Photos and Videos about

WOWWW, RAKYAT MALAYSIA DAH TERJEBAK DENGAN MASK PURPLE! 😁 . . Dah ramai rakyat Malaysia yang terjebak dengan fenomena Mask Purple #dianzmasknmoist! Bukan takat bau wangi, siap dengan pakej cabut whitehead yang degil skali tau! Korang bila lagi nak join fenomena ni? 😎 . nak cuba ? . RM59 JE UAOLSSSS tiada tambahan cas pos di kenakan ( sabah sarawak + rm5 ) . www.wasap.my/60145086941 @ Klik link di bio 😊 . #dianzmasknmoist #codkualaterengganu #terengganu #kualaterengganu #malaysia #halalguys #halal #blackhead #whiteheads #ikhtiar

Petang-petang ni, apa kata korang spend time sikit untuk study. Cuba check cleanser yang korang slalu pakai tiap-tiap hari tu sesuai tak untuk kulit korang? Silap pakai cleanser habis rosak kulit nanti tau #mogabermanfaat #dianzvitamilk #dianzkemaman #dvkemaman #dianzmasknmoist #dianzmaskkemaman #dianzcodkemaman #vitamilkkemaman

1 botol setengah #dianzvitamin jerawat & parut jerawat hilang + kulit makin cerah and peloles. Matematik simple untuk korang. • Wajib konsisten tau baru nampak hasil giteww ♥️ • RM50/30 biji tahan sebulan • #vitxstore #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzmurah #sayajual #jomcantik #dianzmasknmoist #dianzperak #dianzoriginal #bazaarpaknil #naturalbeauty #uitm #upm #utm #utem #unimas #ukm #upu #politeknik #uitmshahalam #uitmseriiskandar #testimony #vitaminmurah #vitaminviral #sayajualsayapakai #vitamincserum

Rata-rata yang guna #dianzmasknmoist mengaku, yang whitehead TAKKAN BERANI nak lepak kat muka diorang dah lepas ni. . Mana taknya, asal tumbuh aje kena cabut hehehe. Jom join diorang clearkan whitehead sempena awal tahun ni! 😙 . #gulagulaploles #hisaphisapteruscantik #dianzlover #dianzvitamin #dianzpink #jerawat #jeragat #kusam #resdung #dmm #maskerpenghapusnodadiwajah #dianzmasknmoist #masker #whitehead #blackhead #skincare #pouchbagdianz #agentdianz #drophipwanted -TeDi_Labu_Nilai

Antara sebab-sebab kenapa muka kita boleh ada whitehead & blackhead ni. Lepasni dah tahu punca, boleh la try elakkan ye. . . . . . . #dianzmasknmoist #dianzwakafcheyeh #dianzkotabharu #codkotabharu #whiteheadsremover #blackheadremoval #alovera #cantikgebugebas #trustedseller

tierah
(@tirah_dianz)

3 Hours Ago

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening #agentsahdianztemerloh #dianzvitamin #codsekitarbandartemerloh #posseluruhmalaysia

SEMUA PAKAT NAK CABUT WHITEHEAD!!! 😲 Sapa kata perempuan aja boleh cabut whitehead? Lelaki pun nak cabut whitehead tau! Senang cerita, semua orang boleh cabut whitehead dengan #dianzmasknmoist! 😘 Wasap Pqah http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask

SEMUA PAKAT NAK CABUT WHITEHEAD!!! 😲 Sapa kata perempuan aja boleh cabut whitehead? Lelaki pun nak cabut whitehead tau! Senang cerita, semua orang boleh cabut whitehead dengan #dianzmasknmoist! 😘 Wasap Pqah http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask

SEMUA PAKAT NAK CABUT WHITEHEAD!!! 😲 Sapa kata perempuan aja boleh cabut whitehead? Lelaki pun nak cabut whitehead tau! Senang cerita, semua orang boleh cabut whitehead dengan #dianzmasknmoist! 😘 Wasap Pqah http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask http://www.wasap.my/60145099964/NakOrderDianMask

Wajib ada satu ni kat rumah. Sbb bila rasa banyak rumput kat muka boleh terus letak.🧚‍♀️ . Tak sempat diorg nak beranak pinak. Ok ok?💕 . #vitxstore #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzmurah #sayajual #jomcantik #dianzmasknmoist #dianzperak #dianzoriginal #bazaarpaknil #naturalbeauty #uitm #testimony

Huishhh sekali pakai dah tercabut rumput2 kan muka tu. best kan♥️ • RM50/30 biji. Affordable sangatt. Korang mana yg nak jimat tapi cantik sangat sesuai consume mask & moist nii • #vitxstore #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzmurah #sayajual #jomcantik #dianzmasknmoist #dianzperak #dianzoriginal #bazaarpaknil #naturalbeauty #uitm #upm #utm #utem #unimas #ukm #upu #politeknik #uitmshahalam #uitmseriiskandar #testimony #vitaminmurah #vitaminviral #sayajualsayapakai #vitamincserum

Dianz Vitamin C & E
(@vitxstore)

1969-12-31 16:00:00

Dah pernah cuba our mask & moist? Best seller after dianz vit c! Cepat grab sebelum habis! 🧚🏻‍♂️ . #vitxstore #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzmurah #sayajual #jomcantik #dianzmasknmoist #dianzperak #dianzoriginal #bazaarpaknil #naturalbeauty #uitm #testimony

Assalamualaikum semua. Nak share feedback DV ni. Selepas 2 botol dianz vitamin, parut selepas accident hilang, kulit jadi makin cantik. Makan sehari 2biji Dulu malu sangat nak pi kolej dengan muka banyak parut. Skrg takde dah nak malu2. . . . . #dianzvitamin #dianzlover #dianz #hisaphisapteruscantikk #dianzmasknmoist #dianzvitamilk

Alang-alang sambil jadi peloles tu apa kata kita study skit apa yang ada dalam #dianzvitamin tu. Dapatla info skit-skit kan macam mana korang boleh jadi peloles! 😍 . . . . #dianzvitamin #dianzlover #dianz #hisaphisapteruscantikk #dianzmasknmoist #dianzvitamilk

SEMINGGU AJE JERAWAT SIS DAH KECUT TAU! 😲 . . Laju betul kesan #dianzvitamin kat sis, seminggu aje consume #dianzvitamin terus jerawat kecut & hilang. Janji konsisten consume ye! ☺️ . . . #dianzvitamin #dianzlover #dianz #hisaphisapteruscantikk #dianzmasknmoist #dianzvitamilk

. Mak ai, terkejut tengok banyak gak sis ni ternak whitehead dia kan. Lepas try je #dianzmasknmoist rasa licin jer hidung & pipi Whitehead sis sume dah tercabut, tak payah nak risau sakit bila nak cabut mask tu . #dianzvitamin #dianzmasknmoist #beauty #skin #jerawat #parut #gebu #parutjerawat #makeup #cantik #whitehead #acne #blackhead #vitamin #dianzmurah #gojes #tipscantik #flawless #kecantikan #tutorial #kusam #jeragat

Comel aje sis-sis ni pakai #dianzmasknmoist. Mana taknya, diorang kan dah azam tahun baru ni nak muka selalu bersih bebas whitehead. Korang bila lagi nak bebas dari whitehead tu? ☺️ . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN

SHARING IS CARINGGG!! Mira nak share dengan korang cara buat blusher guna 4 bahan jerr Bahan2 cuma 🌸Bedak Johnson's (yg baby pakai pun boleh) 🌸pewarna makanan 🌸Sudu & casing -- boleh beli kat kedai eco Camporkan semua bahan tu tadi Yeayyy siap dah blusher kita Korang mom try! If tak nak terlepas tips dark Mira, jgn lupa follow & turn on noti ya #incessmira #dianzvitamin #dianzvitaminsenawang #dianzmask #dianzmasknmoist #diyblusher #blushermudah #senawang #nilai #ampangan #buatblushersendiri

Ehhh Ehhhh, Tak tahu cara nak apply #dianzmasknmoist? Meh Bonda tunjuk kan 💕 Sila wapkan muka dulu yea sebelum berDMM untuk hasil yang lebih baik ✌️ Mudah bukan? Jangan lupa pakai #dianzmoist lepas dah tarik #dianzmask.. Maka tiada lagi blackhead & whitehead di muka, rasa bersih jek wajah uolss😁 -Nanie Dianz - 011-11611153 #tse #agendianzkuantan #trustedseller #dianzkuantan #dianz #feedback #feedbackdianz #posseluruhmalaysia #dmm #buangwhiteheadandblackhead

MAKAN PISANG PUN UNTUNGG TAU! Dengan PISANG, kulit yang kering boleh jadi lembap. Percaya tak? Tengok manfaat PISANG ni: 🍌 Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 🍌 Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 🍌 Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 🍌 Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Ataupun nak lagi mudah dan senang, guna ja #dianzmasknmoist. Whitehead hilang kelembapan kulit muka pun terjaga! 😘 #tedipasirgudang

Assalamualaikum & Good Evening! 😎 [AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄 #tedidianzsabah

Korang tengok, sekali banyak tu whitehead dapat cabut! Dah ramai yang try #dianzmasknmoist ni tau guys, Alhamdulillah ramai nak repeat pakai lagi. Kemon la, dah masuk 2019 ni jom berubah sebelum menyesal! 😉 . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN

Bukan takat wangi aja, siap boleh cabut whitehead yang 'ketegaq' (degil) kat muka hangpa sekali tau. Rugi sapa yang tak pakai #dianzmasknmoist tu! ☺️ . . RM59 jerr free pos/cod Dpt 3 item (Mask + moisturizer + pouch bag) . . Nak order? 👉 wasap yaya 011.1118.3658👈 Link di bio😘 . . #dianzvitamin #vitaminc #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare #keramat #wangsamelawati #setiawangsa #srirampai

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

Eee...yeeewwkk.. . Ni cstmer pakai ckit je kt hidung tapi result dia. Ualls tengok lah sendiri berceracak whitehead dia. . Jangan ingat muka dah cntik,ploles,gojes. Hok laki dah hensem,smart,macho tu xdak whitehead & blackhead. Cuba pakai #dianzmasknmoist Ni dulu tengok hasil kt muka hampa plak cmna www.wasap.my/60129732550 #tedimommygojes💃 #agent dianz kluang #dianzmasknmoist #dianzvitamin #dianzperfume #nanolightenercream

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

Assalamualaikum😘 [AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ 👉KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM ✔ extract aloevera untuk mencerahkan kawasan celahan yang berdaki/hitam ✔extract mint untuk memberi rasa segar ✔ tambahan aloevera untuk menggandakan pencerahan 2kali lebih cepat ✔krim tidak berbau ✔sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan✔ krim diperbuat dari bahan semula jadi dan sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak ✔ ibu mengandung juga boleh menggunakan krim ini 👉KANDUNGAN NANO LIGHTENER CREAM water, glycerin, propylene glycol, ceteth-20, cyclopentasiloxane, jojoba oil, dl-tocopheryl acetate, lactic acid, allantoin, linoleic acid, titanium dioxide, kojic acid, caprylyl glycol, aloe vera & mint extract, sodium polyacylates 👉KELEBIHAN NANO LIGHTENER CREAM ✔ berat 15 gram ✔ tiada bau bauan ✔ krim berwarna light purple ✔ produk muslim ✔ diproses dan dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP ✔ tidak mempunyai bahan kimia merbahaya ✔ diluluskan oleh KKM (NOT150603581K) 👉CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM ✔ sapu nipis krim dikawasan yang gelap atau berdaki ✔tak perlu dibilas ✔ boleh digunakan dikawasan: leher, ketiak, siku, perut, celah peha, celahan bahagian sulit, lutut, buku lali dan kawasan celahan diseluruh badan ✔ boleh menggunakan deodorant (ubat ketiak) selepas memakai krim ✔gunakan 2 kali sehari selepas mandi ✔simpan di tempat bersuhu lembap ✔ hanya untuk kegunaan luaran sahaja ✔ tidak boleh digunakan dikawasan muka atau bawah mata #dianzbanting #dianznano #dianzjenjarom #dianzolaklempit #dianzjugra #dianzmasknmoist #dianzvitamiik #dianzvitaminbanting #tedibantingselangor #aurawhite #flawless #celahangelap #celahanhitam #putihseluruhbadan #putihgebu

Mulanya tak perasan pun kulit ada whitehead. Tapi lepas guna dianz mask, terasa ngeri pula banyak whitehead kena tarik . . Tak sangka permukaan muka nampak bersih tapi sebaliknya😭 Lepas ni kena rajin bersihkan muka dari whitehead . . Nak tahu muka banyak whitehead atau tidak, jom cuba dianz mask. Sesuai untuk kulit yang berjerawat juga . . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179

5 Sebab Anda Perlu Cuba Dianz Mask & Moist : 1 – Terbukti berkesan dengan ribuan testimoni dengan kuasa power menanggalkan whitehead / blackhead. Haa pegang hidung tu ! Kerutu ? mask ni untuk korang ! 2 – Mask purple PERTAMA seumpamanya di Malaysia. Eh bosan lah asyik mask hitam putih or gold ! Jom cantik walaupun bermask. 3 – Mask yang relax dan segar dengan aromaterapi dari lavender. memang rasa tenang dan sejukkk je bila pakai mask ni. Waktu stress tu sesuai sangat pakai ni. 4 – Mask yang TAK SAKIT dan TAK PERIT bila cabut. Smooth dan lembut je pada kulit dengan gabungan 3 jenis minyak ( lavender oil, jojoba oil, avocado oil ) tak la menangis nak cabut mask nanti. 5 – SPECIAL ! Didatangkan dengan Dianz Moist untuk meredakan kulit, menutup kembali pori-pori selepas menggunakan Dianz Mask. Diperkaya dengan ekstrak delima, sangat efektif untuk menghaluskan kulit! RM59 EXC POS . WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . #dianzmasker #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianz #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #bazaarpaknil

Sep mung @ervanrizuan_ bila dia berbaik dgn #dianzmasknmoist. . . Memang puas hati dapat tarik whitehead tang hidung yang degil nak keluar tu kan. . Pakai je #dianzmasknmoist sekali tarik fuhh mencanak keluar wehh 😂😂. . DAPATKAN SEGERA #dianzmasknmoist . HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) . Nak order alahai mudah jer, Click link whatsapp dekat bio kakak tau WHATSAPP 🔽 0️⃣1️⃣4️⃣➖5️⃣1️⃣4️⃣6️⃣2️⃣5️⃣7️⃣ . . #dianzbeautytips #tedikuantan #dianzkuantan #agentdianzkuantan #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminkuantan #nature #mitos #sayajualvitamin #dianzcodkuantan #coddianzkuantan #nakcantik #whitehead #dianzmask #dianzmasknmoist #dianzproduct #kuantanmedicalcentre #kmc #kuantanparade #codbukitsetongkol #codbukitubi #codtamancenderawasih #telukcempedak #eastcoastmallkuantan #ecmkuantan

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] . Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. . Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: . . 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. . 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. . 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. . 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! . . Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

Maaf kalau gambar ni buat korang loya😰 tapi Cik ila nak tunjuk jugak kat korang. jangan nak geli geliman sangat la😂 Sebab tu Cik ila suggest korang pakai dianz mask. nampak tak betapa kotornya kalau korang dok biar je whitehead tu lama-lama kat muka korang. En Abam pun pakai tau🙇🙇 #agentdianz #codlumut #codmanjung #dianzmasknmoist #menanggalkanwhiteheadblackhead #tipscantikdianz #mukaglowing #mukaflawless

Dahtu, kalau muka tu ada whitehead banyak tu takkan la nak nganga jer kan, betui dak? Hari ni jom try #dianzmasknmoist terus kita cabut semua whitehead kat muka! ☺️ . . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN Dm atau wasap untuk order 0196092630 #tedisik #trustedseller #agentdiamzkedah #codjeneri_jeniang_sik_baling_gurun_pendang_lubukmerbau_alorsetar_jitra #dianzvitamin #dianzmaskandmoiat #dianznano #dianzperfume #readystok #produkviral #produklakukeras #promo #freegift

[MINYAK BANYAK SANGAT NI, SILAP HARI BULAN BOLEH BUAT MINYAK MASAK NI!] . . Korang mesti rasa tak selesa kan? Kalau muka asyik berminyak selalu. Shining habis muka jadinya. Tak pasal-pasal jerawat naik. . Jangan risau, ada aja cara nak elak kulit muka berminyak ni, antaranya: 1. Guna pembersih muka lembut 2. Elak cuci muka dengan bahan kasar 3. Cuci muka masa bangun tidur & sebelum tidur. 4. Cuci dengan air suhu bilik. 5. Guna toner kat bahagian berminyak je. 6. Makan makanan tinggi fiber. 7. Minum air sebanyak boleh. . Selain tu, korang boleh gak consume #dianzvitamin. InsyaAllah, jangankan minyak, jerawat pun tak berani muncul kat muka korang tau! 😘 . follow @dianz.hq_feedback . . RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0142482448😊 . #dianzvitamin #dianzproduk #dianzhq #feedbackdianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzgombak #dianzrawang #vitamin #dianzvitaminc #bazaarpaknil #instabeauty #instamalaysia #kedaionline #terapiinstagram #instafollow #malaysia #followersmalaysia #hisaphisapteruscantik #codgombak #codrawang #dropshipwanted #agentdianz #dianzmasknmoist #maskpurple #instafamous #malaysiaboleh #malaysiatrending

[AMBOI INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan,ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya. 1.Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2.Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu kat.tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepastu hangpa buat sebagai masker. 3.pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepastu hangpa bersihkan la naa. 4.Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawa mata, tunggu 5 minit & Setel. Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh.tak payah duk pening kepala lagi kan?😄 #dianzmasknmoistoriginal #dianzmurah #dianzterbaik

PEH MENCANAK WHITEHEADS pakai dianz mask & moist je uols. best sangat pakai memang puas hati tengok whiteheads macam nasik keluar dari pori-pori muka Fuh hilang terus rasa menggerutu di muka, best je pegang sebab dah licin Dianz mask & moist sangat bagus untuk merawat kulit wajah untuk sebarang pertanyaan boleh terus DM syaa atau wasap 0142482448 #seniorstokisdianz #dianzmasknmoist #dianzvitamin #dianzhq #whiteheads #buangwhitehead #mask #maskermuka #muabellaz #noradanish #nursajat #emasanuarshahalam #kosmetikmurah #supplements #ariani #ctdk #rcw #dropshipwanted #agentdianz

Assalamualaikum & Good afternoon! Macam mana dengan rutin korang buang whitehead minggu ni? Konsisten tak buang every week? Kalau konsisten, bagusla sebab sampai bila-bila pun whitehead tak dapat lepak lama kat muka! Terbaik lah #dianzmasknmoist! 🤗 Berminat boleh wassap 0143513624 #tedidianzsabah

Memang puas hati dapat tarik whitehead tang hidung yang degil nak keluar tu kan. . Pakai je #dianzmasknmoist sekali tarik fuhh mencanak keluar wehh 😂😂. . DAPATKAN SEGERA #dianzmasknmoist . HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) HARGA ▶️⏩ RM59.00 SHJ (TIADA CAS POSTAGE) . Nak order alahai mudah jer, Click link whatsapp dekat bio kakak tau WHATSAPP 🔽 0️⃣1️⃣4️⃣➖5️⃣1️⃣4️⃣6️⃣2️⃣5️⃣7️⃣ . . #dianzbeautytips #tedikuantan #dianzkuantan #agentdianzkuantan #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminkuantan #nature #mitos #sayajualvitamin #dianzcodkuantan #coddianzkuantan #nakcantik #whitehead #dianzmask #dianzmasknmoist #dianzproduct #kuantanmedicalcentre #kmc #kuantanparade #codbukitsetongkol #codbukitubi #codtamancenderawasih #telukcempedak #eastcoastmallkuantan #ecmkuantan

YEAY, WHITEHEAD DAH CABUT, MUKA PUN JADI SEGAR! 🤗 Lepas cabut 'nasi' kat muka mesti nak segarkan muka balik, kan? So make sure korang sapu moisturizer lepas pakai #dianzmasknmoist untuk dapatkan kesegaran berpanjangan di muka! ☺️ Dianz Vitamin RM50 ! Combo Dianz Vitamin + FREE POUCH BAG Dianz MaskNMoist RM59 + FREE POUCH BAG DM/WHATSAPP 📱0196735788 📱0196735788 📱0196735788 👆KLIK LINK DI BIO👆 .. #sharetips #testimoni #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #kebayamodern #foundation #luluskkm💯 #jerawat #koreanmakeup #koreanlookmakeup #naturalmakeup #makeuptutorial #beautytips #bawaltrend #uitmstudent #iiumkuantan #uiastudent #umstudent #flawless #koreanskincare #koreanskincareroutine #supplement #dianzvitamin #dianzmasknmoist #teamnummiesbuddies #pouchbag #freegift #naturalingredients  #muabellazpakai #tiktokmalaysia

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄

PAKEJ FRESH MUKA DENGAN #dianzmasknmoist! 😎 . . Bukan setakat cabut whitehead aje #dianzmasknmoist ni, siap pakej kasi fresh muka bro tau! 🤩 Dianz Vitamin RM50 ! Combo Dianz Vitamin + FREE POUCH BAG Dianz MaskNMoist RM59 + FREE POUCH BAG DM/WHATSAPP 📱0196735788 📱0196735788 📱0196735788 👆KLIK LINK DI BIO👆 .. #sharetips #testimoni #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #perfume #foundation #luluskkm💯 #jerawat #koreanmakeup #koreanlookmakeup #naturalmakeup #makeuptutorial #beautytips #bawaltrend #uitmstudent #iiumkuantan #uiastudent #umstudent #flawless #koreanskincare #koreanskincareroutine #supplement #dianzvitamin #dianzmasknmoist #teamnummiesbuddies #pouchbag #freegift #naturalingredients  #muabellazpakai #tiktokmalaysia

Sampai bila kita nak muka kita dijajah whitehead??? . Jom kita berperang lawan whitehead dengan #dianmasknmoist. . Diformulasikan khas untuk mencabut segala whitehead yang tengah bermaharajalela di wajah . . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN wasap 019-6148019 . #dianzmaskmoist #dianzmasknmoist #maskmuka #masksejuk #maskmukawangi #maskblackheadwhitehead #whitehead #komedo #jualmaskerbuangkomedo #buangkomedo #blackhead #whitehead #skincare #dmm #maskerpurple #maskpurple #purplemask #balakong #coddianz

SIS TENGAH MURUNG SEBAB BLACKHEAD & WHITEHEAD NI! 😰 Kenapa murung tu sis? Blackhead & whitehead berkampung kat muka ke? Ala, pakai aje #dianzmasknmoist, segala blackhead whitehead bagai tercabut habis! 😁 Dianz Vitamin RM50 ! Combo Dianz Vitamin RM100 + FREE POUCH BAG Dianz MaskNMoist RM59 + FREE POUCH BAG DM/WHATSAPP 📱0196735788 📱0196735788 📱0196735788 👆KLIK LINK DI BIO👆 .. #sharetips #testimoni #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #kebayamodern #foundation #luluskkm💯 #jerawat #koreanmakeup #koreanlookmakeup #naturalmakeup #makeuptutorial #beautytips #bawaltrend #uitmstudent #iiumkuantan #uiastudent #umstudent #flawless #koreanskincare #koreanskincareroutine #supplement #dianzvitamin #dianzmasknmoist #teamnummiesbuddies #pouchbag #freegift #naturalingredients  #muabellazpakai #tiktokmalaysia

1 BOTOL JER!! Yes. Satu botol consume dianz vitamin,jerawat dah makin mengecut. Paling best, kulit dah peloles uolls 😍 #followforfollowback #followme #love #dianzvitamin #dv #dianzmasknmoist #jerawathilang #jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parut #kulitgelap #lututgelap #ketiakhitam #mask

Takkan nak tunggu husband/wife korang geli kot tengok whitehead korang yg terpacak2 kat muka tu.Tak susah punn. #dianzmasknmoist kan hadoo☺️ follow @dianz.hq_feedback . . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN wasap 0142482448 #dianzvitamin #dianzproduk #dianzhq #feedbackdianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzgombak #dianzrawang #vitamin #dianzvitaminc #bazaarpaknil #instabeauty #instamalaysia #kedaionline #terapiinstagram #instafollow #malaysia #followersmalaysia #hisaphisapteruscantik #codgombak #codrawang #dropshipwanted #agentdianz #dianzmasknmoist #maskpurple #instafamous #malaysiaboleh #malaysiatrending

PEH MENCANAK WHITEHEADS pakai dianz mask & moist je uols. best sangat pakai memang puas hati tengok whiteheads macam nasik keluar dari pori-pori muka Fuh hilang terus rasa menggerutu di muka, best je pegang sebab dah licin Dianz mask & moist sangat bagus untuk merawat kulit wajah untuk sebarang pertanyaan boleh terus DM syaa atau wasap 0142482448 #dianzvitamin #dianzproduk #dianzhq #feedbackdianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzgombak #dianzrawang #vitamin #dianzvitaminc #bazaarpaknil #instabeauty #instamalaysia #kedaionline #terapiinstagram #instafollow #malaysia #followersmalaysia #hisaphisapteruscantik #codgombak #codrawang #dropshipwanted #agentdianz #dianzmasknmoist #maskpurple #instafamous #malaysiaboleh #malaysiatrending

Assalamualaikum semuaaa☺️ Hakak kita ni bagitau, lepas consume 3 botol #dianzvitamin dia terkejut! 😮 Sebab ape? Kulit muka dah 100% hilang jerawat nanah & bersih licin! Katanya nak ploles raya nanti. 😋 Dianz Vitamin RM50 ! Combo Dianz Vitamin RM100 + FREE POUCH BAG Dianz MaskNMoist RM59 + FREE POUCH BAG DM/WHATSAPP 📱0196735788 📱0196735788 📱0196735788 👆KLIK LINK DI BIO👆 .. #sharetips #testimoni #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #kebayamodern #foundation #luluskkm💯 #jerawat #koreanmakeup #koreanlookmakeup #naturalmakeup #makeuptutorial #beautytips #bawaltrend #uitmstudent #iiumkuantan #uiastudent #umstudent #flawless #koreanskincare #koreanskincareroutine #supplement #dianzvitamin #dianzmasknmoist #teamnummiesbuddies #pouchbag #freegift #naturalingredients  #muabellazpakai #tiktokmalaysia

Jom pakat grab Dianz Mask n Moist ni. setiap orang mesti ada. cuma beza sikit dan banyak je kat muka hampa tu. Kalau kita bela mendatangkan hasil takpa. ni takkan nak buang whitehead pun sayang ish ish ish.. jangan buat perangai hodoh macam tu kikiki. Harga rm59 siap free pos. Hampa akan dapat free gift bag Dianz lagi. cepat² dm Cik ila yer. #agentdianz #codlumut #codmanjung #dianzmasknmoist #menanggalkanwhitehead #menanggalkanblackhead #tipscantikdianz

Amboi manis & bersih muka sis & bro sejak dua menjak ni. Mana taknya, lepas pakai #dianzmasknmoist ni rasa segar habis muka. Whitehead semua da clear dari muka kan! 😀 . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN . #dianzmasknmoist #dianzwakafcheyeh #dianzkotabharu #codkotabharu #whiteheadsremover #blackheadremoval #alovera #cantikgebugebas #putihberseri #cantikdengandianz #trustedseller

Azma nak share info, bila waktu yang sesuai untuk uolls minum air. Semoga info ni memberi manfaat untuk uolls😍 #followforfollowback #followme #love #dianzvitamin #dv #dianzmasknmoist #jerawathilang #jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parut #kulitgelap #lututgelap #ketiakhitam #mask

Fenomena apa yang paling havoc tengah melanda #malaysia sekarang ni? Fenomena mask purple #dianzmasknmoist la uolls! 😍 . . . Nota : ✅Lelaki perempuan 15 tahun ke atas ✅Ibu mengandung / menyusu boleh gunakan tanpa was - was ✅Gunakan seminggu 1-2 kali sahaja . . ❌Tidak sesuai untuk kegunaan harian ❌Tidak sesuai untuk kulit sensitif & nipis (jika ingin mencuba guna dalam kuantiti paling sedikit dahulu, jika tiada kesan sampingan boleh diteruskan) . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #dianz #dianzmasknmoist #dianzperak #dianzagent #masknmoist

Alhamdulillah, sejuk hati sis ni lepas consume #dianzvitamin. . Mana taknya, jerawat dah kecut & kulit pun jadi makin cantik. . Glowing habis sis lepas ni kan? . 😍😍😍 #gulagulaploles #hisaphisapteruscantik #dianzlover #dianzvitamin #dianzpink #jerawat #jeragat #kusam #resdung #dmm #maskerpenghapusnodadiwajah #dianzmasknmoist #masker #whitehead #blackhead #skincare #pouchbagdianz #agentdianz -TeDi_Labu_Nilai

Korang tengok, sekali banyak tu whitehead dapat cabut! Dah ramai yang try #dianzmasknmoist ni tau guys, Alhamdulillah ramai nak repeat pakai lagi. Kemon la, dah masuk 2019 ni jom berubah sebelum menyesal! 😉 . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄 TEDISelangor_yatt #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #dianzlover #lovedianz #tedi #nakgebugebas #pelolesssgituw #glassskin #skincareletopss #tipscantik #beutyhacks #vitaminviral #nakcantik #tedi #dianz #selayang #batucaves #glowing #pelolesssgituw

. . EEEIIWWW!! BANYAK NYA NANAH JERAWAT TU ! 😖 . . laki pompuan remaja yang ada masalah yang sama boleh wasap azy www.wasap.my/60134129390 Hanim boleh tolong korang macam mana nak dapat kulit yang licin bebas dari jerawat macam sis ni 👇 . www.wasap.my/601156843600 . #dianzvitamin #dianz #dianzmasknmoist #dianznano #dianznanolightenercream #dianzpurple #dianzperfume #dianzvitamilk #mukaflawless #awetmuda #sihattubuhbadandancantik . #teamazy #tedibantingselangor

Rata-rata yang guna #dianzmasknmoist mengaku, yang whitehead TAKKAN BERANI nak lepak kat muka diorang dah lepas ni. Mana taknya, asal tumbuh aje kena cabut hehehe. Jom join diorang clearkan whitehead sempena awal tahun ni! 😙 #limapuluhsembilan ringgit je. Siap dapat #free pouch bag😉 #dianzmaskmoist#maskertariksekalidahlicin#rm59je#freepostage#freepouchplbag#teamadda#agentdianzkubangkerian#pujaaanhatikanda#viral#malaysia

Rancak betul bila dah satu family pakai #dianzmasknmoist! baru la dari parents sampai ke anak muka licin bebas whitehead! 😍 RM59 ja untuk 2 item berkembar ni.COD dan POS harga sama.tiada cas pos tambahan d kenakan kecuali sabah&sarawak. www.wasap.my/+60178390906 #dianzmasknmoist

Selamat pagi mau ke tengahari dari ciknon si TEDI Sabah.. semoga yg indah2 dr kita semua.. #dianzvitamin #dianzmaskmoist #dianzmasknmoist #dianzlover

Sisthur belanja lagi hasil tangkapan pagi ni. Pakai #dianzmasknmoist ajee !! Mudah nya la haii, 20minit siap. Kawasan menggerutu whitehead dah clean & clear. Boleh kuar berjimba dgn gumbira 😂💃🏻 #dianzmasknmoist

[AMBOI, INGAT SAJA-SAJA KA CEK MAKAN PISANG?] Percaya tak hangpa kalau pisang ni sebenarnya baik untuk kulit? Macam tak logik tapi sebenarnya tu la salah satu manfaat pisang. Hangpa tak payah nak buat rawatan kulit mahai-mahai, sebab pisang ada potassium yang boleh lembabkan dan hidratkan kulit. Tapi kan, ada lagi tau manfaat pisang ni. Antaranya: 1. Hilangkan kulit berminyak Campurkan satu buah pisang & tiga sudu lemon, sapu kat muka dan biar selama 10 minit. 2. Membunuh sel kulit mati Campur pisang dengan tiga sudu oat. Tambah jugak tiga sudu kelapa. Lepas tu, hangpa buat sebagai masker. 3. Pelembab semula jadi Hancurkan pisang & sapu kat muka. Biar 10 minit lepas tu hangpa bersihkan la naa. 4. Hilangkan mata panda Pisang yang dah hancurkan hangpa sapu bawah mata, tunggu 5 minit & setel! Rumah hangpa tak dak pisang? Malas nak buat tips-tips ni? Pakai #dianzmasknmoist aje sis, nak hilangkan whitehead boleh dan nak lembabkan muka pun boleh. Tak payah duk pening kepala lagi kan? 😄 #teamadda #agentdianzganu #paruthumpara #viralmalaysia #hilangkanparutjerawat

Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! 😲 www.wasap.my/60193362456/dmmig . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

Akak ade makan jamu. Boleh maka Dianz jugak ke? . Boleh kak, tapi ada syarat dia. Jarakkan waktu pengambilan dia dalam tempoh masa 3 jam. Sama ada jamu, ubat hospital/klinik ataupun supplemen lain. . . Dianz vitamin rm50 sebotol tau, tahan sebulan💜. . . . COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA. ITEM READY STOK UOLLS❤ . Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526. Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉. . . #dianz #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzvitaminoriginal #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #dianzvitaminshahalam #sayajualdianzvitaminoriginal #tedishahalam #sayapakaisayajual #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #vitamincmurah #sayajual #bazaarpaknil #susumaaez #bizziboddy #visitmyig #trustedseller #igshopmalaysia #pinklady #codshahalam #agenshahalam #shahalam #moodrepublik #neelofa #pujaanhatikanda #isnin #210119

Bebaskan diri hangpa dari whitehead! Kita kasi cabut habis-habisan dengan #dianzmasknmoist! Bukan apa, kebersihan muka pun penting untuk kita kan chuoolls? 🤗 . . . follow @_ilmaranayil . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN . . Beli #dianzmasknmoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #dianzmasknmoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉 . DM untuk order atau whatsapp : 0194950544 . . #dianlegacy #dianzvitamin #dian #dianzvitamilk #dexandra #aurawhite #putih #putihgebu #peloles #flawless #dianznewbaby #dianzmaskmoist #masker #moisturizer #blackhead #whitehead #skincare #dmm

. Morning !! 💛💜 . N I'm back💃💃 . dianz mask akan menghantui hampa kat highway dianz ada dimana2 sajaa 😆 . #dianzvitamin #dianz #dianzmasknmoist #dianznano #dianznanolightenercream #dianzpurple #dianzperfume #dianzvitamilk #mukaflawless #awetmuda #sihattubuhbadandancantik. . #teamazy #tedibantingselangor

Bebaskan diri hangpa dari whitehead! Kita kasi cabut habis-habisan dengan #dianzmasknmoist! Bukan apa, kebersihan muka pun penting untuk kita kan chuoolls? 🤗 . . . follow @_ilmaranayil . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN . . Beli #dianzmasknmoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #dianzmasknmoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉 . DM untuk order atau whatsapp : 0194950544 . . #dianlegacy #dianzvitamin #dian #dianzvitamilk #dexandra #aurawhite #putih #putihgebu #peloles #flawless #dianznewbaby #dianzmaskmoist #masker #moisturizer #blackhead #whitehead #skincare #dmm

SYUKUR Alhamdulillah,lepas consume dianz vitamin, jerawat batu dah menghilang Malah kulit pun makin peloles gituew 😍 #followforfollowback #followme #love #dianzvitamin #dv #dianzmasknmoist #jerawathilang #jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parut #kulitgelap #lututgelap #ketiakhitam #mask