#foundation

5,430,639 posts tagged with #foundation

Photos and Videos about #foundation

Votre meilleur partenaire pour un selfie parfait est Photofocus ™ Foundation - le fond de teint vous offre un rendu très naturel, mat et lumineux, à la couvrance modulable.  Testé dans 7 conditions de lumière différentes, le fond de teint garantit le meilleur rendu en photo avec ou sans flash, sans trace blanche. Aide à éliminer la réflexion sur les particules blances. #wetnwildmaroc #wetnwild #makeup #beauty #makeuplover #beautyaddicted #photofocus #skin #foundation #bellacosmeticsmaroc #beautiful #instabeauty #cosmetics #cosmetique #beauté #follow #musthave #maroc #morocco #casablanca #tanger #tangercitymall #tcm #rabat #megamall_rabat #marrakech #agadir #maquillage #lovemakeup

🍃Hannah Foundation ByHs Formula dirumus khas drpd Ekstrak Tumbuhan . 1 CODE sahaja tetapi SESUAI untuk semua warna kulit 😘😘😘. For info :HANNAH kaya dengan ARGAN OIL 😱 . Ape kelebihan ARGAN OIL ?🍃. Tahu x di luar sana Argan Oil mendapat banyak permintaan & dijual secara berasingan. SO INI BENEFIT NYA 😍 . ✅Mengelakkan Foundation bercapuk ✅ Kelembapan 2x ganda compare AloeV ✅Anti-penuaan yang amat berkesan ✅Menyelesaikan masalah kulit berjerawat ✅Menghilangkan masalah parut ✅Melindungi kulit drpd kedutan ✅Mengurangkan kedutan dibawah mata ✅Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. Ia menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain ✅Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar ✅Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit ✅Sesuai untuk semua jenis kulit ✅Mampu mencegah cela2 pada kulit akibat proses kehamilan ___________________________________ . . #hannahbyhs #hannahlovers #foundation #foundationmurah #foundationmerawatmuka #cantiksambilmerawat #calit2cantik #bestproduct #beauty #makeupartist #makeup #makeuptutorial #makeuplovers #codkl

D E R M A C O L .. MAKEUP COVER FOUNDATION [Premium Quality] . √ FULL COVERAGE √ LONG LASTING √ NATURAL LOOK EFFECT √ WITH SPF PROTECTION √ FOR ALL SKIN TYPES √ EASY ON-THE-GO √ SATISFACTION GUARANTEED . From Malaysia Seller Harga Pasaran : RM69.90 Harga Promosi : RM19.90 (30g) Sale Price valid for CNY Only!! Whatsapp for fast reply -- www.wasap.my/60192992497/dermacolorder . . #followme #dermacolreview #mua #makeupartist #makeupcover #foundation #nsbeauty #skincare  #makeup #hashtagjer  #bazaarpaknil #onlineshopping #kosmetikborong  #viralmalaysia  #wedding #bridal #mahligaicinta #kualalumpur #penang

Absolutely stunning makeup by the talented @makeupdeborahhannigan 🌟🌟🌟🌟 • Make sure to check out her page for more amazing makeup looks

HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Macam mana nak beli? ❤️ klik link whatsapp dekat profile ❤️ klik link whatsapp dekat profile ❤️ klik link whatsapp dekat profile . untuk pertanyaan/order sila click link wasap die bio @houseofbeaute_dyxy . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dyxycombomurah ##dyxycosmetic #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah

Absolutely stunning makeup by the talented @makeupdeborahhannigan 🌟 xoxo 🌟 • Make sure to check out her page for more amazing makeup looks

BETUL KE ADA FOUNDATION DAN ADA SABUN SEKALI?BIAR BETUL! . . Macam tak percaya je ada foundation dapat sabun sekali!! Dah lama pakai foundation tapi tak pernah jumpa lagi yang ada sabun!! . . Haaa!! Mesti uolls ada perasaan confius kan macam mana foundation ada sabun!! Tapi uolls kena percaya tau dengan Whiterose Foundation memang uolls akan dapat 1 Set Basic iaitu Rose Facial Soap dan yang penting dapat foundation yang mampu merawat!! . . Ya Allah!!Memang berbaloi uolls!! . . Jom miliki Whiterose hari ni 🛍 Trial Set Whiterose Perfect Foundation - RM60 🏵 PERCUMA Rose Facial Soap 🚛 FREE POSTAGE 📱Http://www.wasap.my/601116661786 . . #whiterosefoundation #beauty #cleanser #health #skincare #cream #include #daycream #serum #foundation #spf50 #flawless #glowing #antiaging #whitening #bestproduct #facial #magic #cream #spaday #meletop #letscantik #tipsbeauty #monday #beauty #secretofbeautyskincare #skincare #loveyourskin

Проф курс по макияжу по макияжу завтра заканчивается, а это значит , что вы можете записаться на курс Сама Себе Визажист, и вы поймете,что для скуловой коррекции и стрелок не нужны вилки, бананы, каблуки от лабутенов, скотч и прочий инстабред, для записи на курс пишите в директ или вотсап , есть индивидуальные и групповые занятия 😘✌🏻 _________________________________________ #макияж#макияжвастане#астанамакияж#макияжастана#прическивастане#курспомакияжуастана#визажистсалонныймастерастана #курсыпомакияжу#astanamakeup#makeupastana #nude#nudemakeup #hairadtana#astanahair#cosmetics #астанамакияж#vovtse02k#макияжвастане#makeupastana#astanamakeup#eyeliner #astana #астана#concealer #foundation #kz #glitter #babymakeup #beforafter #beforandafter #beauty

Mama Coco, Francheska & Pippa da Bull. #females #foundation #fatties #gorillas #queencity

Red lips.Details and tutorial video in previous post. Full makeup video with useful techniques and tips on YOUTUBE. Check the link in my profile. . Red lips using @maccosmetics russian red and diva . . . . . #foundation #concealer #baking #contour #mascara #redlips #cny2018 #fashion #fashionable #instafashion #makeup #eyeshadow #lipstick #blush #beauty #makeupartist #cosmetics #mac #beautiful #eyeliner #zoeva #tartetartelette #mue #mua #makeupenthusiast #makeuplover #motd #makeupvideo #makeuptutorial

Lesson 2 is all about working Pearl Purl, and this is something you will see me do all the time in real life.  I love this wire for so many reasons!  Its often used as an out liner, which means it defines or borders the shape you are stitching, giving a nice neat edge. I also find it hides a multitude of sins when your stitching isn't at its best! We have all been there! 🙈🙈🙈 After couching down my felt shape i have pulled my Pearl Purl (PP) apart slightly and began stitching it down. This is very easy to do so don't worry! In this example I am stitching the PP to the very edge of the felt. I do this because felt is a far more sturdier base than the sheer and will hold the wire much better.  There are many fabrics recommended for metal work- the one thing many have in common is their weight and thickness. Intense areas of goldwork will not be happy on lightweight fabrics without putting down a base of some kind before you lay the metal. Traditionally, in Goldwork, this base will be a felt or card of some kind. p.s sorry for the lack of amazing nails, my sister was meant to do them this week but we have both had way too much to do. You will have to put up with the natural me for now!😁 #tutorials #goldwork #goldworkembroidery #flowers #embroideredflowers #prep #foundation #workinprogress #handembroidery #stitchersofinstagram #contemporaryembroidery #modernembroidery #skill #coutureembroidery #pearlpurl #wirework #metalwork

🎉SALES CNY🎉 . Utk hari ni je awakkk😘 (19/2/18). . ❤MARYKAY BODY CARE❤ ~Paint the Sky~ 1. Shower Gel 2. Body Lotion 3. Fragrance Mist . Harga asal RM190 utk 1 set lengkap! . Harga istimewa hari ni shja RM130 utk 1 set lengkap!! . Postage kita belanja. Sapa yg nak cecepat pm okeyy👌. . Da habis stock melepas la uolll... Bukan senang MaryKay nak kasi potongan harga kaw kawww macam ni😝 ❤ Athirah Khapaji, Ind. Beauty Consultant MaryKay. . #skinvigoratemarykay #skinvi #marykay #marykaymalaysia #marykayuia #marykayuiagombak #marykayselangor #marykaygombak #marykaykl #flawless #kulitbersih #cleansingbrush #warranty1tahun #setbotanicaleffect #setbotanicaleffectmarykay #lipstick #foundation #eyebag #jerawatkecut #flawless #skincare #internationalbrand #halal #selamat #makeup #foundation #liquidfoundation #lipstick

SALE! SALE! SALE!!! RM19.90 ONLY . DERMACOL MAKEUP COVER FOUNDATION [Premium Quality] . √ FULL COVERAGE √ LONG LASTING √ NATURAL LOOK EFFECT √ WITH SPF PROTECTION √ FOR ALL SKIN TYPES √ EASY ON-THE-GO √ SATISFACTION GUARANTEED . NP : RM69.90 Promo Price : RM19.90 (30g) #sale Price valid for #cny Only!! #followme #dermacolreview #muamalaysia #mua #makeupartist #makeupcover #foundation #nsbeauty #skincare  #makeup #hashtagjer  #bazaarpaknil #onlineshopping #kosmetikborong  #viralmalaysia  #wedding #bridal #mahligaicinta #kualalumpur #penang

Jom kita kenal BC Cream DYXY ni dulu... BC Cream DYXY ni ada 2 tone ya 👇👇 . 🌸BEIGE🌸 . Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Then bagi perempuan pakai tudung, tone beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . . 🌸NATURAL🌸 Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 Untuk apa2 pertanyaan atau nk order boleh Whatsapp 011-10931302 (Fatin) . ATAU . Direct ke www.wasap.my/601110931302 #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #bccreambydyana #bccreamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationnatural #mua #muamalaysia #dyxylover #dyxy #dyxykedah #dyxysgpetani

Memang benar Jodoh, Rezeki, Maut, Anak dan Keturunan itu mutlak kehendak dan di tangan Tuhan. Memang benar Tuhan itu Maha Mendengar lagi Maha Melihat ... Namun sesungguhnya Ia hanya Mendengar dan Melihat kepada mereka yang ber Doa dengan Khidmat dan dengan Usaha yang Tepat ... Sulit mendapatkan Keturunan ? Sudah berusaha dg berbagai cara tapi belum hamil juga ? Konsultasikan masalah Kehamilan bunda dan temukan Solusi cepat hamil dengan cara Cepat, Sehat dan Tepat bersama Promil Bunda . 🌞🌿Mengatasi segala macam hambatan kehamilan dengan herbal BEE🌞🌿 👫 Konsultasi gratis #regrann Follow: @griya_pregnant.id @griya_pregnant.id @griya_pregnant.id @griya_pregnant.id @griya_pregnant.id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM : DB786231 📲WA; 082147978855

SALE! SALE! SALE!!! RM19.90 ONLY . DERMACOL MAKEUP COVER FOUNDATION [Premium Quality] . √ FULL COVERAGE √ LONG LASTING √ NATURAL LOOK EFFECT √ WITH SPF PROTECTION √ FOR ALL SKIN TYPES √ EASY ON-THE-GO √ SATISFACTION GUARANTEED . NP : RM69.90 Promo Price : RM19.90 (30g) #sale Price valid for #cny Only!! #followme #dermacolreview #muamalaysia #mua #makeupartist #makeupcover #foundation #nsbeauty #skincare  #makeup #hashtagjer  #bazaarpaknil #onlineshopping #kosmetikborong  #viralmalaysia  #wedding #bridal #mahligaicinta #kualalumpur #penang

Jom layan tutorial guna BC Cream foundation in code BEIGE dari Irma 😍 . . 📲 Whatsapp 017-6158399 - COD kuala lumpur selangor. DROPSHIP & AGENT open. - FREE GIFT extra untuk 5 orang terawal, cepatt 😍🎁 - #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak

SALE! SALE! SALE!!! RM19.90 ONLY . DERMACOL MAKEUP COVER FOUNDATION [Premium Quality] . √ FULL COVERAGE √ LONG LASTING √ NATURAL LOOK EFFECT √ WITH SPF PROTECTION √ FOR ALL SKIN TYPES √ EASY ON-THE-GO √ SATISFACTION GUARANTEED . NP : RM69.90 Promo Price : RM19.90 (30g) #sale Price valid for #cny Only!! #followme #dermacolreview #muamalaysia #mua #makeupartist #makeupcover #foundation #nsbeauty #skincare  #makeup #hashtagjer  #bazaarpaknil #onlineshopping #kosmetikborong  #viralmalaysia  #wedding #bridal #mahligaicinta #kualalumpur #penang

ตลับเดียวจบ หน้าเนียนถึงขีดสุด กลบรอย #แป้งคูชั่นเนื้อแมท #รองพื้น #แป้งคูชั่นยอดขายล้านตลับ. 590 บาท . . ตามไปดู รีวิวเพียบ >> www.soulskincosmetic.com #soulskin #soulskincosmetic #makeup #แป้งคูชั่นหน้าเด็ก #illuminating #foundation #powder #2waycake "สั่งซื้อสินค้า/สมัครตัวแทนจำหน่าย 🆔 line : noknoknalak Tel. 064-2644951 คลิ๊ก👇👇👇👇👇👇 http://line.me/ti/p/r8CPx62wPb

순간이 좋아서 , 카페도 좋아서 우선 그것보단 #파데유목민 이였는데 #인생템 찾아서 기분조화 ~ 💕

Wah ! Rata2 ramai gadis yang jatuh cinta dengan #bccreambydyana ni tau SEBAB ✨ Magic Foundation (All in One) ✨Tekstur yang Sekata dan Ringan ✨Tak bercapuk ✨Waterbased dan Anti Minyak ✨Sesuai untu KULIT SENSITIF ✨Ada SPF 50++ Best ke best? Banyak lagi kelebihan bccream ni 😍 ! Try jangan tak try! WHATSAPP 0176945228 WHATSAPP 0176945228 WHATSAPP 0176945228 #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamnuras #bbcream #foundation #makeup #makeupmurah #sayajualmurah #brushmakeup #brushmakeupmurah #bbcreammurah #trendingmalaysia #makeuptrend #foundationmurah #basicmakeup #basicmakeupmurah #makeuptools #makeuptoolsmurah #facemist #dyxy #promosidyxy #dyxyoriginal #dyxyoriginalmurah #dyxybcc #dyxyfacemist #dyxybrush

#macdecoise . Ready Stock SHARE IN JAR 5 gram MAC Strobe Cream only IDR 85.000! . Strobe cream ini berfungsi sebagai base makeup atau primer dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mendapatkan look yang lebih glowing & muka terlihat lebih cerah, cocok untuk yang menyukai hasil makeup dewy daripada matte. Primer ini tidak akan membuat wajah menjadi flat. . ✔️jar sudah di sterilkan ✔️ditimbang dengan timbangan digital sehingga akurat ✔️cocok utk yg mau coba produk ini tapi tdk ingin membeli yang full size langsung ✔️cocok dibawa traveling . FIRST PAY FIRST GET! Jika barang habis akan di refund 100%! For questions/order contact me thru: •sms/wa: 081293978854 (NO TLP) •Line: @GGD4574T (Pakai @) . For faster order, already use this format: Nama: Alamat lengkap: No. HP: Order: . #jualdermablend #jualdermablendmurah #dermablendcovercreme #jualfoundation #foundation #jualsharejar #sharejarmurah #jualshareinjar#shareinjar #shareinjarmurah #sharejar #jualshareinjarmurah #dermablendshareinjar #dermablendsharejar #jualmacstrobecream #jualmacstrobecreamsample #jualmacshareinjar #jualmacshareinajar

大好評のムース生まれのパウダリーが さらに進化したんです。 * カバー力と透明感がアップ! これまで以上に 「まるでキレイな素肌」を実感! * いちど触れたら、やみつきになってしまうかも。 * #ドラマティックパウダリーuv 詳しくはブランドサイトへ * #マキアージュ #長谷川潤 #進化 #新作コスメ #パウダー #ファンデーション #パウダリーファンデーション #ムース #限定 #ベースメイク #素肌 #化粧品 #メイク #メイクアップ #コスメ #資生堂 #maquillage #shiseido #skin #makeup #makeuplover #instabeauty #japanesecosmetics #cosmetics #muotd #cosme #basemakeup #powdery #foundation