#fastservice

32,505 posts tagged with #fastservice

Photos and Videos about #fastservice

mk_haryati
(@mk_haryati)

18 Minutes Ago

. RAWAT RAWAT RAWAT โ—โ—โ— . BOTANICAL EFFECT BY MARY KAY . Colour hijau dan putih pun dah mengambarkan bersih & menyegarkan. . Set Botanical effect ni amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat yang byk @ breakdown yang disebabkan oleh penggunaan skincare high chemical. . Banyak testimoni pengguna berjaya mendapat kulit yang bersih,segar & flawless dgn hanya menggunakan set botanik. . Item yang paling Yati suka dalam set ni ialah mask botanik. Lepas pakai rs hilang semua blackhead whitehead..fresh & bersih je muka.. . Produk Ready stok tau & fast service. Tak perlu tunggu lama2 untuk dapatkan produk idaman anda . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofa #lipstikmatte #lipsense #titiancinta #marykay #serum http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

mk_haryati
(@mk_haryati)

27 Minutes Ago

Mary Kay Botanical Effects skincare . Set untuk anda yang berusia 24 tahun ke bawah atau anda yang memakai produk yang mengandungi chemical yang tinggi dan terlarang sehingga menyebabkan peeling, kulit kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, dan kulit menipis๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . Set ni sesuai untuk semua even untuk kulit sensitif kerana ia didatangkan dengan 3 formula: . . F1 Kulit Kering . F2 Kulit Normal/kombinasi . F3 Kulit Berminyak . . Seperti yang semua sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk kami akan menjalani kajian bebas haiwan ( no animal tested) ia diuji ke atas manusia sendiri sebelum sesuatu produk itu dikeluarkan. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima . . ๐ŸŒธBOTANICAL EFFECT FORMULA 2 : . 90% yang mencuba mengatakan set ini: . โœ…Meninggalkan kulit berasa sihat . โœ…Mencergaskan kulit . โœ…Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci โœ…Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan .. . . sape Nak kulit cantik , bersih dan sihat, bertukar lah kepada produk kecantikan Marykay yang semestinya produk yg berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral. meh yati bantu.. . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #meletop #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #marykay #serum #beautylovers #spa http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

Risau dah sold out kat outlet JB dan Bangi?? It's okayyy coz u guys can just whatsapp us to grab yours!! InsyaAllah fast reply and service at 013-3955369!! . OPEN ORDER FOR BLUSH!! Dah boleh grab yours sb stocks sangattt limited ๐Ÿ˜˜ Paling wangi! Something that won't tear your pocket! RM79/each!! NO SERVICE CHARGE ๐Ÿ’Ÿ . WHATSAPP 013-3955369 ๐Ÿ”ฅ to order/ inquire ๐Ÿ’– . January babies, this is for you. Introducing our new scent Blush Birthday Edition. Vanilla, the scent of love, passion and friendship. Get this for yourself or as a present for your love ones. . Launching this Saturday stores and online. Whatsapp now 013-3955369 to grab yours! . #fastreply #fastservice #blusher #blushbycalaqisya #blushbirthdayedition #calaqisya

Cantiknya Puteri Sarah pakai #armyblackbyam. Tak kelip mata tengok tau. ๐Ÿ˜˜ So #amlover yang lain nk cantik mcmni boleh ws admin cepat cepat laju laju tauuu Code : Army black Size : Bidang 45 Material : Cotton (senang bentuk, tak jarang, takpanas) Price : Rm25 - To order please whatsapp ๐Ÿ‘‡ https://www.wasap.my/60103980575/AM #trustedseller #amlover #amreseller #fastreply #fastservice #bawalmurah #bawalcottonvoile #sayajualmurah #sayajual #bawalbidang45 #bawalplain #bawaltabur #bawalcustommade #bawalexclusive #tudungmurah #basicsquare #bawalchiffonvouile #bawalchiffon #bawallegand #bawallovers #readystock #hijabsta #neelofar #inner #bawalairis #sayajualtudung

Cantiknya Puteri Sarah pakai #armyblackbyam. Tak kelip mata tengok tau. ๐Ÿ˜˜ So #amlover yang lain nk cantik mcmni boleh ws admin cepat cepat laju laju tauuu Code : Army black Size : Bidang 45 Material : Cotton (senang bentuk, tak jarang, takpanas) Price : Rm25 - To order please whatsapp ๐Ÿ‘‡ https://www.wasap.my/60103980575/AM #trustedseller #amlover #amreseller #fastreply #fastservice #bawalmurah #bawalcottonvoile #sayajualmurah #sayajual #bawalbidang45 #bawalplain #bawaltabur #bawalcustommade #bawalexclusive #tudungmurah #basicsquare #bawalchiffonvouile #bawalchiffon #bawallegand #bawallovers #readystock #hijabsta #neelofar #inner #bawalairis #sayajualtudung

Mary Kay juga ada utk lelaki! ๐Ÿ˜‰ . MK Men Skincare Mary Kay Product: . โŒšMembersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. โŒšGunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. โŒšMK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. . Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: . Ciri2 kulit lelaki: . ๐Ÿ‘”mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. ๐Ÿ‘”lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. ๐Ÿ‘”lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. ๐Ÿ‘”kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. . Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. . Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan ๐Ÿ˜Ž . JOM ORDER. ... . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #meletop #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #marykay #serum #beautylovers #spa http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

SKINCARE MARYKAY: ๐Ÿ‘“MK Men Cleanser . ๐Ÿ˜Ž Membersih Dan menggilap kulit untuk memulakan proses pengurangan tanda-tanda penuaan awal yang ketara. . . ๐Ÿ‘“MK Men Facial Toner . ๐Ÿ˜Ž Menambahbaikan tekstur kulit dan menjadikan kulit berasa lega, hidrat dan seimbang . . ๐Ÿ‘“MK Men Advance Eye Cream . ๐Ÿ˜Ž Menghidrat dengan segera dan menegangkan kulit sekitar mata. Mengurangkan lingkaran hitam mata. . . ๐Ÿ‘“ MK Men Body Spray . ๐Ÿ˜ŽHaruman badan ini berbau ringan dan segar. Sesuai digunakan setiap hari. . . ๐Ÿ‘“ MK Men Moisturizer sunscreen SPF 25 . ๐Ÿ˜Ž Membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan . ๐Ÿ˜Ž Kembalikan wajah yang tampak lebih muda . ๐Ÿ˜Ž Menjadikan kulit berasa licin dan lembut . ๐Ÿ˜Ž Perindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam . Joim gaissss ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #meletop #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #marykay #serum #beautylovers #spa http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

IPhone 6s not image, chesnut was getting hot but wasn't the issue. Short on PP5v7 line,fixed. Visit our store 8579 Coral Way Miami Fl, 33155 next to Ross ,Aldi Food Market, kirklands, payless shoes, sushi sake, taco bell, burgerking, Party City,Lady of America, Pier 1, subway , La revoltosa, CVS Farmacy, Five Below#stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #screen #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #tmobile #microsoldering #jumper #appletouchdisease #ifixit #wefixit #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #iphone6s #iphone6srepairmiami #megustaloquehago #tech #miamitech #fastservice #fastrepair #filter #fpc

JOM CEK SEMULA SKINCARE ROUTINE. . Ada pakai Sun Protector? taknak sunburn, ken paki yang ada PF tau.. Yg dlm gambar ni ๐Ÿ’Ÿ SUN PROTECTOR MaryKay. ๐Ÿ˜š mengandungi SPF 35 yer. Almaklum cuaca skng panas sgt,nk keluar rumah ke, g kenduri ke, of course la kene protect our skin dr cuaca bahang panas kat luar Yg 1 lagi tuu ๐Ÿ’ŸFOUNDATION PRIMER SUNSCREEN ๐Ÿ˜šmempunyai spf 15 utk melindungi kulit dr sinaran matahari ๐Ÿ˜šmengurangkan penggunaan foundation ๐Ÿ˜šmembantu menutup ketara liang liang pori terbuka dgn lebih mudah JOM kongsi rahsia kecantikkan bersama๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Mary Kay Beauty Consultant . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #meletop #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #marykay #serum #beautylovers #spa http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

๐ŸŒทPrimer Foundation๐ŸŒท ------------------------ ๐ŸŽ€Make up jadi tahan lama... ๐ŸŽ€Make up nampak lebih sekata ๐ŸŽ€Wajah x berminyak... ๐ŸŽ€Pori wajah mengecil ๐ŸŽ€Mesra wudhu ๐ŸŽ€Merawat wajah ๐ŸŽ€Water based ๐ŸŒธSangat sesuai untuk yang bekerja berdepan dengan orang selalu mcm cikgu,nurse,bank dan sebagai nya...xde la asyik nk kena touch up je kan make up tu..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Love, .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #meletop #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #marykay #serum #beautylovers #spa http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

IPhone 7+ screen replacement. Visit our store 8579 Coral Way Miami Fl, 33155 next to Ross ,Aldi Food Market, kirklands, payless shoes, sushi sake, taco bell, burgerking, Party City,Lady of America, Pier 1, subway , La revoltosa, CVS Farmacy, Five Below#stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #screen #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #tmobile #microsoldering #touchdisease #appletouchdisease #iphone7+ #ifixit #wefixit #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #screen #screens #applepicking #megustaloquehago #iphone7plus #tech #miamitech #fastrepair #fastservice

NAK BUAT PERSONAL LOAN ? SANGAT FAST AND EASY!! ๐Ÿ“Area : KL/SELANGOR/PERAK/N9 Harini submit Harini dapat jawapan ๐Ÿค— - PINJAMAN dari RM500-RM20k ! - Tiada penjamin - Tiada bayaran upfront - Pinjaman dapat penuh - Kerajaan dan swasta layak memohon - Gaji autodebit - Blacklist/CTOS/CCRIS Sediakan document dibawah ๐Ÿ“Œ 3 bulan PAYSLIP terkini ๐Ÿ“Œ 3 bulan BANK STATEMENT terkini ๐Ÿ“Œ Bil air/api Process loan anda secara percuma! Hanya semak kelayakan melalui whatsapp sahaja ! WHATSAPP SAYA SEKARANG 0132236035 !!!! #personalloan #pinjamanperibadi #pinjamanberlesen #personalbankloan #bankpersonalloan #pinjamanperibadibank #pinjamanswasta #pinjamangov #pakarbankloan #kawtimloan #fastservice #fastloan #masalahdenganbank #bukanahlong #agencyfsc #fsc #fs027

Mary Kay Makeup Finishing Spray by Skindinรคvia . SPRAY AJAIB! AUTOMATIK GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Okay harini Sis nak share apa kegunaan Make-up Finishing Spray dari Mary Kay ni. Sebab sebenarnya ramai jugak yang tak tau apa fungsi spray ni?? ๐Ÿค” . Okay kalau korang nak tahu, spray ni sangat penting dan must have dalam setiap handbag kita orang perempuan tau. Heee. Sebab apa? Sebab after dah siap make-up semua kan, terus spray dalam pattern zig zag kat muka! Splasshhhh! Terus cantik . Sebab apa Sis cakap terus cantik? Sebab spray ni bagi wajah kita nampak lembap dan bermaya, tak nampak wajah sembap atau letih dan juga bagi make-up tahan lama tau. So jimat juga make-up kita kan? ๐Ÿ˜‰ . Sebelum make-up pun boleh spray dulu pada muka. Untuk kekalkan kelembapan dan bagi make-up yang kita pakai tu long lasting. So kenapa perlu touch up kan? Spray aje! . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 019.209.5114 (CLICK LINK AT BIO ๐Ÿ’•) . #marykaymalaysia #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice

๐Ÿƒ #newdreads ๐Ÿƒ #interlock ๐Ÿƒ #neatdreads ๐Ÿƒ #professional #interlock ๐Ÿƒ #english THE #dreadlockdr ๐Ÿƒ #miamidreads IN #miami ๐Ÿƒ #shortwait ๐Ÿƒ #fastservice ๐Ÿƒ โ˜Ž๏ธ 7865979887 ๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธ #onelove

โ›ฝ๏ธ NEED SOME GAS โ›ฝ๏ธ CALL TROPICAL ROADSIDE 305-219-9298! We will be there in 30 min or LESS ๐Ÿ’ช 24 hrs a day / 7 days a week ! ใƒปใƒปใƒป Serving Broward and Miami-Dade Counties -24/7 TIRE CHANGE ๐Ÿš˜ FUEL DELIVERY โ›ฝ๏ธ LOCK OUT RECOVERY ๐Ÿ” JUMP STARTS. MVR - 76316 . . . #jumpstart #lockedout #lockout #fuel #fueldelivery #tirechange #flattire #deadbattery #roadsideassistance #towtruck #emergency #emergencyroadside #florida #miami #fortlauderdale #broward #dade #insurance #cash #fixaflat #fasthelp #fastservice #allstate #statefarm #geico #progressive #roadsideservice #roadside #honk #help

Pakai mekap tapi tak rata? Foundation Primer Sunscreen *SPF15* boleh bantu uolls! . Ini step pertama untuk uolls tampil flawless, primer mampu membantu kurangkan tampilan garis halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakaian bedak . Primer ni jernih, tiada warna dan ia membantu untuk makeup jadi rata dan tak bercapuk. Juga bertindak untuk tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadikan makeup tak berminyak . Lepas tu, uolls boleh proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then pakai loose powder, terus flawlessss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . To order, whatsapp sis segera! . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #meletop #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #marykay #serum #beautylovers #spa http://www.wasap.my/60175997012/Maryk

IPhone 6s not backlight,fixed. Visit our store 8579 Coral Way Miami Fl, 33155 next to Ross ,Aldi Food Market, kirklands, payless shoes, sushi sake, taco bell, burgerking, Party City,Lady of America, Pier 1, subway , La revoltosa, CVS Farmacy, Five Below#stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #screen #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #tmobile #microsoldering #jumper #appletouchdisease #ifixit #wefixit #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #iphone6s #iphone6srepairmiami #megustaloquehago #tech #miamitech #fastservice #fastrepair #filter #fpc

Selamat pagi korang โ›…โ›…โ›… . apa planning korang nak buat pepagi ni? Dah sarapan lum? Hehehe . jom sama2 planning ape nak dibuat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . #techouzlaptopspecialist #techouzmotivation #fastservice

IPhone 6s damaged FPC and 1 filter anode burned and filter burned missing PP1v8,fixed. Visit our store 8579 Coral Way Miami Fl, 33155 next to Ross ,Aldi Food Market, kirklands, payless shoes, sushi sake, taco bell, burgerking, Party City,Lady of America, Pier 1, subway , La revoltosa, CVS Farmacy, Five Below#stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #screen #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #tmobile #microsoldering #jumper #appletouchdisease #ifixit #wefixit #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #iphone6s #iphone6srepairmiami #megustaloquehago #tech #miamitech #fastservice #fastrepair #filter #fpc

Morning, sebelum pergi kerja pakai lah blusher Mary Kay,, cantik ja kan๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Mary Kay Mineral Cheek Color Duo โค . . PAKAI BLUSHER APA TU? LAWA LAA...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sejak pkai BLUSHER niii, itu lah soalan yg sering di denggar tiap2 hari.. Kenapa org nampak kita lawa bila pakai BLUSHER ni?? Sbb BLUSHER buat . . - pipi jatuh jd naik . - kulit kusam jd berseri . - kulit kering jd glowing . - wajah montel nampak runcing . . Ciri-ciri Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . . ....Kaya, warna yang bertenaga dan sesuai untuk semua warna kulit . . ....Sesuai untuk membuat kesan glowing . . ....Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade . . ....Boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani . . ....Warnanya tahan sepanjang hari . . .. Terdapat dua warna pilihan . ๐Ÿ’—๐Ÿ’— Juicy Guava . ๐Ÿ’—๐Ÿ’— Ripe Watermelon . . . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk . . Siti Yatimah Yusoff Future Sale Director Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimahย  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancinta #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation #clinique #dermatology #p

Morning ,, jom manjakan diri uolss dengan set mandian terbaru dari Mary Kay๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Believe + Wonder Collection . . Terbaru dari Mary Kay Product. . Jom wangikan diri anda dengan set penjagaan badan yang terdiri daripada : ๐ŸŒธ Shower Gel ๐ŸŒธ Body Lotion ๐ŸŒธ Fragrance Mist . Ada 3 pilihan utk anda : ๐ŸŒธ Sail To The Moon ๐ŸŒธ Paint The Sky ๐ŸŒธ Chase A Rainbow . Semua pun wangi2 dan fresh dan sgt sesuai untuk dijadikan hantaran atau hadiahkan kepada yang tersayang.๐Ÿ˜ . Jom wangi2 bersama Mary Kay. Dapatkan sekarang..๐Ÿ˜˜ . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk . . Siti Yatimah Yusoff Future Sale Director Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimahย  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancinta #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation #clinique #dermatology #p

Assalamualaikum,, selamat pagi, semoga dpermudahkan urusan kita pagi ini๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk . . Siti Yatimah Yusoff Future Sale Director Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimahย  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancinta #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation #clinique #dermatology #p

Make your life easier buying the necessary tools. Let's see what can we learn from this multimeter Visit our store 8579 Coral Way Miami Fl,33155 next to Ross ,Aldi Food Market, kirklands, payless shoes, sushi sake, taco bell, burgerking, Party City,Lady of America, Pier 1, subway , La revoltosa, CVS Farmacy, Five Below #stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #error9 #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #microsoldering #qianli #appletouchdisease #error4013 #ifixit #wefixit #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #naviplus # #megustaloquehago #cold #apple #tech #miamitech #fastservice #fastrepair#multimeter

After two years of recess we will return in 2018 with microsoldering 4 days training courses from March 20th till March 23rd from 7:00am till 3:00pm @stgrepairs and @federicocerva in Miami. In the past two years we have learned different techniques and brought many new tools. Visit our store 8579 Coral Way Miami Fl, 33155. Click the link in my biography to sign up #stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #schematic #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #tutorial #microsoldering #jumper #appletouchdisease #ifixit #bilingual #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #datarecovery #training #megustaloquehago #tech #miamitech #fastservice #fastrepair #course #2018

CUSTOM MOCHA DOORS KITCHEN EURO STYLE BAR JAN 2018 #callforestimate #fastservice #salesteam #custom #blum #backsplashtile #tiles #new #brampton #summer #jan2018 #canada #malton #cabinets #quartz #glass #showstopper #clienthappy #work7days #quartzcountertops #hamilton #orangville #erin #hamilton #nkba #americaskitchen #mississauga #vaughn #homeofthe๐Ÿฆ #summer #miami #vancouver CALL OUR DEDICATED TEAM ๐Ÿ”จ๐Ÿ”ดFOR FREE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅESTIMATE๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑCALL OUR DEDICATED TEAM ๐Ÿ”จ๐Ÿ”ดFOR FREE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅESTIMATE๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ647.572.4028๐Ÿ“ฑ๐Ÿฆ๐Ÿ“ฑ ๐ŸŒŽ:www.mississaugacountertops.com ๐ŸŒŽ:www.mississaugacountertops.com

#frappe #icedcaramelmacchiato #shakerato #coldbrewtea ๐Ÿค“โ„๏ธ๐ŸŒคโ„๏ธ๐ŸŒค We #deliver through #food4you! ๐Ÿš•โ˜•๏ธโ˜•๏ธโ˜•๏ธ #fastservice #lowestfees #food4you #organicmancoffeetrike

48HrBooks
(@48hrbooks)

15 Hours Ago