#essentialoil

731,956 posts tagged with #essentialoil

Photos and Videos about #essentialoil

(@essenzoali)

23 Seconds Ago

Ingin tahu info lebih lengkapnya tentang seputar gangguan pencernaan dan bergamot essential oil? Silahkan klik link dibawah ini: bit.ly/MEngurangiGAngguanPEncernaan Atau Yg ada tertera di Bio Untuk pemesanan silahkan WA ke 081384706090 Semoga bermanfaat ... #essentialoil #essenzoessensialoil #alamiherbal #aromatherapy #resellerwelcome #natural #praktis #sehattanpaobat #sehatalami #akademibisnisdigital #abdi #digitalmarketing #peluangbisnis2018 #bisnisonlinepemula #bukanmlm #bisnisuntuksemuakalangan #affiliatemarketing #belajarbisnis #dropship

(@flu.flew.away.soap)

18 Minutes Ago

Jangan tatap budu itu. . . Jika korang ada elergik gatal bersin non stop sampai nak rabak hidung! . . Meh la try #ffasoap pujuk ni.. kah. . . •••••••• 🕊️🕊️🕊️🌿🌿🌿 . . Real Natural Handmade Soap khas untuk flu/resdung. . . Mengandungi Eucalyptus Essential Oil (minyak kayu putih) yang sangat terbaik untuk membantu legakan flu. Secara semulajadi. . . 🔶Bersin setiap pagi 🔶Selesema 🔶Hidung berair 🔶Hidung tersumbat 🔶Gatal muka 🔶Berkahak 🔶Segala berkait Flu Resdung . . Ikhtiar secara alami. Bau asli menyegarkan. Sesuai untuk sesiapa saja. Dewasa juga mesra anak-anak. . . Flu Flew Away Soap by Pure & Raw 🏷️RM29/50g 📦Exclude postage . . Order via WhatsApp only. See Bio . . #mypurenraw #ffasoap #fluflewawaysoap #hidungtersumbat #hidungberair #bersinpagi #resdung #fluaway #flu #selesema #kahak #eucalyptus #eucalyptusessentialoil #handmadesoap #naturalsoap #agentwanted #essentialoil #minyakpatiasli #minyakkayuputih #gataltekak #gatalmuka #gatalmata .

(@healthy.charly)

2 Minutes Ago

COLORATION VÉGÉTALE 💯 % BIO En EXCLU à la Grande Pharmacie Convention 🌱🌱🌱@radico

(@wholeselfhealed)

5 Minutes Ago

Decided to make a bowl instead of the normal jar. Smoothie Ingredients: Kale, Blue berry, black berry, strawberry, cucumber, Moringa, Spirulina, Irish sea Moss, Bladderwack, Amla powder, oats,Psyllium husk, lime juice, coconut milk Topped with Peaches, Dried Apricots, Raisins, Hemp seed, Chia seed, Cacao nibs and almond butter

(@eos.and.oms)

2 Minutes Ago

Trick-oil-treat? It’s a treat for sure🎃Coming this week & next I’ll be sharing an overview of the latest essential oils and self-care products released last month at Doterra’s global convention. You’ll find plant-based tools to support the whole body from the skin, to aging, for discomfort, beauty & kids! If you were at convention or ordered the kit, which item are you most excited about? . Me? I love Green Mandarin💚 . . . #doterra #essentialoils #eolife #essentialoilsforlife #eoenthusiast #plantbased #plantpower #naturalwellness #holistichealth #aromatherapy #aromatics #healthyhappy #empowered #plantpower #wholebodywellness #essentialoilsrock #essentialoil #wholebodywellness #mindbodywell #saynotosynthetics #purehealth #instahealth #instahealthy #instaoils

(@ros_ainida)

4 Minutes Ago

Rosemary Essential Oil . Ni keluarga herbs..tp tgk pe yg dia mampu buat..powerrrr..yg de masalah kelemumur n nk rambut lg lebat kena ade nie.. . Selain tu rosemary bole jgk guna utk support org2 yg de penyakit hepatitis,alzheimer n mcm2 lg la.. . Murah je nie..RM91.00 for 15ml tau..nk discount?bole2..pm je ye.. . Tak kenal maka tak cinta..dah kenal mesti jatuh cinta ❤ #youngliving #yleo #essentialoil #organic #natural #remedies #teamada #artseries #freetoxin #nochemical #teamadaoctchallenge

(@arimursidah21)

8 Minutes Ago

Manfaat Clove Bud Essential Oil dari Essenzo : Manfaat : • anti oksidan • obat alami mengatasi jerawat • mengurangi sakit pada gigi dan gusi • melancarkan sirkulasi darah Cara penggunaan : • jika baru menggunakan pertama kali, dilute/campurkan 2-3 tetes clove bud oil pada kurang lebih 10ml carrier oil (contoh : virgin coconut oil), kemudian oleskan • jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes dengan vitaflex telapak kaki (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung daerah yang sakit (misal perut, leher, dsb) • jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes clove bud oil dengan kurang lebih 100ml air. Essensial Oil dari Essenzo bisa menjadi solusi Anda untuk sehat dengan cara yang PRAKTIS, harga TERJANGKAU, produk yang bisa dipakai sekeluarga dan terbuat dari 100% bahan ALAMI sehingga AMAN dipakai siapa saja. Tersedia dalam kemasan 10ml & 20ml. Untuk Konsultasi & Pemesanan Hubungi : WA : 085641077320 #cluvebud #cengkeh #gigi #gusi #sakitgigi #sehat #health #sehattanpaobat #essentialoil #essenzo #alami #nature #praktis #traveler

The #battle. The #tears. The #pleading. It was torture for both of us when it was time to #detangle her #hair. I mean look at that ratsnest .... You want to know has gotten those #wildcurls #undercontrol ? Our very #easy to make #detanglingspray made with #lavender #essentialoil . Spray, let it sit for few minutes and #brush. #lavenderisthestar #lavenderisthestarofthisshow #nomoretears #tamedcurls #silkysmooth #everymomneedsoils #naturallydifferent #naturallydifferentessentials #nd

(@thewildheartwellness)

13 Minutes Ago

Lady Sclareol meet Paris, one of my favorite places ever, and a city full of very fancy perfumeries! I used to LOVE my designer fragrance — actually I still do — but I don’t wear it any more! . . I don’t wear it because conventional perfumes can contain all sorts of dangerous chemicals that disrupt my endocrine system! The blanket term “fragrance” covers a whole host of ingredients and chemicals, many of which can be harmful to our health...but so long as it’s labeled “fragrance” companies don’t have to disclose to us what EXACTLY they are using! 😱 . . So when I began making the switch to chemical free, I started using Lady Sclareol as a perfume. It smells lovely (I always get compliments when I wear it), plus it’s made of 100% pure essential oils that support my wellness. . . #naturalperfume #jaimeparis #essentialoilsrock #holisticbeauty

(@essenzo_risqi)

14 Minutes Ago

Detox Water Recipe. . Detox drinks are beneficial for cleansing your body and boosting your metabolism. Source : pinterest . #healthyfood #healthylifestyle #healthy #detoxwater #essentialoil #jualessentialoil #lime #lemon #hidupsehat #sehat

(@theignorantearthling)

18 Minutes Ago

skin care: i use baking soda (bought in bulk, in a metal shaker bottle) to exfoliate with a bit of water when my skin in dry. it's also great to use when cleaning the sink or tub! . . i use coconut oil as body lotion and makeup remover. i used to keep it in a glass jar but i accidentally dropped it so now i'm reusing an old plastic container. . . my face moisturizer is a mixture of oils. right now i'm using grapeseed oil as the base with 20-30 drops of lavender essential oil in a dropper bottle. the lavender calms your skin and prevents/heals acne. i also use this to moisturize my scalp and prevent dandruff. . when my skin is extra dry i use shea butter, kept in an metal tin. it's also great as lip balm. . . for extra acne care i use tea tree oil to spot treat. . . . #zerowaste #lesswaste #minimalism #bakingsoda #exfoliate #exfoliation #coconutoil #bodybutter #bodylotion #bodycream #makeupremover #masonjar #tin #sheabutter #teatreeoil #lavender #lavenderessentialoil #essentialoil #grapeseedoil #oildropper #skin #face #body #skincare

An essential oil that is cold pressed from the peel, Wild Orange is a dōTERRA® top selling essential oil due to its energizing aroma and multiple health benefits. Diffusing Wild Orange will energize and uplift your mind and body while purifying the air. #doterra #essentialoils #essentialoils4everyone #eos #essentialoil4everyone #essentialoil #choosetodiffuse #aromatherapy #wildorange #purify #energizing #uplifting

(@oilsimple)

23 Minutes Ago

Someone isn’t feeling great so we’re putting our new kid oils to good use. Headache, fever and all-over yuckiness (medical terminology 😜) came out of nowhere so we started using oils right away. We couldn’t get rid of her wicked headache by late afternoon yesterday so she took some Advil too. Alternated between oils and rest after that and although she’s not 100% today, she’s probably at 85. When it comes to our health this is our protocol: Step 1. Prevention Step 2. Natural wellness tools and rest Step 3. Allopathic medicine Step 4. Follow-up with physician if needed Think about the stress that would be taken off our doctors and our medical system if we all followed this same protocol and took care of ourselves first. #oilsimple #certifiedaromatherapist #doterra #sickkid #choosenaturalfirst #gethelpifyouneedit #healthytools #beincontrolofyourhealth

(@jiyoon_stellabella)

23 Minutes Ago

이제 다시 시작인 #미세먼지나쁨 미세먼지땜에 환기 못할 때나 #새집증후군 걱정될 때 이산화탄소, 화학물질, 공기 중 세균 및 바이러스 억제에 도움되는 나만의 #아로마레시피 #아로마가있어서다행이야♡​ #아로마오일 #천연 #최상급오일 #아로마 #essentialoil #mannatech #natural #천연100% #aroma #화학성분제로

(@aguschanley)

24 Minutes Ago

Mau bergabung jadi reseller Essenzo? klik link ini: bit.ly/penjualessenzo1 atau klik link di bio kami ya... #essenzo #essentialoil #reseller #reseller essenzo #dropship #dropship essenzo #essenzocitronella #sehatalami #sehatcaraalami #produkkesehatan #sehatcarapraktis #solusikesehatan #antioksidan #ekstrakalami #ekstraktumbuhan #obathirup #obatoles.

(@narinarbymawaddah)

25 Minutes Ago

CUACA TAK MENENTU Kenalah standby adik beradik Narinar untuk tingkatkan imun badan anak-anak supaya mereka selesa menghadapi musim hujan ni. http://therapyflu.wasap.my 0122242651 0122242651 0122242651 #narinar #narinarsquad #ftasia #focus #kedaionline #flufightersmawaddah #flu #batuk #selsema #kahak #demam #hfmd #migrain #tantrum #kembungperut #ciritbirit #sembelit #gout #bayi #baby #children #like4like #likeforfollow #likeforlikes #malaysia #malaysian #diffuser #essentialoil #minyakpati #babycare

(@narinarbymawaddah)

25 Minutes Ago

CUACA TAK MENENTU Kenalah standby adik beradik Narinar untuk tingkatkan imun badan anak-anak supaya mereka selesa menghadapi musim hujan ni. http://therapyflu.wasap.my 0122242651 0122242651 0122242651 #narinar #narinarsquad #ftasia #focus #kedaionline #flufightersmawaddah #flu #batuk #selsema #kahak #demam #hfmd #migrain #tantrum #kembungperut #ciritbirit #sembelit #gout #bayi #baby #children #like4like #likeforfollow #likeforlikes #malaysia #malaysian #diffuser #essentialoil #minyakpati #babycare

(@narinarbymawaddah)

26 Minutes Ago

CUACA TAK MENENTU Kenalah standby adik beradik Narinar untuk tingkatkan imun badan anak-anak supaya mereka selesa menghadapi musim hujan ni. http://therapyflu.wasap.my 0122242651 0122242651 0122242651 #narinar #narinarsquad #ftasia #focus #kedaionline #flufightersmawaddah #flu #batuk #selsema #kahak #demam #hfmd #migrain #tantrum #kembungperut #ciritbirit #sembelit #gout #bayi #baby #children #like4like #likeforfollow #likeforlikes #malaysia #malaysian #diffuser #essentialoil #minyakpati #babycare

(@fitrinur.essenzo96)

28 Minutes Ago

Bila si kecil demam bun 👉 Essenzo Lemon Essential Oil Info lebih lengkap tentang demam & Lemon Essential Oil, silakan klik link ini: http://bit.ly/SOLUSIpenurunDemam #essenzoessentialoil #essenzo #essentialoil #essenzolemonessentialoil #demamanak #essenzolemon #demampanas #demam #essenzolemon #sakit #solusihidupsehat #noobat #nokimia #noribet #hidupsehat #alami

(@samting_ph)

29 Minutes Ago

Tired of giving the same old store-bought gifts? Make it personal! 💝 Send us a message so we could help you prepare that special gift. Benegift: 1. Something cute.. 2. Something thoughtful. 3. Something useful..

(@yleo_penang)

31 Minutes Ago

APA ITU ESSENTIAL OIL? Kita buat revision sikit lah malam ni. Asyik cerita tentang EO, tapi apa tah EO tu? ... Essential oil adalah minyak semulajadi yang di proses melalui proses penyulingan dan mempunyai ciri-ciri aroma dari tumbuhan atau apa jua sumber yang di ekstrak. KENAPA YOUNG LIVING? Young Living essential oil adalah minyak pati 100% tulen yang mana ia diekstrak dari sumber alam iaitu tumbuh-tumbuhan. Selain itu, minyak pati dari Young Living adalah minyak pati bergred teraputik.Iaitu tingkatan teringgi dalam sistem gred minyak pati. Teraputik bermaksud ia adalah tulen, boleh digunakan untuk tujuan perubatan dan ia adalah minyak pati yang diekstrak melalui proses penyulingan stim (steam distillation), yang mengandungi semua sebatian teraputik yang dikehendaki. .......... Faham kan. Kenapa Young Living. Kenapa bukan xyz yang dari dari 'nature-identical oils' & sintetik? Walaupun ia jauh lebih murah, tapi mungkin ada kesan merbahaya & tak memberi kesan penyembuhan. #choosewisely #andapenggunabijak #pelaburanbermanfaat #happyoilers #essentialoil #youngliving #younglivingmalaysia

Lemon Essential Oil Essenzo (Demam) Info lebih lengkap, silahkan klik link di Bio profile IG #lemon #lemonessentialoil #demam #essenzo #essenzooil #essentialoil #dropship #reseller #reselleressenzo

Less stress more facials 🧖🏻‍♀️💛 #diy what I used •Kaolin Cay •Tea Tree Essential Oil •Turmeric Essential Oil. You can use any #essentialoil of your preference to you skin. Uses of #kaolinclay can treat #dry skin #blackheadremoval #soothesskin #glowingskin #exfoliates #keepskinsoft #absorbstoxins without drying the skin. #skincareproducts #skincareroutine #facemask #healthyliving #beautifulwomen #beautifulskin #happyskin #natural #freefromtoxins #like #instablogger #blogpost #follow #crueltyfreeskincare #instalike