#fastservice

27,758 posts tagged with #fastservice

Photos and Videos about #fastservice

We are closed from Nov. Saturday 18 thru Nov. Sunday 26. Please be advise do not mail any device during those days. Thank you. Visit our store next to Ross ,Aldi Food Market, kirklands, payless shoes, sushi sake, taco bell, burgerking, Party City,Lady of America, Pier 1, subway , La revoltosa, CVS Farmacy, Five Below#stgrepair #stgrepairs #apple #applerepair #screen #reparacion #laboratory #tools #knowledge #miami #tmobile #microsoldering #digitizer #appletouchdisease #ipad #ifixit #wefixit #boardlevelrepair #onedayatatime #geek #ipad #megustaloquehago #tech #miamitech #fastrepair #fastservice #knowledge #apple #ipadrepair #clean #cleaning #vacation #closed

Hi !! Amboi siap posing2 hahaha , btw thanks uia gombak beria2 nak jadi model yaa !! โ˜บ๏ธ . - Problem phone? Tempat lain mahal? Whatsapp fast service 0182885257 , P/s ada nampak gambar dia tolong tag and komen yaa โ˜บ๏ธ . #whatsapp #fastservice #viral #facetoface #iphone #iphonerepair #cheapitems #malaysia #singapore #cais_solution #bitcoin #transfer #cash #vscom #vscomood #kualalumpur #selangor #everydaycarry

Late night foodie fun with my โค๏ธ @minameals_ #bestlatenightfoodfind #weblinkedandhadfood #fastservice #iwillbearegularhere

STRESS NYA LAPTOP SLOW!! . . Punca: Running macam2 program dalam satu masa . - Kadang2 bila buka photoshop & youtube pun laptop dah boleh slow. Kenapa? . - Keupayaan laptop utk jalankan beberapa program dlm satu waktu yg sama bergantung kpd RAM (random access memory). . . Penyelesaian: . - Kurangkan buka program dgn terlalu banyak & tutup program/apps yg tidak digunakan . - Di nasihat kan supaya RAM laptop ditambah jika anda kerap buat kerja multitasking. . . Ikuti techouz untuk dapatkan tips selanjutnya. . Sebarang pertanyaan, klik link di BIO sekarang. . Hanya untuk yang terbaik #welovetechouz #techouz #fastservice #laptopspecialist #dijaminhargastudent #kepuasanandakeutamaankami

Yes dear,, breakout,, teruk,, boleh Dm sis ok,, sis will guide uolss ok๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak tahu ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/breakoutMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

Ops,, lipstik ni tak da stok dah uolss๐Ÿค—๐Ÿค—,, bila nak ada ,, tak tau lah pulak,, limited kan ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/roseMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

. ๐ŸŒผMary Kay Botanical Mask๐ŸŒผ . ๐Ÿ˜ฑPori2 besar ๐Ÿ˜ฑBlack & white head banyak ๐Ÿ˜ฑPipi menggeleber ๐Ÿ˜ฑtona kulit tidak sekata ๐Ÿ˜ฑjerawat dibawah lapisan kulit wajah (jerawat tiada mata) Ohhhh TIDAKKKK...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kenapa nak pening kepala pikir๐Ÿ˜‰ . Saya ada penawarnya โœ”Tiada kandungan bahan kimia yang merbahaya โœ”Tahan 7 BULAN โœ”Sangat berkesan โœ”Produk laku keras u allss . Dptkan Mary kay Botanical mask ini. Dijamin terbaik buat anda Pm yati sekarang .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #serum

Alhamdulillah,, testimoni satin hand lotion,, kulit dik ni,, Ya Allah,, kesian,, kering especially dalam ekon,sampai tak boleh nak genggam,, tapi , bila pakai satin hand, alhamdulillah, kulit dekat jari jadi ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/satinhandMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

STRESS NYA LAPTOP SLOW!! . Punca: Running macam2 program dalam satu masa . - Kadang2 bila buka photoshop & youtube pun laptop dah boleh slow. Kenapa? . - Keupayaan laptop utk jalankan beberapa program dlm satu waktu yg sama bergantung kpd RAM (random access memory). . . Penyelesaian: . - Kurangkan buka program dgn terlalu banyak & tutup program/apps yg tidak digunakan . - Di nasihat kan supaya RAM laptop ditambah jika anda kerap buat kerja multitasking. . . Ikuti techouz untuk dapatkan tips selanjutnya. . Sebarang pertanyaan, klik link di BIO sekarang. . Hanya untuk yang terbaik #welovetechouz #techouz #fastservice #laptopspecialist #dijaminhargastudent #kepuasanandakeutamaankami

Personal Loan Bank Malaysia: 7 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH AGENSI KAMI ?? ============================= โœ” Loan 100% dari bank-bank terpilih di Malaysia โœ” Bekerjasama dengan 8 bank terkemuka (pertama dalam Malaysia) โœ” Permohonan 100% atas talian (Whatsapp) โœ” Seluruh Malaysia โœ” Dokumentasi yang ringkas โœ” Komitmen Tinggi masih boleh kawtim โœ” Tiada UPFRONT โœ” Maklumat anda DIRAHSIAKAN Untuk keterangan lanjut sila klik link dibawah utk direct whatsapp :: www.wasap.my/60195404465/loan #personal_loan #loanbank #financial_consultancy #fastservice #fsconsultancy #srikanditeam #agentsah

Hai semua.. harini sis nak share tentang mask tau.. ๐Ÿ˜ . Ramai yg cerita step2 penjagaan wajah mereka hanya cleanser, toner, mosturiser tetapi tidak memakai masker.. . Penggunaan masker seminggu 2-3 kali sangat perlu untuk menanggalkan sel kulit mati diwajah kita. Kita tak nampak sel kulit mati tu dengan mata kasar.. memang sangat sedih tau kalau dibiarkan.. sebab tu lah kulit kita nampak kusam, tak berseri gelap dan pelbagai masalah kulit sebab terlalu banyak sel kulit mati ni tau... . So mulai hari ni wajib pakai mask tau! Untuk dapatkan free skin consultation, juz pm yati k .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #serum

. Masalah kulit OILY SENSITIF ?? . Khas utk mereka yg berkulit terlalu sensitif, oily sgt2, liang pori jelas kelihatan, lepas tu ada parut hitam, jerawat kemerahan dan mcm2 lagiiii๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . Sis recommend set treatment ni utk awak. Jangan risau. Harga sgt mampu milikkk, tahan sehingga 6-7 bulan. Dengan set ni je kulit awak yg dlu over oily , merah dan kerap jerawat , skrg makin pudar dan makin sihatt . Nanti kalau ada bajet lebih, boleh tambah lagi dengan mask, toner atau serum pulak, lagi lah flawless kannnnn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa yg penting di Mary Kay? Dapat kan kulit sihat berseri tanpa pengelupasan / pemutihan / kerosakan ๐Ÿ™… . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/settreatMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

@newfantasydesigns thank you very much for the lovely ears. I cannot wait to wear them on thanksgiving day. Everyone complemented them yesterday when I wore them to work. The quality is amazing, they are super soft. Iโ€™m extremely happy I won ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜#disneyears#giveawaywinner#bestdisneyears#newsfantasydesigns#greatquality#fastservice#disneyland#happywinner#thanksgivingready

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG . Ramai yg mengadu skincare yg diorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak . Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk awak! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . Nak consultation just Whatsapp ya๐Ÿ˜˜ . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #serum

Mary Kay Botanical Effects skincare . Set untuk anda yang berusia 24 tahun ke bawah atau anda yang memakai produk yang mengandungi chemical yang tinggi dan terlarang sehingga menyebabkan peeling, kulit kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, dan kulit menipis๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . Set ni sesuai untuk semua even untuk kulit sensitif kerana ia didatangkan dengan 3 formula: . . F1 Kulit Kering . F2 Kulit Normal/kombinasi . F3 Kulit Berminyak . . Seperti yang semua sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk kami akan menjalani kajian bebas haiwan ( no animal tested) ia diuji ke atas manusia sendiri sebelum sesuatu produk itu dikeluarkan. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima . ๐ŸŒธBOTANICAL EFFECT FORMULA 2 : 90% yang mencuba mengatakan set ini: . โœ…Meninggalkan kulit berasa sihat . โœ…Mencergaskan kulit . โœ…Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci โœ…Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan .. . . sape Nak kulit cantik , bersih dan sihat, bertukar lah kepada produk kecantikan Marykay yang semestinya produk yg berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral. Moh order kat yati. Juz .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #serum

Set body loofah khas untuk spa di rumah! Aktiviti weekend yang jimat masa, tenaga dan wang anda..Sekarang dah tak perlu pergi SPA ๐Ÿ˜ . 1) Loofah Body cleanser . โœ”adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! . . 2) Deo spritzer : . โœ”untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. . 3) Nourishing Body lotion : . โœ”sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. . . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/loofahMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

. Masalah kulit KERING MENGELUPAS ? . Khas utk mereka yg berkulit terlalu sensitif, kering, mengelupas, parut hitam, jerawat kemerahan dan mcm2 lagiiii๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . Sis recommend set treatment ni utk awak. Jangan risau. Harga sgt mampu milikkk, tahan sehingga 6-7 bulan. Dengan set ni je kulit uolss yg dlu mengelupas, merah dan jerawat , skrg pudar dan makin sihatt . Nanti kalau ada bajet lebih, boleh tambah lagi dengan mask, toner atau serum pulak, lagi lah flawless kannnnn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa yg penting di Mary Kay? Dapat kan kulit sihat berseri tanpa pengelupasan / pemutihan / kerosakan ๐Ÿ™… . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/setdryMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

STRESS NYA LAPTOP SLOW!! . Punca: Virus . - Virus memang masalah biasa yg ramai pernah alami tak kira la laptop tu baru ke lama. Probability nak kene virus tu memang ada sbb kadang2 dgn cucuk pendrive pun dah boleh terdedah kpd virus. Nak2 lagi laptop tu takde antivirus . - Virus, spyware & malware ni memang akn slow down kan performance laptop anda dgn macam2 cara spt keluar iklan pop-up masa tgh surf internet atau kacau windows registry. . Penyelesaian: - Install antivirus, tak kisah yg free atau berbayar . - Fully scan laptop utk sebulan/ seminggu sekali - Scan pendrive sebelum guna atau open file dr pendrive - Last solution, format balik windows jika scan tp tiada perubahan. . . Ikuti techouz untuk dapatkan tips selanjutnya. . Sebarang pertanyaan, klik link di BIO sekarang. . Hanya untuk yang terbaik #welovetechouz #techouz #fastservice #laptopspecialist #dijaminhargastudent #kepuasanandakeutamaankami

2013 AUDI A4 2.0T In For An Oil Change & A Tire Swap. Book in youโ€™re service today!! #cars #kw #kitchenerwaterloo #audi #laurier #conestogacollege #auto #fastservice

๐ŸŒผMary Kay melaCEP ๐ŸŒผ . Dapat membantu: ๐Ÿ’‹mencerahkan kulit ๐Ÿ’‹membuatkan tona kulit kembali sekata ๐Ÿ’‹kulit lebih halus ๐Ÿ’‹membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat . โœจwajah akan kelihatan cantik dengan serum yg bebas bahan kimia ini. 100% botanic based.. bestkan uolls,, rugi uolls x grab tauโ˜บ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/melacepMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

TIMEWISE RENEWING SOFTENER.. โ˜บโ˜บ . Jom sis share sikit info tentang softener ni ye...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Okay,softener ni functio dia as a toner and a little bit more than that sbb dia juga berfungsi dalam melembutkan kulit kita. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Memang best sgt tau.. sis paling suka.mmg kulit kita akan rasa moist sgt, lembut sgt macam kulit baby tu.. dia mengandungi air pitera mcm dlm SKII tu.. so siapa nak kulit lembut flawless kena pakai softener ni,. Wajib. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . If yg kulit rasa tegang, kering je, lagi lah wajib pakai.. dia lembutkan balik kulit kita.. so, softener ni ,uols must have this item tau!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/tonerMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG . Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak . Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk awak! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . Nak consultation just Whatsapp ya๐Ÿ˜˜ . .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #serum

*SET BOTANICAL EFFECTS* World Best Seller product! Fungsi & kepentingan bagi setiap satu item Botancial Effects Step 1โƒฃ ๐ŸŒ™โ˜€ CLEANSE โœ… membersih segala kekotoran, make-up, habuk & hama agar wajah kita bersih, sihat & lembut โœ… tidak berbuih kerana pencuci yang berbuih mengandungi bahan kimia yang membuatkan kulit wajah kita bertambah kering & lama-kelamaan skin akan menjadi mengelupas & bertambah nipis & sensitif Step 2โƒฃ MASK โœ… membantu menanggalkan sel-sel kulit mati โœ… mengecilkan pori-pori โœ… membersihkan pori-pori tersumbat โœ… menganjalkan kulit โœ… membersihkan wajah dari black & white heads โœ… jika kita consistent pakai Mask, pipi kita akan jadi anjal seperti dicucuk botox โœ… Mask sangat penting bagi wanita yang benar-benar nak jaga kecantikan & ia sangat wajib dipakai Step 3โƒฃ ๐ŸŒ™โ˜€ FRESHEN โœ… membantu membersihkan wajah dari saki-baki make-up setelah dicuci dengan Cleanse โœ… mengetatkan & mengecilkan liang roma yang terbuka โœ… kita perlu pakai Freshen selepas pakai Cleanse/Mask untuk menutup kembali pori-pori Step 4โƒฃ ๐ŸŒ™โ˜€ HYDRATE โœ… membantu melembapkan kulit wajah sepanjang hari โœ… tanpa pemakaian Hydrate, wajah kelihatan kurang bermaya/kusam & gelap โœ… jeragat & tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halus mulai kelihatan โœ… nak kelihatan awek muda perlu sentiasa pakai Hydrate Set Botanical Effects ada untuk; *Formula 1* : Kulit kering + sensitif (merah, gatal, pedih) *Formula 2* : Kulit normal *Formula 3* : Kulit berminyak Satu set tahan hingga 6 - 7 bulan. Memang berbaloi sangat. Kulit jadi cantik & puas hati. Tak perlu nak fikir apa dah kan? .โ˜Ž๐Ÿ“ฑYati 0175997012 #mk_haryati #marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykaysetapak #marykayperlis #skincare #kosmetik #foundation #mekaupremover # cccream #beautytools #freeskinconsultation #jerawat #jeragat. #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #serum

Is water damage impairing the functionality of your mobile device? Book an appointment with us now! Link in bio ______________________________________ Stay Plugged In With The Repair Plug! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ”ŒBook Your Appointment Today๐Ÿ”Œ ๐Ÿ“ฑ404-610-3592 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Visit Our Website For Booking And Exclusive Deals ๐Ÿ’ป www.therepairplug.com __________________________________________________ #iphonerepair #iphonerepairatl #computerrepair #computerrepairatl #iphone7 #iphone7plus #android #ifixphones #entrepreneur #cellphonerepair #mariettaiphonerepair #macbookrepair #macbook #pc #fastservice #samsungrepair #computertech #kennesawiphonerepair #infotech #itservices #virus #battery #screenrepair #mobile #mobileservice #apple #ifixit #tech #technology #lcdreplacement

*MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK* . ๐Ÿ’‹ Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, . ๐Ÿ’‹ Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata . ๐Ÿ’‹mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir . . โœ” Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. ๐Ÿ˜ . Ada 8 warna hebat! ๐Ÿ’‹ BASHFUL YOU ๐Ÿ’‹ RICH TRUFFLE ๐Ÿ’‹ MAUVE MOMENT ๐Ÿ’‹ POWERFUL PINK ๐Ÿ’‹ ALWAYS APRICOT ๐Ÿ’‹ MIDNIGHT RED ๐Ÿ’‹ POPPY PLEASE ๐Ÿ’‹ CRUSHED BERRY . ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/lipmatteMaryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

Haii,, morning๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Calling2 or Dmย  sis kalau nak cuba ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’— . โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk . . Team Leader Beauty Consultant Marykay Malaysia #marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofaย  #lipstikmatteย  #lipsense #titiancintaย  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

Servicing computers, iPhones, iPads and more ______________________________________ Stay Plugged In With The Repair Plug! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ”ŒBook Your Appointment Today๐Ÿ”Œ ๐Ÿ“ฑ404-610-3592 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Visit Our Website For Booking And Exclusive Deals ๐Ÿ’ป www.therepairplug.com __________________________________________________ #iphonerepair #iphonerepairatl #computerrepair #computerrepairatl #iphone7 #iphone7plus #android #ifixphones #entrepreneur #cellphonerepair #mariettaiphonerepair #macbookrepair #macbook #pc #fastservice #samsungrepair #computertech #kennesawiphonerepair #infotech #itservices #virus #battery #screenrepair #mobile #mobileservice #apple #ifixit #tech #technology #lcdreplacement

Se abriรณ Kinko en Punta!!!! Listos para recibirlos!! Pedragosa Sierra y Roosvelt, enfrente a la Ancap! Pasa antes de ir a la #playa o tu #casa #puntadeleste #temporada #uruguay lugar ideal para hacer tus compras rapido sin entrar a grandes superficies. Estacionamiento. #comodidad #excelencia #alimentos #bebidas #snacks ambiente super cordial. Te va a encantar! Te esperamos! ๐Ÿณ๐Ÿณ๐Ÿณ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ Agregรกndole valor a #puntadeleste #servicio y #calidad #summer #ocean #food #refreshments de todo lo que necesites! ๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ #fastservice

Got a computing problem? . feel free to get in touch we can repair/service all brands of laptops, computers from virus removals to resolving windows problems, from screen, keyboard replacements to upgrades we have it pretty much covered. . Based in Sparkford free local collection and delivery within 15 miles of BA22 postcode if you cannot get to us. We also repair/ service games consoles, certain mobile phones too feel free to get in touch !!. . Contact us at www.facebook.com/TerrierByteIT. . . #terrierbyteit #computerrepair #computers #computer #technology #tech #pc #laptop #phonerepair #smallbusiness #entrepreneur #repair #ifixit #tabletrepair #laptoprepair #techsupport #screenrepair #android #itservices #computertech #computerscience #fastservice #datarecovery #virusremoval #computerrepairs #computershop