Photos and Videos about

Testimoni pengguna - Iechah Lihin . “Best sangat, muka bersih jer. Blackhead tertanggal dan yang degil degil tu senang je (keluar). Picit sikit dah keluar. Muka makin cerah dan lembut” . Apply > massage > emulsify > rinse off. . #ferrarossabeauty #frgirlboss

China top actress 2018 Xiaotong Guan #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Chinese food Braised Dongpo Pork #chineseculture #Dongpo Pork #chinese food

Luxury look by none other than @ferra_rossa herself using @ferrarossabeauty Gula Melaka and Lana’s Bon Bon for the eyemakeup. Who would have thought that with only two eyeshadows, it can create wonders! ♥️ . Ferrarossa Beauty Eyeshadows ♥️ very pigmented, you only need a tiny bit for that splash of colours ♥️ easy to blend (beginners friendly) ♥️ lasts up to 16hours (Stewardess approved) ♥️ affordable price at high-end quality ♥️ made in Korea (leader in beauty industry) ♥️ comparable quality to international brands ♥️ open pan system allows you to create your own ultimate palette ♥️ every eyeshadow is exclusive and limited edition . Available for RM45 each or save up to RM20 for a combo set (magnetic palette + 3 eyeshadows). . To purchase, simply click whatsapp linkin bio 👆🏻 . #acciobeautee #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #ferrarossaagent #agentferrarossa #ferrarossabangi #eyeshadowmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupshopmalaysia #beautyshopmalaysia #ferrarossaunicorn #ferrafairytale

Hurt arms will never stop me fighting cuz i get teammates….#meme #Chinaonlinetrends #funnypictures #Chinese #gameplay

Chinese style photograph3 #Chinese #snowandredplum #Chinatrends

Tak nampak kan? Sekali nampak terusss takleh hilang penampakan ituuu hehe. 😂 . #makeupkulim #makeupinspo #nrcosmeticskulim #nuexrosli #ferrarossabeauty

WHITEHEAD PREVENTION 🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️Quick Deep Pore Cleaning . Okay so last night you didn’t remove your makeup properly and today you slap some more on. Time to deep clean! First, use the @ferrarossabeauty Relaxing Makeup Melter to melt away those oil based makeup. Remember, foundation, concealers and waterproof mascara is oil based and needs oil to deeply dissolve it especially the gunk stuck in your pores. . Then I tone back my face and protective acidic layer with @saturday_skin Toner from @sephoramy . Then I rejuvenate and increase new skin cell regeneration with Liquid Gold from @alphahskincare . After that I exfoliate and nourish with @freshbeauty Lotus Youth Mask which has real Lotus seed in it! BTW you are supposed to use mask first before toner and essence ok? I forgot to tell my video editor about this sequence. After the essence, do use serum and moisturizer 💖 . . #beautyblogger #makeupblogger #blogger #beauty #wakeupandmakeup #hudabeauty #amrezy #brian_champagne #anastasiabeverlyhills #norvina #vegas_nay #laurag_143 #shaaanxo #fashion_lalo #makeupfanatic1 #makeuptutorialsx0x #wakeupandmakeup #slave2beauty #photogrid #sephoramy #ferrarossabeauty #freshbeautymy #alphah

Full makeup menggunakan product #alhaalfacosmetics . _ Product used:- 1)Royal propolis foundation code auri- RM49.90 2) Translucent Glow Powder-RM59.80 3) Cushion Blusher code Zinnia-RM50 4) Catchy Doll dan Heaven Bronze Eyeshadow-RM60 5) Pink Glow Powder- RM59.90 6) Lipstick code Miranda- RM40 _ ALL ITEMS READY STOCK❗️❗️ _ _ Click link kat bio untuk pembelian atau whatsapp 017-8489218. _ #alhaalfacosmetics #diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #muaselangor

Rise & shine girls ! So, what did you put inside your make-up bag ? In the picture is my favourite candy cane colour 💖 #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossamakeupbag

Thank you for using @ferrarossabeauty eyeshadow for the amazing look 👏🏻 . Repost : @blushbeautybeyond 💋Aishwarya Rai has always been one of the biggest inspirations for makeup,hair & overall styling for not just the makeup & fashion industry, but pretty much most women out there! In this video, we recreate a look inspired from the movie Jodha Akhbar ❤️ We had loads of fun creating this look 🙌 ⁣⁣#ferrarossabeauty

Products mentioned; @tartecosmetics Quench Hydrating Primer @stilacosmetics Stay All Day Foundation & Concealer @maccosmetics Eyebrow Styler @benefitmalaysia @benefitcosmetics Ka-Brow No.4 @clio_malaysia @clio_official Kill Cover Pencil Concealer @urbandecaycosmetics Eyeshadow Primer Potion Original @ferrarossabeauty Pearluxe Eyeshadow in Panacota @maccosmetics Monochrome Eyeshadow in Diva Demands @stilacosmetics Liquid Eyeshadow in Kitten @maccosmetics Monochrome Eyeshadow in Dare Diva @benefitcosmetics @benefitmalaysia Roller Eye Bright Pencil @tartecosmetics @sephoramy Shape Tape Concealer @maccosmetics Prep+Prime Transparent Finishing powder @maccosmetics Studio Fix Sculp and Contour Palette in Light-Medium @nudestix Tinted Blur Stick in Deep 8 @maccosmetics Monochrome Diva Don’t Care Blush @maccosmetics Shiny Pretty Things Extra Dimension Skinfinish Highlighter @palladiobeauty @palladiomy Double Agent Mascara @duckcosmetics ProDuckTive Lipstick in Monday . #tartecosmetics #stilaglitterandglow #stilaliquideyeshadow #stilacosmetics #maccosmetics #benefitcosmetics #benefitrollerlash #clio #cliomakeup #urbandecay #urbandecaymalaysia #ferrarossabeauty #tarteshapetape #shapetapenation #sephora #sephoramy #nudestix #tintedblur #palladiobeauty #duckcosmetics

hai u all ...ni kak dik bagi tutorial untuk cuci makeup 🥰.. WET TISSUE VS RELEXING MAKEUP MELTER BY FERRAROSSA u all rase mane yg lagi bersih ?? #teammayeletop #lionqueen #ferrarossabeauty #sobellasquad

RM 49.90 je kalau nak cantik 😁 . . Tak suka makeup jadi suka bila pakai Foundation Alha Alfa ni 🤗. Banyak dah testimoni . Memang best pakai sebab ringan , tak bercapuk sesuai untuk daily use . Hanya RM 49.90 je uolls . Siapa yang ada masalah jerawat dan oily skin sangat digalakkan pakai . Tekan wasap link sis untuk info dan order ye 😃 . . . #alhaalfamakeup #alhaalfamakeup ##emmamaembong #emmamaembongofficial #mirafilzah #shawlmirafilzah #mirafilzahfans #galeriarianitutorial #alhumaira #zarazya #fattzura #missfazura #elfiraloy #elfaris #babyshima #alhaalfafoundation #trudolly#trudollybyfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #khaibahar #noradanish#slimdollz #alhaalfamoisturizer #mirafilzahfans #wanyhasrita#rozitachewan1 #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #bebymaembong#ferrarossabeauty#pinkladyoriginal#muakl #muaselangor

Kdell masih ada beberapa pieces lagi tau. Nak wassap kdell. Design flaminggo tu kat HQ dah sold out 😊 #ferrarossabeauty #teamkdell #teamkjoykaya

Sweet like Candy Cane. This Grab and Go bag is too cute to pass. Book them with me now before its too late Grab and Go travel bag. Not just your makeup accessories, books glasses baby’s nappy bag too! Have you gotten yours? Limited Edition bag by @ferrarossabeauty @ferra_rossa RM39.90 Candy Cane design) #teamkjoykaya #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaagent #ferrarossagombak #makeupbag #beautyblogger #beautyadvise #

Grab and Go travel bag. Not just your makeup accessories, books glasses baby’s nappy bag too! Have you gotten yours? Limited Edition bag by @ferrarossabeauty @ferra_rossa Book them with me now before its sold out! RM39.90 Candy Cane design) #teamkjoykaya #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaagent #ferrarossagombak #makeupbag #beautyblogger #beautyadvise #

Morning makeup tutorial with me Using @ferrarossabeauty eyeshadow palette Eyes: Gula Melaka, Tiramisu (Sold out), Lanas Bon Bon Highlighter : Lana Bon Bon, Lollipop #teamkjoykaya #teamkakjoy #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #ferrarossaagent #ferrarossagombak #makeupaddict #beautybloggers #makeuptutorial#ilovemakeup #beautyadvise

Want to get my look, an easy and quick tutorial in my next posts Wearing @ferrarossabeauty eyeshadows for eyes, cheeks and highlighter Shawl from @fleurmalaysia chiffon Follow me on my fb page Makeuplaywithindecisive #teamkjoykaya #supportlocalbrand #highlypigmentedeyeshadow #supportlocalproducts #ferrarossabeauty #ferrarossa #ferrarossaeyeshadow #ferrarossaagent #ferrarossagombak #fleurmalaysia #makeuptutorial #shawltutorial #beautybligger #beautyadvise

(@beautynest.my)

15 Hours Ago

FAIRYTALE COLLECTION #ferrafairytale ✨✨ Channel your inner princess with these new Ferrarossa #fairytalecollection eyeshadow💖💖 . . 👸GULA MELAKA is made in mind as a transition shade that is simple, perfect as a base to any makeup look. Smokey or subtle, natural or over the top. . . 👸 BAKLAVA, inspired by the mystical Middle East & Princesses like Jasmine and Queens like Cleopatra. #baklava is made to highlight your sassy & flirtatious side. . . 👸 LANA's BON BON. This sweet and sparkly pink shade is the perfect epitome of Ferrarossa Beauty insipiration which is our Lady boss Ferra Rossa's princess, Lana. . . . RM 45.00 / per pc Whatsapp to 017-6542774 to get yours . #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #eyeshadow #newcollection #fairytale #fairytalecollection #baklava #gulamelaka &lanasbonbon #singleeyeshadow #princess #eyeshadowmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia

Ferrarossa Relaxing Makeup Melter 2-in-1 makeup remover and cleanser. . This quick-absorbing formula melts away even the most stubborn and waterproof makeup with minimal effort, leaving skin ultra -fresh and clean without unwanted residues. . Pakai sekali pun kulit wajah rasa lain & ringan. Untuk orang yang kulit berminyak, Jangan risau tau! Makeup melter ni takkan buat kulit korang lagi berminyak! 💕 . . JOM DM/wasap 013 5411330 link wasap di bio . #ferrarossabeauty

Ferrarossa Relaxing Makeup Melter 2-in-1 makeup remover and cleanser. . This quick-absorbing formula melts away even the most stubborn and waterproof makeup with minimal effort, leaving skin ultra -fresh and clean without unwanted residues. . Pakai sekali pun kulit wajah rasa lain & ringan. Untuk orang yang kulit berminyak, Jangan risau tau! Makeup melter ni takkan buat kulit korang lagi berminyak! 💕 . . JOM DM/wasap 013 5411330 link wasap di bio . #ferrarossabeauty - #regrann

Primer makeup yang mampu menyelesaikan banyak masalah anda dan enhance makeup anda dalam masa yang sama ? biar betul 😱😱😱😱😱 . Instant Smooth Luxury Primer adalah penyelesaian kepada masalah anda sekiranya anda mempunyai masalah berikut; 👉 pori pori terbuka 👉 kedut kedut dan garis garis halus 👉 kulit muka berminyak 👉 kulit tak sekata dan kasar 👉 parut parut berlekuk . teksturnya ringan, no colour gel, dan oil free emulsian boleh membantu menyamarkan lekuk lekuk dan garis halus pada wajah dan mengawal sebum pada wajah dalam masa yang sama 💕💕💕 . diperkaya dengan Vitamin E dan Vitamin C, ia membantu mengekalkan hydration dan memberikan nutrient seimbang pada kulit wajah. HEBAT KAN ? . Harga RM69 . . #nrc #nrcagent #nrcbangi #nrcosmetics_my #nrccheras #nrckajang #nrcosmetics #nrccompactpowder #nrcfoundation #nrcloosepowder #nrcmoisturizer #nrcfacemist #nrcinstantsmoothprimer #nrcprimenset #nrcbrushes #magneticbrushes #makeupmelter #ferrarossabeauty #makeupmelterferrarossa #eyeshadowferrarossa #baklava #panacota #gulamelaka #lollipop #blueberry #lanasbonbon #mediumpalette #minipallete

READY STOK ❕❕ FAIRYTALE COLLECTION . Kelebihan FERRA ROSSA EYESHADOW ❤️warna yang sangat lembut(creamy) ❤️mudah utk diblend, takde brush? Jari ada! ❤️tahan sehingga 16jam (mas stewardess feedback) ❤️kalis air dan kalis minyak(long lasting) ❤️made in *KOREA* ❤️setiap warna berkelulusan KKM ❤️menangi dua kali anugerah eyeshadow terbaik ❤️satu- satunya eyeshadow yang ada serbuk mutiara Nak order bolah klik link whatsapp 📲http://www.wasap.my//+60125091834 #ferrarossaeyeshadow #ferrarossabeauty #ferrarossamakeupmelter #codserimanjung

Look biasher2 nk g jemput anak sekolah.. Nk pegi ofis ofis xde Ok nak bgtau ni yg kakak pakai.. Foundation : Toshee sunblock faoundation (bagus ni dh xpayah tepek sunblock lg sekali harung je foundation + sunblock) Lipstick : sweet pink Aisedo : gula melaka (based) + blueberry + lollipop Sblm letak foundation kakak pakai herv essence dlu. Essence ni macam serum la tapi lebih cair skit dari serum dan tugas dia supaya naikkan cell turnover, atau kadar kulit baru tumbuh, barula tak kusam. Toshee sunblock senang je ketik-ketik macam pen. Sunblock sangat penting untuk muka tau jangan skip pakai. Eyeshadow pn punya la best guna jari je ha nk cepat mmg pigmented sgt dan xberdebu #makeupmelter #cleansingoil #ferrarossaeyeshadow #tosheesunblockfoundation #hervnatural #hervessence #ferrarossabeauty #roadtoglassskin #teamkjoykaya

Haa hat ni yang kecil punya, mana yang nak buh 3 eyeshadow saja memang ngam. Sangat cantik tau. Beli set sekali eyeshadow lagi murah ya gaiss‼️ Whatsap cepat. Cod free cas area putrjaya /cyberjaya 👍🏻 #makeupmelterferrarossaputrajaya #makeupmelterferrarossacyberjaya #makeupmelterputrajaya #makeupmeltercyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #ferrarossaeyeshadowputrajaya #ferrarossaeyeshadowcyberjaya #ishadowputrajaya #ishadowcyberjaya #ferrarossabeauty #eyeshadowviral #magneticpallete #magnet #palleteeyeshadow #eyeshadowpallete

Selamat petang. Barang baikkk nak lalu wall anda ni 🔥🔥 Magnetic pallete eyeshadow by Ferra Rossa 💦 Magnetic pallete ni sangat memudahkan kita untuk membawa eyeshadow kita kemana saja yang kita nak. Travel? Kerja? Kenduri? Makeupkan orang? Memang sangat sangat mudah. Letak je eyeshadow ferra rossa sure takkan jatuh sebab dia magnet ya. Ade pallete kecil dan besar. Design memang cantik. Kalau nak tahu lagi, whatsapp sis cepat 📲📲 #makeupmelterferrarossaputrajaya #makeupmelterferrarossacyberjaya #makeupmelterputrajaya #makeupmeltercyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #ferrarossaeyeshadowputrajaya #ferrarossaeyeshadowcyberjaya #ishadowputrajaya #ishadowcyberjaya #ferrarossabeauty #eyeshadowviral #magnetic #magnetpallete #magneteyeshadow #magnetbyferra #unicorn

Look at this pretty Candy Cane 🍭🍭🍭🍭🍭 Super easy to use Simply Open, throw all in, pulled the rope and u r good to go 😁 It can carry 3kg items with 2 small pocket for extra compartment. 🍭makeup bag 🍭diaper bag 🍭snack bag 🍭baby bag 🍭tools bag 🍭super convenient bag Grab yours now 😊 Kindly DM or contact 0126833216 #ferrarossa #frgirlboss #frbeauty #ferrarossabag #ferrarossabeauty #ferrarossaagent #makeuptutorial #makeupvideos #ferrarossashahalam #ferrarossaeyeshadow #wakeupandmakeup #mua #makeup #makeupartist #muamalaysia #muashahalam #muakl #muaklang #makandam #makandamshahalam

Mudah yakmat cuci lipmatte #sobella waterproof guna #makeupmelter. Korang pejam mata 5 saat lap lap dah hilang. Tiada alasan malas makeup sebab malas nak cuci muka 😄 . #вɛƨʋтʏвʏмαмαℓɛɛƨʏα #ɢσяɢɛρяɛиɛʋя #тɛαмκʝσʏκαʏα

KORANG TOLONG!! Nak bagi segar sikit mata ni. Kalau korang ada beg macam ni, apa yang akan korang ketak di dalamnya? Skincare ke, makeup ke, makanan ke, duit ke, spender ke???? #teammayeletop #topgirlboss #retail #ishadowbarbie #newcollection #ferrarossabeauty #fairytalecollection Ferra Rossa #unicorncollection #blueberry #lollipop #panacota #candycanetravelbag

Haa tudiaaa guys..CARA2 NAK ISI BARANG DAN TUTUP Ferra Rossa GRAB & GO BEAUTY BAG YANG VERY LIMITED EDITON NI..😍 . Btw,sorry guys malang nye design TROPICAL PARADISE kt HQ dah habis ye..😭 Tinggal design CANDY CANE yang sweet ni jek..😍 . So,kalau dah berkenan dgn bag yang MULTIFUNCTION ni jangan lengah2 kan masa ok,kena terus GRAB and GO tau..! 😆 . First come first serve tau..kalau nanti design CANDY CANE pun dah sold out,sorry sangat2 tau,k.oya tak dapat nak tolong..😭 . . #frgirlboss #girlboss #ferrarossaeyeshadow #ferrarossamakeupmelter #ferrarossabeauty #squishylovesponge #makeupbyoyaabdul #acaciascentinspiredperfume

Why do we have to take care of our skin? Sebab itu adalah penampilan kita, orang nampak luaran tapi kita perlu jaga both inside and outside and kami bukan nak jual product semata kami uji dulu kat kulit kami yg banyak masalah ni and alhamdulillah it works so i believe it will works on others too! Tak salah kita mencuba kan? 😃#ferrarossabeauty #ferrarossamakeupmelter #ferrarossaeyeshadow #colourpopmalaysia #colourpopmalaysiareadystock #colourpopmalaysiamurah #frgirlboss #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru

Tengok tu 👀 Si cantik Ferra Rossa pun suka calit Sobella Lipmatte. Tekstur lipmatte ringan dan kandungan honey mampu merawat masalah bibir gelap dan kering. Makin dipakai makin lawo bibir awok 💋 . Kita tunggu awok2 pinang sobella lipmatte ni. Whatsapp www.wasap.my/601128304295/sobella Atau klik link di bio ye . #sobellabeauty #sobellaklang #sobellapuncakalam #teammayeletop #lionqueen #sobellasquad #ferrarossabeauty #ishadowbarbie #relaxingmakeupmelter #sobellalipmatte #lipmattemeroyan #sobella

Simple is more cantik kan? credit to @advaelmakias #makeuplover #ferrarossabeauty #frgirlboss

Jangan lupa to remove your makeup before you sleep! Don’t forget to include Relaxing Makeup Melter as your night time skin care routine, ladies! . RM79 exc postage . Whatsapp 0193760221 to order 😊. . #ferrarossabeauty - #regrann

500 units sold within 2 hours yesterday 😱 . Alhamdulillah this Grab and Go Beauty Bag is team @ferrarossabeauty fun project and we launched fully yesterday and I didn’t even get to do insta story but we sold out of Tropical Paradise Design😱 Now we have Candy Cane left. Its a cute makeup storage solution and it’s only RM39.90 😱 Contact @frgirlboss below in your areas to get this super limited edition beauty bag #ferrarossabeauty

Beauty with your style with BB7 foundation 😍😍 . Hi girls ! Nak bagitahu ni 👐🏻 yang BB7 foundation memang best giler 😱😱 ramai yg dah jatuh cinta berdesup sup sap sup sap hatudiaa 🔥🔥🔥😎 . BB7 foundation sentiasa memberikan hasil yang terbaik utk mereka yg suka AWESOME LOOK ! . Sebenarnya BB7 foundation setanding dengan brand brand besar di pasaran . Wahhh yeke ? Ye laaa 😱👍🏻👍🏻👍🏻 . Semuanya All in One gaiss ! . Tunggu apa lagi , jom grab dengan @bb7_dd89 . Admin tak sanggup nak tengok tutorial @ainislenora yg sangat WOWWWW 😍😍😍 . Posted @withrepost • @anislenora 💋 M A K E U P T U T O R I A L 💋 . @da_beautyskinhq 24K Gold Serum @makeupforevermy Camouflage Cream Palette @sephoramy @bb7.biz All in 1 Liquid Powder Foundation @kameliacosmetics Mermaid Miracle Satin-finish Lipstick @benefitmalaysia Ka Brow @benefitmalaysia High Brow Pencil @beautyelements_my Saturn Eyeshadow Palette @makeupby_nanamohd @cliche.cosmetics_hq LipsSuits . #mybenefitbrows #mybenefitclubpink #sephoramy #sasamalaysia @sephoramy @sasamalaysia @watsonsmy @guardianmalaysia #fentybeauty #revlonmy #benefitmalaysia #udmalaysia #rimmellondonmy #maybellinemy #ferrarossabeauty #maybellinemalaysia #benefitbrows #benefitclubpink

Yang pertama dalam skincare routine anda ialah cleansing oil . Semestinya Relaxing Makeup Melter Ferra Rossa . Cleansing oil ni bukan sahaja untuk org yg bermakeup, org tak pakai makeup pon harus pakai. Kerana cleansing oil ni fungsi, membuang kotoran2 di muka. Korang pasti yg x tepek makeup tu , muka bersih tanpa kototan ???? Habuk, asap kereta, udara yang tak bersih, muka berminyak. Ni travel pack ya, RM25 sahaja 30 ml . #cleansingoil #makeupmelter #makeupmelterferrarossaputrajaya #makeupmelterputrajaya #makeupmeltercyberjaya #ferrarossabeautycyberjaya #ferrarossabeautyputrajaya #ferrarossabeauty

Ferra Rossa Relaxing Makeup Melter Senang kan pakai makeup melter ni. Kita kan selalu terkejar2 masa nak rehat dan nak solat. Pakai makeup melter ni senang korang sekali harung je tau. Takda la nak risau pakai makeup waterproof nak cari makeup wipes ke makeup remover ke pastu nak cuci dengan cleanser lain lagi. Bawak satu barang je dah cukup tau. . . Yang paling best kulit tak terasa tegang menarik lepas cuci muka tu. Muka pun bersih cuci pakai makeup melter ni tau. . . Now RM79 only(150ml) . LIMITED STOCK!! . . #makeupmelter #ferrarossabeauty #roadtoglassskin #teamkjoykaya

Fresh and clean look for Kak Noraiza! Now I know where Husnur got her features from! Haha! Thanks Husnur for engaging me! 🌹 The last time she had a full face makeover was on her wedding day 😅🤣 *opted out for falsies and requested for pink lips. : : : #makeupbykikizui #muasingapore #makeupartistsingapore #sgmua #muasg #sgmakeupartist #makeupartistsg  #sgbeauty #sgmakeup #sgmakeover #sgnikah #malaybridal #sgengagement #engagementsg #bridesmaidmakeup #sgmalaybridal #sgmalaywedding #hudabeauty #narsissist #anastasiabeverlyhills #maccosmetics #pengantinsg #sgpengantin #narssg #sephorasg #ferrarossabeauty #lauramerciersg #bridalsg

500 units out of sale! Because this ia the limited edition guys! Why why o why!! 😱😱 Just a few more Grab and Go Beauty Bag Limited Edition Ferrarossa who are happy to take you anywhere. There are two designs of Tropical Paradise and Candy Cane: Make a makeup bag, telescope bag, child lunch bags, bags before going swimming, wet clothes bags, toiletries bags for travel ☛ Large space to store over 3kg of charge ▣ there is a lip on the edge of the bag that prevents the brush or mascara or eyeliner from rolling on a smooth surface 🔥 there is a left and right zip locking compartment to store easily lost items or precious items, rings, slides You do not have to pack anything just in your bag when rushing 💖 when looking for stuff is very easy just open the clip and spread the bag into a circle as a surface and can see all the items in this bag Can be used as a hiking bag or for a child this bag is cute this bag is cute this bag is cute (did you guys noticed it? 😜) #ferrarossabeauty #ferrarossa #ferrarossaagent #makeup #wakeupandmakeup #koreanskincareroutine #beauty #dubaimarinamakeupartist #dubaimakeupartist #dubailife #dubaiblogger #dubaifashion #bridalmakeup #engagementmakeup #dinnermakeup #mekapsanding #mekappengantin #mekapnikah #pengantinkl #bridal #pengantinmalaysia #dubaimakeupartist #fashionshowmakeup #lamanpengantin #ferrafeature #frdaretobare

Whatt ? Dah more than 500 units terjual ?!! Grab this limited edition beauty bag before its too late 😘 Wondering what can be fit inside this makeup bag ? 1) makeup stuffs 2) acessories 3) baby diapers 4) toiletries 5) stationaries 6) baby diapers 7) telekung Wowwww 😱😱😱 So which design do you like ? #ferrarossa #ferrarossabeauty #frbeautybag #frmakeupbag #ferrarossamakeupbag #beauty

Fairytale Collection🌠 . . . Look at these 3 stunning colours!!! ♡Highly Pigmented ♡Made in Korea ♡NO fallout ♡Easy to blend all over the lid👌🏻 ♡Last all day🙆🏻‍♀️ KKM Approved✔ . . . >>>>To order >> Link at bio📲 or DM!! #ferrarossabeauty #ferrafairytale #ferrarossa

Falling in love is so hard to believe. I fell in love with these fairytale collection almost instantly when I saw them. They’re my everyday to go makeup now. How about you? What’s your favourite? PM if you’re interested mine Pic credit @_nurdyanaabdrahman #indecisivemakeup #highlypigmentedeyeshadow #teamkakjoykaya #ferrarossagombak #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #ilovemakeup #supportlocalproducts #iselleyeshadows

500 unit dah habis semalam 😱😱😱😱 . Tinggal sikit je lagi Grab and Go Beauty Bag Limited Edition Ferrarossa yang senang nak bawa ke mana mana ni. . Ada dua design Tropical Paradise dan Candy Cane yang kiut miut: . 💖boleh dibuat beg mekap, beg telekung, beg lunch anak, beg sebelum pergi swimming, beg baju basah, beg toiletries untuk travel . 💖 ruang yang besar untuk menyimpan lebih 3kg muatan . 💖 ada bibir di tepi beg yang menghalang dari brush atau mascara atau eyeliner dari bergolek atas permukaan licin . 💖 ada compartment berzip kiri dan kanan untuk simpan barang kecil yang mudah hilang atau barang berharga macam , cincin, keronsang . 💖tak perlu kemas barang just campak je semua dalam beg ni bila rushing . 💖 bila nak cari barang sangat mudah cuma buka klip dan tebarkan beg menjadi bulatan sebagai permukaan dan dapat nampak semua item dalam beg ni . 💖boleh digalas sebagai beg pergi hiking atau untuk kanak kanak . 💖 beg ni comel 💖 beg ni comel 💖 beg ni sangattt comel! . #makeupkulim #ferrarossa #ferrarossabeauty #makeupinspo

Selalu sangat cari barang dalam mekap bag tak jumpa . Yang ada resit bank , tak pun sampah sarap kan 😂 . . but this time @ferra_rossa produce satu lagi merchandise special untuk kita semua especially mak2 gojes yang selalu rushing nak keje and urus anak . . . Paling mudah Paling cepat Paling comel . . Ferrarossa Grab & Go Beauty Bag 🌱 Convenient - macam2 benda boleh letak 🌱 Water resistant - boleh lap so barang tak basah 🌱 Ada long strap - senang nak carry 🌱 Boleh jadi sling bag - mudah nak bawa 🌱 Travel friendly - mudah bawa berjalan 🌱 Design yang cute - Candy Cane & Tropical Paradise 🌱 Ada 2 pocket zipper - boleh letak ic or benda kecik 🌱 Spacious - ruang yg luas 🌱 Velcro flap - tak risau tersekat macam zip . . AMARAN KERAS ! Stok sangat LIMITED , once finish no more dah so better grab . Harga bawah RM40 nyahhhhh 😍 #makeupbag #begmekap #ferrarossabeauty

Rupenya Ferra Rossa Grab & Go beauty bag boleh pakai sebagai bag galas,bag silang 😅 ataupun pegang dia saja tanpa tali..Kenapalah banyak sangat kegunaan nya,sudah2lah tu..🤣 . Ferra Rossa Grab & Go beauty bag ni memang sangat MUDAH,CEPAT dan ada VELCRO FLAP yang memudahkan korang untuk jepit dan buka bag ni..💪 . Selain tu Grab & Go beauty bag ni ada : 👉POCKET ZIPPER,korang boleh simpan barang2 yg kecil.. 👉TRAVEL FRIENDLY,senang untuk korang bawa kemana2 sahaja.. 👉WATER RESISTANT,kalau terkena air yang tertumpah boleh terus lap tau,tak kan effect barang2 yang ada di dalam bag ni.. 👉LOGO FR,tambahan logo sulam FR nilah yang buat nampak bag ni lagi eksklusif.. . So,siapa2 yang tengah cari bag MULTIFUNCTION ni,cepat2 GRAB tau sebab ianya sangat LIMITED EDITION..! 😱 Dan jangan risau,harganya MAMPU MILIK untuk banyak TUJUAN..😘 . . #frgirlboss #girlboss #ferrarossaeyeshadow #ferrarossamakeupmelter #ferrarossabeauty #squishylovesponge #makeupbyoyaabdul #acaciascentinspiredperfume

Hq almost sold out!!! Get your GRAB & GO BEAUTY BAG now ladies ♥️ #ferrarossabeauty

PERNAH TAK RASA WAS WAS DENGAN WUDUK BILA CUCI MAKEUP WATERPROOF? STRESS TAK BILA CUCI MAKEUP WATERPROOF SAMPAI NAK TERKOYAK KULIT TAPI MAKEUPNYA TAK BERSIH PUN? TAK PENAT KE LAYAN MUKA BERJERAWAT SELALU? Haaaaa 🤔🤔 Nak tahu ape rahsia nye?? Mesti laa RELAXING MAKE UP MELTER dari ladyboss Ferarossa 😍😍😍😍 #ferrarossabeauty #relaxingmakeupmelter #cucimakeup #teammayeletop #lionqueen

(@beautynest.my)

23 Hours Ago

Get the look! Our ladyboss wearing FERRAROSSA FAIRYTALE COLLECTION EYESHADOW 👸 . . 🏰 Highly pigmented . 🏰 Easy to blend . 🏰 Contains real crushed pearl . 🏰 Made in Korea . Shade available: ✨ GULA MELAKA ✨ BAKLAVA ✨LANA's BON BON . . RM45.00 each . Postage: RM8 sm / RM12 ss . Whatsapp 017-6542774 untuk order. . #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #eyeshadow #newcollection #fairytale #fairytalecollection #baklava #gulamelaka #lanasbonbon #unicorncollection #panacota #blueberry #lollipop #ishadowbarbie #singleeyeshadow #princess #eyeshadowmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #sayajual

500 unit dah habis semalam 😱😱😱😱 Tinggal sikit je lagi Grab and Go Beauty Bag Limited Edition Ferrarossa yang senang nak bawa ke mana mana ni. Ada dua design Tropical Paradise dan Candy Cane yang kiut miut: 💖boleh dibuat beg mekap, beg telekung, beg lunch anak, beg sebelum pergi swimming, beg baju basah, beg toiletries untuk travel 💖 ruang yang besar untuk menyimpan lebih 3kg muatan 💖 ada bibir di tepi beg yang menghalang dari brush atau mascara atau eyeliner dari bergolek atas permukaan licin 💖 ada compartment berzip kiri dan kanan untuk simpan barang kecil yang mudah hilang atau barang berharga macam , cincin, keronsang 💖tak perlu kemas barang just campak je semua dalam beg ni bila rushing 💖 bila nak cari barang sangat mudah cuma buka klip dan tebarkan beg menjadi bulatan sebagai permukaan dan dapat nampak semua item dalam beg ni 💖boleh digalas sebagai beg pergi hiking atau untuk kanak kanak 💖 beg ni comel 💖 beg ni comel 💖 beg ni comel ( in case tak perasan) 🤣 . . #ferrarossabeauty #frgirlboss

500 unit dah habis semalam 😱😱😱😱 - Tinggal sikit je lagi Grab and Go Beauty Bag Limited Edition Ferrarossa yang senang nak bawa ke mana mana ni. - Ada dua design Tropical Paradise dan Candy Cane yang kiut miut: - - 💖boleh dibuat beg mekap, beg telekung, beg lunch anak, beg sebelum pergi swimming, beg baju basah, beg toiletries untuk travel - 💖 ruang yang besar untuk menyimpan lebih 3kg muatan - 💖 ada bibir di tepi beg yang menghalang dari brush atau mascara atau eyeliner dari bergolek atas permukaan licin - 💖 ada compartment berzip kiri dan kanan untuk simpan barang kecil yang mudah hilang atau barang berharga macam , cincin, keronsang - 💖tak perlu kemas barang just campak je semua dalam beg ni bila rushing - 💖 bila nak cari barang sangat mudah cuma buka klip dan tebarkan beg menjadi bulatan sebagai permukaan dan dapat nampak semua item dalam beg ni - 💖boleh digalas sebagai beg pergi hiking atau untuk kanak kanak - 💖 beg ni comel 💖 beg ni comel 💖 beg ni comel ( in case tak perasan) 🤣 - - - #makeupmelter #ferrarossabeauty #makeupmelterferrarossa #eyeshadowferrarossa #baklava #panacota #gulamelaka #lollipop #blueberry #lanasbonbon #mediumpalette #minipallete #grabngobag #multipurposebag

FERRAROSSA BEAUTY BAG IS SO LIMITED ! . . 1. Convenient 2. Water resistant 3. Velcro flap 4. Spacious 5. Pocket zipper 6. Travel friendly . . Comes in 2 cute design: 1. Candy cane 2. Tropical Paradise . . Get yours now for more easier life😁 . . #ferrarossabeauty #goandgrabbag #makeupbag #makeupmurah

. Good morning everyone! Happy pagi ni bile dapat message dari customer camni. . Dah ramai yang puas hati dengan @nrcosmetics_my Luxury Compact Powder ni. One of the BEST selling product dari @nrcosmetics_my . . Harga hanya RM79 sahaja tak masuk postage! . #trulookmalaysia #truconceal #trulooktintedmoisturiser #nrcosmetics #compactpowder #foundation #moisturiser #primer #instantsmoother #facemist #ferrarossabeauty #hermosaxshazreeyanashukri #nuexrosli #shazreeyanashukri #famecosmetics #famelipcream #makeup #beautyjunkie #beautyguru #makeupartist

Eiqa | Model makeup nikah Location: Taman Megah Cheras . . Talent: @eiqazaidi @philosofiqa . . Muka model mmg garang sikittt 😆 and I’m confused nak pilih gambar yg mana satuuu semua lawa2 pulak dia nihh . . Nak booking, boleh whatsapp emma kat 📲 0176937295 atau click link whatsapp kat bio ataihhh tu 🔝🔝🔝 . . #wakeupandmakeup #ferrabeauty #ferrarossabeauty #tartecosmetics #tarteeyeshadow #makeuplover #elegantmakeup #muaselangor #muakl #muanilai #muaseremban #muasubang #muasubangjaya #muashahalam #muaalamimpian #muasetiaalam #muashahalamseksyen7 #muacheras #muacheraspermaisuri #muacherasselatan #muacherasperdana #muabangi #muakajang #muacyberjaya #muasepang #muadengkil #muabangi #muaklang

#repost @ferrarossabeauty with @get_repost ・・・ Sweet yet natural look by the talented @maisyamua using ferrarossa pearluxe eyeshadow. 😍 . Don’t forget to tag @ferrarossabeauty and share your makeup look using our eyeshadow to be featured on our page ♥️ . www.wasap.my/60169224103 . #ferrarossa #ferrarossaseremban #ferrarossas2 #ferrarossasendayan #suriaman #makeupmelter #ferrarossabeauty #agentneeded #agentwanted #droopshipneeded #dropshipwanted #dropshipferra #dropshipferrarossa #sendayan #mua #nafura #marykaymalaysia #hudabeauty #syazreeyanashukri #hopegirl #koreanskincare #kbeauty

CikDell
(@dalinamohamad)

1 Day 4 Hours Ago

GRAB & GO BAG ➡️ Kalis air ➡️ Mudah dibersihkan ➡️ Besar ➡️ Mudah digunakan ➡️ Praktikal #ferrarossabeauty #teamkdell #teamkjoykaya

CikDell
(@dalinamohamad)

1 Day 4 Hours Ago

Assalammualaikum ❤ #ferrarossabeauty #teamkdell #teamkjoykaya

GRAB & GO BAG ➡️ Kalis air ➡️ Mudah dibersihkan ➡️ Besar ➡️ Mudah digunakan ➡️ Praktikal #ferrarossabeauty #teamkdell #teamkjoykaya

Unicorn Collection🦄 . . RICH IN COLOUR & PIGMENT💎 . . ♡PANA COTA >Warm Peachy hues >silky & smooth . . ♡LOLLIPOP >Twinkling micro-glitter >sparkling eyeshadow topper . . ♡BLUEBERRY >Blue violet sheen >glimmered with satin pearls >soft shimmer & deep tone . . >>>>To order > link on bio📲 or DM!! . . #ferrarossabeauty #ferraunicorn #ferrarossa

GRAB & GO BEAUTY BAG . ➡️Convenient - No more frustration from spending 10 minutes digging for something in your bag. This spreads out all of your cosmetics making it easy to locate whatever you need. ➡️Simple - Just pull the draw strings and within a second your makeup will be cleaned up! It even features a velcro strap to prevent anything from falling out. ➡️Practical - By placing your cosmetics in this bag, you'll keep your vanity clean and not a cluttered mess. ➡️Large capacity - At 22" in diameter, it has plenty of space to hold all of your items. You'll never need to make tough decisions about what to leave behind ever again! It even features two zipper pockets for smaller items like jewelry. ➡️Compact - Large enough to fit all your goods but small enough to fit inside any luggage without problems. ➡️Easy to clean - The waterproof design will contain any spills inside and if this ever happens, just rinse it with some water. Done! #ferrarossabeauty

Open booking for Wedding Makeup. 💋 makeup dinner 💋 makeup kahwin 💋 makeup tunang 💋 makeup photoshoot 💋 makeup class 📲 Whatsapp www.wasap.my/60168302996 dptkan harga servis yg menarik. Visit my ig @ titamakeover Like my fb Page @titamakeover #makeupbyitazeh #titamakeover #justagirlwholovesmakeup #teamkaktitacomel #muasabah #muakk #muakl #muabrunei #muakotakinabalu #promosimakeupkahwin2019 #makeuptunang2019 #sabahanmakeupartist #makeupartistsabah #muaputatan #muapapar #sabahanmua #titalash3s #pujaanhatikanda #kanda #makeupartistmalaysia #sephora #makeupforever #alhaalfa #ferrarossabeauty #shuemura #mac #urbandecay #anastasiabeverlyhills

FRgirlboss
(@fatinh.beauty)

1 Day 11 Hours Ago

And this one for your sweet side! This makeup bag is so cute & the candy cane colour is a definite must-have this season 😍 3 words to describe the bag: convenient, fast & compact ! #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossamakeupbag #frmakeupbag

Cantik ke tak ? Simple je makeup kalau guna produk Alha Alfa tau . Yang tak pandai makeup pun jadi pandai makeup . Jom2 order cepat2 , harga mampu milik . ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ . Skin Booster RM 49.90 . Foundation Royal Propolis RM 49.90 . Cushion Blusher RM 49.90 . Eyeshadow RM 60.00 . . Loose Powder RM 59.90 . Wasap sis ye nanti sis guide ⤵️ . . 019-2848545 @ tekan je wasap link di bio 👆👆👆👆 . . . #alhaalfamakeup #alhaalfamakeup ##emmamaembong #emmamaembongofficial #mirafilzah #shawlmirafilzah #mirafilzahfans #galeriarianitutorial #alhumaira #zarazya #fattzura #missfazura #elfiraloy #elfaris #babyshima #alhaalfafoundation #trudolly#trudollybyfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #khaibahar #noradanish#slimdollz #alhaalfamoisturizer #mirafilzahfans #wanyhasrita#rozitachewan1 #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #bebymaembong#ferrarossabeauty#pinkladyoriginal#muakl #muaselangor

CikDell
(@dalinamohamad)

1 Day 12 Hours Ago

Cod for today. Thanks @alissa5582 always support kdell 😘 #kakdelljualye #ferrarossabeauty #teamkdell #teamkjoykaya

READY STOCK!! . Ferrarossa Relaxing Makeup Melter 2-in-1 makeup remover and cleanser. . This quick-absorbing formula melts away even the most stubborn and waterproof makeup with minimal effort, leaving skin ultra -fresh and clean without unwanted residues. . Pakai sekali pun kulit wajah rasa lain & ringan. Untuk orang yang kulit berminyak, Jangan risau tau! Makeup melter ni takkan buat kulit korang lagi berminyak! 💕 . RM79 exc postage . Whatsapp 0193760221 to order😊 . #ferrarossabeauty #makeupremover #oilcleanser - #regrann

Shara
(@sharanellardor)

1 Day 10 Hours Ago

Too lazy to clean your face after a long day?🤦🏻‍♀️😴😫 . . . To make skin cleansing easier, this nourishing cleansing oil that acts as an 2-in-1 makeup remover and cleanser. This quick-absorbing formula melts away: ♡stubborn & waterproof makeup ♡minimal effort ♡leaving skin ultra-fresh & clean ♡without unwanted residues ♡remove blackheads too!! . . Come in 2 sizes > 150ml & 30ml(travel size) @ferra_rossa "the laziest face cleaner" 💯😍 . . . >>>>>>To order > link at bio📲 #ferrarossabeauty #ferrarosamakeupmelter