#dianzmasknmoist

12,385 posts tagged with #dianzmasknmoist

Photos and Videos about #dianzmasknmoist

Kalau customer tak dapat perubahan mesti takkan dapat feedback mana ni kan? Nampak gambar sis ni sebelum, selepas 2 minggu dan selepas 1 bulan consume dianz vitamin? Tak payah guna filter camera dah uolls๐Ÿคญ๐Ÿ˜‰. Apa yang penting kena konsisten tau,air masak jangan lupa minum secukupnya uolls๐Ÿ˜Š. . COD AREA SHAH ALAM,๐Ÿ“ฌPOSTAGE 1 MALAYSIA. Save no wassap mekraa kalau nak cantik,inshaaALLAH fast respon ๐Ÿ“ฒ 0182532526 #dianz #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzvitaminoriginal #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #sayajualdianzvitaminoriginal #sayapakaisayajual #sayajualonline #sayajual #jualanonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig #igshopmalaysia #trustedseller #terlajaklaris #codshahalam #agenshahalam #shahalam #neelofa #gegarvaganza5 #meletop #isteriuntukdisewa #cintatiadaganti #seriburindu #rabu #211118

(@dianzshahalam_naa03)

10 Minutes Ago

Dalam 1 kotak masker dianz uolls akan dapat 2 item ni Masker dan Moisturiser Lepas cabut masker, jangan lupa cuci muka dan sapu dengan krim moisturiser dianz ye Moisturiser tu untuk tutup semula pori pori muka uolls yang terbuka lepas cabut whitehead. Tips padu : Wapkan muka beberapa minit dengan air panas, lap kering , dan sapu masker jangan nipis sangat. Berminat nak torai roger je mekraa tau๐Ÿ˜˜. . COD AREA SHAH ALAM,๐Ÿ“ฌPOSTAGE 1 MALAYSIA. Save no wassap mekraa kalau nak cantik,inshaaALLAH fast respon ๐Ÿ“ฒ 0182532526 #dianz #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzvitaminoriginal #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #sayajualdianzvitaminoriginal #sayapakaisayajual #sayajualonline #sayajual #jualanonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig #igshopmalaysia #trustedseller #terlajaklaris #codshahalam #agenshahalam #shahalam #neelofa #gegarvaganza5 #meletop #isteriuntukdisewa #cintatiadaganti #seriburindu #rabu #211118

(@dianzshahalam_naa03)

25 Minutes Ago

Uolls,minum segelas air putih sebelum tidur dapat bantu meneutralkan garam dan bahan tak sihat dalam makanan yang kita makan. Untuk dianzlover, kalau lupa consume vitamin dianz pada waktu pagi, sebelum tidur sila consume ye,kata nak kulit cantik๐Ÿ˜Š. . COD AREA SHAH ALAM,๐Ÿ“ฌPOSTAGE 1 MALAYSIA. Save no wassap mekraa kalau nak cantik,inshaaALLAH fast respon ๐Ÿ“ฒ 0182532526 #dianz #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzvitaminoriginal #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #sayajualdianzvitaminoriginal #sayapakaisayajual #sayajualonline #sayajual #jualanonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig #igshopmalaysia #trustedseller #terlajaklaris #codshahalam #agenshahalam #shahalam #neelofa #gegarvaganza5 #meletop #isteriuntukdisewa #cintatiadaganti #seriburindu #rabu #211118

Dianz bukanlah produk skincare ya. Bukan hanya untuk mencantikkan wajah. Tapi... Merawat masalah kulit, menjaga kesehatan kulit, mencantikkan kulit. Kulit untuk satu badan taw... ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Kulit kepala, kuku, tapak tangan, tapak kaki, semuanya boleh. Insyaallah, dengan mengkonsumsi dianz secara konsisten. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Dengan Rm50 sahaja untuk satu bulan. Cukup berbaloi rasanya untuk dapatkan kulit idaman. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@tempayan_antik)

2 Hours Ago

..ok, nite korangggs ๐Ÿ˜ด Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜ . . ~ agensahdianzseriiskandar ~ #dianzvitamin #dianzmasknmoist

(@liensz_dianz)

3 Hours Ago

#testimonidianzvitamin . . Consume 4 botol DV, banyak sangat perubahan pada sis ni. . . Baru la rasa yakin nak jumpa orang ramai. Kan? . Nak apply makeup pun mesti senang je. Takde dah berbonggolยฒ di muka. . . Siapa ada masalah macam ni? Apa kata try consume Dianz. . . Tak mahal pun. . . RM50/30 biji. (Tak termasuk postage) ๐Ÿ“ฆ Pos : setiap hari kecuali Ahad & Cuti umum ๐Ÿš— COD : Kepala Batas / Bertam . . #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzperfume #dianzmasknmoist #maskwangi #maskpurple #dianzpenang #agentdianz #uitmkepalabatas #ilpkepalabatas #mrsmkepalabatas #vitamincantik #jomcantik #vitamincbukaninjection #cantiknatural #healthyskin #dianzbertam #dianzkepalabatas

(@dianz_bywana)

3 Hours Ago

Assalamualaikum & Selamat Malam! ๐Ÿ˜Ž Sis tak sangka, banyak whitehead dapat cabut lepas pakai #dianzmasknmoist! Lepas cabut, licin aje rasa kat muka sis!! ๐Ÿ˜˜ #teamliaempire #agentkotabharukelantan www.wasap.my/601111005853

(@liensz_dianz)

3 Hours Ago

Tindak balas terhadap individu, berbeza-beza tau. Ada yang cepat. Ada yang lambat. Macam sis ni, alhamdulillah dalam masa seminggu ada nampak sedikit perubahan. . . Bayangkan kalau terus konsisten tanpa stop. Mesti akan wow lagi hasilnya. . . Siapa ada masalah macam ni? Apa kata try consume Dianz. . . Tak mahal pun. . . RM50/30 biji. (Tak termasuk postage) ๐Ÿ“ฆ Pos : setiap hari kecuali Ahad & Cuti umum ๐Ÿš— COD : Kepala Batas / Bertam . . #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzperfume #dianzmasknmoist #maskwangi #maskpurple #dianzpenang #agentdianz #uitmkepalabatas #ilpkepalabatas #mrsmkepalabatas #vitamincantik #jomcantik #vitamincbukaninjection #cantiknatural #healthyskin #dianzbertam #dianzkepalabatas

(@cik_ain.nad)

4 Hours Ago

Bukan takat wangi aja, siap boleh cabut whitehead yang 'ketegaq' (degil) kat muka hangpa sekali tau. Rugi sapa yang tak pakai #dianzmasknmoist tu! โ˜บ๏ธ Retis pun dah ramai yang cuba๐Ÿ˜˜ . . #dianzmasknmoise #dianzteammimi #roc #div10

(@cik_rina04)

4 Hours Ago

settel Cod hr cuti,2 tempat rina hantar hr nie๐Ÿ‘ #dianzmasknmoist menanggalkan Blackhead&Whitehead๐Ÿ˜

(@_ilmaranayil)

4 Hours Ago

Sis ni teringin nak jadi peloles sebelum masuk 2019. So sis pun consume la #dianzvitamin. Janji konsisten consume selalu! ๐Ÿคฉ . . . --------------------------------------------------------------------------------------- HARGA? . RM50 / 30biji dpt free gift yeww.. hehehe... boleh terus dm or WhatsApp 013-495 0544 . . #dianz #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzvitc #vitaminc #kulitkusam #dianztestimoni #testimonidianzvitamin #originaldianzvitamin

(@dianz.banting)

5 Hours Ago

jatuh cinta lagi, lagi lagi ku jatuh cinta . eh ternyanyi pulokkk โ˜บ seronok sebab sejuk je muka lepas pakai #dianzmasknmoist ni ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

5 Hours Ago

jatuh cinta lagi, lagi lagi ku jatuh cinta . eh ternyanyi pulokkk โ˜บ seronok sebab sejuk je muka lepas pakai #dianzmasknmoist ni ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

5 Hours Ago

jatuh cinta lagi, lagi lagi ku jatuh cinta . eh ternyanyi pulokkk โ˜บ seronok sebab sejuk je muka lepas pakai #dianzmasknmoist ni ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz_amira)

5 Hours Ago

Dah lama cari masker yang selamat digunakan, wangi dan berkesan untuk tarik kekotoran whitehead dan blackhead ? Sis ni dah pakai #maskerdianz ๐Ÿ™‚ HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni / SS + RM5 wasap 0104404626 www.wasap.my/60104404626 #dianzlegacy #dianzmasknmoist #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzperfume #blackhead #whitehead #dmm #putihgebu #flawless #dianz #dianznanolightener #masker #moisturizer #skincare #dexandra #aurawhite #putih #peloles #dian

(@tempayan_antik)

5 Hours Ago

..assalamualaikum uollss ๐Ÿ˜˜ ini pin sapa punya ๐Ÿ˜„ meh grab lekas, free je dgn stiap pembelian produk dianz taw ๐Ÿ˜ . . ~ agensahdianzseriiskandar ~ #dianzvitamin #dianzmasknmoist

Jangan risau ya. Semua produk dianz adalah halal. Sama ada nano ataupun perfume. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ Yang masih belum cuba nano, boleh grab satu sekarang. Rm40 untuk sebekas. Tahan berbulan. Bergantung pada pemakaian. Minima 2 kali sehari. Pagi dan malam selepas mandi. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ Ada kandungan daun pudina. Yang akan memberikan rasa segar, sejuk, dan berangin. Dan juga mengabdungi aloevera yang sangat baik untuk proses pemulihan kulit. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

๐Ÿ’ž KANDUNGAN UTAMA YANG TERDAPAT DALAM DIANZ VITAMILK ๐Ÿ’ž . ๐Ÿ’ Omega 3 - Penting untuk minda ๐Ÿ’ Kolagent Ikan - Membantu Mengurangkan rekahan Kulit ๐Ÿ’ Apricot & Delima - Antioksiden & Memberikan tenaga ๐Ÿ’ Madu - Baik untuk usus & Kulit ibu dan bayi . ๐Ÿ’ž CARA MAKAN ๐Ÿ’ž - 1 sachet sehari Selepas makan - koyak dan terus tuang ke dalam mulut tanpa perlu dibancuh - Jika peningkatan susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari . ๐Ÿ’ž HARGA ๐Ÿ’ž 1 box Rm65 exc pos . . ๐Ÿ“ฎPostage seluruh malaysia setiap hari ๐Ÿš—Cod kuala nerus , kuala terengganu , daerah marang . . Jom wasap 0145227639 @ klik link kat bio ๐Ÿ˜‰ . . #dianz #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzmaskmoist #dianzmaskmoist #dianzlover #dianzperfume #dianzvitamilk #banyaksusu #tipskecantikan #kekalcantik #tipspenjagaanmuka #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasjerawatjeragat #hisaphisapteruscantik #masker #moisturizer #ibumengandung

Lepas makan Vitamilk susu kembali normalโค Sekali pump dapat 8-9oz . . ibu mana tak sukakan bila susu ibu makin meriah siap boleh buat stok tuk jalan2 lagiโค . . Rm65 exc pos . . ๐Ÿ“ฎPostage seluruh malaysia setiap hari ๐Ÿš—Cod kuala nerus , kuala terengganu , daerah marang . . Jom wasap 0145227639 @ klik link kat bio ๐Ÿ˜‰ . . #dianz #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzmaskmoist #dianzmaskmoist #dianzlover #dianzperfume #dianzvitamilk #banyaksusu #tipskecantikan #kekalcantik #tipspenjagaanmuka #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasjerawatjeragat #hisaphisapteruscantik #masker #moisturizer #ibumengandung

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Baru ambil 1 sachet Sekali pump sebelah kanan 150ml Susu pun nampak pekat . . ibu mana tak sukakan bila susu ibu makin meriah siap boleh buat stok tuk jalan2 lagiโค . . Rm65 exc pos . . ๐Ÿ“ฎPostage seluruh malaysia setiap hari ๐Ÿš—Cod kuala nerus , kuala terengganu , daerah marang . . Jom wasap 0145227639 @ klik link kat bio ๐Ÿ˜‰ . . #dianz #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzmaskmoist #dianzmaskmoist #dianzlover #dianzperfume #dianzvitamilk #banyaksusu #tipskecantikan #kekalcantik #tipspenjagaanmuka #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasjerawatjeragat #hisaphisapteruscantik #masker #moisturizer #ibumengandung

(@dianz.banting)

5 Hours Ago

abg ni telah membuktikan dgn #dianzmasknmoist bahawa kulit muka licin pun ade whitehead ! ๐Ÿ˜ฑ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

5 Hours Ago

abg ni telah membuktikan dgn #dianzmasknmoist bahawa kulit muka licin pun ade whitehead ! ๐Ÿ˜ฑ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

5 Hours Ago

abg ni telah membuktikan dgn #dianzmasknmoist bahawa kulit muka licin pun ade whitehead ! ๐Ÿ˜ฑ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

6 Hours Ago

setiap hari murung gara2 whitehead & blackhead berleluasa dekat muka, alaaaa pakai je #dianzmasknmoist ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

6 Hours Ago

lepas pakai #dianzmasknmoist mesti nak muka rasa segar kan , sapu la mosturizer dianz ! ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

6 Hours Ago

gelombang mask purple ! ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #masker #viral #whitehead #blackhead #agentbanting #dianz #dianzmasknmoist #jerawat #jeragat

(@emymaidin_dianz)

6 Hours Ago

Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! ๐Ÿ˜ฒ . . . RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni Cod atau pos sama (Sabah Sarawak hanya perlu +rm5) Tiada tambahan cas pos di kenakan . . Whatsapp 0126226719 . . #gulagulaploles #hisaphisapteruscantik #dianzlover #dianzvitamin #dianzpink #jerawat #jeragat #kusam #resdung #dmm #maskerpenghapusnodadiwajah #dianzmasknmoist #masker #whitehead #blackhead #skincare #agentdianz -TeDi_Labu_Nilai

(@dianzmaskmoist)

6 Hours Ago

SIS TENGAH MURUNG SEBAB WHITEHEAD NI! ๐Ÿ˜ฐ . Kenapa murung tu sis? Whitehead berkampung kat muka ke? Ala, pakai aje #dianzmasknmoist, segala whitehead bagai tercabut habis! ๐Ÿ˜ . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz #masker #moisturizer #whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitcantik #dianzmask #cerah #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #pelembab #nakcantik #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminc #pontian #codpontian #maskerviral #kulitkering #kulitkusam

(@dianzmaskmoist)

6 Hours Ago

YEAY, WHITEHEAD DAH CABUT, MUKA PUN JADI SEGAR! ๐Ÿค— . Lepas cabut 'nasi' kat muka mesti nak segarkan muka balik, kan? So make sure korang sapu moisturizer lepas pakai #dianzmasknmoist untuk dapatkan kesegaran berpanjangan di muka! โ˜บ๏ธ . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz #masker #moisturizer #whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitcantik #dianzmask #cerah #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #pelembab #nakcantik #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminc #pontian #codpontian #maskerviral #kulitkering #kulitkusam

(@dianz.banting)

6 Hours Ago

pakai #dianzmasknmoist ni whitehead memang senang tercabut , tarik dari muka pun tak sakit ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

6 Hours Ago

pakai #dianzmasknmoist ni whitehead memang senang tercabut , tarik dari muka pun tak sakit ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead

(@dianz.banting)

6 Hours Ago

pakai #dianzmasknmoist ni whitehead memang senang tercabut , tarik dari muka pun tak sakit ๐Ÿ’œ . . RM59 (mask & moist) pos atau cod harga sama TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN . . info / order , klik link dekat bio ๐Ÿ‘† atau dm ๐Ÿ˜‰ #viral #dianzmasknmoist #cantik #peloles #putih #blackhead #whitehead