#dungun

189,229 posts tagged with #dungun

Photos and Videos about #dungun

❤️

A house without a louvres is not a complete house. A door or window with a louvres can make a house good in ventilation system for air and light to come in. ☀️🌪 . Ready stock :- 8 blades (double control) 7 blades (double control) . #kedaihardware #kedaihardwaredungun #dungun #kualaterengganu #sisirangin #tingkapnacoh #tingkapnakoh #tingkapsekolah #kingkonglouvres #paka #kertih

🌺 Botol Dropper 🌺 . 👉 Available 10ml 👉 Available colour clear 👉 Ring & tip boleh mix & match . 💕 Suitable for serum 💕 Suitable for oil 💕 Suitable for vitamin . Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : wasap.my/60199523052 -hotline wasap.my/60196573677 -kuantan wasap.my/60139203052 -dungun . Untuk pembelian di shopee, tekan link ni : . Untuk melihat lebih banyak produk, boleh singgah ke page kami : Pemborong Botol Laris . #sayajual #botolplastikmurah #sayajualbotol #mistspray #perfume #wargapahang #minyaksapu #dungun #kuantan #botollaris #wargadungun #makmarahjualmahal #maduasli #botolmurah #borongbotol #founderbaru #balangkuih #botolmadu #botolbaja #bekaskosmetik

🌺 Botol Dropper 🌺 . 👉 Available 15ml 👉 Available colour clear 👉 Ring & tip boleh mix & match . 💕 Suitable for serum 💕 Suitable for oil 💕 Suitable for vitamin . Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : wasap.my/60199523052 -hotline wasap.my/60196573677 -kuantan wasap.my/60139203052 -dungun . Untuk pembelian di shopee, tekan link ni : . Untuk melihat lebih banyak produk, boleh singgah ke page kami : Pemborong Botol Laris . #sayajual #botolplastikmurah #sayajualbotol #mistspray #perfume #wargapahang #minyaksapu #dungun #kuantan #botollaris #wargadungun #makmarahjualmahal #maduasli #botolmurah #borongbotol #founderbaru #balangkuih #botolmadu #botolbaja #bekaskosmetik

19.10.2019 Top up di kedai & cod. 5x5inch ade extra 2 box. Sape nk wassap deh. Free cod area Paka. #kekbatikmelting #daridapurkika #paka #dungun #kerteh

🌺 Botol Dropper 🌺 . 👉 Available size 20ml 👉 Available colour clear 👉 Ring & tip boleh mix & match . 💕 Suitable for serum 💕 Suitable for oil 💕 Suitable for vitamin . Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : wasap.my/60199523052 -hotline wasap.my/60196573677 -kuantan wasap.my/60139203052 -dungun . Untuk pembelian di shopee, tekan link ni : . Untuk melihat lebih banyak produk, boleh singgah ke page kami : Pemborong Botol Laris . #sayajual #botolplastikmurah #sayajualbotol #mistspray #perfume #wargapahang #minyaksapu #dungun #kuantan #botollaris #wargadungun #makmarahjualmahal #maduasli #botolmurah #borongbotol #founderbaru #balangkuih #botolmadu #botolbaja #bekaskosmetik

Assalamualaikum & selamat pagi semoga dimurahkan rezeki semua🌹 _ 🛍 Dibuka Setiap Hari ⏰ Mon-Thurs [10AM-7PM] ⏰ Fri-Sun [10AM-8PM] 🏢 Landmark:Lorong Pusat Pakaian hari-hari 📞 09-6622760/0178944155 _ #dataranaustin #kualaterengganu #gongbadak #huluterengganu #marang #besut #setiu #kemaman #dungun #qairahijab #teganupeople

JUTAAN TERIMA KASIH😘 . kepada semua Pengguna Lazz kerana menjadikan jenama Lazz® sebagai Jenama Pilihan Pa & Ma bagi tahun 2019. ‎. [ SET MAK BUYONG ] Set yang disarankan untuk ibu yang sedang hamil. . 1 kotak Lazz Kurma 1 kotak Lazz Choco . Ia sangat baik untuk Ibu hamil dan bayi dalam kandungan. . ✅ Memberi bertenaga sepanjang hari. ✅ Mengurangkan pedih ulu hati. ✅ Membantu tambah darah / HB. ✅ Melawaskan dan tidak sembelit. ✅ Membekal nutrisi untuk ibu dan bayi ✅ Berasaskan susu kambing yang sangat mudah dihadam, perut rasa selesa. Terdapat kajian mengatakan susu kambing hanya ambil masa 20 minit untuk dihadamkan. ✅ Membantu mengeluarkan angin dalam badan. ✅ Salah satu ikhtiar untuk kurangkan kuning bayi masa lahir nanti. ✅ Kebaikan semulajadi dari susu kambing & Kurma. . Nak dapatkan khidmat konsultasi? In shaa Allah, KakYue sedia membantu. . Berkenan nak cuba? Nak cod? Jom roger KakYue. 📲 http://lazzcodterengganu.wasap.my 📲 http://lazzcodterengganu.wasap.my 📲 http://lazzcodterengganu.wasap.my . Atau boleh klik link di bio . @lazzcodterengganu @lazzcodterengganu @lazzcodterengganu . #lazzsusukambing #lazzcodterengganu #lazzterengganu #lazzganukite #susukambing #susukambinglazzcodterengganu #susukambingterengganu #teamangelslazz #lazzasli #lazzkurma #lazzchoco #setmakbuyong #yakinikhasiatsemulajadi #susukambingasli #susuikhtiarhamil #ikhtiarhamil #susukambingkurma #susuibuhamil #kopisusukambing #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #marang #huluterengganu #dungun #setiu #besut #agendiperlukan #stokisdiperlukan

. Assalamualaikum dan selamat pagi semua ❤️ Butik dah open ya.. 9 pagi - 5.30 petang .. . Realisasikan impian indah anda bersama kami . Jangan malu jangan segan untuk datang ke butik Kak Zue di Kampung Merbau Patah...atau pon boleh call/whatsapp di no 👉 (Kak zue) 👉 010-9211416 👉 010-9211416 👉 010-9211416 👉 010-9211416 http://www.wasap.my/60109211416 http://www.wasap.my/60109211416 http://www.wasap.my/60109211416 . . #pelaminbajetkualaterengganu #kualaterengganu #besut #pelaminnikah #pelamintunang #marang #huluterengganu #pelamineksklusif #pelaminsanding #kualanerus #pelaminmini #pelaminrumah #dungun #pelamindewan #terengganuwedding #kemaman #terengganuweddingplanner #bajupengantinmoden #besut #bajuakadnikah #bajusanding #jertih #terengganueventplanner

Hi awak! Tengah cari tudung bawal labuh ke tuu 😊 . Jom follow instagram saya @ainik.bawalbidangbesar . InsyaAllah saya akan update koleksi tudung bawal bidang 50 dan bidang 60 by Hana Dinara, Jenny Scarf dan Niyat Hijab . Boleh juga save nombor whatsapp saya 0177856385 ya ☺️ . #jennyscarf #niyathijab #hanadinara #tudunglabuh #tudungbidangbesar #tudungmurah #tudungbawallabuh #bawallabuh #bawalbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungbidang47 #bawalbidang47 #kualaterengganu #bawalcotton #tudungcotton #bawalcottonvoile #tudungcottonvoile #tudungempatsegi #johorbahru #dungun#cikgumalaysia #kemaman #cikgusekolah #kedah #kelantan #produkmuslim #kotabharu

Salam.,,selamat pagi semua...mulakan pagi anda dengan minum kopi beras perang aka kopi klubna ye😁😁semalam kan sebelum tido dah minum jus laleh kan😉😉 Siapa lg nak kurus komen dibawah saya nak🤗 http://www.wasap.my/601116817084/kopikikislemak 100% Ada KKM SELAMAT dan HALAL dari JAKIM #paka #kertih #dungun #marang #malaysia #terengganu #kopiviral #klubnalaleh #klubnalalehviral #klubnalalehmalaysia #klubnalalehterengganu #klubnalalehteamnhaaura

BUNTU NAK CARI HADIAH UNTUK YANG TERSAYANG??? . BUNTU NAK BERGAYA TAPI MAHAL??? . SINI MENJUAL KASUT DR MARTENS , JAM TANGAN , KASUT SNEAKERS , DAN HANDBAG/WALLET YANG BERJENAMA DENGAN HARGA MAMPU MILIK... . Fast Respon. Wassap 019-2042127. Wassap 019-2042127. Wassap 019-2042127. . #tv #astro #kasut #kasutmalaysia #kasutcantik #drmartens #skinheadmalaysia #kasutsukan #kasutlelaki #fashion #gegarvaganza #wanita #kasutmurah #dungun #kasutcantik #skinheadboots #skinhead4life #marang #sneakers #drmartensmalaysia #bergaya #sneakersmalaysia #sneakersmalaysiamurah #onlineshopping #onlinestore #shopeemalaysia #lazadamalaysia #malaysiakini #kemaman #besut

19.10.2019 | Sabtu On air skali.. Progran Support Anniversery Pusaka Honda Kelantan (PHK) di Drag Strip Gong Badak, Terengganu.. Abang join dengan deejay Penyu Telor Live hari ni..😊😊 mane2 free jom.. .......................................................... Inginkan kemeriahan di majlis anda?? Tekan je link bawah ni.. Kita bincang sampai jadi.. https://PaSystemDeejayEmcee.wasap.my #emceeofmalaysia #djkucalana_virus #djmie #deejay #deejaydungunterengganu #emcee #host #karaoke #sahabatdeejayterengganu #pasystemterengganu #dungun #terengganu #pasystem #nohp0139338871_0139883326

KIDS ADDNUR custommade size : 2 suitable for 3,4 years old material : printed mosscrepe high quality price : RM18 only berminat whatsapp 0137905304 <3 #tudungbudakmurahmalaysia #tudungbudakmurah #tudungbudak #tudungbudakmalaysia #tudungkidsmurah #tudungkids #tudungjahitsendiri #paka #dungun #kerteh

Sy memperkenalkan penjagaan kulit.. marjane oil merupakan nutrisi dn supliment utk lapisan luar kulit muka yg mbantu meresap jauh ke dlm kulit dn mbantu mbangunkan kolagen serta elastin kulit.. . Selain tinggi daripada vitamin c dn anti radikal bebas, ia juga sgt tinggi dgn anti oksidan.. mbantu melambatkan penuaan kulit.. . Wanita perlu jaga sebenarnya ialah kekeringan kulit muka dn mengekalkan kelembapan yg tinggi.. . InsyaAllah dgn marjane ni x mengecewakan utk membantu mengurangkan jeragat, mengecilkan pori2 muka dn melembabkan kulit.. . (faktor kulit kusam) bila kulit luar terjaga rapi, insyaAllah bahagian dlm juga dpt dipertahankan kekuatannya. . Marjane nampak murah, tapi dia punya kebaikan sgt kaya dn mewah.. berbagi info kepada semua followers utk memiliki kulit yg sihat sepanjang usia.. . 📲 www.wasap.my/60107741770/orderjrm 📌 ID DST 049S (NEW ID ) 📮POSTAGE 🇲🇾 RM 8 SM, RM10 SS 🚗COD⤵ #kemaman #kijal #kerteh #dungun #terengganu #kemasik #tati #binjai #bukitkuang #bandarchukai #makchili #gongpauh #tamanchukaiutama #geliga #cherating #cendor

KIDS ADDNUR custommade size : 2 suitable for 3,4 years old material : printed mosscrepe high quality price : RM18 only berminat whatsapp 0137905304 <3 #tudungbudakmurahmalaysia #tudungbudakmurah #tudungbudak #tudungbudakmalaysia #tudungkidsmurah #tudungkids #tudungjahitsendiri #paka #dungun #kerteh

Bape x Adidas Sb Shark Size S Cond 9.5/10(used like new) Rm1300 Adidas Ultraboost bape camo black Size Uk9 Cond 9/10 Rm800 Take both rm 2000 Whatsapp📱 +82 10-8089-4412 #bape #bathingape #sneakers #shoes #streetwear #hype #hypebeast #hypebeastmalaysia #streetwearmalaysia #streetwearterengganu #dungun #paka #pakastreetwear #hoodie #adidasbape #adidasbathingape #bathingapeadidas #bapeadidas #collab #bapemy #bapemalaysia

APA PERSAMAAN ANTARA KEDUA² PRODUCT NI ⁉️ satu kopi Dan satu lagi madu,,,dah tentu² dua²nya berbeza kan? Tapi salah satu persamaan khasiat yang terkandung Dalam kedua² product ni ialah,, ▪️sangat bagus untuk meningkatkan sistem imunisasi badan. Kenapa sistem imunisasi ni penting ⁉️ ▪️imunisasi badan sangat penting bagi mengelakkan sebarang penyakit. Jika sistem imunisasi kita lemah,,kita akan mudah dijangkiti macam² penyakit dan bacterial. Jadi sangat penting bagi kita mengambil supplements yang bagus untuk badan kita. Kedua² product ni masing² ada kelebihan khasiat yang tersendiri. Sempena masih dalam promosi sangat bagus untuk anda ambil peluang ni sebelum promosi tamat pada 20/10 nanti. #jamuratumalaya #wajargunajrm #jamuratumalayadungun #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalayaonline #bondarozitajamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #resepibonda #resepiringkas #kongsiresepi #petuabonda #petuanenek #rasa #rangkaianjamuratumalayaterengganu #dungun #dungunterengganu #uitmdungun #coddungun #politeknikdungun #dunguntown #paka #herba #kopiromagella #madudhuhaakasia #supplement #

❗Baca detail dengan teliti dahulu❗ Brand : HUF Saiz : ukuran fit L Pit : 20.5 inch Labuh : 29.5 inch Cond : 9/10 Tip Top bundle ✨ RM 25 siap pos sm , ss +Rm5 Berkenan boleh WhatsApp ke -📞0143236352 atau sila klik link dekat bio, TQ #ladsbundle #bundlemalaysia #preloveditem #sayajualbaju #bundles #brandeditem #psmza #uitmdungun #terengganu #dungun #supportlocal #vintageitem #originalbundle #sayajualmurah #bundlemalaysia #kakibundle #huf #hufbundle #stripedshirt #stripeshirtbundle #ladsbundleavailable

❗Baca detail dengan teliti dahulu❗ Brand : GAP Saiz : ukuran fit M Pit : 19 inch Labuh : 26 inch Cond : 9/10 Tip Top bundle ✨ RM 25 siap pos sm , ss +Rm5 Berkenan boleh WhatsApp ke -📞0143236352 atau sila klik link dekat bio, TQ #ladsbundle #bundlemalaysia #preloveditem #sayajualbaju #bundles #brandeditem #psmza #uitmdungun #terengganu #dungun #supportlocal #vintageitem #originalbundle #sayajualmurah #bundlemalaysia #kakibundle #gap #gapbundle #stripedshirt #stripeshirtbundle #ladsbundleavailable

❗Baca detail dengan teliti dahulu❗ Brand : Uniqlo Saiz : S Pit : 19 inch Labuh : 25 inch Cond : 9/10 Tip Top bundle ✨ RM 30 siap pos sm , ss +Rm5 Berkenan boleh WhatsApp ke -📞0143236352 atau sila klik link dekat bio, TQ #ladsbundle #bundlemalaysia #preloveditem #sayajualbaju #bundles #brandeditem #psmza #uitmdungun #terengganu #dungun #supportlocal #vintageitem #originalbundle #sayajualmurah #bundlemalaysia #kakibundle #uniqlo #uniqlobundle #stripedshirt #stripeshirtbundle #ladsbundleavailable

❗Baca detail dengan teliti dahulu❗ Brand : Uniqlo Saiz : M (S masih ngam) Pit : 18.5 inch Labuh : 26.5 inch Cond : 9/10 Tip Top bundle ✨ RM 30 siap pos sm , ss +Rm5 Berkenan boleh WhatsApp ke -📞0143236352 atau sila klik link dekat bio, TQ #ladsbundle #bundlemalaysia #preloveditem #sayajualbaju #bundles #brandeditem #psmza #uitmdungun #terengganu #dungun #supportlocal #vintageitem #originalbundle #sayajualmurah #bundlemalaysia #kakibundle #uniqlo #uniqlobundle #stripedshirt #stripeshirtbundle #ladsbundleavailable

Tawakal innahu.. dok tra dok tahu.. swipe up story di @terengganu11 untuk berita penuh 🆙 . Follow Backup: @terengganusebelas Miliki Jersey TFC Anda Di @Turtle_StoreTRG Tekan Link WhatsApp Di Bawah : 0145326568 / 0145702222 / http://turtlestore.wasap.my . #terengganu #terengganu11 #terengganusebelas #terengganueleven #terengganufc #terengganufootballclub #terengganudaruliman #webleedblackandwhite #petehtranungpeteh #bolasepak #malaysia #malaysiafootball #football #futsal #soccer #daripenyokonguntukpenyokong #turtlestore #besut #setiu #kualaterengganu #kualanerus #marang #huluterengganu #dungun #kemaman

Tawakal innahu.. dok tra dok tahu.. swipe up story di @terengganu11 untuk berita penuh 🆙 . Follow Backup: @terengganusebelas Miliki Jersey TFC Anda Di @Turtle_StoreTRG Tekan Link WhatsApp Di Bawah : 0145326568 / 0145702222 / http://turtlestore.wasap.my . #terengganu #terengganu11 #terengganusebelas #terengganueleven #terengganufc #terengganufootballclub #terengganudaruliman #webleedblackandwhite #petehtranungpeteh #bolasepak #malaysia #malaysiafootball #football #futsal #soccer #daripenyokonguntukpenyokong #turtlestore #besut #setiu #kualaterengganu #kualanerus #marang #huluterengganu #dungun #kemaman

Job done today, rebuilt Clutch cover #ogura , tukar diaphragm baru upgrade ikat diaphragm pakai skru , fitting diaphragm + repair bearing sleeve + new bearing for Racer #dungun Terengganu s😁👍 . Item ready to be deliver. Tq bro yakin dengan service rebuilt clutch by #clutchahyam . Guys korang ade clutch nak rebuilt ? Risau pasal kos? Takpe meh roger dulu kita cerita 👍😁 Call / sms / www.wasap.my/60173774331 Perhatian!!!! Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku kehilangan atau kerosakan ke atas item yg tak dituntut dalam jangkamasa 14 hari , HARAP MAKLUM #clutchahyamfromthestreettothestrip #tiptop #madeinmalaysia #recondclutchservice #repair #modify #since2007 #os #orc #cc #dd #hks #mitsubishi #proton #nissan #toyota #perodua #honda #performanceclucthkit #racingclutch

Memang tak rugi sape cuba Moisturizer Honey Bee Veenom 😊 kalau dah always pakai memang akan rasa kesan dan perubahan pada kulit 👌🏻 Boleh campur honey bee venom dengan rutin sedia ada skincare korangg Mungkin sekarang takde beza, nanti dah masuk 4 series umur silalah berterima kasih kat saya! In Shaa Allah satu wrinkle pun takde! Kenapa boleh pakai pelembab sebanyak mana kita larat? Setiap pelembab mempunyai active ingredient yang berbeza-beza, kebanyakkanya 80% adalah H20, yang selebihnya selalu extract tumbuhan dan bunga, so kalau beli products rajin-rajin tengok ingredient dia and Google. Honey bee venom ada 5% content of bee venom yang sangat bagus untuk kecantikan.

KURSUS PENGENDALI MAKANAN ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 17 OKTOBER 2019 | KHAMIS | 9.00 AM ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🤲 ALHAMDULILLAH 🤲 Thanks geng: KEKABE KFC DUNGUN MFI TEGOH 93 ENTERPRISE WARUNG KAK YAH Terima kasih kerana memilih SLPM EduSky.Com Learning & Training Academy PILIH TARIKH MENGIKUT KELAPANGAN ANDA 10 OKTOBER 2019 ❎ SELESAI ❎ 17 OKTOBER 2019 ❎ SELESAI ❎ 26 OKTOBER 2019 ✅ 2 KEKOSONGAN 30 OKTOBER 2019 ✅ 8 KEKOSONGAN Boleh klik link untuk Pra Pendaftaran: http://www.wasap.my/60165344345/KursusPengendaliMakananSlotOktober JADILAH PENGENDALI MAKANAN YANG AMANAH #kursuspengendalimakanan #dungun #kemaman #kualaterengganu

Tengok dia makan 🤤 Aaaa tolong lah kenapa sedap sangat minicrunch nieh . . Nak rasa kelainan boleh makan dengan aiskrim takpun dengan roti . . Uishhh dah sedap makan gitu aje tao Dapat sebekas konfirm repeat Sebab sedap sangat sangat . . Minicrunch RM15 sahaja tao Bekas besar sedap pulak tu berbaloi lahhh dapatkan chocojerr sedap nieh . Meh ! Sape nak roger Amna 0139666417 sekarang jommm . #teamamnapower

Yang paling dicari2 tau . Baby finger food paling laris tau . Stok makin berkurang dari sehari ke sehari . Rm 17 untuk 1 pek . Macam2 menu kita ada 1. Chicken nugget (sold out) 2. Chicken ball 3. Mini Sosej (sold out) 4. Sweet potato keria 5. Donut raisin (sold out) 6. Buttermilk pancake . Nak order boleh klik http://www.wasap.my/60133009374 . #agentbabyfood #babybitesandmunchdungun #babyfood #dungun #paka #agentbbmpaka #agentbabyfoodpaka #babyfoodpaka #babyfoodkerteh #babyfoodterengganu #frozenfood

Yang paling dicari2 tau . Baby finger food paling laris tau . Stok makin berkurang dari sehari ke sehari . Rm 17 untuk 1 pek . Macam2 menu kita ada 1. Chicken nugget (sold out) 2. Chicken ball 3. Mini Sosej (sold out) 4. Sweet potato keria 5. Donut raisin (sold out) 6. Buttermilk pancake . Nak order boleh klik http://www.wasap.my/60133009374 . #agentbabyfood #babybitesandmunchdungun #babyfood #dungun #paka #agentbbmpaka #agentbabyfoodpaka #babyfoodpaka #babyfoodkerteh #babyfoodterengganu #frozenfood

Yang paling dicari2 tau . Baby finger food paling laris tau . Stok makin berkurang dari sehari ke sehari . Rm 17 untuk 1 pek . Macam2 menu kita ada 1. Chicken nugget (sold out) 2. Chicken ball 3. Mini Sosej (sold out) 4. Sweet potato keria 5. Donut raisin (sold out) 6. Buttermilk pancake . Nak order boleh klik http://www.wasap.my/60133009374 . #agentbabyfood #babybitesandmunchdungun #babyfood #dungun #paka #agentbbmpaka #agentbabyfoodpaka #babyfoodpaka #babyfoodkerteh #babyfoodterengganu #frozenfood

Yang paling dicari2 tau . Baby finger food paling laris tau . Stok makin berkurang dari sehari ke sehari . Rm 17 untuk 1 pek . Macam2 menu kita ada 1. Chicken nugget (sold out) 2. Chicken ball 3. Mini Sosej (sold out) 4. Sweet potato keria 5. Donut raisin (sold out) 6. Buttermilk pancake . Nak order boleh klik http://www.wasap.my/60133009374 . #agentbabyfood #babybitesandmunchdungun #babyfood #dungun #paka #agentbbmpaka #agentbabyfoodpaka #babyfoodpaka #babyfoodkerteh #babyfoodterengganu #frozenfood

Yang paling dicari2 tau . Baby finger food paling laris tau . Stok makin berkurang dari sehari ke sehari . Rm 17 untuk 1 pek . Macam2 menu kita ada 1. Chicken nugget (sold out) 2. Chicken ball 3. Mini Sosej (sold out) 4. Sweet potato keria 5. Donut raisin (sold out) 6. Buttermilk pancake . Nak order boleh klik http://www.wasap.my/60133009374 . #agentbabyfood #babybitesandmunchdungun #babyfood #dungun #paka #agentbbmpaka #agentbabyfoodpaka #babyfoodpaka #babyfoodkerteh #babyfoodterengganu #frozenfood

Yang paling dicari2 tau . Baby finger food paling laris tau . Stok makin berkurang dari sehari ke sehari . Rm 17 untuk 1 pek . Macam2 menu kita ada 1. Chicken nugget (sold out) 2. Chicken ball 3. Mini Sosej (sold out) 4. Sweet potato keria 5. Donut raisin (sold out) 6. Buttermilk pancake . Nak order boleh klik http://www.wasap.my/60133009374 . #agentbabyfood #babybitesandmunchdungun #babyfood #dungun #paka #agentbbmpaka #agentbabyfoodpaka #babyfoodpaka #babyfoodkerteh #babyfoodterengganu #frozenfood

⏹LAZZ Asli⏹ . ✅ Seisi keluarga boleh minum. Rasa lemak-lemak je. Tak manis. . ✅ Terbaik untuk diet tanpa sucrose. Zero Sucrose! . ✅ Boleh di minum oleh penghidap darah tinggi, kencing manis, atau apa-apa masalah lain. Dapatkan juga nasihat doctor tau. . ✅ Lebih pantas kesannya jika anda ada masalah kulit. Seperti ekzema, kulit sensitif. . ✅ Ikhtiar hamil ada masalah berat badan berlebihan/ cyst/ pcos, juga disyorkan ambil asli. . Nak dapatkan khidmat konsultasi? In shaa Allah, KakYue sedia membantu. . Berkenan nak cuba? Nak cod? Jom roger KakYue. 📲 http://lazzcodterengganu.wasap.my 📲 http://lazzcodterengganu.wasap.my 📲 http://lazzcodterengganu.wasap.my . Atau boleh klik link di bio . @lazzcodterengganu @lazzcodterengganu @lazzcodterengganu . #lazzsusukambing #lazzcodterengganu #lazzterengganu #lazzganukite #susukambing #susukambinglazzcodterengganu #susukambingterengganu #teamangelslazz #lazzasli #yakinikhasiatsemulajadi #susukambingasli #susuikhtiarhamil #ikhtiarhamil #susukambingkurma #kopisusukambing #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #marang #huluterengganu #dungun #setiu #besut #agendiperlukan #stokisdiperlukan

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

🔛SALES🔛 💐KOLEKSI BLOUSE AYANNA💐 . 🔹Code: 2664 Naura Plain Blouse . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan - Saloma 🌟Ruffle - Tangan . Berat : 300 gram +/- . ➡️ HARGA Retail : RM29 (Tak Termasuk Pos) Pos sm8 /ss11 . . . Promosi buy three free postage sehingga 31/10 #blousebesar #bajubesarmurah #bajumurahmalaysia #plussizebaju #bajuplussizemurah #blouseplussize #blouseplain #sayajualmurah #zulariffin #handbagcoach #handbaglelaki #hantaran #barangborong #baranghantaran #dungun #terengganu #kuantan #malaysia

Terima kasih atas feedback dan komen2 positi dr my lovely customer. Alhamdulillah sambutan terbaik utk dry aged steak #premiumsteak #steak #terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #steaklover #butchercut #dryagedsteak #dryager #1stdryagerterengganu

#dungun ➡️ #tasikkenyir • have fun today😆 • with @iefah.alyahya @_chajaaa18 @manoamii • doing our htm assignment🤪

Brunei : Actually saya dah cuba banyak produk untuk pulihkan masalah miss V tapi kadang-kadang effect lambat. Tapi dengan Bakira, cepat je! Bau dia pun harum! Saya suka sangat! . . Salah satu orang suka BAKIRA ialah wangi.Tak reti nk explain tahap wangi dia tu..korang kna try baru tahu😍 . . Berminat?haa click jer link wasap kt bio tu . . @bakiramalaysiahq @bakira_malaysia @rumahjamumalaysia #igkelantan #kotabharu #terengganu #kualaterengganu #pahang #kuantan #kemaman #dungun #serumviral #ubatkuat #serum #serumpemutih #serumvitaminc #tudungmurah #telekung #telekungmalaysia #telekungumrah #pinktober #bazar #bazarpaknil #bazarkarat #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #vscomalaysia #igmalaysia #supplementmalaysia #dietsihat #muakelantan #sayajualmurah #trustedsellermalaysia

Testimoni dari Brunei(Terjemahan) Serum Bakira tu totally work! Miss V jadi ketat! Tak percaya sebenarnya. Sekarang ni pun saya pakai selalu. Takde lagi kegatalan dan keputihan tu dah kurang. Kena selalu pakai pantyliner sebab banyak keputihan yang warna kekuningan tapi sekarang dah clean dah. Serum Bakira tu amazing! Cepat effect dia! Pernah satu malam tu saya pakai jam 7. Sebelum nak bersama suami pun dah terasa ketat! And one thing I realise bibir miss V tu jadi firm. Kalau dulu, mcm longgar.. . . BUAT ISTERI ISTERI...AWAS!!!! . . Jangan pakai BAKIRA hari hari..seriuosly,mmg jadi terlajak ketat.Skip pakai🤐🤐🤐🤐 . . Kesan seawal 5 minit jer untuk effect ketat. . . Kalau korang rajin amal..mmg gebu bibir miss v.Punnnnnn seriously!!! . . Bakira bukan sahaja berkesan merawat keputihan,tapi pantas jugak untuk mengetat dan menganjalkan miss v anda. . .. Untu pertanyaan dan imfo,klik link wasap di bio😍 . . @bakiramalaysiahq @bakira_malaysia @rumahjamumalaysia #igkelantan #kotabharu #terengganu #kualaterengganu #pahang #kuantan #kemaman #dungun #serumviral #ubatkuat #serum #serumpemutih #serumvitaminc #tudungmurah #telekung #telekungmalaysia #telekungumrah #pinktober #bazar #bazarpaknil #bazarkarat #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #vscomalaysia #igmalaysia #supplementmalaysia #dietsihat #muakelantan #sayajualmurah #trustedsellermalaysia

Sy memperkenalkan penjagaan kulit.. marjane oil merupakan nutrisi dn supliment utk lapisan luar kulit muka yg mbantu meresap jauh ke dlm kulit dn mbantu mbangunkan kolagen serta elastin kulit.. . Selain tinggi daripada vitamin c dn anti radikal bebas, ia juga sgt tinggi dgn anti oksidan.. mbantu melambatkan penuaan kulit.. . Wanita perlu jaga sebenarnya ialah kekeringan kulit muka dn mengekalkan kelembapan yg tinggi.. . InsyaAllah dgn marjane ni x mengecewakan utk membantu mengurangkan jeragat, mengecilkan pori2 muka dn melembabkan kulit.. . (faktor kulit kusam) bila kulit luar terjaga rapi, insyaAllah bahagian dlm juga dpt dipertahankan kekuatannya. . Marjane nampak murah, tapi dia punya kebaikan sgt kaya dn mewah.. berbagi info kepada semua followers utk memiliki kulit yg sihat sepanjang usia.. . Sekarang marjane oil dalam promosi RM42 sahaja Harga normal RM50 #jamuratumalaya #wajargunajrm #jamuratumalayadungun #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalayaonline #bondarozitajamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #resepibonda #resepiringkas #kongsiresepi #petuabonda #petuanenek #rasa #rangkaianjamuratumalayaterengganu #dungun #dungunterengganu #uitmdungun #coddungun #politeknikdungun #dunguntown #paka #herba #skincare #marjaneoil #skintreatment

Outdoor session. Production: @ve_works Photo by: @khmuse Edit by: @hzq.ve

Kesan Marjane Oil menakjubkan !! Membantu: ▪️Melembabkan kulit kering dan membantu merawat kulit kusam. ▪️Menghalang bintik-bintik hitam akibat peningkatan umur. ▪️Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan dan bersisik. ▪️Menghaluskan dan menyegarkan tekstur kulit. ▪️Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas. ▪️Menghilangkan parut jerawat. ▪️Mengimbangi pengeluaran minyak pada kulit. ▪️Menanggalkan sel-sel kulit mati. Cara Penggunaan ▪️Titiskan Marjane Oil pada tangan dan usapkan lembut pada keseluruhan wajah dan leher. ▪️Gunakan 2 kali sehari setiap pagi dan malam. ▪️Untuk kesan yang terbaik : -cuci wajah dengan sabun Zinnia Meganta. -gunakan marjane oil sebagai pelembap -gunakan Vinifera Blemish CC Cover sebagai pelindung cahaya matahari Dan solekan asas untuk kelihatan cantik Dan bersinar. -rawatan secara dalaman, ambil Wuja Pinkish untuk kesan yang lebih menakjubkan. #jamuratumalaya #wajargunajrm #jamuratumalayadungun #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalayaonline #bondarozitajamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #resepibonda #resepiringkas #kongsiresepi #petuabonda #petuanenek #rasa #rangkaianjamuratumalayaterengganu #dungun #dungunterengganu #uitmdungun #coddungun #politeknikdungun #dunguntown #paka #herba #skincare #skintreatment #faceoil

Back to reality after a few weeks of hopping in and out island. Sorry for not been active in social media for long. What's your plan for this coming weekend? #iamamerman #merwenmerman #merwen #fitnessmerman #fitness #tenggolisland #terengganu #dungun #tenggolcoralbeachresort #beachbod #beachboy #thelittlemerman #merman #mermandreams #livingdreams #worthy #selfworth #livinglife #malaysiatrulyasia #malaysia #merlaysian #ssi #mermaidinstructor #ssimerman #beboldbecrazybeyourself

Alhamdulillah.. Selesai job kedua Tunang aida Ambs 18/10/19 #muamalaysia #muaterengganu #muadungun #muaambs #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #merisik #dungun #almuktafibillahshah

All star collection By SOBELLA .Edition comeback colour - colour legend . 😍 . Didatangkan 3 warna yang legend😍 . ❤RUSTY BUTTERFLY . ❤ MAS AYU . ❤ EARTH BROWN . Semua 3 pcs bersaiz baby lipmmate😍😍 . RM50 satu kotak😍❤ . . #opendropship #sobellasquadhq #sobella #dungun

All star collection By SOBELLA .Edition comeback colour - colour legend . 😍 . Didatangkan 3 warna yang legend😍 . ❤RUSTY BUTTERFLY . ❤ MAS AYU . ❤ EARTH BROWN . Semua 3 pcs bersaiz baby lipmmate😍😍 . RM50 satu kotak😍❤ . . #opendropship #sobellasquadhq #sobella #dungun

All star collection By SOBELLA .Edition comeback colour - colour legend . 😍 . Didatangkan 3 warna yang legend😍 . ❤RUSTY BUTTERFLY . ❤ MAS AYU . ❤ EARTH BROWN . Semua 3 pcs bersaiz baby lipmmate😍😍 . RM50 satu kotak😍❤ . . #opendropship #sobellasquadhq #sobella #dungun

All star collection By SOBELLA .Edition comeback colour - colour legend . 😍 . Didatangkan 3 warna yang legend😍 . ❤RUSTY BUTTERFLY . ❤ MAS AYU . ❤ EARTH BROWN . Semua 3 pcs bersaiz baby lipmmate😍😍 . RM50 satu kotak😍❤ . . #opendropship #sobellasquadhq #sobella #dungun

All star collection By SOBELLA .Edition comeback colour - colour legend . 😍 . Didatangkan 3 warna yang legend😍 . ❤RUSTY BUTTERFLY . ❤ MAS AYU . ❤ EARTH BROWN . Semua 3 pcs bersaiz baby lipmmate😍😍 . RM50 satu kotak😍❤ . . #opendropship #sobellasquadhq #sobella #dungun

All star collection By SOBELLA .Edition comeback colour - colour legend . 😍 . Didatangkan 3 warna yang legend😍 . ❤RUSTY BUTTERFLY . ❤ MAS AYU . ❤ EARTH BROWN . Semua 3 pcs bersaiz baby lipmmate😍😍 . RM50 satu kotak😍❤ . . #opendropship #sobellasquadhq #sobella #dungun

💢 TAK SAMPAI SEBULAN BODY DAH ADE SHAPE 💢 . . awak gemuk ? 😱 jalan sana sininpon malu tak yakin ? 😱 susah cari saiz baju seluar 😅 kan kan nak bergaya apepon payah 😥 . sekarang tak lagi sebab awak dh tau produk @pinklady.bodyperfection.hq ni boleh reshape body awak bagi ideal cun melecun tiptop 😙 . ideal tu maksud stabilkan berat dan tinggi 👍saintifiknye kot ehehe ongputeh cakap ♥ BMI body mass index haa giteww . KENA WHATSAAP SEKARANG ❗ SEBAB SEKARANG ADA SEDIAKAN FREEGIFTS SPECIAL ❗ . TERHAD 32 SLOT SAHAJA ❗❗ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

💢 TAK SAMPAI SEBULAN BODY DAH ADE SHAPE 💢 . . awak gemuk ? 😱 jalan sana sininpon malu tak yakin ? 😱 susah cari saiz baju seluar 😅 kan kan nak bergaya apepon payah 😥 . sekarang tak lagi sebab awak dh tau produk @pinklady.bodyperfection.hq ni boleh reshape body awak bagi ideal cun melecun tiptop 😙 . ideal tu maksud stabilkan berat dan tinggi 👍saintifiknye kot ehehe ongputeh cakap ♥ BMI body mass index haa giteww . KENA WHATSAAP SEKARANG ❗ SEBAB SEKARANG ADA SEDIAKAN FREEGIFTS SPECIAL ❗ . TERHAD 32 SLOT SAHAJA ❗❗ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

💢 TAK SAMPAI SEBULAN BODY DAH ADE SHAPE 💢 . . awak gemuk ? 😱 jalan sana sininpon malu tak yakin ? 😱 susah cari saiz baju seluar 😅 kan kan nak bergaya apepon payah 😥 . sekarang tak lagi sebab awak dh tau produk @pinklady.bodyperfection.hq ni boleh reshape body awak bagi ideal cun melecun tiptop 😙 . ideal tu maksud stabilkan berat dan tinggi 👍saintifiknye kot ehehe ongputeh cakap ♥ BMI body mass index haa giteww . KENA WHATSAAP SEKARANG ❗ SEBAB SEKARANG ADA SEDIAKAN FREEGIFTS SPECIAL ❗ . TERHAD 32 SLOT SAHAJA ❗❗ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

Jom buat husband uolss obsessed dengan uolss 🥰 - KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸 💋 Menganjalkan Boobies 💋 Menegangkan Boobies 💋 Memontokkan Boobies 💋 Membesarkan Boobies 💋 Menggebukan Boobies 💋 Melembutkan Boobies 💋 Punggung makin membulat helok 💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish 💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit 💋 Sesuai untuk ibu menyusu 💋 Tidak Melekit And of course 💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙 - Say NO to; Push up bra ❌ Bump pants ❌ Double triple quadraple bras ❌ Fake silicon/gel pad ❌ Surgery❌ - And say YES to one and only Best Breast Cream; PINKLADY HAPPY CREAM ✅ Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍 - Happy Boobs, Happy Hubby with Pinklady Happy Cream 👑 - #dropshipwantedmalaysia #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

Jom buat husband uolss obsessed dengan uolss 🥰 - KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸 💋 Menganjalkan Boobies 💋 Menegangkan Boobies 💋 Memontokkan Boobies 💋 Membesarkan Boobies 💋 Menggebukan Boobies 💋 Melembutkan Boobies 💋 Punggung makin membulat helok 💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish 💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit 💋 Sesuai untuk ibu menyusu 💋 Tidak Melekit And of course 💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙 - Say NO to; Push up bra ❌ Bump pants ❌ Double triple quadraple bras ❌ Fake silicon/gel pad ❌ Surgery❌ - And say YES to one and only Best Breast Cream; PINKLADY HAPPY CREAM ✅ Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍 - Happy Boobs, Happy Hubby with Pinklady Happy Cream 👑 - #dropshipwantedmalaysia #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

Jom buat husband uolss obsessed dengan uolss 🥰 - KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸 💋 Menganjalkan Boobies 💋 Menegangkan Boobies 💋 Memontokkan Boobies 💋 Membesarkan Boobies 💋 Menggebukan Boobies 💋 Melembutkan Boobies 💋 Punggung makin membulat helok 💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish 💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit 💋 Sesuai untuk ibu menyusu 💋 Tidak Melekit And of course 💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙 - Say NO to; Push up bra ❌ Bump pants ❌ Double triple quadraple bras ❌ Fake silicon/gel pad ❌ Surgery❌ - And say YES to one and only Best Breast Cream; PINKLADY HAPPY CREAM ✅ Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍 - Happy Boobs, Happy Hubby with Pinklady Happy Cream 👑 - #dropshipwantedmalaysia #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

READY STOCK 🔥 Get your perfect dream skin with WAWA EE Cushion ✨ Harga murah mampu milik kualiti setaraf brand international yg bernilai lebih RM200! 😱 Mengandungi Vitamin E & Aloe Vera extract bagi mengekalkan kelembapan kulit wajah anda serta Argireline Peptide bagi melambatkan proses penuaan pada wajah 😘 Pelaburan yg sgt berbaloi 😍 Jom dapatkan #wawaeecushion nowdearies🌹😘 RM 49 semenanjung RM 53 sabah sarawak #kemaman #wawafantasykemamam #wawadreamskemaman #wawacosmeticskemaman #wawakemaman #bandarchukai #bandarkemaman #wawacosmetic #wawafantasydreams #maduajaibkemaman #madukemaman #maduwawa #premiumkitkemaman #superjimat #cosmeticmurah #viral #cosmeticwawa #kijal #kerteh #dungun #wawacosmetickijal #wawacosmeticdungun #wawacosmeticskemaman #eecushionkemaman #wawafoundationkemaman #codkemaman #wawakemaman #codwawakemaman #miniagents #memerlukanminiagents

READY STOCK 🔥 Get your perfect dream skin with WAWA EE Cushion ✨ Harga murah mampu milik kualiti setaraf brand international yg bernilai lebih RM200! 😱 Mengandungi Vitamin E & Aloe Vera extract bagi mengekalkan kelembapan kulit wajah anda serta Argireline Peptide bagi melambatkan proses penuaan pada wajah 😘 Pelaburan yg sgt berbaloi 😍 Jom dapatkan #wawaeecushion nowdearies🌹😘 RM 49 semenanjung RM 53 sabah sarawak #kemaman #wawafantasykemamam #wawadreamskemaman #wawacosmeticskemaman #wawakemaman #bandarchukai #bandarkemaman #wawacosmetic #wawafantasydreams #maduajaibkemaman #madukemaman #maduwawa #premiumkitkemaman #superjimat #cosmeticmurah #viral #cosmeticwawa #kijal #kerteh #dungun #wawacosmetickijal #wawacosmeticdungun #eecushionkemaman #wawafoundationkemaman #codkemaman #wawakemaman #codwawakemaman #miniagents #memerlukanminiagents

READY STOCK 🔥 Get your perfect dream skin with WAWA EE Cushion ✨ Harga murah mampu milik kualiti setaraf brand international yg bernilai lebih RM200! 😱 Mengandungi Vitamin E & Aloe Vera extract bagi mengekalkan kelembapan kulit wajah anda serta Argireline Peptide bagi melambatkan proses penuaan pada wajah 😘 Pelaburan yg sgt berbaloi 😍 Jom dapatkan #wawaeecushion nowdearies🌹😘 RM 49 semenanjung RM 53 sabah sarawak #kemaman #wawafantasykemamam #wawadreamskemaman #wawacosmeticskemaman #wawakemaman #bandarchukai #bandarkemaman #wawacosmetic #wawafantasydreams #maduajaibkemaman #madukemaman #maduwawa #premiumkitkemaman #superjimat #cosmeticmurah #viral #cosmeticwawa #kijal #kerteh #dungun #wawacosmetickijal #wawacosmeticdungun #eecushionkemaman #wawafoundationkemaman #codkemaman #wawakemaman #codwawakemaman #miniagents #memerlukanminiagents

Jom buat husband uolss obsessed dengan uolss 🥰 - KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸 💋 Menganjalkan Boobies 💋 Menegangkan Boobies 💋 Memontokkan Boobies 💋 Membesarkan Boobies 💋 Menggebukan Boobies 💋 Melembutkan Boobies 💋 Punggung makin membulat helok 💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish 💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit 💋 Sesuai untuk ibu menyusu 💋 Tidak Melekit And of course 💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙 - Say NO to; Push up bra ❌ Bump pants ❌ Double triple quadraple bras ❌ Fake silicon/gel pad ❌ Surgery❌ - And say YES to one and only Best Breast Cream; PINKLADY HAPPY CREAM ✅ Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍 - Happy Boobs, Happy Hubby with Pinklady Happy Cream 👑 - #dropshipwantedmalaysia #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore

Jom buat husband uolss obsessed dengan uolss 🥰 - KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸 💋 Menganjalkan Boobies 💋 Menegangkan Boobies 💋 Memontokkan Boobies 💋 Membesarkan Boobies 💋 Menggebukan Boobies 💋 Melembutkan Boobies 💋 Punggung makin membulat helok 💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish 💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit 💋 Sesuai untuk ibu menyusu 💋 Tidak Melekit And of course 💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙 - Say NO to; Push up bra ❌ Bump pants ❌ Double triple quadraple bras ❌ Fake silicon/gel pad ❌ Surgery❌ - And say YES to one and only Best Breast Cream; PINKLADY HAPPY CREAM ✅ Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍 - Happy Boobs, Happy Hubby with Pinklady Happy Cream 👑 - #dropshipwantedmalaysia #teamdira2019 #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoals #bodymantap #punggungmontok #keputihanhilang #missvlonggar #missvketat #terengganu #kualalumpur #selangor #johor #kotabharu #dungun #paka #kerteh #kemaman #kuantan #temerloh #pahang #pasirmas #dubai #trustedseller #singapore