Photos and Videos about

A big was saved by several policemen in the flood in China Guangxi and it was actually smiling by treating as an important property. #funny #meme #China #Chinese

China top actress 2018 Zheng Shuang #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Chinese food Braised Dongpo Pork #chineseculture #Dongpo Pork #chinese food

Chinese style photograph18 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

OPEN PO "CARNATION" PRICE : Rp. 102.900,- Cast : - Park Chanyeol as Park YeolChul - Byun Baekhyun (GS) as Kwon BaekEun You can get: Post-Card Cast and Bookmark For more info and those of you who are interested can contact me via DM. Give me your LINE/WA account. 100% No Fraud. ๐Ÿ‘Œ Please support my first novel. ๐Ÿ™‡ I'll wait for your order โ‰ฅ๏นโ‰ค Thankyouu ~ #carnation #novel #momopark95 #launchingbook #chanbaekgs #chanbaek #exootp #exogs #exonovel #baekyeol #hunhan #kaisoo #exofanfictionindonesia

*HONEY BABY LOVE* . . Sebuah keputusan besar bagi Kim Jongin untuk menikahi Do Kyungsoo, Sunbae sekaligus Asisten Dosennya yang pemalu. . Karena Jongin yang notabene si bungsu ugal-ugalan dari KIM family menikah duluan, menimbulkan kekhawatiran dibenak Kim Hyungs. Jongin sudah meyakinkan untuk tidak khawatir, tapi Kim Hyungs bahkan mengikuti dan menginap di rumah baru mereka. . Kyungsoo tetap menjalankan kewajiban sebagai Ipar dan bottom yang baik. Memasak untuk Hyungs iparnya, bahkan merelakan kamar pengantin mereka untuk Kim Hyungs dan tidur diruang tamu ๐Ÿ˜‚ Satu hal yang Jongin paham, Kyungsoo sebenarnya merasa terganggu. Jongin terus menerus menatap Suaminya, ingin menerkamnya tadi malam tapi tidak mungkin karena moan Kyungsoo sangat keras. Bisa jadi para Hyung nya akan terbangun dan malah merekam adegan malam pertama mereka. . Jongin berinisiatif mengajaknya makan bersama dengan THE IDIOTS -genk nya dan Kim Hyungs- di restoran seafood favorit mereka. . Saat diperjalanan Kyungsoo cemberut, dia mengirimkan Line kepada Jongin ๐Ÿง "Jongin, seharusnya kau menurutiku untuk membeli Mobil" ๐Ÿป "Aigoo jagiya, untuk apa ada mobil tapi tidak ada garasinya" ๐Ÿง "Kita sewa apartemen saja, tidak apa kecil asal bersamamu" ๐Ÿป "Hey, kau bilang ingin punya rumah dengan teras dan halaman dengan bunga-bunga bukan" -balas Jongin di Line sambil menoleh kearah Kyungsoo yang mengalihkan perhatiannya ke jalanan. Kyungsoo mempoutkan bibirnya, itu memang salah satu impiannya dengan Jongin disela-sela pillow talk mereka, dan Jongin sudah mengabulkannya. . Sementara Kim Hyungs bergabung dengan THE IDIOTS, pasangan baru ini memilih hewan laut untuk mereka santap -dengan uang Jongin tentunya- Saat tiba direstoran, sembari menunggu menu datang mereka bermain games untuk menghibur si pengantin baru yang -katanya- mempout kan bibirnya terus sepanjang perjalanan (Jongin mengirim teks pada genknya). Rencana Jongin berhasil, Lelaki nya tersenyum tertawa bahkan ikut hanyut dalam permainan konyol mereka. . Thank to THE IDIOTS, bahkan jika setiap minggu-ralat- setiap bulan harus mentraktir teman-temannya agar Kyungsoo bisa berbaur dan tertawa terbahak, Jongin akan melakukannya. Demi Kyungsoo nya..

Good morning and happy Valentine's day!!! ๐Ÿ˜ Specially for you @zkdlin @baekhyunee_exo @oohsehun ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ . . . . #kai #baekhyun #sehun #sekaibaek #kaibaekhun #exootp #otp #sebaek #kaibaek #sekai #exo #chanyeol #chen #suho #xiumin #kyungsoo #exol #kpop #valentinesday

Kai: so uh, you tryna go to my apartment??๐Ÿคซ๐Ÿ˜ Baek:โ˜บ๏ธ - - Comment โ€œ๐Ÿ’—โ€ to be added to the tag list - - #kaibaek #kai #baekhyun #exo #exootp #exoship #baekhyunee_exo #zkdlin

Whatโ€™s funnier than 24? 25๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #kaibaek #kai #baekhyun #exo #exootp #exoship #baekhyunee_exo #zkdlin

butt *squish squish*๐Ÿ˜† โ€ข โ€ข โ€ข #kaibaek #kai #baekhyun #exo #exootp #exoship #baekhyunee_exo #zkdlin

Pre-Wedding pictures๐Ÿ’› โ€ข โ€ข โ€ข #kaibaek #kai #baekhyun #exo #exootp #exoship #baekhyunee_exo #zkdlin

Awesome Kaibaek edit๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ@/jeonjugu โ€˜s edit on YouTube โ€ข โ€ข โ€ข #kaibaek #kai #baekhyun #exo #exootp #exoship #baekhyunee_exo #zkdlin #kaibaekedit

It's ok to you teasing your beloved and hungry Hyung like this Jongin-ah??? ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . #์ฐฌ์ข… #chankai #kaiyeol #chanyeol #parkchanyeol #real__pcy #kai #kimkai #kimjongin #jongin #exokai #zkdlin #exootp #otp #exo #sehun #baekhyun #suho #chen #xiumin #kyungsoo #exol #kpop

Between Love and Friendship . Can You Tell Cupid to Hide His Archery ? -The Three Guardians- . . Based on schedule SM yg beredar bakalan ada subunit EXO baru , dan Chanyeol @real__pcy yg sudah dipastikan mengisi subunit tsb . We still dont know who the other , but I hopeeeee it's KYUNGSOO ... Tp kenapa bikin ChanKaiSoo bukan ChanSoo aja ? . Iya , soalnya Papa Bear @zkdlin tuh orangnya jealous an . Bisa merajuk dia kalau Gue bikin ChanSoo doangan ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿป "Noona , aku kenapa gak diikutin" . Btw,Papa Bear kabarnya mau debut soLo yah .. ahhh I'll be waiting for it. I can imagine aesthethic and sexy gitu๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜ . . . ChanKaiSoo -3 guardians- ๐ŸŽถ History - One Direction #kyungsoo #kai #chanyeol #kaisoo #chansoo #chankaisoo #chankaisoomoment #kaisooisreal #kaisoocouple #kaisoomoment #kaisooedit #kaisooshipper #exo #exoloveshot #exoloveshotrepackage #exodontmessupmytempo #exootp #weareoneexo #exosaranghaja #alwayswithexo #directionerforever #directioner #larrystylinson

WE STAN KAIBAEK๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ โ€ข โ€ข โ€ข #kaibaek #baekkai #kai #baekhyun #zkdlin #baekhyunee_exo #exo #otp #exootp #ot12 #ot9

SWIPE โ†’โ†’ EXO-L Japan Official Magazine vol.9 (CHANBAEK) . . THIS IS SOOOOO BEAUTIFUL ๐Ÿ’™๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ They look like newlywed couple go on Japan cruise for their honeymoon ๐Ÿ˜ญ . So tell us chanbaek, when's the wedding date???? . . Ku beneran nangis waktu pertama kali liat ini foto, pdhl lagi ditempat umum, malu sih tapi ya gimana, bahagianya gak ketulungan, seumur-umur chanbaek gak pernah dikasih kya gini ๐Ÿ˜ญ . This is still first day of february and chanbaek make me crazy (โœ–๏นโœ–) . โค @real__pcy ๐ŸŒ x @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘ โค . ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ #pcy #bbh #exo #chanyeol #baekhyun #sehun #suho #kai #kyungsoo #chen #xiumin #lay #chanbaek #baekyeol #exootp #cbhs #blue #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614 #614everwithchanbaek #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekmorethanreal #l4lkpop #f4fkpop #chanbaekpicture ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ

"It's regretful that I can't spend more time with you" โ™กโ™กโ™ก . . Awwwwww... you will my dear.. you will... โ™กโ™ก Anyone knows the source of this please let me know โ™กโ™ก . . Source: EXO Planet 4 Interview . . . #chanbaek #baekyeol #chanyeol #baekhyun #chanbaekmoment #parkhyun #parkbyun #yaoi #firelights #parkchanyeol #byunbaekhyun #exo #exootp #์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #์—‘์†Œ #๋นกํ˜„ #๋ฐ•๋ณ€ #๋ฐ•์ฐฌ์—ด #๋ณ€๋ฐฑํ˜„ #chanbaekmalaysia

SWIPE โ†’โ†’ CHANBAEK @ Travel The World on EXO Ladder Season 2 . Who says it's EXO LADDER? It's CHANBAEK LADDER!!! ๐Ÿ˜Œ . The last slide it's look like baekhyun was trying to reach chanyeol's hand so they can hold hand while running ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ . . โค @real__pcy ๐ŸŒ x @baekhyunee_exo ๐Ÿ‘ โค . ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ #pcy #bbh #exo #chanyeol #baekhyun #sehun #suho #kai #kyungsoo #chen #xiumin #lay #chanbaek #baekyeol #exootp #cbhs #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614 #614everwithchanbaek #chanbaekisreal #chanbaekmoment #chanbaekmorethanreal #l4lkpop #f4fkpop #chanbaekpicture #exoladder ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ

Ussy Mariztha
(@xov3rdos3)

22 Days 13 Hours Ago

Who's that? Yes he is Kim Jongin (Kai) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #kaigs #jongings #hunkai #sekai #kaihun #exootp #exocouple

Circles ,, We going in Circles and Circus ๐Ÿ˜ . OHO . We already know SM , about your media play .. But if your purpose to cover your Big Problem right know about your stockholder (ELF VS REVELUV : CIVIL WAR) ,, YOU HAVE DONE A SALTY THING TO MY PRECIOUS BOYS !!!! Damn it ! KAISOO IS REAL . Mark that words on your Forehead . We dont want DRAMA anymore to our boys . . . . . ๐ŸŽถ 1D - Same Mistakes This is remembering me about my Bule OTP - Larry Stylinson - Louis Tomlinson and Harry Styles #kyungsoo #kai #kaisoo #kaisooforever #kaisooisreal #kaisoocouple #kaisoomoment #kaisooedit #kaisooday #kaisooshipper #kaisooevidence #kaisooislove #kaisoowinter #kaisooisfate #kaisoomoment2018 #exo #exoloveshot #exoloveshotrepackage #exodontmessupmytempo #exootp #weareoneexo #exosaranghaja #alwayswithexo #directionerforever #directioner #larrystylinson #kaisoo2ndwin

- collab with @koalakyu__ ( a queen ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ’•๐Ÿ‘Œ๐Ÿป ) the topic was our favourite exo ship/otp hehe mine's kaisoo ๐Ÿป๐Ÿง while hers is hunho ๐Ÿ‘€ y'all better check out her post on our collab + her other posts too !! your wigs will soon take off mm (ps. i don't mean to ship them to transgender them/want them to get married or wtv okay i just love how they interact with each other as members/brothers :) and also swipe for some cute kaisoo pics ๐Ÿ’• - - - #kpopjournaling #kpopjournal #kpopdiary #bulletjournal #bujo #journaling #lettering #journal #aesthetic #calligraphy #muji #mildliners #brushlettering #kpopbujo #kpop #exo #exol #kai #nini #kyungsoo #dohkyungsoo #kimjongin #jongin #kaisoo #exootp #็ฌ”่ฎฐๆœฌ #studygram #stationeryย  #stationeryaddict #inspiration

Some people said this was from 2012.. Some said its recent.. I'm not sure.. But the story is similar to their convo 7 years ago.. Baekhyun and Chanyeol got mutual friend before Baek come in as trainee in SM.. Thats why Chanyeol can recognized him as soon as he came into the practice room.. They said with their own mouth, "We had eye contact for 10 sec and theres spark".. "The members said Get Married, and I said Lets Do It".. This is 2012.. definitely.. . . #chanbaek #baekyeol #chanyeol #baekhyun #chanbaekmoment #parkhyun #parkbyun #yaoi #firelights #parkchanyeol #byunbaekhyun #exo #exootp #์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #์—‘์†Œ #๋นกํ˜„ #๋ฐ•๋ณ€ #๋ฐ•์ฐฌ์—ด #๋ณ€๋ฐฑํ˜„ #chanbaekmalaysia

AASHDKDLDISLAHSSKLANSKXBDLAOAUDBXKSKSLSNSJSK... . . . BYE WORLD!!! . . Ok let me explain.. Chanyeol has to give New Year greeting to Baekhyun in "seductive" way and this is his way of being "seductive".. lmao.. Firelights are winning in LIFE!! All hail the Power Couple of South Korea.!! . . . #chanbaek #baekyeol #chanyeol #baekhyun #chanbaekmoment #parkhyun #parkbyun #yaoi #firelights #parkchanyeol #byunbaekhyun #exo #exootp #์ฐฌ๋ฐฑ #๋ฐฑ์—ด #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #์—‘์†Œ #๋นกํ˜„ #๋ฐ•๋ณ€ #๋ฐ•์ฐฌ์—ด #๋ณ€๋ฐฑํ˜„ #chanbaekmalaysia