Photos and Videos about

Ayu MK
(@mekayu_mk)

40 Minutes Ago

Set Basic Make Up Simple!!! Hanya 3 item saja... Bulan ni special ade less lagi.. Rugi sgt u ols x grab tau... Dn beli dgn Kak Ayu mmg akan dpt secial lagi gift. Simple kan..kalo sy pakai dalam 5 minit je dh siap. Tak perlu spend lama2 depan cermin kalo dh lmbt bgn pagi tu kan..aah gitu.. Jom wasap Kak Ayu sekarang... Link wasap ada di bio.. #setbasicmakeup #detmakeupmurah #marykaymurah #bagigiftpercuma #foundationmurah #kulitsehat #flowless #poriporimasalah #ubatjerawat #ubatjeragatberkesan

Today is my day thank you lord ❤️❤️❤️ #girl#glowup#flowless#blackskinmakeup#blackskingirls

دستگاه پاک کننده لمسی و ایمن برای حذف موهای صورت و موهای زائد بدن • حذف موهای زائد بدون درد بطور حرفه ای بهترین انتخاب شماست. این محصول شیک مو پاک کننده مو و صورت است. • سبک، جیبی و کوچک و با ظرافت مخصوص خانم های شیک و با سلیقه که باعث می شود همیشه یک همراه قابل اعتماد برای حفظ زیبایی و اعتماد به نفس شما باشد. • دارای سر الماس که مناسب بر روی انواع پوست ها می باشد . بدون سوزش، قرمزی یا تحریک • وسیله ای مناسب حذف موهای زاید و ناخواسته بدن • ساخت چین بدون سوزش قرمزی و تحریک پوست های حساس موهای صورت را به صورت کاملا ایمنی و بدون درد بر می دارد . با دستگاه موکن جیبی به صورت حرفه ای موهای زائد را در کل بدون ا نحوه استفاده از موکن لمسی : دستگاه را بردارید. دکمه واقع در کنار دستگاه را به سمت بالا به سمت “ON” بکشید. به آرامی سر دستگاه را روی پوست خود فشار دهید. دقت کنید نباید در یک زاویه باشد. از ایجاد حرکات دایره ای کوچک برای حذف موهای ناخواسته استفاده کنید. توجه: طبیعی است که سر دستگاه با استفاده گرم شود. بعد از هر استفاده، قسمت شیو شده را با استفاده از قلم مو (موجود در پکیج ) تمیز کنید تا موهای باقیمانده را پاک کنید. دستگاه را از موهای بدن خالی کنید و آنرا به حالت عادی برگردانید. برای قرار دادن ریزش مو بر روی دستگاه، خطوط “شیار” روی کلاهک با آنهایی که روی دستگاه قرار می گیرند، بچرخانید و در جهت عقربه های ساعت چرخد قیمت ـــــــ140 ت جهت سفارش دایرکت دهید. @everbeautty #flowless#بهداشتی#ارایشی#جذابیت#حساسیت#زیبایی#موی زائد#اسان#فلاوس#دستگاە#

Sat 26 jan FLOWLESS like no other ! @horo_music invites @wilder_music and @federico__neshga open act WASP . #flowless #like #no #other #horo #wlr #neshga #wasp

Miracle Makeup Studio 💄 By-Biruh #beautiful #flowless #wedding #bride #glamourus #habeshawedding #beaqueen #bespecial on your special day. Reserve your beautiful touch with us @miracle makeup studio #birhane adrere mall 1st floor.

. BEFORE AND AFTER . result selepas menggunakan Scrub District. . #scrubdistrict #whiteningfacialscrub #flowless #gorgeous #putih

[LAMA SANGAT DUK KAT TENGAH PANAS NI, HABIS KULIT I! 😥] . . Yes, tapi janganla terdedah lama sangat kat tempat yang ada pancaran matahari. Bukan apa, nanti makin bertambah minyak kulit muka tu. Geli I nanti! 😱 Jangan risau guys, kalau kulit muka korang makin berminyak why not follow tips ni. Insyallah makin kurang minyak kat kulit muka korang kan? 1. Guna pembersih muka lembut 2. Elak cuci dengan bahan kasar 3. Cuci muka siang & malam 4. Cuci dengan air suhu bilik 5. Guna toner bahagian berminyak je 6. Pakai clay mask sebulan sekali 7. Elak makanan tinggi lemak, gula & garam 8. Ambil makanan paling efektif 9. Minum air masak banyak. Tapi kan guys, nak cara yang mudah, murah dan tak leceh adalah, consume #dianzvitamin je! Masalah kulit berminyak hilang, kulit pun boleh jadi sihat! 😉 . . Nak tips cantik ? Follow #tipscantikbyayu . #tipskecantikan #hisaphisapteruscantik #flowless #kulitputih #kulitsihat #dianzvitamin #dianzmasknmoist #nakcantik #nakputih #kulitkusam #aurawhite #dianztangkak #dianzjasin #tipscantikbyayu

@mlodybaletpolski dziękuję, że mogę spełnić moje małe marzenie 👯‍♀️ #ballet #grace #passion #flowless #classicaldance #begginer #hardwork #itsmytime #stretching

eddy nderitu
(@nderitueddy)

2 Days 5 Hours Ago

#flowless

✨ S o m e g l a m ✨ Eyes : @maxfactor @maccosmeticsgreece @nyxcosmetics_greece @lancomeofficial Contouring: @makeuprevolutiongreece Eyebrows: @hm Foundation: @vichygreece Lips: @3inagreece @nyxcosmetics_greece #makeup #flowless #makeupjunkie #makeupday #mua #muagreece #makeupartist #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #highlighter #highlighting #cosmetics #eyeliner

priyanka patel
(@pri_vision)

2 Days 6 Hours Ago

Baby bumps & excited parents are just 2 reasons I love my job !!! I’m so excited to meet their lil love just arrived in the morning 💞!! . . . . . . #maternityphotography #maternity #maternityshoot #pregnancy #pregnancyglow #babybump #goldendays #excitement #love #happiness #joy #wait #precious #9months #thirdtrimester #glow #flowless #photooftheday #babiesindia #kidsofindia #destinationshoot #riverside #photography #privision @pri_vision

. kelebihan Vita E lips💋💄 . . 1- Merawat bibir kering 2- Tekstur lembut tapi Tidak melekit 3- Merawat bibir merekah 4- Mengikut suhu badan 5- Boleh dipakai 24h walaupun sewaktu tidur 6- Sesuai untuk bibir sensitif kerana ia merawat 7- Boleh dijadikan blusher , bila dipakai pipi akan tampak glowing 8- Sesuai untuk lelaki wanita, remaja dan warga emas tanpa mengira usia 9- Dirumus khas dengan formulasi kandungan Premium untuk rawatan bibir 10- Tidak gatal dan sangat selesa dipakai sepanjang masa . . #gorgeous #flowless #kosmetikselamat #luluskkm #kulitsihat #kulitcantik #naturalbased #cepatmakeup #serummerawat #serumorganik #bestmakeup #kosmetikselamat #cantikmenawan #paruthilang #serummurah #maybelline #clinelle #vaseline #avon #chriszen #bioessence #simple #avenue #hobeybee #honeyglow #ctdkjunior #ctdklover #bazarpaknil #kankukejarcintakamu #babyninja

priyanka patel
(@pri_vision)

2 Days 6 Hours Ago

If you are expecting... the bump to baby package is the way to go... it includes maternity + newborn session .. DM for more info.. What’s app +91 7046072444.. . . . . . . #maternityphotography #maternity #maternityshoot #pregnancy #pregnancyglow #babybump #goldendays #excitement #love #happiness #joy #wait #precious #9months #thirdtrimester #glow #flowless #photooftheday #babiesindia #kidsofindia #destinationshoot #riverside #photography #privision @pri_vision

Rich Intention
(@rich_intention)

2 Days 20 Hours Ago

💰RICH💰 📣INTENTIONS!!📣 #selfmade #hot #bossbabe #thick #clean #fresh #classy #elegant #onpoint #flowless 💰RICH💰 📣INTENTIONS!!📣 🤑🤑🤑🤑🤑🤑 I don't need no fraud i don't no drama when you ☎ Pick a side pick a side.👑 Rich intentions list the price...?🔊 Unity Entertainment presents a party called 💫Rich💫 Intentionnnnn!🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌧s,Drop tops, Golden bullions in the hotbox.👇🏾👇🏾👇🏾 Yea get there🔜 Kingston, pick up your phone and track the location in J.A🇯🇲 , 🎤 #party #nightlife #fashion #liveperformances #kingston #jamaica #2019 #richintention

MUA ade zoya
(@adhe_makeup)

2 Days 21 Hours Ago

Pengantin sunda for akad nikah With : @maharanicatering.co.id @chandrariaspengantin @adhe_makeup #akadnikah #weddingday #white #sigersunda #jawabarat #sunda #silver #makeup #flowless #paketpernikahan #paketweddingjakarta #maharanicatering #muajakarta #mua #jakarta #indonesia

Rich Intention
(@rich_intention)

2 Days 22 Hours Ago

💰RICH💰 📣INTENTIONS!!📣 #selfmade #hot #bossbabe #thick #clean #fresh #classy #elegant #onpoint #flowless 💰RICH💰 📣INTENTIONS!!📣 🤑🤑🤑🤑🤑🤑 I don't need no fraud i don't no drama when you ☎ Pick a side pick a side.👑 Rich intentions list the price...?🔊 Unity Entertainment presents a party called 💫Rich💫 Intentionnnnn!🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌧s,Drop tops, Golden bullions in the hotbox.👇🏾👇🏾👇🏾 Yea get there🔜 Kingston, pick up your phone and track the location in J.A🇯🇲 , 🎤 #party #nightlife #fashion #liveperformances #kingston #jamaica #2019 #richintention

Rich Intention
(@rich_intention)

2 Days 23 Hours Ago

💰RICH💰 📣INTENTIONS!!📣 #selfmade #hot #bossbabe #thick #clean #fresh #classy #elegant #onpoint #flowless 💰RICH💰 📣INTENTIONS!!📣 🤑🤑🤑🤑🤑🤑 I don't need no fraud i don't no drama when you ☎ Pick a side pick a side.👑 Rich intentions list the price...?🔊 Unity Entertainment presents a party called 💫Rich💫 Intentionnnnn!🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌧s,Drop tops, Golden bullions in the hotbox.👇🏾👇🏾👇🏾 Yea get there🔜 Kingston, pick up your phone and track the location in J.A🇯🇲 , 🎤 #party #nightlife #fashion #liveperformances #kingston #jamaica #2019 #richintention

Esra Tatli
(@esratatli7072)

3 Days 3 Hours Ago

#good MORNING. #just woke up. #i woke up like this. #flowless

HILANGKAN LEBAM BAWAH MATA . Hanya dengan SUSU SEGAR jer. . BAHAN-BAHAN - Susu segar ( tak kisah jenama apa ) - Kapas muka - Piring . CARA-CARA NYA 1) letak kapas muka di piring 2) tuangkan sedikit susu 3) perahkan kapas sedikit dan tekap di mata 4) biarkan selama 15 - 20 minit 5) bilas mata dengan air suam atau sejuk dan lap kering . . Mudahkan ? Selamat Mencuba 😍 . Nak tips lain dari Ayu ? Follow #tipscantikbyayu . #tipskecantikan #hisaphisapteruscantik #flowless #kulitputih #kulitsihat #dianzvitamin #dianzmasknmoist #nakcantik #nakputih #kulitkusam #aurawhite #tipscantikbyayu

Siapa kata kulit bermasalah tak boleh dirawat dan tak boleh dapatkan skin yang sihat ? . Tengok ni yang dulu kulit dipenuhi jerawat dan parut parut hitam semakin pudar . Alhamdulilah teruskan konsisten guna AINA SERUM untuk hilangkan parut dan dapatkan skin yang sihat dan flawless 😊 . . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . ⚜ AINA CLEANSER √ RM 45 ⚜ AINA SERUM √ RM 65 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Click link kat bio elya terus untuk whatsapp 📲 . #nsateameyka #nsateamelya #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat

Resepsi 19 January 2019 Happy Wedding sahabat kecilku 👸 Vivih ♥️ Roni Makeup & hijab by @ajengrusmayanti2 Hand Peace by @isni_rahmani Wardrobe by @dillarias Bulu Mata by @artisanpro Ringlight by @yumnabeaute BOOK NOW 💄 Specialist : Wedding Organizers ◾Prewedding◾engagement ◾Graduation◾bridesmaids◾etc. 📩Contact WA / PHONE : 081322998411 #muabandung #muagarut #muaindonesia #mualimbangangarut #limbanganhits #muarancaekek #muajatinangor #makeup #wisuda #cantika_wedding #makeupwisuda #graduation #flowless #makeuppengantin #wedding #mua #kursusmakeup

Resepsi 19 January 2019 Happy Wedding sahabat kecilku 👸 Vivih ♥️ Roni Makeup & hijab by @ajengrusmayanti2 Hand Peace by @isni_rahmani Wardrobe by @dillarias Bulu Mata by @artisanpro Ringlight by @yumnabeaute BOOK NOW 💄 Specialist : Wedding Organizers ◾Prewedding◾engagement ◾Graduation◾bridesmaids◾etc. 📩Contact WA / PHONE : 081322998411 #muabandung #muagarut #muaindonesia #mualimbangangarut #limbanganhits #muarancaekek #muajatinangor #makeup #wisuda #cantika_wedding #makeupwisuda #graduation #flowless #makeuppengantin #wedding #mua #kursusmakeup

Akad 19 January 2019 Happy Wedding sahabat kecilku 👸 Vivih ♥️ Roni Makeup & hijab by @ajengrusmayanti2 BOOK NOW 💄 Specialist : Wedding Organizers ◾Prewedding◾engagement ◾Graduation◾bridesmaids◾etc. 📩Contact WA / PHONE : 081322998411 #muabandung #muagarut #muaindonesia #mualimbangangarut #limbanganhits #muarancaekek #muajatinangor #makeup #wisuda #cantika_wedding #makeupwisuda #graduation #flowless #makeuppengantin #wedding #mua #kursusmakeup #sunda #sigersundahijab #sigersunda #garut

joana
(@nailartbyjoana)

4 Days 4 Hours Ago

#flowless

Layla El ❤️ #flowless 👩🏽🤟🏼

Eterno grafiteo de juventud Si la corriste hiciste azaña. - 📷Shot by @3zetas 🔥 - - - - - - - #grafiti #flowless #colors #streetart #calle #underground #skills #youngman #kids #cactus

Hola Jano
(@holajano)

5 Days 4 Hours Ago

Propicios días ciudadanos del mundo! 🌎 Hoy es viernes y toca #videonuevo Para todos los amantes del maquillaje,hoy les muestro que traigo en mi kit profesional! Checa el vídeo en mi canal de YouTube te dejo el link directo en mi biografía. . . . . #kbeauty #cosméticacoreana #skincare #koreanskincareroutine #flowless #healtyskin #beautyvlogger #vloggermx #vloggerdebelleza #revew #favorito #pielperfecta #gayboy #gaylifstyle #gayvlogger #zonaesmeralda #blogger #youtube #youtubersmx #vloggermexicana #youtubersmexicanos #youtubers #beautyblogger #makeupartist

Hola Jano
(@holajano)

5 Days 5 Hours Ago

Propicios días ciudadanos del mundo! 🌎 Hoy es viernes y toca #videonuevo Para todos los amantes del maquillaje,hoy les muestro que traigo en mi kit profesional! Checa el vídeo en mi canal de YouTube te dejo el link directo en mi biografía. . . . . #kbeauty #cosméticacoreana #skincare #koreanskincareroutine #flowless #healtyskin #beautyvlogger #vloggermx #vloggerdebelleza #revew #favorito #pielperfecta #gayboy #gaylifstyle #gayvlogger #zonaesmeralda #blogger #youtube #youtubersmx #vloggermexicana #youtubersmexicanos #youtubers #beautyblogger #makeupartist

Beauty class by natasha skin care Mua Ifa donggala

SCARS ❗SCARS ❗SCARS ❗ . Macam mana nak hilang kan scars ? Berapa lama scars nak hilang ? Ahhh 😩 Stress nya bila scars tak hilang hilang . Untuk pengetahuan u guys . SCARS mengambil sedikit masa untuk pudar dan hilang . Just u guys kena KONSISTEN dan BERSABAR untuk hilangkan SCARS . Jangan terlalu stress dengan SCARS yang ada just guna AINA SERUM 1 pamp setiap 2x sehari pagi dan malam sahaja 💕 . . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . ⚜ AINA CLEANSER √ RM 45 ⚜ AINA SERUM √ RM 65 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Click link kat bio elya terus untuk whatsapp 📲 . #nsateameyka #nsateamelya #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat

🧡✨ @shophudabeauty @hudabeauty @kkwbeauty @fentybeauty @metdaan @sephora_jo @glamglow @ofracosmetics #kkwbeauty #maccosmetics #skin #transformation #countouring #highlights #brows #anstasiabeverlyhills #diorbackstage #smokyeyes #flowless #jordan #lebanon #ksa #dubai @amro_beautylounge

Our glam for 2019✨❤️✨ @shophudabeauty @hudabeauty @kkwbeauty @fentybeauty @metdaan @sephora_jo @glamglow @ofracosmetics #kkwbeauty #maccosmetics #skin #transformation #countouring #highlights #brows #anstasiabeverlyhills #diorbackstage #smokyeyes #flowless #jordan #lebanon #ksa #dubai @amro_beautylounge

RRebeca Vasile
(@rrebecapvasile)

5 Days 14 Hours Ago

Don’t waste your time looking back. You’re not going that way.🙃 #red #redlips #blondehair #messyhair #newday #motivation #work #makeithappen #flowless #happiness

AGENT DIANZ
(@shahila_dianz)

5 Days 15 Hours Ago

KANDUNGAN DALAM DIANZ VITAMIN Antara kandungan yang terdapat dalam DIANZ vitamin yang mampu menyelesaikan masalah kulit uolls luar dan dalam. Siap ada EXTRA ASCORBIC ASID ( VIT C) untuk 5 kali daya penyerapan yg jadi kegilaan wanita wanita zaman sekarang yg nak kesan cepat. #agentdianz #codlumut #codmanjung #kelebihandianzvitamin #jerawatjeragatkusam #ekzemasunburn #flowless #glowing #dianzvitaminoriginal

alhamdulillah, . dulu berjerawat nak keluar rumah pun kena cover... . SEKARANG no shy shy dah kan gittew... #scrubdistrict #whiteningfacialscrubdistrict #tiadajerawat #flowless #glowing

Hola Jano
(@holajano)

5 Days 17 Hours Ago

Wishes Do Come True Glow Primer Aceite - Oro rosa, es perfecto para una obra maestra de maquillaje. Fórmula liviana e hidratante con un aroma suave que borrará todas las imperfecciones y la apariencia de líneas finas, dejando su piel brillante y saludable. Agita un poco para revivir su tono dorado rosa, o agítalo para obtener un brillo más brillante. #kbeauty #cosméticacoreana #skincare #farsali #skincareroutine #flowless #healtyskin #beautyvlogger #vloggermx #vloggerdebelleza #revew #favorito #pielperfecta #gayboy #gaylifstyle #gayvlogger #zonaesmeralda #blogger #youtube #youtubersmx #vloggermexicana #youtubersmexicanos #youtubers #beautyblogger #primer #flowles

OOO, TAK BOLEH KE PAKAI CLEANSER BIASA AJE? 🤔 Petang-petang ni, apa kata korang spend time sikit untuk study. Cuba check cleanser yang korang slalu pakai tiap-tiap hari tu sesuai tak untuk kulit korang? Silap pakai cleanser habis rosak kulit nanti tau! 😋 #tipskecantikan #hisaphisapteruscantik #flowless #kulitputih #kulitsihat #dianzvitamin #dianzmasknmoist #nakcantik #nakputih #kulitkusam #aurawhite

Si j’avais pu, je serais rester ici toute ma vie ! C’était tellement beau et agréable avec le soleil chaud et les pieds dans l’eau 🌾 Mon métier et les rencontres me font vivres des choses incroyables🎈 #flowless #paysage #land #landscape #mariage #wedding #photographemariagelille #baiedesomme #littlevillage #sun #summer #morning #sea #photographelille #mariagelille #photographemariagenormandie #photographemariagenord #lovemyjob #discovery #love #lillemaville

Hai Guys 💕 rasa nak beli 1 set NSA skincare . Yup sekarang u guys boleh dapatkan AINA SERUM , AINA CLEANSER & AINA SUNSCREEN dengan harga RM150 sahaja dan boleh jimat sebanyak RM19 . Mana yang area BATU PAHAT , PT SULONG , TONGKANG PECHA , SIMPANG LIMA dan area berdekatan boleh terus ws / dm elya . Elya akan cod terus sampai depan rumahh okey . Yang jauh dari area BATU PAHAT , jangan risau . elya boleh terus post dan tunggu sampai bunyi hon abang post sampai ☺ okey 😘 . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Click link kat bio elya terus untuk whatsapp 📲 . #nsateameyka #nsateamelya #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat

Seronok wajah sudah berseri, tidak kusam tak bermaya seperti dahulu 🥰 Sejak guna #goldenglow , wajah tampil #berseri , #glowing dan #flowless 😘 " Dengan Golden Glow makin yakin selfie tanpa filter, love it ! " Cik Intan. Jom kita terjah apa yang bagus sangat Golden Glow 😍 Memberi kesan glowing pada wajah 😍 Mengandungi kolagen bagi mengurangkan penuaan 😍 Mengawal lebihan minyak pada wajah 😍 Mengekalkan kelembapan kulit 😍 Mencerahkan kulit dan membaiki tona kulit tak sekata 😍 Mengecutkan jerawat dan mumudarkan parut 😍 Sesuai setiap peringkat umur Serendah #rm12 sahaja !!! COD area Pasir Mas Tumpat Wakaf bharu Pasir Pekan HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/60139893098

Miracle Makeup Studio 💄 By-Biruh #beautiful #flowless #wedding #bride #glamourus #habeshawedding #myhabesha #myethiopia #mypeople #beaqueen #bespecial ; Reserve your beautiful touch with us @miracle makeup studio #birhane adrere mall 1st floor.