#handwritingtag

3,544 posts tagged with #handwritingtag

Photos and Videos about #handwritingtag

(@riostdys)

17 Minutes Ago

habede isahh 😌:vv maap jele😭 @isahkyud #handwritingtag #letteringindonesia #lettering #studygram #studygramindonesia #bujoindonesia #bujomalaysia

LOMBA MENULIS PUISI-CERPEN TEMA LIMA & NOVEL TEMA BEBAS Deadline PUISI-CERPEN: 20 Des 19 Pengumuman: 20 Jan 20 Deadline NOVEL: 31 Jan 20 Pengumuman: 2 Mar 20 #5tahunellunar mengadakan lomba puisi dan cerpen bertema "lima" serta novel bertema bebas dengan hadiah 5 action camera! Merayakan ulang tahun Ellunar yang ke-5, kami mengundangmu untuk turut serta dalam pesta menulis puisi, cerpen, dan novel tahunan dari Ellunar. Ada kategori puisi, cerpen, dan novel. Tentu kamu dapat mengikuti ketiganya! Untuk puisi dan cerpen, tema lomba yang ingin diangkat adalah tentang LIMA. Kamu bisa mengambil genre apa saja, bebas. Ceritakan tentang memori lima tahun lalu yang tiba-tiba muncul karena aroma hujan, tentang anak berumur lima tahun yang ingin berubah menjadi burung untuk melihat dunia, atau tentang sebuah hubungan yang akhirnya terhenti setelah lima tahun diperjuangkan. Sampaikan imajinasi terbaikmu dalam kata-kata karya! Untuk lomba novel, kami tidak membatasi tema dan genre. Apa saja boleh. Novel komedi, misteri, romantis, horor, maupun inspiratif, kami membuka peluang untuk semuanya. Jadi, kalau kamu punya stok draft novel bisa langsung kirim setelah disunting sesuai ketentuan lomba. Yuk, langsung cek ketentuannya di highlight Ellunar "Lima-Bebas" atau ketik bit(.)ly/LombaLimaBebas di browsermu! Kami tunggu naskahmu teman-teman! Selamat berkarya! ✨ Tags: #lombamenulis2019 #ayomenulis #writingcompetition #author #writing #creativewriting #writingcommunity #handwritingtag #amwriting #writing #copywriting #screenwriting #writinglife #contentwriting  #writingchallenge #letterwriting #writingtips #mywriting #scriptwriting  #signwriting #writingcommunityofinstagram #writingislife #instawritings #essaywriting #writinginspiration #lovewriting #travelwriting  #writingabook  #freewriting @info_lkti  @infomenulis @lomba_menulis @infolombamenulis  @informasilomba @info.lomba22 @info.lomba  @infolomba @mystery_wattpad_writingproject  @kabarpena @informasi_lomba  @eventmenulis_id @infolomba_ind  @lomenulis

—☀️”The best way to learn is to be part of the process.” i love this professor so much. how have y’all been? midterms are coming up and i have a couple exams, but all i’m really stresed about right now is thesis. i’ve been trying the Tesco herbal teas to keep me company as i write late into the night, but honestly? i’m so disappointed in the taste. the packaging was cute tho 😅 q o t d // what’s your favorite tea flavor? for me, it’s a tie between matcha and peppermint. [sorry for the repost. i accidentally posted this draft early! aack]

Starting my new feeds Hai guys , maaf ya jarang post dan ini aku post nya di malam minggu. Malam Minggu kalian kemana?maaf ya kalo feeds ku berantakan Supplies: ⎯snowman brush pen ⎯lyra aqua brush duo ⎯mildliner ⎯tombow fudenosuke ⎯gelly roll ⎯sarasa gel pen Tags: #study #studygram #studygramindonesia #studyblr #studymotivation #studytips #studynotesfordays #studyinspiration #newstudygram #studyspiration #handlettering #handletteringindonesia #handwritingtag

(@riostdys)

12 Hours Ago

s a t n i g h t a p a s a d n i g h t :’) cetetan ips:v maap gabisa estetick bgt karna aku gatau caranya ngeestetick kek gimn:vv jadi ya mon maap😌 #letteringindonesia #lettering #handwritingtag #studygramindonesia #studygram #bujo #bujoindonesia

Hi✨, maaf udh lama tidak post, I will be inactive for several days because of the many activities I have to do🙏. Hope you like it ♡^▽^♡ . . .

Wilujeung sonten kasadayana💖 kali-kali pakai bahasa sunda. Jadi ini aku kollab bareng almaaaa @almstudie my dedeq onlen terlup💖. Temanya hijau dengan mapel matematika. Oiyaaa aku juga pakai washi tape dan stiker dari dia loohh uuuh ga paham deh suka pokoknya!💖 hatur nuhuunn pisaann. -hope u like it guys. Semoga bermanfaat🙌 Jangan lupa cek punya alma ya💖 @studygram.indonesia #studygramindonesia

Hii temn2 maaf udh lama ga ngepost,bkl ushin post terus,ttp stay yaa🌺 Btw blom jago edit jadi mangap :v . . . . @lyz.stdy #bujoindonesia #bujoideas #bujo #lettering #letteringindonesia #handlettering #handwriting #handwritingtag #study #studying #studygramindonesia #lfl #fff

✨ teks eksposisi ✨ Hai hai tumben kan aku uploud masi pagi 😂 oiya kemaren kan aku bilang kemungkinan gak bakal uploud , tapi ini aku uploud aja deh ya 👌. • — stationeries used: — tombow dual brush pen — mildliner brush — zebra penciltic — kokoro gell pen 0,5 — flowers white pen — mildliner highlighter — pentel fude touch — sticker & washi tape • • Tags: #studygramindonesia #studygram #study #headerideas #studytips #studymotivation #studyblr #studynotes #studystudystudy #study📚 #studygramindo #tombow #mildliner #sarasa #crayola #studyspiration #studyinspo #studygrammer #letteringindonesia #lettering #calligraphy #letteringdaily #handlettering #handwriting #handwritingtag

[5:06pm] happy friday! even though this was a short week because of canadian thanksgiving, it lit e r ally feels like the weekend couldn’t come any sooner. hope everyone is doing well :) 🖇 what are your plans for the weekend?

Decided to finally improve on handwriting. So here's what it looks like so far! :D #studygram #handwriting #handwritingchallenge #handwritingtag #study

It is spooky szn and I know I was gone for a while, but I wrapped up my capstone research on nonpharmacologic interventions in neonatal abstinence syndrome and now I'm moving on to my regular every day stuff (which means more time for social media presence).

I made a dragon x3

Trying to improve my hand writing!! . . ✍️STA pigment liners in sizes 0.05, 0.3 and 0.8 ✍️GC Quill real brush pen . . #handwriting #handwritingtag #alwaysimproving #handwritten #handdrawn #bujolettering #handwritingpractice #practicemakesperfect #bujothemes #bujocolour #lovetocolor #icanandiwill #tryme #colourblocking #handlettering #learningtoletter

Hii aku post lagi nih! Ini catatan pai, sebenernya belum masuk bab ini. Tapi aku dah bikin😂 gatau lah angin drimana. Jadii itu yg notes. Itu aku campur warna orange di brush warna kuning uuuu lucu ya?😀 oiaa ituu jugaa notes dan stikernya d0t dari almakk @almstudie makasiii almaaaa uuuwu💖 -hope u like it @studygram.indonesia #studygramindonesia

¡Holaaa! Hoy les traigo el #handwritingtag 🧡. Espero que les guste. . . . . #studygram #studying #instagram #bujo #write #writing #lettering #instastudy

Made this for a friend :)

Hii apakabar semuanya hari ini? Semoga baik baik saja hiya💖 ini catetan biology datang lagi dengan ditemani warna hijau. Yaa satu lagi stikerr yg aku pake itu pemberian dari almakk @almstudie so cute😢 tyuu almaaaa💖. . . -Hope u all like it💚 . . . Tags @studygram.indonesia #studygramindonesia #studygram #studymotivation #study #studying #studytips #studynotes #studies #newstudygram #student #lettering #letteringcommunity #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #handletteringindo #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #studyindo

Welcome Home 💕 #welcomehome #caligrafía #caligraphy #handwritingtag

hai semua! jadi aku bek egen, kalian setuju ga nih, kalo aku 1k++ pols ngadain gipewey? komen ya!! nah jadi ini aku pakai stiker dari kak nisa a.k.a @stdy.cngjo makasih banyak kak ekstra penpalnya!!!😭💖 . tags: #studytips #study #studycommunity #studytour #studying #studyblr #studygrammer #studymode #studynotes #studygramindo #studyspo #studyblog #studyplan #studyinspiration #study📚 #studymotivation #aesthetic #bujoindonesia #bujo #bulletjournalindonesia #giveaway #lettering #letteringindonesia #handlettering #handwritting #handwritingtag @studygram.indonesia

HOME -Perasaan istimewa/spesial di suatu tempat tertentu, perasaan memiliki dan ingin kembali tempat membangun karakter seseorang, tempat berawal nya suatu pencampaian ...................................................................................#gusto #word #change #everything #wordchange #words #katakata #produksi #karyatulis #handwritingtag #tulisantangan #tulis #planning #working #enjoy #positifthinking #penulisindonesia #penulis #home #love #house #rumah #video

ciaoo💕 come state? lo sapevate che i notebook di @lettsoflondon sono tutti “tascabili”? ci stanno tutti quanti in borsa😍 #qotd andate d’accordo coi vostri compagni di classe? . . . tags: #giftedby#ad#lettsoflondon#lettsoflondoncircle#lettstravel#luxurystationery#notebook#notebooklover#notebookaddict#stationerylover#stationeryporn#pinkaesthetic#notesgram#handwriting#bujoaddicts#softaesthetic#mydesk#studyblr#bujogram#studygramitalia#study#handwritingtag#kpoplover#kpopjournal#studynotes#school

Being sick sucks __________________________ At first I though that I won’t post at all but, because I had no temperature I decided that I will. I wanted to make this page for so long already but didn’t cause I was never happy with my calligraphy however I will redo it in the future. Also just want to say to those who missed it, I will be having a face travels when the account hits 300! __________________________ #bulletjournal #bulletjournallove #bulletjournalers #bulletjournal2019 #bulletjournalling #bulletjournaljunkies #bulletjournalinspiration #bulletjournalcommunity #handwriting #handwritingtag #calighraphy #bujo #bujoweeklyspread #bujoinspiration #bujoideas #bujoaddict #bujolove #bujoinspo #bujocommunity #bujo2019

Glory-Gallery
(@gloryhima)

3 Days 17 Hours Ago

y que se entere el mundo, que de amor también se puede vivir de amor se puede parar el tiempo #malúpabloalborán #latinsong #pablolopez #pabloalborán #pabloalboran #handwritingtag #handwriting

haiii jadi kali ini aku bikin hand writing tag collab bareng @studyby_cml jangan lupa di cekkk juga punya @studyby_cml yaaa maaf kalau jelek semoga suka! h a s t a g: #handwritingtag #lettering #yellow #handlettering #bujo #note #letteringguide #brushpen

hai semua!! aku balik lagii, semoga kalian ga bosen:'> jadi semua supplies yang aku pakai ini dari Alma aka @almstudie BANYAK BGT GILAKKKKK, GA KUATT😭💖 MAKASII ALMAAA😭💖 ILY 3000000000098272268💖💖😭 . tags: #letteringindonesia #handwritting #handwritingtag #handwriting #bujo #bulletjournal #bulletjournalindonesia

Halfway through the first semester of college!!!! Thank goodness!! Saw some friends from high school this weekend; that was quite nice :))

[Elegance is the only beauty never fades] . Hi EVERYONE! Whazaapp! It has been a long long day since I haven't posted anything😢 I'm so busy like literally I have so many tasks to do And also ak havent uploaded my vlog yet. So, please be patient on it😭😣 Perhaps I'm going to make a new one after I pass my middle test . Well, do you have any suggest what kind of tips that I may share to you? Drop your thoughts on comment or approach my dm! I'd like to hear it! . #studytips #study #studying #studyspo #studyblr #studygramindonesia #studynotes #studygram #studymotivation #handletteringindonesia #handlettering #handwriting #handwritinggoals #handwritingtag

The most meaningful sign I’ll ever make.

✒ HANDWRITING TAG Feliz domingo para todooooos, espero que esten disfrutando su fin de semana. Hoy les comparto este Tag que hice ayer en la escuela. La verdad que para el lettering y las letras bonitas, no me considero tan chida, por que mi amiguita @dibujando.letras estudia conmigo y siempre la veo hacer sus títulos hermosos y preciosos, y ella es otro nivel 😍😍. Me retó a hacer este Tag en su publicación del mismo tag, hace como 2 semanas pero hasta ayer me acordé y pude hacerlo. Espero les guste y les sirva de algo jeje. Los tqm 😚😚 #handwriting #handwritingtag #lettertag #lettering #letteringchallenge #letters #letteringbeginner #beginnerartist #upc #studynotesmex #studystudystudy #studynotes #studygram #instastudy ##blacknotes

ciaoo💕 come già anticipato nelle storie dei giorni precedenti, che trovate in evidenza nella sezione “collab”, ecco il post dedicato ai prodotti di @lettsoflondon, che ringrazio infinitamente. questa è un’azienda inglese che si occupa di produrre per lo più notebook di vari tipi da più di 200 anni. nella foto potete vedere: - il primo notebook formato A5(tutto a sinistra) fa parte della collezione pastel, il suo codice è 090102 e costa €14,49 - al centro abbiamo un notebook A6 dalla collezione Dazzle, il codice è 090107 e il costo è di €9,99 - a destra c’è il notebook Icon dal codice 090113 e costa €12,99 termino col dirvi che sono molto soddisfatta dei tre notebook perché, oltre ad avere una copertina morbidissima🤤, la grammatura della carta è perfetta. se volete vedere come sono all’interno vi consiglio di dare un’occhiata alla sezione in evidenza di cui vi parlavo all’inizio del post. #qotd quale preferite tra questi tre? . . . tags: #giftedby#ad#lettsoflondon#lettsoflondoncircle#lettstravel#luxurystationery#notebook#notebooklover#notebookaddict#stationerylover#stationeryporn#pinkaesthetic#notesgram#handwriting#bujoaddicts#softaesthetic#mydesk#studyblr#bujogram#studygramitalia#study#handwritingtag#kpoplover#kpopjournal#studynotes#school

fey✨
(@studyitss)

6 Days 12 Hours Ago

Haii✨, aku tau kok janjinya malam :v tapi sekarang aja lah ya :v. Maap juga ya itu typo gaess. So, this is my science notes. I know it's not neat😣. But I made this very hard lol 💖🤧. I hope you like it ♡^▽^♡ . . .

[15.27] Hello everyone🌵🌵 Aku kembali lagii, hehe, dengan catetan prakarya aku, with red:3, I hope you like this, ask me ❤ ya guys:) I made with this : ▫brushpen snowman red Tags : #handlettering #handwritingtag #studygramindonesia #studygram #study #red #prakarya #handletteringindonesia #studygramindo #studytips

happy sunday!! how're you today? hope you all fine and have a perfect sunday!! sorry everyone, for being inactived in 3 weeks 😖😖 – ✨ stationeries used : – tombow dual brush pen (676, 623, 620, 993) – pentel fudetouch – crayola supertips – zebra mildliner (violet) – perilla leaf sticky note – kokoro 0.5 (black) – @nuliscatet's grid loose leaf b5 • • #handwriting #handwritingtag #studyinspiration #studymotivation #studying #studygram #brush #lettering #studyblr #brushlettering #studygramindonesia #stationery #handlettering #bujo #bujoideas #lfl #studyinspo #bulletjournal #bulletjournaling #calligraphy #art #religion #tombow #prettynotes #aestheticnotes #notes #lettering #studynotes #purple #orange #gradation

key 💫
(@jaeminsye)

6 Days 22 Hours Ago

Hi~ iNi post kedua untuk hari iniii :) fun fact' ini foto udh dari lama :^ sorry klo berantakan :( fun fact' [part2😂] ini AKu bikin pas lg sakit makanya aga berantakan :*

Posted @withrepost • @lilcutenotes Hi everyone ✨ Finally, I did my handwriting worksheet, so if you like my handwriting and you want to practice you can find it on my Patreon. (link in bio) I did a pdf file with my uppercase and lowercase alphabet so you print it and practice as many times as you want to, hope you guys enjoy it 🎃 • • • #pinkaesthetic #stickerart #notestagram #softaesthetic #aesthetic #studygram #공시생 #십공 #공부스타그램 #studygramitalia #studynotes #studyblr #bujoinspiration #motivation #studymotivation #studytips #studyhard #planningcommunity #bujogram #bujoinspiration #bujoaddicts #study #mydesk #handwriting #handnotes #notes #soft #handwriting #handwritingtag #handwritingpractice #worksheet

Qualcuno ha detto...vino? 🍷 A voi quale piace di più? Bianco, rosso o rosato? Frizzante o secco? Fermo o mosso? Qualsiasi siano i vostri gusti...cin cin! Buon aperitivo e buon sabato #ipadletteringpractice #ipadletteringnewbie #ipadletteringprocreateapp #calligrafiart #calligrafiamilano #calligrafiapereventi #calligrafiacreativa #handwritingtag #handwritingart #handwritings #calligraphycommunity #americancursive #calligraphy

〈12 ottobre〉 「handwriting tag」 - non mi sembra vero che sia iniziata la scuola da un mese, a me sembra che ne siano passati almeno tre..🙈 in ogni caso in questi giorni sono in assenza di idee relative per i post della pagina. spero che vi possa piacere anche se è un post già visto. » vi piace la vostra scrittura? ✍️ « abbastanza.. - ⇣tags⇣ #study #studygram #studymotivation #studymotivation #studying #motivation #studynotes #studygramitalia #studyitalian #handwritingtag

✨ akar ✨ Warna warni banget awokaowkokwok 😂 semoga suka 💁‍♀️ • — stationeries used : — mildliner highlighter — tombow dual brush pen — pentel fude touch — kokoro gel pen 0,5 — sarasa marble — zebra penciltic — sticker&washi tape • • Tags: #studygramindonesia #studygram #study #headerideas #studytips #studymotivation #studyblr #studynotes #studystudystudy #study📚 #studygramindo #tombow #mildliner #sarasa #crayola #studyspiration #studyinspo #studygrammer #letteringindonesia #lettering #calligraphy #letteringdaily #handlettering #handwriting #handwritingtag

PAN PAN 🐼
(@ammstudy)

6 Days 18 Hours Ago

(≧▽≦) . Haiiiiiii~ Btw new feeds nih, postingan2ku yg dulu aku arsipin hehe. WDYT? Ga jauh beda sih sama yg kemaren, tp gpp lah ya. Oiya, ini aku ngeswatch sta metallic brushpen yang aku beli dari @nuliscatet , suka banget sama brushpennya 🤧💖.

[13.53] Hello everyone🙌 Akhirnya aku ngepost juga hihi, sempet sedih sih dulu waktu akun yang pertama gabisa dilogin lagi, and finally, aku buat akun baru:33 -------- i hope you like my post, and ask me like:3 I made this with : ▫Tombow dual tip 912 ▫Snowman ▫Washi tape Tags : #handlettering #handwritingtag #studygramindonesia #studytips #studygram #letteringideas #bukuqustore #tombowdualbrushpens #snowmanid #study #writingideas

handwriting 🛸

Kali ini ada matematika wajib nih, mungkin sebagian atau kebanyakan orang bilang kalau matematika itu susah, ngebosen . Tapi sebenernya matematika itu asyik kok, bisa mengasah otak kita hehe. Kalau kalian banyak ngerjain latihan soal, pasti bisa kok! Semangat belajarnya! . . 🖌Fabercastell connector pen 🖌Khoth pen 0.28 @waysletters @studygram.indonesia tags🦄 #studygramindonesia #studygram#studymotivation #study #studying #studytips#studynotes #studies #newstudygram #student#lettering #letteringcommunity #studygram#inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering#kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag#handwriting #studystudystudy #handletteringindo#studystudy #studygrammer #study#backtoschool #brushlettering #brushpen#tombow #brushpen #studyindo

Ayo belajar kimia! sebenernya kimia itu gak susah kok, cuman kita harus ngerti dari awal materi karena kimia ini materinya bersambung gitu lo, jadi kalau kalian belum ngerti materi sebelumnya, ya otomatis kalian bakal bingung sama materi yang akan datang. Semangat belajarnya ! @way.letterss @studygram.indonesia tags🐥 #studygramindonesia #studygram#studymotivation #study #studying #studytips#studynotes #studies #newstudygram #student#lettering #letteringcommunity #studygram#inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering#kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag#handwriting #studystudystudy #handletteringindo#studystudy #studygrammer #study#backtoschool #brushlettering #brushpen#tombow #brushpen #studyindo

fey✨
(@studyitss)

8 Days 17 Hours Ago

Hai✨, sorry for the late post, oh iya itu ada typo jadi aku tutup sama washi taps and sticker🥰. Hope you like it ♡^▽^♡ . . .

Yaa.. jdi ini aku collab bareng ceu jalpa @minluvbae uhuyy.. ini tuh materi yg bikin aku greget sih asli😢 yaudah lah gamau banyak cingcong. Jangan lupa cek punyaaa ceuuu jalpaaa yah💖 @studygram.indonesia Tags🌵 #studygramindonesia #studygram #studymotivation #study #studying #studytips #studynotes #studies #newstudygram #student #lettering #letteringcommunity #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #handletteringindo #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #studyindo

Lagi lagi notes pkn :"v yaudah slow geh.. lagipula belum pernah bikin sebelumnya😂 oiya hari ini aku bagi raport. Kalian gimana? Udah? Apa ada yg baru mau uts??? Semoga mamuaskan hasil raportnya dan semangatt bagi yg baru uts💖 . . . ~hope u like it . . Tags🌵@studygram.indonesia #studygramindonesia #studygram #studymotivation #study #studying #studytips #studynotes #studies #newstudygram #student #lettering #letteringcommunity #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #handletteringindo #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #studyindo

Hey studygram, I'm back with another post! These notes are for EMS (Economics and Management Sciences) and I decided to do a different style of header. It seems a bit too over the top, but also seems so pretty. Its a mix. Anyway, I hope you like it! Love you all!! xoxo Magonare❤

🎃spice up your life.

Hi everyone ●'_'● aku ganti feeds lagi :") bcs belum nemuin yg srek sama aku hiyaaa....... yooo jadi kemarin disini hujan eh udah 3 hari berturut-turut udah hujan di Bogor. Terus kemarin tu pulang hampir maghrib gitu bcs yaah tau lah yah aku kan pejuang tugas😆. Gimana di kota kalian udah turun hujan kee belum? _ _ Hope u like it 💖 _ _ Tags🌵@studygram.indonesia #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #draw #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #study📚 #handletteringindo #tag #studygram #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #artlinestix #studyindo #bujo #bulletjournal #bujoindo #journal #indonesia #indo #indonesia

2003
(@_papapoo.stdy_)

9 Days 17 Hours Ago

My handwriting tag 2019 #lettering #handwritingtag #practice #bulletjournal #studywithme

StudyIzz
(@studyizz02)

10 Days 6 Hours Ago

Finally!!! I motivated myself enough to post sth and do some Instagram worthy notes! . . . . . #studygram #studygramcommunity #math #mathematica #study #studying #notes #notetaking #aesthetic #muji #stabilo #pukkapad #zebra #zebramildliner #notebook #handwriting #handwritinggoals #handwritingtag #studyblr

Hey studygram! Welcome back to my studygram. Today's post is a handwriting tag. I really hope you like it. Love you all😆 xoxo Magonare❤

I promise I have more classes than this one class, but I spend the most of my effort on these notes to make them look nice 😂😂

Are you looking for signs for a special occasion.. let’s create a sign for it! DM me with details for custom signs!

Dindaa
(@note.dinda)

10 Days 16 Hours Ago

Biologi notees :>> Lamaaa bgt ga post, akun ini jadi kaya kuburan woi :" semoga sukaa :) . . . . . #studygramindonesia #studygram #studytips #studymotivation #studyblr #studying #notetaking #notestagram #handlettering #handwritingtag #lettering #letteringindonesia #l

emily
(@persephone_study)

10 Days 21 Hours Ago

I've trying to journaling everyday, this is the entry of today after left it for 2 days 🖋 . . #journaling #handwritingtag #entry #fountainpen #studygram

字人
(@word_crafts_man)

11 Days 13 Hours Ago

201910082030 再起陣風 再落個幾度 再襯件針織毛衣 再賴個幾分鐘的床 這是理想的寒露時節 努力在寒裡凝成一滴露 #2019#australia#melbourne#october#1008#autumn#weather#season#biking#bike#city#citybike#cold#handwrite#handwriter#handwriting#handwritingtag#chinese#poem#chinese#wordcraftsman#字人#寫字的人#攝影詩#寒露