#duh

1,192,536 posts tagged with #duh

Photos and Videos about #duh

(@mint.wattanatorn)

22 Minutes Ago

Some days...๐Ÿ˜’ #dumdum

(@dj8218521)

32 Minutes Ago

#selfie it's 4 am though. Double tap if u ain't sleepz.

(@_bennyfromtheblock_)

26 Minutes Ago

Yeah, Iโ€™ll give you #sideeye if I hear โ€œBut Kavanaughโ€™s a good husband and father...โ€ #stillapredator #duh

(@abdulqaharzaxoyi)

39 Minutes Ago

ุฆู€ู€ู‡ ฺคู€ู€ุฑูˆ ู…ู€ู€ู† ุฏูŠู€ู€ุชู€ู€ ูˆ ู…ู€ู€ู† ฺฏู€ู€ูˆุชู€ู€ุฆ ุจู€ู€ูˆ ุชู€ู€ู‡ ุฏูŠู€ู€ู†ู€ู€ู…. ุดู€ู€ู‡ ฺคู€ู€ ู†ู€ู€ุงุจู€ู€ูˆุฑู†ู€ู€ ุฏ ุฎู€ู€ู‡ ูˆู‡ ุฏุง ุชู€ู€ู‡ ู†ู€ู€ู‡ ุจู€ู€ูŠู€ู€ู†ู€ู€ู…ุŸ๐Ÿ˜ข. #zapatillas #zapatos #zaxo #zarcillos #zachherron #zaxo_duhok_hewler_slemani_helebce_kerkuk_amedi_akre_mardin_czire_ranya_soran_kelar_qeladze_ #duh #duhoki_ #duhok #duhok_zaxo_amedi_semel_akre_hawler_slimani_karkuk_pirmam_tanahi_ #duhitzmark

(@not_atilea)

46 Minutes Ago

Needed some extra Milan-in #ithinkimfunny #getoverit

(@echal)

57 Minutes Ago

Perawatan bibir Gw sangat suka pakai lipstick, tapi malas melakukan perawatan bibir #duh Dulu sih rajin scrub bibir, tapi lagi2 sejak setahun terakhir rutinitas itu hilaaang #duhlagi Gw ditakdirkan mempunyai bibir gelap pigmented kebiruan, dan tadi nya sudah pasrah dengan takdir tersebut. Tetapi setelah mengenal Laneige Lip Sleeping Mask... Takdir gw mulai berubaaah #yaaay Bibir gelap pigmented kebiruan mulai berubah menjadi sedikit cerah... "Noooo jangan bayangkan perubahan bibir gelap langsung berubah menjadi pink merekah bak bunga mawar merah jambuuu yaah...!" Tapi adalah sedikit perubahan, warna bibir gw mulai berkurang pigmentasi nya terutama di bagian pinggir. Laneige Lip Sleeping Mask ini berukuran 20 gr, selain itu ada beberapa varian. Gw memilih #berry karena itu pilihan satu2 nya yang tersisa di konter Laneige di Surabaya, itupun setelah mencari ke 3 mol. Tekstur nya tampak seperti jelly diawal, tapi lama2 akan lumer apabila dioleskan ke bibir kita. Masker bibir ini dilengkapi spatula, sehingga terjaga kebersihan dari colekan jemari. Harga di konter Rp. 270.000,-, tapi beneran deeh isi produk banyak looh apalagi kita hanya pakai di malam hari.. Gw sih kurang sreg pakai sebagai base lipstick di siang hari, karena tetap ada feel 'lengket' yang gw ga suka. Minus nya lagi, perawatan bibir ini tidak membuat bibir gw terhindar dari kekeringan dan pecah2 sih. Tapi so far ga ada masalah selama warna bibir gw mulai cerahan, tooh melembabkan bibir adalah tugas dari lipbalm gw duoonk. Next purchase, gw ingin cari versi mini nya, selain lebih murah juga lebih enak dibawa2 travel. Please note bahwa produk ini dibeli sendiri, bukan produk endorse dan di-review berdasarkan kejujuran saya sebagai user selama kurleb sebulan. #reviewechal #surabayalife

(@autumnobreezy)

1 Hour Ago

LOOK BACK @ IT! #itsavibe #poker #duh

(@jashorn)

3 Days 7 Hours Ago

Careful. Do not Celebrate & Cheer Loudly around Rock Mountains..! โ˜ ๏ธโ˜ ๏ธโ˜ ๏ธ ๐Ÿ˜Ž

(@orehyeonggie)

1 Hour Ago

This what I have been doing for the past months, Trying to spend my days stress at school and just worship them every time when I am not doing anything or spendong draw OC's and just listen to them hehehe. The Arrival of my Army Bomb version 3 with photocards will be on the first week of November can't wait for it and the album will be the later hehe. Hush hush #bts #bangtanboysarmy #btsarmy #btsloveyourself #btsโค๏ธ #bangtanboys #bangtansonyeondan #adminblog #duh #whatever

(@xabian69)

1 Hour Ago

It's the rain that loves me #rain #nm #lights #fml #love #phobe #dl #duh

(@chrissy_ms)

1 Hour Ago

In two weeks๐Ÿ•Š๐Ÿ”‘ #new #chapter #not #the #whole #house #duh #upper #floor #all #mine

(@hanasakree)

1 Hour Ago

arianna mecca. anak adik saya: dia bukan biasa biasa. #slideleft #itsalwaysabouther #duh

(@miss_miriahh)

2015-10-02 09:15:27

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’œ#duh #boo

(@carmenlove69ss)

2 Hours Ago

๐Ÿ’Lets just say I'm a handful #latenight #tipsy #sexy #duh #lol #miss #me ๐Ÿ‘…

#mostaskedquestion ..... is them tattoos .... #duh #restingbitchface ๐Ÿคจ๐Ÿค—

(@ooh_la_la_lisa)

2 Hours Ago

Tv keeps the family together. #duh #crowlifeforever โค Uncle Jesse Catsopolis ............... #catsofinstagram the cat is now controlling what I watch. @nortown @nocheeseplease_ @paultvani @thepurrrcast

(@hanna_kaboom)

2 Hours Ago

"what's your favorite type of film camera to shoot with?" Me:... #twinlensreflex #duh #vintagecamera #filmphotography

(@davisadam413)

3 Hours Ago

I did the ol let me just do one last lap crash! #crash #30hurtsmore #jinxed #mxlife #motocross #happy #funny #footplant #hrc #ridered #honda time for knee braces #safteyfirst #duh

(@joe.isom)

3 Hours Ago

Omg this picture makes me so mad! If you are stupid enough to allow your kids to be โ€œplayfulโ€ with your dogs, as shown in this picture, you donโ€™t deserve a pet or kids. Obviously the person who took this picture thought that it was cute to let their kid jump on that poor dog. Kids grabbing the ears of a dog, pulling their tail, or pulling their hair will hurt that dog & the dog WILL growl, bite or both! Thatโ€™s not an aggressive dog, thatโ€™s a dog trying to tell the kid to stop! Common sense, hello! Stupid parents! Raise your kids right! #doglover #raiseyourkidsright #discipline #poordog #commonsense #duh

(@brilionet)

3 Hours Ago

Kelihatannya sepele, warna background atau latar pada pas foto ternyata penting. Saat perekaman foto KTP kamu yang lahir di tahun ganjil diharuskan menggunakan latar foto berwarna merah. Sedangkan yang lahir di tahun genap maka akan memakai warna biru. Tak hanya itu, pada pendaftaran CPNS yang baru saja ditutup juga mengharuskan para pendaftarnya menyertakan pas foto dengan latar berwarna merah. Kalau latar tidak merah, bisa-bisa kamu bakal nggak lolos seleksi administrasi lho. Meski sudah banyak bertebaran tutorial mengganti warna latar di Google, tapi tetap saja banyak orang yang belum bisa mengedit secara rapi. Untuk itu, salah satu warganet dengan akun Twitter @zakiahmuharom meminta pertolongan kepada akun @aftamurzana. Kebetulan akun tersebut sedang membuat tutorial cara mengubah warna latar pas foto hanya dengan menggunakan ponsel. Tapi apesnya, warganet lain juga ikutan 'membantu' mengedit foto cewek ini. Tapi hasilnya malah jadi kocak abis. Warganet Indonesia memang super kreatif deh! foto: Twitter/@nihilosky Jangan lupa cek terus ya di www.brilio.net untuk hal-hal menarik, unik, langka dan info terupdate lainnya. Follow channel @brilicious.food dan @briliobawangbombay untuk info menarik lainnya ya! #brilio #brilionet #briliodotnet #kreatif #superkreatif #kreatiftingkatdewa #foto #latar #background #tutorial #editan #kocak lucu #ngakak #kocak #wow #duh #fact #facts #dunia #international

Donโ€™t change the channel I am totally watching. #duh ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ Fall in love with my friends @dexterdoggy_ @baileyp._and_sophie_too and @brodietzusmom @gnarlycharlieboy @zoeythetzu and @lovebandit19 and @pookiepops2 and @beausybear and @theblonde_and_hertzus @msleonathelion and @princess_peekaboo and @fluffdogcrew and @athena_the_shihtzu @alice_cooper_in_wonderland @hect0rsh0use and my brother @baileebobo ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ #adoptdontshop #topdogphoto #pets #petstagram #adoptme #petsofinstagram #dogfeature #buzzfeedanimals #weeklyfluff #unitedpawsgroup #dailybarker #ruffpost #barleytheshihtzu #shihtzugram_feature #grandpetpack #puppy #puppies #remotecontrol #tv #humpday #snooze #tired #sleepy

(@jramsee)

1 Day 14 Hours Ago

I feel like I look like the lead vocalist on a New Age meditation CD or the leader of a cult. Take your pick. . . . . #gayfitness #gaygym #fitness #gym #gaybody #gayabs #abs #body #gaymuscle? #eh #gayotter #love #gaybeard #gayscruff #plexus #bodybyplexus #gayworkout #gayflightattendant #layover

(@djtrev76)

4 Hours Ago

When Htown takes over Carmel CA. #duh #ghettoboys #guystrip2018

(@anthonymethvin)

4 Hours Ago

I was lucky enough to see @kityanpoet performing his slam poetry solo show Queer Heartache tonight. It was everything you want in an evening of theatre. Funny, moving, enlightening, sexy, and honest. Heโ€™s at @diversionarysd through Saturday night and, trust and believe, you want to be there to see him. (Also, he told us it was cool to take photos during the performance. I donโ€™t want anyone to question my theatre decorum!) ๐Ÿ’–๐Ÿ™Œ๐Ÿป #kityan #queerheartache #diversionarytheatre #slampoetry #soloshow #queertheatre #queerpoetry #tgnctheater #tgncpoetry #lgbttheatre #theatre #theatregeek #theatrequeen #gay #instagay #gaystagram #gayguy #gaydude #gaylife #sandiegotheatre #curtainup #lightthelights #breakaleg #supportthearts #supportlivetheatre #duh #very

Alright everyone!! Get pumped cause itโ€™s the sophs time to shine!! This gal, Christina Cochrane, is a sophomore nursing major from Coopersburg, Pennsylvania. She loves being outdoors, doing photography, the moon, memes, and sheโ€™s a biiiiigg music fan, anything from glass animals, to bรธrns, to Coldplay, to Mumford and Sons, to Bon Iver, to Portugal the Man, to Milky Chance, etc. and a super fun fact about Christina is that her longest nap lasted 17 hours!! Sleep all day everyday except when sheโ€™s dominating on the tennis court >> #duh ๐Ÿ’ค happy to have ya a part of the squad Xtina!! love always โค๏ธ

(@saritabobita88)

4 Hours Ago

Just a typical conversation with Matt. #duh #obviously #chinesecharacters

(@echoexpressions)

4 Hours Ago

Tomorrow! ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ–ค๐Ÿ‘ #waitandsee #orhear #duh #eex #eexpodcast #podcast #iminsaneandtalktomyself

(@simmichanga)

4 Hours Ago

When he left me for a stripper, thatโ€™s when I knew... ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜† #iwishimadethatup #betternow #bye #datinghistory #byebye #single #funnybuttrue #toogood #mypast #whatwasithinking #duh #grow #yearsago #happynow