#helizaguzelhive

1,358 posts tagged with #helizaguzelhive

Photos and Videos about #helizaguzelhive

(@hilyah.tijani)

2 Hours Ago

alhamdulillah, another positive feedback from our lovely customer ❤ . thank you for wearing @helizaguzelhive - Lubna Basic Marshmallow for your graduation. alf mubarak and all the best for your future endevour! 💐 . #helizaguzelhive #helizaguzelhivesquare #lubnabasic #hgstokis-Brunei

(@helizaguzelhive)

16 Hours Ago

Assalamualaikum dan Selamat Pagi #hglovers . Mulakan hari kita dengan keceriaan serta laksanakan kerja yang diamanahkan kepada kita dengan bersungguh-sungguh. . #helizaguzelhive #helizahelmi

(@helizaguzelhive)

1 Day 3 Hours Ago

SI CANTIK BAWAL . Product Type: Printed Design Square Material: Chiffon Crepe Platinum Sewing: Baby seam Measurement: +-150cm X 150cm (bidang 50') . #helizaguzelhive #helizahelmi #simaniscollection

(@helizaguzelhive)

2 Days 11 Hours Ago

Selamat Hari Malaysia. Doakan keamanan dan kesejahteraan untuk Negara kita yang tercinta ini, aamiin ❤️ . #helizaguzelhive #helizahelmi #harimalaysia2018

(@helizaguzelhive)

3 Days 9 Hours Ago

Selamat hujung minggu #hglovers . Apa plan anda semua cuti panjang ni? . Tudung Kakja @nurhelizahelmi : Si Anggun Bawal 😍 . #helizaguzelhive #helizahelmi

(@helizaguzelhive)

4 Days 1 Hour Ago

Selamat malam #hglovers. . Sebelum tidur jangan lupa baca doa tidur: . بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ . Maksudnya:Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati . Selain daripada itu, berniat juga dengan bersungguh-sungguh untuk bangun malam, boleh juga diamalkan bacaan ayat 108 hingga 110 dari Surah al-Kahfi. . خَالِدِينَ فِيهَا لَا يَبْغُونَ عَنْهَا حِوَلًا ﴿١٠٨﴾ قُل لَّوْ كَانَ الْبَحْرُ مِدَادًا لِّكَلِمَاتِ رَبِّي لَنَفِدَ الْبَحْرُ قَبْلَ أَن تَنفَدَ كَلِمَاتُ رَبِّي وَلَوْ جِئْنَا بِمِثْلِهِ مَدَدًا ﴿١٠٩﴾ قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَـٰهُكُمْ إِلَـٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا ﴿١ . 108. “Mereka kekal di dalamnya, mereka tidak ingin pindah daripada sana 109. Katakanlah (Muhammad), seandainya lautan menjadi tinta untuk menulis kalimat-kalimat Tuhanku, maka pasti habislah lautan itu sebelum selesai (penulisan) kalimat-kalimat itu, meskipun Kami datangkan tambahan dengan lautan yang sebanding dengannya 110. Katakanlah (Muhammad), sesungguhnya aku ini hanya seorang manusia seperti kamu, yang telah menerima wahyu, bahawa sesungguhnya Tuhan kamu adalah Tuhan Yang Maha Esa. Maka sesiapa yang mengharapkan pertemuan dengan Tuhannya, hendaklah dia melakukan kebaikan dan jangan menyekutukan dengan sesuatu pun dalam beribadah kepada Tuhannya.” . Orang yang mendirikan solat malam mendapat kebaikan dan kerahmatan, sebagaimana dijelaskan dalam al-Quran, bermaksud: “Sesungguhnya orang-orang yang bertaqwa berada di dalam taman-taman (syurga) dan mata air. Mereka mengambil apa yang diberikan oleh Tuhan kepada mereka. Sesungguhnya mereka sebelum itu (di dunia) adalah orang-orang yang berbuat baik. Mereka sedikit sekali tidur pada waktu malam. Dan pada akhir malam mereka memohon kemapunan kepada Allah.” (az-Zariyat 51:15-18) . Semoga bermanfaat 😍 . #helizaguzelhive #helizahelmi

(@helizaguzelhive)

4 Days 16 Hours Ago

SALAM JUMAAT . Hari Jumaat adalah hari yang paling utama dan merupakan penghulu segala hari. Terdapat beberapa peristiwa yang terjadi pada hari Jumaat ini, di antaranya: . 1. Allah SWT ciptakan Adam Alaihissallam 2. Nabi Adam alaihissallam dimasukkan ke dalam syurga. 3. Nabi Adam alaihissallam diturunkan dari syurga menuju bumi. 4. Allah mewafatkannya Nabi Adam Alaihissallam. 5. Hari Jumaat juga merupakan hari akan berlakunya Qiamat. . Dari Abu Hurairah Radhiyallahu ‘anhu bahawa Rasulullah SAW bersabda: “Hari paling baik di mana matahari terbit pada hari itu adalah hari Jumaat. Pada hari itu Adam diciptakan, dan pada hari itu juga Adam dimasukkan ke dalam syurga, serta diturunkan dari syurga. Pada hari itu juga kiamat akan terjadi dan pada hari tersebut terdapat suatu waktu dimana tidaklah seorang mukmin solat menghadap Allah mengharapkan kebaikan kecuali Allah akan mengabulkan permintannya.” (HR. Muslim) . #helizaguzelhive #helizahelmi

(@helizaguzelhive)

6 Days 8 Hours Ago

LUBNA BASIC BAWAL . Size: 150cm x150cm (bidang 50') Type: Square / Bawal Material: Sakura Crepe Sewing: Baby Seam Charm: HG Rose Gold Metal Plate . Harga: RM49 . Cara Pembelian: 1. SHOPEE: shopee.com.my/helizahelmiofficial 2. Website: www.guzelhive.com . #helizaguzelhive #helizahelmi #lubnabasic

(@guzelhivekuantan)

7 Days 15 Hours Ago

#repost @helizaguzelhive with @get_repost ・・・ Selamat menyambut tahun baru hijrah 1440H. . Semoga semangat penghijrahan Nabi Muhammad Saw dijadikan sumber inspirasi kepada kita umatnya untuk mengislahkan diri agar menjadi hamba Allah yang lebih bertakwa. . #helizaguzelhive #helizahelmi #awalmuharam #1440h

(@thehelmisfc)

8 Days 2 Hours Ago

Selamat tahun baru hijrah buat semua #repost @helizaguzelhive with @get_repost ・・・ Selamat menyambut tahun baru hijrah 1440H. . Semoga semangat penghijrahan Nabi Muhammad Saw dijadikan sumber inspirasi kepada kita umatnya untuk mengislahkan diri agar menjadi hamba Allah yang lebih bertakwa. . #helizaguzelhive #helizahelmi #awalmuharam #1440h

(@helizaguzelhive)

8 Days 3 Hours Ago

Selamat menyambut tahun baru hijrah 1440H. . Semoga semangat penghijrahan Nabi Muhammad Saw dijadikan sumber inspirasi kepada kita umatnya untuk mengislahkan diri agar menjadi hamba Allah yang lebih bertakwa. . #helizaguzelhive #helizahelmi #awalmuharam #1440h

(@thehelmisfc)

8 Days 15 Hours Ago

Baiknya depaaa siap extend sale, come on guys. Grab yours now.! #repost @helizaguzelhive • • • 9.9 SALE EXTENDED . PENGUMUMAN!!! . Atas permintaan #hglovers yang tak sempat untuk membuat pembelian semalam kerana sistem Shopee mengalami kesesakan, kami berbesar hati untuk umumkan SALE EXTENDED pada hari ini selama 12 JAM bermula 9 PAGI sehingga 9 MALAM. . Jangan terlepas peluang lagi kali ini. Buat pembelian seawal mungkin 🤗. . Cepat Order NOW!!! : https://shopee.com.my/helizahelmiofficial/ . #helizaguzelhive #helizahelmi #shopeecelebritysquadmy

(@helizaguzelhive)

8 Days 16 Hours Ago

9.9 SALE EXTENDED . PENGUMUMAN!!! . Atas permintaan #hglovers yang tak sempat untuk membuat pembelian semalam kerana sistem Shopee mengalami kesesakan, kami berbesar hati untuk umumkan SALE EXTENDED pada hari ini selama 12 JAM bermula 9 PAGI sehingga 9 MALAM. . Jangan terlepas peluang lagi kali ini. Buat pembelian seawal mungkin 🤗. . Cepat Order NOW!!! : https://shopee.com.my/helizahelmiofficial/ . #helizaguzelhive #helizahelmi #shopeecelebritysquadmy

(@thehelmisfc)

9 Days 5 Hours Ago

siapa yang dah miliki tudung dari @helizaguzelhive ? angkat tangan 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . Hari ni @helizaguzelhive ada buat promosi tau. promosi kaw2 punya. rugi rasanya kalau korang tak grab.. kata nak jadi cam kakja. salah satunya korang kenalah pakai tudung dari koleksi @helizaguzelhive .. gittewww 😄 . Nak tau tak kelebihan tudung2 ni? meh admin nak bgtau. 1st cantik, menawan, menutup aurat secara sempurna, tak panas, selesa sgt2.. paling penting, klu korang pakai, dari jauh kakja dah nampak korang.. perkataan pertama yg kluar dari mulut kakja adalah 'Eh guzel.. ha gitteww.. 😎😎 . 👇👇👇 . 9.9 SUPER SHOPPING DAY . Diskaun untuk SEMUA koleksi tudung HelizaGuzelhive bermula daripada 40% sehingga 51% . Tempoh masa TERHAD: 3pm - 9pm . Cepat Order NOW!!! : https://shopee.com.my/helizahelmiofficial/ . #helizaguzelhive #helizahelmi #shopeecelebritysquadmy #thehelmisfc #tudungcantikmurah #visitmyig #jombelitudung #tudungshopee #shoppepromosi #promositudung #promositudungheliza #tudungbawal #shawl

(@thehelmisfc)

9 Days 9 Hours Ago

cantiknyaaaa 😍😍😍 Korang taknak grab ke?? admin nak 😍 rugi rasanya kalau hampa semua tak ambik.. mana la tau bila korang pakai, tetiba nampak kelibat kakja.. eh kelibat? 🤔 bukan2.. maksudnya mana la tau korang nampak macam kakja.. haaa gittewwww ✨✨✨ . #repost @helizaguzelhive with @get_repost ・・・ 9.9 SUPER SHOPPING DAY . Diskaun untuk SEMUA koleksi tudung HelizaGuzelhive bermula daripada 40% sehingga 51% . Tempoh masa TERHAD: 3pm - 9pm . Cepat Order NOW!!! : https://shopee.com.my/helizahelmiofficial/ . #helizaguzelhive #helizahelmi #shopeecelebritysquadmy #thehelmisfc #tudungcantikmurah #visitmyig #jombelitudung #tudungshopee #shoppepromosi #promositudung #promositudungheliza

(@helizaguzelhive)

9 Days 9 Hours Ago

9.9 SUPER SHOPPING DAY . Diskaun untuk SEMUA koleksi tudung HelizaGuzelhive bermula daripada 40% sehingga 51% . Tempoh masa TERHAD: 3pm - 9pm . Cepat Order NOW!!! : https://shopee.com.my/helizahelmiofficial/ . #helizaguzelhive #helizahelmi #shopeecelebritysquadmy

(@hilyah.tijani)

9 Days 12 Hours Ago

donning Si Cantik shawl and bawal for a wedding function. 😍😍 . DM for any enquiries or purchase. . #helizaguzelhive #helizaguzelhiveshawl #helizaguzelhivesquare #simanisraya #hgstokis-Brunei

(@helizaguzelhive)

9 Days 15 Hours Ago

Selamat berhujung minggu. Apa plan #hglovers cuti panjang ni? Cer kongsikan 😊 . #helizahelmi #helizaguzelhive #simaniscollection

(@helizaguzelhive)

11 Days 1 Hour Ago

JANGAN LUPA ESOK!!! 9.9 SUPER SHOPPING DAY 51% OFF . TUDUNG SI ANGGUN SHAWL HARGA PROMO: RM39 WAKTU: 3pm - 9pm . Cepat Order NOW!!! : https://mall.shopee.com.my/HelizaGuzelhive-20Si-20Anggun-20(Shawl)-i.69821427.1288111962 . Product Type: Printed Design Material Shawl: Satin Crepe Premium Measurement Shawl: +-200cm X 72cm Sewing: Baby Seam Charm: Rose Gold Metal Plate . #helizaguzelhive #helizahelmi #simaniscollection #shopeecelebritysquadmy

(@ummuzahrahzahirah)

12 Days 1 Hour Ago

Selamat Malam semua😍 Rehat jiwa jua..moga lebih memaafkan dan menghargai masa yang ada..💟 Apa dalam minda kita tidak sama.. Matlamat kita jua berbeza..💟 . . Exclusive scarf @helizaguzelhive . . #officialstokishelizaguzelhive #modelmuslimahmalaysia #zaraafeeya #helizahelmihijab #helizaguzelhive #najootd

(@helizaguzelhive)

12 Days 16 Hours Ago

Selamat Pagi #hglovers semua. Dah tunaikan mewajipan kita untuk solat subuh? . Tudung Kakja @nurhelizahelmi : Si Cantik Shawl 😍 . #helizaguzelhive #helizahelmi #simaniscollection

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage

(@wanimusic.hani)

13 Days 6 Hours Ago

Blouse Yoora kini tiba untuk dilancarkan dengan harga PROMO Mampu Milik . Blouse Yoora유라 inspirasi korean untuk muslimah, koleksi MS yang wajib ada dalam wadrobe Uolls...😍 . Kali ini kami datangkan design blouse 3tone warna yang sangat mengancam.. Macam warna ice-cream la pulak kan😅 . . 🎉HARGA PROMOSI🎉 . Berlangsung sehingga 7 September 2018 . Normal Price : RM99✖️ . PROMO : 1 helai RM89 . + FREE POSTAGE SM/SS . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouselyvna #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #neelofa #helizahelmi #helizahazwani #helizaguzelhive #muslimah #bigstage