Photos and Videos about

ALHAMDULILLAH MEREKA DAH CUBA LUSH GARDEN™, ANDA BILA LAGI? ❤️ . Pakai kat baby pun selamat tau FOOD MASK 100% BY LUSH GARDEN™ ni, apatah lagi pada orang dewasa ❤ . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #testimonylushgarden . . . Boleh terus beli di www.lazada.com www.shopee.com . . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60128772005 . . . #mask #foodmask #lushgarden #facescrub #bodyscrub #naturalskincare #productnatural #viralmask #detoxmask #masker #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #oatricescrub #bananascrub #honeyalmondscrub #birdnestmask #birdnestscrub #handmade #handmadescrub #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #sabah #handcraftedcosmetics #artmarket #makeupartismalaysia

BERSERI-SERI TAK WAJAH BANGUN TIDUR PAGI INI? . Betul tak saya cakap 1-2x penggunaan FoodMask 100% boleh dapat hasil Awesome! , FoodMask ni bkn je utk bantu cerahkan kulit tapi juga berfungsi sebagai agen antipenuaan. Kulit maintain awet muda. Ambil masa 15minit untuk pkai foodmask okay😉! . . . . . #mask #foodmask #lushgarden #facescrub #bodyscrub #naturalskincare #productnatural #viralmask #detoxmask #masker #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #oatricescrub #bananascrub #honeyalmondscrub #birdnestmask #birdnestscrub #handmade #handmadescrub #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #sabah #handcraftedcosmetics #artmarket #makeupartismalaysia

Tea time! 🍵 . It's raining here. To have a cup of hot tea is a pleasure. Take five, stretch your body then continue to work (on public holiday 😪) . Come on, we have the great face mask to release our tensions. Yesss, Rose contain calm and relaxing properties! Rose is a Queen. . #rosebenefits #roseclay #claymask #claymaskmalaysia #facemask #detoxmask #detoxskin #relaxing

Here some ROSE puzzle. For sure everyone know how to spell you dear Mr White. But did they know the pleasure if wearing you at their face? 🤗🤗 . The first ever benefits of rose to our skin of course for deep cleansing and healthy skin. Never be my second choice. Always the first! 😎 . #roseclay #roseclaymask #claymaskmalaysia #claymask #maskerdetox #detoxskin #detoxmask

Bästa härligaste detox masken i seg gel till superproffs här nu, älskar denna mask❤️ Bio-Beauté by NUXE Detox Vitamin-Rich Mask Orange Water 50 ml https://www.apotekhjartat.se/produkt/bio-beaute-by-nuxe-detox-vitamin-rich-mask-orange-water-50-ml/?gclid=CjwKCAiA1ZDiBRAXEiwAIWyNCzfCo35CFmR0wm2sx9MMzaR_CnPEl0oc5VvYH4MeEo5g9cJh1JG-DRoC3fEQAvD_BwE#

Haa ini diaa tekstur whitening body scrub 🎉 - Whitening body scrub ni tekstur dia mcm ni⬆️ sbb dia ada mineral salts. Tp yg bestnya bila kena air, dia akn bertukar menjadi buih! Wah heavennyaa!😍 so korang xprlu dah guna sabun utk keluarkan buih🤗 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Klao tanye ain la cara paling mudah untuk ain konsisten pakai semua ni adalah dengan cara MIX & MATCH 😁 . Faham kadang kite ade perasaan malas dan leceh nak buat sesuatu lagi lagi klo banyak step . Untung giler scrub & mask Temyracle ni all natural ingredients bahan segar so nak DIY MIX & MATCH pon takdehal bro . Macam dalam video ni kite mix DETOX MASK & COFFEE SCRUB . Lepas basahkan muka amek je campuran dua ni gosok perlahan secara membulat serata muka (scrub) lepas da selesai biarkan selama 15-30 minit kat muka (mask ) lepastu dah boleh cuci bersih muka dengan pencuci muka 🥰 . SET NI CUMA RM71 plus dapat FREEGIFT TOOLMASK . Nak order boleh klik link whatsapp di bio 😎 . #temyracle #scrub #mask #coffeescrub #detoxmask

PAYOT: Blue Techni Liss Regard is a gorgeous Chrono-Smoothing Eye Gel created to protect fragile skin around eyes from the damaging effects of electronic screens’ Blue Light. The myo-relaxing hibiscus smoothes minor crow's feet while Silk Tree extracts help detoxify dark pigmentation. Available now 💜@beautyloungehq . . . . . . . #beauty #antiaging #dryskin #moisturiser #hydration #eyecream #technilissblue #eye #payotmounthawthorn #payot #blue #beautyloungeperth #perthgirlbosses #perthisok #perthpop #crueltyfree #mounthawthornbeauty #wafashion #techniliss #silverbracelet #detoxmask #girlbosses #bluelight #payotstockist #payotoffer #payotstockists #payotparis

Sunday Mask Day! . If you know me, you know I LOVE natural facial masks 😍 . This clay mask with ACV is one of my favorites. . Where are my facial masks people?? . I’d LOVE to try some natural face masks that some of you love! . Comment below with your favorite! . Or tag a friend who you know loves natural masks! . . . #selfcare #sundaymaskday #naturalfacialmask #naturalmasklove #selflove #tightenskin #acvlove #detoxmask

(@_scrubbyme)

6 Hours Ago

Jerawat? Oh no. Bila time period je naik 😂 Apa susah susah tepek je #detoxmask yang ada kunyit nie. Cik kak, tepek sehingga jerawat awak kecut tau. Nak cantek kena sabar! . #detoxmask #manir

🚨ฝุ่นละอองปกคลุมทั่วพื้นที่🚨 แต่แผ่นดีทอกซ์ ดูโอ จะปกป้องคุณทั่วใบหน้า💧 มลภาวะ ‘ค่าฝุ่นละออง’ ทำร้ายผิวมากกว่าที่คุณคิด 🚖💨 ให้ แผ่นดีทอกซ์ ดูโอ ปกป้องผิวจากมลภาวะ พร้อมปลอบประโลมผิวให้แข็งแรงนะคะ #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #นักธุรกิจดูโอ #นักธุรกิจดูโอเติบโตไปด้วยกัน #maskthailand สั่งซื้อได้ตามช่องทางนี้ครับ FB : doo.o_official Ig : doo.o_official Tel : 0985656636 Line : @doo_ok https://line.me/R/ti/p/%40doo_ok

Ohh yaa ada yg tanya husna, betul ke kalau pakai peach face scrub ni jadikan mask blh balancekan oil pd muka jgk? Husna dh try tau! Yesss mmg berkesan! Sehari tu muka xkering dan muka pun xberminyak. Yg paling best bila apply foundation seriously nmpk glowing dan smooth je 😍😍 patutlah husna prasan rmai yg repeat order peach face scrub ni❤️❤️ COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Tak sabarrr nak tunggu baby baru lahir, dengar kabarnye scrub baru ni limited edition, fuhhh! Mujur dah oder awal-awal. Taklah melepass nanti. . Watermelon 5 minutes scrub namanye, bau shedappp ngat uii. Kalernye alahaiii bikin cair di buatnya tau. . Ade peminat tembikai takk kat sini??😄 . #temyracle #teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

My girls have been a lot bit nutty today 😳 so looking forward to having a movie day tomorrow where we can just relax, be in pjs, and cuddle on the couch. ⁣⁣ ⁣⁣ But for now, a little detox mask time 🤩 and then getting a bit of work done while Jon watches the game! ⁣ ⁣ What face masks or detox masks do you like?

Hiii😍😍 buat apee tu? Dah makan ke? 🍽 ~ Oh yaa nampak tak pos dkt atas ni. Ituu dia tekstur detox mask. Gabungan 3 bahan premium iaitu minyak geranium, madu manuka dan kunyit asli. 3 bahan ni lah yg bantu kulit husna bebas dr segala jerawat. 😍 pakai 3 kali seminggu je. Letak dlm fridge lagi best, time nak pakai rasa sejuk je😍😍😍 fuhh. Aman! 😆 Harga rm42 je. Berbaloiii tau sebab detox mask ni kita guna bahan yg premium dan mahal. Kalau korang nk buat sendiri no hal tp hrga lagi mahal berbanding uols beli dgn kitorang yg dh siap dibancuh😘 COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Dari kulit berjerawat satu muka ,slowly jerawat beransur hilang!😱 . Penggunaan konsisten #detoxmask dan #coffeescrub menjadikan jerawat kecut dan tiada parut jerawat. . Usaha dan rajin saling berkaitan. Usaha sampai jadi tau. Jom grab this combo sekarang! . #detoxmask #coffeescrub #temyracle

10 SECS TO SNACKING 👉 1/2 egg (premade), 1/2 avo, scoop roasted Brussels & bacon salad (premade, evoo, s&p. DONE ✅ Honestly, think I’m gonna do a Charcoal Detox Mask from @bewellcompanyskincare and soak in an epsom bath for 20mins and crawl in bed 🛌 Yes, it’s ok to go to bed early if that’s what your body says☺️

It is the time of the week to deep-cleanse my skin 💁🏻‍♀️Today I used @maccosmeticscanada Reset & Revive Charcoal mask✨ . . This mask helps to purify pores from inside out and absorbs excess oil. What I found interesting is after the mask dries out, it shows which part of my face is oily. . . I have sensitive combination skin and it didn't make my skin irritated. My face felt a little tight after washing off the mask. But it made my skin feel very soft and smooth. I’ve been using this mask for 4 months now and I find this mask definitely helps to control oil and tighten pores. . . #skincare #cleansingmask #skincareroutine #skincaremask #facemask #mac #maccosmetics #skincaretips #skincareproducts #skincarecommunity #washablemask #porecare #poretightening #oilcontrol #maccharcoalmask #detoxmask #cleanskincare #skincareblogger #skincareblog

You know you're getting #old when an afternoon #mask is your idea of #sundayfunday 🤣 #fundaysunday #haha #detoxmask

Try one of our pre packed customized boxes for $8000 while stocks last. Includes 1. Lotion 2. Body Wash 3. Face Mask 4. Coconut Oil Complimentary nourishing face mask In Stock! Call 📞 DM 📱 or 💻 to order! #fragranceaddict #fragrancelover #livingmybestlife #worldtraveller #versace #victoriasecrets #jimmychoo #coconutoil #coconutlotion #coconutlavender #coconutvanilla #detoxmask #detoxwash #coconutwash #creed #bvlgari #tomford #desirebyyrq #dolceandgabbana #christiandior #sauvage #givenchy

How often do you detox your skin ? Remember good skincare is like food to your skin the better you nourishing it the more you will glow ✨ #skincare #skincareroutine #skincaretips #beautytips #beauty #detoxmask

When he gets FOMO of your face mask so he joins in the pamper 💁🏽‍♂️ @deanauton

#detoxmask #dimanche #lacherprise Merci beaucoup a la marque#neutrogena pour m avoir offert toute la gamme Détox, toujours sympa de recevoir son équipe commerciale au #klaysaintsauveur #klay pour leur petit déjeuner 💖💖💖💖💖💖#moigentille #barmaide #brunettegirl #slim ,,,💋avec tout ça g pas besoin de poste pour #10yearschallenge 💋je toujours le même âge que il a 10ans 😁😁😁#young #youngforever ##nature #secret ,mais mon secret de beauté je le dis et je le répète ce de m'asseoir a côté d'une moche 💋@richard.meunier_ besos et profitez de chaque moment 💖💖💖💖💖💖💖💖

What do you do when there is a snowstorm ? Smoothie bowl 🥣 and detox mask 🧖🏽‍♀️ Yessss this was just divine ☺️ #smoothiebowls #vegansmoothiebowl #gojieberries #banana #chiaseedsmoothiebowl #almondbutter #strawberrys #mango #avocado #veganproteinpowder #detoxmask #snowstormoutside

#repost @togospa Who else needs the entire Bamboo Charcoal Collection? 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️ • 📸: @sagejesse • #detox #charcoal #charcoalmask #sheetmask #facemask #eyemask #lipmask #undereyemask #togospa #bamboocharcoal #bamboocharcoalmask #detoxmask #naturalskincare #detoxifying #detoxifyer

‘Night Detox’ #mudmask Get your hands on this ‘Madara Lake Mud Ultra Purifying Organic Face Mask’, exclusively on #saintpure . . This deep-purifying detox Mask, with Nordic forest lake mud, cleanses, tightens pores and conditions the skin, leaving it fresh and revitalized, with a matt finish. What it can do: . 1.Clarify : Absorbs excess oils, cleanses, refines pores and reduces outbreaks. . 2. Detoxify: The power of mud binds toxins and heavy metals and helps to eliminate them. . 3. Rejuvenate: Eliminates traces of acne and minor inflammation. . 4. Recharge: Recharges with trace elements and vitamins for a revitalized and glowing complexion. . 5. Hydrate: The colloid structure of mud helps to retain skin’s essential and required hydration. . Additionally, it is : VEGAN Nut Free Gluten Free Natural & Organic ECOCERT Cruelty Free #saintpure #luxurious #skincare #facecare #facialcare #detoxmask #mudmask #latvianskincare #nordicforest #organicluxury #organicskincare #deepcleansing #rejuvenating #poretightening #antiageing #beautycare #instabeauty #instaindia . Queries/Orders: 📝homespa@saintpure www.saintpure.com

Making the grey go away, a detoxifying oil removingsnd pore reducing mask AND my bathroom gets a deep clean! #downanddirty #behindthescenes #fightingaging #breakfastinacup #therealme #scary #dayone #tufgrl . . . #proteinshake #vanilla #detoxmask #yesplease #color #hair #skin #bathroom #sundayfunday #dayofrest

Dream Big Sale happening now!!! This mask is AMAZING!! Smells so good and leaves your skin feeling so refreshed. Head on over to 🌱www.teamiblends.com🌱or @teamiblends don’t forget to ➡️Use Code: aliciaDREAM95⬅️ for 20% off your order of $34.99+ Get that discount before it’s gone!! You can thank me later when your having your own spa day🧖🏻‍♀️ at the comfort of your own home like me🥰 #teamidream #teamiblends #teami #naturalingredients #teamiloyalty #dreambigsale #gosaveyourcoins #ongreatproducts #aliciadream95 #usethatcode #detoxmask #refreshing #facialmask #candlelight #relaxing

Relax and Mask Obsessed with this Detoxifying Mask from PCA Skin. This charcoal mask minimizes the appearance of pores while absorbing excess dirt, oil and debris trapped deep in the pores. -Japanese white charcoal and clay absorb excess dirt, oil and debris -Minimizes the appearance of pores -Deeply detoxifies pores and helps support a clear complexion Get yours in-office or through our online store! ☎️ 717.208.7070 #blossommedspa #pcaskin #blossomlancaster

Have you had a chance to try our overnight face mask Clear Skin Elixir? Infused with raspberry seed oil for prevention of breakouts, reduction of scars, and to smooth skin. .. .. This is unlike traditional pink masks on the market, it is a smooth, breathable and does not dry like a traditional mask. It is gentle and hydrating enough to worn every night unlike other 15 minute masks. 😍 .. .. For those that use it, comment below if you wear it every night, once or twice or week, or as a spot treatment. 💕

💕 R E A L R E V I E W 💕 by @okmarinaok⠀ ⠀ "This is the best charcoal facial I have ever used. Gentle on skin, not drying and really cleans your pores. ⠀ They are invisible after use. I combine this with a Restore facial afterwards and my skin glows for days. I'm new to the #cosmedixuk line and love all the products I have used so far.❤️" ⠀ #gifted @medicobeautyuk⠀ ⠀ TAP TO SHOP 💎 www.medicobeauty.com⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #cosmedix #cosmedixskincare #cosmedixcrowd #medicobeauty #medicobeautyuk #idaretobare #prettygirl #lotd #sopretty #prettylittlething #detoxmask #charcoalmask #realreviews #productreviews #cosmedixreviews #activatedcharcoal #londonblogger #fashionblogger #discoverunder20k

#보나벨라 는 선크림&톤업크림으로 처음 접하게 된 브랜드- . 한겨울에도 미세먼지 투성이가 되어버린 우리 나라에서 피부를 위해 꼭 있어야 할 필수템! . 워시오프라 처음엔 귀찮아서 잘 안썼는데 이제는 아무리 피곤해도 미세먼지 심한 날은 #어성이 는 필수! . 샤워한 다음에 얼굴에 넉넉히 바르고 15분정도 둔 다음에 스패출러로 샥샥- 그리고 물로 씻어내면 피부톤이 맑아진다:) . 피부가 워낙 예민하다보니 미세먼지 심한 날은 간질간질하고 뾰루지까지 나곤 했는데 #어성초팩 사용하고부터는 뾰루지 bye bye👋🏼 . 아쉬운 점은 양이 헤프다는점ㅠㅠ 분명 몇 번 안쓴것 같은데 벌써 빈통... 대용량으로 조금 더 저렴하게 나오면 좋을 것 같아요! . #보나벨라 #티트리퓨리파잉마스크팩

Hailing from the Pacific Northwest, our Blackberry Honey Sticks are one of the most popular items in our Honey House. We're expanding our collection of blackberry goodies: stay tuned for a new product, coming in just a few short days!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackberries #skincare #intothegloss #freshpicked #berrymask #spaday #farm #nourish #skincareroutine #mask #detoxmask #bodycare #natural #bathgoals #honeysticks #berries #waxingkara #beeinspired #easternshore #facemask #skincare #bees #farmtobody #honeyskincare #honeysticks #skincarecollection #glowingskin #blackberryhoney

la domenica è fatta per rilassarsi e per curare noi stessi ✨ ultimamente sto provando delle nuove maschere per la pelle, e in particolare prodotti naturali di @hellobody 🌟 era da due anni che ero curiosa di provare qualcosa di loro e per natale ne ho approfittato per regalarmi una coccola: ora sto provando il loro famoso #cococlear, la maschera agli estratti di fango e cocco per purificare il viso 🥥, e una novità la maschera #cocoluxe con particelle d'oro 24 carati, olio di mandorle dolci e burro d'ilipé per nutrire, rigenerare, lenire e idratare la pelle 💫 devo dire che non pensavo che una marca tanto pubblicizzata su instagram potesse darmi tante soddisfazioni, ma @hellobody_it c'è riuscito! ♡ . #hellobody #facemask #skincare #beauty #cozy #hellobodymoment #naturalcosmetics #selfcare #goldcreamfacemask #muddetoxmask #detoxmask

Purifying detox mask 😍 fav view Rm42 saja Pm or dm me 01131227804 ASAP #temyracle #detoxmask #codkualaterengganu #naturalproduct

Looking for naturally glowing skin? Our multifunctional Green Clay & Lemon Mask & Scrub🍋 deeply cleanses, detoxes and removes dead skin cells but it is also very gentle on your skin! Totally revitalising your complexion with its high content of natural Vitamin C and minerals! . . The mask comes in powder, which means that there are NO PRESERVATIVES and you can personalise the way you activate it. We love mixing it it with the Orange & Honey Toner or with freshly squeezed orange or grapefruit juice. Check our IGTV for recipes ideas. Some videos are in English and some in Italian! . . 🍋NO adofragrances 🍋NO essential oils 🍋Only 3 ingredients . . Love your skin! ❤️ . . ❤️How does your face mask looks like?? Post your pictures 📸 and tag us on your post!❤️ . . . . #chooseorganic #dullskin #cleansing #vitaminc #nontoxicskincare #greenliving #zerowasteliving #lemons #zeroplastic #environmentallyfriendly #happyskin #wellbeing #nosynthetics #claymask #detoxmask #nontoxicbeauty #lemonpeel #sicilia #beautymadebetter #whatiammadeof #zerowasteuk #holisticlifestyle #cleansingclay #clay #glowingskin #casamencarelli #letsmasktogethersunday

Favourite sape ni? Ni la detox mask penyelamat iolls masa jerawat naik time tu and peach face scrub ni anti aging 😍 . Patut la customer iolls umur 45 tahun dah macam umur anak dara 20 an 🥰 . Korang wajib dapatkan segera time promo ni la wajib grab satu set sorang 😋 . Pos disediakan 📮 Cod kuala terengganu/marang 🚙 . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. ❤️😋 . For fast response, tekan link dibawah ⤵️ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyracleteam #temyracleterengganu #terengganu #scrub #giveaway #luckydraw #skincare #detoxmask #coffeescrub #lipscrub #lipsbrush #peachfacescrub #hadiah #cabutanbertuah #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih#peachfacecsrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peaches🍑#scrubs

Cleansing your skin is important !! This is my nicely detoxed skin after my mask last night. Feels good. #nofilter #skincare #detoxmask #takecareofyourskin

Rahsia untuk kulit yang banyak khasiat dan sihat, semestinya FOOD MASK BY LUSH GARDEN 100% PURE ✨sudah tentu semua mahukan kulit yang cantik dan sihat kan? . Jadi jangan lupa untuk memakai scrub supaya dapat membuang sel-sel kulit mati, serta dapat membantu membersihkan kulit secara mendalam. . . . #facemask #handmade #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #relax #facial #handmadescrub #homemadescrub #facescrub #makeup #spa #massage #maskerwajah #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #pujaanhatikanda #mua #grounded #freshingredients #peeling #mask #detoxmask #beautybloggers #blogger #naturalskincare #scrubs #skincareroutine

Pakai lipstick setiap hari, tapi tak scrub bibir? ~ Ramaii tau yg tak scrub bibir, tapi pakai lipstick. Effect nya? Bibir jadi kusam, menggelupas dan kering disebabkan pemakaian lipstick setiap hari tanpa menanggalkan sel kulit mati. ~ Oohhh baru tahu pentingnya scrub untuk bibir. Okay baiklah nanti kena try tau lipscrub temyracle. Rm23 sahaja. Nanti husna selit free lipbrush😘 COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

M A K I N L I C I N ! FOOD MASK 100% PURE BY LUSH GARDEN membantu mengecutan jerawat! No hal lah kalau muka breakout ni. . . Sample FoodMask yang fresh baru siap tau. Packaging superb cute gilosss. . Siapa yang nak cuba sample FoodMask nanti??!! Komen “NAK” kat bawah! . . . #facemask #handmade #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #relax #facial #handmadescrub #homemadescrub #facescrub #makeup #spa #massage #maskerwajah #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #pujaanhatikanda #mua #grounded #freshingredients #peeling #mask #detoxmask #beautybloggers #blogger #naturalskincare #scrubs #skincareroutine

(@_scrubbyme)

23 Hours Ago

3 items for RM115 including postage! Wow so affordable price❤ . Detox Mask for glowing skin and treat acne, Peach Face Scrub more to haluskan kulit last but not least Lip Scrub untuk remove sel sel mati pada bibir of course bersihkan bibir dari sisa lipstik😎 . Dm me now to order. Fast action just text me via whatsapp by click in bio💓 . #parut #jerawat #mungil #bibirhitam #bibirgelupas #jeragat #bibirmungil #temyracle #kualaterengganu #marang #besut #kualaberang #sarawak #brunei #sabah #temyracle #temyraclekualaterengganu #temyracleterengganu #temyraclemanir #manir #detoxmask #peachfacescrub #scrub #lipscrubmalaysia

Purifying Detox Mask Berat: 50g Ingredients: Organic turmeric (kunyit), manuka honey, geranium essential oil . ~Mengurangkan parut ~Membersih jauh ke dalam liang pori ~Mengecutkan jerawat ~Menghilangkan sunburn ~Mengurangkan kulit kusam ~Menghalus dan melembapkan kulit ~Mengurangkan jeragat Harga: RM42 #scrubhomemade #temyracle

(@_scrubbyme)

23 Hours Ago

Kenapa nak kena biar je jerawat bermarajalela? Biar je orang kutuk dan diri sendiri terasa! Apakata rawat jerawat dekat muka dengan lumur detox mask topeng kuning Temyracle. Jangan risau pasal chemical. Ianya 100% bebas bahan merbahaya. Yang ada cuma kunyit,madu manuka dan minyak geranium. Lepas jerawat kering dan berparut ,bolehlah scrub dengan coffee scrub❤ . #testimoni #detoxmask #coffeescrub

(@_scrubbyme)

23 Hours Ago

Nah kasi up sikit texture detox mask. Mask yang ada madu terbaik di dunia dan of course kunyit tu debu asli tau. Bancuhan kasih sayang bukan cream timbang kilo🙏 . #detoxmask #temyraclemanir #temyracle

Big thanks to the girlies who made it to my very first Girl's Night In event tonight! Hope you guys all had a great time and you enjoy your goodie bags! Looking forward to the next one in the near future. ❤❤❤ - - - - #girlsnightin #arbonneparty #facemasks #detoxmask #relax #party #dinner #information #pure #safe #beneficial #puresafebeneficial #arbonneessentials #skincare #nutrition #arbonneconsultant #arbonneaustralia #arbonneaussie #arbonneaunz

KULIT BERMINYAK, BAU BADAN . Ni masalah yang sering menghantui lelaki mahupun wanita. Baik remaja atau dewasa. Banyak faktor kenapa kulit muka berminyak, masalah bau badan, ketiak hangit yang amat. . . Kawan nak tegur bagitahu, mesti dorang tak sampai hati kan? So, kita sendiri kena ambik proactive prevention sebelum masalah ni semakin ketara. . . So, why not cuba rice milk soap ni. Sangat2 membantu. . Pos disediakan 📮 Cod kuala terengganu 🚙 . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. ❤️😋 . For fast response, tekan link dibawah ⤵️ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyracleteam #temyracleterengganu #terengganu #scrub #temyracle #temyracleteam #temyracleterengganu #terengganu #scrub #sayajual #scrubterbaik #scrublife #lipscrub #bodyscrub #whiteningbodyscrub #blouse #blousecantik #misicantik #jomcantik #temyraclekualaberang #temyraclemarang #temyraclekualaterengganu #hsnz #pbsquare #utcterengganu #pasarpayang #uitmkualaterengganu #pantaibatuburok #arganoilterengganu #sayajualarganoil #ubatjerawat #kulitkusam #scrub #detoxmask #pantaibatuburok #nasidagangatastol

SUNDAY MORNING RITUALS FOR FLAWLESS SKIN CLEANSE. Washing your face in the morning is essential to clean away any lingering nighttime bacteria, dirt or makeup residue. TONER. Toning your face is very important. A good toner helps in removing any remaining bits of oil and dirt left behind by a cleanser. It shrinks the pores and balances the pH level of your skin. EXFOLIATE. Scrub your face with our ripe pawpaw/green tea face scrub. It never irritates skin and is gentle enough to use every day. ... DETOX. Put 2 spoons of our healing clay in a small bowl(no metal) mix some rose water or orange blossom water to make a paste MOISTURES. The moisturizer will protect your skin from drying through the day. SUNSCREEN. You need a sunscreen lotion with at least Sun Protection Factor (SPF) 30 to protect your skin from the sun’s harmful UV rays. Sunscreen protects your skin from sun damage, which otherwise can lead to wrinkles, fine lines, and spots. #spotlessskin #glowingskin #flawlessskin #detoxmask #healingclay #facemask

Hai😁✨ ~~ Selamat petang! Esok cuti ke? Kalau cuti boleh lah main detox mask ni. Ramai yang dah tersuka dengan detox mask ni sebab dah buat kulit makin glowing, kulit makin bersih dan mampu membuang segala kotoran zapppp. Haa, tapi produk ni organic , NO CHEMICAL. Jangan risau. Jom la cuba sekarang. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 013 735 0503 for enquiry / to order, kami akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #detoxmask #temyraclezuzu_detox

Kenapa tekstur scrub coffee scrub ni kasar sikit Iraa? Kenapa tak halus? . Okay sbnrnya mcmni. Ada orang suka kasar ada orang suka halus. Sbb tu kita ada coffee scrub & peach face scrub . Coffee scrub granule dia besar skit. Peach face scrub takyah cite la mmg halus gila kan. Nak cuba coffee scrub? Whatsapp terus 📲013-6781890 ❤ Ira akan guide uolls. 🍀 #coffeescrubtemyracle #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #teamiraa #whiteningbodyscrub #lipscrub #facescrub #kopi #organik #coffeescrub #ricemilksoap #detoxmask #temyraclesayamesticari #temyracletaiping #temyraclekamunting #agenttemyracletaiping #taipingviral #codtaiping #codkamunting #taipingperak

ALHAMDULILLAH MEREKA DAH CUBA LUSH GARDEN™, ANDA BILA LAGI? ❤️ . Pakai kat baby pun selamat tau FOOD MASK 100% BY LUSH GARDEN™ ni, apatah lagi pada orang dewasa ❤ . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #testimonylushgarden . . . Boleh terus beli di www.lazada.com www.shopee.com . . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60128772005 . . . #mask #foodmask #lushgarden #facescrub #bodyscrub #naturalskincare #productnatural #viralmask #detoxmask #masker #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #oatricescrub #bananascrub #honeyalmondscrub #birdnestmask #birdnestscrub #handmade #handmadescrub #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #sabah #handcraftedcosmetics #artmarket #makeupartismalaysia

(@_scrubbyme)

1 Day 1 Hour Ago

Dah abis😭😭. Kalau naik jerawat Detox Mask la yang iols tepek. Suprisely jerawat kecut keesokkannya. Love this one so much❤ . #detoxmask #temyracle

Wah nampaknya dah ramai dapat positive result selepas menggunakan produk temyracle! Wah wah wah 🥰😘 . Produk temyracle ni produk yang dihasilkan daripada bahan bahan semulajadi yang berkualiti dan diyakini halal 👍🏻 membantu merawat masalah kulit bibir merekah, jerawat, parut jerawat, merawat kedutan (anti aging). Kalau dah suka boleh terus order dengan @temyracle.fabulous sebab sekarang tengah ada promotion + freegift nau nau ♥️ . Kalau nak cantik semestinya go natural ya 😎 . Pos disediakan 📮 Cod kuala terengganu/marang 🚙 . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. ❤️😋 . For fast response, tekan link dibawah ⤵️ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyracleteam #temyracleterengganu #terengganu #scrub #giveaway #luckydraw #skincare #detoxmask #coffeescrub #lipscrub #lipsbrush #peachfacescrub #hadiah #cabutanbertuah #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih#peachfacecsrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peaches🍑#scrubs

LEGAKAN S. U. N. B. U. R. N! _ FoodMask memang popular dengan khasiatnya dan lagi lagi untuk kecantikkan muka! . CARA-CARA:- 1) Ambil 2sudu tea foodmask. 2) campurkan 1 sudu yogurt. 3) sapu ke serata muka dan biarkan selama 15-20min. . Membantu? Komen “BESTNYA TIPS LUSH GARDEN” . . . #facemask #handmade #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #relax #facial #handmadescrub #homemadescrub #facescrub #makeup #spa #massage #maskerwajah #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #pujaanhatikanda #mua #grounded #freshingredients #peeling #mask #detoxmask #beautybloggers #blogger #naturalskincare #scrubs #skincareroutine

"MESTI KORANG AKAN SUKA SCRUB INI, KORANG KENA TRY TAU!" 😍 _ ALHAMDULILLAH MEREKA DAH CUBA LUSH GARDEN™, ANDA BILA LAGI? ❤️ . Pakai kat baby pun selamat tau FOOD MASK 100% BY LUSH GARDEN™ ni, apatah lagi pada orang dewasa ❤ . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di @lushgardenmalaysia . . Boleh terus beli di www.lazada.com www.shopee.com . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60128772005 . . #foodmask #lushgarden #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #relax #facial #handmadescrub #homemadescrub #facescrub #makeup #spa #massage #maskerwajah #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #pujaanhatikanda #mua #grounded #freshingredients #peeling #mask #detoxmask #beautybloggers #blogger #naturalskincare #scrubs #skincareroutine #productnatural

ALHAMDULILLAH MEREKA DAH CUBA LUSH GARDEN™, ANDA BILA LAGI? ❤️ . Pakai kat baby pun selamat tau FOOD MASK 100% BY LUSH GARDEN™ ni, apatah lagi pada orang dewasa ❤ . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #testimonylushgarden . . . Boleh terus beli di www.lazada.com www.shopee.com . . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60128772005 . . . #mask #foodmask #lushgarden #facescrub #bodyscrub #naturalskincare #productnatural #viralmask #detoxmask #masker #kunyit #maskerkunyit #coffeescrub #oatricescrub #bananascrub #honeyalmondscrub #birdnestmask #birdnestscrub #handmade #handmadescrub #homemade #homemadeproduct #lokalbah #ilovesabah #sabah #handcraftedcosmetics #artmarket #makeupartismalaysia

Hari-hari minggu ni seronok bersantai kan. Almaklumlah cuti sampai Isnin 😋 . Face mask ni memang I bawak kehulu kehilir tau. Seminggu 2-3 kali wajib detox muka pakai mask. Baru kulit rasa hidup 😎 . Haaa nak tau kulit hidup macam mana? Rasa kulit bernafas? Rasa fresh? . Pakai face mask dari Anati lerr 🌷🌷 . #claymask #claymaskmalaysia #roseclay #facemask #naturalproduct #naturalandorganic #malaysianskincare #detoxskin #detoxmask

BAYANGKAN saja jika enam organ vital Anda di bersihkan dari penumpukan racun melalui Program SMART DETOX PLUS Berapa tahun penumpukan racun di organ tubuh Anda selama ini? Selama Anda belum pernah membersihkannya, jawabannya adalah selama usia Anda sekarang ini. Mudah sekali untuk mengetahui apakah Anda perlu membersihkan tubuh Anda dari penumpukan racun atau tidak. Berikut ini adalah parameter perlunya Anda melakukan pembersihan penumpukan racun di tubuh Anda:  # Sering lelah, letih, lesu dan kecapekan. # Sering sakit kepala (migrain, vertigo). # Sering mengantuk. # Nyeri dada sebelah kiri. # Leher dan pundak sering terasa kaku dan pegal. # Buang air besar tidak lancar. # Menstruasi (sakit dan waktu tidak konstan). # Keputihan abnormal. # Hipertensi. # Obesitas. # Angka kolesterol, asam urat dan gula darah tinggi. # Insomnia. Jika Anda pernah atau mengalami gejala - gejala tersebut, sudah di pastikan organ di sistem pencernaan, liver, sistem pembuluh darah, paru-paru, ginjal dan darah Anda telah terjadi penumpukan racun yang nantinya akan memicu terjadinya PENYAKIT DEGENERATIF seperti: # Stroke. # Penyumbatan pembuluh darah di jantung. # Diabetes. # Berbagai macam Kanker (payudara, serviks, usus, dll) # Osteoporosis. # Gagal ginjal. # Hepatitis. # Miom. # Kista. # Rheumatoid Arthritis. # Distrofi otot - dll Ada sekitar 50 penyakit degeneratif yang diketahui. Beberapa jenis penyakit yang belum disebutkan termasuk dislipidemia, penyakit kardiovaskuler, osteoarthritis, penyakit gangguan mental, ataksia friedreich, kanker kulit, kaker prostat, dan lainnya. Investasi kesehatan Anda mulai dari sekarang dengan menjalani Program Smart Detox sebelum PENYAKIT DEGENERATIF datang menghampiri kita. #caretoshare #smartdetoxplus #synergyworldwide #pakdenyadetox #pedulisehat #tindakanpreventif #sedekahilmu #sedekahsehat #sedekahmanfaat #detox #detoxsmoothie #detoxify #detoxing #detoxprogram #detoxification #fitgirldetox #dietadetox #detoxyourbody #detoxfood #detoxdiet #detoxtime #detoxifying #detoxislimplus #liverdetox #detoxday #dailydetox #detoxmask #detoxmurah