Photos and Videos about

(@bynurl__)

30 Seconds Ago

Are you ready girlsss? 😍 . . 1 HARI LAGI 🥳🥳🥳 . . Save the date tau sbb #wawacosmetics nak buat sale besar-besaran hujung tahun 2018 ni 😍 . . BUY MORE, SAVE MORE ❤ #wawaserumbywawazainal #wawamascara #wawalipmatte #wawazainal #wawafoundation #foundation #beautifulgirls #girls

أبداعي وتصويري😍😍😍 شغلي😍😍😍 💕💄💅👰💕 💙💙💙💙💙💙💙• #makeuptutorial #mua #love #eyeshadow #makeupartist #pictures #تساريح#تصويري#حب#سيشوار#هيفاء_وهبي #brows #wakeupandmakeup #cosmetics #skincare #anastasiabeverlyhills #makeuptransformation #hypnaughtymakeup #contouring #glitter # #eyeliner #lashes #makeupgoals #beauty #beautyblender #foundation @makeupartists_worldwide #haifawehbe @maccosmetics @maybelline @nyxcos@sephor@

Lilly
(@makeup_li.lly)

1 Minute Ago

Here is a neutral look, it is different from what I normally do but yea 👍🏻🤦🏼‍♀️😂 I used the @jamescharles x @morphebrushes pallet Tags: #liquidlipstick #liquidlip #faboulous #smokeyeye #hilighter #neutralmakeup #neutral #happy #improving #foundation #tarteshapetape #jamescharlespallette #jamescharles #obsessed

Does anyone else feel like it should be Friday already?! #stunningbystarla

Available dekat pqah: 🌸fd cushion cod-light,medium,dark 🌸blusher obsess 🌸mascara obsess Pre order- Concealer, lipstik dan eyeshadow Postage seluruh malaysia. Boleh ws pqah -013-4424967 #squadsyiera #nurullegacy #makeup #obsesscosmetic #kosmetik #malaysia #localbrand #cantik #foundation #cushion

(@create_and_cultivate)

38 Seconds Ago

вє уσυя σωи кιи∂ σf вєαυтιfυℓ🌸 _________________________________ Face: @coverfx Foundation Eyes: @katvondbeauty Lolita Bronzer: @milanicosmetics Dolce Baked bronzer Eyeshadow palette 🎨 Glitter: @toofaced Sweet Spot Lips: @kyliecosmetics Dolce K __________________________________ #anastasiabeverlyhills #morphebrushes #morphebabe #makeupartist #makeuplook #makeupoftheday #milanicosmetics #makeup #instamakeup #eyeshadow #foundation #eyes #glitter #beauty #makeupmafia #makeupaddict #mua #hudabeauty #wakeupandmakeup #ilovemakeup #buxom #makeupartist #hudabeautyobsessions #makeuplook #makeupoftheday #milanicosmetics #makeup #instamakeup #eyeshadow #foundation #eyes #glitter #beauty #makeupmafia #makeupaddict #mua #hudabeauty #wakeupandmakeup #brian_champagne #katvondlolita #toofaced

Good Morning u alls~~😘. Pagi2 ni hakak nak share sikit tips melembutkan dan menghaluskan kulit. Baca tau! 😉 . . SIMPAN AIR BASUHAN BERAS YANG PERTAMA . Melembutkan dan menghaluskan kulit. Rendamkan kapas di dalam bekas air cucian beras dan lapkan pada kulit muka. . Cara ini dapat juga menanggalkan kotoran dan sebum berlebihan pada kulit. Amalkan rutin ini untuk dapat kulit muka yang halus dan lembut. . Ada lagi tau kepentingan air beras ni. Korang tunggu tau hakak bagi esok. Excited? 😆 . . #parabenfreeskincare #mercuryfreeskincare #organic #skincare #stayyoung #foundation #toner #cleanser #longlastingfairness #beauty #skincaretips #serum #serumhilangkanparut #breakout #fairnessskin #parutjerawat #beautifulskin #skincare #skintips

Momen hamil dan melahirkan adalah suatu rantai waktu yang diisi dengan perjuangan. Selain ibu yang kuat dan bayi yang sehat, ada ayah yang hebat yang selalu mendampingi istrinya. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk bapak ibu yang selama ini ingin segera mendapatkan momongan, tetap semangat terus ikhtiar, berdo'a dan tawakal. Silahkan konsultasi Follow: @solusihamilsingkat_ @solusihamilsingkat_ @solusihamilsingkat_ 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️ 📲Wa; 0895338427463

Jack Nader
(@glambyjack)

4 Minutes Ago

Rudolph🦌❤️ Products: @morphebrushes x @jamescharles #morphexjamescharles artistry pallet @jeffreestarcosmetics #jeffreestarcosmetics supreme frost in “wet dream” + liquid lip in “hunty” + lip liner in “Leo” @anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills dipbrow in “dark brown” @lillylashes #lillylashes in “Mykonos” @toofaced #toofaced born this way foundation + bronzer

J A D E E
(@jadeelive)

4 Minutes Ago

We doh bounce up much but whenever we do is always laughs and Wisdom. Easy @farmernappy Ps wah is the Word the Bajans dis say again??? 😂😂😂 #foundation

(@emmasbeautytime)

5 Minutes Ago

santa hat • • • follow @emmasbeautytime for more inspired by @rueeyze • • products: @lacolorscosmetics concealer @nyxcosmetics soft matte in Amsterdam #emoriniave eye glitter @MACcosmetics in extreme dimension 3D black lash • • • #makeup #lips #lipstick #eyemakeup #bhcosmetics #makeupbrushes #lip #liquidlip #undiscoveredmuas #nyxcosmetics #makeuptutorial #makeupart #nyxmakeup #makeuptranformation #tutorial #mua #bhcosmetics #milkmakeup #wetnwild #highlighter #blush #foundation #concealer #wetnwildbeauty #lacolors #lacolorscosmetics #maccosmetics #mac

Milly
(@millyevanora)

5 Minutes Ago

Never thought I would go for a dewy look over a matte look 💫

A second storey extension that we have completed just in time for Christmas! 🎄 We originally built this 3 bedroom home back in 2012. In the new second storey we have added another 3 bedrooms, a bathroom, a living area & a study nook 🏠 @weathertexaus @bristileroofing #secondstoreyextension #weathertexcladding #surfmist #oldtonew #renovations

ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 20 🐝🍯 Foundation Royal Jelly SPF 20 ini merupakan produk foundation best seller dari JAFRA😍 yang menggabungkan tekhnologi dengan berjuta manfaat royal jelly (Madu) Manfaatnya : 🎀 Mengandung royal jelly dengan Asam amino,protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar dan glowing 💎💎 🎀 Kandungan SPF 20 dan intellishield+ nya membantu melindungi wajah dari sinar UVA + UVB dan dari kerusakan faktor lingkungan atau Polusi 🎀 Memberikan kelembaban dengan kandungan rosemary dan sunflower 🌻 🎀 Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan lotus 🎀 Tekhnologi soft focus nya bisa menyamarkan garis-garis halus dan pori-pori kamu girls Nah, foundation ini formula nya ringan banget cepat meresap dikulit dan memberikan tampilan yang natural. Tersedia dalam 2 jenis shade : NUDE dan BARE Minat order dan konsultasi gratis? WA 083813326712 #jafrabengkulu #jafrasulawesi #jaframalaysia #jafraaceh #jafralampung #jafrabayah #jaframalingping #jafraciater #jafralegok #jafrabojong #jafrajawabarat #skincare #makeup #parfumjafra #joinjafra #jafraeyeliner #jafraeyepencil #jafrabintaro #eyeliner #eyelinerjafra #jafraid #jafraindo #jafrajakarta #jaframakeup #makeupartist #fondijafra #alasbedakjafra #alasbedak #foundationjafra #foundation

ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 20 🐝🍯 Foundation Royal Jelly SPF 20 ini merupakan produk foundation best seller dari JAFRA😍 yang menggabungkan tekhnologi dengan berjuta manfaat royal jelly (Madu) Manfaatnya : 🎀 Mengandung royal jelly dengan Asam amino,protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar dan glowing 💎💎 🎀 Kandungan SPF 20 dan intellishield+ nya membantu melindungi wajah dari sinar UVA + UVB dan dari kerusakan faktor lingkungan atau Polusi 🎀 Memberikan kelembaban dengan kandungan rosemary dan sunflower 🌻 🎀 Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan lotus 🎀 Tekhnologi soft focus nya bisa menyamarkan garis-garis halus dan pori-pori kamu girls Nah, foundation ini formula nya ringan banget cepat meresap dikulit dan memberikan tampilan yang natural. Tersedia dalam 2 jenis shade : NUDE dan BARE Minat order dan konsultasi gratis? WA 083813326712 #jafrabengkulu #jafrasulawesi #jaframalaysia #jafraaceh #jafralampung #jafrabayah #jaframalingping #jafraciater #jafralegok #jafrabojong #jafrajawabarat #skincare #makeup #parfumjafra #joinjafra #jafraeyeliner #jafraeyepencil #jafrabintaro #eyeliner #eyelinerjafra #jafraid #jafraindo #jafrajakarta #jaframakeup #makeupartist #fondijafra #alasbedakjafra #alasbedak #foundationjafra #foundation

SELFIE READY STICK FOUNDATION. . ➡️Concealer + Powder + Foundation = Selfie Ready Stick Foundation with Brush! All in one. . Boleh skip guna concealer dan bedak.Sebatang ni cukup dah.Lepas tu effect dia macam pakai bedak.Bukan tu saja,dapat kawal minyak berlebihan kat kulit jugak tau. . Mudahkan SELFIE READY FOUNDATION STICK with BRUSH ni.Bawa ni je dalam bag dah cukup. . Dan yang paling best tak payah comot tangan dah nak sapu foundation!😍😍 . Whatsapp📱0135395812(Amni)/Klik link di profile untuk respond yang lebih cepat.😉👍 . #nameeroslancosmetic #areyouselfieready #nomakeupmakeupkit #nameeroslancosmetics #simplemakeup #makeuptutorial #expressmakeup #makeupkit #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #mascara #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua #motd #ootd #freepostage #nofilter

ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 20 🐝🍯 Foundation Royal Jelly SPF 20 ini merupakan produk foundation best seller dari JAFRA😍 yang menggabungkan tekhnologi dengan berjuta manfaat royal jelly (Madu) Manfaatnya : 🎀 Mengandung royal jelly dengan Asam amino,protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar dan glowing 💎💎 🎀 Kandungan SPF 20 dan intellishield+ nya membantu melindungi wajah dari sinar UVA + UVB dan dari kerusakan faktor lingkungan atau Polusi 🎀 Memberikan kelembaban dengan kandungan rosemary dan sunflower 🌻 🎀 Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan lotus 🎀 Tekhnologi soft focus nya bisa menyamarkan garis-garis halus dan pori-pori kamu girls Nah, foundation ini formula nya ringan banget cepat meresap dikulit dan memberikan tampilan yang natural. Tersedia dalam 2 jenis shade : NUDE dan BARE Minat order dan konsultasi gratis? WA 083813326712 #jafrabengkulu #jafrasulawesi #jaframalaysia #jafraaceh #jafralampung #jafrabayah #jaframalingping #jafraciater #jafralegok #jafrabojong #jafrajawabarat #skincare #makeup #parfumjafra #joinjafra #jafraeyeliner #jafraeyepencil #jafrabintaro #eyeliner #eyelinerjafra #jafraid #jafraindo #jafrajakarta #jaframakeup #makeupartist #fondijafra #alasbedakjafra #alasbedak #foundationjafra #foundation

Kiana
(@kiyana_jafra)

8 Minutes Ago

Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20.... lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... . Perdana pakai langsung takjub... . Mau tau... . 😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup . 😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke.. . 😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. . Makin cinta aja nih sm jafra.. ____________________________ #foundation  #royaljellyfoundation  #foundationspf20 #musthaveitem  #makeup  #mua  #solusicerah #solusicantik  #rahasiacantik  #tipsrahasia #jafrajogja  #jafrajakartabarat  #jafrajabodetabek #jafrajambi  #jafrabogor  #jafrabsdcity  #jafrabali #jafrabalikapapan  #jafradenpasarbali #like4like #followforfollowback #likeforlike #followersaktifindo #followers #followersindonesia #followersaktif

Let’s have a quick #foundation #swatch party on my IG Story using NEW BRAND @delalirobinsoncosmetics ! Full #makeuptutorial will be next week! _____________________________________________ 👑 The BICHÉ #thebiche_com “Beauties In Color Here Everyday” VIEW THE LATEST TUTORIAL! LINK IS IN THE BIO ✨ _____________________________________________ #beautywriter #beautyobsessed #mue #makeupenthusiast #makeupartist #beautyvlogger #makeupslaves #melaninbloggers #eyebrows #eyeshadowtutorial #makeuptutorial #makeupvideos #maquillaje #maquillajes #wakeupandmakeup #naturalmakeup #glowup #beautyobsessed #blackmua #holidaymakeup #fallmakeup

I’m the industry, a lot of chefs knock cooking school. It is my belief that going to cooking school sets a foundation which most people do not get from their chefs. Also, it allows people to be exposed to diverse backgrounds and have an appreciation of the people around them. What are your thoughts on cooking school? #school #cooking #linecooknation #chef #truecooks #college #progress #foundation #youngcook #cooklife #instagram #experience #hardwork #graduate

Bases Revlon Color Stay❤🛍 Disponibles los tonos • ✨180 ✨320 ✨340 ✨240 • PRODUCTO ORIGINAL🛒📲 Para más información directamente al WhatsApp❤ #revlon #makeup #foundation

Kiana
(@kiyana_jafra)

10 Minutes Ago

Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20.... lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... . Perdana pakai langsung takjub... . Mau tau... . 😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup . 😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke.. . 😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. . Makin cinta aja nih sm jafra.. ____________________________ #foundation  #royaljellyfoundation  #foundationspf20 #musthaveitem  #makeup  #mua  #solusicerah #solusicantik  #rahasiacantik  #tipsrahasia #jafrajogja  #jafrajakartabarat  #jafrajabodetabek #jafrajambi  #jafrabogor  #jafrabsdcity  #jafrabali #jafrabalikapapan  #jafradenpasarbali #jafrapekanbaru  #jafrapekalongan #jafrajakartatimur #royaljellyjafra #like4like #followersaktifindo #likeforlike #followersaktif #followforfollowback #followers #followersaktif

♦️ Just in time for the holidays - it’s a sale. Save $5.00 on orders $20.00+ Promo code: “GIFTBOOK18” When you spend $20.00 or more on books shipped and sold by amazon.com (Restrictions apply) *Offer ENDS at 11:59pm (PT) December 21, 2018* Everyone has a journey. Journeys produce stories. However, it’s what you do with those stories that determine your tomorrow. I’ve decided to turn my story into 12 Principles geared toward developing Character, Commitment, and Courage. These principles have shaped the foundation of my life and totally changed the negative path I was on. It is my hope that these principles will change the trajectory of your life as well. These principles are focused to empower our young men, and men in general but the beautiful thing about principles is that they apply to every walk of life. The Principles in this book are: Purpose, Vision, Pain, Love, Wisdom, Integrity, Humility, Service, Awareness, Intuition, Obedience, and Leadership. It was my goal to stick to basic life principles but add a few twist! So, head over to Amazon.com now, or click the link (in my bio) and order a copy for you, and some for others who could benefit from it. You will be surprised how reading one book can enhance your life for that better. Reading is the key that unlocks many great doors! (I know that may not seem popular, but trust me.) Help me spread the word. Your support means the world to me and I’m grateful for it! Much love! • • • • • • • • • • • • • • • • • • #leviharrell #youngsir #author #speaker #empowerment #sale #holiday #christmas #cheer #teach #grow #book #leadership #vision #skill #purpose #hope #faith #foundation #amazon #promo #code #gift #newyear #men #brothers #power

❤New Mary Kay At Play Lip Metallic ❤️ - Superb gojes and long lasting colour.. - Ada 5 pilihan colour yg cun 👄👄 💄Hot pink platinum 💄strawberry steel 💄Petal to metal 💄Champagne metal 💄Royal foil - This is December deals ! Buy 3 dapat free 1 tau! Boleh lq start share dengan member and beli sama same 😬 - Boleh dapatkan dari kak zuna, 1 for rm39 only - ☎️ 011-20902096 ☎️ 011-20902096 ☎️ 011-20902096 #marykaymalaysia #markayseremban #marykaypahang #marykaybera #marykaybangi #marykaysenawang #tipscantik #foundation #cccreammarykay

Kiana
(@kiyana_jafra)

11 Minutes Ago

Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20.... lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... . Perdana pakai langsung takjub... . Mau tau... . 😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup . 😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke.. . 😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. . Makin cinta aja nih sm jafra.. ____________________________ #foundation  #royaljellyfoundation  #foundationspf20 #musthaveitem  #makeup  #mua  #solusicerah #solusicantik  #rahasiacantik  #tipsrahasia #jafrajogja  #jafrajakartabarat  #jafrajabodetabek #jafrajambi  #jafrabogor  #jafrabsdcity  #jafrabali #jafrabalikapapan  #jafradenpasarbali #jafrapekanbaru  #jafrapekalongan #like4like #followersaktifindo #likeforlike #followforfollowback #followersindonesia #followers #followersaktif

Le défi de ma Cha ! Un jour une #couleur ! 50 #shades of #green #vibes #selfie by #me 😜 A little #touch of #gay #beardedmen - - - - - - - - #makeup #maquillage #eyemakeup #eyeshadow by @nyxcosmetics #nyxcosmeticsfrance ⚠️ #concealer by #nars & #hudabeauty @hudabeauty ⚠️ #foundation by @bobbybrown ⚠️ #powder by #lauramercier @lauramercier ⚠️ #highlighter by @jeffreestar #jeffreystar & #bronzer by @nyxcosmetics_france ⚠️ #lipstick by #fentybeauty @fentybeauty ⚠️ #mascara by @marcjacobs « The Velvet Noir » - - #greeneyes and #greenlips

#wawaliptreatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir akan menjadi pink naturally . 💋sesuai utk lelaki & perempuan serta kanak2 berusia 3 tahun ke atas 💋boleh di jadikan blusher. Pipi akan jd pink natural 💋with SPF 15 utk melindungi bibir dari sinaran UV . #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #tflers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

“Mis únicos objetivos son y serán siempre promover la felicidad y la prosperidad de mi propio país excesivamente oprimido.” FRANCISCO DE MIRANDA . . . #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #tflers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

I pray that 27 is better than 26. That I continue to grow and mature into the woman I strive to be. To understand how to love me better. . . . . . . . . . Eyes : @urbandecaycosmetics eyeshadow primer potion @shophudabeauty rose gold palette @nyxcosmetics matte liquid liner @shophudabeauty " farrah " lashes Face: @toofaced hangover primer @shophudabeauty #fauxfilter foundation “ cheesecake “ @katvondbeauty lock it setting powder @nyxcosmetics highlight & contour pro palette @narsissist orgasm blush @benefitcosmetics precisely, my brow pencil @beccacosmetics champagne pop Lips: @sephora Rouge Gel Lip Liner “ nothing but nude “ Topped w/ Ultra shine lip gel “ pretty nude “ _________________________________________ . . . . #love #makeup #cosmetics #fashion#eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes#eyeliner #lips #concealer #foundation #eyes #eyebrows #lashes #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful#pink #mua #makeup #hudabeauty #fiercesociety #wakeupandmakeup

Kiana
(@kiyana_jafra)

13 Minutes Ago

Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20.... lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... . Perdana pakai langsung takjub... . Mau tau... . 😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup . 😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke.. . 😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. . Makin cinta aja nih sm jafra.. ____________________________ #foundation  #royaljellyfoundation  #foundationspf20 #musthaveitem  #makeup  #mua  #solusicerah #solusicantik  #rahasiacantik  #tipsrahasia #jafrajogja  #jafrajakartabarat  #jafrajabodetabek #jafrajambi  #jafrabogor  #jafrabsdcity  #jafrabali #jafrabalikapapan  #jafradenpasarbali #jafrapekanbaru  #jafrapekalongan #like4like #followersaktifindo #likeforlike #followersindonesia #followforfollowback #followers #followersaktif

Uols tgh cari Foundation yg terbaik? Jom tgk video ni. Foundation Treatment Glowhite mmg terbaik. Merawat sambil mencantikkan kulit muka uols. . Nak order jom wassap 0123697203 atau klik link di bio . Hanya RM59 je #glowhite #hilangjerawat #hilangjeragat #kulitkusam #petuahilangjerawat #cerah #kulitcantik #nakflawless #nakglowing #jeragat #jerawat #skincaremalaysia #skincare #produkkecantikkan #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #makeuptutorial #foundation #calitcalitcantik #nakcantik #sayanakcantik #bisnesonline #promosimurah #bajumurah #blouse #lelakikirimantuhan #seriburindu #mlm2018

Kiana
(@kiyana_jafra)

15 Minutes Ago

Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20.... lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... . Perdana pakai langsung takjub... . Mau tau... . 😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup . 😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke.. . 😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. . Makin cinta aja nih sm jafra.. ____________________________ #foundation  #royaljellyfoundation  #foundationspf20 #musthaveitem  #makeup  #mua  #solusicerah #solusicantik  #rahasiacantik  #tipsrahasia #jafrajogja  #jafrajakartabarat  #jafrajabodetabek #jafrajambi  #jafrabogor  #jafrabsdcity  #jafrabali #jafrabalikapapan  #jafradenpasarbali #jafrapekanbaru  #likeforlike #followforfollowback #like4like #followersaktif #followers #followforfollowback #followersaktifindo

First Halo😇eye I’m not mad at! • • • • • • #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #socialsteeze #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful ——-•————•———•———-•———-•— ———-••••—————-••••———-••••—— 💫Products Used💫 @shopvioletvoss - hashtag palette @urbandecaycosmetics - midnight cowboy glitter liner @katvondbeauty - Alchemist palette , everlasting liquid lipstick “requiem” @tartecosmetics - double duty beauty blush palette @lorealmakeup - infallible pro-matte Foundation @narsissist - radiant creamy concealer “chantilly” @elfcosmetics - Set and mist setting spray •———————————————————•

Christmas 🎄 ❤️ Hey loves I made this Christmas look and will be uploading it on my YOUTUBE! I want to thank everyone that have subscribe to my channel I have reached 100 Subscribers🙏❤️✨if you haven’t please go subscribe !! Makeup details : •EYESHADOW; James Charles x Morphe •EYEBROWS; Anastasia dip brow (Ebony) •FOUNDATION; Mayballine (fit me) •CONCEALER; Tarte Tags ; #christmas #beauty #makeup #eyelashes #eyebrows #eyeshadow #jamescharles #jamescharlesxmorphe #love #green #red #glittereyeshadow #eyeliner #motd #mua #muasfeaturing #promoter #life #lights #foundation #highlighter #concealer#unleashyourinnerartist #

N O W O N S A L E I N T H E U . S . 🚨 Out of ideas for stocking stuffers? We got you 😌 Catch 30% off on our Limited Edition Starlust Lip Trio online at @sephora PLUS an additional 20% from Sephora.com. Grab yours before they’re goooonneee 🏃🏼‍♀️ #bestellar

𖤐 밀착력 최강의 웬즈데이 쿠션!! 🎄 매일 자정 딱 500개 한정수량으로 43% 할인해요! ⏰ 하루 딱 500개 타임세일!!! ⏰ 서두르세요!!!!

(@bringbackshe_ra)

18 Minutes Ago

I hardly go out so when I do I make the most out of my getting ready routine by capturing the moment. The older I get, the longer it takes now dammit😑 #selfie #makeupismycandy #dinnerparties

My 1st attempt at a colourful dramatic eye!! (be nice please...I've not had my 1st lesson yet!) I am a 49 year old, no botox or filler at this time, very dark circles under the eye area and redness starting in my face, especially when I do not have a tan. I have a very minimal amount of @instantsunbysindy on. Could I get away with this at night??? 👍🏼 or 👎🏼 Hoping to make you all a little more beautiful here at the studio! Those who know me know I've not been one to dabble in make up too much when younger...now I just want to paint!! 💯❤💯 Absolutely NO filter on these photos. This took approximately 40 mins from bare face! Can anyone let me know if thats good timing? I will be launching a choice of looks to the services at the studio...1. DAY LOOK 💄 2. EVENING LOOK 💄 3. NIGHT/PHOTOSHOOT LOOK 💄 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 #sindysun #bblogger #beautyblogger #concealer #contour #cosmetic #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #foundation #glitter #gloss #highlight #instabeauty #instamakeup #lash #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupforever #makeupjunkie #makeuplover #mascara #motd #palettes #powder #primers #wakeupandmakeup

M🔮
(@minamyau)

1969-12-31 16:00:00

21 SECRETS
(@twentyonesecrets_)

2018-11-06 00:54:50

Set The Stage 💎 📸: @karinaly__ 📍: Tag @TwentyoneSecrets_ #21secretsbabe to be featured on our page! ✨www.TwentyoneSecrets.com✨

21 SECRETS
(@twentyonesecrets_)

2018-10-27 08:28:50

Stay Classy 💎 Search: “Show Off” (link in bio) . Tag Someone Who Would Look Stunning Wearing This Pair Of Sunnies ✨ . Follow @TwentyoneSecrets_ for exclusive discounts & promotions

21 SECRETS
(@twentyonesecrets_)

2018-10-23 00:38:01

Stay Shaded 🌴☀️📸 Tag someone who you love going on adventures with✨ . Follow @TwentyoneSecrets_ for special promotions, giveaways, & discounts

21 SECRETS
(@twentyonesecrets_)

2018-10-23 00:38:12

Drippin’ in FINESSE 💫 Search: “finesse” (link in bio) . Tag a friend who would love this pair of sunnies 💕 . Follow @TwentyoneSecrets_ for more sunglasses & eyewear

21 SECRETS
(@twentyonesecrets_)

2018-10-21 23:39:46

Notice Me 💎 📸: @nicolehern 📍: Tag @TwentyoneSecrets_ #21secretsbabe to be featured on our page! ✨www.TwentyoneSecrets.com✨