Photos and Videos about

Serum berSAKA ni 3 in 1 rugi sapa tak try cantik sambil merawat luka 😍 . . Alhamdulillah hari hari dapat feedback dari new cust syukur tak putus putus 😘 . . Cust REVIEW 😘😘😘 . . #sayulita #jamu #selfie #jamuasamkunyit #jamususuklentik #flawlessglowbynahq #flawless #test #bazar #bazarpaknil #sayajual #uitmdihatiku #politeknik #politeknikmalaysia #customerreview #kunyit #flawlessglowbynatestimoni #safieyilias #dato #paknil #goshop #gossipgirl #niagaonline #malaysiatrending #malaysianhair #datovida

ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . . RM70 . . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . . RM70 . . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

Vivelaciencia
(@viveciencia)

1 Day 2 Hours Ago

Sabias que levantarte temprano tiene beneficios en la memoria, aumenta la capacidad de reacción, mejora la habilidad matemática, te mantiene en estado de alerta, estimula la atención?. Un estudio publicado por Brigham and Women's Hospital, Boston, revela que las personas que regularmente se despiertan temprano alargan su tiempo de vida. La calidad de vida mejora y estimula el cerebro. . . Sigue 👉@viveciencia Allí encontrarás datos curiosos, de ciencia y tecnología, todos los días. . #suenos #sleeping #datoscuriosos #informacion #datovida #ciencias #cérebro #cerebro

F.G Jamu Susuk Lentik ByNA agent KAJANG..Area kajang boleh dapat kan dari sis ni..TQ 😍 . . Alhamdulillah hari hari dapat feedback dari new cust syukur tak putus putus 😘 . . Cust REVIEW 😘😘😘 . . #sayulita #jamu #selfie #jamuasamkunyit #jamususuklentik #flawlessglowbynahq #flawless #test #bazar #bazarpaknil #sayajual #uitmdihatiku #politeknik #politeknikmalaysia #customerreview #kunyit #flawlessglowbynatestimoni #safieyilias #dato #paknil #goshop #gossipgirl #niagaonline #malaysiatrending #malaysianhair #datovida

Flawless glow ByNA HQ beroperasi seperti biasa syukur alhamdulillah feedback tak pernah putus 😍 . . Alhamdulillah hari hari dapat feedback dari new cust syukur tak putus putus 😘 . . Cust REVIEW 😘😘😘 . . #sayulita #jamu #selfie #jamuasamkunyit #jamususuklentik #flawlessglowbynahq #flawless #test #bazar #bazarpaknil #sayajual #uitmdihatiku #politeknik #politeknikmalaysia #customerreview #kunyit #flawlessglowbynatestimoni #safieyilias #dato #paknil #goshop #gossipgirl #niagaonline #malaysiatrending #malaysianhair #datovida

farratica
(@vitaminputih)

1 Day 22 Hours Ago

PROMOSI BULAN JANUARI 💞 Harga asal RM120 tpi kami buat promosi hanye RM70 SAHAJA 😍😍 serta FREE WHITENING LOTION + VOUCHER SPA 10% 😘😘 CEPAT GRAB SBLUM PROMOSI HABIS 😎😎 . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller

farratica
(@vitaminputih)

1 Day 22 Hours Ago

PROMOSI BULAN JANUARI 💞 Harga asal RM120 tpi kami buat promosi hanye RM70 SAHAJA 😍😍 serta FREE WHITENING LOTION + VOUCHER SPA 10% 😘😘 CEPAT GRAB SBLUM PROMOSI HABIS 😎😎 . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller

farratica
(@vitaminputih)

1 Day 22 Hours Ago

PROMOSI BULAN JANUARI 💞 Harga asal RM120 tpi kami buat promosi hanye RM70 SAHAJA 😍😍 serta FREE WHITENING LOTION + VOUCHER SPA 10% 😘😘 CEPAT GRAB SBLUM PROMOSI HABIS 😎😎 . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan . Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun😪 Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya ESP ni. Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak? So takde lah kes kata ESP ni tak jadi lah, ESP tak best lah, Testimoni tipu lah, haihh macam-macam😅 Manfaat Utama ESP Shaklee: 1. Awet Muda Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda. 2. Baik untuk Hormon Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 3. Baik untuk Prostat Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. 4. Meremajakan Kulit Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 5. Pembekal Tenaga Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan. 6. Membaiki Pigmentasi Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. 7. Membaiki Memori Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. Haa dah tahu kan sekarang manfaat ESP.🤨 . Jom kita sihat dan cantikkan dalaman serta luaran dengan ESP. InshaAllah berkesan😋😉😍❤💖 . . 018-2248144 (myra) . . #shakleekl #hospitalkualalumpur #sihat #cantik #berseri #cantikluardandalam #bukitaman #tvalhijrah114 #tvalhijrah #datovida #kekasihpaksarela #remyishak #esppromo #susuibumeriah#pujaanhatikanda #mirafilzah

KEISTIMEWAAN SPRAY SUSU MUTEH: . 🌹Packaging Botol spray susu muteh mudah untuk dipegang dan dibuka. Lagipun packaging dia nampak classy dan comel! . 🌹Bahan yang digunakan Dah tentu bahan yang terkandung di dalam spray susu muteh menjadi sebab utama kenapa ia menjadi pilihan pengguna di luar sana. . 🌹UV Protection Untuk siang hari, pastikan anda memakai losyen badan yang mengandungi UV protection seperti spray susu muteh. Kenapa ia penting? Fungsi UV protection ini adalah untuk melindungi kesan buruk dari sinar matahari seperti kulit yang cepat kering, penuaan awal dan juga cepat berkedut. Spray susu muteh mengandungi SPF50 😍 . 🌹Tekstur & Bau Tesktur spray susu muteh memang best! Senang disapu pada kulit dan juga cepat meresap. SPRAY SAHAJA! Selain itu, spray susu muteh juga tidak melekit, jadi sesuai dipakai di negara kita memandangkan cuaca yang panas dan lembap. Baunya amat lembut dan wangi je. . 🌹Harga Harga yang ditawarkan memang amat-amat mampu milik. Tak perlu bayar lebih untuk produk terbaik macam ni. HANYA RM57 untuk 170ML (TAHAN 3 BULAN) . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #spraysusumuteh #spraysusu #spraymuteh #sprayputih #mutehspraysusu #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #mexwawhiteningspray #spraymuka #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

KEISTIMEWAAN SPRAY SUSU MUTEH: . 🌹Packaging Botol spray susu muteh mudah untuk dipegang dan dibuka. Lagipun packaging dia nampak classy dan comel! . 🌹Bahan yang digunakan Dah tentu bahan yang terkandung di dalam spray susu muteh menjadi sebab utama kenapa ia menjadi pilihan pengguna di luar sana. . 🌹UV Protection Untuk siang hari, pastikan anda memakai losyen badan yang mengandungi UV protection seperti spray susu muteh. Kenapa ia penting? Fungsi UV protection ini adalah untuk melindungi kesan buruk dari sinar matahari seperti kulit yang cepat kering, penuaan awal dan juga cepat berkedut. Spray susu muteh mengandungi SPF50 😍 . 🌹Tekstur & Bau Tesktur spray susu muteh memang best! Senang disapu pada kulit dan juga cepat meresap. SPRAY SAHAJA! Selain itu, spray susu muteh juga tidak melekit, jadi sesuai dipakai di negara kita memandangkan cuaca yang panas dan lembap. Baunya amat lembut dan wangi je. . 🌹Harga Harga yang ditawarkan memang amat-amat mampu milik. Tak perlu bayar lebih untuk produk terbaik macam ni. HANYA RM57 untuk 170ML (TAHAN 3 BULAN) . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #spraysusumuteh #spraysusu #spraymuteh #sprayputih #mutehspraysusu #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #mexwawhiteningspray #spraymuka #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

KEISTIMEWAAN SPRAY SUSU MUTEH: . 🌹Packaging Botol spray susu muteh mudah untuk dipegang dan dibuka. Lagipun packaging dia nampak classy dan comel! . 🌹Bahan yang digunakan Dah tentu bahan yang terkandung di dalam spray susu muteh menjadi sebab utama kenapa ia menjadi pilihan pengguna di luar sana. . 🌹UV Protection Untuk siang hari, pastikan anda memakai losyen badan yang mengandungi UV protection seperti spray susu muteh. Kenapa ia penting? Fungsi UV protection ini adalah untuk melindungi kesan buruk dari sinar matahari seperti kulit yang cepat kering, penuaan awal dan juga cepat berkedut. Spray susu muteh mengandungi SPF50 😍 . 🌹Tekstur & Bau Tesktur spray susu muteh memang best! Senang disapu pada kulit dan juga cepat meresap. SPRAY SAHAJA! Selain itu, spray susu muteh juga tidak melekit, jadi sesuai dipakai di negara kita memandangkan cuaca yang panas dan lembap. Baunya amat lembut dan wangi je. . 🌹Harga Harga yang ditawarkan memang amat-amat mampu milik. Tak perlu bayar lebih untuk produk terbaik macam ni. HANYA RM57 untuk 170ML (TAHAN 3 BULAN) . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #spraysusumuteh #spraysusu #spraymuteh #sprayputih #mutehspraysusu #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #mexwawhiteningspray #spraymuka #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

2 Days 3 Hours Ago

Soalan Femes #mediwhitening Farratica. Jenis #mediwhitening? 🇰🇷Sejenis Serbuk & Kemam Penggunaan? 🇰🇷1x sehari utk kesan yg pantas Berapa sachet? 🇰🇷 20 sachet Mengandung? 🇰🇷Boleh, dan 4 bulan ke atas shingga doktor sahkan tiada penyakit kronik brbahaya. menyusu? 🇰🇷boleh... tetapi, minum air lebih dari org biasa . min 3-4 liter.if baby ada mslh cucuk atau mslh lain elakkan consume mediwhitening. Kulit sedia Gelap boleh cerah tak? 🇰🇷Boleh , ambil masa dan kena konsisten. Kesan ? 🇰🇷 Kesan sepantas 3 hari kulit makin lembab, makin putih selruh badan Kulit senstif dan bermasalah? 🇰🇷Boleh,semua masalah kulit boleh kemam Time period boleh consume? 🇰🇷Boleh, teruskan macam biasa sahaja atau boleh skip sebab hormon kita berbeza Sakit kencing manis/ kronik/cyst/fibroid 🇰🇷 Tak dibenarkan. Sila minta nasihat doktor pakar yg follow up uols. Apa pantang smasa consume? 🇰🇷Air berkafein Coffee ,teh, nescafe Air kena minum banyak mana? 🇰🇷Air masak 3liter sehari(2-3botol mineral besar lagi bagus) . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

2 Days 3 Hours Ago

ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. Antara bahan-2 yang ada dalam farratica medi whitening❤ . Acerola berry🍒 Extract sakura🌸 Strawberry powder🍓 Vitamin C💪🏻 . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

2 Days 3 Hours Ago

ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan . Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun😪 Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya ESP ni. Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak? So takde lah kes kata ESP ni tak jadi lah, ESP tak best lah, Testimoni tipu lah, haihh macam-macam😅 Manfaat Utama ESP Shaklee: 1. Awet Muda Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda. 2. Baik untuk Hormon Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 3. Baik untuk Prostat Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. 4. Meremajakan Kulit Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 5. Pembekal Tenaga Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan. 6. Membaiki Pigmentasi Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. 7. Membaiki Memori Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. Haa dah tahu kan sekarang manfaat ESP.🤨 . Jom kita sihat dan cantikkan dalaman serta luaran dengan ESP. InshaAllah berkesan😋😉😍❤💖 . . 018-2248144 (myra) . . #shakleekl #hospitalkualalumpur #sihat #cantik #berseri #cantikluardandalam #bukitaman #tvalhijrah114 #tvalhijrah #datovida #kekasihpaksarela #remyishak #esppromo #susuibumeriah#pujaanhatikanda #mirafilzah

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan . Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun😪 Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya ESP ni. Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak? So takde lah kes kata ESP ni tak jadi lah, ESP tak best lah, Testimoni tipu lah, haihh macam-macam😅 Manfaat Utama ESP Shaklee: 1. Awet Muda Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda. 2. Baik untuk Hormon Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 3. Baik untuk Prostat Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. 4. Meremajakan Kulit Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 5. Pembekal Tenaga Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan. 6. Membaiki Pigmentasi Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. 7. Membaiki Memori Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. Haa dah tahu kan sekarang manfaat ESP.🤨 . Jom kita sihat dan cantikkan dalaman serta luaran dengan ESP. InshaAllah berkesan😋😉😍❤💖 . . 018-2248144 (myra) . . #shakleekl #hospitalkualalumpur #sihat #cantik #berseri #cantikluardandalam #bukitaman #tvalhijrah114 #tvalhijrah #datovida #kekasihpaksarela #remyishak #esppromo #susuibumeriah#pujaanhatikanda #mirafilzah

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan . Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun😪 Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya ESP ni. Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak? So takde lah kes kata ESP ni tak jadi lah, ESP tak best lah, Testimoni tipu lah, haihh macam-macam😅 Manfaat Utama ESP Shaklee: 1. Awet Muda Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda. 2. Baik untuk Hormon Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 3. Baik untuk Prostat Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. 4. Meremajakan Kulit Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 5. Pembekal Tenaga Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan. 6. Membaiki Pigmentasi Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. 7. Membaiki Memori Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. Haa dah tahu kan sekarang manfaat ESP.🤨 . Jom kita sihat dan cantikkan dalaman serta luaran dengan ESP. InshaAllah berkesan😋😉😍❤💖 . . 018-2248144 (myra) . . #shakleekl #hospitalkualalumpur #sihat #cantik #berseri #cantikluardandalam #bukitaman #tvalhijrah114 #tvalhijrah #datovida #kekasihpaksarela #remyishak #esppromo #susuibumeriah#pujaanhatikanda #mirafilzah

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan . Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun😪 Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya ESP ni. Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak? So takde lah kes kata ESP ni tak jadi lah, ESP tak best lah, Testimoni tipu lah, haihh macam-macam😅 Manfaat Utama ESP Shaklee: 1. Awet Muda Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda. 2. Baik untuk Hormon Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 3. Baik untuk Prostat Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. 4. Meremajakan Kulit Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 5. Pembekal Tenaga Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan. 6. Membaiki Pigmentasi Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. 7. Membaiki Memori Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. Haa dah tahu kan sekarang manfaat ESP.🤨 . Jom kita sihat dan cantikkan dalaman serta luaran dengan ESP. InshaAllah berkesan😋😉😍❤💖 . . 018-2248144 (myra) . . #shakleekl #hospitalkualalumpur #sihat #cantik #berseri #cantikluardandalam #bukitaman #tvalhijrah114 #tvalhijrah #datovida #kekasihpaksarela #remyishak #esppromo #susuibumeriah#pujaanhatikanda #mirafilzah

Bantal kat rumah dah kempis dan lunyai, terlalu lama tak basuh, dah bau masyam dan peta kaherah dah macam apa . Stress yatmat! Pepagi lagi dah sakit tengkuk, akibat salah bantal. Bantal pun dah keras macam apa. Camne nie 😣 Haa. Korang jangan risau CikDa jual bantal Lembut, gebu dan cantik. Lepas nie memang dah tak risau sakit tengkuk dan bau kepam. Bantal Leyna boleh #basuh. Dan Mempunyai hidden zip untuk selaraskan ketinggian yang cuollss suka! Jom dapatkan #leynafavourite dengan harga promosi just tekan link CikDa 👉http://www.wasap.my/601111015878👈 #bantalleyna #leynabyfeenaz #hotel#leyna #leynafavourite#mymom#leynafavourite #bantalhotel #bantalsofa #bantaltotoro#bantalfebret #bantalmewah #bantalmurah #bantalgebu #bantalcantik #bantalgift #bantalviral #bantalcustom #mom #bazarpaknilprodukkecantikan #aaisyahdhiarana #laralana #bantalskiphop #datovida

Lip treatment RM49 3.5g Lip treatment SPF 15 with Green Tea and Vit E Kalau ade masalah bibir hitam atau merekah, dah cuba macam2 product tapi tak berkesan, please cuba #liptreatment by @wawacosmeticshq Click link di bio atau whasapp sy 013-2499660 😍😍😍 . . . #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup #makeuptutorial #pujaanhatikanda #dyxy #caryacosmetics #sobella #ephyra #obsesscosmetics #sofwanah #sofwanahcosmetics #milalaioficial

Saya kan selalu tertanya-tanya apa yang membuatkan sebuah lipmatte tu sedap dipakai. Ringan dan tak melekit. 🤔 Puas saya cari pelbagai produk dan compare. Nak yang ringan tapi melekit pulak. Nak yang cantik warnanha tapi rasa berat pulak. Nak yang x melekit tapi tak tahan pulak sbb tak waterproof. Asyik kena touch up je. Tak long lasting. 😭 Sehinggalah saya bertemu jodoh dengan Lipmatte by Wawa Zainal. Testimoni sendiri 😘 💄Ringan bila pakai macam tak pakai apa 💄Tak melekit 💄 Cium baby pun x melekat 💄 Waterproof. 💄Tak perlu selalu touch up. 💄Tak hilang bila makan dan minum. Cuma hilang selera je nak tengok produk lain sebab produk Wawa Zainal ni memang puas hati 😆 Harga? Tak sampai RM50 punn! #sayajual #sale #discount #serum #bazaaronlinemurah #bazaaronlineshop#bazaar #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #bajukurung #noradanish #munafik2 #hantukaklimah #instafamous #faz #abangkosmetik #datovida #makeup #teamakyra #teamteena #milala #zalora

Lip treatment RM49 3.5g Lip treatment SPF 15 with Green Tea and Vit E Kalau ade masalah bibir hitam atau merekah, dah cuba macam2 product tapi tak berkesan, please cuba #liptreatment by @wawacosmeticshq Click link di bio atau whasapp sy 013-2499660 😍😍😍 #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup #makeuptutorial #pujaanhatikanda #dyxy #caryacosmetics #sobella #ephyra #obsesscosmetics #sofwanah #sofwanahcosmetics #milala

Homemade perencah bbq warisan syafa.. . . .FRESH..FRESH..FRESH.. MUSLIM PRODUK.. TIADA BAHAN PENGAWET.. MUDAH CEPAT SEDAP.. DIJAMIN PUAS HATI..CUBA DULU BARU TAHU.. #perncahwarisansyafa #perencahsegera #bbq #makan #ayambbq #daginggrill #ikanbakar #jummakan #selerakita #sitisarah #ctdk #datovida #datoaliffsyukri #jalanjalancarimakan #jjcm2018 #shielarusly #whi

Brownie Tropicano 💖💖💖 Sedap dan lazat!!! Apa tunggu lagi!! 😲 Pm lah no di bawah🎉🎊🎉 013-4363936 . #nursajat #datoaliffsyukri #vida #datovida #wak #pen #personaltrainer #drx3092 #kelaskoko #pnruby

Morning lads ! - - Have a nice day yeah , walaupun malas untuk bangun , tetap bangun go work or kolej okay - - Pst to make ur skin better , apply sunscreen untuk elak muka u jadi burn / aging & apply serum untuk lembabkan kulit muka okay.. Love it 😄 - - #idahcantikyoubilalagi #aliffbysha #datoaliffsyukri #datoaliffsyukriterlajaklaris #bazaarpaknilcake #venom #pelajar #murah #serumwajah #ainaserumbysyafiqahaina #paskalthemovie #tiktokchallenge #whatsapp📲 #bazaaronline #bazaarpaknil #student #codseluruhnegeri #codavailable #shuibsepahtu #beefactorybyshuib #viral #viralvideos#siscuba #aliffsyukriterlajaklaris #datovida #safieyilias

@vitaminputih @vitaminputih Nak kulit putih gebu sepantas injection?? Kemam2 je putih seawal 1 minggu!😍😍 . . Best ke vitamin ni? Vitamin ni bukan untuk putih je... jerawat, jeragat boleh pulih. Perisa yang sangat sedap ualss..😍 . . @vitaminputih WhatsApp 0102004518 . . #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller

Flawless glow ByNA HQ beroperasi seperti biasa syukur alhamdulillah feedback tak pernah putus 😍 . . Alhamdulillah hari hari dapat feedback dari new cust syukur tak putus putus 😘 . . Cust REVIEW 😘😘😘 . . #sayulita #jamu #selfie #jamuasamkunyit #jamususuklentik #flawlessglowbynahq #flawless #test #bazar #bazarpaknil #sayajual #uitmdihatiku #politeknik #politeknikmalaysia #customerreview #kunyit #flawlessglowbynatestimoni #safieyilias #dato #paknil #goshop #gossipgirl #niagaonline #malaysiatrending #malaysianhair #datovida

🔥 PROMOSI HUJUNG BULAN 🔥 . Siapa yang bersungguh nak selim tu patut grab sekarang. Free postage seluruh Malaysia 😚 Bulan depan exc postage dah. . . Rm10 tu boleh beli makanan sebungkus kan? Meh pakat grab, ramai join challenge 30 hari bersama Lemonex advance ni 😋💪 . #jomkurus1malaysia #jomgrab #jommakan #didi #didichallenge #bajumurah #sneakers #prada #datoalifsyukri #datovida #suksesindonesia #serummurah #tipsandtricks #tipslemonexadvance #tipsmakeup

TIPS ELAK BIBIR KERING⠀ .⠀ Tahukah anda antara punca utama bibir kering?⠀ .⠀ Elakkan menggunakan air liur (saliva) untuk melembapkan bibir jika anda merasakan bibir anda kering.⠀ .⠀ 💡Kenapa? Bagus soalan ni👍🏻⠀ .⠀ ⭐️Fakta : Air liur mengandungi 2 Jenis ENZIM PENCERNAAN iaitu MALTASE dan AMYLASE.⠀ .⠀ ⭐️Enzim-enzim pencernaan ini akan menghakis kelembapan semulajadi bibir, dan menghakis lapisan filem kulit yang melindungi bibir terutama apabila air liur kering di atas bibir.⠀ . ⠀ Jika ingin melembapkan bibir boleh menggunakan pelbagai bahan lain seperti lipbalm, minyak argan, minyak shea butter dan lain-lain.⠀ .⠀ Nak lagi mudah gunalah Wawa Lipmatte cuma RM45 sahaja dengan semua khasiat untuk melembapkan bibir, argan oil, shea butter dan vitamin E. ⠀ .⠀ 🛒klik bio ☝🏻 atau ☎️+6013-2499660 RM49 sahaja #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup #makeuptutorial #teamakyra #teamteena

TIPS ELAK BIBIR KERING⠀ .⠀ Tahukah anda antara punca utama bibir kering?⠀ .⠀ Elakkan menggunakan air liur (saliva) untuk melembapkan bibir jika anda merasakan bibir anda kering.⠀ .⠀ 💡Kenapa? Bagus soalan ni👍🏻⠀ .⠀ ⭐️Fakta : Air liur mengandungi 2 Jenis ENZIM PENCERNAAN iaitu MALTASE dan AMYLASE.⠀ .⠀ ⭐️Enzim-enzim pencernaan ini akan menghakis kelembapan semulajadi bibir, dan menghakis lapisan filem kulit yang melindungi bibir terutama apabila air liur kering di atas bibir.⠀ . ⠀ Jika ingin melembapkan bibir boleh menggunakan pelbagai bahan lain seperti lipbalm, minyak argan, minyak shea butter dan lain-lain.⠀ .⠀ Nak lagi mudah gunalah Wawa Lipmatte cuma RM45 sahaja dengan semua khasiat untuk melembapkan bibir, argan oil, shea butter dan vitamin E. ⠀ .⠀ 🛒klik bio ☝🏻 atau ☎️+6013-2499660 RM49 sahaja #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup #makeuptutorial #teamakyra #teamteena

TIPS ELAK BIBIR KERING⠀ .⠀ Tahukah anda antara punca utama bibir kering?⠀ .⠀ Elakkan menggunakan air liur (saliva) untuk melembapkan bibir jika anda merasakan bibir anda kering.⠀ .⠀ 💡Kenapa? Bagus soalan ni👍🏻⠀ .⠀ ⭐️Fakta : Air liur mengandungi 2 Jenis ENZIM PENCERNAAN iaitu MALTASE dan AMYLASE.⠀ .⠀ ⭐️Enzim-enzim pencernaan ini akan menghakis kelembapan semulajadi bibir, dan menghakis lapisan filem kulit yang melindungi bibir terutama apabila air liur kering di atas bibir.⠀ . ⠀ Jika ingin melembapkan bibir boleh menggunakan pelbagai bahan lain seperti lipbalm, minyak argan, minyak shea butter dan lain-lain.⠀ .⠀ Nak lagi mudah gunalah Wawa Lipmatte cuma RM45 sahaja dengan semua khasiat untuk melembapkan bibir, argan oil, shea butter dan vitamin E. ⠀ .⠀ 🛒klik bio ☝🏻 atau ☎️+6013-2499660 RM49 sahaja #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup #makeuptutorial #teamakyra #teamteena

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

4 Days 23 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

Rm49 only guys! Kalau xde setting spray eloklah dapatkan satu. Layanan first class sis bagi! PROMOSI!! PROMOSI !! PROMOSI!! Sangat mudah untuk order. Whasapp 013-2499660 atau click di bio. Postage! ✔ #parutdihati#parutjeragat#parutjerawat#jerawatnanah#jerawatbatu#jerawatdegil#kulitkering#kulitkusam#pimples Bolehlah follow ig Ril yang makin letop pomm pomm pommmm! 🎉🎊🎉🎊 👒👒👒👒 @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs 👒👒👒👒 Letopss! 😉 Face mist. Face mist. Face mist also as primer setting RM49. RM49. RM49 R.I.L Glamrs,👑 Awwww!🙌🙌🙌🙌 #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup

Lipmatte RM45 only guyss! Kalau beli cuba eloklah dapat satu. Ade 12 pilihan shade, boleh tengok kat highlight - Lipmatte wawa 😊 PROMOSI!! PROMOSI !! PROMOSI!! Sangat mudah untuk order. Whasapp 013-2499660 atau click di bio. Postage! Bolehlah follow ig Ril yang makin letop pomm pomm pommmm! 🎉🎊🎉🎊 👒👒👒👒 @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs 👒👒👒👒 Letopss! 😉 Lipmatte. Lipmatte. Lipmatte RM45. RM45. RM45 Beli 2 RM80. Beli 2 RM80. Beli 2 RM80. R.I.L Glamrs,👑 Awwww!🙌🙌🙌🙌 #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup

2 dalam 1. Make up remover and Facial cleanser! Dengan extract green tea membuatkan muka lebih dari segar. Pengalaman sendiri bile pakai memang segala daki2 muka hilang.. Xrasa berminyak lepas pakai dan yang penting just press it and akan sapu kat muka as foam.. So xpayah gosok2 kasi buih keluar. Harga? RM49 sahaja. Tak payah pm tepi, harga sis bgtaw terus 😊 PROMOSI!! PROMOSI !! PROMOSI!! Sangat mudah untuk order. Whasapp 013-2499660 atau click di bio. Postage! ✔ #parutdihati#parutjeragat#parutjerawat#jerawatnanah#jerawatbatu#jerawatdegil#kulitkering#kulitkusam#pimples Bolehlah follow ig Ril yang makin letop pomm pomm pommmm! 🎉🎊🎉🎊 👒👒👒👒 @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs @ril_glamrs 👒👒👒👒 Letopss! 😉 Cleanser. Cleanser. Cleanser RM49. RM49. RM49 R.I.L Glamrs,👑 Awwww!🙌🙌🙌🙌 #sayajual #wawazainal #crushlipmatte #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #aerilzafril #foundationmurah #munafik2 #review #igstory #instafamous #fazura #fattahamin #abangkosmetik #datovida #dsv #makeup

Dimana ada kemahuan disitu ada jalan. Ayuhhhh! Pulun mencari rezeki demi sesuap nasi bahagiakan family tersayang🖤 Duit modal asing, duit untung pun dah asing siap-siap. Wah, indahnya berniaga ni bukan? Tapi ingat, disebalik rezeki kita ada jugak rezeki orang lain. Setiap pendaftaran agent akan dapat freegift. Terhad 1 daerah maksimum 2 orang sahaja agent. Jom wassap sekarang AGENT LORA ke 0169519031 #glitterglowfoundation #lorafoundation #firdaniebeauty #lorabeauty #boosterglitter #spf60 #foundation #viral #foundationviral #foundationmurah #glitterglowfoundationkelantan #kosmetikmurah #bazaronline #glitterglowfoundationoriginal #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #aidijuma #kekaboo #anaqeen #sistho #sobella #lipmatte #lipstik #ctdk #khaibahar #lorabeautyfoundation #foundationglitter #nursajat #datovida

Dimana ada kemahuan disitu ada jalan. Ayuhhhh! Pulun mencari rezeki demi sesuap nasi bahagiakan family tersayang🖤 Duit modal asing, duit untung pun dah asing siap-siap. Wah, indahnya berniaga ni bukan? Tapi ingat, disebalik rezeki kita ada jugak rezeki orang lain. Setiap pendaftaran agent akan dapat freegift. Terhad 1 daerah maksimum 2 orang sahaja agent. Jom wassap sekarang AGENT LORA ke 0169519031 #glitterglowfoundation #lorafoundation #firdaniebeauty #lorabeauty #boosterglitter #spf60 #foundation #viral #foundationviral #foundationmurah #glitterglowfoundationkelantan #kosmetikmurah #bazaronline #glitterglowfoundationoriginal #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #aidijuma #kekaboo #anaqeen #sistho #sobella #lipmatte #lipstik #ctdk #khaibahar #lorabeautyfoundation #foundationglitter #nursajat #datovida

Dimana ada kemahuan disitu ada jalan. Ayuhhhh! Pulun mencari rezeki demi sesuap nasi bahagiakan family tersayang🖤 Duit modal asing, duit untung pun dah asing siap-siap. Wah, indahnya berniaga ni bukan? Tapi ingat, disebalik rezeki kita ada jugak rezeki orang lain. Setiap pendaftaran agent akan dapat freegift. Terhad 1 daerah maksimum 2 orang sahaja agent. Jom wassap sekarang AGENT LORA ke 0169519031 #glitterglowfoundation #lorafoundation #firdaniebeauty #lorabeauty #boosterglitter #spf60 #foundation #viral #foundationviral #foundationmurah #glitterglowfoundationkelantan #kosmetikmurah #bazaronline #glitterglowfoundationoriginal #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #aidijuma #kekaboo #anaqeen #sistho #sobella #lipmatte #lipstik #ctdk #khaibahar #lorabeautyfoundation #foundationglitter #nursajat #datovida

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose

farratica
(@vitaminputih)

6 Days 22 Hours Ago

wahhh dengan harga yg berpatutan dah dpat kesan yg mcm ni tau 😍😍rugi tak grab! murah uollsss smntara promosi lagi ni😘 dahlah DAPAT FREE WHITENING LOTION + DPAT 10% VAUCHER SPA LAK TU HAAA 😍😍 ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA 🍒Memutihkan kulit 15x Ganda 🍒Mengurangkan jerawatttt 🍒Melembabkan kulittt 🍒Menglowing dan pinkishkan kulit 🍒Memudarkan parut 🍒Menutup liang pori 🍒Mengurangkan kulit yg berminyak 🍒Mengurangkan pigmentasi 🍒Merawat resdung 🍒Menegangkan kulit/awet muda. . . KOMEN PM @ KLIK NOMBOR DI BIO JIKA BERMINAT THANK YOU 💘 . 0102004518 💋 0102004518 💋 0102004518 💋 . . #farratica #mediwhitening #farraticamediwhitening #putihkoreafarratica #farraticatestimoni #farraticasoapwhitening #farraticabeautylounge #farraticareseller #neelofa #zulariffin #jannanick #nursajat #datovida #aliffsyukri #zahirahmachwilson #aamyrarosli #amarbaharin #mirafilzah #zizanrazak #nelydiasenrose