#foodjourney

107,850 posts tagged with #foodjourney

Photos and Videos about #foodjourney

Poin Poin
(@poin_po)

58 Minutes Ago

Mie Aceh Kemenpan #mieaceh #indonesiafood #foodie #foodjourney

Kemarin dapetin thai tea instan merk number one dari temen yang balik liburan ke Thailand. Menurut gw ini teh instant yang paling mirip banget ama rasa thai tea sejenis d*m-d*m. Ga perlu repot nakarin susu, cuma butuh air panas dan segelas thai tea lezat siap dinikmati Thai tea ini sudah ada label halal dari pemerintah Thailand ya, jadi aman untuk muslim Jadi, bolehlah dapet oleh-oleh thai tea ini kalau ada yang niat liburan ke Thailand #jktfoodbang #jktfooddestination #rusuhstagram #halalfoodie #halalfoodies #foodgasm #foodporn #foodjournal #foodjourney #blogger #instagood #instalike #instadaily #photooftheday #foodie #foods #foodphotoghraphy #foodies #halalfood #halalfood #f52grams #eathalalwithanca

Gather at Royal China for a joyous family reunion. Savour more than 40 classic and contemporary dim sum items as well as Chef’s signature crispy duck roll! #christmasbrunch #brunchgoals #dimsumcoma #dimsum #authentic #chinesefood #cantonese #foodjourney #foodpost #foodporn #delhifood #goodfood #gourmet #finedine #delhifoodie

khonni
(@khonni)

2 Hours Ago

Team lunch 🎉

Jajanan peningkat kolesterol😂😁 Cuaca mendukung banget buat njajan telur2an ini guys😍 5000 udah bisa dapet banyak bangett lhoo😉 Eitss, tapi jan kebanyakan yah, takutnya nanti kolesterol naik🤣 Siapa yg sering njajan ini juga???👇👇👇 -------------------------------- TELUR PUYUH BAWAH JEMBATAN 📍 Bawah Jembatan Lempuyangan, dekat palang rel kereta api 💰 2.000/ 3 telor -------------------------------- KOMEN & TAG TEMEN KALIAAANNNN!!!🔥🔥🔥 -------------------------------- #eatventure #telorpuyuh #streetfood #jajanansd #jajanantradisional #generasi90an #eatventurelempuyangan

Rona Shen
(@ro_shen)

2 Hours Ago

Sushi with a Latin twist💃💃💃is the perfect accompaniment to el 🐙🐙🐙 a la brasa. #colombian #foodjourney ends here.

勁正腸粉😍 石磨叉燒腸粉 26 蚊🐖 膠盒放住煙靭 爽滑既腸粉 , 加上葱花🌿 夠哂香甜題叉燒粒 🐷 仲落左蛋 令到成個同粉夠哂香滑正🥚 Score 平均分 <7.8/10> Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻 Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ~~~~~~~~~~~~~ Address地址 #食好d 秀茂坪寶達市場 M.C. box ~~~~~~~~~~~~~ #foodblogger #foodlover #food #foodie #foodporn #hkfoodie#hkfood #lovefood #foodstagram#foodiehk#foodsnap#foodlover#igfood#hkfoodblog#hkfoodlover#foodblog#foodaholic#instafood#instaeat#foodjourney#相機食先#美食#全日食 #為食花太郎 #吃貨 #foodofinstagram #腸粉 #叉燒 #櫃桶腸粉 歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog Fb📒: fafafoodblog Ig🖍: fafafoodblog Openrice 🍚: 花太郎 任何想試既美食😋歡迎inbox 我, 等我食完一齊開心share!🤓

Just having a good breakfast at @drempahfood nyobain Mie Celor yang jadi signature dish mereka dan segelas kopi tubruk arabica Aceh Gayo. Mie Celornya terlihat sederhana tapi sungguh rasa yang diberikan jauh dari kata sederhana, Kuah mie celor disini sungguh kaya rasa, Udang kering / ebi yang bercampur dengan santan memberikan rasa gurih yang menggugah selera. Teksture dan kekentalan kuahnya pas dan tidak terlalu tebal. Yang unik disini mereka juga ngasih irisan daging rendang pada Mie Celor mereka. Bisa dibayangkan dong betapa nikmatnya Mie Celor dengan kuah yang super gurih lalu ditambah lagi dengan irisan daging rendang yang kaya bumbu dan rempah. Ini memang berbeda dengan Mie Celor yang pernah gua makan di Palembang, tapi setelah ngobrol dengan Ownernya, ternyata Mie Celor khas Jambi memang seperti ini. . . . 🍝 Mie Celor 🏠 D'Rempah @drempahfood 📍 Rukan Gading Kirana blok A7C No. 1, Kelapa Gading, Jakarta Utara . . . #doniculinary #foodgasm #foodblogger #foodpic #foodreview #foodie #jktfoodhunting #kuliner #kulinerjakarta #kulinerindonesia #foodstagram #instafood #vscofood #makanenak #nomnomnom #eeeeeats #feedfeed #rusuhstagram #foodies24hours #miecelor #udang #bakmiclubid #sarapan #makansiang #indomie #foodjourney #foodjournal #foodoftheday #instagood #instalike

Dinner: . 🔹Beef steak strips. 🔹Steamed asparagus, bell pepper and sweet potato sprinkled with cinnamon. . I had such a great time watching Greyson eat his steak. He really enjoyed it and at one stage had a piece in each hand and was taking turns with biting into them. He managed to get a few good pieces off with his 5 little teeth. He wasn't too interested in his veggies- he basically tasted his asparagus and bell pepper and only ate one little sweet potato which I put on a fork for him. It was all about the meat this evening. . blw #blwfood #blwmeals #blwideas #blwbaby #blwinspiration #blwmenu #babyledweaning #babyledsolids #blwdinner #rainbowfood #fooddiary #foodblog #foodstagram #whatmybabyeats #healthyeating #healthylifestyle #babyfoodie #firsttimemom #weaning #weaningfood #foodjournal #foodjourney #foodadventures #healthyeating #healthylifestyle #babyfoodie #ezpz #9monthsold

Good Morning from Vietnam! This place where I am eating here right now is a secret place! I am not going to tell anyone where that is:) It is one of these little restaurants that opens up at 5 AM and serving real authentic breakfast for 15000 Dong! Always when I walk in the restaurant is already packed with locals just a friendly "xin chào" brings everybody a real smile in the faces and everybody is just super friendly! Of course I have no idea what they saying but who cares? I just love it here! "RealFoodRealPeople!

CauliPop

My sweet tooth bending forward and backwards for this warm waffle stuffed with rolled matcha ice cream, creme de la whip, and chocolate drizzle 🌱🤤✨🍫✨🐼 🌱⠀ .⠀ .⠀ 📸 : @the_hungrybeast 💯⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #matchavibes #matcha #抹茶 #eeeeeats #eattheworld #foodgasm #foodiesofinstagram #foodiegram #dailyfoodfeed #foodphotography #eatfamous #forkyeah#greentea#huffposttaste #f52grams #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #foodbeast#greentea#greenteadesserts #love#food #instagood #instalike#cutefood#foodies #cute #yummy#desserts

☕頂隱勾魂泰茶 配鮮忌廉 32 蚊😃 Cha-yen中文叫茶煙 係泰國冰奶茶甘解 😌佢menu話因為泰國係酸性既土壤 所以紅茶泡出黎特別深色 仲要配埋三花牌 煉奶🥛 先到位 😮 甘其實飲落真係 茶味香濃 同上面既cream撈埋一齊飲更香滑 好味 😍(下面有個會閃既燈座都幾靚) 😆 Score 平均分 <8/10> Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ~~~~~~~~~~~~~ Address地址 #木船 大埔太和路34 號翠怡花園地下 ~~~~~~~~~~~~~ #foodblogger #foodlover #food #foodie #foodporn #hkfoodie#hkfood #lovefood #foodstagram#foodiehk#foodsnap#foodlover#igfood#hkfoodblog#hkfoodlover#foodblog#foodaholic#instafood#instaeat#foodjourney#相機食先#美食#全日食 #為食花太郎 #吃貨 #fafafoodblog大埔 #foodofinstagram #tea #cream #chayen 歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog Fb📒: fafafoodblog Ig🖍: fafafoodblog Openrice 🍚: 花太郎 任何想試既美食😋歡迎inbox 我, 等我食完一齊開心share!🤓

Coconut mango cauliflower rice and chicken with spring salad and lime California olive oil 😍🤤😍

Tonight’s dinner —- My favorite, Kale Salad. This salad is offered on FOMP’s website (Link in BIO) #foododysseymealprep #foododyssey #eathealthy #cleaneating #foodjourney #salmon #kale #happinessonaplate

It is never too late to make things right... #beefpares #foodjourney #foodie #eggs #wednesdaymotivation #goodmorningsweetie

Pagi guys😉 Pagi ini ngemil pukis 500an yg manis dan lembut banget😍 Apalagi ditambah taburan meses diatasnya, jadi makin yahuddd👅👌🏼 Cemilan sarapan fav kalian apa nih???👇👇👇 -------------------------------- KOMEN & TAG TEMEN KALIAAANNNN!!!🔥🔥🔥 -------------------------------- #eatventure #pukis #streetfood #jajanpasar #jajananpagi #breakfast #eatventuresarapan

What I love about Toronto is the plethora of diverse eateries that can satisfy any palate. Ever heard of @completoclub? If not, you need to check out this place. Featured here are the Hitch Fries and the Churrasco. Located in Leslieville, this little eatery knows how to pack a punch in flavour. Basically, good eats at good prices. #tiffyeatstoronto #yumsintiffystum #foodporn #goodeats #instagram #instamood #instapic #ig #insertcaptionhere #instalove #instafood #toronto #the6ix #foodie #torontoeats #yummyeats #igfood #igtoronto #foodto #foodtoronto #foodjourney #foodjourneyto #416eats #tastethesix @tastethesix #cravethesix @cravethe6ix #craveto @craveto #yummyintiffystummy #foodietribe #chilean

Throwback to two days ago when there was no snow outside and I still had this cookie . 🍫 Chocolate cookie from @whatabagel 🍫