet Emart Tudan : Berdekatan emart supermarket dan Cosway. . Utk banyak lagi info boleh whatsapp 010 840 8600 ya 😊 . Boleh walk in ke outlet or shopping di website! Senang kan ?? . . #myonlineshopes #perfumeselebriti #fashasandha #serenityseries #neelofaperfumeroll #aquagrace #blossomseries #fattzura #mysticalmist #nakwangi #perfumeedp #iamme #datovida #zizanrazak #errafazira #kamaladli #fattahamin #amysearch #schaxawal #randypanggalila #remyishak #neelofa #naelofarhijab #shilaamzah #viral #miri #sarawak #brunei

(@impianhomestay)

18 Hours Ago

Impian Homestay Family room . -Twin bed -Queen size -sesuai utk 4-5org . . Location: Taman Slim Permai, Slim River, Perak. . . #slimriver #slimriverperak #homestayslimriver #homestaytgmalim #homestaymurah #homestaymalaysia #homestays #nur #fattzura #syafiqkyle #aliffsyukriterlajaklaris #datovida #perak

(@impianhomestay)

18 Hours Ago

Impian Homestay Family room . -Twin bed -Queen size -sesuai utk 4-5org . . Location: Taman Slim Permai, Slim River, Perak. . . #slimriver #slimriverperak #homestayslimriver #homestaytgmalim #homestaymurah #homestaymalaysia #homestays #nur #fattzura #syafiqkyle #aliffsyukriterlajaklaris #datovida #perak

(@gee_dboutique)

19 Hours Ago

Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@gee_dboutique)

19 Hours Ago

Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@gee_dboutique)

19 Hours Ago

Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@gee_dboutique)

19 Hours Ago

Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@gee_dboutique)

19 Hours Ago

Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #kakishare #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #jomshare #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #penmerahdotcom #datovida #duniafesyen

(@gee_dboutique)

19 Hours Ago

Artificial 0rkid in da hauz. Jom dptkan d butik G&G butik skrg tau. Untuk dptkan lebih bnyak pilihan dan warna idaman, uols bole preode mengikut warna dan design febret masing2.Weols bersebelahan dgn Gulatis jer. . . G&G B0UTIQUE N0.34E - 0 - 5 Jalan Wangsa Delima 6 KLSC Seksyen 5 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur . . ☎️ 013 - 7411568 ☎️ 013 - 7411568 ☎️013 - 7411568 . . #pagedianacengeng #emastulen916 #savinggold #kutuemas #kakiviral #ohbulan #pesanbonda #terlajaklaris #nursajatgold #peminatshawl #hijabista #koleksishawl #instantshal #fesyenmuslimah #instafamous #meletop #kakiemas #makcikbawang #headband #kakigossip #jomshare #ggboutique #boutiqueimanraza #shoppingraya #fancybracelet #accessories #datovida #duniafesyen

(@not_zhafri)

21 Hours Ago

Bila tersepak the batu #videolawak #hanat #videolawakwarna #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #lawakboring #hiburan #videohiburan #hiburansemata #videolawak #videohiburan#lawakhambar #raya2018 #pakcikterhibur #raya #duitraya #tiktok #hiburanmalaysia #raver #sekadarhiburan #lawaktahapdewa #lawaksavage #raver #vines #malayvine #datovida #lavidaraya #syoktube @lawak_king @nak_lawak @lawak_ke_hambar @lawak.boring @lawaksenyumsokmo @lawak.hangit @lawaktahapdewa @lawak_ker_der @lawak_fans @hiburanpakcik @lawak_hambar #ravergeng @komradlawak #lawaksakai @syoktube #kelakarbeb

(@ladurrar.hq)

1 Day 17 Hours Ago

PENING PENING DAH BERHABIS DUIT WAKTU RAYA?POKAI DAH!SIMPANAN MAKIN MENYUSUT . MANA LAGI NAK KOREK #duit NAK TAMPUNG KEHIDUPAN SETERUSNYA! . Sudahhh! Sakit kepala mikirnya. Hasben gaji pulak cukup cukup makan. Hari hari bertengkar laki bini! Stress hidup ! . Dah berhari hari Duduk rumah bosan pulak...Nak kerja luar sapa pula nak uruskan #anak nanti ? . ADAKAH ANDA TERGOLONG ORANG SEPERTI DI ATAS ?? JANGAN BIARKAN IANYA MEROSAKKAN #rumahtangga ANDA DAN TERUS MENERUS POKET BOCOR! #bahaya! . Saya membuka peluang kepada surirumah yang ingin CARI #duit POKET DARI RUMAH SAHAJA! . Tak perlu keluar bekerja.dah terbukti ramai surirumah kami guide berjaya income lebih 2k hingga 10k sebulan. . Kami akan ajar dari zero to hero. Semua disediakan. Skrip Iklan, Skrip Close Sale #percuma - just copypaste je. Then close the deal ! Senang #giler kan ? yang bestnya daftar sekarang HANYA MODAL RM224.50 PERCUMA EBOOK RAHSIA PERNIAGAAN SEMUDAH ABC BERNILAI RM1000 RINGGIT! . Jangan tunggu lagi, click link dibawah dan kami akan reply secepat mungkin! . www.wasap.my/60187858642/daftaragent www.wasap.my/60102606057/daftaragent #ladurrarviral #surirumah#buatduit#datovida#aliffsyukri #agentdiperlukan

(@amanabdullah_)

1 Day 20 Hours Ago

Bila kau sedar kau dah terlalu besar untuk dpt duit raya😂Maaf part last tu💕🤦🏻‍♂️😂 💛🧡❤️💚💙💜💞💓💗💖💘💕❣️💝 @cikb_havoc66 @datoserivida #lavidaraya #lavidarayachallange #datovida #laguraya #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokraya

(@cwcbridal)

1 Day 24 Hours Ago

LAVIDA RAYA.... #datovida #aidilfitri #raya #tiktok #teamrayakedah #syawal4

(@syakirinirfan_)

2 Days 15 Hours Ago

Ooo ooo ooo Raya ❤ Lavida Raya 💖💕💕💕💞😂😂 for @datoserivida #lavidachallenge #lavidarayachallange #lavidaraya #datovida #laguraya #malaysia

(@nurshafiqah.aziz)

2 Days 17 Hours Ago

Hari ni ika nak share soalan yang selalu orang tanya ika. . Mahal ke Mary Kay?🤔😯 TAK 🙅‍♀️ Sebab guna 5-7 bulan baru habis. Makeup, skincare memang tahan lama. . Mahal ke Mary Kay?🤔😯 TAK 🙅‍♀️ Malah sangat berpatutan. Lagipun Mary Kay Top 5 Global Skincare Brand tau. . Mahal ke Mary Kay?🤔😯 TAK 🙅‍♀️ Sebab Mary Kay ada R&D. Ada lab sendiri. Ada kilang sendiri. Bukan rebranding. Bukan timbang kilo. . Mahal ke Mary Kay?🤔😯 TAK 🙅‍♀️ Sebab Beauty Consultant yang bertauliah akan consult anda secara berterusan untuk pastikan anda dapat hasil yang TERBAIK. . Mahal ke Mary Kay?🤔😯 TAK 🙅‍♀️ Sebab harga setanding kualiti. Dah la ada 90 days satisfaction guarantee. Kalau tak sesuai dengan kulit boleh tukar. . So Mahal ke Mary Kay? ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI sayang! 😍😍😘😘 Trust me, kalau dah cuba Mary Kay mesti jatuh cinta berkali-kali. Macam ika juga la 😘😘 . Nak tau lebih lanjut? Jom borak dgn ika pasal skin awk 💋 #marykaymuar #marykaymalaysia #marykaybatupahat #marykaytangkak #marykayjohor #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmuar #marykaymurah #mermaidskirt #marykaypromotion #marykaylipstick #terlajaklaris #datovida #letsbengkung #marykaymakeup #marykayproducts

(@mrlan95)

2 Days 18 Hours Ago

@datoserivida #datovida #vida #datovidaquputih #datovidaraya

(@not_zhafri)

2 Days 20 Hours Ago

Sakitnya bila terkena harapan palsu dihari raya dan tak~.... #videolawak #sufiansuhaimi #dimatamu #elfiraloy #videolawakwarna #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #lawakboring #hiburan #videohiburan #hiburansemata #videolawak #videohiburan#lawakhambar #raya2018 #pakcikterhibur #raya #duitraya #tiktok #hiburanmalaysia #raver #sekadarhiburan #lawaktahapdewa #lawaksavage #raver #vines #malayvine #datovida #lavidaraya #syoktube @lawak_king @nak_lawak @lawak_ke_hambar @lawak.boring @lawaksenyumsokmo @lawak.hangit @lawaktahapdewa @lawak_ker_der @lawak_fans @hiburanpakcik @lawak_hambar #ravergeng @komradlawak #lawaksakai @syoktube #kelakarbeb

(@fadzil_abdull)

2 Days 20 Hours Ago

Dihari raya, Lipstik di muka, Merah menyala... Ooo..ooo.. raya.! . . terpengaruh dgn @cikb_havoc66 hahaha.. . . #cikb #datovida #inikanraya #muah #iamme

(@syaf_1110)

3 Days 8 Hours Ago

Dak kecik yang belakang tu.. 🤦 alahaiiii.. Naura pun nak join menari juge 😂 Seronok tengok nenek² dye menari yee.. hahaha Ehhh.. nenek keh???😮 #berterabur😂 #lavidaraya #lavidarayachallange #laguraya #datovida #datoserivida

(@myonlineshopes)

3 Days 15 Hours Ago

😍😍 Tak saborr lah nak dengar lagu baru DSV ni.. Lavida Raya dah trending, ni mestiii trending jugak ni 😘 . Oga oga eyy Oga oga ooo!! . #myonlinehopes #dsv #datovida #olabola #fifa #repost @datoserivida with @get_repost ・・・ Raya Sakan ke sayang..? Tahun ni..Raya Bola.. Sebab tu lagu LaVida Raya.. Bunyi ala ala Mood BOLA.. Sayang perasan tak? .. TU BARU WARMING UP BOLA . Saya suka BOLA.. Ni cara saya BERBOLA.. Lagu LAVIDA BOLA.. . . NAH.. SAYA BELANJA SIIKIT LAGU BOLA SAYA YG SAYA AKAN LANCARKAN SOON.. .. . NAK TENGOK TAK? KALI NI MACAM MANA? SAYANG TAG KAWAN2 KAKI BOLA..BOLE.. . . Jadi Orang terawal dengar lagu ni.. Subcribes you Tube DSV entertainment ye... . . Share share.. Siapa minat Bola.. Siapa minat lagu. Lavida Bola ni. @mimiflyyy

(@ciik_yann)

3 Days 21 Hours Ago

tb 1st syawal xsempat lak nk wat gaya #datovida 😬😬

(@myrzelasabtu)

3 Days 22 Hours Ago

Day 3 #eid #syawal was a great #roadtrippingwithsister @ritasabtu64 and son @amir_hafez_123. Almost 7 hours in the traffic from #batupahat to #shahalam.. Yes tiring journey but so fulfilling. We love it! Anyway its #rayatime #balikkampongooobalikkampong🎶🎼🎤 and well entertained by #datovida new Raya song.. She is amazing 😍🤩🤣😂 #selamathariraya #maafzahirbatin #meg17062018