#hallyucouple

432 posts tagged with #hallyucouple

Photos and Videos about #hallyucouple

SI RAJA MODUUUUSSSS liat aja orang gaada scene meluk karna kedinginan, eeehhhh dia mah emang curi" kesempatan biar bisa meluk pacar, aigoooo oppa juara emang padahal eonni kyo gamau tuh sampe 3kali tetep aja si oppa mepet terus akhirnya sang Ratu luluh juga mau deh nerima pelukan manjah oppa yang lagi kedinginan padahal mah emang modus 😒💗💙 eonni @kyo1122 @kkk_yyyooo 💗💗💗 #songhyekyo #songjoongki #songsongwedding #songsongcouple #descendantsofthesun #hallyustar #hallyucouple #kdrama #koreandrama #actrees #actor #goddess#behindthescenes

Disinilah akhirnya tercipta panggilan bigbosseeuuu berubah jadi mr.pororo dan itu karna si calon istrinya sendiri yang panggil dia pororo. jadi beauty udah ngeliatin dia pas lagi dirapihin karna mau take lagi, perhatiin aja beauty udah mesem" dan dia nahan manggil pororo pas udah kelar take, udah gitu pake acara pegang"an sampe nempel" gitu lagi kan ya kaya gemes garagara dipanggil pororo mau meluk sambil cubit pipi manjah gitu tapi rame wakakak Dari cuma sekedar BTS aja kita tuh tau banget yakin pake banget banget kalo mereka REAL, karna ini jauh banget dari mereka declare jadi kita mikirnya mana ada seorang junior bertingkah selalu kaya gini ke seniornya itu kan gak sopan banget dong bagi warga koriyah, jadi bohong banget kalo mereka gaada apaapa. Eeeeehhhh ternyata emang para sss kuat banget dan keyakinannya akhirnya terungkap dan dengan bebas sekarang mau posting apapun soal mereka. Beda jaman" mereka belum declare mah, batin say rasanya mau ngepost kalo tau info ini itu tentang kikyo tapi cuma bisa dishare digrup tapi bahagianya luar biasa aaaaaaaa daebak lah pokonya garagara dots garagara songsongcouple aku jadi ngerasain apa yang belum pernah aku rasain, aaiiiisshhhh kaya nemuin jodoh aja 😂 #songhyekyo #songjoongki #songsongcouple #songsongwedding #descendantsofthesun #actrees #actor #kdrama #koreandrama #behindthescenes #goddess #hallyustar #hallyucouple

nanik_adis
(@nanik_adis)

1 Day 17 Hours Ago

Setelah melewati pengalaman" yang membahagiakan bersama, aku telah mendapatkan teman baru yang berharga. Pada awal 2017 kami telah berjanji untuk berbagi hidup kami bersama. Aku akan menyimpannya didalam hatiku dan hidup sebagai aktor baik yang bekerja keras serta sebagai seorang suami dan ayah dari keluargaku. ~Songjongki Aku dan sjk pada awalnya adalah lawan main yang serasi. Melalui projek (bersama) aku menyadari bahwa kita memiliki kesamaandalam ide" (pemikiran) dan nilai" (tindakan) dan aku selalu bisa berbagi segalanya dengannya. Dia adalah lawan main dan teman yang sangat baik bagiku. Jadi kami sering berkomunikasi dan menghabiskan waktu bersama untuk mengetahui satu sama lain lebih baik lagi, jk menunjukan padaku dirinya (yang sebenernya) kepercayaan dan cara"(etika) untuk waktu yang lama. Aku berfikir kpd diriku sendiri bahwa akan sangat baik menghabiskan masa depanku bersamanya dan aku sangat bahagia mengetahui bahwa dia juga bisa merasakan perasaanku dengan baik. Oleh sebab itu aku mengetahui dia adalah satu-satunya. ~Songhyekyo Ommo lagi throwback moment berderai aer mata pas mereka declare nikah plus isi surat mereka untuk para fans ❤ #songhyekyo #songjoongki #songsongwedding #songsongcouple #kikyo#hallyustar #hallyucouple #actrees #actor #kdrama #koreandrama #goddess #descendantsofthesun #repost @songhyekyo.kikyo with @insta.save.repost • • •

Setelah melewati pengalaman" yang membahagiakan bersama, aku telah mendapatkan teman baru yang berharga. Pada awal 2017 kami telah berjanji untuk berbagi hidup kami bersama. Aku akan menyimpannya didalam hatiku dan hidup sebagai aktor baik yang bekerja keras serta sebagai seorang suami dan ayah dari keluargaku. ~Songjongki Aku dan sjk pada awalnya adalah lawan main yang serasi. Melalui projek (bersama) aku menyadari bahwa kita memiliki kesamaandalam ide" (pemikiran) dan nilai" (tindakan) dan aku selalu bisa berbagi segalanya dengannya. Dia adalah lawan main dan teman yang sangat baik bagiku. Jadi kami sering berkomunikasi dan menghabiskan waktu bersama untuk mengetahui satu sama lain lebih baik lagi, jk menunjukan padaku dirinya (yang sebenernya) kepercayaan dan cara"(etika) untuk waktu yang lama. Aku berfikir kpd diriku sendiri bahwa akan sangat baik menghabiskan masa depanku bersamanya dan aku sangat bahagia mengetahui bahwa dia juga bisa merasakan perasaanku dengan baik. Oleh sebab itu aku mengetahui dia adalah satu-satunya. ~Songhyekyo Ommo lagi throwback moment berderai aer mata pas mereka declare nikah plus isi surat mereka untuk para fans ❤ #songhyekyo #songjoongki #songsongwedding #songsongcouple #kikyo#hallyustar #hallyucouple #actrees #actor #kdrama #koreandrama #goddess #descendantsofthesun

Tatapan maut👀 disini udah kaya suami istri 😍😍 #songhyekyo #songjoongki #songsongcouple #descendantsofthesun #hallyustar #hallyucouple #goddess

personal
(@nini.guo)

22 Days 5 Hours Ago

#songhyekyo #kikyo #hallyucouple #hally #descendantsofthesun #fans #songjoongki #songsongcouple #songhyekyofans #songjoongkifans #송혜교 #송송 #송중기 #宋慧乔 #宋仲基 #宋宋夫妇 #宋宋cp Happy wedding!!! 大家好,这里是中国的一支宋宋夫妇的粉丝小分队,知道了他们要结婚的消息,为了分享喜悦和祝福,大家一起拍下了集体应援视频,最重要的是我们还以为宋宋夫妇应援的名义组织小伙伴去养老院照顾老人,以及到幼儿园帮忙剪纸粘贴,大家度过了愉快的几天,谢谢你们让我们有机会体会到做慈善的快乐和意义,我们会将此善行继续下去的!!! 很开心能将大家的爱聚集在这个聚会中,也很感动各位能在繁忙的校运会中抽出时间来参与应援,谢谢各位小伙伴的支持! 最后再次祝宋仲基宋慧乔新婚快乐,即将到来的婚礼要顺顺利利的哦,请在一起好好的生活吧! 我们永远支持你们啊,下面是三种语言的集体应援视频,请大家一起祝福他们吧ξ( ✿>◡❛) 中文是祝宋仲基宋慧乔新婚快乐 英文是wish you have a happy wedding 韩文是결혼 축하합니다 (Now translate in English) Hello,everyone.Here's a small group of song song couple's fans from Guangxi in China.And we are all students of one class.Knowing that they were going to get married,so to share joy and blessings,we held a party and record video together to support them.The most important is we went to the nursing home and kindergarten to help the old and kids and have a good time with them.Thanks to you we have the opportunity to experience the joy and konw the meaning of doing charity.So we'll continue our charity. I am very happy to be able to gather ours love in this party, and very moved that they can take time in the busy school games to join in the call. Thank you for everyone. In the end, We wish you a happy wedding and wish you a good life. We will always support you. The following is a call video in three languages. Best wishes to them!!! (Last is Korean.)only two sentences 결혼 축하합니다!결혼 축하합니다!결혼 축하합니다!행복하게 살자!행복하게 살자!행복하게 살자!

personal
(@nini.guo)

22 Days 5 Hours Ago

#songhyekyo #kikyo #hallyucouple #hally #descendantsofthesun #fans #songjoongki #songsongcouple #songhyekyofans #songjoongkifans #송혜교 #송송 #송중기 #宋慧乔 #宋仲基 #宋宋夫妇 #宋宋cp Happy wedding!!! 大家好,这里是中国的一支宋宋夫妇的粉丝小分队,知道了他们要结婚的消息,为了分享喜悦和祝福,大家一起拍下了集体应援视频,最重要的是我们还以为宋宋夫妇应援的名义组织小伙伴去养老院照顾老人,以及到幼儿园帮忙剪纸粘贴,大家度过了愉快的几天,谢谢你们让我们有机会体会到做慈善的快乐和意义,我们会将此善行继续下去的!!! 很开心能将大家的爱聚集在这个聚会中,也很感动各位能在繁忙的校运会中抽出时间来参与应援,谢谢各位小伙伴的支持! 最后再次祝宋仲基宋慧乔新婚快乐,即将到来的婚礼要顺顺利利的哦,请在一起好好的生活吧! 我们永远支持你们啊,下面是三种语言的集体应援视频,请大家一起祝福他们吧ξ( ✿>◡❛) 中文是祝宋仲基宋慧乔新婚快乐 英文是wish you have a happy wedding 韩文是결혼 축하합니다 (Now translate in English) Hello,everyone.Here's a small group of song song couple's fans from Guangxi in China.And we are all students of one class.Knowing that they were going to get married,so to share joy and blessings,we held a party and record video together to support them.The most important is we went to the nursing home and kindergarten to help the old and kids and have a good time with them.Thanks to you we have the opportunity to experience the joy and konw the meaning of doing charity.So we'll continue our charity. I am very happy to be able to gather ours love in this party, and very moved that they can take time in the busy school games to join in the call. Thank you for everyone. In the end, We wish you a happy wedding and wish you a good life. We will always support you. The following is a call video in three languages. Best wishes to them!!! (Last is Korean.)only two sentences 결혼 축하합니다!결혼 축하합니다!결혼 축하합니다!행복하게 살자!행복하게 살자!행복하게 살자!

Welcome october 💑💏👫❤💋 30 hari menuju SAH, mereka yang mau nikah makin deket hari dan udah masuk Bulan istimewa buat ssc dan para fans nya kenapa aku yang makin deg"an 😂 bahagia banget sih tapi rasanya kaya masih gak nyangka akhirnya couple kesayangan beneran bakalan nikah ❤❤ #songhyekyo #songjoongki #songsongcouple #songsongwedding #descendantsofthesun #koreandrama #kdrama #hallyustar #hallyucouple #goddess

(Videocut update 29/9/17)-StarNews- Watch son joongki & song hye kyo travel in Paris for personal reasons. Not for pre-wedding photo . . .Video: castKoHK/K-Star . . . . #songsongcouple #songjoongki #songhyekyo #hallyucouple 💑💏💐🌹🌷

Ya hari ini banyak tercyduknya ya oppa eonnie 😂😂 aaaaaa gomawo sedikit hilang rasa rindu sama mereka 😍😍😍😘😘😘 rasanya makin deket hari H makin susah nafas ini liat mereka 😍😍😍 bahagianya bersyukur nya jangan lupa ya chingu alhamdulillah siapa tau mau tidur dapet foto dari depan kan hahaha #songjoongki #songhyekyo #songsongwedding #songsongcouple #hallyustar #hallyucouple #descendantsofthesun #actrees #actor #koreandrama #kdrama

He look so happy 😍😍😍 pagi disuguhin tampak belakang malem tampak samping, kayanya kikyo mau godain kita hari ini biar gabisa tidur nungguin foto dari depan sambil gandengan manjah 😍😍😍😍 gasadar kali mereka dikenal dimana-mana jadi banyak yang fotoin haha paris in love ❤ cto #songhyekyo #songjoongki #songsongwedding #songsongcouple #hallyustar #hallyucouple #descendantsofthesun #kdrama

As Song Joong ki attended previous wedding banquet.Is he ready for the much awaited wedding?Goodluck on your wedding #songsongcouple.We can't hardly wait.😊 . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

(Article/News update 9/26/2017) Korean celebrity couple Song Joong-ki and Song Hye-kyo were spotted in Paris, France! On September 25, a SNS user uploaded a photo of 'Song-Song couple' walking in Le Bon Marche department store in Paris. A source revealed that Song Joong-ki and Song Hye-kyo were also spotted having meals together multiple times by the tourists. Earlier in September 3, the pair traveled to San Francisco, U.S.A. for their wedding photo shoots. They will perform a wedding ceremony on October 31 at The Shilla Hotels & Resort, Seoul. . . . (Credit = 'Hazelbibubibu' Weibo) . (Article source ©®: SBS Star) . . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

And even DotS drama ends,its popularity continues to hit other countries like the latest version in Pakistan which starred by Imran Abbas. . . Video source: CBC News . . #dots##태양의후예 #hitwave#continues #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

azarakanza
(@azara_sunshine)

27 Days 13 Hours Ago

from @songhyekyo.kikyo - Kan aku langsung throwback gitu sama capt.yoo dan dr.kang ya liat mereka , ini namanya drama vs real life 😍😍😍😍😍👏👏👏👏 #songhyekyo #songjoongki #songsongwedding #songsongcouple #hallyustar #hallyucouple #goddess #kdrama #koreandrama #koreanactress #koreanactor #descendantsofthesun - #regrann

丽娜140995
(@lina140995)

27 Days 14 Hours Ago

@Regrann from @solimcupid - (Informations) Le Bon Marché (lit. "the good market", or "the good deal" in French; French pronunciation: ​[lə bɔ̃ maʁʃe]) is a department store in Paris. Founded in 1838 and revamped almost completely by Aristide Boucicaut in 1852, it was the first ever modern department store. Now the property of LVMH Luxury Group, it sells a wide range of high-end goods, including food in an adjacent building at 38, rue de Sèvres, called La Grande Épicerie de Paris. . . Songsong couple visited this oldest department store in Paris recently.Perhaps,buying stuffs for their wedding preparation.Enjoy shopping! 😊 . . (Photos ©®: owner via google) (Informations ©®: Wikipedia) . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔#songsongcouple #songjoongki #songhyekyo #mrandmrssong #songsongcouple_forever #kikyo #songsongmarriage #宋仲基 #宋慧乔 #宋宋夫妻 #宋宋结婚 #송중기 #송해교 #송송커플 #송송결혼 #uaa #blossomentertainment credit to original owner

(Informations) Le Bon Marché (lit. "the good market", or "the good deal" in French; French pronunciation: ​[lə bɔ̃ maʁʃe]) is a department store in Paris. Founded in 1838 and revamped almost completely by Aristide Boucicaut in 1852, it was the first ever modern department store. Now the property of LVMH Luxury Group, it sells a wide range of high-end goods, including food in an adjacent building at 38, rue de Sèvres, called La Grande Épicerie de Paris. . . Songsong couple visited this oldest department store in Paris recently.Perhaps,buying stuffs for their wedding preparation.Enjoy shopping! 😊 . . (Photos ©®: owner via google) (Informations ©®: Wikipedia) . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

(Weibo update 9/26/2017) The soon to wed couple were spotted in Le bon Marche (Paris) along with Kyo's manager & friend. . . [cp]喜欢这对cp的宝宝… 坐标:bon Marche 你们曾经的老公[笑而不语][笑而不语][笑而不语] ​​​[/cp] . . Repost ©®: Charlotte / https://m.weibo.cn/3303235291/4156071889024321 . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

Kan aku langsung throwback gitu sama capt.yoo dan dr.kang ya liat mereka , ini namanya drama feat real life 😍😍😍😍😍👏👏👏👏 #songhyekyo #songjoongki #songsongwedding #songsongcouple #hallyustar #hallyucouple #goddess #kdrama #koreandrama #koreanactress #koreanactor #descendantsofthesun

Nempel banget ya 😍😍😍😍 kok aku yang jingkrak"an hahaha ❤❤❤❤❤😘😘😘👏👏👏👏 #songhyekyo #songjoongki #songsongcouple #hallyustar #hallyucouple #koreandrama #kikyocouple #koreandrama #kdrama #koreanactress #koreanactor #descendantsofthesun

丽娜140995
(@lina140995)

27 Days 23 Hours Ago

@Regrann from @solimcupid - (Article /Naver update 9/25/2017) . . =Why these hallyucouples choose Itaewon? = . . Song Joong ki- Song Hye Kyo announced the wedding ceremony on October 31, and the fans' attention was focused on where to decide the honeymoon house. The most prominent houses are mostly located in Itaewon. Song Joong-ki bought a single house of 100 billion won in Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul last January. The house was built on a land of 602 square meters (182 pyung) on ​​the ground two floors, one underground scale. The building area is said to be 371㎡ (110 pyeong). It is a single-family house overlooking the Han River while climbing Namsan. At the time of announcing the marriage, remodeling work progressed and became more powerful as a newlywed house. In the meantime, Rain and Kim Tae Hee, who married in January, were married to Cheongdam-dong after their marriage. But now it is known that he will move to Itaewon for the soon-to-be-born 2-year-old. Kim Tae - hee is scheduled to give birth to the end of October from November. In October last year, Rain purchased 5 billion won of single-family homes located on the subway in Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul. The house is 327㎡ (99 pyong), 2 stories above ground, 1 underground floor. It's a lot of large single-family houses and villas in Itaewon, Yongsan-gu, Seoul.Unlike apartments, Seoul is easily overlooked in the landscape overlooking it. Itaewon-dong is especially close to Seoul, including Gangnam, and is close to Namsan and Han river. Itaewon real estate market has also added favorable momentum as two Hallyu star couples selected Itaewon. . . . (Source: smk92419@mk.co.kr [Daily Economy Official Facebook] [Today's Top News] . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔#songsongcouple #songjoongki #songhyekyo #mrandmrssong #songsongcouple_forever #kikyo #songsongmarriage #宋仲基 #宋慧乔 #宋宋夫妻 #宋宋结婚 #송중기 #송해교 #송송커플 #송송결혼 #uaa #blossomentertainment credit to original owner

(Videocut update 9/25/2017) Why hallyucouples choose to live in Itaewon? Soon #songsongcouple will stay here after marriage,as Rain & Kim Tae Hee choose to move here too.😊 . . Video ©®: as marked on clip . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

(Blog Naver update 9/18/2017) More photos from DotS filming site in Tae Baek. How i wish, i may be able to visit this place someday.😞 . . Repost ©®: owner/ http://naver.me/G9NWuYjV . . . #dots##태양의후예#太阳的后裔 #location#filmingsite🎬🎥 #kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

(Article /Naver update 9/25/2017) . . =Why these hallyucouples choose Itaewon? = . . Song Joong ki- Song Hye Kyo announced the wedding ceremony on October 31, and the fans' attention was focused on where to decide the honeymoon house. The most prominent houses are mostly located in Itaewon. Song Joong-ki bought a single house of 100 billion won in Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul last January. The house was built on a land of 602 square meters (182 pyung) on ​​the ground two floors, one underground scale. The building area is said to be 371㎡ (110 pyeong). It is a single-family house overlooking the Han River while climbing Namsan. At the time of announcing the marriage, remodeling work progressed and became more powerful as a newlywed house. In the meantime, Rain and Kim Tae Hee, who married in January, were married to Cheongdam-dong after their marriage. But now it is known that he will move to Itaewon for the soon-to-be-born 2-year-old. Kim Tae - hee is scheduled to give birth to the end of October from November. In October last year, Rain purchased 5 billion won of single-family homes located on the subway in Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul. The house is 327㎡ (99 pyong), 2 stories above ground, 1 underground floor. It's a lot of large single-family houses and villas in Itaewon, Yongsan-gu, Seoul.Unlike apartments, Seoul is easily overlooked in the landscape overlooking it. Itaewon-dong is especially close to Seoul, including Gangnam, and is close to Namsan and Han river. Itaewon real estate market has also added favorable momentum as two Hallyu star couples selected Itaewon. . . . (Source: smk92419@mk.co.kr [Daily Economy Official Facebook] [Today's Top News] . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

Blog Naver shared photos from DotS filming site in Taebaek. (updated 9/18/2017) . . Repost ©®: owner/ http://naver.me/5VadFY5h . . #descendantsofthesun#태양의후예 #kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

[NEWS] September Male Advertisement Model Brand Reputation Rankings Revealed The Korean Business Research Institute has published September’s results for brand reputation rankings among male advertisement models! The institute analyzed 14,788,071 sources of data from August 22 to September 23 in the categories of participation, media coverage, communication, and community awareness. Lee Sang Min topped this month’s brand reputation rankings with a total score of 965,700. Wanna One’s Kang Daniel followed up in second place with a total score of 879,372, while Park Bo Gum came in third place with a score of 737,735. The top 30 rankings are as follows: 1. Lee Sang Min 2. Wanna One’s Kang Daniel 3. Park Bo Gum 4. Song Joong Ki 5. Yoo Jae Suk 6. Ma Dong Seok 7. Park Seo Joon 8. Kim Rae Won 9. Ryu Jun Yeol 10. Jung Woo Sung 11. So Ji Sub 12. Namgoong Min 13. Gong Yoo 14. Jo Jin Woong 15. Jo In Sung 16. Baek Jong Won 17. Kang Ha Neul 18. DinDin 19. Park Hae Jin 20. HaHa 21. Yoo Seung Ho 22. Kim Soo Hyun 23. Eric 24. Seo Jang Hoon 25. Im Siwan 26. Kim Young Chul 27. G-Dragon 28. Hyun Bin 29. Lee Seo Jin 30. Lee Min Ho Source: Soompi #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

(Article/News update 9/22/2017) A luxury house in Itaewon, Seoul has been said to be a house where the Song-Song Couple will live in together after their marriage. Recently, Channel A's 'Heard It Through the Grapevine' discussed about a house that Song-Song Couple would probably be moving in together after their marriage. Earlier this year, Song Joong Ki bought a private property in Itaewon Area, Seoul. The house is said to likely be the house where the couple will live in together after their marriage. Itaewon are has been known as luxury residential complex where many rich people live in their detached houses. It is reported that so many CEOs of big companies including Samsung also live in this area. The house was said to have a breath-taking view of Han River with a total area of 602 m2. The property which include a building of 371 m2 consists of 2 floors with 1 underground floor was bought by the actor for 10 billion KRW (equal amount of $ 8.8 million USD). Song Joong Ki announced his marriage with his soon-to-be wife Song Hye Kyo right after buying the property. Thus, many believe that the house will be the house where the newlyweds will leave together. Meanwhile, Song-Song Couple’s marriage that has been set to be held at Yeongbin Hall of Shilla Hotel on October 31 has constantly been a hot topic talked among the actor and actress’ fans. Song Joong Ki himself was spotted not long ago in a golf course amid preparation of his wedding. . . (Source: Insight.co.kr/ Translated: by Insight Philippines) . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

Feri Novita
(@missvey_)

2017-09-22 15:36:53

Ga Idolanya, ga fans nya...sama2 menginsiprasi....GOOD JOB, KI AILE👍👏👏👏 . . @Regrann from @solimcupid - (Article/News update 9/19/2017) Actor Song Joong Ki celebrates his 33th birthday today and his official fan club 'Ki Aile' donates nearly $18,000 for children with Leukemia. Earlier today, Song Joongki's official fans club 'Ki Aile' announced that in celebration of the star's birthday, the fans have donated KRW 19,859,190 (equal amount of $17,600 USD) to the Korea Childhood Leukemia Foundation. Ki Aile explained that the actor has been actively involved in helping children with cancer and leukemia in the foundation since 2011. Ki Aile also hopes that their donation will be able to bring hope and strength to those children who are struggling from the diseases. The amount of donation is determined based upon the actor's birthday date, 19 September 1985. Ki Aile has been making such donation on Song Joong Ki’s birthday every year since Joong Ki's 32th birthday. Happy Birthday, Song Joong Ki! . . Source ©®: Insight Korea/ Insight PH . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔

@Regrann from @lovelysong23 - . Fake or not? 😇 What your opinion guys? 😊 . (Article update 9/21/2017) . Descendants of the Sun will be remade in Pakistan, and this hunky actor will be playing the role of Captain Yoo Shi Jin. His name is Imran Abbas (34), and he’s a Pakistani actor and former model. While many Pakistanis are excited for the remake, some Koreans are also anticipating what it will be like… …especially with an actor who looks like he just popped out of an animation. His cool, sexy, and handsome image is definitely the perfect fit for the incredibly charismatic Captain Yoo Shi Jin. You can also bet that he looks even sexier in uniform; just look at those gorgeous light brown eyes! . . (Source: Koreaboo) . . #dots #remake #pakistan #drama #kikyocouple #宋宋cp #sscp #songsongcouple #powercouple #hallyucouple #songjoongki #송중기 #宋仲基 #songhyekyo #송혜교 #宋慧乔

D-39 to #songsongwedding @Regrann from @solimcupid - (Entertainment Naver update) Chinese and Japanese netizens showed great interest in the wedding news of Song Joong ki & Song Hye-kyo. Their marriage news has been announced Weibo and using their hashtag names has been recorded as the most used in Chinese websites. In addition, keywords related to the marriage of two people, such as "Descendants of the Sun," filled the real-time search rankings, and so far inquiries about the search terms have continued. One year after the end of the drama, the drama has been redrawn again. Japanese networks also showed great interest in their marriage,and in their drama (DotS) which is not yet broadcasted in Japan. Netizens also posted their marriage news on sns, and they are showing great interest in the news of the birth of Korean hallyuactors in Japan. (Article source: http://m.vop.co.kr/view.php?cid=1204893#cb) . . #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔@sulistyawaty_2012 - #regrann

Feri Novita
(@missvey_)

2017-09-21 20:10:46

Waaaaaah setelah bbrpa negara remake dots, skrg DOTS bakal remake juga di PAKISTAN..Aktornya ganteng pula😍 . . @Regrann from @solimcupid - (Article update 9/21/2017) . . Descendants of the Sun will be remade in Pakistan, and this hunky actor will be playing the role of Captain Yoo Shi Jin. His name is Imran Abbas (34), and he’s a Pakistani actor and former model. While many Pakistanis are excited for the remake, some Koreans are also anticipating what it will be like… …especially with an actor who looks like he just popped out of an animation. His cool, sexy, and handsome image is definitely the perfect fit for the incredibly charismatic Captain Yoo Shi Jin. You can also bet that he looks even sexier in uniform; just look at those gorgeous light brown eyes! . . (Source: Koreaboo) . . #dots#remake#pakistan #drama#imranabbas #update#kikyocouple #宋宋cp#sscp #songsongcouple💐💒💑💍 #powercouple#hallyucouple #songjoongki#송중기#宋仲基 #songhyekyo#송혜교#宋慧乔