#doublecleanse

21,464 posts tagged with #doublecleanse

Photos and Videos about #doublecleanse

(@theother.reezlyn)

21 Minutes Ago

All Clean Balm by Heimish. I bought this dekat app Hermo. You guys yang nak cari skincare products, you should really checkout Hermo’s app sebab they have like banyak gila choice of products and brands. And I rasa their price pun murah. Anyway I bought this for RM45. . Okay yang tanya apa ni and what does it for kan, let me explain. Its a cleansing balm which means, kalau you pakai makeup and then u want to remove your makeup kan, you can use this. You need only a tiny bit and it goes a long way. Dia macam cleansing oil but this is wayyyy better. I feel like cleansing oil ambil masa lagi lama to remove makeup. Tapi yang ni sapu kat muka, you boleh nampak terus makeup you terus melt! Sekejap je hilang semua makeup and nak tenyeh mascara also cepat je dia dh keluar. I like the after feeling lepas pakai this balm. Dia mcm takda rasa ada benda berminyak kat muka. Paham tak feeling tu? And the best part, muka u tak rasa kering. It so moisturizing. Dalam product ni dia contains COCONUT OIL & SHEA BUTTER. So kulit muka u takkan rasa being strip off. Kalau ada product yang lepas pakai you rasa muka mcm kena sedut and kering, that is not a good product. You can also use this as double cleansing. Tak pakai makeup pun you can still wash your face with this. You have to remember tak semestinya muka tak makeup kulit muka you bersih. All those dirts dekat kita punya udara ni ada je melekat kat kulit muka kita. When you do double cleansing, not only you dapat properly remove all the dirts from your kulit muka but also it helps to promote a heatlthy skin. People in Korea amalkan double cleansing hence their super glowy and clear skin. Perasan tak? So you can use this as your first step to cleanse your face. The ingredients dalam this product is just amazing. Its PARABEN FREE and it contains botanical ingredients and citrus oils. To those yang ada acne kat muka risau nak pakai ni sbb dia oil based, dont worry sistaaaa, sbb dia ada tea tree oil which helps to prevent your breakouts and also merawat jerawat you. This All Clean Balm ada banyak sangat benefit dia. Pakai sikit je and this tub can last you up to 6 months. Your RM45.00 will be really worth it. Reezlyn approved! ✅

(@eyecreamofgenie)

20 Minutes Ago

With the seasonal change comes a skincare change, and so I can no longer think of going without Hyaluronic acid in my routine. The Murad Hydro Quench does a good job as an additional layer of moisture, and I’ve used it with many products without irritation... especially on a Tretinoin night, I love the added hydration it gives skin. If anyone is starting with Tretinoin, doing a HA buffer to start and 2x week seems to be an ideal beginning phase! After about 6 months, I took away the HA buffer and now put it directly on after my face is washed and dried. I wish I liked the consistency better, but I would rather do Paula’s Choice or Indeed Labs because of the more elegant texture 😂. Any rogue thoughts on the Pixi Retinol Tonic? Love? Hate? Meh? . 🌻 1️⃣ Missha oil cleanse and LixirSkin Electrogel Cleanser 2️⃣ Pixi Retinol Tonic 3️⃣ Tretinoin *not pictured because I am dumb 🙄 4️⃣TO Azelaic Acid 10% 5️⃣ Murad Hydro Dynamic Quench 6️⃣ Drunk Elephant C Tango around eyes 👀 🐘 7️⃣ Drunk Elephant Lala Cream ❤️🐘 8️⃣ SaltbyHendrix Mermaid Oil 🧜‍♀️ . 🌻 @drunkelephant @murad @paulaschoice @lixirskin @saltbyhendrix @deciem @pixibypetra . 🌻 #skincare #skincareforlife #skincareaddict #skincareroutine #allthegoo #365inskincare #dryskinisbannedfrommylife #selfcare #skincarejunkie #crueltyfree #truthinbeauty #glowyfreshskinismyobsessionforall #electrogel #lixirskin #saltbyhendrix #mermaidoil #moisturizer #missha #paulaschoice #retinized #drunkelephant #ctango #retinol #doublecleanse #azelaicacid #theordinary #pixibeauty

DOUBLE CLEANSING METHOD🌹 . First of all, what is double cleansing method? . Macam nama dia lah, double. So, cuci muka dua kali. Pakai dua jenis cleanser. . 1. Oil-based cleanser . 2. Water-based cleanser. Your normal everyday cleanser yang pakai setiap hari tu. . Oil-based cleanser untuk cuci segala oil-based impurities, contohnya makeup, sunscreen, minyak minyak dekat muka. . Water-based cleanser untuk cuci segala water-based impurities, contohnya peluh dan debu debu dekat muka. . "Oil tarik oil, water tarik water" . 🌀Kenapa double cleansing method ni penting? . Sebab dekat muka kita ni ada dua jenis kotoran. Oil-based impurities dengan water-based impurities. Kalau setakat pakai normal cleanser tu, dia cuma cuci muka dari debu dan peluh je. Habistu minyak semua? Kalau tak bersihkan minyak ni semua, nanti mula lah pores kita tersumbat. Bila tersumbat, jadilah macam macam dekat muka contoh jerawat dan whitehead. . So, oil cleanser pun penting untuk buang segala kotoran dekat muka and make sure pores kita tak tersumbat. . 🌀How to do double cleansing method? . 1. Cuci muka pakai oil cleanser atas muka yang kering. 2. Bilas 2. Cuci muka pakai your normal cleanser 4. Bilas 5. Done! . 🌀Boleh ke buat double cleanse pakai micellar cleansing water? . Micellar cleansing water tak dikira oil cleanser. . 🌀Kalau tak pakai makeup, kena ke oil cleanse? . Kena! Kalau nak pores dekat muka sentiasa bersih. . 🌀Oily skin boleh ke guna oil cleanser? Tak berminyak ke muka? . Tak! Oil cleanser ni untuk bersihkan muka daripada segala minyak. So oily skin pun sesuai nak guna oil cleanser. . 🌀Berapa kali sehari kena buat double cleansing method? . Sekali sehari pun dah cukup, at the end of the day, masa night routine. Pagi pagi tak perlu pun takpe. . 🌀Macam mana nak pilih oil cleanser yang sesuai untuk kulit masing masing? . Oil cleanser memang sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun oily skin or even acne prone skin. Semua sesuai. Oil cleanser tak mengeringkan kulit. Kena tengok ingredients dia baik baik, apa yang kulit korang sensitif ❤️ . #hervbrighteningoilcleanser #herv #hervnatural #doublecleanse

(@makeupbysuraya)

2 Hours Ago

HERV BRIGHTENING OIL! . Oil cleanser tu apa? Perlu ke pakai? . Kalau uolls nak tau, sekarang ni popular dengan trend Double Cleansing. Actually method ni dah lama dah orang Korea buat. Kulit terasa lebih bersih lepas cuci. . Apa tujuan oil cleanser? . Oil cleanser ni adalah untuk remove makeup uolls dengan bersih dan efisyen. Lagi² pada mereka yang suka kenakan mekap, light or heavy both memang wajib guna cleansing oil untuk remove. . Apa terjadi kalau tak guna oil cleanser? . Muka uolls akan rasa melekit². Tak bersih. Boleh menyebabkan pori tersumbat, terjadinya jerawar, whitehead dan blackhead dan macam² lagi. . Tapi saya dah ada pencuci muka. Tak kan tak cukup? . Ok, soalnya awak yakin ke yang awak dah cuci bersih mekap tu? Awak yakin ke bekas foundation, bedak, sunscreen, lipstick fully remove hanya guna cleansing foam? Saya tau awak fikir sama macam apa yang saya fikir. TAK BERSIH KAN? . Patut lah muka senang naik jerawat. Sebab kekotoran pada muka tak habis buang. Paling teruk sekali kalau awak pakai toner serum dan lain² tak berkesan pun awak. Tak meresap dalam kulit pun sebab muka tak cuci bersih. Sia² je buat 10 step skincare tapi basic cuci muka pun tak buat betul². . Jadi, masih tak penting lagi ke Oil Cleanser ni? . Herv Brightening Oil Cleanser RM 79 only! . Agent lain dilarang copy gambar ni ya. Mohon jasa baik semua dan fikirkan lah keberkatan yang anda peroleh. . . #herv #hervnatural #hervnaturalskincare #hervcleansingoil #doublecleanse #doublecleansing #koreanskincare #7skinmethod #10stepkoreanskincare

(@makeupbysuraya)

2 Hours Ago

HERV BRIGHTENING OIL! . Oil cleanser tu apa? Perlu ke pakai? . Kalau uolls nak tau, sekarang ni popular dengan trend Double Cleansing. Actually method ni dah lama dah orang Korea buat. Kulit terasa lebih bersih lepas cuci. . Apa tujuan oil cleanser? . Oil cleanser ni adalah untuk remove makeup uolls dengan bersih dan efisyen. Lagi² pada mereka yang suka kenakan mekap, light or heavy both memang wajib guna cleansing oil untuk remove. . Apa terjadi kalau tak guna oil cleanser? . Muka uolls akan rasa melekit². Tak bersih. Boleh menyebabkan pori tersumbat, terjadinya jerawar, whitehead dan blackhead dan macam² lagi. . Tapi saya dah ada pencuci muka. Tak kan tak cukup? . Ok, soalnya awak yakin ke yang awak dah cuci bersih mekap tu? Awak yakin ke bekas foundation, bedak, sunscreen, lipstick fully remove hanya guna cleansing foam? Saya tau awak fikir sama macam apa yang saya fikir. TAK BERSIH KAN? . Patut lah muka senang naik jerawat. Sebab kekotoran pada muka tak habis buang. Paling teruk sekali kalau awak pakai toner serum dan lain² tak berkesan pun awak. Tak meresap dalam kulit pun sebab muka tak cuci bersih. Sia² je buat 10 step skincare tapi basic cuci muka pun tak buat betul². . Jadi, masih tak penting lagi ke Oil Cleanser ni? . Herv Brightening Oil Cleanser RM 79 only! . Agent lain dilarang copy gambar ni ya. Mohon jasa baik semua dan fikirkan lah keberkatan yang anda peroleh. . . #herv #hervnatural #hervnaturalskincare #hervcleansingoil #doublecleanse #doublecleansing #7skinmethod #koreanskincare #10stepkoreanskincare

WINE THERAPY SLEEPING MASK. It is always wine o’clock right? Cause wine not? 🍷 •Poderosa mascarilla antioxidante que previene el envejecimiento prematuro, elimina las células muertas y ayuda a descongestionar la piel. •Contiene extractos de: Resveratrol, potasio, calcio, magnesio, hierro, vitamina C, B1, B3 Y B6. . ~ . #skincare #koreanskincare #bellezacoreana #cuidadodelapiel #koreanbeauty #skincareroutine #koreancosmetics #koreanmakeup #makeup #koreanbeautyshop #selfcare #sheetmask #doublecleanse #skincarereview #kbeauty #koreanbeautyproducts #skinfirst #selfcare #productoscoreanos #bellezacoreana #cosmeticoscoreanos #rutinacoreana #kbeautyrutine #ichigoichiloves

Ferrarossa Eyeshadow & Makeup Melter . . 📲 Whatsapp 019-2638768. . Atau Tekan link kat bio saya untuk oder. 😘 . . Follow : @ferrarossamalaysia . . #makeupmelter #ferrarossa #ferrarossaeyeshadow #ferrafairytale #ferrarossamalaysia #muaselangor #muaputrajaya #muareview #muatutorial #muakualalumpur #muakl #mua #kakimekap #eyeshadow #doublecleanse #kualalumpur #shahalam #selangor #ctdk #0192638768

Ok so we're all a little guilty of sleeping with our makeup on every now and then. But making it a #habit can seriously age your #skin! A #doublecleanse before you go to sleep is your best friend in fighting #wrinkles and other signs of #agingskin. Luckily, we have you covered! Our founder, Emily, is famous for her incredible #cleansers, including her signature #doublecleanse routine - custom tailored to your #skintype. You can learn more by clinking the 👉 #linkinprofile 👈 to learn more! And be sure to tag a friend in the comments who needs a little before-bed reminder #💚⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skintips #skincare101 #skincare #antiaging #beauty #cleanbeauty #naturalbeauty #naturalskincare #nontoxic #natural #love #instabeauty #madeinamerica #perfect #indiebeauty #wellness #instagood #instadaily #selfcare

(@facethestyle40)

6 Hours Ago

How can I not nominate my trusty @thebodyshop Skin Defence Multi-protection Essense SPF50 for Day 13 of #skinemmies2018. I've used this every day since it's purchase.  Virtually undetectable once applied this milk-to-water essence with broad spectrum UV filters, brightening red algae and Vitamin C, to help protect skin against multiple skin aggressors. Having said that, once this runs out I'll be stepping down to SPF 30 for the rest of the winter, just to keep those vitamin D levels from dropping too much 🌞🌞 #beauty #instabeauty #skincare #instaskincare #365inskincare #bblogger #beautyblogger #30plusskincare #skincareroutine #skincareregime #doublecleanse #beautyhasnoage #spf #protectandperfect #antiaging #glowingskin #healthyskin #revitalising #instaskincare #skincareaddict #skincarelover #skincarefamily #skincarecommunity #myfacenotyours

(@askjenfit)

6 Hours Ago

SKIN CARE 💁🏽‍♀️ . . I love skin care, I’m a huge product junkie and I want to include more of that here and share it with you guys! So from now on there will be a lot of skin care tips, product reviews etc etc. . Today we are talking about double cleansing! . double cleaning is a very popular cleansing method and the backbone of many Korean beauty skin-care routines. It involves washing your face in two steps, first by using an oil-based cleanser, followed by a water-based cleanser. The first step draws out oil-based impurities such as sebum, SPF, and pollutants while the second step cleanses water-based debris such as sweat and dirt . I’ve been using this oil cleanser from @jullai_official for a few weeks now and I love it! It removes all my make up and leaves my face moisturized nourished. I take two pumps and massage into dry skin, emulsify with lukewarm water and rinse off, follow with a traditional cleanser. . . DO YOU DOUBLE CLEANSE ? . . . . . #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincarethread #koreanskincareroutine #koreanskincare #koreanskincareaddict #koreanskincarereview #koreanskincareblogger #koreanskincareproducts #koreanskincareregime #doublecleanse #doublecleansing #productjunkie #koreanproducts #koreanproductjunkie #theglowrecipe

(@loveofkbeauty)

7 Hours Ago

Today I am reviewing the Lapalette No. 9 Waterpark Cleanse 01JellyJelly Pack Lemon 🍋. First of all thanks to @lapalette.no9 and @0.8l_usa for the opportunity to review this product in exchange for my honest opinion. Product Claims - Made of 95% natural raw ingredients of grapefruit, celery, apple, and pineapple. It's mixed with hydro-gel and cleanser to offer skin detox and moisture tightening effects just reaching skin by response to skin temperature. Clears dust from pored by removing make-up, skin impurities, and gives bright skin tone. My thoughts- First off the packaging is so amazingly simple, but very modern looking. I think it looks amazing on a vanity. I really wanted to like this because it looks so different than any cleanser that I've ever used before. I will say with that there would be no need for a double cleanse because this stuff does an amazing job at cleaning everything off of your face. You only have to use a pea size amount for cleaning. If you use more than that you will be washing it off of your face forever. I feel like there is no way I could ever use this up before it goes bad unless you find other ways to use. The only draw back to this is that it makes my face feel so stripped of everything. Maybe this would work in the summer months, but with the fall/winter months it's too drying for my skin. All isn't lost though because I've been using this as a body wash and have no issues with that so I will be able to find use for it. I have heard others say that the more they use it the less stripping it feels on thier skin so I will continue to use when I'm showering to see if that does improve. I love the concept of using something that takes out an extra step in my routine. So time will tell if I change my mind on the hydration and Moisturizing effects of this product. #lapalette #lapalettebeauty #no9waterpackcleanse #detox #skindetox #cleanser #cleansing #deepscleansing #kbeauty #koreanskincare #beauty #instabeauty #08liter #08l #texturetuesday #abcommunity #asianbeauty #instablogger #productreview #doublecleanse

#texturetuesday 💫 . I finally got around to delving into this @sundayriley Blue Moon cleansing balm and it’s divine! It’s a firm balm texture that melts as soon as it has contact with the skin. There’s small rice size grainy bits in the texture that take slightly longer to melt down - I like this a lot as it feels like its really gently exfoliating whilst cleansing but not harsh enough that you couldn’t use it daily (sensitive skin here!) The balm fully emulsifies and rinses clean which is a must for me (I bang on about this all the time). The smell is also gorgeous - slightly chocolate orange scented but again very subtle. . Overall, first impressions of this are really positive! Can’t wait to keep using it 🤩 . . #skincareroutine #skin #exfoliate #skincarecommunity #skincareproducts #cleanse #doublecleanse #washyourface #instaskin #iloveskincare #hydrate #dryskin #sundayriley #cleansingbalm #skincareobsessed

(@bosshairstudio)

8 Hours Ago

Special Cleansing Gel is perfect for every skin condition, especially for combination skin because it lifts dirt without stripping or drying. Balm mint 🌿 and lavender extracts 💜 help soothe, while natural Saponaria extract provides the gentle foaming action that helps to remove toxins and debris. #antiaging #beautycare #cellumination #clearskin #hydratedskin #cosmetics #bosshairstudio #barrowinfurness #face #facial #glow #glowingskin #healthyskin #intaskincare #doublecleanse #naturalskincare #selfcareday #cleanse #skin #skincare #skincareaddict #skincareaman #skincarejunkie #skincarelover #skincareproducts #skincareroutine #skincaretips #skinfood #skinrejuvenation #skintreatment

(@facethestyle40)

8 Hours Ago

Crazy day at work so I'm a bit behind on insta.... why does all the crap hit the fan at exactly the same time?? And I started to day off with such good intentions... Cleanse in shower with @super.facialist Hyaluronic Acid Firming Daily Brightening Cleanser (not pictured, must have been too early) Hydrate and Tone with @superdrug B Hydrated Hyaluronic Acid Facial Spritz Hydrate with @itsskin_official Power 10 Formula GF Effector serum Treat with @oskiaskincare Super 16 Serum to flood skim with nutrients and @omorovicza Rose Lifting Serum to counteract the effects of an early start Seal that all in with @biodermauk Hydrabio Rich Moisturising Cream (please don't run out before the end of the month!!) Protect as always with @thebodyshop Multi-protection Essense #beauty #instabeauty #skincare #instaskincare #365inskincare #bblogger #beautyblogger #30plusskincare #skincareroutine #skincareregime #doublecleanse #beautyhasnoage #antioxidant #omorovicza #oskiaskincare #antiaging #glowingskin #healthyskin #revitalising #instaskincare #skincareaddict #skincarelover #skincarefamily #skincarecommunity #myfacenotyours

(@lordsandladies1)

8 Hours Ago

We 💜 layering our products... especially at night!! Soothing sound sleep cocoon, hydrating daily resurfacer or nourishing photo replenish oil... What’s your fav??

Just three more days until our relaunch! For all of the fans of the long sold-out Coconut Oil Cleansing Cream from Flora, this one's for you - a gentle oil cleanser that rinses of with, wait for it ... ✨just water! No grimy cloth required. It'll be a game changer to your makeup removal and cleansing routine. Head on over to our last post to see how you can be notified when we launch, and how you can get on our list to receive a special launch-day surprise! . . . #oilcleanser #doublecleanse #superfood #superfoods #indiebeauty #indiebeautybrand #cleanbeauty #greenbeauty #greenbeautycommunity #skincare #skincaretips #nontoxic

(@ichigoichibeauty)

10 Hours Ago

Gently Vita Exfoliator. •Exfoliante perfecto para todo tipo de pieles, en especial sensible!. ~ . •Es un gel que una vez que se aplica en la piel, después de masajearlo, comienzas a ver las células muertas! •A base de extractos de papaya, piña, cafeína y lactosa. •suaviza, calma y aclara la piel. . ~ . #skincare #koreanskincare #bellezacoreana #cuidadodelapiel #koreanbeauty #skincareroutine #koreancosmetics #koreanmakeup #makeup #koreanbeautyshop #selfcare #sheetmask #doublecleanse #skincarereview #kbeauty #koreanbeautyproducts #skinfirst #selfcare #productoscoreanos #bellezacoreana #cosmeticoscoreanos #rutinacoreana #kbeautyrutine #ichigoichiloves

#texturetuesday with my fab Avo Cleansing Balm from @bodhiandbirch 🥑

(@lifesslicesblog)

12 Hours Ago

Happy @farmacybeauty #texturetuesday 🤗 Do you recognize any of these products? Are any your favorites?

(@beautybycarriev)

12 Hours Ago

Dermalogica always uses only the finest ingredients available, and all products are non-comedogenic and do not contain any occlusive mineral oil or lanolin, no irritating artificial colors or fragrance, and no drying S.D. alcohol...🙌🏼💕 . #skincareroutine #comeseeme #nontoxicbeauty #nontoxicliving #nontoxicskincare #dermalogica #twentyyearsexperience #youneedafacial #lashliftandtint #skincareblogger #loveyourself #spf #lash #lashextensions #doublecleanse #masks #tantowel #btmicro #exfoliate #beauty #instaskincare #bestselfies #flawless #clarknj #cranfordnj #scotchplains #kenilworthnj

Another #texturetuesday post, except does it even count if you can't see the texture?? . The Face Shop Rice Water Bright Rich Cleansing Oil has the lightest texture that I have ever encountered. And this is the "heavy" version because there is a Light type as well. . Pros✔ for this oil are the price and ease of rinsing, cons❌ are the scent and lack of suitability for long oil cleansing face massages. But, when mixed 50/50 in my hand with DHC Deep Cleansing Oil.. just wow! The combination is a grit-busting oil massage. . Rice Water Bright Rich Cleansing Oil has better 'pull' than DHC, by which I mean that my pores seem to release more junk more quickly than with Deep Cleansing Oil alone. Together they make an awesome team! . Have discovered a magical combination in your skincare wardrobe? . . . @thefaceshopcanada @dhcskincare #thefaceshop #ricewaterbright #ricewaterbrightrichcleansingoil #dhcdeepcleansingoil #dhc #deepcleansingoil #oilcleanser #doublecleanse #10stepskincare #jbeauty #koreanbeauty #kbeauty #kbeautyaddict #kbeautycommunity #abcommunity #abbeatthealgorithm #rasianbeauty #abskincare #abinab #skincareinalberta

(@antiaginglobal)

13 Hours Ago

#doublecleansing #botanicalfacewash ! It starts as an oil to remove impurities and then, with the addition of water, it transforms into a lather to perfectly - and gently - clean your face. #nerium #freshface #makeupremover gentle and works beautifully! Everything comes off!!! #makeasplash #doublecleanse #holistic

(@crearome)

14 Hours Ago

Missa inte vår hudvårdskväll 20/11 18:30-19:30! Anmäl dig per mail eller via Facebook. diy@crearome.se 🌿 #crearome #naturkosmos #frånnaturentilldig #rootsoflove #skincare #glow #holistic #oljor #doublecleanse #secrets #hållbarhudvård #sustainableskincare

(@simpleebrown)

14 Hours Ago

TREAT YOUR SKIN BETTER: In all my DM's, my recommendation to my followers is using a hydrating toner. . . 💎Hydrating toners are an essenrual part of korean skincare that have revolutionized the concept of alcohol based toners. These toners come in thin to think forms, the thickest one being essences. . . 💎These essences and toners are enriched in antioxidants and hyaluronic acid. This acid is the most important for plumping up your skin and returning it's youthful glow. . . 💎 These toners can be expensive so my plan is to share drug store options that can be found in Pakistani stores. . . 💎DIY HYDRATING TONERS: 🗝 Organic Rose Water with a few drops of almond oil (Normal/Oily Skin) 🗝 Green Tea with tea tree oil drops for (Acne prone skin) 🗝 Witch Hazel and Rose Water (All skin types) . . . . #brownbeauty #simpleebrown #beauty #beautyhacks #pakistanbeauty #garnierpk #neutrogena #oilfreeskin #skincare #brownskin #brownandbeautiful #koreanskincareroutine #doublecleanse #desi #facewash #flawless #glasskin #beautyonabudget #teengirls #perfectskin #acnetreatment #pakistanibloggers #rawalpindi #karachi #hydratingtoner #hydrateskin #bestskin

(@cocorosabeauty)

14 Hours Ago

Congratulations to the winner of this beauty box 🎉🎈💞 DM being sent to winner. Voucher code will be DM’d to all entries 🛍🌈📲 #beautygiveaway #beautyprize #competition

(@kbeauty.agent)

14 Hours Ago

Dont forget to double cleanse tonight guys! 🌟 . . How to double cleanse: 1. Use cleansing water/balm/oil 2. Use water based cleanser. . . The double cleansing method ensures that your skin is left clear, clean, and balanced, without being stripped of natural oils. It makes sure your pores are ready and waiting to receive all the goodness that’s about to follow! #doublecleanse #doublecleansing #kbeautyskincare

This mornings very simple but effective skincare routine. I can still only use hyaluronic acid and I’m absolutely loving @a.florenceskincare new formula for their hydration booster serum. This formula is less sticky and goes on effortlessly. It’s stopped my skin from feelings tight, dry and flaky after my #microneedling, absolutely love it! Plus their Balm to Milk cleanser which you all know is one of my all time favourite cleansers ☺️

(@rostodeporcelana)

16 Hours Ago

❗️Spoiler Alert: Pele oleosa também precisa de hidratação❗️ . 🔆 Oleosidade é excesso de SEBO, que acarreta em poros dilatados e com tamanhos irregulares. E, na maioria das vezes, vem associado à formação da acne (em forma de cravos e espinhas). . 🔆 A Hidratação visa repor o equilíbrio hídrico 💦 da pele. E, de água, TODOS (grifado com canetinha colorida!) os tipos de pele necessitam. . 🔆 Na saga descontrolada (e desinformada) por acabar com a oleosidade, (quem não lê o blog😜) resolve lavar o rosto 58 vezes por dia, aplicar monte de ácidos e passar longe do hidratante. Daí a pele resseca, desidrata e o organismo faz o que? Reage produzindo mais sebo. 🙄 . 🔆 Para que a produção de sebo possa ser controlada é importante manter uma rotina de cuidados adequada, que inclui limpeza, hidratação, produtos específicos para o tratamento da pele oleosa e fotoproteção. Equilíbrio sempre! . 🔆 O segredo é escolher os hidratantes adequados, sem óleos na fórmula, preferencialmente em gel e com ação matificante, como os da sugestão das fotos. . 🔆 Importante é consultar sempre seu dermatologista e não descuidar da hidratação. Lembrem: quem ama, hidrata! 💦💆🏼‍♀️💕🌸 . #cuidadosdepele #peleoleosa #skincare #moist #skincareroutine #rotinaadaptada #skincareroutine #kbeautybrasil #kbeauty #peleoleosa #kbeautytips #skincaretips #beauté #skincarejunkie #bonitadepele #diadebeaute #peleperfeita #rotinadepele #kbeautylover #asianskincare #missha #peachslices #sokoglam #sephora #koreanskincareroutine #rotinadeskincare #loveyourskin #doublecleanse #dicasdepele #hidratantefacial #beautytips #beautycare

(@revitasplash.id)

16 Hours Ago

Now you can get a set of your favourite facial brush on perfectbeauty.id 🙌🏻 _ #revitasplash #ptcantikaberkatabadi #4dfacialbrush #facialbrush #vitaminc #cleansing #cleanser #doublecleanse #cleanse #skincare

(@bethyful_kbeauty)

16 Hours Ago

STEP 1 & 2, DOUBLE CLEANSING. . . ▶This is a hugely important step to have in your skincare routine, especially so if you wear makeup, sunscreen or have been outdoors. . ▶A double cleanse essentially means going in with an oil-based cleanser first and then finishing off with a second water-based cleanser. ▶During the day, dead skin cells, makeup, sebum, and dirt can settle into your pores and become congested. This can cause all sorts of skin issues from acne, pimples, blackheads, whiteheads, inflammation etc. . ▶Removing lip and eye makeup – this is the first step if you wear stubborn eye makeup like waterproof mascara. . ▷It can be good to have a separate product specifically for removing this because the eye is a delicate area and you want something strong, yet gentle enough that can break it down without having to repeatedly tug and pull at the skin, causing wrinkles. . . ▶The 1st cleanse – this is typically an oil cleanser which is super effective at breaking down excess sebum, and oil-based products such as makeup and sunscreen. This works well even for oily skin and doesn’t make you break out or cause more sebum. ▷Well-formulated cleansers will not leave any greasy residue behind. . ▷Oil combats oil so you need an oil-based cleanser to remove oil-based products. ▷Water and oil do not mix well, which is why using a water-based cleanser alone will not help remove everything completely. . . Reference : https://wantasticbeauty.com/2017/01/14/korean-skincare-routine-101-part-1-double-cleansing-exfoliating/

I’m all about the Korean 10 step skincare routine — this is step 1&2 DOUBLE CLEANSING — I have sensitive combination skin, I use the rice water cleansing oil to remove all my make up (even waterproof mascara) & sunscreen then go in with a low pH cleanser so my skin doesn’t get stripped of it natural oils. #koreanbeauty #koreanbeautyproduct #koreanbeautytips #skincare #skincareroutine #cosrx #koreanbrands #doublecleanse #loveyourskin #nighttimeroutine #cleaningiskey #makeupremoval #skincarereview #support #follow #followforfollow #newblogger #facecleaner