Photos and Videos about

China top actress 2018 Yang Mi #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

A big was saved by several policemen in the flood in China Guangxi and it was actually smiling by treating as an important property. #funny #meme #China #Chinese

West Lake Fish in Vinegar Gravy #chineseculture #steamedfish #Chinese food

Chanel No.5 EDP Set Casing + 3 refills :: IDR 2.700k stock 👉 always ask order 👉 klik link on bio review 👉 google #chanelno5 #chanel #edp #chanelbajusyantikz #parfum #chanelset

Chinese style photograph2 #Chinese #snowandredplum #Chinatrends

Terlaris 😍 Paris et Moi Edp merupakan produk yang istimewa dimana menjadi BEST SELLER untuk kategori Fragrance secara global di pasar-pasar JAFRA di seluruh dunia: 1. Perfumer's Edition no.1 JAFRA Cosmetics International (akan ada seri kelanjutannya) 2. Top 5 finalist Popular Women's category at Fragrance Foundation 2017 3. Award finalist: The Cosmetics Executive Woman Organization (CEW) 2017 Perpaduan wewangian dari strawberry Mara, rose petal macaron yang romantis, dan creamy silkywoods akan membuat kamu seperti berada di City of Lights (Paris) 😍😍😘 Nikmati kembali suasana kota Paris melalui website global kami di www.perfumersedition.com. Note : Wanginya Lembut dan tahan lama! Yuukkk buruan ❤ #jafraindependentconsultant #parisetmoi #parfumtahanlama #parfumjafra #jualparfumori #jualparfum #parfumbranded #parfumoriginal #parfumori #parfumwanita #parfumwangi #edp #eaudeparfum #jafra #jafraindonesia #parfumwangi #jualjafra #parfumpria #parfumwanita #jafraparfum #jaframurah #jafrabagus #gift #kado #anniversary #konsultanjafra #jualjafra #like4like #uploadkompakan

Terlaris 😍 Paris et Moi Edp merupakan produk yang istimewa dimana menjadi BEST SELLER untuk kategori Fragrance secara global di pasar-pasar JAFRA di seluruh dunia: 1. Perfumer's Edition no.1 JAFRA Cosmetics International (akan ada seri kelanjutannya) 2. Top 5 finalist Popular Women's category at Fragrance Foundation 2017 3. Award finalist: The Cosmetics Executive Woman Organization (CEW) 2017 Perpaduan wewangian dari strawberry Mara, rose petal macaron yang romantis, dan creamy silkywoods akan membuat kamu seperti berada di City of Lights (Paris) 😍😍😘 Nikmati kembali suasana kota Paris melalui website global kami di www.perfumersedition.com. Note : Wanginya Lembut dan tahan lama! Yuukkk buruan ❤ #jafraindependentconsultant #parisetmoi #parfumtahanlama #parfumjafra #jualparfumori #jualparfum #parfumbranded #parfumoriginal #parfumori #parfumwanita #parfumwangi #edp #eaudeparfum #jafra #jafraindonesia #parfumwangi #jualjafra #parfumpria #parfumwanita #jafraparfum #jaframurah #jafrabagus #gift #kado #anniversary #konsultanjafra #jualjafra #like4like #uploadkompakan

💜К распиву по 2/3/5/10мл ⠀ 🌟 Memo French Leather - имеют очень оригинальную пирамиду, в которой собрано множество самых разнообразных по своему звучанию ароматов, гармоничное сочетание которых производит настоящий фурор. Красивая игра ароматов по начинается уже с первых аккордов, в которых очень эффектно переплетаются звучание розового перца, розовой воды и освежающее дыхание лайма 🌟 Сердце композиции невероятно тёплое и включает очень чувственные ароматы можжевельника, мускатного шалфея и французской замши. 🌟 Парфюм Memo French Leather обязательно придется вам по вкусу, если вы испытываете пристрастие к цветочно-пряным и кожаным ароматам ⠀ ◾ верхние ноты: перец, лайм ◾ базовые ноты: кедр, мускус, ветивер ◾ средние ноты: замша, роза, шалфей ⠀ ✔ Цены с учётом атомайзера со спреем: 💦 2мл 400₽ 💦 3мл 600₽ 💦 5мл 900₽ 💦 10мл 1600₽ ⠀ ☝ Только оригинальная парфюмерия! Никаких фейков и реплик! 🖤Актуальное наличие ➡️#parfum_di ⠀ 🌿️По заказам пишем мне в Директ 📦Отправка во все города России . 🌹Меня зовут Диана. Спасибо что заглянули😉 ____________________________ #духиоригинал #духикраснодар #купитьпарфюм #селективкраснодар #parfumoriginal #parfum #profumo #edp #perfumista #scentoftheday #scent #любимыедухи #популярныйаромат #парфюмериямосква #распив #отливанты #memofrenchleather #memo #nichefragrance #типичныйкраснодар #like4likes #купитьдухи #распивкраснодар #парфюмерныйманьяк #хитыпарфюмерии

Biasa cuma beli EDT merk ***a itu pun beli kalo disc buy 1 get 1 , atau beli di parfum isi ulang. Buy 1 get 1 adanya pas mau lebaran atau mau natal 🤣. Sisanya tiap bulan abis 2 botol ber 2 setiap bulan yg 100ml. 😬(itu mandi atau diminum minyak wanginya) pas dihitung OMG 😮 200rb 1 bln untuk minyak wangi aja. Semenjak oktober 2018 kuputuskan untuk tidak beli lagi minyak wangi isi ulang. 🥺🥺 (Yah gak wangi lagi donggggggggg) Eiiittsss jangan salah....... gak beli lagi karena dapat gratisan cuy, biasa beli EDT eh dapatnya EDP gratis pulak padahal kalo beli harganya 5xx.xxx, U know what... 😵😵😵😵 EDP the One disguise dari Oriflame, 3bln pemakaian baru habis padahal kita pakai ber2 The one disguise wanginya bisa untuk pria(man) *untuk yg sukak kebetulan suami sukak banget hehehe dan wanita (haha sebetulnya buat wanita sih tp wangi untuk pria juga cocok) Nah nah,,,,setelah habis aku jatuh cinta sama EDT eclat mademoiselle dari oriflame juga yang wanginya enak banget dan aku beli dengan setengah harga 😱😱😱kok bisa kok bisa kan aku member 😬😬 Karena pak suam juga kehabisa enggak mungkin dong pake EDT eclat mademoiselle punya aku. 🤣🤣🤣🤣(nanti cucok booo secara wanginya cewe banget) 😬. Jd aku belikan EDT eclat homme dan aku juga beli dengan harga yg murah banget. Ke 2 nya udh mu nginjak bulan ke 3 EDT eclat mademoiselle aku baru habis 😬dan EDT eclat Homme punya pak suam masih 3/4 nya 😬. Kebayang dong iritnya biasa sebulan 200rb skg 250rb untuk 2 bulan. 💃 Sisanya bisa buat beli yg lain kan. Jd kata siapa minyak wangi oriflame mahal justru murah banget.... 😬😬😬 Gak perlu juta” untuk wangi kayak artes artes... gak perlu beli isi ulang, gak perlu lagi beli EDT, EDP dan Parfum pas promo 1 tahun 2X karena kapan aja bisa beli dengan harga disc. 💃💃😬😬😬 Gimana enak kan... apalagi dapat grateeeesss yee kan yee kan. 😬 Aku gak jualan kok gak juga promo cuma aku kasih cerita tentang produknya aja 😬. #oriflameindonesia #oriflame #eclathomme #theonedisguiseparfum #eclatmademoiselle #edp #edt #populer #bestseller #like4like #likeforfollow #likeforlikes #parfume

As good as you may look , as great as you need to smell too . Times when #essencesdeparis is all you need .. Find us at Ocean Mall, Lucky One , Dolmen Tariq Road and Gulberg Galleria Or shop online. Click link in BIO #lawn #fabric #summerlawn #edp #perfume

SUSPENSO "perfume copy" 100ml EDP A must have for every big boy . Exact scent, bottle and packaging Lasts 24hours . Price: N7000 . Slide into our dm or call 08037886392 to order _________________ #chenfragrances #suspenso #edp #perfumesinlagos #hustlerssquare #hustlersgang #instabizweek #nbc #lagos #enugu #onitsha #owerri #lagosmainlandlagosshopper #lagosvendors #lagosbigboys #ikeja #anthony #illupeju

It's . . . ❤ Hot Selling✔ ❤ Ready Stock✔ ❤ It is affordable✔ ❤ Long lasting✔ ❤100% Authentic✔ ❤Signature scent✔ ❤Cultured specially for you✔ ❤Shipping Available✔ ❤Great Service✔ ❤Great Product Knowledge✔ . . Available now...visit www.saphirescents.com or Call/WhatsApp 08038519881, +234 810 888 8988 to place your order. . . . . . . #sapphirescentstitakeover#fragrance #perfume #parfum #edp #edt#perfume #igers#instapic #photooftheday #entrepreneur #scentoftheday #inspiration #freshsmell #smellfresh#sapphirescents #luxurypefume #luxurysmell #uniquefragrance #smellluxurious #smellgoodfeelgood #perfumeforcelebrities #perfumeforkings #standoutwithsapphirescents #walejana#yearofthenew #billionnairamark #jesusdidit #thankyoujesus

In a Class of its own, the Infinite Rush by Bentley cologne represents essence with it's bold aromatic fragrance. Available in 100ml (EDT) . ORDER NOW . #exotiscent #infinite #rush #bentley #perfumestore #parfum #edp #naija #fragrance #cologne #lagos #abuja #owanbe #owanbevendor #scents #scent #success #luxury #perfume #edt #toilette #bellanaija #bellanaijaweddings

La Vie Est Belle Leau de Parfum _ Kalau suka tukar tukar bau ataupun takut nak beli botol besar takut tak ngam bau dia, kakak suggest beli vial size ni. Dia dalam 1ml-2ml (bergantung pada brand). Details pasal vial boleh tengok dekat highlight kakak ❤️ _ Vial size (boleh mix) RM10 for 1 vial RM27 for 3 vials RM60 for 8 vials ‼️Untuk mana mana vial brand DIOR, LANCOME DAN GUCCI add on rm1/each #perfume #fragrances #vial #vialsize #travelsize #travelperfume #edp #parfume #perfume #vialaaf #originalbrandedperfumemalaysia

TIMELESS FREEDOM & SERENITY . Hye uollss ! 💕 . All the boys out there kena try Issey Miyake for men by @8to8.my ni 😍 . Bau dia woody aquatic fragrance yang sangat seksi and tenang 💯 . Sesuai until pakai harian dari office kerja hingga ke malam for a dinner date 😉 . Top notes: yuzu, bergamot, lemon, tarragon . Middle notes: nutmeg , water lily . Base notes : tobacco, sandalwood, cedar, vetiver, musk . . For purchase boleh dm ye 😘 . #8to8pahang #8to8agent #8to8perfume #pahang #temerloh #jerantut #jomwangidenganezzah #inspiredperfume #edp#longlastingperfume #luxury #highqualityperfume #highclass #sayajual #bazaarpaknil

Engage
(@engagedeo)

1 Hour Ago

Comment below and tell us what you are doing to spend those moments of togetherness. Celebrate those stolen moments with Engage Eau De Parfum. Because love will always find a way! #engagetimeforlove . . . . . #fragrance #perfume #scent #edp #eaudeparfum #scentoftheday #parfum #perfumery #beauty #engageloveis #egageedp #yinandyang #aroma #stolenmoments #engage #hommeandfemme

ESCADA - Escada Magnetism Edp 75ml Bayan Tester Parfüm Piyasa Fiyatı:259.26 TL Site Fiyatı:116.67 TL Oryantal vanilya. Frenk üzümü, gül, hindistan cevizi, karamel. İçgüdüsel, seksi, çekici bir kişilik. Güçlü ve kendinden emin yanınızı açığa çıkartan tatlı ve yoğun, sofistike bir koku. Ürün Özellikleri Koku Ailesi : Çiçeksi Koku, Şekerli Koku, Meyvemsi Koku Miktar : 75ml Konsantrasyon : Eau De Parfum ( EDP ) #escada #testerparfum #testerparfüm #kokucenneti #kokucennetiofficial #istanbul #ankara #izmir #türkiye #love #tbt #instalike #butik #butikonline #satınal #ücretsizkargo #kapıdaödeme #likeforlike #bursa #turkey #bayanparfüm #outletparfüm #outlet #ucuz #indirim #kampanya #edp #edt #sevgiliyehediye

Mako
(@takamak0)

2 Hours Ago

破産寸前😂😂😂 #perfume #edt #edp #dolcegabbana #coach #mensperfume

L'ESSENCE By @Balenciaga Paris 2 Pcs Gift Set (Eau De Parfum Spray + Body Lotion ) for #women. Buy online at @Fragrances4ever! http://bit.ly/2T2upBq #lessence #perfume #balenciagaparis #parfum #balenciagaperfume #balenciagawomen #fragrance #giftset #bodylotion #edp #fragrances4ever

Amouage Sunshine Man - I must admit the house of Amouage has become one of my favorite fragrance houses, their frags have a lot of depth and power, longevity is always amazing on my skin. Now, with Sunshine Man you have to be patient as it's opening is not one of the enjoyable in the field. Note of immortelle is so potent and it can be so annoying, but give it half an hour and you will love what you get, it has DNA that is so unique. Don't worry if you don't get compliments the reason could be most people don't understand it's smell, they will definitely notice you as it projects so well and it lasts 14+ hours on skin, on clothes it can stay for days. As much as you may think it's a fresh summer time frag from it's name and presentation, Sunshine Man has the depth that suits night outs and cold weather environment, can also fit cooler nights during summer time. But with today's air-conditioning machines that rule can be overlooked. You can wear it on night outs, office, but I wouldn't advice it on dates, especially first dates. #amouage #amouageperfumes #sunshine #sunshineman #edp #eudeparfum #nightout #smellinggood #amazing #amazing_pictures #amazingsmell

La cologne fleur du male by JPG, edt, long lasting with heavy sillage, aromatic fougere, 2008 by Francis Kurkdjian, a softer from the original fleur du male version, sooo powdery sooo soft and sweet, strange but i love it so much 😘❤️ @jpgaultierofficial #jeanpaulgaultier #fleurdumale #edp #edt #eaudeparfum #eaudetoillete #scent #sotd #scentoftheday #fragrance #fragrant #fragrantica #parfum #perfume #parfumindo #indonesia #mycollection #instagood #instadaily #instagram #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #likesforlikes #happy #love #smellsgood #asian #photography

Nước Hoa Nữ #sale 40% chỉ còn #499k 1. Love Potion Eau de Parfum 50ml với sự kết hợp từ hương Gừng cay nồng, hoa Cacao và hương Socola thật lôi cuốn 2. Love Potion Secrets Eau de Parfum 50ml là sự hòa quyện của hương Dâu Tây Trắng và hoa trắng đầy cuốn hút. Sau đó thăng hoa cùng tầng hương nồng nàn của Hổ Phách, Gỗ Đàn Hương và Socola trắng ngọt ngào #ponybeauty #oriflame #lovepotion #lovepotionsecrets #edp #perfume #fragrance #nuochoa #nuochoaoriflame #nuochoanu #nuochoaauth #perfumeshopping #perfumelovers #perfumecollection #hottrend #beauty #cosmetics

What scent do u prefer? Fruity sweet, fresh or floral 🌸🍊🍇🍒🌷🌹🌼 #tipswangi #longlastingperfume #edp #nonalcoholperfume #miniperfume

Signorina adalah jenis Floral Fruity yang diinspirasikan dari perfume jenama antarabangsa yang dilancarkan pada tahun 2011. Top notes : red currant and pink pepper. Middle notes: chic mix of rose, jasmine, and pink peony. Base notes : panacotta, patchouli, and musk. Perfum berbau sweet and soft spicy sesuai bagi wanita berfikiran moden dan sukakan cabaran. . KEPAKARAN kami adalah membantu pengemar minyak wangi memiliki wangian SETANDING jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih murah. . . Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit. . . Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi pada 2017. . Layari www.therichscents.com untuk mencari minyak wangi kegemaran anda atau dari agen-agen yang berdekatan. #therichscents #reviewtherichscents #perfumeviral #edp #designerperfumes #celebrityperfume #fragranceforher #fragranceforhim #perfumes #perfumeforher #perfumeforhim #pocketperfumes #travelperfumes #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #perfumemurah #perfumebumiputera #bestseller #minyakwangi #mesrasolat #produkbumiputera #signorina

#mysuccesstoyouevenifyouwishmetheopposite because sooner or later we will all see who the prophet is

PARFUM DISPLAY MALL / ORI REJECT Parfum berkualitas!!! Silahkan bandingkan kualitas dengan yg lain. Hanya di sini. TERLENGKAP,TERMURAH,TERPERCAYA! Tersedia ratusan Brand. Dijamin tahan lama. Garansi uang kembali jika palsu. Wajib punya buat yg mau #wangi. Ayo jadi #reseller sista & bro, mau cari duit sambil wa an doang? gampang banget! Bisa #dropship! Banyak PLUS2 nya. Barang ready! Gak perlu PO. Foto asli, bukan editan!  Langsung #impor sendiri. Tangan pertama. Harga termurah! Untuk order dan cek stok 👇 Wa : 081261240603 ( no call ) LINE : puti2883 Web : www.fitriaparfum.com #olshop #jakarta #perfume #parfum #parfumbestseller #parfumdecant #jakarta #edp #edt#parfumoriginal #parfumbranded #testerparfum #fragrance #parfumcewek #parfumcowok #parfumlaris #parfumminiatur #parfume #giftset #parfumgiftset #parfummurah#fitriaparfum #parfumori #jualparfumori #jualparfum #parfumnobox #oritester

The SCENTS of summer is here. @i_love_fab @aries_theo #fameconceptstore #inspiredperfume #edp

A BRAND IS A PROMISE. . Promise of quality, consistency, competency and realiability. . KEPAKARAN kami adalah membantu pengemar minyak wangi memiliki wangian SETANDING jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih murah. . . Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit. . . Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi pada 2017. . Layari www.therichscents.com untuk mencari minyak wangi kegemaran anda atau dari agen-agen yang berdekatan. #therichscents #reviewtherichscents #perfumeviral #edp #designerperfumes #celebrityperfume #fragranceforher #fragranceforhim #perfumes #perfumeforher #perfumeforhim #pocketperfumes #travelperfumes #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #perfumemurah #perfumebumiputera #bestseller #minyakwangi #mesrasolat #produkbumiputera #brandisapromise

Pelopor Parfum Mobil gantung "Biji KoPi" yang pertama dibuat dan di olah secara kreatif. KoKe ( Kopi Kreatif) Hadir dengan 3 aroma pilihan: KoKe Coffee aroma kopi hitam yang khas dan strong bisa membuat ketagihan bagi penikmat parfum mobil. Segar dan elegan terasa di Cafe starb**k KoKe Choco aroma coklat kopi seperti aroma kopi susu yang melekat kental sehingga membuat suasana jadi lebih relax dan menyegarkan KoKe Moccacino aroma kopi latte yang segar mengugah selera sehingga lebih relax bagi penikmat parfum mobil Kemasan dari karung goni dan isi kopi asli arabika di rancang secara khusus bagi pencinta parfum mobil kopi. Sangat aman di gunakan tinggal di gantung dispion depan mobil, selain itu juga jadi aksesories menarik di dalam mobil Harga 23.000 #kokesemarang #kokemurah #kopibali #parfumsemarang #parfumbadan #instalike #like4like #pewangimobil #pewangiruangan #coffe #kokemurah #tembalang #semarang #udinus #undip #tligosari #bestseller #parfum #parfumkopi #autentik #pewangi #ecommerce #man #woman #unisex #kopi #edp #wangi #indonesia #kopiarabica #kopiindonesia

Be Gorgeous, Sexy, Energizing & Masculine with 8to8 Perfume by @8to8.my ❤️ The Best Inspired Perfume 😘 To purchase it just DM/Whatsapp @8to8perfume_tieya👌 #8to8perfume#by@8to8.my#inspiredperfume#amazinglyinspired#@elizadsharifuddin#@emmilyanaariff#morethan50scent#edp#longlasting#spray#magininabottle#rm65only

Jimmy Choo Man Ice. 3.3 oz available now. . . Please DM for price ✔100% Authentic ✔20%-40% Less Than Department Stores ✔Free Delivery ✔Shipping Available ✔Fast Service ✔Great Product Knowledge . . . . . #fragrance #perfume #parfum #edp #edt #flowers #drsmellgood #sotd #fraghead #beautiful #hair #igers #vscocam #like4like #goals #followme #like4follow #happy #sun #instapic #likeforlike #photooftheday #entrepreneur #scentoftheday #inspiration #tag4follow #love #instagood #happy #instalove

Jean Paul Gaultier Classique EDT 1.5 ml. น้ำหอมกลิ่นคลาสสิค หอมหรู เซ็กซี่ ติดทน ขึ้นชั้นขายดีตลอดกาล สร้างตำนานสุดแสนอมตะ ให้กับ Jean Paul Gaultier ตลอดมา โทนกลิ่น sweet white floral powdery floral vanilla citrus ด้วยกลิ่นหอมฟลอรัล ผสมผสานกับกลิ่นสไปซี่อ่อนๆ ที่ออกมาสวยเซกซี่ สุดๆ มีส่วนผสมโทนเซกซี่ๆของ ดอกกุหลาบ ดอก Star Anise และเครื่องเทสกลิ่นร้อนแรงอย่างขิง ก่อนจะตามด้วยพาร์ทที่หอมหวานๆ แป้งนิดๆ อย่าง แอมเบอร์ วนิลา ดอกไอริส และกล้วยไม้ และแอบมีกลิ่นหอมสดใสรักนิดๆ ส่วนอยู่ของ ลูกแพร์ พลับ และออเร้จบอสซั่ม รวมๆ แล้วก็เป็นกลิ่นเซกซี่ในตำนานอีกกลิ่นเลยค่ะ ผ่านไปเกือบยี่สิบปีแล้ว แต่ก็ไม่มีคำว่าเชย เพราะมัน คลาสสิค #jeanpaul #jeanpaulgaultier #jeanpaulgaultierperfume #น้ําหอม#น้ําหอมแบรนด์เนมแท้#น้ําหอมผู้ชาย#น้ำหอมผู้หญิง #น้ําหอมเทสเตอร์#น้ําหอมแท้#น้ําหอมแท้ราคาถูก#น้ําหอมขนาดทดลอง#ขนาดทดลอง#perfume#parfume#perfumethailand#edt#edp #edtperfume #edpperfume #sephora#sephorathailand#cosmetic#cosmeticthailand#beauty#beautythailand#eveandboy

Perfume 1 Million é para homens de personalidade forte, sedutores e modernos! Seu amor vai amar! . . ✨WhatsApp 62 98219-0201 ✨Fixo 62 3996-1005 ✨ENTREGAS EM TODO O BRASIL! ✨Loja física na praça da Nova Suíça ✨Compre também pelo nosso site, basta clicar no link da foto ou no link da bio! . . . #onemillion #paccorabanne #edp #goiania #goias #perfume1million #perfumeonemillion

Promosi CNY CARWYN BALDWIN Still Onz❗❗❗❗️ . Hai Assalamualaikum.. 😊 . Cepat sebelum terlambat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lalosca Eau De Perfume (EDP) 30ml ada buat promosi diskaun sebanyak 18% atau penjimatan RM9.00 Bukan beshe beshe kan😱😱😱 . CUMA 8 HARI SAHAJA LAGI SEBELUM PROMOSI HABIS DAN KEMBALI KEPADA HARGA ASAL! Stok sangat terhad!!!!! . 🤙Ws 0147124707 admin sekarang untuk dapatkan penghantaran hingga ke pintu rumah anda😃 . COMING BETTER WITH CARWYN BALDWIN . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #nakwangipmtepi #harumanyangmantul #mantapbetul #laloscaperfume #carwynbaldwin #kualalumpur #taknakbusukdah #jomwangi2019 #perfume #fragrance #edp #sexy #elegant #matured #malaysia

. Terdapat masa dan hari di mana kita akan merasa tertekan kerana pendapat dan pandangan orang lain terhadap hasil kerja kita kan?😊 Tetapi kita tetap berusaha dengan bersungguh2 dan abaikan semua itu untuk bekerja keras demi mencapai kejayaan😁 Oleh itu, kita perlu bekerja keras dalam diam supaya itu dapat menggelakkan diri dari tertekan dengan pandangan orang lain. Semoga kejayaan diatas usaha kita yang bersungguh2 itu dapat membanggakan orang lain..❤ Assalamualaikum selamat pagii

#香水 #香り #日本未発売 #edp #grossmith #grossmithlondon #floralveil #amelia #goldenchypre #fragrance #perfumecollection #scent #sotd #今日の香り #香水日記 一昨日届いてブヒブヒ興奮した、Grossmith のブラックレーベルコレクションのトラベルセット。 うひょーブヒブヒヒ。 クラッシックコレクションは小分けサンプルを購入したり、もらったりして香りを確かめてから買った。 ブラックレーベルコレクションは、試香していないけれど、俺はグロスミスの作る香りを信じる!ドロンジョ様ぁ!ポチッとな~。(←古い人間) このトラベルセット、残念な所は、1本足りない所。 ブラックレーベルコレクションは、今の所、全4種、3種しか入ってない。 くうう。 10ミリ×3で、50ミリの1本分と同じお値段で、こう、脇腹を突かれるような、アレな感じだけど、今ある物だけで使う日が足りないので、これでいいのだ~! これでーいいのだぁーこれでーいいのだぁー 試香ナシで買いましたが、どれもツボで、オッシャッシャーでした。 また箱が素晴らしい。 そういう所も大好きだよグロスミス! 次はプールナナか、シェじぇじぇじぇ(こんな名前じゃない)が欲しいなぁ。

Terlaris 😍 Paris et Moi Edp merupakan produk yang istimewa dimana menjadi BEST SELLER untuk kategori Fragrance secara global di pasar-pasar JAFRA di seluruh dunia: 1. Perfumer's Edition no.1 JAFRA Cosmetics International (akan ada seri kelanjutannya) 2. Top 5 finalist Popular Women's category at Fragrance Foundation 2017 3. Award finalist: The Cosmetics Executive Woman Organization (CEW) 2017 Perpaduan wewangian dari strawberry Mara, rose petal macaron yang romantis, dan creamy silkywoods akan membuat kamu seperti berada di City of Lights (Paris) 😍😍😘 Nikmati kembali suasana kota Paris melalui website global kami di www.perfumersedition.com. Note : Wanginya Lembut dan tahan lama! Yuukkk buruan ❤ #erisrismawati #jafraindependentconsultant #parisetmoi #parfumtahanlama #parfumjafra #jualparfumori #jualparfum #parfumbranded #parfumoriginal #parfumori #parfumwanita #parfumwangi #edp #eaudeparfum #jafra #jafraindonesia #parfumwangi #jualjafra #parfumpria #parfumwanita #jafraparfum #jaframurah #jafrabagus #gift #kado #anniversary #konsultanjafra #jualjafra #like4like #uploadkompakan

Air, moves us.... Fire, transforms us... Water, shapes us.... and Earth, heals us! Zen Zest Eau De Parfum Php 340.00 The four elements on Parfum at Zen Zest. #elementsofearth #parfum #edp #eaudeparfum #water #air #earth #fire #men #women #perfumelover #perfumeformen #perfumeforwomen #zenzestvistamallbataan #zenzestbataan #bataan #vistamallbataan #philippines Come and Visit us at Zen Zest Vista Mall Bataan, located at level 1,across H&M.🧡

Os melhores contratipos do mercado estão na Parfum Marie! Qualidade que você confia! Visite nosso site! www.parfummarie.com.br #edp #fragrancias #parfummarie #perfumes #instaperfumes #florais #doces #amadeirados #citricos #contratipos

Z O E V U
(@zoe.vu)

7 Hours Ago

🆘🆘🆘 Giá siêu shock!!! <3 Chỉ 3xxx 😍 ❄️ Giá thị trường loanh quanh 4tr6 - gần 5tr5 ! 😂 ❄️ Chanel N°5 L’Eau là phiên bản nhằm hướng tới giới trẻ hơn. Mùi hương được phát triển bởi Olivier Polge, như một sự bổ sung vào sắc sáng tươi của bản gốc phức tạp đã đi vào lòng giới sành điệu. Chanel N°5 L’Eau nhấn mạnh vào hương hoa hồng tháng năm. ❄️ Hương đầu mở ra với hơi hướng tươi mát của họ cam chanh, quýt, dầu hoa cam và aldehyde. Hương trung tâm làm chấn động với hoa hồng Grasse làm chủ đạo, được phối hợp khá nhịp nhàng của ngọc lan tây và nhài trắng. Lớp cuối là sự trầm ấm cùng tuyết tùng, xạ hương trắng. ❄️ Hương đầu: Hương An-đê-hít, Cam Bergamot, Chanh, Quả quýt, Tinh dầu lá cam. ❄️ Hương giữa: Hoa hồng, Hoa ngọc lan tây, Hoa nhài. ❄️ Hương cuối: Hương vani, Rễ cây diên vĩ, Tuyết tùng, Xạ hương. 📌📌📌 HÀNG CÓ SẴN & ĐA DẠNG TẠI #zoevu 📞📞📞 0978501798 (Zalo/Viber/Imess/SMS) ❄️❄️❄️ TUYỂN CTV & KHÁCH SỈ TRÊN TOÀN QUỐC GIÁ SIÊU TỐT 🌻🌻🌻 SHIP COD TOÀN QUỐC #nuochoa #nuochoamini #nuochoaminisize #myphamxachtay #hangxachtay #nuochoaauth #edp #parfume #perfume #nuochoanu #myphammini #myphamminisize #nuochoaxachtay #chanel #chaneln5leau #nuochoachiet #chietnuochoa #chaneln5leauredlimitededition

Lusy Fragrance มีให้เลือกมากกว่า 10 กลิ่น 💚 ทั้งกลิ่นของคุณผู้หญิง และ คุณผู้ชาย เป็นประเภทน้ำหอมที่เหมาะสำหรับการทำงาน ออกเดท หรือในวันที่ต้องอยู่ข้างนอกนาน ๆ เพราะกลิ่นจะอยู่ได้ถึง 16 ชั่วโมง โดยไม่ต้องมานั่งเติมบ่อย ๆ เพียงแค่ฉีด 2-3 ครั้ง ก็รับประกันได้ว่าอยู่! ติดทนนานทั้งวันแน่นอน กล้าคอนเฟริมมจ๊ะะะะะ ......โปรโมชั่นพิเศษวันนี้.... ซื้อ 1 ขวด ♥ ราคา 390 บาท ซื้อ 3 ขวด ♥ ราคา 1100 บาท ส่งฟรี EMS ➖➖ ช่องทางการให้บริการ ➖➖ - มีบริการเก็บเงินปลายทาง - - รองรับโอนบัญชีทุกธนาคารธนาคาร - 🚗 นับรับสินค้าฟรี : เขตสายไหม สนามบินดอนเมือง ร้านเจ้เล้ง วงเวียนหลักสี่ ห้างโลตัสหลักสี่ ห้างบิ๊กซีสะพานใหม่ ตลาดยิ่งเจริญ ฟิวเจอร์พาร์ครังสิต ลำลูกกาคลอง 4 ตลาดลำลูกกา เซียรรังสิต ♥ ช่องทางการติดต่อ /สั่งซื้อสินค้า/ สมัครตัวแทน ♥ 📍 กล่องข้อความ 📍 https://bit.ly/2se26kA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lusy #lusyfragrance #น้ำหอม #ทีมไมโล #นำ้หอมลูซี่ #นํ้าหอมกลิ่นติดทน #parfum #perfume #fragrance #edp #eaudeparfum #eaudeparfum #onlineshop #shopnow #lusyfragrancestore

Z O E V U
(@zoe.vu)

8 Hours Ago

Ai cần không ạ??? Hàng siêu siêu hiếm nha các chị em!!! Bản 50ml vừa xinh luôn đây này!!! Giá vừa vừa 2tr350k nhé!!! ❄️ Hương Đầu: Cây bạch chỉ ❄️ Hương giữa: Hoa huệ trắng ❄️ Hương cuối: Hổ phách, Hương của gỗ 📌📌📌 HÀNG CÓ SẴN & ĐA DẠNG TẠI #zoevu 📞📞📞 0978501798 (Zalo/Viber/Imess/SMS) ❄️❄️❄️ TUYỂN CTV & KHÁCH SỈ TRÊN TOÀN QUỐC GIÁ SIÊU TỐT 🌻🌻🌻 SHIP COD TOÀN QUỐC #nuochoa #nuochoamini #nuochoaminisize #myphamxachtay #hangxachtay #nuochoaauth #edp #parfume #perfume #nuochoanu #myphammini #myphamminisize #nuochoaxachtay #jomalone #jomalonelondon #jomaloneperfume #jomalonenectarineblossomandhoney #jomalonepeonyandblushsuede #nuochoachiet #chietnuochoa

B
(@odedeparfum)

8 Hours Ago

According to the accompanying copy in its sample packaging, @maisonvalentino Donna is an “Italian chypre,” which is my most favorite surejan.gif way yet to redress yet another fruity floral with patchouli, not oakmoss, in the base. Points for creativity, but let’s just call a spade a spade—sorry, “Italian shovel”—shall we? Anyways, like so many fruity florals before her, Donna opens with bergamot/rose that reminds me more of a strawberry kiwi Jolly Rancher than anything citrus or rosy, a brazen shade of hot pink saccharine ‘n sour that’s artificial to its core. Call me a masochist, but it’s so outsized and belligerent this time that I kinda like it. And that’s before it even gets good. See, what sets apart Donna from the other fruity floral flimflam is its use of a doughy iris and a birch-tarry leather. They start trying to peek through the candy-colored-and-coated morass in a way that recalls Cronenbergian body horror or the VHS cover of the 1980s remake of The Blob, so suddenly you’re getting these weird, pink protrusions that smell like butter or glue or a crass rendition of Shalimar Parfum Initial’s opening movement. This eventually resolves itself into an iris-y leather that segues into one of those gourmand-esque oriental patchouli/vanilla drydowns with just enough leather to give it some intellectual grit and at least a feint of refinement, a bit like Angel if she lost her wings and started bartending on the weekends at the leather bars to put herself through grad school. None of this is to say that I’d ever full-bottle buy Valentino Donna, but I A+ the efforts made to make this more than another rote exercise in the post-Coco Mademoiselle, post-post-Angel designer fragrance landscape. It’s like they say: every rock bottom had a trap door a trap door, I mean, an “Italian second exit.” #perfume #valentino #donna #fruity #floral #bergamot #rose #iris #leather #patchouli #vanilla #oriental #italian #chypre #fragrance #eaudeparfum #edp #scentoftheday #sotd #perfumecollection #perfumeaddict #review #humor #onwednesdayswewearpink

Homenaje a @karllagerfeld Las leyendas nunca mueren, se inmortalizan por sus grandes obras. Ilustración: @sailorhekkymoon #edp #fashionboosters #saberespoder #fashion #fashionillustration #illustration #chanel #fendi #karllagerfeld #fendifur #chanelboybag #nyc #bronx #brooklyn #puertorico🇵🇷 @chanelofficial @fendi @karllagerfeld

Atlantic City FC will be returning to the tournament this year to play on the beach! Join us in a weekend of beach soccer with your club team and family. A perfect way to spend your summer! Play Pro-Am . . . #njsoccer #njysplayofthemonth #newjerseysoccer #atlanticcity #atlanticcitybeach #njyouthsoccer #topsoccer #edp #edpsoccer #phillysoccer #foxchase #skybluefc #njelite #fccopa #jerseyunited #trenton #epasoccer #longislandsoccer #oceancitynj #marylandsoccer #wilmingtonnc #tomsriver #nysoccer #nycosmos #nyredbulls #jerseyexpress #jerseyblues #jerseyshore #acfc #playacsports

Atlantic City FC will be returning to the tournament this year to play on the beach! Join us in a weekend of beach soccer with your club team and family. A perfect way to spend your summer! Play Pro-Am . . . #njsoccer #njysplayofthemonth #newjerseysoccer #atlanticcity #atlanticcitybeach #njyouthsoccer #topsoccer #edp #edpsoccer #phillysoccer #foxchase #skybluefc #njelite #fccopa #jerseyunited #trenton #epasoccer #longislandsoccer #oceancitynj #marylandsoccer #wilmingtonnc #tomsriver #nysoccer #nycosmos #nyredbulls #jerseyexpress #jerseyblues #jerseyshore #acfc #playacsports

Homenaje a @karllagerfeld hoy día ya no estás con nosotros pero, tu legado continuará inspirando de generación a generación. Ilustración: @ralphlandrua #edp #fashionboosters #saberespoder #fashion #fashionillustration #illustration #chanel #fendi #karllagerfeld #fendifur #chanelboybag #nyc #bronx #brooklyn #puertorico🇵🇷 @chanelofficial @fendi @karllagerfeld

Ambre Lumiere by Molinard, a perfume leaning more into the feminine side with almond, eucalyptus, coriander and lemon at the top structure giving a fuzzy vibe more like a coke. The perfume dives quickly into an Amber heart tuned with rose and ylang-ylang to giving a sophisticated depth to it. Benzoin is very noticeable and dominant at the base, with a mixture of tolu balsam, musk, patchouli and Vetiver are not really obvious as stand alone notes, but they cope well with benzoin in the base. A try worthy for those who are into Ambery scents, with moderate projection and longevity. Overall, a good release from Molinard. #fragrancecollection #perfumecollection #fragrance #perfume #edp #fragrancecommunity #perfumecommunity #fragcomm #fraghead #molinard #scent #fragrantica #basenotes

@lejardinretrouve Thank you for your great pic @eaumysoul !! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Order our beautiful Discovery Set for just 24.50E. We're so certain you'll want to upgrade to a full bottle that we take the 24.50E off the price when you buy one. Each set arrives in a pochette made from vintage fabric belonging to Arlette Gutsatz, wife of Yuri and mother of our CEO Michel. We like to keep it in the family. - - #yurigutsatz #lejardinretrouve #discoveryset #perfumesamples #fragaddict #eaudeparfum #parfum #sandalwood #beauty #fragrance #fragrances #fragcom #designer #designerfragrance #designerperfumes #niche #nicheperfume #indiefragrance #perfumes #extrait #edp #edt #eaudetoilette #cologne #perfumephoto #fragrancecommunity #smellsgood #luxury #eaumysoul

INITIO Mystic Experience EDP Spray 90 ml Bayan Parfüm | Sadece 1️⃣2️⃣5️⃣ TL Misk ve Kahve; karşı cinsi cezbetmek için Arap dünyasinda kullanılan atadan kalma bileşen; Parfümör Hamid Mesrati Kokuduyusu bilinçaltına etki ederek davranışlara yön verebilecek bir güce sahip; INITIO, vahşi doğası ve feromon maddesinin en derinden hissedildiği eşsiz formülleriyle duyguları harekete geçiriyor #initio #mystic #experience #edp #spray #only #for #you #woman #she #parfum #türkiye #izmir #istanbul #ankara #en #güzel #hediye #çok #özel #bir #koku #günaydın #iyigeceler #kalite #marka

Tribute to @karllagerfeld Legends never die the immortalize themselves by the great work. You have marked the the fashion industry for ever and became the icon you needed to be. You will never be forgotten you transcend generations. #edp #fashionboosters #saberespoder #fashion #fashionillustration #illustration #chanel #fendi #karllagerfeld #fendifur #chanelboybag #nyc #bronx #brooklyn #puertorico🇵🇷 @chanelofficial @fendi @karllagerfeld @virginieviardoffical

Olice
(@oliceparfums)

10 Hours Ago

An Olice Private Oil Blend cushioned by other goodies in a gift box. How cute is our little sample vial pouch!

Leaking macerator replaced with a shiny new #sinkerator #edp #eastdulwich #plumbing

𝙉’𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙖𝙨 𝙩𝙤𝙪𝙩 𝙗𝙡𝙖𝙣𝙘 𝙤𝙪 𝙩𝙤𝙪𝙩 𝙣𝙤𝙞𝙧... #soleilblanc #tomfordprivateblend #tomfordmakeup #tomford

👽Alien Perfume 60ml - Fragrância amadeirada, ambarada e floral com âmbar branco, madeiras e jasmim Samac #alien #edp #edt #tierrymugler #tierrymugleralien #tierry #purple #wood #gold #like #insta #edt #edp

TRUSSARDI DONNA туалетная вода 👑 🛍️ При заказе в Инстаграм скидка 10% 💐 Аромат принадлежит к группе восточные-цветочные. Выпущен в 2016 году. Верхние ноты: юзу, цитрон и 🍈; ноты ❤️: жасминовый чай, апельсиновый цвет и лотос; ноты базы: сандал, пачули, ваниль и белый кедр. #оригинальнаяпарфюмерия#оригинальнаякосметика#нишевыйпарфюм#люксовыйпарфюм #женскийпарфюм#мужскойпарфюм#гарантиякачества💯#доставкапобеларуси#доставкавовсегорода#доставкавсерегионы#скидкиминска#скидкибеларусь#сертификаткачества#сертифицированнаяпарфюмерия#edp#edt#minsk#baranovichi#brest#grodno#gomel#mogilev#vitebsk

Уже более 9 лет каждую зиму покупаю вот эту прелесть, с которой я познакомилась благодаря @elen_2304 #lanvinrumeur2rose #parfum #eaudeparfum #lanvin #rumeur2rose #fragrance #perfume #парфюм #аромат #edp #удовольствияРыжейКошки

Rihanna B
(@wazuuuh)

11 Hours Ago

Another #fragrance that I #love. This reminds me of my #childhood when my #sister used to have this. I always loved how the #smell would #follow her as she walked past me. #esteelauder fragrance #beautiful really lives up to it’s name. To all the #elegant #women out there - this #scent is your #label. This is not a #advertisment... just #trueth. ##lfl #l4l #fff #f4f #instagood #instagram #instapic #perfume #edt #edp #fashion #beauty #cologne #mist #eaufraiche

Самый волшебный и магический аромат из тех, которыми я обладала✨Estēe Lauder 'Beyond Paradise'💜 В таком флаконе больше не выпускают😔 #esteelauder #esteelauderparfum #edp #beyondparadise #parfum #fragrance #perfume #eaudeparfum #magic #аромат #мойпарфюм #удовольствияРыжейКошки #цветотерапия #mylove #люблюпарфюм #парфоголик #нюхач #esteelauderbeyondparadise