#datovida

28,173 posts tagged with #datovida

Photos and Videos about #datovida

(@bejelita)

20 Minutes Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

20 Minutes Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

21 Minutes Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

4 Hours Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

4 Hours Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

4 Hours Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

4 Hours Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

4 Hours Ago

🌺 TESTIMONI . . Menggunakan Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

4 Hours Ago

Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗️ kebaikan sabun sinus ✔️menghilangkan hama resdung ✔️mencegah hidung tersumbat ✔️mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔️mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔️membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔️mnyegarkan kulit wajah ✔️mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

11 Hours Ago

Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗ kebaikan sabun sinus ✔menghilangkan hama resdung ✔mencegah hidung tersumbat ✔mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔mnyegarkan kulit wajah ✔mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

20 Hours Ago

SABUN CLEAR SKIN Magic Clear Sinus Soap JSD . . Anda mengalami masalah seperti ini? . . → Bersin pada waktu pagi → Gatal seluruh muka → Sensitif sangat terhadap habuk dan debu → Alergik pada makanan seafood → Hidung tersumbat sepanjang hari → Muka berjerawat . . Kini anda tidak perlu lagi risau. Kami berani jamin, selepas ini anda pasti lebih yakin & sihat selepas mengamalkan Sabun Clear Skin @ SCS dari JSD ini. . . Sabun Clear Skin atau dahulunya dikenali sebagai Magic Clear Sinus Soap (Nama lama) dari JSD ini adalah sangat sesuai untuk yang mengalami masalah resdung samada resdung tahap yang biasa mahupun resdung yang sudah berada di tahap teruk. . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

20 Hours Ago

.Testimoni sabun clear skin . Magic Clear Sinus Soap Jsd . . Jom Ikhtiar dengan Magic clear sinus soap Jsd..InsyaAllah dengan penggunaan yang berterusan & konsisten . . Masalah bersin,mulut berbau,jerawat batu anda akan hilang . . 💕 Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat 💕 Menghilangkan Jerawat akibat resdung 💕 Mengurangkan black head dan parut kecil di muka 💕 Melembutkan dan mencerahkan kulit muka . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

20 Hours Ago

Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗ kebaikan sabun sinus ✔menghilangkan hama resdung ✔mencegah hidung tersumbat ✔mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔mnyegarkan kulit wajah ✔mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@marykay_bc.yana)

21 Hours Ago

Skincare class mode on✅. Manja kan diri, #homespa 4 Langkah asas Penjagaan kulit; 👉 Pencuci ⏩ Mask ⏩ Toner ⏩ Pelembap ⏩ Pelindung 💆 #scc #skincareclass #makeuptips #makeupclas #datovida #makcikbawang #flawlessmakeup

(@marykay_bc.yana)

21 Hours Ago

Skincare class mode on✅. Manja kan diri, #homespa 4 Langkah asas Penjagaan kulit; 👉 Pencuci ⏩ Mask ⏩ Toner ⏩ Pelembap ⏩ Pelindung 💆 #scc #skincareclass #makeuptips #makeupclas #datovida #makcikbawang #flawlessmakeup #cleanser

(@marykay_bc.yana)

21 Hours Ago

🔛Skincare class mode on. Manja kan diri, #homespa 4 Langkah asas Penjagaan kulit; 👉 Pencuci ⏩ Mask ⏩ Toner ⏩ Pelembap ⏩ Pelindung 💆 #scc #skincareclass #makeuptips #makeupclas #datovida #makcikbawang #flawlessmakeup

(@lelarashid81)

1 Day 15 Hours Ago

Alhamdulillah selamat smpai ke tangan cust, meh sape nk beli time murah Ni,masih Ada ofer merdeka 150g rm 25, 400g rm 59, 800g rm 109 #maduasli #honey #bazarpaknil #madusarang #noradanish #datovida

(@bejelita)

1 Day 19 Hours Ago

Magic Clear Sinus Soap jsd aka sabun sinus🌹 . . ❓apa kebaikan sabun sinus ni ❗ kebaikan sabun sinus ✔menghilangkan hama resdung ✔mencegah hidung tersumbat ✔mngurangkan kegatalan pada mata dn muka ✔mnghilangkan jerawat,bintik² hitamdn parut nipis dimuka ✔membunuh bakteria yg mnjadi punca jerawat halus dn jerawat batu. ✔mnyegarkan kulit wajah ✔mencerahkan dn melembutkan kulit wajah . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

1 Day 22 Hours Ago

Magic Clear Sinus Soap - SABUN RESDUNG JSD . . 🌸Dengan ramuan seperti beras, pulut hitam + pulut putih, pinang, temu, kunyit, akar wangi, limau nipis, kulit kayu manis dan buah pala maka lahirlah Magic Clear Sinus Soap. . . ✔ Berfungsi sebagai pencuci muka. 🌷3 kali sehari dengan buih sahaja. . . ✔ Berfungsi sebagai scrub. 🌷seminggu sekali dengan menggosokkan sabun di muka. . . ✔ Berfungsi sebagai masker. 🌷seminggu sekali dengan merendam sabun tersebut supaya yang lembik (benyek) di ambil dan dijadikan masker sehingga kering. . . Insyaallah dengan dengan izin Allah jerawat-jerawat di wajah berjaya dikeringkan dan telah terbukti berjaya membantu melegakan resdung pengguna-pengguna Magic Clear Sinus Soap. . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@nsabeauty.tirah)

2 Days 3 Hours Ago

AINAA LIPMATTE SOFT CREAM Siapa dah cuba ? angkat tangan sikit 🙋 siapa baru nak cuba, dialu alukan sangat. Lipmatte Soft Cream : 💄Mempunyai 1 code warna sahaja. 💄Sesuai untuk semua jenis kulit. 💄Merawat bibir 💄Tidak boleh dibawa solat 💄Tahan lama sesiapa nak cuba boleh terus whatsapp no dibawah. Tidak salah mencuba. Belum cuba maka tak cinta. 😄 Ws +601125871314 #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeauty #ainaaserummurah #ainaaserummurah #ainaaserumoriginal #ainaacosmetics #ainaacosmeticsmalaysia #ainaacosmeticsoriginal #ainaacosmeticsmurah #serummurah #serummalaysia #janganbencicintaku #fika #husna #shah #hajat #semakin #hantukaklimah #yusufiskandar #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #parutjerawat #janganmengata #terlajaklaris #datovida #foundationmurah #lipstickmurah #foundationmalaysia #lipstickmalaysia

(@bejelita)

1 Day 24 Hours Ago

SABUN CLEAR SKIN Magic Clear Sinus Soap JSD . . Anda mengalami masalah seperti ini? . . → Bersin pada waktu pagi → Gatal seluruh muka → Sensitif sangat terhadap habuk dan debu → Alergik pada makanan seafood → Hidung tersumbat sepanjang hari → Muka berjerawat . . Kini anda tidak perlu lagi risau. Kami berani jamin, selepas ini anda pasti lebih yakin & sihat selepas mengamalkan Sabun Clear Skin @ SCS dari JSD ini. . . Sabun Clear Skin atau dahulunya dikenali sebagai Magic Clear Sinus Soap (Nama lama) dari JSD ini adalah sangat sesuai untuk yang mengalami masalah resdung samada resdung tahap yang biasa mahupun resdung yang sudah berada di tahap teruk. . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@nsabeauty.tirah)

1 Day 24 Hours Ago

AINAA STICK FOUNDATION. siapa dah try ? angkat tangan sikit.🙋 Ainaa foundation : . 💎Mempunyai 1 code warna sahaja (medium). 💎Mudah di bawa kemana mana. 💎Sesuai untuk semua jenis kulit. 💎Full coverage. 💎Ringan dimuka. 💎Makin lama pakai makin glowing muka. sesiapa nak cuba boleh terus whatsapp no dibawah. Tidak salah mencuba. Belum cuba maka tak cinta. 😄 Ws +601125871314 . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeauty #ainaaserummurah #ainaaserummurah #ainaaserumoriginal #ainaacosmetics #ainaacosmeticsmalaysia #ainaacosmeticsoriginal #ainaacosmeticsmurah #serummurah #serummalaysia #janganbencicintaku #fika #husna #shah #hajat #semakin #hantukaklimah #yusufiskandar #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #parutjerawat #janganmengata #terlajaklaris #datovida #foundationmurah #lipstickmurah #foundationmalaysia #lipstickmalaysia

(@bejelita)

2 Days 1 Hour Ago

SABUN CLEAR SKIN Magic Clear Sinus Soap JSD . . ✅Setiap pagi bersin ✅Setiap pagi hidung tersumbat ✅allergik dengan habuk ✅allergik dengan cuaca sejuk ✅allergik dengan cuaca panas . . Tetapi, selepas guna Magic Clear Sinus Soap, kesannya ketara tau. Antaranya ialah = ❤Tiada lagi bersin pagi ❤Tiada lagi hidung tersumbat di pagi hari ❤Muka tegang je ❤Muka licin berkilat ❤Muka tak nampak kusam . . Siap nak promote kat family lagi tu, tapi katanya nak bagi diri dia cantik dulu. 😂😂😂 . . You all kalau ada resdung better guna Sinus soap ni tau. Ia memang mengawal dan merawat resdung ni. Lama-lama insyaallah kulit muka akan bersih. . . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@bejelita)

2 Days 1 Hour Ago

SABUN CLEAR SKIN Magic Clear Sinus Soap JSD . . Anda mengalami masalah seperti ini? . . → Bersin pada waktu pagi → Gatal seluruh muka → Sensitif sangat terhadap habuk dan debu → Alergik pada makanan seafood → Hidung tersumbat sepanjang hari → Muka berjerawat . . Kini anda tidak perlu lagi risau. Kami berani jamin, selepas ini anda pasti lebih yakin & sihat selepas mengamalkan Sabun Clear Skin @ SCS dari JSD ini. . . Sabun Clear Skin atau dahulunya dikenali sebagai Magic Clear Sinus Soap (Nama lama) dari JSD ini adalah sangat sesuai untuk yang mengalami masalah resdung samada resdung tahap yang biasa mahupun resdung yang sudah berada di tahap teruk. . . Klik link di BIO untuk pertanyaan dan order 😊 . . #jamususukdara #agentjsd #jamususukdara_seller #sayajualjsd #sayajualjamususukdara #sayajual #sabunresdung #resdung #resdungkronik #ubatresdung #gatalhidung #alergik #jerawatresdung #jerawatbatu #gatalkulit #hama #jamuresdung #magicclearsinussoap #sinussoap #sinussoapjsd #sabunresdungjsd #sabunsinusjsd #usahawanmuda #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajualmurah #tiktok #malaysiabaru #instashop #datovida

(@ailuqbeauty)

2 Days 2 Hours Ago

HaiIi! Seaapa yang dah try Wawa Serum ni pasti pagi-pagi sedar..Ehh asal kulit ni makin lembutt 😍😍 . Dalam Wawa Serum ni ada natural ingredient seperti: . 🌸 Aloe Bera 🌸 Cucumber 🌸 Olive 🌸 Cuctus 🌸 Wheat seed . Sangat bagus sebagai antioxidant, anti-bacterial,anti-aging, melembabkan, melembutkan kulit muka. Dan yang bestnya ia menentang jerawat menjadikan muka cerah dan berseri-seri 👍 .. Nak? Hanya RM69 + RM10 postage. . http://nak.la/WawaSerum . #wawaserum #remedeal #remedealsquad #skinbooster #ailuqbeauty #ailuqforcomfy #wawazainal #terapiinstagram #ajimaura #neolofa #abgterlajaklaris #datovida #kulitmulus #kevinzahri #fazura #jannanick #hijabista #mukaberminyak #sayajual #trustedseller #preordernow #kualalumpur #shahalam #selangor #kelantan #johorbahru #remaja #kecantikan #kesihatan

(@ailuqbeauty)

2 Days 4 Hours Ago

Assalamualaikum.. Morninggg! . Pagi-pagi ni masa belek-belek muka kat cermin, sapa rasa emm.. runsingnya jerawat tak hilang lagi, kulit muka tak berapa nak sekata? . . Meh nak beritahu jangan tunggu lama-lama, runsing-runsing berkedut muka tak lawa tau. Dm saya terus, dapatkan Wawa Serum yang tengah meletop sekarang ni! . . Ramai yang dah guna dan dah tak runsing da sebab dalam beberapa hari je jerawat dah kecut, muka pun semakin cerah. Best. . . Korang tak nak ke? DM terus ye.. Klik http://nak.la/wawaserum sekarang boleh juga 😊 . . #wawaserum #remedeal #remedealsquad #skinbooster #ailuqbeauty #ailuqforcomfy #wawazainal #terapiinstagram #ajimaura #neolofa #abgterlajaklaris #datovida #kulitmulus #kevinzahri #fazura #jannanick #hijabista #mukaberminyak #sayajual #trustedseller #preordernow #kualalumpur #shahalam #selangor #kelantan #johorbahru #remaja #kecantikan #kesihatan

(@nsabeauty.tirah)

2 Days 16 Hours Ago

Ini harga untuk AINAA COSMETICS. Satu harga dapat 2 barang iaitu Foundation & Lipmatte. Harga dia tetap! dekat mana mana pun harga dia sama sahaja. Tidak ada lebih mahal atau Lebih murah. Untuk yang masih belum tahu. Ainaa cosmetic ni tidak ada yang jual berasingan. Contohnye "nak lipmatte sahaja taknak foundation" @ "nak foundation sahaja,taknak lipmatte". buat masa sekarang belum ada lagi. kalau ada jual berasingan, saya akan inform cepat cepat. 😘😘 . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeauty #ainaaserummurah #ainaaserummurah #ainaaserumoriginal #ainaacosmetics #ainaacosmeticsmalaysia #ainaacosmeticsoriginal #ainaacosmeticsmurah #serummurah #serummalaysia #janganbencicintaku #fika #husna #shah #hajat #semakin #hantukaklimah #yusufiskandar #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #parutjerawat #janganmengata #terlajaklaris #datovida #foundationmurah #lipstickmurah #foundationmalaysia #lipstickmalaysia

(@nina_shopmalaysia)

3 Days 2 Hours Ago

Cantik kan founder Amyera Beauty ni.. cepat dapatkan Mango Ratu Slimming Jelly & Ratu Reshape Cream Letoppp.. Berbaloi + beribu testimoni PERTAMA DI MALAYSIA #ratu#ratuslimmingjelly #amyerabeautyoriginal #datovida #emas916 #kurus #cantik #slim #gojes #letop #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmalaysia #ratumalaysia #semerahkasihhumairah #ctdk #aafiyah