#helizaguzelhive

1,409 posts tagged with #helizaguzelhive

Photos and Videos about #helizaguzelhive

(@helizaguzelhive)

19 Hours Ago

πŸ“Έ @hidayah_salleh26 Terima kasih memilih tudung Si Jelita (bawal) HelizaGuzelhive Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 #helizaguzelhive #simanisraya

(@helizaguzelhive)

1 Day 19 Hours Ago

πŸ“Έ @norlelasaari Terlebih bisa tutur bicara, Disimpan jangan ampun dipinta, Syawal dinanti dah kunjung tiba, Lubna Basic digayakan cantik jelita. Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 #helizaguzelhive #simanisraya

(@helizaguzelhive)

2 Days 23 Hours Ago

πŸ“Έ @syeda.rasyed Nampak manis dan sopan mengenakan tudung Si Jelita (sebelah kanan) dan Si Comel Raya 😍 Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 #helizaguzelhive #simanisraya

(@helizaguzelhive)

3 Days 22 Hours Ago

πŸ“Έ @hilyah.tijani sungguh manis mengenakan tudung Lubna Basic HelizaGuzelhive. Orang Brunei boleh dapatkan tudung HelizaGuzelhive daripada beliau 😊 Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 #helizaguzelhive #simanisraya

(@hidayah_salleh26)

4 Days 24 Hours Ago

Raye ke5 baru boleh pkai baju raye..πŸ˜‚πŸ˜‚Koleksi tudung yang kedua from HelizaGuzel..best sgt! Quality kain yang memang super duper! Memang sesuai sgt dgn cik ida yg berspek ni,pakai mmg terus jadi jee..😍😍 #hariharihariraye #simanisraya #helizaguzelhive #adeladyanaelegance

(@helizaguzelhive)

4 Days 20 Hours Ago

πŸ“Έ @nranisadilah sungguh ayu memakai tudung Si Ayu (shawl) HelizaGuzelhive. _ Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 _ #helizaguzelhive #simanisraya

(@hilyah.tijani)

5 Days 19 Hours Ago

Happy 'Eid Mubarak! πŸ˜„ Kullu 'am wa antum bikhair. ✨ . . πŸ‘‘: @helizaguzelhive; Lubna Basic Shawl, Mustard πŸ“Έ: @abdrafihab #helizaguzelhive #helizaguzelhiveshawl #hgstokis-Brunei #simanisraya

(@helizaguzelhive)

5 Days 21 Hours Ago

πŸ“Έ @dedekcenonoyy_ sungguh manis menggayakan tudung Celestia daripada Stella Collection HelizaGuzelhive. Terima kasih 😍 _ Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya atau #stellacollection 😊 _ #helizaguzelhive #simanisraya #stellacollection

(@helizaguzelhive)

6 Days 22 Hours Ago

Terbaik @guamansyarie memakai Si Anggun (Bawal) _ Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 _ #helizaguzelhive #simanisraya

(@guzelhivekuantan)

7 Days 13 Hours Ago

#repost @helizaguzelhive (@get_repost) ・・・ Boleh post gambar OOTD raya sis bersama tudung HelizaGuzelhive dengan tag kami atau hashtag #simanisraya _ Kami akan repost 😍 _ #helizaguzelhive #helizahelmi #simanisraya #lebaran2018

(@helizaguzelhive)

7 Days 20 Hours Ago

Terima kasih @zhulian_amalina mengenakan tudung Si Cantik (shawl) HelizaGuzelhive 😘 _ Sis yang beraya dengan tudung HelizaGuzelhive boleh tag kami atau hashtag #simanisraya 😊 _ #helizaguzelhive #simanisraya

(@helizaguzelhive)

8 Days 14 Hours Ago

Si cantik @wahibahnurdin memakai Si Ayu (Bawal) 😍. Terima kasih memilih tudung HelizaGuzelhive. _ #helizaguzelhive #simanisraya

(@zhulian_amalina)

8 Days 18 Hours Ago

Selamat hari raya aidilfitri. Maaf salah silap selama berurusan dgn anda semua. πŸ˜‰ ΨͺΩ‚Ψ¨Ω„ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ Ω…Ω†Ψ§ ΩˆΩ…Ω†ΩƒΩ…. #ootd #1syawal #2syawal #simanisraya #helizaguzelhive #zhulian #zhulianmalaysia

(@helizaguzelhive)

8 Days 21 Hours Ago

Boleh post gambar OOTD raya sis bersama tudung HelizaGuzelhive dengan tag kami atau hashtag #simanisraya _ Kami akan repost 😍 _ #helizaguzelhive #helizahelmi #simanisraya #lebaran2018

(@helizaguzelhive)

10 Days 1 Hour Ago

❀️ Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari kami team @helizaguzelhive dan @nurhelizahelmi ❀️ #helizaguzelhive #helizahelmi

(@helizaguzelhive)

10 Days 12 Hours Ago

Assalamualaikum Hglovers! ❀️ _ _ Alhamdulilah sudah sebulan kita berpuasa akhirnya syawal bakal tiba. Kami dari @helizaguzelhive ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dan menyusun sepuluh jari memohon maaf andai terdapat silap dan salah. 😊 Selamat pulang ke kampung dan hati -hati memandu πŸš—πŸš— _ _ #helizaguzelhive #simanisraya

(@helizaguzelhive)

10 Days 17 Hours Ago

❀️ Ramadan comes and goes. Be thankful and grateful for this Ramadan that Allah SWT gives us ❀️ #29thramadan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

11 Days 15 Hours Ago

❀️ be careful on your way to your village and don't forget to make du'a for your journey ❀️ #28thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

12 Days 15 Hours Ago

❀️ loving your family and be kind to others make you feel blessed ❀️ #27thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@servantsofallah__)

13 Days 20 Hours Ago

#repost @helizaguzelhive (@get_repost) ・・・ ❀️ Always learn and improve yourself to be a better muslim ❀️ #26thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

13 Days 20 Hours Ago

❀️ Always learn and improve yourself to be a better muslim ❀️ #26thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

14 Days 14 Hours Ago

❀ Being patient is a part of iman, so sit back and relax yourself ❀ #25thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

15 Days 19 Hours Ago

❀ Searching for Lailatul Qadar night patiently ❀ #24thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

16 Days 15 Hours Ago

Assalamualaikum hglovers πŸ’— _ Kami dari pihak HQ Helizaguzelhive ingin memaklumkan bahawa operasi jualan tudung helizaguzelhive akan ditutup mulai 9hb June sehingga 30hb June 2018. Tiada pengeposan sepanjang tarikh ini, tetapi anda masih boleh membeli tudung koleksi helizaguzelhive melalui #hgstokis dan butik vendor @marvillas.official _ Jutaan terima kasih di atas sokongan anda dan selamat menyambut Aidilfitri πŸ’– _ _ #helizaguzelhive #weareclosed #hgstokis

(@helizaguzelhive)

16 Days 21 Hours Ago

We can't wait to see our hglovers wearing Si Manis Raya on this coming Aidilfitri ! Don't forget to tag us and hash tag #simanisraya ok? Lots of love from us, Helizaguzelhive teamπŸ’ #helizaguzelhive #simanisraya

(@helizaguzelhive)

17 Days 2 Hours Ago

❀ Always have faith when you're having difficulties and be patience on the way to obtain success in your life ❀ #23thramadhan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@helizaguzelhive)

17 Days 13 Hours Ago

LAST CALL FOR PURCHASE ! ! !πŸ“’πŸ“’ swipe for info! _ Assalamuallaikum Hglovers! Esok merupakan hari terakhir pengeposan tudung dari pihak HQ helizaguzelhive 😊 Tapi anda juga boleh terus membeli melalui #hgstokis dan butik vendor @marvillas.official πŸ’– _ _ Cepat-cepat beli sebelum terlambat! Stock Si Manis Raya tinggal lagi sikit sahaja nak sold out! Tudung koleksi Lubna Basic juga masih available untuk pembelian tau 😎 _ Terima kasih kerana memilih koleksi helizaguzelhive sebagai pilihan tudung raya anda !πŸ’• _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #hgstokis @zaraafeeya @guzelhive.officialstockist @guzelhivekuantan @hilyah.tijani @guzelhive.darussalam 3. Shoppe.com.my/helizahelmiofficial 4. Vendor : @marvillas.official _ Product info at @helizaguzelhive.catalog _ #helizaguzelhive #simanisraya #hgcatalog

(@helizaguzelhive)

17 Days 20 Hours Ago

❀Dapatkan Koleksi Si Manis Raya @helizaguzelhive sekarang ❀ _ Code: Si Ayu Shawl _ Harga: RM79.00 (Shawl) FREE postage for website order only! _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #hgstokis @zaraafeeya @guzelhive.officialstockist @guzelhivekuantan @hilyah.tijani @guzelhive.darussalam _ Product Type: Printed Design Material Shawl : Satin Crepe Premium Sewing : Baby seam Measurement Shawl: +-200cm X 72cm @helizaguzelhive.catalog _ Bagi setiap pembelian, RM2 akan disalurkan ke Tabung Myheart @yayasanmyprihatin _ #helizaguzelhive #helizahelmi #hgstokis #hgcatalog #simanisraya

(@helizaguzelhive)

18 Days 1 Hour Ago

❀ Don't forget to pay your zakat before it's to late! ❀ #22thramadan #helizaguzelhive #lubnabasic

(@zaraafeeya)

18 Days 2 Hours Ago

Ok.. tutorial shawl dah.. sekarang tutorial bawal pula.. jangan lupa dapatkan segera!!! Last call untuk postage tau dearies semua untuk pakai sebelum raya😍😘 . #rensta #repost: @helizaguzelhive via @renstapp Β·Β·Β· β€œ TUTORIAL 3 _ Assalamualaikum HGLovers!πŸ’œ _ Akhirnya yang dinanti-nantikan sudah tiba! Kami bawakan khas 4 tutorial Si Manis Raya daripada Cik @nurhelizahelmi. Ramai yang bertanya dan tak sabar menanti cara pemakaian tudung @nurhelizahelmi kan? Bolehlah anda semua gayakan style ini di Hari Raya nanti πŸ’œ _ Jadi, ini ada 2 style tudung dari tudung bawal & 2 style dari tudung shawl yang sesuai digayakan dan senang dipakai bersama koleksi-koleksi Helizaguzelhive yang lain. _ Nak nampak kemas, sopan & bergaya boleh la lihat tutorial ini & jangan lupa juga dapatkan kesemua koleksi Si Manis Raya sekarang ya! _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #hgstokis @zaraafeeya @guzelhive.officialstockist @guzelhivekuantan @hilyah.tijani @guzelhive.darussalam 3. Shopee.com.my/helizahelmiofficial _ #helizaguzelhive #helizahelmi #hgstokis #hgcatalog #simanisraya ”

(@helizaguzelhive)

18 Days 11 Hours Ago

LAST CALL FOR PURCHASE ! ! !πŸ“’πŸ“’ _ Assalamuallaikum Hglovers! Tak lama lagi kita akan menyambut Aidilfitri dan mesti anda semua tak sabar nak pakai tudung raya dgn baju raya yang manis2 kan? _ Kami dari Helizaguzelhive ingin memaklumkan tinggal SATU hari lagi iaitu esok untuk anda membeli koleksi Si Manis Raya kerana pihak HQ akan membuat pengeposan penghabisan pada 8 June nanti! _ Cepat-cepat beli sebelum terlambat! Anda juga boleh dapatkan koleksi ini melalui #hgstokis dan butik vendor @marvillas.official 😊 _ Terima kasih kerana memilih koleksi helizaguzelhive sebagai pilihan tudung raya anda !πŸ’• _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #hgstokis @zaraafeeya @guzelhive.officialstockist @guzelhivekuantan @hilyah.tijani @guzelhive.darussalam 3. Shoppe.com.my/helizahelmiofficial 4. Vendor : @marvillas.official _ Product info at @helizaguzelhive.catalog _ #helizaguzelhive #simanisraya #hgcatalog

(@nurhelizahelmi)

18 Days 11 Hours Ago

|Tutorial Ketiga| _ Kepada penggemar bawal nak style lain sikit boleh la cuba cara macam ni πŸ˜ƒ _ Tudung Kakja pakai ni dari @helizaguzelhive πŸ’• _ #helizaguzelhive

(@guzelhive.officialstockist)

18 Days 13 Hours Ago

πŸ“£ LAST CALL! LAST CALL!πŸ“£ . πŸ”ΊUntuk menerima pembelian tudung anda sebelum Aidilfitri, masih boleh buat order sehingga Jumaat sebelum 12 tengahari ni. Last day untuk postage ialah pada 8 JUN 2018 ok β™₯️ . πŸ”ΊCash on delivery also available di area Cyberjaya. Low delivery charge akan dikenakan untuk area sekitar luar Cyberjaya. . πŸ”Ί Kami masih menerima order sehingga hari Selasa depan untuk customer yang masih mahu dapatkan collection HelizaGuzelhive selepas hari raya β™₯️ . πŸ”ΊTerima kasih pada yang sudi membeli dengan kami di @guzelhive.officialstockist . Boleh whatsapp for purchase yea 0192374905 or 0149470388 (for COD Cyberjaya). Terima Kasih! β™₯️ . . #hgstokis #helizahelmiguzelhive #helizaguzelhive #simanisraya #stellacollection #lubnabasic #shawl #bawal #raya2018 #ramadan2018