#flowerbouquetkl

12,143 posts tagged with #flowerbouquetkl

Photos and Videos about #flowerbouquetkl

"Suprises are better than promises" . Feedback Customer ✔️ Lokasi : Dashbox Hotel . Tak tahu nak bagi apa untuk orang tersayang? 😟🤔Pening kepala aih fikir nak beli apa, ala jomlah stalk dulu post @ownbyfa kalau dah berkenan, dm atau whatsapp je terus. Nak tanya banyak mana pun takpa, i will reply as soon as posible. Uish orang tersayang mesti senyum lebar ni kalau dapat suprise delivery daripada awak. . HARGA : (Dm/ws me) . CEPAT CEPAT WHATSAPP 011-39873739 📣📲📩 #anniversarydecoration #candlelightdinner #candlelightservice #birthdaycelebration #suprisedelivery #flowerbouquetkl #flowerbouquetmurah #chocolatebouquet #suprisedeliverykl #suprisedeliverygombak #suprisedeliverycheras #suprisedeliverysetapak #suprisedeliverymurahselangor #birthdaydecoration #suprisedeco #surprisedelivery

Surprise delivery for Pn. Zawahil.. 😍tq Pn. Nurul Bahiah @shaklee_by_cikyah order skali 2 bucket dgn kami...order surprise just utk say thank you to Pn. Zawahil 😍😘🌷🍇🍎🍏🍐🌸 Ade sape2 berminat nak buat surprise ke? jom cpat2 wasap kami... WhatsApp : 012-917 4194 #thebunga_bytaqwaaqeela #diapercake #diapercakemalaysia #anniversarysurprise #birthdaysurprise #surprisedeliverymurahkl #deliverykl #deliveryconvo #flowerbouquetkl #flowerbucket #flowerbox #flowerandchocolateboquet #chocolatebucket #flowerandchocolatebucket #fruitbucket #thankyougift

Surprise delivery for Dr. Wan Norizah...terkejut Doc dpt surprise...tak percaya katenya..siap suruh cek btol ke utk dia..hehe.. 😍tq Pn. Nurul Bahiah @shaklee_by_cikyah order dgn kami...order surprise just utk say thank you to Doc 😍😘🌷🍇🍎🍏🍐🌸 Ade sape2 berminat nak buat surprise ke? jom cpat2 wasap kami... WhatsApp : 012-917 4194 #thebunga_bytaqwaaqeela #diapercake #diapercakemalaysia #anniversarysurprise #birthdaysurprise #surprisedeliverymurahkl #deliverykl #deliveryconvo #flowerbouquetkl #flowerbucket #flowerbox #flowerandchocolateboquet #chocolatebucket #flowerandchocolatebucket #fruitbucket #thankyougift

Not an everyday colourful type of bouquet but it’s very sweet of him to remember her favourite flowers and send Winter White Big Bouquet on their 50th anniversary. Thank you for your constant support, Mr. Hani :) 🙏🏻 Happy Friday Everyone !! . . . #floralworkshopkl #klflorist #klworkshop #instagood #instadaily #mistybloom #tablearrangementkl #like4like #floristkl #klflorist #klflowerschool #klflowerdelivery #tabledecorkl #klworkshops #picoftheday #workshopkl #followforfollow #instaflower #klwedding #weddingplannerkl #weddingbouquetkl #flowerbouquetkl #pjflorist #pjworkshops #minimalism #flowerbouquetkl #flowerarchkl #cny #handcrafted #floristmalaysia